A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Tegnap teljesen kivoltam, egész nap bőgtem, utánam a lányom is és anyám is (valami volt a levegőben). A lányomnak most kellett kidologzni 8 német tételt (én németül egy kukkot sem tudok) de azért próbáltam segítenni, találtam a neten német tételeket, mondom ez jó lesz egy kis segítségenek, de a lányom sokszor olyan flegma ....... hogy hagytam a francba az egészet és mondtam neki hogy akkor oldja meg egyedül....és igy tovább :twisted: Mára elvileg az összeset meg kellett volna tanulnia de ő nem tanulja meg, mert ha hibás akkor a rossz fog rögzülni és inkább átnézeti a tanárral. Én úgy döntöttem hogy feladom :wink:

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Marci nekem egyre jobban hasonlít Benire!

Afra!
Asyienek igaza van, hamarosan tesztelheszt te is.
Milyen izgi!!
Én olyan izgatott voltam, és boldog amikor az első pozitív tesztemet megláttam.
Kívánom neked is.

Nika!! Arwen!
Nektek is szívből kívánom a pici babát a pocakba.

Nócika!
Miért sírtál? Miért voltál szomorú?
Örülök, hogy Regina mocorog újra!!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Picikém!
Nekem is szokott hullámozni elég sűrűn mindig mondom is neki, hogy nem a tengerben van :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Akkor tegnap nem volt túl jó napod!!
Nekem ma van sírós kedvem.. már kétszer sminketltem..
Várom apát, viszem a kocsit szervízbe, ő meg hazahoz...

picimami

Na lányok megyek egy kicsit pakolgatni, jók legyetek :lol: :lol: :lol: Én a hétvégén azt hiszem most lesz ki szeretnék menni a bababörzére, majd megláttom :wink: :wink: :wink: :wink: a barátnőm azt mondja, nagyon jó dolgokat lehet kapni fele áron (igaz használtak, de azt mondja nem is láttod rajta annyira szép állapotban vannak, és nem mindegy hogy 130 ezer vagy csak 60 ezer pl. a babakocsi :wink: )

Kép
Kép
minimano74

Hát az igazság az hogy tényleg nem volt jó napom mindenen sirni tudtam, ma már jól vagyok, remélem neked is elmúlik hamar (ez a terhesség már csak ilyen :wink: megsiratja az embert) :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Szép napot Neked.
Olyan bababörzén én is sokat gondolkodom.
De nekem túl sokáig nem megy a séta..
Most is olyan püffedt a lábam.
És már a kezeim is. :?

picimami

Hogy van az lányok? Emlékszem írtátok, hogy az első magzatmozgásból lehet megtudni, mikor érkezik a kicsi???

picimami

Sziasztok!

Pici! Hát tudod azért vagyok szomorú, mert ez borzasztó, hogy az embereknek nem számit semmi! Egy 16 éves barátságot valakinek olyan könnyü eldobni! Ezek után érzem azt, hogy az Ő részéről csak egy kiszolgáltatott személy voltam aki lószart sem ér! és ez fáj! Cat segitségével azaz az Ő férjével fogok találkozni,m mert Ő ügyvéd és talán tud segiteni a problémámat megoldani! Mert sajna nem vagyok milliomos, ogy csak röpködtessem a 100ezreket mások hibája miatt! És ez fáj, hogy ügyvédhez kell forduljak, hogy az igazamat behajtsam! és fáj, hogy a szép szó sajna nem elég, hanem drasztikusan kell eljárjak egy ugymond " barát" felett!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici! Sajnálom, hogy ilyenkor már bedagadsz! Én ugy látszik szerencsés vagyok, mert nekem nem dagad semmim! pedig mindig figyelem! Mondjuk nem hiányzik, de majd a vége felé biztos én is vízesedem!!!!

Gabi! Sajnálom, hogy a némettel így haladtok! Nekem sem volot könnyü, mert német nyelvből én is vizsgáztam anno! De szerencsére akkor már a párommal voltam akinek a sogornöje kinnt élt sokáig Svájcban és így sokat tudott segiteni!!! De remélem a lánykádnak a tanár azt mondja, hogy amit találtatok a neten az jó!!!

Huu! Csajok! Hol lesz börze??? Most lesz a nagybörze az expon??? Oda én is akarok menni! Majd szolok is apának, hogy készüljön, mert megyünk! Mondjuk már sok minden megvan, de még kell néhány aproság!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Nagyon sajnálom, hogy csalódnod kellett.
Óriási fájdalom lehet.
Ismerem én is ezt az érzést.
Sajnos benne vagyok, kedves unokanővérek révén.
Kerülöm is őket nagy ívben.
Biztos vagyok benne, hogy Cat férje segíteni fog majd nektek.
Kívánom, hogy a lehet legjobban kerüljetek ki az ügyből.
és próbáld magad túltenni, tudom nehéz..
de muszáj.

Fel a fejjel.

picimami

Nócika!
A curkod milyen lett?
Rendben van?

picimami

Pici! Hát igen elég nehéz és hiába mondják, hogy én most ne izgassam fel magam és ne legyek egy cseppet se ideges! De ha te is mered ezt az érézst akkor neked kell tudni a legjobban, hogy ezt nem lehet érzelmek és idegek nélkül csinálni! Mikor jönnek a levelek a bankból, hogy ennyit meg annyit fizess meg stb...! Szal ez lehetetlen! És remélem, hogy ezt nem az én babom fogja meginni ennek a levét, mert ha igen akkor engem lecsuknak pár évre emberölésért! Ezt garantálhatom! És erről nem beszél le senki! De én már most bizom Cat férjében és tudom, hogy erre nem lesz szükség, mert van a tulajdonunkban olyan papir amivel igencsak magának árt a drága!

A cukrom?? Hát relative rendben persze! Csak diétáznom kell! Minden kedden reggel vérvétel terheléssel majd délutánra meg lesz az eremény és ugy fel a diabetologiára!!! Na jó kis program! És ezt egy jó kis sétával egybekötve, mert nincs jogsim hogy autooval menjek és sétálva kb 30 perc! Oda vissza az már 1 óra!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Persze, hogy nem lehet. Nekem is vannak álmatlan éjszakáim, pedig közel sem ilyen durva a helyzet.
Csak ok nélkül engem bántottak, és egy olyan embert aki beteg, és a párom nővére.

Ne is hagyd magadat! Csak vigyázz magatokra nagyon.

Oh, nem semmi hetente vérvétel.
Szegényke.
és a diáta hogy megy??

picimami

Sziasztok!
Csak bekukk, mert készülődnöm kell a suliba.

Lányok! Bocsi, de tesztelés elhalasztva a mensiig, mert teljesen elmúltak a tüneteim :( tegnap este még éreztem a melleimet feszülni, de mára már abszolúte nem (igaz, látványosan megduzzadtak)...hasam se érzem...meg az itthon lévő tesztem nem túl nagy érzékenységű. Szóval még várnék néhány napot..

Cat! Nagyon jók a fotók a kisbandáról :D és te is milyen csini vagy!!! Nincs is pocakod :shock: :D
Pici! Húúú, jó sokat dolgoztál a hétvégén...most pihizel ugye?

Bocs, de most csak ennyire futotta, rohannom kell zuhanyozni!
Puszi, sziasztok!

afra.h

Sziasztok!

Gabi!

A lányodnak igaza van,hogy nem tanulta mg a német tételeket, ha nem bitos benne, hogy nyelvtanilag helyes. Hiszen a legnehezebb a rosszul rögzült dolgokat elfelejteni és kijavítani.
Én kéttannyelvűbe jártam, elég sokat tudok (elméletben) a nyelvtanulásról.

Pici!

Első babánál a szülés időpontja általában az elő magzatmozgás + 20 hét, a többediknél első magzatmozgás + 22 hét.
Nálam nem jött be most.
De eóz is olyan, mint az életben minden, általában, tehát nem mindig.

Nócika!

Megoldódik minden. Ne izgasd fel magad!

Asiye!

Nekem tetszik a cumi. :D Csak akkor valami miatt nem írtam.
Van egy barátnőm, aki szintén ilyeneket szokott ajándékozni a babáknak.
Tavaly az egyik közös ismerősünkre valamiért neheztelt,és azt mondta, hogy a lánya nem halálfejes dolgokat fog kapni, hanem rózsaszín, kislányosakat. :D
Vendég

Pici!

Pihenj Te is!
Nem szabad túlterhelned magad, mert annak Dalkma látja kárát.

A hasam egyébként a terhesség előtt nagyobb volt, mint most. :oops:
De a cél a lapos has és mínusz sok-sok kiló. :wink:

Afra!

Terhességi tünetek jönnek és mennek általában.
De ha szerinted megnyugtatóbb, akkor várj még a teszttel.
Azért ha megcsináltad, rögtön áruld el nekünk az eredményt!
Vendég

Sziasztok...

Köszönöm a "lecseszést"tudom,hogy igazatok van,de én sajnos ilyen degeneráltan vagyok kódolva. :lol: :lol:
Délután azért aludtam 2 órát megint...

Ma is kéne tenni venni,de tudom csak apránként szabad :?

Ma megint leszedjük a kötést kiváncsi vagyok miylen lesz a hasam...

Afra Nika drukkolok nagyon :wink:

Gabi átérzem a lánykáddal való küszködést,én is igy voltam anno a fiammal,és mivel érzékenyebb vagy elöbb borulsz ki mindenen,de majd elmúlik :wink:

Cat nagyon csini vagy,édesek a fiúk is...

Mi nemsokára megyünk a védőnőhöz,meg szeretné mérni Lilit,bár azt mondja látja,hogy gömbölyödik :lol: Pénteken meg megyünk és kiszúrják a fülét,hogy igazi kis csajszi legyen :wink: Apja rosszul van tőle,hogy megkinozzák a lánykáját :wink:

Pici,neked is kéne pihenned nem gondolod,pláne ha dagadsz :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi..a GYED-ről...Aki 2009 junius vagy juliusig(nem tudom pontosan)megfogant azokra még a régi az érvényes,tehát rád még a mostani lesz,ne aggódj!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sziasztok
én ma kezdtem el az úgymond fogyókúrát ::):

ma iszok zöld teát méregtelenítés miatt meg csak gyümölcsöt (ALMÁT narancsot)zöldséget eszem olyan tisztitó kúra a lé böjtöt tuti nem bírnám ki ezért maradtam ebben :) gyerek lefekszik tornázni fogok és inkább az édességet fogom első körben visszavenni:)
apa azt mondta ha július végére lemegy 5-6 kg akkor az már jó kezdet :Ű):) lassan szeretném hogy lehetőség szerint ne nagyon jöjjön vissza

sziszi én most azt hallottam hogy nem július után születettek hanem július után teherbe esett nőknek nem jár csak két évig vagyis szerintem itt titeket ez nem érint

cat: nagyon jók a képek és szépen lement a pocid :)

picikém a duzzanat már aznap elmúlt :):)

gyereket beírattuk az oviba :):) vezetőnő egyfolytában azt mondta milyen szép gyerek meg hogy milyen gondos szülők vagyunk mert van olyan anyuka hogy szalad az oviba hogy betöltötte a gyerek a 3 évet be keel íratni és nem érti miért nincs hely az oviban :):)

ja egyenlőre nincs piri :Ű):)

pici úgy tudom hogy a pontos első mozgástól számított 20 hét de lehet nem tudom jól :)

nócika sajnálom ami veletek történik de ha ilyen barát volt akkor ne is bánd nem érdemli meg

Gabi : sajnálom hogy rossz napod volt :(

afra drukkolok nagyon :)+++++++++++++++++++++

nika70
Salgótarján

Nika,remélem sikerül a fogyókúra... :wink:

Nekem egyedül az a 4 napos diéta jött be..amikor 1.nap húst ehetsz salival,fehérjét..2.nap zöldség,3.nap szénhidrát és 4. nap gyümölcs...
Délig meg csak gyümölcs mindennap

Már a második héten látszódott az eredmény...és tök jó,mert igazából ehetsz mndent csak nem mindegy melyik nap.A szénhidrát napon pl.kötelező vacsira egy szelet tortát,sütit enni :wink: :lol:

Elvileg 4 hétig lehet csinálni utána kell min.2 hét szünet...

Ha szereted az ananászt azt is ehetsz,az fogyaszt :wink:

Most volt itt a védőnő..mondom neki,mindjárt megyünk a rendelőbe,hogy megmérjük a gyereket..ja azt elfelejtette,hogy mára beszéltük meg,akkor nem is zavar,majd bent beszélgetünk :roll: :lol:

MIT FŐZZEK????????????????????????????????? :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Elösször is köszi mindenkinek a biztatást! Tudom, hogy megoldodik, mert ugyse hagyom magam! És amig érzem, hogy igazam van akkor addig megyek és körmöm szakadtáig harcolni fogok az igazamért és most már felelösséggel tartozom egy harmadik személyért is aki még ugyan a pocakomban van, de már Ő is a mi részünk! Szóval addig megyek mig el nem érem a célom! És ha kell akkor valamelyik irodából rohanok szülni, de harcolok! Elhatároztam és nem adom fel!!!!!

Piri! Ha ez segit nálunk húsi leves van meg pöri tésztával, de apának külön csúszát csinálok! Ha segite akkor csináld ezt!

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszi az infót lányok.
Jó lenne, ha a 37. héten kibújna. Nem kellene olyan sokat kórházban lennem.

Pihennem kellene, de ott a rengeteg vasalnivaló.
Bár csak sírni van most kedvem.
Én ma nem főzök semmit.
van paradicsom levesem, és egy pici grízes tészta még.

Nika!
Nem semmi, biztos nehéz lesz, de meglesz az eredménye a fogyókúrának.
Ügyes leszel!!!

Én is akarok majd, ha Dalma megszületett, de csak ésszel, és szoptatás után.

picimami

Pici! Nyami paradicsom leves! Imádom, de nem nagyon birok enni mostanában semmilyen paradicsomosat! Basszus mindentől ugy ég a gyomrom!!!!! Apa mindig mond rá valamit ami nem ide illö szalonképes szó tehát nem írom ki! A vasalás meg ráér! Ugy sem csinálja meg helyetted senki! Nem szalad el a munka! pihizz, ha az inkább jobban esik!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nika! Hajrá minusz kilok! Ügyes vagy! Biztosan végig tudod csinálni! Szurkolok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

köszike aranyosak vagytok :) már tornáztam is 15 percet pilatest :):) nem viszem egyenlőre túlzásba hiszen régóta nem mozogtam intenzíven csak fokozatosan :)

paradicsomlevest én is nyamizom csa gabi nem szereti :) én ma sütök a fiúkna krumplit meg csibefalatkákat :)

nika70
Salgótarján

jaj Nika ne is mond a sült krumplit!!!Imádom sajtal meg kecsappal! De erről most le kell mondjak! Van benne CH rendesen!!!! Ugyhogy most csak igen ritkán és mértékkel szabad ennem!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

áááááááááááááááá!
elszállt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

szóval, amiről Törpiri beszél, az a 90 napos diéta! :)
-fehérje-keményítő-szénhidrát-gyümi-------napok! :)

én nem akartam elszólni magam, de csinálom! :) :) :) :) nem válaszolok semmilyen kérdésre amíg nem végeztem vele, de szorítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

annyit azért mondok, hogy érdemes belevágni!
90 nap alatt min.10kiló, van aki 17-20 kilót ad le!a legkevesebb amiről kallottam 7 kiló, de annak eleve csak ennyit kellett leadnia!!! :) :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Aseiy! Oké nem kérdezek, cask szoritok, de azt nagyon!! hajrá neked is minusz kilok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszi a kaja infókat...

Még mindig nem tudom mi legyen a holnapi ebéd...pörkölt múlt héten volt,grizes tésztát imádom,de apa nem,a paradicsomlevesért meg nem rajongok.
Ma még volt húsleves meg rándott husi sült krumplival.

Megmérték a csillagomat..4220 gramm,80 dekát hizott amióta hazajöttünk.Azt mondták kicsattan az egészségtől :lol:

Asiye nem apad el a tejed a diétától????

Én is majd megint ezt fogom csinálni,de most egyenlőre semmit nem merek,hogy legyen tejem.

Cat,voltam az Árkádban a Quellében,sajna nics olyan felfujható ágyuk :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nika,Afra:mennek a drukkok!!!

Afra.azért,mert nem érzed a mellfeszülést még lehet baba.Nekem egyáltaLÁN NEM VOLT,MONDJUK ÉN SZOPTATTAM.
(bocs a capslockért)

Nika:sok sikert a tornához és a diétához!!! Menni fog ügyi vagy!!

Asiye:ügyi vagy a diétával!

Törpiri:nálunk rántot máj volt, holnap vszinű borsófőzelék lesz. Még ma szeretném csinálni.
Vendég

visszaolvastam, szégyellem magam, nálam mindig kosz van, mindig le vagyok maradva egy lépéssel, pedig igényem lenne, néha nekilátok, megcsinálom, és látom, két nap múlva szinte ugyanolyan... ez engem elkeserít :)

Döme 5050gr :D
(viszont bömböl egész délután, úgyhogy ennyi voltam)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok lányok!!
Lili baba és Döme szépen gyarapszik.
Basszus most gondoltam bele, amilyen pici én vagyok, hogy cipelem majd Dalma fenekét?? Ha nagy csajszi lesz? :shock: :roll: :D

Kivasaltam szerencsére!!
Alakulnak a dolgok.

Nemlajos! Megértelek teljesen.
Én is két naponta fürdőt takarítok, de senki nem vigyáz rá.. és a sírás kerülget néha ahogy kinéz. Komolyan egy homokozóba nincs annyi por mint ott... és a tükrök :twisted:

Afra!
Milyen volt a napod?
Mellfeszülés hiánya miatt még lehet babó.. nekem fiszketett.. és később feszült

picimami

Én holnap mézes csirkemellet akarok készíteni, rizzsel. És gyümölcs levest.
Délelőtt pihenek..
Persze az autóm ma nem lesz kész :shock:
Totál rossz hogy nincs.
A Vivaró meg apánál van.
De holnap este már készen lesz.
Fizethetek egy vagyont, olaj csere, vezérműszíj csere. csak az anyag kb 50 000 FT :cry: :cry: :cry: :cry:

picimami

Sziasztok!

Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok :)

Mindenkinek hajrá, aki diétázik...de csak óvatosan! :)
Húú, milyen szépen gyarapodnak ezek a babók! Látszik, h jó helyre kerültek valamennyien!

Pici! Köszi kérdésed..elviselhető volt a napom, bár eléggé nyomi vagyok...gondoltam alszom egyet, de inkább moziztam (ismerem magam, ha alszok nappal, utána csak rosszabb lesz).
Hasam most megint mensisen fáj :shock: cici duzzadt...más nincs.
Pici! Már akartam kérdezni, de ne válaszolj ám, ha nem akarsz...de miért is kell befeküdnöd olyan hamar a kórházba?
Ugye azért leszel majd babaneten?

Mézes csirkemell jól hangzik...hmmm...

afra.h

mézes mustáros csirke nálunk is most volt, steak-krumplival, isteni!!! :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Marci éber korszakát éli, így most vele netezek.
Apa elment Benivel szomszédolni.

Közben sül a hurka és a kolbász. :)
Vendég

Afra!
Nekem van egy kis eltérés.
A köldökzsinórban normális esetben 3 ér található.
Nekem csak kettő van meg.
Nem gond. Mert szépen fejlődik és egészséges.
De, ha már tudja a doki, jobban szeretne figyelni rám.
És nekem debrecen 110 km.
Első baba. szeretné ha biztonságban lennék.
Én igyekszem laptopot vinni majd, és megoldani a netet, mert amúgy nehéz lesz nélkületek nagyon.
Köszönöm a kérdésed. Aranyos vagy!!
Puszillak
És babaragacs neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

Ez a mézes csirkemell nekem is tetszik. Bár csak pulykára van esélyem, mert más nincs a mélyhűtőben.
Majd holnap meglátom, milyen kedvem lesz. Iletve mennyi marad a hurkából és a kolbászból.

Nika!

Hajrá fogyókúra!
Sikerülni fog! Ügyes lány vagy!

Afra!

Én hiszek a babádban. Ott van a pocakodban. :)

Pici!

Pihengess is!
Ha nincs autód, akkor legalább nem mész sehova
Nálunk most csillog-villog minden. Három hét után végre volt itt a takarítónő. :D

Nemlajos!

Igényem nekem is van a isztaságra és a rendre, de egy pici babám is és egy három évesem is. Ezek pedig néha kizárják egymást, ha igyelembe veszem a lustaságomat is. :wink:

Mennem kell, Marcinak valami nem tetszik... :cry:
Vendég

Nemlajos! Nyelem a nyálam...hú, de jól hangzik ez! Azt hiszem, holnap veszek csirkét :D de nem mustáros-mézes lesz, hanem ketchupos-mézes (az is nagyon tuti), mert felénk irtó pocsék mustárok vannak :?

Pici! Jaaaa, hát így teljesen érthető, és jól is teszed, ha mész. Rendes az orvosod is, hogy így törődik veled :) Annyira kíváncsi vagyok már a lánykádra...no meg a többiekére is :D

Cat! :D :D De aranyos vagy! Én is nagyon próbálok hinni, csak nem mindig merek :oops: hülyeség, tudom..
Marcinak hogy tetszik a babanet? :lol:

afra.h

én nem akarok 90 nap alatt 17-20 kg-t fogyni én lassan életmódváltoztatással szeretnék fogyni hogy ne jöjjön vissza vagyis havonta 1-2 kg max 3 menjen le de az már sose jöjjön vissza :D:D:D:D amúgy egész jól bírtam ma estére már annyira éhes voltam hogy ettem egy szelet vajas kenyeret paprika paradicsom retek variációval
holnaptól már rendesen eszek majd de..... hat után már nem :) édesség csak akkor ha Gabi süt valamit de azt sem egy tálcával be :):): meg kevesebbet eszem adagra mint eddig nem akarok éhezve fogyni tudom a 90 naos ne éhezős de nekem most ez így jó :) egész nap csak pisilni jártam :) ja és tornáztam is 15 percet :) kezdetnek ez is szép szerintem :)
asiye azért neked drukkolok és nem kérdezek semmit csak hogy mikor telik le a 90 nap?

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Mostanában csak az olvasóüzemmódra futotta, ne haragudjatok...

Nekünk most volt pém, úgyhogy a hétvége ennek (is) a jegyében telt...Próbálom azt csinálni, amit Pici mondott, hogy bíztassam a kicsit, meg ilyenek...majd meglátjuk. Az a baj, hogy lelkileg padlón vagyok, a suliban minden nap érnek a kudarcok, nem tudom eldönteni, hogy váltsak-e vagy várjam ki a babát, és majd gyes után váltok munkahelyet...pluszban tegnap meghalt Zsoltim nagymamája, aki olyan volt, mintha a sajátom lett volna...a héten lesz a temetés...szóval most elég nehéz.

Afra, Nika, nagyon nagyon mennek a drukkok. :D :D :D :D
Pici, írtam neked iwiwen...ha van időd, légyszi nézd meg....
köszi

Kép
arwen***

Minden fogyókúrájához kitartás! :!: :!:

Kép
arwen***

Arwen őszinte részvétem :cry:
Drukkolok,hogy neked is összejöjjön a babó.

A menni vagy maradni kérdéshez nem tudok hozzászólni,talán csak annyit,hogy könnyebben összejönne a baby,ha nyugodtabb lennél.Én ahogy melóhelyet váltottam(nyugisabbra)3 hónapra rá terhes lettem :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jó reggelt hol vagytok lányok????

ma már fogok enni de torna lesz ma is egy 15-20 perc mindenképpen :):):) ma krumplifőzeléket csinálok pipifalatkával :):):)

apa elment dolgozni :) talán beindul már a munka rendesen :)
arwen hajrá remélem meg is lesz az eredménye :)

nika70
Salgótarján

Én kivettem a fagyasztóból tegnap a pulykamellet,még nem tudom mi lesz belőle,de Cat felajzott a hurka,kolbász cuccal...az is van a fagyóba,lehet abból is kiveszek egy kicsit :oops: :lol:

Hajrá Nika...ügyi leszel és szép sovi :lol: :lol:

Gege jól van??? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Arwen!
Részvétem, párod nagymamája miatt.
Olvastam amit írtál, válaszoltam is neked.
Ne légy szomorú.
ha ennyire nem érzed jól ott magad, szerintem válts.
lehet jót tenne neked.

Nika!
Sok erőt kívánok neked, és kitartást a fogyókúrához.
Finomat főzöl ma!!

Afra!
Olyan ketchupos-mézes husit is szoktam sütni.
Imádom nagyon.
Aranyos vagy, hogy várod Dalmát.
Én is nagyon.
Már olyan kiváncsi vagyok milyen lesz!

Törpiri!
Milyen volt az éjszakátok?
Lilike???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára picimami 2009.04.21 07:37-kor.

picimami

Cat!
Pihengettem is!!
Aranyos vagy!
Milyen igaz, nincs autó, és nem mászkálok. :D :lol: 8)
Talán este lesz kész.. de már elkunyiztam öcsémét, hogy tudjak menni kozmetikushoz.

:oops: :roll:
Marci jól aludt??
Milyen jó lehet most nálad is a szép tisztaság.
Én is élvezem most.
Csak az a baj, semeddig nem tart..
tegnap már sírtam a fürdő szoba miatt.
Valaki mellé pisilt, majd belelépett és ott hagyta. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

picimami

Jó reggelt lányok!

Beköszönni jöttem!mert semmi időm megint! :?

Nika!
Sok sikert a fogyihoz! :) jól csinálod, és megértelek, hogy lassan de biztosan! :) (csak én lassan nem tudok fogyni, mindig is gyorsan fogytam akárhogy fogyóztam, és 1-2 év alatt mindig visszajött, a immunológusom szerint azért mert feleslegesen harcolok a kilók ellen, ilyen tipus vagyok sosem leszek vékony, ezért ha épp nem fogyizom, akkor visszaáll a súlyom erre) :) nem bánom!

Törpiri! Azért kezdtem el, mert már nincs szinte semmi tejem
:? szép lassan elapadt 10 nap alatt, annyi van hogy hajnalban mikor felkel :)

Nócika! Sajnálom ami a "barát" dolgot illeti! :( sokat hallani ilyet sajnos!

Afra! :) :?: :?: :?: :?: :?:

mennem kell, majd jövök, szerintem csak este....bár ma született feleségek és rúzs és nyújórk :)

Kép Kép Kép
asiye

Zsuzska!
Mikor lesz eredményed???

Hogy vagy??

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: