A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Nyerkit gratulálok, minden jót kívánok nektek!

Panndi és Emma: sok puszi névnapotok alkalmából!

Zétusom már rég durmol, hosszú volt a mai nap.
Anyósék voltak nálunk. Sokat nem akarok írni róluk. Kellemes meglepetés volt a mai nap, semmi vita, nagyon megértő és mosolygós anyós... :shock: :shock: :shock: Ez jobban sokkolt mintha téptük volna egymást egész nap. Nem tudom mi történt, de nem is érdekel. Végre elmúlt a gyomorgörcsöm és lesz egy kis nyugalmam. Menni hozzájuk jó ideig nem fogok, csak párom. Se kedvem, se erőm most a háborúhoz, úgyhogy jó végre egy kis nyugi. Vissza fog még ütni valamikor ez a nagy megértés, mert ugye csodák nincsenek....

Voltam dokinál tegnap. Cisztám eltűnt, viszont a méhem nem oké és semmit nem csinálnak a petefészkeim. :cry: Úgyhogy keddtől indulnak ismét a gyógyszerek megduplázott adagban. :cry: Elképzelésem nincs hogy fogom bírni. Elmondta a doki amit tudnom kell, veszélyeket is elsorolta. Nem lettem boldogabb tőle. A második baba nem lesz egyszerű eset úgy tűnik. Próbálok pozitívan gondolkodni. Van két hónapom, aztán annyi. Akkor szünetet kell úgyis tartani. Van már egy csodás manóm, komolyabb kezelésbe nem akarok belemenni.

Szóval ez van. Most amiatt is izgulhatok, hogy túl sok tüsző se érjen meg, mert én ikreket nem tudnék kihordani. Én csak egyet szeretnék.....De azt nagyon. Azzal vigasztalom magam, hogy valaki odafennt mindig okkal teszi amit tesz. Lehet most lenyugszanak itthon a kedélyek és következő hónapban minden jön majd sorban aminek jönnie kell.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nagyon felületesen tudtam csak visszaolvasni :oops: , de be fogom pótolni!!!

Nyerkit! Szívből gratulálok Roland babához, egy gyönyörűség!!!!!!! Sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!!! Tegyél fel majd közös képeket!!!

Henikém! Gyönyörűek vagytok!!!! És milyen aktívan írkálsz! :)
Nekem most mázlim van, tegnap 9-kor tettem le őket, és még mindkettő alszik. 8)
Én meg egyedül szopogatom a kávémat. Ilyen is régen volt. :D

Hogy bírod? Van segítséged? Tudom, majd egyedül akarod csinálni, csak kíváncsi vagyok, hogy rázódtok bele a dolgokba.
Kérünk még közös képeket!!!!!!!

Miléna!
Veled vagyok teljes szívvel, és drukkolok! Tudod mindennek megvan a maga oka, semmi sincs véletlenül!!!!!! Csak lazán, pozitívan! Ezeket erősítsd, vagy inkább ne is gondolj arra, hogy terhes szeretnél lenni. Jön majd az magától, és Zétinek lesz egy gyönyörű kistesója! :wink:

Rólunk gyorsan:
Próbálok Zsozsival sokat kettesben lenni, délelőtt teraszon vagyunk, délután is, csak aludni, és enni jövünk be, meg persze ha rossz az idő. Geggentyű nagyokat alszik, továbbra is egy tündérbogár kisbaba! (Hopp, ma megyünk csípőszűrésre).

Gegi 3,5 hónaposan félfekvő helyzetből felül! :shock: , valamint - Apa mondta -, hogy a kiságyban háton hagyta, mire visszament már oldalt volt (elérte a bocis párna farkát, és éppen azt gyömöszölte a szájába), majd egy kis lendület kellett volna, és már hason is van.
Szoktam neki magyarázni, hogy még csak három hónapos, de őt ez nem hatja meg.

Ami a legédesebb, ha Zsozsi melléül, ő csak nézi, és kacag :!: rá! Zsozsi meg :Gegike, Gegike, és ölelgeti, szeretget. Gegi meg kacag ezerrel Annyira édesek!!!

Zsozsinak most kicsit nehéz, megindult a maradék 4 foga, egy rémálommal párosulva, ugyanis ez dühkitörésekkel együtt jár (van ilyen sajnos!).
Éjjel sírva kell, üti-veri magát, érintésre, hangra csak rosszabb lesz, és nagy nehezen lehet megvigasztalni. Nagyon kell fogni, mert képes lenne bármilyét eltörni, olyat csavarodik hirtelen.
Félelmetes, borzalmas!
Most este adtam neki Cataflam cseppeket, így "csak" hajnali 5-kor kezdődött. Dentinox-szal bekentem - miután hagyta.
Az utolsó négy örlő nagyon nehezen jön.
De ezen is túl leszünk!!!!

Továbbra is sokszor mondatokban beszél, régen elismételt szavakat most mond ki pl. orrszarvú. Gondolom anno nem tudta sehogyan sem, és most sikerül neki.
A menjünk boltba, játszótérre nagyon menő, valamint az ott a labda, meg ott a mittoménmi.

És lányok - tudom, hogy tudjátok -, de borzasztóan kell figyelni arra, hogy beszéltek a környezetében! Háttérként megy a tévé, én nem is figyelek rá, Zsozsi sem (látszólag), mert játszott, erre elkezd szavakat ismételni.

Felébredt :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie: hova viszed lovagolni Bercót??? Emma nagyon rá van kattanva a lovakra..állandóan hóc hóc-olni akar!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nyerkit gratulálok :lol: Roland nagyon szép kisfiú

Emmának nagyon sok boldog névnapot :lol:

olvastam de szinte mindent elfelejtettem :oops:

teszek :arrow: képeket

KépKép
Kép Kép
l.móni

NYERKIT!!GRATULÁLOK NEKTEK ROLANDHOZ, JAJ DE JÓ!!!!

GYÖNYÖRŰSZÉP KICSI EMMÁT ISTEN ÉLTESSE!!
kispocc

Sziasztok!

Miléna! ++++++ Csak nyugodtan! :)

Mesi! Gegi csúcs! :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Megjöttünk zenebölcsiből. Találkoztunk Johannáékkal...gyönyörűséges a keresztlányod Maggie!!!
Mehetünk galambokat kergetni, játszótérre!!!

Ma reggel kóstolt Emma először normál tejet...hát 10ml csúszott le..annyira nem jött be...hátha holnap..Ő ilyen elsőre nem biztos de utánna már jöhet..remélem...volt így vkinél????

:arrow: teregetni, ebédelni

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Megjártuk a tanácsadást, Bercó is megkapta az oltását. Volt sírás-rívás rendesen. Aztán vásároltunk némi zöldséget, majd megrendeltük a sarki étteremből erre a hétre a kajánkat. Úgy határoztunk, hogy inkább hordom majd, alvásidőben legalább hátha tudok tanulni. Bercó csak úgy tömte magába.
Egyébként 83 cm-nek és 12,64 kg-nak mértük. A centije szerintem több, mert nagyon behúzta a nyakát. :lol:

Kaqk! Momó nyert egy pályázaton, a gyerekeit szokta vinni lovagolni, oda hívott meg bennünket. Egyébként a Kartács utcán van a lovarda, ha gondolod, kérek tel.számot. Majd próbálok esetleg Momival is beszélni, de ez így is gratis van. Mivel én is uott dolgozom(tam).

Miléna! Teljesen megértem a szkeptizicmusodat. Senki nem tudja átlépni a saját árnyékát. De a nyuginak tényleg örülni kell. Nagyon szurkolok, hogy eredményes legyen a kezelés.

Emese! Ez a táltostej valóban bejön.(Vagy nem tudom, hogy mivel eteted Gegit :wink: :lol: :lol: ) Nem semmi ez a kislegény, hogy ekkora testet így megmozgat már most. :shock: Zsozsid beszédfejlődése meg lenyűgöző. Bercó is egyre több szót mond, de leginkább mutogat, meg hümmög édesen, teljesen megérteti magát.
dmaggie

Kaqk, ez szuper. Tudom, hogy ők rendszeresen járnak. De hősiesen bevallom, hogy három gyerek mellett nekem kicsit húzós. :oops: :oops: Pedig szeretem én is. Julcsi egy tünemény, nagyon érti a dolgát.
Tejcsit nem tudom, én még egyszer kóstoltattam Bercóval, az is kakaó volt. Az valamennyire tetszett neki.
Éppen ma beszéltem meg az egyik rokonommal, hogy ha mindkét gyerek felébred, akkor megyünk a főtérre galambokat hajkurászni. Olyan jó idő van, ki kell használnunk ezt a néhány napot, mert az előrejelzés kis lehülést igér.
Biztosan jön Gergő is, legalább biciklizik. :lol:
dmaggie

Mi is itt :) Voltunk oltáson, kullancs elleni, második felvonás, nem sírt, csak legörbítette a száját, olyan kis ügyes volt :)

Meg a váróban nézte a babákat, és amikor az egyiket levetkőztették, felháborodva odajött hozzám, rámutatott a babára, és mondta, hogy Anyaaaa, baba, ruha!!!! :lol:

Aztán vásároltunk, játszótereztünk, hazajöttünk, ebédeltünk, kidőltünk :lol:
Vendég

Ja igen, Emmának nagyon boldog névnapot!!!
Vendég

Nyerkit!
Grtatulálok Rolandbaba megérkezéséhez!!!!!

Vindo!
De jó lehetett a szalonnasütés! Én imádom!

Miléna!
Próbálj nyugodt maradni, bár nem könnyű. De úgyis az fog történni, aminek történnie kell!

Regi!
Szeli nagyon szereti a társaságot, ha sírt, amikor elmentek a vendégek. Milyen volt ma a Ringató?

Anitja!
Örülök, hogy jól vagytok!

Mesi!
Szegény Zsozsi. :( Remélem hamar túllesz ezeken a fogakon.
Gegi egy erőember. :)

Maggie!
Hajrá tanulás, galambhajtás! :)

Kaqk!
Boldog névnapot Emmácskának!
Hű, orvos lesz a gyerekből! :)

Mi is megvagyunk, délelőtt állandósultak a babakocsis sétát. Ilyenkor megyünk boltba apróbb dolgokat venni. Aztán együtt betesszük a babakocsit a tárolóba és irány az emelet. Ma egy robogó volt a tárolóban, mindketten hangos "robogó, robogó" kiáltásokkal vizsgálták körbesuzska azt is közölte, hogy "nagy robogó motor" :) Úgy kellett kihúznom őket a tárolóból.
És képzeljétek máj 9-én megyünk lagziba. Már alig várom. Kiváncsi vagyok hogy fognak viselkedni. Úgy döntöttem, a 2. prevenárral megvárjuk az esküvőt. A héten pedig lehet, h megkapja Zsuzska a fülbevalóját....

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Maggie: teljesen megértem hogy 3 gyerek mellett nem jut mindenre. sajnos! :-( Mi sem megyünk minden héten.:-( Pedig nagyon szeretjük..de hát...mindegy!
Értem a lovaglást! Semmi gond..csak azt hittem találtatok vmi jó helyet ami megfizethető!

Mit jelent az hogy alvás után mentek.kb?
mert tervezünk biciklizni menni és akkor megyünk a térre és viszünk kismotort is..és talizthatunk.

Bocsi ha valamiről lemaradtam de nem tudom ki a Momó :oops:

Vicuska=Éva, Johanna anyukája? Johanna anyukája a sogórnőm osztálytársa volt általánosban..és ezért volt nekem nagyon ismerős. mondta hogy kozmetikus..úgyhogy gyorsan számot is cseréltünk. :wink:

Mesi: és így hogy többet vagy Zsófival javulni látszik a kis lelkivilága? Micsoda beszédfejlődés...ez igen
Gegi..azta a fiuk pedig elég kis lustácskák...de Gegi...nagyon ügyes hogy már felül, forgolódni próbál!!!

Panndi: ma lesz a fodrász? és holnap jöhet Fruzsi????
Egyébként Emma olyan kis fruska és szoktuk Fruzsinának becézni! Nagyon tetszik ez a név!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Mostanában Emma is olyan szomorú lesz mikor valaki akit nagyon szeret, vagy sokat volt vele megy haza...mindig legörbül a szája..gyors figyelem elterelés kell és akkor nem sír!

KépKép
kaqk
Debrecen

Gica: hajrá lagzi, fülbevaló!! :lol:

Én ma fogom megkérdezni a dokit h van e már prevenár..még egy emlékeztető kell

KépKép
kaqk
Debrecen

kaqk: bizony, ma fodrász, aztán jöhet, ha szeretne :) /De nem szeretne... azt hiszem, jó neki ott ahol van. És végülis ennek örülök. Csak már úúúúúgy szeretném megismerni :oops: /
Vendég

Panndi: azt el tudom képzelni hoyg szeretnéd már látni, megölelni.... Jön amikor jönnie kell! Már nincs sok hátra!!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Szeli is csak kortyolgatta először a szójatejet, most olyan 1 – 1,5 decit iszik meg reggelente.

Maggie! Helyes! Majd meglátod, mennyire könnyebb így az élet! Remélem, jól főznek ott is! :)

Gica! Igen, teljesen felpörög, ha nyüzsi van, imádja! :)
Ringató jó volt, szokás szerint! :) Bár Szeli most a székre felmászást részesítette előnyben, de azért tudtam vele is mondókázni, énekelni! :)
Szeli meg mutogat a motorosokra, hogy Apa! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

alig jutok gép elé, aztán közel 1 hétig gépünk sem volt, így jól lemaradtam megint.

De a lényeget láttam:

Nyerkit, hatalmas nagy gratula! Jó egészséget az egész családnak!

Mindjárt rakom a táblát is.

Mi is kint vagyunk egész nap. Bár a játszótéren kívül bárhova eljutni teljes képtelenség. Amint a kapun kilépve balra kanyarodunk, kezdődik a műsor. A múlt héten bevállaltuk a férjemmel együtt, h csak azért is elmegyünk vele a boltba (gyereksétával is max 10 perc), de az első 200 métert 20 perc alatt tettük meg. Iszonyat, h mit művel. Földhöz veri magát, toporzékol, lefekszik az úttest közepére és elszalad (jobb esetben az ellenkező irányba, de gyakran ki az úttestre :shock: ). Lehetetlenség fogni a kezét (kitépi magát), v bármilyen járműbe be ill. ráültetni. És a kis rafkós színésznő akkor húzott bele igazán, mikor leszálltak az emberek a buszról és volt közönsége. Szinte segítségért könyörgött a járókelőknek a szemével, mert h a gonosz szülei erősen megfogták a két kezét és próbálták húzni a bolt felé. Szívem szerint megfordultam volna, de aztán elhatároztam, h azért sem hagyom magam és elmegyünk a boltba. Aztán mákunkra szembejött a kis barátnője, akik elkísértek minket.
Borzalmas, h sehova nem lehet vele menni és szökik. Tegnap pl az apja kinyitotta egy pillanatra a bejárati ajtót, és mire hátrafordultam, már kiszaladt a folyósóra. Ott verte sikongatva az ház ajtaját. Ha az is nyitva lett volna, nem is tudom hol érem utol.
A másik, h belső parokolók vannak, és mikor nyílik a kapu, akkor is rögtön sprintel. Ki az útra!!! :shock: Alig lehet utolérni. Persze 0 veszélyérzéke van és szórakozásnak tekinti az egészet. És itthon is hajmeresztő dolgokat csinál. Az a legnagyobb baj, h nem hallgat rám. Hiába próbálok vele beszélni, v rákiabálni, semmi nem használ. Ha meg megrángatom, akkor még jobban nevet, mert ezt is játéknak veszi. Lányok, van/volt vkinek hasonló tapasztalata? Mit lehet ilyenkor tenni? Ezt kinövik egyáltalán? Mikor? Nehogy már a gyermekhám legyen az egyetlen lehetőség... Nem merünk vele elmenni tömegrendezvényre sem, mert tutira eltűnne az első fél órában...

Emmának boldog névnapot és sok puszi a többi ünnepeltnek is!

silka
silka

Kép

Heni, írsz egy centimétert is? Az mintha lemaradt volna, de lehet, h én siklottam el felette...

silka
silka

Sziasztok!

Panndi!
kezdjünk tippelgetni :) :) holnaptól meg jöhetne Fruzsi :) anyája csinos lesz nagyon :) még emlékszem milyen volt Bálinttal az utolsó 1 hónap :)

Mesi!
azta :) :) Gegivel Te mit csinálsz :) fogadjunk Zsófi mindennap bemutatót tart nekli és Ő meg utánozni próbálja :)

Maggie!
hol vannak aszívdöglesztő pasikról a képek???????

MÓni!
hidd el fogtok májusban költözni :) hosszú hónap az :)
s szép lesz :)

Ma az állataink száma 5 fővel gyarapodott :)
beállít öcsém,h. merre van itt Gödön kisállatkereskedés :) elmondom,kérdem miért,csak sejtelmesen vigyorog,nekem mindenféle állat megfordult a fejemben,s megkérdeztem:görény? erre Ő:nem görénynek itt a Bálint(előtte kb. 2 perccel tette telel a pelenkát,kicserélni még nem tudtam,mert mentünk Neki kaput nyitni) :) :) majd elszáguld,ebédeltetetm Bálintot,már majdnem készen vagyunk csörög nyissam a kaput :) (mert a lelkem ma nem hozott kulcsot magával) mondja vigyázzak harap :shock: s kivesz a kocsiból 5 aranyhalat :)
szóval ha lesz tali akkor a kőcőknek újabb látnivalójuk is lesz :) persze csak akkor ha nem pusztulnak ki,mert a déli nap pont a tavat süti :) max. eszünk sült halat :wink:

:arrow:

KépKép
viranka

Na most már remélem én jövök :lol:
Vendég

Lmóni, már akartam kérdezni, csak aztán mindig elfelejtettem: Ti már nem jártok játszóbölcsibe egyáltalán?

Niki, írtam Neked egy privit!

silka
silka

Csajok, ideértem :oops:

Heni - mérleg nálunk sem volt. Nagyjából úgy történtek a dolgok, ahogy Virankáéknál, egy idő után kialakult a négy órás ciklus tök magától.

Viranka - ez a tejes dolog elég aggasztó, amit írsz :? Kíváncsi vagyok, én hogy fejezem be a dolgot. Ha pl. este megyek valahová, akkor délután szoptatok, mert az egyik mellem kétszerese a másiknak :shock:

Kaqk - esetleg fotók Emma doktornőről?

Regina - ezt a behordott koszt ne is mondd. Nekünk van egy pici előszobánk, mindig tele van fűmaradványokkal meg sárral :evil:

Maggie:
-fű: mi ötször füvesítettünk kb. és most kezd normális gyep lenni az udvaron. Na jó, olyan "már elmegy" kategória.
-kajahordás - sokat segít, hidd el. Ha tanulnod kell, akkor szerintem elengedhetetlen. Nálam nagyon bevált.
- Bercó jó lehet, ahogy válogat a jobb- és a baloldal között :lol:
- Zsíros kenyér - Rugó is falta :lol:

Miléna - +++++++++++
Ezeken az anyósokon soha nem lehet kiigazodni :x

Mesi - csípőszűrés :x Az nekem rossz élmény volt, Rugót tornáztatni kellett, meg kapott betétes rugit is :? Még meg is sirattam, pedig nem vagyok egy nagy sírós típus, mikor először rá kellett adni.
Orrszarvú :shock:

Gica - Fülbelövésről majd tudósíts!
A lagzit én is várom, de leginkább Rugó miatt, hogy hogyan fogja érezni magát.
Már vettem neki egy sötét farmernadrágot, majd kigombolt ingben nyomul hozzá, mint Ádi :wink:

Lovak - itt nagyon sok házban van ló, a lovaskocsi erre normál közlekedési eszköz. Szántanak vele, sőt lovasrendőrök járkálnak az utcán. Rugó szegény fél tőlük :roll:

Rólunk - reggel babakocsival két kört tettünk. Nagy 40 cm-es cserepeket kellett beszerezni, mert a cukorsüveg fenyők elkezdtek leszáradni. Na, ezeket nejlonzsákokba kötötték be nekem, azt meg rácsomóztam a babakocsira. Jól néztünk ki :roll: Másodjára elmentem a kínaiba, ahol 30%-os kedvezmény volt a nadrágokra meg a felsőkre :oops: Rugó kapott ajándék ropit.
Aztán játszott az udvaron. Most alszik, délután meg megyek majd be Db-be vezetni.

Furcsa lesz, mert 19 hónapja nem utaztam be busszal Db-be, egyedül meg pláne :roll:
37 hetesen még bementem egyedül a Klinikára Nst-re, az volt az utolsó alkalom, hogy egyedül közlekedtem benn :roll:
Azért biztos elboldogulok :lol:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jaj, azt szerettem volna még írni, hogy Zsófi ragoz :shock: Ha visszaadja a poharát, azt mondja, hogy asztalra (oda kell tenni), és tegnap meseolvasás közben mutatta a tortát a könyvben, hogy torta. Aztán kérdeztem, mit kapott Boribon, a válasz: tortát :D
Vendég

Silka, Rugó is irányíthatatlan :wink:

Leírom, nálunk hogyan megy.
Ha közeli boltba megyek, egyik kezemmel felkapom, mert gyalog nem lehet vele eljutni sehová. Hazafelé bezzeg spurizik, még az utat is ismeri. Hipp-hopp a kapunál van :shock:

Messzebbre kizárólag babakocsival megyünk. Ha nincs bekötve és nem ül benne, még csak nem is követ... A boltokban ül a nagy bevásárlókocsikban, majd idővel ki kell szedni belőle, és tolja. Néha sír azért, mikor a kasszához tereljük :roll: Szóval felkapjuk, mert ha a kezét fogom, nem jön arra, amerre én akarom :lol:

Ha magára hagyjuk amúgy, nem is hiányol minket, szaladgál a polcok között (egyszer figyeltük orvul, hogy ne lásson meg).

Rugó a kis boltokból is kiszökne az útra amúgy. De szólok az eladóknak, hogy figyeljék, amíg pl. a próbafülkében vagyok. Mondjuk a lépcsőn kinn mindig megáll, elbizonytalanodik. Néha az eladókat is kicselezi, így jut ki. Szerencsére már ismerem az itteni boltosokat.

Rendezvényeken, tereken máshogyan viselkedik, meg van illetődve kissé. De egyikünk mindig figyeli :shock: Nem maradna velünk, ha menőkés kedve lenne.

Az utca itt nagyon csendes, olyan 1-2 autó megy el óránként. A 47-es viszont kb. 100 méterre van, az neccesebb. Kirohanna sec perc alatt, tényleg nincs veszélyérzete :roll:

Na, megyek dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, a múltkor a postán két szerződéses katona segített ki a gyermekfelügyeletben, mikor az ajánlott szelvényeket töltöttem ki. Kb. hatszor ment volna ki az ajtón. Ötször meg is fogtam, aztán átvették :roll:

Kép
vindolanda

ragozás :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Na, eltűntetek, én meg itt írogatok magamban :roll:
Megyek is akkor :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi: ragozás hűha nem semmi!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, csak visszajöttem.

Egy kép a galambász-klub kedvéért. Após, anyós, Rugó és igen, én is látható vagyok a képen, ahol is R. a Szent Márk téren galambászik puci lábbal.
Kép

Ez meg mai termés, csak úgy felrakom:
Kép

Most már készülődök lassan. V.

Kép
vindolanda

Silka! Szeli is nagyon veszélyesen közlekedik, ő is mindig az útra akar kimenni, ezért ha babakocsi nélkül megyünk most már viszek magammal mei tai-t arra az esetre, ha nem arra akar menni, mint én, és a távolság hosszú lenne kézben cipelni... fúúú, nem könnyű esetek, az biztos, és még csak most kezdődik... :shock:
Lehet, hogy Lizó ebben is előrébb jár... :roll:
(A régi lakás közelében szélesebb járdák voltak + parkolók az út szélén, ott ez nem volt gond, de a mi utcánkban ráadásul megszokta, hogy alig jár autó... :?)

ragozás :shock: Az igen! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Nyerkit!
Szívből gratulálok. Sok örömöt és egészséget kívánok.

Ildikó
KépKépKép
sense4

A délutáni bicajozás során sikerült Maggievel a középső fiával Gergővel és Bercóval találkozni. Annyira örültem..már olyan régen tavaly találkoztunk..remélem mostmár sűrűbben.

A főtéren találkoztunk. Bercó kergett a galambokat és minden : NEM de olyna tüneményes gyerek a gyönyörű szemeivel elvarázsolt ..és búcsúzóul puszit is adott emmának aki cserébe jól megölelte és oda bújt hozzá!
Gergő egy nagyon udvarias helyes, kedves ..édes nagyfiu aki a kistesóját nagyon imádja együtt kergették a galambokat , ugyanakkor Emmával si annyira kedvesen beszélt meg próbálta galambkergetésre bírni..

Csoda édes kis család!!!!!

Maggie szokás szerint egy tünemény kedves mosolygós csajszi!!!

Persze jól felkészültünk mert nem vittünk se labdát se motort a gyerkőcöknek...de nagyon kedves gyerekek és anyukák voltak még a téren akik kölcsön adták játékaikat..Bercó inkább labdázott, Emma meg motorozott!!

Szóva egy szupi kis 1 órát töltöttünk együtt.

utánna mentünk aranyhalakat venni..egy pici gömb akváriumunk van csak tavaly kihaltak belőle..de megígértük emmánka és magunknak hogy ha hazaköltözünk benépesítjük a gömböt...hát most jött el az idő...mondjuk névnapi ajándéknak! :lol:

na megyek elpakolom a tiszta ruhákat

KépKép
kaqk
Debrecen

Rugót meg sem dícsértem!
A mezítlábas kép galambász, meg a mai kép...annyira kis huncutka!!!nagyon tetszik! :lol:

Panndi...rólad még csak fejnélküli képet láttam..nem is tudom hogy nézel ki..dobhatnál fejes fotót!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na fodrásztól hazalértem, jöhet Fruzsi :lol:

Kaqk: intézek valamit mindjárt :wink: :arrow:
Vendég

Sziasztok

Nyerki hatalmas gratula Rolcsihoz nagyon szép baba!

Panndi és Emmácska nagyon sok boldog névnapot!

Panndi: Akkor nagyon csini lehetsz :D kép? :D Ragozás??Gratula uram ég mi milyen messze járunk az ilyenektől :roll:

Regi: Jó az uj avatarod! Gyógyót most pihentettem de lassan újra kezdem :wink:

Kaqk: Tök jó hogy találkoztatok biztos nagyon jó lehetett.

Silka: Hiszti :shock: Gondolom mennyi ideget eszel.

Mesi: Gratula Geginek a majdnem forduláshoz nagyon kis erős legény.Mi volt a csípőszűrésen?

Vindo: Anno Petrának is kellett a betétes rugi 6 hétig és mikor először feladtam rá én is bőgtem mint állat :oops: Nagyon helyes Rugó!

Viranka: Képet dobj a kicsi kocsiról :wink: Iszonyat szép gyerekeid vannak :D

Rólunk: Mi egésznap csavargunk.Az oltás helye szokás szerint piros lett és csomós kenegetem neki.Nálunk az összes oltásnál ilyen macera volt :roll: Tényleg mikor kapnak oltást megint?

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok csajok!

Hihetetlen gyerekem van! Imádom! Rengeteget alszik, eszik, alig sir, még igaz szenvedünk a cicivel, de ma rájöttem, hogy túl vannak telitődve a cicik, feszülnek, ezért nem birja bekapni :? rengeteget szopizik, 120 mlket, hihetetlen, Péterke csak 40-60 kat szopizott, ami valószinű nem volt neki elég, mert mindig orditott, aztán mi meg azt hittük hasa fáj.

Emesém elaktivkodok én itt, mert apa még szabin van, bár lehet több bajom van vele mint a 2 gyerekkel. Péterke egy angyal, egy rossz szavam nem lehet rá, egyedül eljátszik, már egyedül is alszik el, bár mostanság megy a hasa, valószinű a foga.
Mi is sokat vagyunk kint is, bár de kizárólag terasz, délután lehet csak homokozni, mert onnan irány a kád!

Rugó édes:-) mint mindig!

Silka 51 cm!

Panndi hajrá!!!!!

Anitja vigyázz magatokra, nem kell annyit takaritani ám!

Heni
KépKép
heni81

Niki
azért olvastam ám. sajnálom, h ennyi idegeskedésen kell keresztül mennetek. De az a lényeg, h babuka jól van és te megint hazaehettél.

Áron baba nagyon édes, Heni nagyon szépek vagytok. Most látszik, h Péterke milyen nagy fiú már :)

Timi
A Városligettel mi is megjártuk Húsvétkor. Mi állatkertbe akartunk menni...:? persze tömeg, így átmentünk a játszóra. Hintánál nekünk is detto uaz mint nektek és + sok bunkó ember. :(
Jajj a fürtöcskék....de nagyon jó lett az új frizu is. Eltetted???

Gréta nagyon szépséges :) de ezt már írtam...mikor jöttök????? Mi most nem tudunk, mert kocsi KO.

Eper: én vettem valamelyik nap, mert úgy megkívántam és gondoltam Lillával is megkóstoltatom, de inkább nem, mert olyan éretlen volt még....

Kaqk
Nagyon jó lett a hajatok!!

Anyósok :evil:

Vindo
Azért nagyon klasszak a húsvéti képek :) férjednek nincs egri vonatkozása? Olyan ismerős nekem a képeken.

Irina
Aztaa Ádinak ez a nyakkendő nagyon döglesztő :)

Minitalis képek szuperek!

Móni
Hogy vagytok fogakkal jött még?

Regi
Tök jó a fősulis kép :) mindenki babás :) és az utolsó képen ilyen habos hajjal tényleg fiús, pedig amúgy tök csajos Szeli

Mesi
Pont Lilla az aki uezt csinálja, ahogy te írod vér hiszti. Mondjuk nekünk egy ideig már jó volt, de most megint kezdi és már nemcsak otthon, akár az utca közepén is.
És mi sem tudunk vele semmit csinálni, csak kb azt mint te. + még az éjszakai sikítozás vergődés és ne ne ne kiabálás.
Ma beszéltem a védőnővel...foga most sztem nem jön, mert nemrég jött ki a szemfoga. Szóval ő azt mondta, h mivel itt a jó idő és állandóan jövünk megyünk lehet, h túl sok inger éri és hamarabb elfárad.
Azt mondta próbáljuk meg kevesebb ingerrel körbevenni. Az esti dolog meg lehet valami rossz emlék, ami miatt fél (pl., h anyósomnál volt pár napot és én nem voltam ott).
Arra azt mondta, h chamomilla, kicsit vegyük ki szeretgessük meg és magyarázzuk el neki, h vissza tesszük az ágyba amint megnyugszik. Mert ugye most nálunk az is a helyzet, h ilyenkor be kell venni közénk, mert hozzám akar bújni.
Ilyenkor átöleli a nyakam és szorosan húz magához.
A rossz hír, h ez hónapokig is eltarthat.

Sense
Édesek a csemeték és nagyon klassz a falvédő. Úgy feldobja.

Panndi
Nem is rövid a haja Zsófinak.
UTOLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!!
Wow ügyes Zsófi!!

Viranka
Gratulálok az autódhoz. :) Örülök, h apud is jobban van. Nem írtam, csak olvastam, de nagyon szorítottam...remélem nem volt nagy a baj.

Kaqk
Hosszan frisset. Én az Alföldit preferálom. Van ilyen zacsis kancsós változat.

Vindo
Mit akarsz, tök jó Rugó frizurája

MAggie
Hát neked sem könnyű a helyzeted.

NYEKRIT SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÁRONHOZ!

EMMA BOLDOG NÉVNAPOT!

Anita
Húúú de nagy fiú Nolka :)

Miléna
Anyósra..igenis vannak csodák. Egy nagy veszekedés után nekünk is volt egy ilyen nagy beszélgetésünk és jobb lett a helyzet....fel a fejjel.
Ami a manót illeti....gondolj ránk a mi esetünkre és próbálj ellazulni kicsit. Szorítok, h jól bírd a gyógyszereket.

Mesi
ajjjj tünetek nálunk is uezek, lehet elindult nálunk is az utolsó 4 fog...:? Neki korábban is voltak ilyen düh rohamai fogzáskor....

Kaqk
Elsőre Lilla sem fogadta jól a tejet. Én először kevertem neki hozzá kis tápszert és szép fokozatosan kivettem belőle.

Gica
Majd írd meg hogy viselte a fülbevalót, mert én is gondolkodom rajta...

Silka
Jééézus.....ez is szerintem uaz mint nálunk és Mesiéknél csak nála ez a fajtája....:? el fog múlni. Azt mondták nyugodtnak és következetesnek kell maradni.....:?
Ja még táblába szül időpontja 11.16 és már nem biztos, h Istvánba, de azt majd a másikba.

Ágica
ha nem adatsz neki nem kötelezőt már semmit, akkor csak 6 évesen :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Ma voltam terhesgondozáson a védőnőnél. Hát nem csoda, h hulla vagyok 100/70 es vérnyomással. Bár Lillával is ilyen alacsony volt...

Lilla nagyon okos és egyre több mindent csinál egyedül. Azt, h miket mond nem kezdem el sorolni tényleg olyan mint egy kis papagáj és mindent mond utánunk :) neki a birtokos a legújabb, hogy apáé meg anyáé :) és megy mutogat a tárgyakra és mondja, h melyik az enyém és melyik az apjáé
Nagyon elbűvölő tud lenni...kivéve, amikor jön a hiszti rém...sajnos az utóbbi napokban nagyon sokszor és őszintén néha nem tudtam vele türelmes maradni. Főleg éjszaka, amikor egyszerűen lehetetlen volt megnyugtatni....persze megbántam, h veszekedtem vele, de hát ez van.
Úgyhogy hol meg tudnám zabálni, hol meg irtó dühös vagyok rá és néha néha türelmetlen. Bár ezt váltva csináljuk az apjával. Hol ő türelmes, hol én.
Rengeteget csavarogtunk, de most a védőnő tanácsára megpróbálom nyugodtabbra fogni a tempót, hátha segít és a nap egyik felében inkább kettesben vagyunk más gyerekek társasága nélkül.
Ma délelőtt állandóan ment a visítás, mert a bném lányával állandóan összevesztek valamin. Most ez is nagyon fontos neki, h mi az övé :( persze ő meg elvesz másoktól dolgokat. Úgyhogy most erőteljesen próbálok neki magyarázgatni, mert nem szeretném, ha irigy lenne. Eddig egyáltalán nem volt az. Az is lehet, ha bnőm lányát reagálja le így, mert eddig mindent elvett tőle és lehet, h mostanra lett elege...

Csütörtökön doki...

KépKép
KépKép
fleur

Most csak ennyit, de később hosszabban.

Fleur - van egri vonatkozása, GMSZ-es volt anno. Meg egy Egerben is tevékenykedő punkzenekar énekese :lol: Sokan ismerték, én is egy koncerten jöttem vele össze.

Voltam vezetni megint 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Korhazban megint... :? Vegul is varhato volt, valoszinu ez igy is lesz mar... :roll: Azt mondta az orvos, ilyen esetben a verzes olyan, mint az angol idojaras... A lenyeg, hogy babuka meg mindig bent, es mar a 28. hetben vagyok.. (Szombat ejszaka kellett bejonnunk.)

Most visszaolvasok, apa este hozta be nekem a laptopot.

Puszi!
Niki
Vendég

Halihó!

Végre ide is elértem. Édes zsíroskenyér, hogy mennyit írtatok. :lol: Szerintem nem fogok mindenre emlékezni. :oops:

A legfontosabb, hogy olyan szuper volt a rögtönzött kis találkozónk. Kaqk, én is nagyon élveztem. Bercó egyébként keresett titeket utána. :lol: Te, az Anyalképzőst bármikor rám bízhatod! Annyira tünemény. Imáááádom. Remélem, majd ilyen kislányt választanak a fiúk. :lol: Ennyi dicsit meg sem érdemlek ám, ráadásul pont tőled. Már teljesen értem, hogy miért is ilyen Emma. Gergőnek is nagyon tetszettetek. Amúgy meg komolyan mondtam azt a főzőcskét, majd Vindoékat is jól meghívjuk. Csapunk egy jó kis bulit. Tényleg nagyon aranyosak voltak a mamikák, meg a babák is. :lol: Szerencsére az ilyenekből van több.
Itthon meg kizáródtunk, de apa jött hamarosan. :lol:

Éééés, Viranka, fotóztam is, csak most apa dógozódik a nagy gépen, pedig már át is töltöttem a képeket, de szerintem már ma nem tudom feltenni. :oops:
:lol: :lol:
Állatszaporulathoz gratulálok. :lol: Ne süsd meg őket, inkább teljesítsék a kívánságaidat.

Fleur, Silka jelentkezek én is. Bercó mondjuk nem csapkodja magát a földhöz, inkább engem bánt. Na, ez sem jobb ám. Bízom benne én is, hogy hamarosan változik majd a helyzet. Addig meg próbálom győzködni. Egyébként mások el sem hinnék, hogy miket tud csinálni.

Ágica, nagyon sajnálom. Szegény kicsi, édes Petra. Mindegyik oltással így megjárta. Bercónak a fogai a gyengéi. Szája teljesen meggyógyult?

Panndi, akkor HAJRÁ!!!!!!

Vindo, remélem jól ment a vezetés! Nem lehettél semmi a cserepekkel. :lol:
Rugó már megint lenyűgözött. :lol: Bercó is imádja a vásárlásokat. Alig birom nyomon követni, hogy mikor hol van. Jó, hogy ilyen segítőkészek az emberek.

Na, már megint jó sok lettem.
dmaggie

Hú, ezek a csajszikák mennyit beszélnek és milyen ügyesen. Nagy dolog ám!

Niki, nagyon sajnálom. De tényleg babóca a legfontosabb.

Fleur, bizony én is elvesztettem már néhányszor a türelmemet. Szerintem ez teljesen természetes. Ráadásul a hormonjaid is rendesen játszanak veled. Emiatt ne aggódj. Az anyukák is emberből vannak ám. :wink: :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Ancsi! Boldog szülinapot! :)
Jelentkezz! Hogy vagytok???

Szeli alszik ugyan, de Apa dolgoztat... :? Majd jövök később...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Kérnék egy kis ++++++++++++.
Tegnap este fürdésnél felfedeztünk Ádi fütyijén két kis fehér duzzanatot.
A fitymát amikor hátrahuzzuk és a makkhoz még hozzátapadó bőr alatt van.
Nem tudjuk eldönteni, hogy mi az.
Egyenrőlre amikor hozzá nyúlunk nem fáj neki de ma elviszem dokihoz megmutatni.
Kicsit olyan mint amikor begyűlik a kosz.
De nem tudom oda, hogy tudna begyűlni de valami van ott.
Lányok kérek vudut, hogy nehogy megszadizza a doki néni ma mert nem szeretnék fájdalmat okozni ennek a csöpségnek.

Kaqk : sajna a szekrényt ellopták a tesómék folyosójáról. Nagyon sajnálom :(
Tegnap hívtam tesómat, hogy elhozznátok erre, hogy tök jó mert csütörtökön otthon vannak. Este meg hív, hogy ellopták mert nincs már ott.
Tök durva, hogy ide fajúlt ez a világ.

Amúgy tök jól vagyunk Ádi tündibogár.
Ma megyek neki badyt venni.
www.scamp.hu
Imádom ezt a márkát nagyon jó minőség és divatos.

Na lépek kicsit terelem a gondolatom mert egyenlőre tök ideges vagyok Ádi fütije miatt.

Mindenkinek szép napot este jövök hírekkel, hogy mi volt a dokinál.
20200310173350

Ktimi: ++++++++++++++++++++++++++++Ádinak..nem lesz semmi gond!!!!

Borzasztó h milyne emberek vannak..:-( kicsit szomorú lettem..de hát ez van. Mást nem vittek el?

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: akkor megnézem gyorsan! :wink:

Fleur: rosszullétek? Lilla milyen okos! le a kalappal..itt vannak a legszebb legokosabb gyerekek!tejcsi+ tápszer..miulyne arányban keverted neki elsőre...szerintem nálunk is ez fog bejönni...így is terveztem..de lebeszéltek róla..hagytam magam..de már tudhatnám hogy jók a megérzéseim Emmával kapcsolatban.. :)

Heni: de jó hogy Áron ilyen ügyesen szopcsizik..és hogy hamar rájöttél mi a bibi...ügyes vagy!! :lol:
Péterke meg ...nagyon ügyes jó gyerek.. :wink:

Ágica: oltás helye :( szerintem 6 évesen kapnak majd megint.

Niki: :( de minden nap jó amit otthon töltesz..és igen...28. hét....szépen bent marad babóka ameddig kell neki....

Maggie: :D Főzés jól hangzik..majd akkor jól megszervezzük..és Vindo-ékat is hívjuk! Szupi lesz!!!!!! :D :D :D

Vindo: hogy ment a buszozás, vezetés?

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie: képzeld este kaptam az e-mailt...összejött a csoport..szerdán kezdődik is az angol! :lol:

kedd, csütörtök délelőtt jöhettek hozzánk..csak egyeztessünk előtte!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

KTimi! Gegi fütyijén hetek óta van egy ilyen pötty, mintha zsírmirigy lenne, vagy mi. De mi nem mutattuk meg. :oops: :roll:

Amúgy ma reggel hasról megfordult hátra a kiságyában, miközben lebirkózta a bocis párnát. :shock:

A csípőszűrésen minden oké volt, masszírozni kell a külső talpélét, mert még "csomagban" tartja. Tudjátok befelé, mint mikor pociban volt.
Amúgy kacagott :!: a vizsgálat alatt, és mindenki tőle olvadozott. :oops:

Éééééés... Zsozsi leszokott a cumiról!!!!!!!!!!!! :D

Fleur!
Nem csodálom, hogy sz.rul vagy. Én is az voltam, nekem a felső érték még a 100-at sem érte el. A szülőágyon volt 120/70-es vérnyomim. :lol:

Megint nem bírok olvasni, csak ezen a két hsz-en akadt meg a szemem.

Majd teszek képet isl.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: