Sziasztok!
Már megjártam a boltot, és a piacot, bevásároltam a főzéshez. Itt nagyon szép idő van, nemsokára megyek is teregetni ennek örömére
Nagyon csinik a pocakos képek! Én tegnap döbbentem rá jógán, hogy már szombatin töltöm a 30. hetet, és 10 hét van, ha minden jól megy, nagyon kevés, hogy elröppent az idő
boo: nekem is tesznek fel ilyen kérdéseket, nem félsz, izgulsz már, stb..?! Igazból az a válasz, hogy annyi félelemem azért van, hogy mivel a picinél volt ez a cysta, és nem-e lesz baja, ha nyomódik a kis feje, vagy ilyenek. De a fájdalmaktól nem félek, attól jobban fájnak szerintem

Anyum is azt mondta, hogy gátmetszés, varrás, ezek eltörpülnek majd, egyik a fájások miatt, másik a baba öröm, és megkönnyebültség miatt.

Nekem is volt egy 40 perces műtétem, szjon keresztül, ahol teljesen magamnál voltak, és vágtak belülről, éreztem, de mégis meg sem kottyant a cső érzéséhez képest.
Bond: igen, hallottam, hogy van akinél nehézkes a szopiztatás, és tejtermelés az elején. Bnőm hiába fejt sírva szegény, mégsem volt elég teje, csak 3 hétig. Gratula, hogy megmaradt a fogad!!

A fogkő valóban alkati dolog, van aki hajlamosabb rá, pl. én...ez a szervezetben lévő calcium mennyiségéhez kapcsolódik, akárcsak a vese és epekő.
Dodi: szerintem jól tettétek, hogy szóltatok anyósnak, hogy no cukor, és egyebek. már én is megmondtam anyunak is, és anyósnak is. Nekem kiskoromban fekete volt, szintén a felső fogsorom, a cukros teától, amit akarva-akaratlanul kaptunk mamánál, anyum hiába küzdött. utána meg hisztiztem, ha nem volt a teában cukor, szóval anyumnál szerencsére nem aggódom, hogy tömni fogja ilyesmivel...anyóséknál meg már szóltam

anyósod meg elutazik, hát menjen akkor. szerintem lehet még jobban is jársz. Nekem is anyósomék laknak tőlünk nem messze, anyumék 40km-re, de én mondjuk nem aggódom, ha kell és szólok nekik segítenek, de ott van szegényeknek hatvan egynehány évesen a két kicsi állandóan. Most pl. már egy hónapja, és majd csak jövő hétvégén mennek haza, ha minden igaz...
tabati: szerintem is börtönőrnek lenne jó sok nővérke! Nekem is van egy ismerősöm, aki egy karambol után 4 évvel teljesen felébredt az éber kómából, és szerencsére semmi baja nincsen, teljesen egészséges, pedig azt mondták, hogy sosem lesz belőle ép ember, szóval drukk a kolleganődnek!!
katy: gyors felépülést a párodnak, és egy kis kitartást a kórházi időkre, mert borzasztó amit ott kapsz, ezt aláírom, és átérzem, sajnos volt már benne részünk elég sokszor, személyesen, és családon belül is.
niki: sajnálom, hogy ismét bent vagy, de legalább egy kicsit otthon lehettél, és akkor lehet, hogy még szintén ki fognak engedni egy kicsivel később egy pici időre, mert gondolom nem könnyű. Kitartás, mi itt vagyunk, és segítünk, ahogyan csak tudunk!

Nem lehet unatkozni, nekem is mindig min egy óra mire visszaolvasok
agi: egyik ismerősömnek szülés utáni depressziója volt, de nagyon súlyos változat. és a legborzasztóbb az, hogy a környezete sem vette észre rajta, és sajnos a babáját (öntudtán kívül) megölte, betette a mikróba cumisüveg helyett...és borzasztóan ki volt, nem emlékezett, és amikor rádöbbent akkor azért vitték már kórházba mert olyan állapotba került, de kérdezem én, hol van ilyenkor a család, az apa???????!!!!! Nálunk párom fog a kicsi felől aludni, azt mondta, nehogy én is ennyire kilegyek, de bakker, mondom majdcsak észre vennétek, ha nem vagyok 100-as

Na jó, nem ez a fő ok, hogy ő alszik a kiságy felől, hanem az, hogy már eleve így szoktuk még, és 4 napig próbálkoztunk fordítva aludni, és csak forgolódtunk
őrült vezetők: nekünk tegnap volt hozzájuk szerencsénk, nem is akármilyen formában!! Bekanyarodtunk az utcába (párom vezetett), és jött egy rendőr autó, de transzporter változat, a kisutcában jött vagy 70-el, és majdnem lesodort, már félig a bokorban voltunk

szóhoz sem jutottunk, pedig bánom hogy a rendszám nem lett meg legalább, bár mind bevédik egymást, nekünk is van közvetlen rendőr ismerősünk egy pár, és hagy ne mondjam miket csinálnak civilben is...szóval ez után az autó után jött egy sima autó az is ennyivel kb. de az nem sodort le, és mögötte, szintén tartva a tempót egy újabb rendőr autó, aki észrevette az esetet, és basszus azon kívül, hogy intett (elnézést jelentett, gondolom), meg sem állt, na mondom szépek a rend őrei
Gabi: na akkor hátha elkerülheted a szurit, ha meg nem az sem olyan vészes, inkább tegyék rendbe. Nekem a céklát, diót, mogyórót fokozottan ajánlották, illetve azt, hogy mindig c-vitaminnal szedjem (pl. narancs, citrom, stb.) be a vasat. Csak nekem se a diót, sem a céklát nem bírja az epém, majdnem megnyívadtam a múltkor, amikor megfogadva a védőnői tanácsot ettem néhány szem diót...
Megyek kiteregetek, és beteszem a következő adagot a mosógépbe. Képzeljétek, hétvégén szedtem nagymamámnál orgonát, és olyan jó illata van, azóta is árad az egész házban, imádom