A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Breki én is így vagyok vele, és sokat még nem is dumáltam Nórinak hogy forduljon vissza, mert már szombaton éreztem hogy nagyon feszíti a hasam előbb egyik aztán a másik irányba, és utána éreztem hogy vissza a normál irányba de akkor már fejjel lefelé, és akkor úgy éreztem hogy jé, újra könnyebben kapok levegőt, addig baromira nyomta a gyomromat, és folyamatosan rugdosta a hólyagomat, annyira hogy volt hogy alig értem ki a wc-re. Dokim azt mondta hogy most már olyan nagy (főleg mivel nagyobb is 2 héttel) hogy nem fog visszafordulni hanem marad így fejjel lefelé.
Nekem pontos méreteket nem mondott csak azt hogy 2 héttel nagyobb, viszont holnap reggel 8-kor 4D-uh már nagyon várom. Majd jövök utána a hírekkel.

Niki köszi az infót. Eddig a gyógyszert úgy vettem be hogy reggel evés előtt 2 órával c-vitaminnal 500 mg-al. És a reggelihez viszont mindig tejeskávét iszom, lehet ez baj.
Aztán délután szoktam még inni egy tejeskávét. Teát nem igen iszok. Csak ásványvizet szoktam. És este szintén evés előtt szoktam bevenni kb 1 órával. Akkor már csak vizet szoktam inni. Ma végül nem főztem spenótot mert eléggé elfáradtam a mászkálásba, de holnap mindenképpen az lesz a kaja.

Heni ti is vigyázzatok magatokra. Pihenj amennyit csak tudsz.

200907 Örülök hogy nálad is minden ok. Képed nincs az uh-ról?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Heni egyébként nekem is Norbival megvolt rövidülve a a méhszáj és nyitva volt 1 ujjnyira a 30. héttől, de nekem nem kellett feküdnöm. Csak az emelés volt megtiltva, meg a sok mászkálás lépcsőzés, és a szex. Deezek is kb a 36. hétig utána már nem.

Kép

gabi1

1000+1 a dolgom, csak gondoltam adok magamról életjelet. Estefelé, ha nyugi lesz, visszaolvasgatok.
Addig is egy pocakkép!:D 8) :D 8) Kép

Kép
szisz89

Dodi!

Gratula! Várandósan a 4-es felér az 5-el!!!! Az én szememben legalábbis :wink: !
Én meg csináltam spárgát...na nem olyat (vicces lenne), hanem levest..a brokkoliról jut eszembe. Meg piskótát almával+mandulával. Este ha Párom hoz étcsokikát, akkor még összedobok egy csokikrémet is rá :lol: :lol: !

Eper...nálunk az lassan minden napi projekt! Bébike teljesen megőrül érte szerintem!!!!! Úgy érzem!

Bond!

Örülök, hogy azért többségben jól vannak a fogak!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!
Na megérkeztem!Egy marha hosszú hét áll mögöttem,bekerültünk a kórházba.Szerencsére most már minden rendben,de sokat kell feküdnöm.A baba nagyon virgonc,de még haránt fekvéses.
Az a lényeg h megúsztuk.Meg voltam ijedve rendesen,nehogy idő előtt kibújjon.A külső méhszájam nyílt ki,egy kisebb görcs kíséretében.Most végre itthon vagyunk!!!
Remélem mindenki jól van,egyben van!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Boo!

Tegnap Párom is megállapította, hogy itt a nyár és az öregek különösen veszélyesek a kocsiban...de sok a hülye is csak úgy simán :evil: :evil: :evil:

Tickerplayground.com
breki76

Timi!

Vigyázz Magatokra!!! Hála Istennek, hogy minden OK!

Tickerplayground.com
breki76

Apropó!!!

Tegnap már fél kg-al voltam könnyebb, mint múlt héten, lassan 2 hét alatt már 1 kg-ot fogyok....na nem, csak ennyi víz kiment belőlem! Röhej!!! Viszont vérnyomás 100/56 volt tegnap, tehát nincs toxémia!!!

Tickerplayground.com
breki76

Nálunk se nagyon mükszik a net, talán egy pár sort tudok írni.

Boo. Mi is nagy kutyi imádók vagyunk, és a távlati tervbe szerepel még eg kutyri, de hogy mikor lesz meg, az még a jövő zenéje.

Dodi: Gratula a vizsgádhoz ügyi voltál, és egyetértek Brekivel egy kismama 4-es, olyan mint az 5-ös. :D

200907: Hurrá, hogy minden rendben volt a doksinál :D !!!! Aha eszek rendesen napi 180gramm szénhidrátot :D , mondjuk van mikor annyi sincs meg :roll: !!

Szisz: Szép kis pocakod van már :wink: !!

Csibe: Köszike, hogy felírtál a táblicskuba.

Kép
Kép
marietta1982

Sziasztok!

Niki:Nagyon sajnalom hogy megint bent vagy!De megint 1 hettel tovabb birtatok,es ez az ami fontos!!!Meglatod,nemsokara csak egy mulo emlek lesz ez,es a kezedben tarthatod a kispsidat is :wink: !!!Ne sirj,rendezodtok nemsokara!

Katy:Remelem ezek utan mar a gyogyulas utjara leptek!Nyugodj meg Te is,bizzunk benne hogy nem lesz egyeb gond a parod labaval...Neked is lazitani kene mar...

Agi;Gratula a vizsgalatokhoz,jo lenne ha latnatok is babukat az uh-n!Hozz fotot ha van erdemleges!

Kispiskota:Szep poco!

Gabi:Brokkoli is sokat segithet!Es tenyleg...a nyers spenotbol isteni salatat lehet kesziteni!!!Es olvastam valahol ceklatablettarol,nez utana az is segit potolni a szervezet vashianyat!!!

Nikici:Milyen kis szorgos vagy,hogy mar vasarolni is voltal....Orgona illat..hmmmm...itt meg csak most kezdenek pattani a rugyek,az aranyeso sem nyilt meg ki....bar tegnap oriasi esozes volt,mostmeg sut a nap...remeljuk egyszercsak viragba borul vegre ez a hideg orszag is......

Csibe:Pihenj is...reg voltal erre.Majus 12.-en megyek az uj dokimhoz.....addig semmi.

Norka :Szepek vagytok,Jazmin is csodas!Ugyesek vagytok hogy nem hagytatok magatokat...

Lidike:Szep az agynemu szett!Meg egy ilyesmire vagyok,bar lehet hogy varrni fogok huzatot es ezt azt...mar csak egy jo kis anyagos boltot kene fellelni.

Marietta:Jobban vagy mar?

Breki:Biztos tudja babod hogy mi a legjobb,de talan csak a valtozatossag kedveert nezi mas iranybol a vilagot.Lehet meg a napokban visszabukfencezik...
Az en erzetem szerint Hanga meg mindig fejjel lefele van,es erosen a jobb oldalamra epulve eldegel...a koldokom mellett szokta magat kinyomni...erzeseim szerint az a hatacskaja,vagy a terde ha felhuzza...erdekeseket produkal....es aztan atrug a masik oldalra,mega koldokom fole is...varom mar itt a nagy bizonytalansagban,hogy elmenjunk legalabb egy uh-ra...mar ugy latnam,ha nem tudok mas egyebet,mint amit erzek...

Hendegabi:Szard most le a telket!!!Depi:Nehez lehetett,szerencsere parod tudott segiteni...

Boo:Jok a rucik!Szalajtsd be egy baratnodet azt jol van tanunak...nekem anno Anitja lett volna,de minden oras volt akkor,es nem volt biztos hogy el tud jonni.Igy az egyik hugom lett az!

Heni;Jo hogy jottel,sajnalom a fertozest...tenyleg ennyire fekvesre vagy itelve?Kitartast Neked!

Bond:Egy lanynak nem is kell nagynak lennie....hat az orra meg meg valtozhat :wink:
A 9 gyerekesnel en nagyon nem az anyagiakra gondoltam,bar az sem lenyegtelen,de megoldhato....Hanem:Itt van egycsalad amerikaban,tizen x gyerekkel..mar nem is tudom mert teljesen felhaborit...de lattam nehany reszletet a musorukbol...az oke hogy no egesz eleteben gyereket var,szep kis onfelaldozas...de!azok a nagyobb testverek szinte csak a kisebb tesok gondozasaval a hazkoruli teendokkel voltak elfoglalva,semmi gyerekkor...na ez az amire gondoltam.En sem egyke vagyok,van 3 kisebb tesom...imadtam mindig,de azert amikot kamaszodtam,neha terhesnek erzetem ugy 12 evesen,amikor az ocsikere kellett vigyaznom,vagy levinnem a jatszora.Ez nem volt rendszeres,de emlekszem hogy nem arra vagytam feltetlenul..pedig segitettem eleg sokat anyunak....Persze,megtanulunk gondoskodni,meg ilyesmi...de azert na...a gyerekkor az legyen gyerekkor...De ez csak egy fejtetegets,igazan nem tudom hogyan elnek,eppen csak neha olvasgattam....

Szisz:Csini vagy!!!

Kép
Kép
ancsurti

Timi:Huuuuu...Akkor ertem miert voltal elveszve!!!Basszus!De orulok hogy rendben vagytok!!Remelem nem a stressztol.....
Tartsd be rendesen az eloirt fekvest!!!Mar nincsen sok hatra!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ja Bond!
Itt kaphato magnezium+kalcium egyben...felvaltva szedem a magneb6-tal...Artani nem arthat az biztos...mert ha mar a csontjaidbol is kiszivodik a kalcium.....kene potolni!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Megjöttem a fogdokitól is!
Leszedte a fogkövet,jó sokáig tartott,UH-os módszert alkalmazott.Nagyon vérzett,sőt rettentően,de megérte!Nagyon rendes volt a doki,foly.kérdezte hogy fáj-e,de nekem nem fájt,pedig rendesen be van gyulladva az ínyem.Elmondta hogy fogselymet kell használni,parodontax fogkrémet és egy öblögetőt.Na ezek közül csak az öblögetőt nem szereztem még be.Két kisebb lyuk is van de ez most nem fontos,azt mondta.
Úgy köptem a vért mintha vmi szájsebészeti műtét lett volna!

Egy kérdés:Csajok ti milyen (márka)pelenkát fogtok venni?Vkinek tapasztalat?

Kép
Kép
telokin

Telokin!
De jo hogy tul vagy rajta!Enyem inyem is verzett kegyetlenul....mikor tisztitottak a fogkotol,es fogmosaskor azota is.Hasznalok mindent amit irtal,bar nem azt a fogkremet...sok javulas sajnos nalam azota sem...sok C-vitamin sem mellekes ha verzekeny az ember inye-orra!

Kép
Kép
ancsurti

Sikeresen 2x kuldtem veletlen...maskor 1x sem akarja...

Kép
Kép
ancsurti

Szisz,
Szépen kerekedsz. :D

Hendegabi,
Miért a szabijaidat vetted ki? Nem jött volna jobban a Gyed után? Sztem érdemes elkérned a dokitól, ez a vagy kellesz vagy nem dolgozni egy kicsit érdekes. :roll:
Nem tudod leszűkíteni a keresőt úgy, hogy csak egy felhasználó hozzászólásait lásd. De ha a profilból listáztatod, akkor egy vissza gombbal viszonylag gyorsan megkapod őket egymás után, hacsak nem pont tetü napját éli a bbnet.

007,
Nem teszel fel egy képet az orrocskáról? :lol:
Az alkalmatlanság az szeritnem is tanult. Pontosabban nem megtanult viselkedés eredménye. Nekem a Harlow féle drótanya/szőranya kísérletek jutnak mindig eszembe, ahol az a kismajom, akit elválasztottak az anyjától, vagy pechére csak drótanya jutott neki, az vagy brutális vagy nemtörődöm anyává vált, ha egyáltalán képes volt megtermékenyülni. Ezért ijeszt meg az a felfogás, hogy "ne vedd fel a gyereket, amikor sír, mert elkényezteted". :roll: Egy kisbaba pont ugyan azokkal az öszönökkel és "elvárásokkal" születik, mint a kis rézuszkölyök. Nincs még evolúciós távolságban az a vadászó-halászó életmód, amikor egy anya nem tette le a gyermekét, mert az meghalt volna, így ugyan az a program fut le egy csecsemőben, ami egy kismajomban. Sőt, ma is vannak országok, ahol a legtermészetesebb dolog, hogy hónapokig valaki tartja a gyereket, mint mondjuk Kolumbia.

Heni,
A magzatburok még mindig javában védi Zalánt, de ezek a remek kis fertőzések tényleg nem kellenének. :?

Vezetés:
Egyetértek azzal, hogy aki nem Pesten tanult, az itt ne viselkedjen úgy itt, mint rutinos vezető. Mondjuk fordítva is igaz, egy pesti vezető se nagyon ugráljon egyes nógrádi utakon, mert valakinek az az életébe kerül. Aki meg sikítófrászt akar kapni a vezetéstől, próbálja ki Kairót. :lol:

Boo,
Senki nem beszélget a rendőrrel vezetés közben. :lol: Milyen piszok dögnek kell azért ahhoz lenni, hogy a 20-asból megtartsa az "aprót". :evil:
Ha rendesen meg akarsz tanulni egy nyelvet, akkor a magánóra jobban megéri. Kezdőknek jobb a csoport, mert old egy bizonyos fajta feszültséget, de egy idő után, amikor már mindenkinek más a baja és mást nem tud, már 6-8 fő is túl sok. Csak az olyan nyelvtanároktól óvakodj, akik amolyan két hét alatt megtanítom beszélni szlogenekkel hirdeti magát és ha úgy gondolja, hogy a házi feladat az felesleges luxus.

Niki,
Azért ez a kocsis verekedés nagyon durva. :shock:
Ez az állandó vérzés is nagyon borzalmas. :( Nem csoda, ha teljesen ki vagy tőle borulva. Az egyetlen jó hír tényleg csak az, hogy minden egyes bent töltött nappal jobbak az esélyei és simán ki tudod húzni a terminus végéig. Angliában nem csinálnak méhszáj összevarrást? Vagy az ilyen esetekben nem hatékony?

Norka,
Milyen jól sikerült a fotó. :D
A játszóteretek is nagyon tetszik, főleg hogy körbe van kerítve, ha jól látom.

f.nikici,
Cumisüveg helyett a mikroba... :( :shock: :(
Terheságyi depi az van saját tapasztalatból, de közel nem ennyire gázos. :? Kedvencem (ismerősnél) az olyan apai hozzáállás, hogy drágám, szedd már össze magad egy kicsit Pedig aki tényleg jó mélyen benne van a depiben, az pont erre nem képes.

Gabi1,
Melyik értéknek kéne 110 fölé menni? Haemaglobin? Nekem nincs is olyan értékem, aminek a referencia értéke 110 felett lenne. Vagy csak más a mértékegység?

Ági,
Terhességi depi igazi okát nem tudják. Olyan mint egy normál depresszió, csak épp túl gyakori szülés után. Van, aki szerint hormonális, van aki azt mondja, hogy a megváltozott elvárások - és hogy ennek sokan megfelelni képtelenek, a kimerültség és hasonlók okozzák. Nálam szerintem a keveréke volt ezeknek. Májusi Nati, augusztusra már remekül benne voltam. Akkor fizikailag is egy kisség felmondta a szervezetem a szolgálatot és az ügyeletes doki "trombózis, szívroham vagy mellhártyagyulladás" diagnózisa ütős volt annyira, hogy magamhoz tértem. Az ember nem akar 30 évesen szívrohamban meghalni. :twisted:
Evőeszközt a kórházba...Te is régen járhattál arra, rég nem adnak. :lol: A wc papírról se feledkezz el. :wink:

Katy,
Remélem, párodnál már végre rendeződnek a dolgok. :( Igencsak itt lenne az ideje. Miért nem kap valamilyen más fájdalomcsillapítót? :shock:
Egyszer anyukám vitt be éjjel intenzívre ismerős nénit, aki nem volt magánál. Képesek voltak azt mondani, hogy éjjel nem tudnak takarót adni, majd csak reggel. :? Mondjuk anyukám nem az a fajta, akit így el lehet küldeni, de ha hazamegy, ahogy egyébként ajánlották neki a dokik, a néni ott hül ki a kórházban és abba hal bele. Olyan szörnyű, hogy vannak eü-sök, akik a lelküket kidolgozzák, azután néhány ilyen tönkreteszi az ő munkájuk megbecsülését is. :(

Ancsurti,
Amikor Angliában éltem, akkor volt egy cikk egy nagyon fiatal párocskáról. Meghalt a kisbabájuk. Mekis sültkrumpli és hasonló volt a baba menüjében, talán egy év körüli lehetett. Ők azzal védekeztek, hogy hát ők nem tudták, hogy ezzel árthatnak a babának. :shock: Aki hülye, haljon meg, de ne a gyerekét ölje meg. :evil: Nem járok sokat ilyen helyekre, de bosszant, hogy vannak etetőszékek. NEM való ilyen kaja akkora gyereknek, amekkorát etetőszékbe kell tenni!!! Ok, később sem, de legalább akkor nem hal bele. :?

Kép KépKép
lorca

lorca:Jesszusom!!!Es mennyi ilyen nem kerul napvilagra sajnos hogy legalabb ha esze nincsen,legalabb okulhatnanak belole...szegeny artatlan gyermek :cry:
Felhaborito a mekinek ez a kampanya amivel a gyerekeket celozza meg!!!
Amikor meglattam hogy a tesom kislanyat az apja ugyanigy mekis kajaval eteti...haaat a szivem majdnem megallt.De hiaba minden...annak a gyereknek 0agya van!!!Jaj mennyire ki nem allhatom!Es a kola!Azt ugyanugy adja annak a szegenynek...hugom hiaba probal mindent megtenni...egy agyatlan barommal nehezen boldogul mar evek ota!
Annyira sajnalom a tesomat!Es a srac siman leoltja hogy mennyire hulyesegeket beszel az efajta taplalkozasrol :shock: :shock:
Mar parszor szetutottem volna a srac arcat..de csak magamat huzom fel rajta....nem is ertem!Es a tesomnak artok sajnos,mert a srac egy menthetetlen barom!!! :twisted: Tesom is tehetetlen....es menthetelen...na meg a kislany

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Úgy tűnik kicsit túlvállaltam magam :roll: :lol: ! Úgy eltelített a leves, hogy csak a fél adag főételemet tudtam megenni, és most várom, hogy ülepedjen, mert az epret vártam a legjobban, de annak más esélye sem volt :? :lol: :lol: :lol: ! A kisnyuszi egyre inkább kitölti a bojlert, így kezd szűkülni a gyomrom... :roll: . Bár a jelenlegi étvágyamat tekintve ez valószínüleg inkább előny :lol: :lol: :lol: !

Bond!

Ormány :lol: :lol: :lol: ! Nyugi, ez még simán változhat, és még akkor sem kell megijedni, ha Siranoként is születik, mert a keresztlányunknak is akkora orra volt kisbabaként, hogy a szülei letakarták a strandon :lol: :lol: :lol: ! (Ja, ráadásul a bátyja gyönyörű kisbaba volt.) De azóta nyoma sincs a heftinek, tündéri kis nózija van, és szerintem egészen szép kislány!
Én pont attól féltem, hogy a gyereknek nem lesz orrnyerge (apának nemigen van, mert sokat boxolt, és ott síkba tették neki :? :lol: ), és még mindig nem vagyok nyugodt, bár ideje lenne felfognom, hogy apa nem a szétvert orrot örökíti, hanem a szép egyenes régi nóziját :wink: (remélem :roll: ) :lol: :lol: !

Breki!

Még simán megfordulhat, nekem is azt mondta a doki múltkor, hogy örüljünk, hogy már lefelé van, de ez még nem biztos, hogy végleges :wink: ! Időnként én is úgy érzem, mintha megfordult volna, de valószínüleg nem, mert a jobb lengőbordámat azóta is folyamatosan sorozza (gondolom a lábaival), a hólyagomnál viszont szoktam érezni lightosabb nyomkodást (gondolom a kezecskéi) :roll: ! Ja, és azóta is rendszeresen megjelnik a nagy pukli az oldalamon, ami a popsija gondolom (vagy buksi?). Szóval várom már, hogy legyen UH-nk, és tudjam mizújs odabent :D !

Köszönöm a gartulációkat :wink: ! Majd a szigorlatok is után is remélem kijár :roll: :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi!
Egy termeszetgyogyasz ajanlasa meg vashiany potlasara:Egy evokanalnyi frissen daralt makot mezzel elkeverni,es naponta 1x fogyasztani ezt a mennyiseget!!!Tele van vassal a mak!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ja es tartalmaz foszfort,jo kalcium es magnezium forras!

Kép
Kép
ancsurti

Mivel baromi sokat írtatok 8) , én meg a jó idő miatt alig voltam az elmúlt napokban gép előtt, meg sem kísérlem most ezt a rengeteget visszaolvasni..így csak az utolsó három oldalt olvastam el.. Viszont ezt is több részletben, mert hol a babanet vacakolt, aztán meg a gépem mondta fel a szolgálatot. :x

Gabi, nagyon gyönyörű a kertetek és mekkora házatok van! A majdani házikónkhoz nekünk is hatalmas telek tartozik, apa be is szerzett egy önjárós fűnyírót mondván, h azzal majd én is tudok füvet nyírni, hát nem drága, h rám is gondolt???! :shock: :?
Én is egyébként a kicsit „kaotikusabb” kerteket szeretem, valszínű nekünk olyan lesz, mert már így is van jópár fenyőnk, bokor, orgona, gyümölcsfa, a többit meg majd fokozatosan, ha már ott lakunk…

Dodi, vmelyik nap egy anyuka ment el mellettem aki éppen nyelvtanórát rögtönzött a kb 3 éves kisfiának, a hogyan mondjuk helyesen, h b@zd meg :shock: :shock: :shock: …teljesen kiakadtam, a kissrác ismételgette, anyuci meg lelkesen javítgatta… :shock:
A cigitől én is frászt kapok - persze nem vagyok bagó ellenes, én is dohányoztam - de amikor pici gyerkőc ölben apa/anya meg füstöl…elég gáz! :x Engem ami nagyon fel tud bosszantani, itt a helyi vidéki ovi előtt dohányzó, majd csikket elnyomó ovónénik…és ezek fogják nevelni a mi gyerekeinket…! :evil:
A múltkor vérvételen találkoztam egy kb velem egy idős terhes kismamával, mikor kilépett a kórházból rögtön rágyújtott….elég szomorú. Az egyik barátnőm anyukája egész terhesség alatt dohányzott, szegény barátosnőmnek több dioptriás a szeme már pici kora óta szenved vele, ezt a felelőtlen anyjának köszönheti…

A Suttogót olvastam, szerintem olyasmi, mint a Supernanny a Viasat3-ról. A Picik és Kicsikről nem hallottam még, végül elkezdted olvasni?

Tabati, én is láttam már kisgyereket fekete első fogakkal, ott anyuci minden alkalommal kristálycukorba mártotta a cumit, h a gyerek megnyugodjon. :shock: :x

Boo, jók nagyon a rucik! A gyűrű pedig gyönyörű! :D

Katy, kitartást, reméljük gyorsan felépül a párod! A nővérnek, a kórházi ellátásnak meg: :evil: :evil:

Sziszi, szia, én még nem is üdvözöltelek itt! :D Sok szerencsét a lakáshoz!

Sillia, az a madártej annyira guszta!!!! :roll: És a fagyit meg ne is emlegessétek mert totál kész vagyok, h nincs itthon egy nyamvadt jégkrém se….én is csatlakozom a dupla karramelles Magnum imádókhoz!!

Amúgy most épp’ áfonyás müzlit eszek..bocsi csajok (Boo, Sillia) :roll:

Képzeljétek, a terheléses cukrom 6,8 lett, a háziorvosom azonnal szénhidrátdiétát rendelt el, majd közölte, h valószínű inzulin lesz belőle, de majd beszéljem meg inkább a nőgyógyászommal :shock: …Amikor ezt elmondtam a dokimnak csak forgatta a szemét..

A védőnőm meg közölte, h vasat kell szednem, mert állítólag vérszegénynek lát a vérképem alapján…de nem tudom hol és mit láttott, mert bár én nem vagyok eü-s azért a vasat még én is ki tudom olvasni a laboreredményből, de teljesen értékhatáron belüli. A nőgyógyászom ezt már nem is kommentálta…na ennyit a helyi védőnői-háziorvosi szolgálatról....

Még akartam írni, de most mennem kell, ha tudok még benézek.
o.heni

Lorca: szabim inkább kiszedem most, 2 év múlva ki tudja mi lesz. (a főnököm azt mondta, szinte tuti, hogy nem fog tudni visszavenni)
Meg mivel bónuszos rendszerben vagyunk, még jó lett volna ez a hónap tp nélkül (ca.: 20-25e ft-om úszik)
A beugrást meg én "vállaltam", persze önként és dalolva :D , mivel egyik kolléganőm kisfiát vitte volna ormandula műtétre. De most meg fogalmam sincs, hogy mi van, mert annyira nem részletezte a főnököm, csak hogy hétfőn menjek.

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Téged marionett bábunak néznek!? :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x :x :x

Pinokkiát ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) nem ábrázolom. Kaptam ugyan képet, de babonából nem tettem fel eddig sem. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: Majd ha megszületik, akkor meglátjátok. :wink:

kicsidodi! :)

4-esre vizsgáztál és ezt még le is mered írni!??? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igazából nem érdekel az orra. :lol: Ha ő lenne az első babám, akkor lehet, hogy el lennék kenődve, de Manón látom, hogy:
-mennyire nem hasonlít a 4D-s kép az igazi, születéskori énjére,
-mennyire nem hasonlít a születéskori énje a későbbiekre.
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Láthatattok már képet Manóról. Ilyen volt, amikor megszületett:
Kép

tímea83! :)

Vigyázz nagyon magatokra! Ne foglalkozz semmivel. Csak velünk. :wink: 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Akkor azért mégsem eszel teljesen okésan... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ancsurti! :)

"remeljuk egyszercsak viragba borul vegre ez a hideg orszag is"
Ja. Jégvirágba... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"nekem anno Anitja lett volna,de minden oras volt akkor,es nem volt biztos hogy el tud jonni."
Ócska kifogás! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nem tudom, milyen lehet ekkora családban felnőni. :roll:

Itthon is lehet olyan tablettákat kapni, amelyikben a magnézium és a kalcium együtt van. Ezért nem is értem... A MagneB6 betegtájékoztatójában egyébként ez van: "amennyiben magnézium- és kálciumhiány együtt áll fenn, ajánlatos a magnéziumhiányt a kálciumhiány előtt kezelni." Nem sokkal lejebb pedig, hogy nem ajánlott "foszfát-, kálcium-, valamint vas(II)-ion tartalmú készítményekkel (mivel azok gátolják a magnézium felszívódását)"
Ezt most mindenki ossza be, ahogy akarja... :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Konkrétan nem tudok róla, hogy kalcium hiányom lenne. :oops: Ez az egy fogam ilyen macerás, amúgy minden okés. Azt sem tudom, hogy mik a tünetei. :roll: :roll: :roll:

telokin! :)

Azzal azért számoljál, hogy jó, hogy most nem okoznak gondot a lyukak, de amíg szoptatsz, addig nem valószínű, hogy el fogsz tudni menni fogorvoshoz. Úgyhogy leghamarabb kb. 1 év múlvával számolj. :roll:

Eddigi pelus teszteléseim eredménye: Libero 10 pont, lila Tesco-s, DM-es Babylove és Lidl-s: 9 pont.

lorca! :)

Nem tudom, hogy te mennyire hiszel abban, hogy a babák választanak minket ( :oops: :oops: :oops: ), de a te hozzászólásod kapcsán jutott eszembe a kérdés.
Az ilyen szülőket miért választja egy baba? :?: :?: :?: :?: :?:

o.heni! :)

Gratula az anyukának! :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x :x :x

"Amúgy most épp’ áfonyás müzlit eszek..bocsi csajok"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ovi.
Anyám elment szétnézni. Összegzés: környezet, kialakítás, körülmények stb. okés. Viszont tényleg 150-en vannak és tényleg 30 fős csoportokban. :? :? :? :? Ha van elég egykorú, akkor külön csoportok vannak, ha nincs akkor heterogén. :shock: :shock: :shock: Mindez délelőtt és délután 1-1 óvónénire bízva, akikhez a déli "csúcsidőszakban" még hozzácsapódik egy dadus is. Ennyi a személyzet 30 gyerekre. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Várólista nincs - de azért megsúgták, hogy azért már most jegyeztessük elő Manót jövőre, mert van nekik egy füzetük... :? :? :? :? :? :? :?
(Nem tudom, hogy máshol mi dívik, de itt azok tartoznak a körzethez, akik vagy ott laknak vagy ott dolgozik a szülő. És mivel ott a KSH gyanítom, hogy ők alaposan megdobják a létszámot. :roll: :roll: :roll: :roll: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.04.21 21:25-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond!

Gyönyörű volt a Kisfiad! Teljesen elolvadtam :) ! Most is az, de tényleg annyira Édes!!! Akarom már puszilgatni az én Babómat!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Heni!

Nyelvtanlecke :shock: :evil: :evil: ! A cigiző anyukákról pedig nekem is megvan a véleményem, bár amíg nem tudtam biztosan a babót, még bele-beleslukkoltam apa cigijébe, mert épp leszokóban voltam, de azóta semmi (és már apa sem)!!! Még azt mondom az sem a világ vége, ha valaki adott lelki állapotban, vagy helyzetben elszív egy-egy szálat, de hogy ugyanúgy cigizzen, mint azelőtt, és nagy pocakkal pöfékeljen úton-útféle, az szerintem borzalmasan gáz! Persze minden (?) kismama tudja mik lehetnek a komoly hozadékai a terhesség alatti dohányzásnak, de az valóban keveseknél fordul elő (szerencsére), ezért úgy vannak vele, úgysem én leszek az 1 a 100-ból. Viszont múltkor anyuéknál volt egy baba, akit le is akartam nektek fotózni, de személyiségi jogok miatt végül nem tettem, pedig szerintem ez elrettentőbb, mint koraszüléssel fenyegetni... A baba időre született, mindene megvolt, és tulajdonképpen egészséges volt, csakhogy alig érte el a 3 kilót, fura, sárgásbarna bőre volt (nem sárgaság), a bőre ráncos volt, és rugalmatlan, nem volt "bababőre", csoffadtak voltak a végtagjai, és beesett volt a kis arca. Egyszerűen beteges küllemű újszülött volt. Az oka: anyuci végig cigizett, semmi több! :evil: :evil: :evil: Engem komolyan megrázott látni azt a csöppséget a többi rózsaszín, pihe-puha bőrű kis húsgolyó között :( ! És anyu szerint ezek teljesen alapvető külső jelei egy "dohányos" babának!!! Erről kéne felvilágosítani a kismamákat, nem csak a "durva" dolgokról!

Bond!

Manó iiiiimádnivaló! Én is akaroooooom mááááár :roll: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Hogy miért választja őket a Baba??? Nos a kisebbségieket is választja. Én azt vallom, hogy a kisebbségiek gyermekei valami nagyon rosszat követtek el előző életeikben...ezért inkarnálódnak egy olyan családba.

A lelkek mielőtt lejönnek ismét ismerik az előző életeiket a sorsfeladatukat és annak megvalósításához keresik a legmegfelelőbb Szülőpárt (ez nem mindig jó). Sőt soxor életeken át tartó kapcsolat van a Szülők és Gyermekeik között (nem mindig az volt a felállás, lehet, hogy előző életében vki Fia a Felesége volt aki gonoszul viselkedett vele stb)

Tickerplayground.com
breki76

Bond:Magnezium-kalcium kerdes:mindenki eldontheti hogy fontosnak talalja-e most,vagy kesobb lesz problemaja.En is csak 2-3 naponta szedek be,elosztva vitaminokat,ezt csak tajekoztatas keppen irom(masolom).De ha a vas es egyeb dologgal foglalkozunk,akkor talan ez sem elhanyagolhato....
de mondom,bogyokat en sem mindennap szedek,inkabb termeszetes formaban...

Szoval tenyleg csak tajekoztato jelleggel:

A kalcium az élet forrása.

A kalcium a test legalapvetőbb ásványi anyaga. Szükséges az anyagcseréhez, az idegi átvitel szabályozza a szívdobbanásokat, az izomtónust, az idegi ingerlékenységet. 20 éves kor után olyan problémával találjuk magunkat szemben, mint a kalcium-elégtelenség, az elégtelen kalciumbevitel. Ez éves viszonylatban 1%-nyi csontveszteséget jelent. Az 50 éves kor után az összes csontkalcium-veszteség 30%, a 70 év után meg már 50% lesz.
A kalciumelégtelenség korai szimptómai a fáradékonyság, izzadás, koncentrációhiány, rossz étvágy, székrekedés, álmatlanság, lábgörcs, stb. Ha ezek a tümetek megjelennek és ninem megfelelő a kalcium-bevitelünk, akkor más betegségek is megjelenhetnek.

AZ ORVOSTUDOMÁNY KIMUTATTA:
A kalciumhiány 109-féle betegséget okozhat. Az angolkórban szenvedő gyermekek , kb. 20-50%-a azért beteg, mert kalciumhiányos. A Föld lakóinak kb. 10%-a kalciumhiánytól szenved!

A KRÓNIKUS KALCIUMHIÁNY MEGSZÜNTETÉSE AZ ALÁBBI PROBLÉMÁKAT VÁLTJA KI:

Gyermekeknél: éjszakai rémálmok, kialvatlanság, „X-láb”, „O-láb, angolkór, csontok rendellenességei, stb.
Serdülőknél: angolkór, rossz sporteredmények, fáradékonyság, kialvatlanság, koncentrációhiány, egyoldalú étkezés, fogkő, rossz fogak, hajlam a könnyű megfázásra, allergia, stb.
Felnőttek: fáradékonyság, angolkór, kimerültség, gyors megfázás, allergia stb.
Terhes nők: görcsök, izületi fájdalmak, ödéma, terhesség előidézte magas vérnyomás, stb.

Idősebbeknél: a kalciumhiány görcsökhöz, csontritkuláshoz, csonteltorzuláshoz, csonttöréshez és deformációhoz, magas vércukorhoz vezet, vesekövek, magas vérnyomás, szívbetegség alakulhat ki stb.

Kép
Kép
ancsurti

Lorka valószínű hogy más mértékegységben volt azért más az érték neked. Igen a hgb-nak kellene feljebb menni ami 120-tól tökéletes, de kismamáknál 110 már elfogadható érték. Na ez nekem már 2 hónapja 103 gyógyszer mellett és nemmegy feljebb.

Ancsurti köszi a mákinfót ezt pl nem is tudtam, és a mákot még szeretem is, tehát akkor akár mákos tésztát is ehetek. Vagy mákos nudlit.

200907 Nagyon édes volt a kicsi fiad, persze most is az.

Hát lányok engem azt hiszem megfertőzött a keresztfiam, ő eléggé beteg, baromira köhög, lázas is volt na meg Réka is taknyos. És most az én torkom is fáj, orrom kezd bedugulni, ez holnapra csak rossz lesz:(
Már régen voltam beteg, utoljára amikor fogant a bébi.

Kép

gabi1

Dodi:En ezt is durvanak talalom... :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Gabi:Szivesen!Es batran a makkal!Amit leirtam,abbol pici golyocskakat formazhatsz,es ha eppen nem gubat vagy tesztat foztel,akkor is bekaphatsz egy makgolyocskat...hatha bevalik :wink: !
Gyerkocnek es a mamajanak semmi baja nem szarmazik a mak fogyasztastol...opium szarmazek csak a zold makguboban,es a kifozot guboban talalhato

Akkor jok az ertekeim,117 a hgb-m....de azert szukseg van a potlasra nalam is...

Jobbulast,most nalam is volt 2 napig torokfajas-takony...remelem tul leszel rajta gyorsan!!!

Kép
Kép
ancsurti

Lorka valószínű hogy más mértékegységben volt azért más az érték neked. Igen a hgb-nak kellene feljebb menni ami 120-tól tökéletes, de kismamáknál 110 már elfogadható érték. Na ez nekem már 2 hónapja 103 gyógyszer mellett és nemmegy feljebb.

Ancsurti köszi a mákinfót ezt pl nem is tudtam, és a mákot még szeretem is, tehát akkor akár mákos tésztát is ehetek. Vagy mákos nudlit.

200907 Nagyon édes volt a kicsi fiad, persze most is az.

Hát lányok engem azt hiszem megfertőzött a keresztfiam, ő eléggé beteg, baromira köhög, lázas is volt na meg Réka is taknyos. És most az én torkom is fáj, orrom kezd bedugulni, ez holnapra csak rossz lesz:(
Már régen voltam beteg, utoljára amikor fogant a bébi.

Kép

gabi1

na bocs kétszer ment el

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hanga-lak kezd felelmetes mereteket olteni :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: ......mi lesz itt a kovetkezo 10-12 hetben???

Szombati kep,indulasra keszen(27.het)
Kép
(vigyoromat nem nezni...kepes vagyok allandoan fejeket vagni...)

Es egy "meztelen valosag"....ez elkepeszto szamomra...bar csaladi vonas az orias pocak...(tegnap este)
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Boo:En szetutlek az mar biztos!!!Tessek nekem azert valamit betolni az arcodba,mert megint jon a "hatasdobas"!!!Ejnye-bejnye!!!Magocskak,gyumi,tudod...meg ha nem is vagy ehes!
Irigylem az alvokadat!Tedd amig teheted....nekem sehogyan sem sikerul :cry:

Neha ugy erzem talan mar tobbet tudok dolgokrol,mint amit itt produlaknak "doktori cimen"egyesek.De sajna nincsen egy laborom,ami most jo szolgalatot tenne...meg a vegen beallaok babanak,dulanak....Remelem ma sikerrel jarunk,megyunk a leletekert...ha nem lesz bent a doki,en nem is tudom mit csinalok :twisted: !

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

breki76! :)

"Én azt vallom, hogy a kisebbségiek gyermekei valami nagyon rosszat követtek el előző életeikben...ezért inkarnálódnak egy olyan családba. "
Bocs, de ez nem annyira "tényszerűen", mint inkább csúsztatásosan hangzik... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

kicsidodi! :)

Ha eddig ilyen sora volt, akkor mi lesz később szegény babával? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kösz a tájékoztatást! :wink: Ezennel bátran kijelenthetem, hogy sem eddig nem volt krónikus kalciumhiányom, sem most nincsen. 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

Nem hiányzik most ez taknyó nektek. :? :? :? :? :( :( :( :( :( :(

boo! :)

Ezt el ne játszd mégegyszer! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Persze, hogy keveset eszel egyszerre, mert foglalja a helyet a baba és kevesebb a helye a gyomrodnak is. Nem baj, ha nem vagy éhes, de azért néha építs az arcodba egy kis ezt-azt!

Nincs ám akkora pocakod, csak egy kicsit lentről van fényképezve, közelről. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bepótoltam az ovis bejegyzést. :roll: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.04.21 21:27-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo:Koszi!Apa tegnap csinalt par fotot "palcentalakorol"...neha mar alig birom cipelni....
Eresedik a pocakom,de linea negram es repedesem nincsen meg szerencsere..max.kifordulo koldok-gombom :shock: :lol:
Imadok huncutkodni gyerokkel :wink: eleg virgonc a lelkem :lol: !
Pingvin jarast mar en is nyomom....es a hasunk meg noni fog...remelem legalabb is mar csak a hasam es Monyok novoget :wink: Sok ez a suly amit cipelek :oops: bar igy nem latszik...de egy seta utan a bokam mar feladja a gyurodest!

Ja hozzatennem,bar mar uncsi lehet:pasikam egesznap hivogatta az orvost,lejelentkeztunk 1/2 6-ra....de a biztonsag kedveert meg felhivta az elobb is.Hat doki sehol,se helyettesito,se senki... :twisted: Megint kifizettunk 147$-t (kb.26.400.-)a vizsgalatert....meg husvet elott voltam...azota keptelenseg megszerezni a leleteimet,mert az orvos baszik bemenni a munkahelyere!!!
En ilyet meg nem tapasztaltam sehol hogy egy orvos minden intezkedes es jelzes nelkul ezt megteheti :twisted: :twisted: :twisted: Mar megint felment a pumpam,es teljesen tehetetlennek erzem magam.....ez nonszensz!!!!Egy atkozott ver es vizelet rutinvizsgalat :shock: :shock: :shock: :shock: Mar nem tudom mit is csinalhatnek.....Felrobbanok csajok!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Nincs valaki magyar képviselő, akihez fordulhatnátok? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Bond:Kb.110 cm-es a haskormeretem! :shock: :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Úgy is van jól! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nem igazan...probaltunk mar irni a keruleti kepviselonek,semmi valasz.....De mar a parom is nagyon merges!Nem vagyok hipohonder,vagy hogy kell irni,csupan vegre szeretnek megbizonyosodni,hogy a verkepem okes,es a vizeletemben nincsem semmi nemodavalo...a darabos folyasomrol mar ne is beszeljunk....igy a 7.honapban :twisted:
Fogalmam sincs mi a teendo :roll: de olni tudnek most mar!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Nagykövetség (vagy konzulátus)? :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon köszönöm a sok drukkot!!!!

Ma nagyon nehezen kezdődött a nap, volt minden a páromnál; hányás, vesegörcs, katéter.... De délutánra jobban lett, és most este már csak a térde fájt, ami meg teljesen normális.
És nincs láza!!!! Ez nagyon fontos, mert akkor lehet, hogy a süllyedése meg a CRP is csökken. Holnap kiderül.

Niki!
Nagyon sajnálom, hogy Te is megint kórházban vagy, de ott legalább tényleg 100%-ban pihensz, és figyelnek rád! Meglátod, minden rendben lesz, a babád napról napra nagyobb!!!!

Heni, Timi!
Sajnálom, hogy nálatok is adódtak gondok, vigyázzatok nagyon magatokra, pihenjetek sokat!!

Bond!
én pl. úgy szedem a gyógyszereket, hogy mindegyik között legalább két óra elteljen. Nem nagy ügy, csak meg kell szokni. Elvileg 2 óra alatt felszívódik. Nekem a Magnerotra az van egyébként írva, hogy kalcium és magnézium között el kell telnie két órának. Szóval szerintem megéri megpróbálni. Kalciumból elég ha egy szemet beveszel.

Manó nagyon édes!!!!!!

Gabi!
Vas van még: 100%-os céklalében, szardíniában, általában halakban, vörös húsban, legfőképp a marhában, sárgabarackban (aszaltban is!!!), és persze a zöld levelekben. Már van friss spenót is a piacokon, biztos jobb, mint a fagyasztott!
Én is nyomom ezerrel ezeket a kajákat, bár nekem még 112 a hemoglobinom, és 32% a hematokrit.
A vas tablettával egyidejűleg én mindig beveszek 50 mg C-vitamint, és előtte-utána 2 órán keresztül nem iszom tejet, teát, kávét.

Most egyébként úgy csinálom egy ideje, hogy hajnalban (3-5 között mindig felkelek pisilni) mikor felébredek, éhgyomorra beveszem a vasat+C-vitamint (ezt az új tablettát éhgyomorra javasolják), aztán még alszom általában 2-3 órát, és után tudok inni kávét.

Dodi!
Ügyi vagy, jó az a 4-es is!!!!

Ancsurti!
Nem ér alulról fotózni a pocakot!!! Úgy sokkal nagyobbnak tűnik!

Majd ha rendeződnek a dolgaink, akkor én is csinálok végre pocakfotót is, meg ha kész lesz a babaszoba, akkor arról is teszek fel képet. Sajnos most ezermester anyáink nem érnek rá szerelni.... :wink: :wink:

ínyvérzés: régen nekem is nagyon vérzékeny volt a ínyem. Aztán elkezdtem használni a meridol fogkrémet+ öblögetőt, és teljesen megszűnt. Meridollal egyetlen gond van, hogy az öblögetője hosszú távon elszínezi a fogakat (egy sima polirozással eltűnik). Ezért egy idje az elmex sensitive-et használom (fogkrém+öblögető) és nagyon jó!!! Nem olcsó, de a fogunk megér ennyit!
A fogselyem meg szerintem a fogápolás szerves része.

Heni!
Az áfonyás müzli jó!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Aaaaa....szarnak ezek bele....en nem tudom mit es merre intezzek mar....a parom ha nem ezt intezi,akkor melozik minden percben....el vagyok keseredve,hogy itt fel is fordulhatok!Nagy budos kanada!Basszus 1 evig van vizumom...addig kutya kotelesseguk lenne ellatni rendesen,plane ha fizetokepes vagyok :twisted: Nem a penzrol van szo,bar eloteremteni itt sem olyan konnyu...de ha legalabb barmi szolgaltatast kapnek erte,azt mondom okes,ez van,gyerekert mindent.De kifizetve ures kezekkel ulni mar 7 honapja :shock: :shock: Ja es konyorogni orvosoknak hogy igen,neki ez lenne a feladata hogy ezt elvegezze...hat nem is tudom...
Bocs a kiakadasert,de nagyon elegem van......lassan szulok,es ezekkel kell kuzdenem,ahelyett hogy ez lenne a normalis!
Akikkel eddig beszeltem,ott mindenhol neztek vizeletet es vert...persze csak nekem nem :twisted:
Meg egyszer bocs!

Kép
Kép
ancsurti

katy76! :)

Lehet, hogy azért volt ilyen sz@rul a párod délelőtt, mert a szervezete most adta ki végleg magából azt, amire nem volt szüksége...? :roll: :roll: Reméljük, nem csak átmeneti a javulás. HAJRÁHAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Te csak ne kéregessél itt elnézést! Még szép, hogy ki vagy akadva, mint egy ingaóra. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Passzolom, nem tudom mi lenne a megoldás (illetve hogyan érhetnétek el). :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!

Ez naggggyon durva! Ha ezt tudjátok, akkor inkább itt kellett volna a Babucit megszülni....nem is kellett volna ennyi pénzt kiadnotok a semmiért! Basszus és van pofájuk pénzt kérni a semmiért! Sosem szerettem volna kint élni max 1 hónapra turistaként körülnézni, na ezért nem...ez a mentalitás ami kint megy....beleszarunk mindenbe....szörnyű! Semmi okosat nem tudok mondani, csak annyit, hogy relax és higgy benne, hogy minden ok Veletek!!!!

200907?
Miért hangzik csúsztatósan???? Előző életeidben gyilkoltál, loptál, csaltál és utána szépen lefokozódsz és "kisebbségiként" kell élned az életed. Én nem azt mondtam, hogy ez tuti így van, csak az olvasott dolgok alapján így tudom ezt lefordítani puritánra!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

boo: nem a torkomat műtötték, hanem a gyomrot és epehólyagot összekötő epevezetéket, tehát bent a hasamban vágtak, csak a torkomon keresztül csinálták, ahol lenyomtak egy csövet.
A bnőd esete sem semmi a rendőrökkel, de már egy kicsit sem vagyok meglepődve, a személyes tapasztalatok után, illetve ismerősök is vannak, szóval..., ami ilyen országos ügy az a Zsanett ügy, ahol ismerem az egyik rendőrt, hát na.
A bp-i vezetés valóban más, mint vidék, meg kell szokni. Nekünk sógornőmék fent laknak, dokim ott van, vásárolni oda járunk, így akarva-akaratlanul fel kell menni, de sokszor még Szolnok is durvább :lol: Engem csak a dugók idegesítenek, de azok nagyon, hogy annyira mennek, és ezért nem halad semmi...itt még az is jellemző, amikor ünnepekkor, pl. karácsony előtt az öreg mami és papi előveszi a trabit, és megy, tolat, mint egy vaklégy, mindenbe, de basszus még észre sem veszi :lol: :shock: :shock: :shock:

o.heni: sajnálom, hogy nálatok is ez a helyzet, de pihenjetek! Nekem már 4 hete meg volt rövidülve a méhnyakam felére...most ha jövőhéten megyek, kíváncsi leszek mit mond a doki :roll:

Bond: nagyon édes a kicsi fiad a kiskori képén is! :wink: Nekünk is van Dorkiliről olyan képünk, ahol tök nagy orra van, másikon kis pisze, szóval ez még nem jelent semmit, szerintem éppen a fotózási szög, semmi más :wink: Illetve ha ez a legnagyobb "baj", akkor meg hálát kell adni a Jó Istennek, hogy vigyázott Rátok! 8)
Ca hiány korai jele lehet még, ha pl a kicsi már a fogaidból is vonja, hogy enyhén áttetszővé válnak. Bár a calcium felhalmozódásnak, is lehetnek hasonló jelei, ha majd idegesít, kérd, hogy nézzék meg vérképen.

ancsurti: Küldöm a jó időt, hogy ott is illatozzon a sok virág, így a tavasz :lol: Nagyon jók a képek, és már milyen szép kerek a pocid is! Nekem is nemsokára ki fog szerintem fordulni a köldököm, azaz olyan érzés, mintha kezdene sokszor feszülni, főleg, ha ott mocorog, akkor érzem. A vizsgálatokkal, és dokikkal elhiszem, hogy tele a hócipőd, nekem már így is, mert itt is van miért harcolni, de a Tiéd is már egyenesen felháborító, és gusztustalan, hogy ennyire semmibe veszik egy születendő gyermek, és anya állapotát... :twisted:

telokin: nekem pelusokkal eddig nem sok tapasztalatom volt, keresztfiam eleinte liberot használtak, meg volt vele elégedve sógornőm. Most a kórházba vettem 2-4 kg-os Liberot, meg itthonra is vettem egy csomaggal, aztán remélem legalább rá tudom majd adni :lol: :lol: A páromnak hasonlóan szokott vérezni az ínye amikor szedik neki a fogkövet, sőt, még fogmosáskor is...állandó gyulladásban van egy picit az így, igaz nem piros szerencsére mindig. A lényeg, hogy túl vagy rajta! :wink: Mi fogrémnek Perl Weiss-ot használunk általában, és nagyon szeretjük.

dodi: nagy nagy gratula a vizsgához, ügyes vagy!!! Milyen sulit végzel?? Már a múltkor is kérdeztem, de biztos nem láttad. :lol: Én februárban államvizsgáztam, és annyit tanultam rá, hogy elolvastam az első 4 tételt, a vizsga napon elkészítettem a prezentációt a szakdogámhoz, és kész, igaz teljesen másfelé járt az agyam, a pici körüli gondokon. A szakdogámat is kimamaként írtam, illetve közben gyakszin is voltam, amit ugyan nem éreztem tehernek, de az első három hónapban nem csoda, akkor még nyugink is volt :lol: Az államvizsgára el sem akartam menni, de mindenki unszolt, nekem meg égett a képem, hogy abszolút semmit sem tudok, még vizsgázni sem mentem ennyire tudatlanul sosem, legalább puskám volt ha más nem...de egy kicsit sem bántam meg, legalább ez is meglett, és nem most júniusra maradt :lol: :lol: :lol:
Dohányzás-terhesség: szerintem is gusztustalan, mondjuk én sosem dohányoztam, szerencsére a párom sem, azaz amikor megismertem már nem. De én a füst szagtól is szabályosan rosszul voltam mindig. A kisbaba amit láttál, valóban gyakori, és számomra is nagyon szomorú :cry: :cry: :cry:
Ellenpéldát is ismerek, ahol semmi gond nem volt, gyönyörű gyermek lett, de sajnos olyat is ahol cigi volt, és bizony a picinek is lett baja, de állítólag nem cigitől, hanem genetikai probléma, hát igazándiból, ezt már nem lehet kideríteni, szerintem.

szisz: nagyon jó a pocis képed, csini vagy! :wink: Mi újság a lakással?

timi: sajnálom ami Veletek történt, de örülök, hogy otthon vagytok, és hogy minden rendben Veletek! Nekem már 4 hete rövidebb volt a méhnyak, majd jövőhéten kíváncsi leszek mit mond a doki! Pihenj sokat :wink:

gabi: várjuk a 4D-s képeket!!! tegnap előtt ettem fagyit, erre éreztem tegnap éjjel, meg tegnap, hogy picit fájdogál a torkom, de nem volt vészes. Mára nem a torkom fáj, hanem elment a hangom, úgyhogy együtt érzek!

Katy: továbbra is megy a drukk a párodnak!!!És próbálj megnyugodni, bár tudom könnyű mondani, bagoly mondja verébnek :roll:

Voltam reggel a picaon, én is úúúgy kívántam az epret, de nem ehetem, pedig imádom!! Megyek bnőmmel a Corába, de előtte elmosogatok, és kiteregetek, később bekukk 8)

f.nikici

Sziasztok!

30.hét! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vagyok én is nem tűntem el,csak annyira jó idö van a napokban hogy sokat vagyok kinnt a kertben, udvaron! Tegnapelött még a muskátlikat is kiraktam az ablakokba! :lol:
Tegnap fel akartam jönni ,de egyszerüen nem engedett fel a babanet,mindig azt írta hogy critical error!

Nálunk nagy dolog történt!
Jázmin a hétvégén megtanult biciklizni! :lol: :lol: :lol:
Annyira aranyos most azt tetszik neki hogy tud,és kicsit féltem is mert iszonyatosan gyorsan megy vele!
Ja és nől az elsö "felnőtt" foga (Ő mondja így)!
:lol:

Képzeljétek hétfön Benedek baba túlzás nélkül mondhatom hogy reggeltől estig meg sem állt,iszonyúan sokat helyezkedett!
Nem tudom hogy nem e befordulni akart,de rettenetesen zsibbadt a hasfalam?!
Valakinek volt már ilyen?
Még tegnap is és már ma is éreztem ahogy mocorog,és erösebben nyomja magát akkor zsibbad a pocim!
Ma megyek orvoshoz (mivel át kellett tetetnem mert jövö szerda anyák napja az oviban),megkérdezem hogy miért van ez a zsibbadás!

Olyan szép idö van ma is lehet elmegyek veszek egy pár dolgot magamnak!
Megirigyeltem Dodi a rucikat amiket vettél!

Lányok nem olvastam még vissza és bocsi ha nem reagálok csak a képeket néztem meg!
A pocik nagyon szépen kerekednek! :lol: :lol: :lol:

Gabi!
A Ti kertetek meg egyszerüen gyönyörű! :lol: :lol: :lol:

Vélemyényt kérek:
Kb 2 hét múlva szeretnék felmenni pestre az Ikeába,be merjem még vállalni az utat?
Igazából kb 2 óra alatt fennt lennénk!

Na megpróbálok visszaolvasni!
20140328174041

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: