A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

KTimi! ++++

Niki! :( De legalább egy picit voltál Raniával otthon! :)

Délelőtt pakolásztam, még mindig van 1-2 dolog, aminek keresem a végleges helyét, talán most már jó lesz... :roll:
Szelinek meg elővettem Zsozsó katonáit, de csak fél órát volt el vele. Várjuk az ebédet, aztán alvás, és megyünk a Mamihoz! :) (Én meg hastáncra! ;))

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Zsozsi magától szokott le a cumiról??? De jóóó! :)
Én nem tudom, mikor jutunk el idáig... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Majdnem magától, kicsit mi is benne voltunk, de 80%-ban ő szokott le. Később leírom, csak most mennem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: ooooohhhhh de szépek vagytok! Zsoszi meg kész csaj! De látom Ő is szereti a motort..emma egyenesen imádja!

Majd írd le ha lesz egy kis időd ezt a cumiról leszokást!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jók a képek :)

Timi: mennek a +++++

Hát, Zsófi ujjszopós, és bár csak elalváshoz kapja be az ujját, szerintem még így marad egy darabig...

Motor nálunk is sláger, mindig mutogat a faházra, ott tartjuk, és mondja, hogy motor, motor. Hajnali háromkor arra ébredtem, hogy sírós hangon mondja, hogy motoooooor :lol: (Sokat beszél álmában :lol:
Vendég

Sziasztok!
Ktimi! Az szmegma, összegyűlt öntisztító fitymaváladék, nem szabad húzogatni, mert attól gyűlhet be!
Nolkának is volt már, nem piszkáltam, magától elmúlt.

Sajnálom a "hisztis" Babákat-Mamákat :( Talán tényleg a nyugalom és a higgadtság sokat segít... Nálunk még mindig tart szerencsére a figyelemelterelés.... kop-kop-kop

Teszek majd képeket :arrow: :wink:

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Halihó!

Jót játszótereztünk, Bercó úgy elfáradt, hogy még ebédet sem kért, csak cicit és alszik.

Gyorsan csak képeket dobok fel, aztán irány tanulni.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Sziasztok. Rugó ölben alszik, próbálok írni.

Niki - :( De tényleg Alexander a legfontosabb most :!:

Kaqk, Maggie - hú, de jó lehetett a téren :wink: És Bercónak micsoda rucijai vannak 8) Cool 8) Most már biztos lesz neki is rajongótábora :D Csak képek kellettek :wink:

Emese - szépek vagytok :D Geginek milyen színű a szeme?

Rólunk: nagyon jó volt tömegközlekedni egyedül, olyan jól esett :lol: A vezetés alakul, de mélyről indultam :wink: Kicsit bepánikoltam, mert rájöttem, három hét múlva nyelvvizsga :? Elkezdek komolyabban készülni majd.
Holnap megyek Pr ötpercre az egyik tanszékre, este vezetés ismét.
Azért igyekszem benézni majd.

Fleur - jaj, szegény :?
Akkor 3-4 éves korban nincs oltás? De jó 8)

Most ennyi, szép napot, V.

Kép
vindolanda

Helló, Lányok,
csodásak a képek, Anitja, Vindo, Maggie, Mesi -- köszönet értük! Gyönyörűség mind!!!

Maggie: írtam privit.

Vindo: aztán mesélj majd a napodról.

Anitja: nagyon jó mindig hallani rólatok. Sajnálom a jógát, de lesz még ilyen alkalom, ebben biztos vagyok.

Fleur: nekem sokat segít, ha Téged olvaslak, és Ádi épp a kisördögség legjavát produkálja.

Ádó ma nem hajlandó napközben aludni. Ilyen se volt még, remélem, nem is lesz, mert tiszta stressz. Ha itthon lennék, csak megvonnám a vállam, de így a nem-alvás vagy azt fogja eredményezni, hogy mondjuk este 6-kor kidől majd 11-kor ébred este, és akkor de jó lesz, vagy alig tudjuk kibekkelni 7-ig, hogy ébren maradjon. Akárhogy is, az esti munkámat lövi keresztbe a dolog, és egyetlen este kimaradása sem fér most bele a dolgokba. Annyira idegesít ez, hogy megfogadtam, majd egy következő gyerekkel nem lesz ez. Vagy nem megyek vissza dolgozni 2 évig (bár ez nem fog működni a Bajnai-csomag ismeretében), vagy korábban megy bölcsibe. Ez az egész hazavágja a családi életünket, én kiborulok, hogy semmi időm nem jut dolgozni, este meg már hulla vagyok hozzá. És ugyan ki tartja meg az órákat, szakmai előadásokat helyettem...? :?
Közben elkezdtem fogyózni, már úgy utálom magamat ezért a tunyaságért.
De a fogyóőrület elérte a férfiakat is, olvastam, hogy most már Johnny Depp is kövér 80 kilósan egyeseknek, és ha Gáspár Laci hízik 10 kilót, az címlaptéma. Érdekes világban élünk, az biztos.

Kép
Kép
irina

Niki: sajnálom, hogy ismét kórház. De a fő, hogy jól vagytok!

No, mennem kell.

Kép
Kép
irina

Johnny Deppnek mindegy, hogy hány kiló :oops: Nem én voltam, akinek kövér volt, jelentem :mrgreen:

Teregetek, de ezt nem tudtam megállni.
Remélem, azért Ádinál alakul valahogy az este.
Rugó ilyenkor alszik 45 percet este 7 körül, és 10kor kidől, nagyjából a szokásos időben. Hátha ez lesz nálatok is :roll:

Sok sikert a fogyókúrához! De emiatt ne stresszeld magadat...

Rugó délelőtt volt nagyon nyűgi. Aztán du. aludt három és fél órát, most hajszálakat keresgél az ágyon 8)

Kép
vindolanda

Visszakukk:
Vindo: hát nekem is J. Depp úgy tökéletes, ahogy épp van ;-)
Bocs, félreolvastalak, azt hittem, ma mész a tanszékre, de látom, hogy holnap. Ettől függetlenül érdekelt a napotok. :-)

Kép
Kép
irina

Még valami: Vindo: Ti (ha megkérdezhetem) miért anyósékkal voltatok Velencében?

Kép
Kép
irina

Jó is az, hogy az élet meghatározó kérdéseiben egyetértünk :lol:

Holnap megyek majd, olyan dél felé.
Az estéről meg Te tudósíts, mit is csinált Ádi.

Kép
vindolanda

HOgyne, őket nem hagyhattuk itthon :lol: Unatkoztunk volna.

Egyedül nem mennek sehová sem, ilyenkor meg, mikor utazni kell, jönnek velünk, mint ahogy a Kékestetőre :lol: Olyan senki nem hívta őket alapon. Megsértődnek mindig kissé, ha nélkülük megyünk :roll: De azért úgy is szoktunk, most is úgy tervezzük, ha marad nyáron annyi pénzünk :roll:

Kép
vindolanda

Szerencsére már nem férünk el egy autóban, mióta hárman vagyunk :lol:
Gondolhatod, Bulgária oda-vissza (24-24 óra majdnem) egy légtérben négy éve :roll:

Mondjuk tavaly Ljubljanában majdnem elhagytuk őket, de valahogy csodával határos módon megkerültek :roll: Erre most mit mondjak :lol:

Kép
vindolanda

Vindo: :lol: ..már nem fértek el egy kocsiban!
Maggie: jók a képek! Bercó a nagy kedvencünk!! :lol:

Próbálkozunk a cumi elhagyásával..meglátjuk..eddig...kopp kopp....
és azóta....1-1,5 órával tovább alszik..viszont cserébe délben 1-1,5órával kevesebbet!

Fleur: na holnap reggel megpróbálom a tápszerrel hígitott tejcsit...hátha...

Ma is voltunk bicózni..nagyi jött velünk..csak a varrónőig..de élvezte Emma ezt is.. :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a szeretet ragadós ;-)
Én szörnyethalnék egy együtt-nyaralástól, az biztos.
Más: milyen nyelvvizsgád lesz angolból?

Ádi végül is egyáltalán nem aludt, mintha most csendesedett volna el (az apja altatja). :shock:

K. Timinek akartam még: ilyen szmötyi enyém Ádi fütyijén is volt sok, a doki szerint ha túl sok van, akkor érdemes kitisztíttatni (a gyerekorvossal), én is törölgettem időnként. Lehet, hogy tényleg ez a váladék termelődött Ádidnál is, nem?

No, futok fürödni, dolgozni (csak még átlesek).
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Na, még ide egy gyorsat.

Irina, eszem a szép lelekedet. Nyugodj meg, minden ok.
dmaggie

Helló csajok,

Áron baba feneke nagyon piros :evil: meg apró fehér pöttyök is vannak rajta, amik mintha elfakadtak volna, mert olyan varas szerű ha hozzáérek. Hát nehéz ez körbeirni, na ilyet még nem láttam. Meg a jobb szemecskéje is ragad össze :evil: holnap megmutatom dokinénikek, mert nem múlik.

Egyébként minden ok, továbbra is álombaba:-) egész nap szinte csak alszik. ÉS képzeljétek ma 150 mlt vacsizott :shock: :shock: :shock: totál kész lettem tőle.

Péterkének megy hasa 3x egy nap, én a fogára hagyom, mert semmi más tünet nincsen, azon kivül, hogy nem nagyon akar enni, csak kakaót.

Kaqk és Maggie nagyon szuperek a fotók!!!!

Mesi jaj de szépek vagytok! ja és ügyesek is!

Niki:-( szoritok, hogy kibirjátok még vagy 10 hétig!

Pár kép rólunk:

Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Kaqk
Gyorsan neked mi összesen 220 ml-t adunk Lillának, úgy kezdtük, hogy 100 ml tej és 120 ml tápszer és ezt változtattam. A végén már csak a tejbe tettem 3 kanál tápszert aztán azt is szép lassan elhagytam.

Niki
:( de kitartás jó kezekben vagy és minden rendben lesz!!!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok !

Helyzet : délelött hívtam a doki nénit. Közölte,hogy nem kell bemenjük mert ami most Ádinál van az teljesen normális.
Doki néni így magyarázta : elhalt hámréteg illetve váladék gyűlt össze ami majd szépen kifakad és amikor kifakadt akkor a letapadt bőr a fitymától elválik és előbukik a makk karimája.
Elvileg ha ez a folyamat lezajlik akkor már nem fog vissza tapadna a bőr.
Mindent ugyan úgy kell csinálni semmi extra törödést nem igényel.

Szóval megnyugodtam.

Holnap megyünk bölcsi nyíltnapra.
Remélem jó lesz és akkor szeptembertől Ádi bölcsis lesz.

Na lépek megyek pihizni mert fürdésnél vizipisztolyoztunk és jól szemen lőtek a fiuk most kicsit ettől fáj a szemem.

Kép vigyori

Mindenkinek kellemes éjszakát.
20200310173350

Halihó!

Na, ilyenkor alszik Bercó, pedig lassan indulnunk kellene. Várnak a pacik. :lol:

Emese! Gyönyörűek vagytok, Gegi meg csúcsszuper. Nemcsak rettenetesen helyes kispacák, de igazi vasgyúró is.

Timi! De jó, hogy csak ennyi az egész. Micsoda emberek vannak. :twisted: Harci sérülés: :lol: Jó fejek vagytok. Vigyorid annyira pasi. Na, lesz majd bajotok a csajokkal rendesen.

Heni, ezek a közös képek. Annyi szeretet van Péterkében, ahogyan simizi a kisöcsit. Tisztára meghatódtam. Gyönyörűségesek. Piros popit sajnálom. Tejcsi miatt??? :?: :roll: esetleg. De majd a doki megmondja a tutit.

Irina, én nem is tudom, hogy tudsz éjszaka dolgozni. Én megit vasaltam :wink: :lol: , ahhoz nem kell nagyon használni az agyamat. Na, mi volt az éjszaka?
Annyira szeretem azt a szép lelkedet! Tegnap már csak annyira volt időm. Egyáltalán nem bántottál meg, sőt... Jót nevettem az ötleten, tetszett nagyon. A tegnapi vasalás közben is morfondíroztam rendesen. :wink: :lol: :lol:

Na, megyek felébresztem a kisfőnököt.
dmaggie

Jaj, köszönjük a dicsiket. Ma meg majd lefotózom hogyan feszít Bercó a lovacskán. Kell a PR. :wink: :lol: :lol: :lol:
(Amúgy meg pont azon gondolkodtam, hogy gyönyörű leánykák vannak még itt. Van akinek még nincs párja. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: )Bár ahogyan Emmával összebújtak....
dmaggie

Maggie: bizony az az összebújás :wink: ha kicsit sűrűbben találkozunk mint eddig..akkor.... :wink:

10 re megyünk angolra....

Fleur: nagyon köszi, örök hála! Így megitta..én 120ml tápszert plussz50ml tejjel kezdtem..és akkor fokozatosan majd változtatunk..de végre megitta4 :D egyébként 240ml-t iszik tápszerből.

Ma reggel pisi helyet kaki került a kiswc-be...és olyan természetesen...... :lol: na majdcsak alakul..nem eröltetjük csak kérdezem megyünk e wc-re erre már indul is... :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Irina! Boldog névnapot! :)

Olvastam, képek gyönyörűek, most megyünk a boltba...

Kép

Kép
regcsiken14

Irina: boldog névnapot! :)

Heni: boldog születésnapot! :)
Vendég

Sziasztok!

Képek nagyon szépek :lol: Nem szeretnék senkit kiemelni mert félek, hogy valakit kihagyok.

Silka amióta ilyen szuper idő van inkább a játszótéren nyomulunk vagy lemegyünk a tavas utcához és a tópart körül játszanak a gyerekek.
Cicus is csinál néha ilyen durva hisztit :roll: Én nem foglalkozom vele olyankor.
Legutóbb 20 percig bírta aztán megunta. Pedig már a hideg vizes arcmosáson gondolkoztam. :roll:

K.Timi Cam portofino = Neonato Piuma. Nekem utóbbi van.
Teljesen egyforma a kettő, ugyan arról a gyártósorról jön le csak a NP olcsóbb.
Nagyon jó kocsi. Összecsukva kis helyen elfér. Könnyű, irányítani is egy kézzel lehet ha úgy adódik.
De nem értem, hogy erre a pár hónapra miért vennétek :roll:
örülök, hogy nincs gond Ádival.

Fleur azóta szenvedés van, több fog nincs.
nem tudom mikor megyünk felétek. Holnap jönnek anyumék :lol:
talán jövőhéten letámadunk titeket :)
Csütörtökre megy a drukk++++++++++++
És kérünk képet is pocaklakóról és Lilláról is :!:
Lottót vettél végülis?
Mennyivel lógok?

Maggie várom a lovagoló Bercóról a képeket :)

Ágica ha nem adatsz be kullancs ellenit akkor tényleg csak 6 évesen kap szurit a lány :)

Viranka jelentkezz kérlek :)
várjuk a kocsi fotót!!!!

Mesi Gegi nagyon ügyes :D
hamar kezdett forgolódni :D

Heni sajnálom, hogy piros a popója Áronkának :(
a szemét kamillával kell áttörölni, mindig kifelé.
De biztos mondja majd az orvos.

Mennek kell, cicus felől fura szagok jönnek. Az eper meghozta a hatását
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina sok boldog névnapot

Heni sok boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni : azért kell egy könnyű kisebb kocsi mert ha nagyobb távot megyünk akkor visszafele már elfárad a drága és kézbe elég nehéz cipelni. Na meg persze a motor meg a cuccai így együtt elég húzós.
Most alkudozásba vagyok Cam-re illetve Neonatora is.
Tudnál Móni a tietekről képet muatni ?

Előre is köszike.

Én fiam ma reggel 6-kor kelt benyomta a tápiját és 8 óra óta alszik.

Megyünk kaja után vásárolni aztán délután bölcsis nyíltnapra.
Hát kiváncsi leszek milyen lesz.

Na lépek is mert tutti mindjárt ébred a drágám.

Mindenkinek szép napot !
20200310173350

Heni! Boldog születésnapot! :)

KTimi! Örülök, hogy Ádinak semmi komoly! :)

Szegény Áron baba... :(

Szeli hazafelé beájult a babakocsiban, úgyhogy betettem az ágyába. Kora délután meg vendégeink lesznek, az egyik kolléganőm/barátnőm a kislányával! :)
Készítek keksztekercset! :)

Egyébként én is agyaltam egy nagyon könnyű esernyőkocsin, ugyanabból az okból, mint Timi, de aztán rájöttem, hogy nekünk elég sokszor egy csomó cuccunk van, vagy a Mamihoz visszük a váltásruhát, kaját, vagy kabátokat cipelünk, mert közben száz ágra süt a nap, vagy útba ejtjük a boltot... stb., de nem tartom hülyeségnek, amikor az ember csak elmegy a játszira, aztán hazafelé már Szeli is cipeltetné magát, de már nem könnyű a csajszi! ;)
Én egyébként ki is néztem egyet a teszveszen (piros-fekete, a márkájára nem emlékszem), de már nincs fent, de nem is használnánk ki... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni, boldog szülinapot!

Irina, boldog névnapot!
Kép
dettyk

Heni: Boldog születésnapot!!!

Irina: Boldog Névnapot!

Megjöttünk angolról..nagyon élvezte a drágám... :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni!
Boldog szülinapot!
Sajnálom Áronkát, de remélem hamar rendeződik!

Irina!
Boldog névnapot!

Kaqk!
Helen Doron féle angolra jártok?
Cumiról leszoktatás engem is érdekelne. Emmácska csak alváshoz igényelte, nem? Egyszerűen elvettétek tőle és elfogadta? Vagy próbáltátok megbeszélni?

Mesi!
Légyszi Te is írd le a cumiról leszoktatást!
Én egyenlőre csak annyité értem el, h ha lemegyünk, akkor nincs cumi. Otthon viszont sokszor kérik és ha meglátja egyik a másiknál, akkor már persze mindkettőnek kell... :?

Fleur!
Jó, hogy jelentkeztél!
Majd beszámolok a fülbevalóról.

Csajok! Kérhetek a vudut? Délután fél 4-re megyünk füllyukasztásra! Kicsit izgulok....

Puszi
Gica

Kép
gica1

Irina, Heni - sok boldogságot Nektek!

Gica - mennek a vuduk :!:

Most ennyire futotta, tudjátok, ma sűrű napom van... :arrow:
Rohanok is.

Kép
vindolanda

Cumi: Szeli alváshoz használja, meg amikor babakocsizunk

Gica! ++++

Kép

Kép
regcsiken14

Gica: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Emmának félévesen lyukasztották ki a fülét...nem is a fájdalom volt amiért sírt hanem mert olyan erősen 2 en leszorították. :cry:

Cumi: csak alváshoz kellett..aztán egyik este annyira elfáradt hogy nem volt energiája kérni a cumit és nem is adtam..előtte is mindig megvártam hogy kéri e...nem akartam csak tömni a szájába...szóval akkor cumi nélkül aludt el..végig aludta az éjszakát ébredés nélkül és egy órával tovább is aludt.. :lol:

következő alvásnál mondtam hogy koszos...kapott egy szuszimacit aki előtte is az ágyában volt....most kb 4. napnál járunk már szuszimacit fogja elalváshoz....és nem kérte eddig a cumit..jól elraktam hogy ne is lássa......remélem elfelejtette.

Most épp a bilizés is napirenden van......reggel a kakinak annyira örültem.....csak mivel nem beszél, ezért nem is mondja még hogy pisi, kakik..ezért nem szól előtte..csak én kérdezgetem...de még nagyon az elején járunk.

Igen Helen Doron féle angolon voltunk...annyira tetszett neki :lol: :lol: :lol:
ha angolul bezsélek hozzá vigyorog mint a tejbe tök..nem tudom emlékszik a hangzásra? ismerős neki? nem tudom...lehet...de örülök hogy így élvezi

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Na, végre itthon és Bercó is elaludt. Nagyon jó volt a lovaglás, Johanna és Bercó is élvezte. Természetesen az én cserfes keresztlányom átdumálta az egészet. Csúcs egy csajszi. Persze, hiába biztatták, hogy modnja Tornádónak; lépés. Csak azt mondta, menjünk már! :lol: Aztán még bementünk az intézetbe, majd itthon nem lehetett feljönni, mert ugye nem élet az élet hinna nélkül. :lol: Közben meg hívott Gergő, hogy menjek el érte.
Itthon ebéd, aztán altatás.

Kaqk! Majd elkérem Momótól a tel.számot, és megbeszélheted, lehet, hogy egyénileg is fogadnak majd lovagolni vágyó gyerekeket. Legalábbis a lány, aki most a lovat vezette, azt mondta, hogy van rá esély. Szuper, hogy így tetszett Emmának az angol. Szerintem is emlékszik, sőt biztosan meg is ért dolgokat.
A kakival is ügyi. Bercónak is vettünk bilit, ráül, majd két másodperc múlva fel kell állítani, aztán meg csodáljuk a nagy semmit. :lol: Nem baj, majd ebből is lesz valami.

Gica! +++++++ tőlünk is. Nem is csodálom, hogy izgulsz.

Heni, nagyon boldog szülinapot!
Irina, boldog névnapot!

Isten éltessen mindekettőtöket!!!!

Regi, jó szórakozást!

Vindo, remélem este azért számíthatunk Rád!
dmaggie

Na, még mindig nem mentem a dolgomra, inkább áttöltöttem a képeket. Gyorsan teszek is fel, ha nem bánjátok, akkor Johannáról is lesz néhány. :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Hello Lányok,

Heni, boldog szülinapot! Annyira szépek vagytok a közös képen. Csak úgy sugárzik Rólad a boldogság.

Irina, Neked pedig boldog névnapot!

Képek szuperek, én sem részletezek :wink: viszont az feltűnt, h Emma nem szoknyában van :lol: :lol: :lol: A gatyesz is tündérien áll neki! Tényleg Kaqk, milyen a HD? Én is hallottam róla, de el sem tudom képzelni, h hogyan zajlik az ilyen kicsik angoltanítása. Megkérdezhetem, h mennyibe kerül a tanfolyam/egy óra?

Gica, gondolok Rád ezerrel du és kíváncsian várom az élménybeszámolót. Tudod, még mi is nagyon vacilálunk...

Úgy látom, h a hiszti másnál is megy. Igazából itthon én is átlépek rajta és nem tud vele zsarolni, csak sajnos az út közepén mégsem hagyhatom fetrengeni... :twisted:
Bár most azt csinálom, h próbálom figyelmen kívül hagyni, mégha veszélyeset is csinál itthon. (Pl imádja a krétát rágni :shock: ) Tudja, h dühöngök, ha ezt csinálja, ezért direkt szól, h "anya" és már veszi is a szájába. Aztán mikor ma reggel hátat fordítottam neki és nem érdekelt, rögtön ki is köpte. Szóval, ha nem az életével játszik, akkor nem foglalkozom vele és így már nem izgi a dolog...

silka
silka

Sziasztok!
no újra próba,hátha elmegy :)

Heni!
Boldog szülinapot :)

Irina!
boldog névnapot :)

Móni!
kérésed parancs :) itt vagyok :)

Maggie!
na végre :) nagyon szépek a fiúk,s neked új hajad van? a nyári talin,mintha félhosszú lett volna :) örülök,h. jól sikerült a lovaglás :) Bercó is felült rá?Míra egyszer ment egy pacin,hála a közelben lévő "lovardának" élvezte adrágám :) s nyereg nélkül olyan ügyesen megülte :)

Mesi!
Gege tiszta Te kicsiben :) annyira cuki :) de várom már h. megfoghassam kicsit :)

Timi!
de jó,h. nincs komolyabb baj :) én ilyet még nem is tapasztaltam,meg nem is tudtam h. ilyen létezik :) milyen jó a fórum erre is :wink:
bkocsi.az überdizájnos szekeremnek kitörtem a jobb első kerekét(mily fura mind1ik kocsimnak aza kerke megy tönkre :? ) s szomszédtól megvettem a Pierre Cardin kocsiját...amit zaóta sem használun,mert bicajozunk az oviba :)

Fleur!
ez aztán a vérnyomás :) s élsz még 8) tényleg alacsony :(

Silka!
ez rosszul hangzik :( nem lehet egyszerű Lizával :( ezek engem elkerültek eddig,de Bálint annyira más természetű,ki tudja mire számíthatok :)

Gica!
nem lesz semmi gond :) ügyes csaj Zsuzska :)

Mírámnak tegnap megint volt egy új szava :) háziférfi :)
Bálint elkezdte söpörnia a direkt ledobott pirított kenyérkockákat s lányom ímigyen szólt:Anya mosta a bÁlint olyan mint egy háziférfi :) az majdnem olyan,mint a háziasszony :) vissza kellett fognom magam ne röhögjek hangosan fel :)
s a legjobb szórakozásuk:Míra betekeri Bálót a hintába s közben röhögnek nagyokat :)

Én ma voltam pótórát venni vezetésben és teljesen meglepődtem magamon 8) :lol: ha az oktató azt mondta forduljak balra balra fordultam uez. jobbra :) pedig aztán soha nem tudom melyik a jobb és balkezem :) s akora batár autóval mentünk :shock: hugi lesett is egy nagyott :) pénteken megyek újra :) az oktató azt mondta nem vagyok reménytelen eset :) de olyan jó szerintem én most értem meg arra h. vezessek :) eddig mindig görcsben volt a gyomrom,ha nagy ritkán beültem :)
s a kocsi már itthon,kölykök élvezték,beszálltak a hátsó ülésre és ott röhögcséltek :) képek majd lesznek ha Apa hazajön :)

:arrow: megjöttek rokonék :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Maggie: kicsi lányomat Bercó elvarázsolta. integetett neki meg bújt a notebookba h Bercóhoz közel legyen.Mondta h: Berci...bocsi az ó nem megy a végén.

Silka: igen naciban volt Emma mert hát biciklizni azért csak kényelmesebb... :lol: :lol: :lol:
HD: nekem nagyon tetszett...kedves kis dalok vannak...állatokról, testrészekről pl: labdát gurigázunk a testrészein( kéz, láb,fej, orr, fül, váll.....és így tanulják....meg integetés.....többnyire nagyon egyszerű kedves dalok vannak..amik fülbemászóak....kiskönyv, egyzserű képpel egy mondattal...hát ez volt az első óra....a tananyagot még nem kaptuk meg..de ha jól tudom könyv, cd van benne, h itton is hallgassa hátérzajként ..
Ára: elég húzós..bár nem tudom hogy egy magánóra ma mennyibe kerül.
ez itt 8000/hó heti 1 alkalom 45 perc. pont elég. :lol: ennyit tud még figyelni..mondjuk nagyon elfáradt. Egy tanfolyam 10 hónap. a tananyag 15-18000/tanfolyam....vannak kedvezmények...attól függően hogy hány hónapot fizetsz előre.
Hát megpróbáljuk..meglátjuk..
Emma most áll át a tejre a tejitalról( milumil 1+) ( havi 8000ft) szóval úgy gondolom..hogy ezt eddig is ráköltöttük....ez meg ha már egyszer angol nyelvet hallgatott 8-9 hónapig biztos ragadt rá, eltárolt dolgokat,......szóval ...úgy gondolom megpróbáljuk..és meglátjuk ha szereti és hasznos is lezs akkor megéri!

Na fel is kelt..megyünk nagyihoz

OFF
Szandi:
Van 5 pár vadi új Siesta szandink ( 20,( türkiz/narancs) , 22,( türkiz/narancs), 23(v.kék/s.kék) ,25 v.kék/s.kék) ,26( türkiz/narancs)
3500Ft/db-ért
Akit érdekel írjon

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk,

tudtam, h nem olcsó, de megmondom őszintén én többre gondoltam. Amúgy nagyon sok jót hallottam róla. És hát ugye angol nyelv tanulásába fektetni sosem pénzkidobás :wink:

A 22-es szandiról tudsz képet föltenni? Megméred nekem, h mekkora a belső talphossza? Mi még szandivásárlás előtt állunk.

Köszönöm,
silka
silka

Na, jól ellötyögöm itt az időt, de nem tudok leülni tanulni. :oops: Álmos vagyok, pedig már ittam kávét is.

Silka, nagyon ügyesen csinálod. Hidd el, változni fog majd.

Kaqk! :lol: :lol: :lol: Csak úgy dagad anyai keblem. :lol: Ez az angol így nagyon jól hangzik. Szuper!

Szandi: Tudnál képet feltenni a 23-asról?? Bercónak most ugyan 22-es cipői vannak, de szerintem kell majd a 23-as. Vagy összefutunk valamikor és megnézem.

Viranka! Igen, növesztem a hajam, mert a Kedves úgy szereti. Lehet, hogy nyáron meggondolom magam. A színe meg mindig változik, attól függ, hogy milyen akciós hajfestéket találok. :oops:
Igen, felült Bercó is. Már egy éve is kipróbálta, akkor is szerette. Kicsit ugyan komoly arccal ül a lovon, de nagyon bejött neki. Csak úgy csattogtatta a nyelvét, amikor a lovakról beszéltünk. Kicsit körülnéztünk az istállókban is.
Háziférfi :lol: :lol: Csak nem Bálint is imádja a takarítós dolgokat. Bercótól úgy kell elvenni, dugni olykor a seprűt, felmosót, porcit (porszívó). Ma is ki akarta venni a dobozból Momónál a porszívót. :lol:
Na, ugye, hogy jól ment. Ügyi vagy. Ja, biztosan Te is olyan, mint a jó bor. :wink: :lol: (akárcsak én). Ezek az irányok nálam is így voltak, csak én arra fogtam, hogy a gyerekekkel szemben én tükörképet mutatok. Ami a gyereknek balra van, azt én jobbra mutatom. De tényleg jártam úgy, hogy az oktató mondta, forduljak a köv-nél jobbra, én meg bőszen kerestem balról az utcát és csodálkoztam, hogy nincs is. :oops: Na, ilyenkor Gyuri, az oktató vagy kiröhögött, vagy jól leszidott.
dmaggie

kaqk: ááá, mi tegnap vettünk szandált Zsófinak, mindig így járok :lol:
Vendég

Kaqk!
engem a 22-es érdekelne :) Bálint mini lábon él :) ja most olvasom az csajos szín :( no mind1 :)

Maggie!
igen háziférfi és imád takarítani és minezek mellé SZÓTFOGAD :) tudom lehet nem nagy szám,de Míra nem volt ilyen :) b-nek ha mondok vmit megcsinálja :9 szinte hihetetlen :)

:arrow: bicajozni,mert még a végén punnyadt leszek :) és elfelejtem hogy is néznek ki a vonatok :)

KépKép
viranka

Sziasztok, nagyon szépen köszönöm a köszöntést!!!!! :D

Megjártuk mama dokinénit, Péterke csak normaflort, meg smectat kapott, valószinű csak vagy valamilyen kaja okozza neki ( amit nem tudom, hogy mi lehet) vagy hogy a szájában a keze állandóan :evil: bár szája tiszta.
Áron popója is gombás, :evil: boraxatumot kapott rá, szemére cseppeket.
A doktornő azt mondta, soha ne legyenek jobban betegek 8)

Kakq szerintem tölts fel képeket a szandikról, esetleg a belső talphosszat is megmérhetnéd, mert pl. mi most 23 és 24 cipőt is hordunk egyszerre és mindkettő jó :shock:

Maggie Bercó jól megüli a lovat! Édes a kis Johanna:-)

Irina boldog névnapot!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Lanyok!

Irina! Boldog Nevnapot Kivanok Neked!
Heni! Neked pedig nagyon boldog szuletesnapot!

Nagyon-nagyon gyonyoruek a fotok, nagyon edesek a babak! Ebben a topikban tenyleg nem lehet valasztani, egytol-egyig csodasak a babak!

Ma lefoglaltam magam kis online shoppingolassal, vettem Ranianak par nyari ruhacskat es szandit a Next honlapjan, nagyon nehez volt valasztani, rengeteg gyonyoru dolog van... :roll:

Magamnak e-bayen vasarolgattam, egy szuper felsorol azonban lemaradtam, mert olyan lassu volt a net... :evil:

Szoval probalom apro oromokkel feldobni a napjaimat. Apa bent volt Raniaval egy orat delelott, hamarosan jonnek megint, apa hoz nekem finom hazai vacsit.... :P

folyt. kov...
Vendég

Sziasztok

Irina boldog névnapot!

Heni boldog szülinapot!

Köszönöm az oltásos infót!

Kaqk: a 22-es engem is érdekelne mi is épp szandit szeretnénk venni :)

Viranka: Háziférfi :lol: :lol: Nagyon kis ügyesen vezetsz :) Tök jó :)

Silka: Nem semmi csajszikád van :D Kréta evés csak azért is :shock: :lol:

Maggie: Csodásak a képek!

Heni: Nagyon édesek a tesók!

Panndi: Nagyon jó a kép ha jól emlékszem amott láttam nagyon sokat nőtt Fruzsi.

Mi ismét ma beszereztünk egy puklit egy hatalmasat esett hátrafelé a betonon de akkorát koppant a feje hogy a szívroham kerülgetett.A bőr le is jött neki és persze vérzett is :? Úgy látszik a baj csőstül jön és háromig nem állunk meg :roll: de mi lesz az utolsó? :roll:

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: