Sziasztok!
Köszönjük Milán dícséretét
Csöre: Apácska kardjába dől, ha meglátja, hogy barna szemet írtál

Kettőnk közül ő a barna szemű, és noha szerintem is barna már Milán szeme, ő még váltig állítja, hogy zöldes is van benne
Azt szerette volna, ha Milán az én zöldjeimet örökli, de annyira szép így Milán szeme, hogy nem is értem mit magyaráz Apacsa
Hanna: köszi a linket. Nekünk úgy néz ki július elején lesz a keresztelő, de látom más méretben nincs ez a ruci. Szerintem közvetlenül keresztelő előtt lesz ruha vásárlás, addig felmérem a terepet
Mágnes: Szerintem a kontrollon minden oké lesz, ne aggódj!! Pozitív gondolatok!!!! Ezt sugározd Bence felé is

Az aggodalmad teljesen normális, de ügyes mami vagy, helyén tudod te ezt kezelni!!!
Móni: azért örülök, hogy belátod rendesen benne vagytok abban, hogy ez a baba összejött, és hogy nem magyarázkodsz, hogy de én így, meg úgy... hanem elismered, hogy "hibáztatok". Én nem vagyok bigott katolikus, sőt a hideg kiráz attól a szemellenzősségtől, amit némely témában képviselnek. Az abortuszt mint olyat csak néhány esetben tartom elfogadhatónak így pl.: bűncselekmény eredménye a terhesség, baba vagy a mama élete veszélyben. Más esetben nem, mert úgy gondolom, ha valakinek van esze a szexhez, legyen esze védekezni is...

Kicsit kemény szavak, csak sokan vannak körülöttem akik igen megszenvedtek/ megszenvednek azért, hogy babásak legyenek, így ebben a kérdésben igen elfogult vagyok. Bocsi, ha megbántottalak, nem szándékom. Remélem, hogy hamar helyre áll a lelkibékéd, mert nem szabad elfelejtened, hogy minden amit érzel kihat a babára is, és biztos vagyok abban, hogy nem akarod, hogy neki rossz legyen. Óriási dolog, hogy a párod mindenben támogat. Kapaszkodj ebbe és a szép családodba, meglásd minden rendben lesz!!!
Kisbogács: Te csajci, ha ennyire átlátod, hogy játszmáztok, akkor biztosan tudod, hogyan kell lezárni, és kilépni a játszmából, hogyan kell ezt kezelni!! Elő a pszichológiával, sokkal jobb lesz minden!!

Az eltávolodáshoz: akkor lássuk szépen milyen volt, amikor minden rendben volt? Idézzétek fel, sztorizgassatok, képeket elő, vagy a legjobb, ha elmentek olyan helyekre, ahol akkor voltatok, amikor teljes volt a harmónia. Lehet kettesben ha megoldható, de ha nem, akkor Ágival, és lehet neki elmesélni, hogy mit csinált itt anya, meg apa, és milyen jó volt, és milyen jó most, hogy itt van Ő, aki szerelmetek beteljesedése stb... Ha mindketten mélyponton vagytok, az egyikőtöknek muszáj helyre ráznia magát, és visszaráznia a másikat is!

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, na bumm, aki azt modja, hogy nincs az hazudik, vagy az a kapcsolat akkor nem is működik normálisan. Csak ügyesen, menni fog, mert nagyon bölcs vagy!!!
Batkata: már akartam írni, le a kalappal, hogy ilyen jól kezeled az exet. Én erre nem lennék képes