A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok

Tabati

Úgy látom, te feladtad a gátvédelmes témát :( Mi ma voltunk a szülésznőnél, s nagyon pozítivan mesélt a gátvédelemről. Pl. persze alkat de azért meg van az esély arra hogy sikerüljön. S nem is kevés. A repedésről annyit mondott, hogy (szte amit látott) egyáltalán nem vészes s sokkal jobb egy pici repko mint egy vágás. barátnémet megkérdeztem, ő mennyire repedt, s azt mondta minimális(1öltés), s be is gyógyult hamar. Még azt mondta a szülésznő, hogy nagyon nagyon ritk aaz amikor felül repedsz s nem alul...persze kockázatosabb, de szerintem tökre megéri..
Sokan mondják edá val könnyebb a gátvédelem, de
a kútvölgyiben úgy kell sírni, úgyhogy lehet hogy mazohista vagyok, de én anélkül próbálom meg..aztán lesz ami lesz, valszeg a tolófájásnál lehet már másképp gondolom majd :lol: :lol: de elszánt vagyok :lol: szal én mindenképp így vágok neki s pozitívan! :lol:
Jó 7végét, rohanok a hegyekbe...

KépKép

KépKép
ronmay

Breki!

Pont ez a szörnyű, hogy nem kisebbségiek, vagy ilyesmi, hanem majdnem MINDENKI!!!! Ricsi mindig kivan, ha ott vagyunk, mert kiborítja, hogy miért kell értelmes (?) felnőtt nőknek így kinézni :evil: ! De veled nem lesz ilyen gond, ezt eleve gondoltam :wink: !

Cuki: Tényleg tök furi, mennyire eltérnek egyénenként is. Elvileg már a 20. héttől várható lett volna emelkedés, de nekem semmi sem volt. Aztán kb. 1 hete volt egy "lépcsőm", de két nap alatt nekem is sikerült belőnöm, szóval a bázist megemeltem 2-vel, a bólusokat 1-2-vel, és megint szupik :wink: ! Én baba előtt 17 bázist adtam, most 14-et, viszont bólust most pont annyit adok, 11-12-t. Köszönöm, hogy szóltál, figyelni fogok még inkább :wink: !

Engem meg pont ma reggel hívott a legjobb barátnőm, hogy elújságolja: 5 hónapra Spanyolországba költözik: szakmai továbbképzésen lesz egy 5*-os Bercelonai szállodában. Ráadásul júliustól :( ! Szegény tökre sajnálkozott, hogy nem lehet velem, mikor jön a babó, de megnyugtattam, hogy nem marad le semmiről, majd küldök sok-sok képet neki, meg msn-en tartjuk a kapcsolatot :D ! A kisnyúl eleinte úgysem lesz túl izgalmas jelenség :lol: , mire pedig "bevonul a köztudatba", már a barátnőm is itthon lesz. Kicsit persze elkeseredtem, de baromira örülök a sikereinek, és ez nagyon nagy lehetőség... :D ! Az első pár hónapban úgysem a barátnőzés körül fog járni az agyam :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó reggelt! :)

Első és legfontosabb közlendőm: 10-es skálán mérve Apa 12 pontos palóclevest csinált, én meg egy 8-as túróscsuszát. Úgyhogy, kurv@ jót ebédeltünk. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici! :)

Remélhetőleg ez csak egy átmeneti állapot, bár kár lenne tagadni, hogy a vége felé egyre nehezedik a dolog. :roll:

breki76! :)

Az, hogy ki mennyire képes kulturáltan kinézni szülés után az egyéni dolog. Van, akinek ilyenkor is fontos a kinézet, más meg örül, hogy él. De amit én sem bírtam megugrani sosem, hogy ha valaki bent fekszik valamiért huzamosabb ideig a kórházban, akkor miért nem lehet szabadidő ruhát felvenni, miért flangál egész nap pizsiben. :shock: :?: :?

hendegabi! :)

Vigasztalásul elküldök belőle egy darabkát, jó? Hanyag módon kidobtam a tegnapit, de ha így megy tovább, akkor nem kell sokáig lesned a postaládádat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Úszásra azt mondták a Klinikán, ha valakinek lehet és szeretné, akkor tegye, de olyan helyre menjen, ahol nem a fél város áztatja a fenekét egyszerre. A természetes vizeket egyenesen nem ajánlották, de a tengert igen, mert annak a sótartalmát elég sok mikroorganizmus nem szereti. Úgyhogy, mindenki húzzon szépen a pálmafák alá, tenger mellé! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lorca! :)

Én kb. 2 hónapos kora óta fürdök együtt Manóval. Hacsak nincs valakinek egsézségügyi problémája, akkor én mindenkinek ajánlom. :wink: EGÉSZEN MÁS élmény, mint amikor napközben együtt játszotok vagy csináltok valamit.

Késés: nagggyyyonnn cseles megközelítés! :lol: :lol: :lol: :lol: (Van egy mondás, miszerint az okos asszony nem kérdi, hanem tudja, hogy mikor, merre jár az ura. :wink: )

Tényleg semmi plusz költséged nem volt a babakocsival és kemény 3.500.-Ft volt? :shock: :shock: :shock:

Azt hiszem, hogy a SOTE-n már megszünt a "szabadrablás" a hálóingeket illetően. (Mondjuk tény, hogy nem kifejezetten szexisek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Szüléskor kapsz, de ha már nagyjából összeszedted magad, akkor már az otthoni cugehör játszik.

Popsitörlő: jó illata van a Niveának, de a többi se rosszabb szerintem. Van, aminek nincs is. De igazad van, tényleg fontos szempont, hogy az anyuka orrához igazodjunk, ne a gyerek fenekéhez. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bölcsiben nem gondolkodtunk egyáltalán, csak abban az esetben játszott volna, ha rákényszerítenek az anyagiak. Épp ezért nem is informálódtam felőlük, így fogalmam sincs, hogy mi a helyzet ezen a téren. De tartok tőle, hogy itt se nagyon más a helyzet, mint bárhol az országban. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.04.18 13:50-kor.

Kép
Kép
200907?

pizsi: Én sem nagyon csípem a hálóinget, de pl. ha császár lesz, akkor más szóba sem jöhet. Mikor nekem hasi műtétem volt, azt hittem megdöglöm úgy fájt, és a hálóinget is nagy szenvedések közepette adták rám eleinte. de ha természetes úton születik, akkor gondolom, ha nehezen is, de felvehető.

breki: miért kell befeküdnöd egy hónapra? Vagy valamit félreolvastam?

hendegabi: jajj a lábgörcstől én is szörnyen tudok szenvedni, szó szerint, sírni tudnék kínomban.És képzeld, én is 3:33kor voltam pisilni :lol: :lol: azzal a különbséggel, hogy én már nem aludtam vissza, mert nem voltam jól, és Dorka is úgy mocorgott, azt hittem kijön a pocakomon keresztül, de nagyon cuki volt!!! úszás az tényleg elég jó lenne, én is szeretem, anno, reggelente fél6kor ott kedtem :lol: de tényleg nem valami higiénikus sajna :roll:

lorca: tudom, hogy ez csak kb. érték, de ált. ennek a dokinak be szokott jönni, egy chates csajnak 34grammal mért többet
:lol:

én még nem is gondolkodtam ilyeneken hogy gátvédelem :oops: igaz annyi huza-vona volt márc közepéig, hogy most kicsit kikapcsoltam 8) majd ha beszélek a szülésznővel, akkor bizti én is érdeklődőbb leszek, de most olyan jü csak a picire figyelni! :D

Képzeljétek, hazajött a párom, megvan a bizonyítvány, ma volt az utolsó 3 vizsgája, összesített 4es lett :lol: gratulációként csináltam neki gesztenyepürét, mert tegnap kívánta, és a habot ahogy csnáltam úgy éreztem büdös, szabályosan szaga volt, eddig nem is tudtam, hogy van a tejszínhabnak illata. Mikor hazajött meséltem Neki, azt mondta nem érez semmit rajta, bnőm sem...visszajönnek az első hónapok?? :shock: :lol: :lol:

f.nikici

kicsidodi: nekem meg tesóm megy ki Máltára, május közepén indul, és ha minden igaz június közepén jön haza, de lehet hogy csak júli, vagy még később, mert majd ott derül ki. :roll: de én is úgy vagyok vele, hogy neki most így a legjobb :)

Bond!
igen tudom, dokim is mondta, most már szoktam érezni a négy vágásom helyét, de a legérzékenyebb az a mi nem volt varrva, de Dorkáért mindent, még ez is kellemesnek mondható :lol: :lol:

f.nikici

Nikici!

Nekem is volt hasi műtétem (petefészekciszta-eltávoltítás), és én ott is melegítőben voltam: direkt olyat vettem, aminek nagyon magas volt a dereka, így a varratok a gumi alá estek, és nem nyomta. Éjszakára pedig olyan pizsit vettem, amiben nincsen gumi, hanem lehajtható a dereka :wink: ! Egyébként én most azon agyalok, hogy lehet hogy beviszem magammal a maharadzsa nacijaimat, mert azt fel is tudom húzni, meg le is tolni, attól függően, hogy hol (nem) fáj :D ! Tényleg extra kényelmes, olyan, mintha nem lenne rajtam semmi, és ráadásul az egyik fekete, szóval, ha "baki" van, az sem látszik, csak én tudom :wink: ! Ja, és én nem tudok még pólóban sem aludni, nemhogy hálóingben, mert sokat forgolódok (most is), és állandóan össze-vissza tekeredik rajtam, és úgy érzem megfojt :? ! Aki nem forgolódos annak amúgy biztos jó! Az auchanban láttam jófej hálóingeket 890-1690-ig :wink: !
Meg nekem kell majd köntös is, mert ugyan van, de egyrészt vastag, és meleg, szóval a nyár közepén nem bizti, hogy túl előnyös, másrészt ilyen extrapuha, hiperszuper anyagból van, ami nagyon jó, de nedvszívása nulla, szóval szeretnék egy normál frotírt, és vékonyat :wink: !

Ja, és én is szoktam érezni a műtét helyét, de nem a hegeknél, hanem belül, ahol megbolygatták :? . Pont ugyanott nyilal bele időnként, mint a műtét után. A doki szerint azért, mert a műtétnél valamit molyolhattak az egyik méhszalagnál is, ami most ugye szintén feszül... Hát bevallom, nem valami kellemes, de szerencsére elég ritka, és ki lehet bírni :wink: !

Bond!

Gratulálok a fincsi kajához, ügyik vagytok :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kórházban:
Számomra is érthetetlen, hogy miért kell igénytelenkedni pl egy befektetett kismamának, aki végülis csak megfigyelés miatt van ott. A Sotén, hogy eljusson vki a büfébe, szépen végigsétál az utcáról beesett embereken. Miért kell igénytelen strandpapucsban mezítláb csoszogni egy ócska hálóingben?! Ha már elég jól van ahhoz, hogy lemenjen a büfébe, akkor öltözködni is tud. Ha beteg vagyok és valaki meglátogat, akkor is összeszedem magam valamennyire, nem fogadom pizsiben. :roll: Közvetlenül szülés utáni pár napban mondjuk nem véletlen, hogy nem akartam magamról fotót, ott azért nem sok energiám maradt az igényes kinézetre. :oops: De ott egyszerűen úgy néztem ki, ahogy éreztem magam. :lol:

007,
Néha én is fürdök együtt minikkel, de nagyon fázós vagyok. :oops: Hogy ne fagyjon le a hátsóm, olyan melegnek kell lennie a víznek, hogy azt meg ők nem szeretik. Igy ez marad apucinak. :lol: A közös fürdésre nem túl jó szakaszt a gyermekágyi időszakra értettem, amikor még van némi csorgás/vérzés, bmilyen minimális is. Utána már bmit. :wink:
A 3500 Ft (Ł11)-os bkocsit tesómnak kellett elhoznia kocsival, kb egy órát autózott érte, ennyi a plusz ktg, csak még haza kell hozni Londonból. Már hoztunk-vittünk kocsit, az nem jár extra ktg-gel, csak macerás. Anyukám úgyis megy ki május végén. Ez egyébként nem csak a kocsi, hanem ahogy láttad, a hordozó adapterrel, lábzsák, esővédő volt ennyi. Ez azért még kint is n jó vételnek számít és használt. Egy ilyen általában Ł40-50.
Jaaaaj, amikor Natival voltam bent, a folyosó közepén állt egy kocsi, rajta a hálóingek és egy zsák, amibe bele lehetett dobálni a használtakat. Tény, hogy nem voltak szexi darabok, egyenesen borzalmasak, de volt, amelyik egy órát bírt ki, mert ahogy felültem az ágyban...a Super Tena nem bírta. Ez egy óriási veszteség, ha megszűnt. :cry: :lol:
Jövő szeptembertől vszínűleg mindenképp intézményesedik Manó, gondolom. A bölcsiben meg jobb helye van sztem egy gyereknek, mint oviban. Kiscsoportosnak a megfelelő napi program a szabad játék. Azt meg jobb, ha 10, nem pedig egy 25 (30 :x ) fős csoportban teszi meg. Főként csak Józsefváros és Zugló helyzetét ismerem. A két kerület, bár egymás mellett van, nem is lehetne különbözőbb. Itt a 8kerben vannak elsőrangú bölcsik, ahová bejutni egyáltalán nem nehéz, még évközbeni beiratkozás, pár napos felügyelet is megoldható. Zugló már közel nem ilyen rózsás. :wink: Érdemes informálódni, mert van, ahol akár egy éves várólista is van, lehet, hogy már most kell beiratnod, hogy 2010 szeptemberében legyen helye. Egyes budai kerületekben már lemaradtál. Mostanság vannak a nyílt napok.

Nikici,
A császár kaszabolás téren jelentősen eltér egy normál hasi műtéttől. Nem vágnak izmot, hanem csak arréb tologatják őket. Nem azt mondom, hogy kényelmes lehet, nekem is csak vakbél élményeim vannak. Annál persze sokkal komolyabb műtét, de a felépülés szempontjából jobbak a kilátások.
34 gr? Egész jó. :lol: Szabinál fél kilót tévedett a doki a szülés napján. Játszótéri ismerősnek a 4100g-os leánykájára mondták, hogy ne aggódjon, meglesz a 3 kg, ő annyinak sem érezte.
Párodank gratuláció. :D

Kép KépKép
lorca

Nikici!

És gratulálok a párodnak :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Éljen a 200. oldal!!!!!!!!!!!!!

Boo: Én is gratula a gyűrűhöz, Nikici párjának is gratula.

Szisz: Biztos találtok valami tuti nevet, ami mind a kettőtöknek tetszik :lol: :lol: !! A fertőzés ismerős, sajna nekem is volt nemrég, nekem Pevaryl G-t írt a doki.

200907: Szegény fogicád :( !!

kicsidodi: valami lehet az én cukimmal is, pár napja már, persze diéta mellett 9 és 10 közöttit mérek, ez szerinted se gut? Asszem nem lesz elég a diéta :cry:
Jövőhéten megyek a dokimhoz ez ügyben.

Kép

Kép
marietta1982

Köszi Mindenkinek a gratulációt, a párom nevében is! :D

Dodi! Igaz, hogy nekem már be is volt gyulladva, és senki nem szenvedett úgy, mint én, azokra érte akiknek ugyan olyan műtétjük volt, úgyhogy remélem, most el tudom majd viselni a pizsit! :wink: Meg akkor 4 vágásom volt külső, a hasam 4 részén, plusz egy ami csak belső volt, mert azt szájon keresztül csinálták.

Boo: gratulálok én is a gyűrűhöz!!! Várjuk a képet. :D

marietta: még jó, hogy legalább észre vették. Képzeld apósom, nagyon rosszul volt, sokat ivott, cukor volt a gondolatainkban, hogy azzal lehet baj, de vérkép jó volt neki mindig...egyik reggel a párom ment hozzájuk, és akkor éjjel 12 liter vizet ivott meg és már alig tudott létezni, na bevitték a kórházba, ahonnan el akarták küldeni, hogy menjen először az ügyeletre, és majd ha ott úgy látják akkor beutalják. na a párom az nem hagyta annyiban, és kiharcolta, hogy megvizsgálják, ahol kiderült, hogy 63-as (!!) a cukra, akkor meg már szaporán kérték a bocsánatot, hogy te jó ég ez az amaz...úgyhogy még jó, hogy legalább észrevehető, és nagy átlagban el is múlik terhesség után!Drukkolok Neked! :wink:

Dodi a megérzéseidhez akartam még írni, hogy én pont ugyan így voltam! Már néhány naposan tudtam, éreztem, 4 hetesen csináltam a tesztet ami meg is erősítette :lol: és amikor megláttam a tesztet rögtön tudtam, hogy kislány, igaz még is a fiú név lett meg akkor rögtön, Dorkilinek csak 15 hét körül derült ki, hogy ez lesz a neve, és 17 hetesen uh-on is megmutatta magát. igaz nem lepődtünk meg mindketten éreztük, sőt, ha lehet ilyet mondani tudtuk. :lol:

f.nikici

Bond!

Gratula az ebédhez!!! Nekem most rakott karfiolom volt (darálthús nélkül, helyette csirkemellsonka volt beledarabolva)....no leves :roll: .
Párommal megbeszéltük, azért a Bébike miatt majd mindig lesz leves is....otthon Anyuéknál mindig volt és van.

Dodi!

Igen amit írtál pontosan így volt nekem is...nem volt számottevő és abszolút követhető volt...viszont most a reggelihez (20g) a bólusom 24 E szerinted??? Kb most bólusban 60 E körül vagyok..bázis 24,1...szóval eszméletlen sok! De nem izgat az a lényeg, ha 2 napig ugyanabban az időben magasat mérek, akkor azt már tendenciózusnak minősítem és ráemelek. Egy nap alapján nem döntök, mert lehet egy front, vagy ehetek olyat, ami jobban nyomja, esetleg új kanült lövök, mert a régi eltömődhet...de ha másnap is ez van az már nem a véletlen műve!!!

Nagyon jó a Barátnődnek!!! Tudod mennyire imádjuk Spanyolt...már 3 éve csak oda mentünk (mondjuk Barcelona, Madrid kimaradt, de Costa del Sol az megvolt rendesen, meg Mallorca 2x). Már alig várjuk, hogy Gyerkőcökkel menjünk ki!!! :lol:

Nikici!
Gratula a Párodnak!

Pizsi: amikor bent voltam a cukorbeállításon én még ott is randiztam a kórházban, minden nap farmerban voltam, meg utcai ruciban. Barátnőim ott nevettek, hogy nem látszik rajtam, hogy szomorú lennék...Mire én...1 napig meg akartam halni, aztán rájöttem, ez már most így van és vagy keseregve élem le az életem cukrosan, vagy happy-n....és 2 hónapra rá jött a Férjem az életembe :wink: ! Bevonzottam a boldogságot!!!

Köntös tuti van az Asiában, úgyis mész majd ki! Úúúú a Gyermek jobb oldalon valamiét úgy a hasfalamhoz nyomta, hogy meg sem tudok lassan moccanni.

Barátnőm most ment el és akkorát nevetett amikor meglátta, hogy is mocorog a poci....Ő lesz a Keresztmami, a tanúm is Ő volt!!!! :P

Tickerplayground.com
breki76

nikici: 63?????????????????-as cukor, te úristen, ez nagyon durva!!!!!!!!!De ugye már jól van, gondolom akkor neki is megy az inzulin. Sajna mi családunkba is benne van a cukorbetegség, nagymamám is diabéteszes volt, jelenleg a nagynéném is az, doki szerint idősebb koromra én is megnyerem.De azért nem is aggódok, csak most a baba miatt.

Kép
Kép
marietta1982

Málta is nagyon szuper! Msidaban volt a szálloda, ha jól emlékszem, akkor 18 voltam, mikor kint voltam.. :roll:

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

Most néztem meg a kezdetet:

bázis 14,2 E

bólus: 22,5 E volt

Nem semmi...kíváncsi vagyok milyen lesz szülés után :roll:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok

Dodi hát mit ne mondjak tényleg vannak ilyen kismamák. Én is hálóinget hordtam szülés után, de ha jöttek hozzátartozók, vagy a folyosóra mentem eszembe nem jutott kimenni köntös nélkül. Ja és mindig volt rajtam szoptatós melltartó is, melltartó betéttel. Most akarok venni valami vékonyabb köntöst mert csak vastag plüss van abban azért megsülök majd a nyáron. Meg még valami hálóinget is kellene vennem, de már voltam pár helyen és nem kaptam olyat ami elöl gombos lenne. Nem tudom hol kellene venni, de lehet hogy most már megnézem holnap a piacon ott láttam, de ilyen snopy-sat az nem gáz?

Megvan a vérképem. És sajnos nem javult semmit a hgb. Ugyan úgy 103 mint 1 hónappal ezelőtt. Úgy hogy ha a dokim betartja az ígéretét akkor szuri lesz belőle. Na majd hétfőn kiderül.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Breki!

Én is pont így szoktam: elsőre még csak korrigálok utólag, de ha másnap is magasabb, akkor emelem azt a bólust (vagy bázist) :wink: ! Én nemrég olvastam a diabos fórumon, hogy szülés után azonnal felére kell csökkenteni az inzulint :shock: ! Tök furi, bár valahol érthető, csak meglep, hogy nincs semmi átmenet!

Marietta!

Hát, a 9-10 az bizony nem jó :? , szóval minél hamarabb menj el orvoshoz, mert bár úgy tudom csak a többszöri 16 feletti cukor lehet valóban ártalmas, de a 7,5-ös felső határt ez is meghaladja, szóval valamin bizony változtatni kell! Nem kell kétségbe esni, de addig is vegyél kicsit vissza a szénhidrátból, hogy ne terheld a szervezeted! Ha magasabb a cukrod, inkább told el az étkezést, és sétálj egyet, mozgás után egyél.
Én a terhességi cukorhoz nem értek, nem tudom, mi ilyenkor a következő lépés, de bármi is, ezt a pár hetet már féllábon is kibírod :wink: :D !

Gabi!

A Snoopy nem gáz :wink: ! Tök jó fej :D :D ! Persze ez egyénfüggő is: az én stílusomhoz rendesen dukál a snoopy-s pizsi :lol: , de szerintem neked is simán jó! Azért ez mégsem egy halálfejes body :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Ki kukorékolt még hajnalban?????? :wink: :twisted: Nem hagyott aludni a Baba, vagy a Párod???

Halálfejes body :lol: :lol:

Én azért örülök (ha lehet ilyet mondani) hogy nem a terhesség alatt jött elő a cukor...biztos szét izgulnám én is magam. (Na a legjobb lett volna, ha lehetőség szerint soha). Meg az is gáz, hogy ilyen későn szűrik...én minden hónapban csináltatnék egy vérképet a kismamával, hogy az ilyen minél előbb kiderüljön és be lehessen avatkozni (főleg az első 3 hónapban még olyan kis sérülékenyek)

Marietta!
Internet google....terhességi diabetes ...biztos jó dokid van és tudni fogja mi a dolga. Egy tuti, gyógyszert nem szedhetsz, vagy csak diéta, vagy inzulin és diéta! És drukkolni, hogy a Baba után visszaáll a régi rend (Bár én ezek után tuti hogy 2 havonta eljárnék ellenőriztetni és nem csak az éhomi cukrot, hanem a terhelésest is). Az a gond, hogy legtöbb esetben mindig az éhomit nézik és ha az jó, akkor a páciens azt hiszi minden ok (közben ugye az éhominál jelentkezik később a cukor), de a terhelésesnél már ott lehet látensen a probléma...amikor már az éhominál is jelen van az már manifeszt

Tickerplayground.com
breki76

Nálam pont így volt, egyszer mértek éhomira 6,5-öt és azt mondták : DIÉTA..majd egy hónap múlva nem volt gond az éhominál....csakhogy terhelést sosem csináltak, lehet, hogy ott már mindig magas lett volna....szóval nem is értem a dokikat. Logikus, hogy előbb jön elő egy cukorbetegség szénhidrát bevitel hatására, mint csak úgy minden étkezés nélkül :shock: Ráadásul nálunk a családban senki sem volt cukros. Ott ahol a felmenőknél van, extrán kellene figyelni szerintem!

Dodi! Alszol még ugye???

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Dodi, Breki: köszi a tanácsokat. Igyekszem mindent megtenni, jövőhéten konzultálok a dokimmal úgyis randink van az uh. miatt.
Remélem valamit kitalálunk. Nektek sem lehet könnyű együtt élni ezzel a cukorral, főleg várandósan.De gondolom, hogy ügyin bántok vele :wink: .

Kép

Kép
marietta1982

Sziasztok!

Épp nyakig vagyok a takarításban és igen tudom, vasárnap van, de ma van rá időm. Tegnap lustálkodtunk , aztán elmentünk sétálni, bámészkodni pl. a Brendon Outlet-be. Láttumnk pár dolgot , de nem vettünk semmit, még mindig ráérünk úgy érzem. Május közepén, végén szertenék mindent megvenni, addig is feltérképezzük a terepet.

Kénytelen vagyok közben leülni, felrakni a lábaimat, nagyon gyorsan elfáradok.Hát tudomásul kell vennem , hogy kismama vagyok és ez bizony lelassít.Párom sajnos dolgozik , én pedig szeretném megcsinálni a takarítást mire hazajön ( 1 óra körül :D ), hogy utána már csak velem, velünk foglalkozzon. :lol: :lol: :lol:

Ahogy így elnézem egész jó idő van, úgyhogy ma is szeretnék egy kicsit sétálni.

Szerdán voltunk dokinál !!! Méhszáj zárt és a doki azt mondta , hogy jó nagy pocakom lett, közben így nézett :shock: :shock: :shock: , aztán az uh közben mondta, hogy nagy baba lesz.
2D-s uh volt, de olyan jól látszott a kis pofija :D ,majdnem megpusziltam a képernyőt :oops: :oops: :oops:
BPD 79 mm, AC 55 mm, ekkor voltam 28 hetes és 1 napos, aztán megnéztem a neten, hát mintha kicsit nagy lenne a bucija, de a barátnőim azt mondták, hogy ezzel ne foglalkozzak, mert gyönyörű bébi lesz. Én is így érzem, remélem.

Na pussz nektek, folytatom a melót.

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gabi1,
Szerintem csak a tejfoltos, átlátszó, igénytelen hálóruci a gáz. Snoopyt azt pártolom. :D

Cukor:
Az a bázis és bólus az mit jelent? :roll: Én csak addig jutottam el, hogy a 6,4 terheléssel az jó, úgyhogy csak egyszerűen. :lol:
Még egy... anyósnak kettes típusú diabetese van. Sokszor van úgy, hogy egész nap nálunk van, úgy 10-18-ig, na meg még az utazás is. Egyáltalán nem hajlandó enni, max inni egy kicst vagy egy gyümit enni nagy ritkán. :roll: Én egy kicsit szoktam aggódni, hogy nem lehet-e emiatt rosszul, de nem értek hozzá. Még nem volt semmi gond vele.

Nikici,
63?? Ilyen értékek is vannak? :shock: Nekem már a 10 feletti is a naaagyon magas kategória. :roll:

Műtéti hegek:
Nekem még '86-ban volt a műtét, de még mindig érzem. :? A szülésnél viszont szerencsére egyáltalán nem volt vele semmi. Csak akkor tud fájni, ha pl rossz pozícióban tüsszentek. Nati születése után azért jól megijesztett, mert elkezdett vérezni, gennyesedni egy ponton, ahol mindig is puklisabb volt. Pár hétre rá szedtem ki egy sebészcérnát belőle. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Tegnap rendezgettem egy kicsit a lakást, alig jutottam valamire és teljesen kifáradtam, hiába tartottam rendszeres szüneteket. :?

Boo,
Az anyatejet ránézésre meg lehet különböztetni a tehéntejtől, ha akár pár percet is áll, akkor már szinte biztos kezd kicsapódni a zsír a tetején. Az illata meg annyira más, hogy csukott szemmel is vszínűleg felismerném. Nem elég, hogy nyafik, de ráadásul ripacsok is.
A megkóstolását meg alighanem el sem tudnád kerülni. :lol: Főleg az elején van egy spriccelős szakasz, ott nemegyszer az arcomba kaptam. Apát meg készítsd fel rá, hogy ő sem ússza meg a tejben fürdést, hacsak nem veszel fel szexhez melltartót betéttel. 8)
Azt hiszem, ligetes pasi egy darabig nem fog senkit sem szídni. :lol:

Tej:
Tök vicces, de már be van töltve... :roll: Érdekes, hogy milyen más minden terhességnél még ez is. :lol:

Megyek vissza pakolászni egy kicst. A szülésig most már tuti nem fogok végezni a lakással úgy, hogy mindennel meg legyek elégedve. :?

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
Igen, azt hiszem, most már teljes üzemmódban tudnék szoptatni. Van egy bizonyos fajta feszülés, amit csak tejjel kapcsolatban tapasztaltam és érzem. Második terhességnél ebben az időben még szoptattam, ott nem voltam így tele. Most már kezdem érezni a súlyát is. :lol:

Apának nem kell semmit sem csinálnia. :lol: Egy kicsit össze van vegyítve a fejben a szoptatás és a szex, így kb elég csak rágondolni valamelyikre és elkezd csöpögni, csorogni. Első bálozó pasiknak szerintem nagyon furcsa lehet.

Azért ennek a csorgásnak vannak árnyoldalai is. :twisted: Nem vagyok egy nagy tejcsárda, mindig küzdöttem az épp elegendő mennyiségért, de csorgásban jó vagyok. 8) Melltartó, beletömve keresztben textil pelus, pizsi...és még így is mehet reggel a lepedőmosás.

Nekem is hihetetlen, hogy valaki nem kóstolja meg az anyatejet. Persze nem kell a reggeli kávéhoz azt inni (pocsék vele :twisted: mutatja a kv függőségemet, hogy megpróbáltam, de tápszerrel még sokkal rosszabb) de vannak helyzetek, amikor nem tudok mást tenni. Nem olyan mint a tehéntej. 8) Az maradjon meg a bociknak és nekem. :lol: A hőmérsékletet azt azért nem kell csekkolni, az mindig ideális a babának. :lol:

Beszerzés:
Nemsokára aktuális lesz egy melltartó betét is. :lol: Mindegy, milyen, csak legyen rajta kis ragasztócsík és max egy csomagot indulásnak.

Kép KépKép
lorca

boo! :)

Most már értem, miért nem jársz kismamatornára. Inkább egy egészen új műfajt alakítottál ki. Szerintem szabadalmaztasd...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

007!

Mi lesz eezl a foggal? Kihúzzák? :roll: Vagy valami hiper szuper korona kéne már rá... Csodálkozom, hogy a gyökérkezelés után nem raktak rá semmit, nekem rögtön mondták, hogy muszáj, mert szép lassan a tömés nyomja kifelé a fogat és elkezd letörni.

Ronmay!

Nem, nem adtam fel a gátvédelmet, én is pozitívan állok hozzá, csak a múltkor kicsit az aranyérre voltam kiakadva, de szerencsére már teljesen elmúlt a körömvirág hatására, úgyhogy nem is próbálkoztam mással. :wink: Ja! És a Bába válaszol-ban is azt írták, hogy a repedés jobb, mint a vágás, és ezt a könyvet ajánlotta a szülésznőm is, úgyhogy szerintem egy nagyobb repedésre gondolhatott, amikor azt mondta, hogy rosszabb, mint a vágás. Majd meglátjuk mi lesz, de veszek olajat és már itthon elkezdem én is a rákészülést. Viszont most pózolok rendesen, hogy babu beforduljon, csípő fel aztán hajrá. :lol:

Kórházas igénytelen sztorim nekem is van sajna, saját sztori :oops: , de nem tudtam mit csinálni. Amikor volt a méhen kívülim, úgy mentünk be a kórházba, hogy megnéznek, vért vesznek, de tuti semmi különösebb baj, hisz nem fáj semmim, nem görcsölök. Semmi cuccot nem vittünk be. Aztán pozitív lett a hcg, bent kellett maradnom, rögtön rámadták a kórházi hálóinget. Nálam meg ugye semmi. Se köntös se papucs semmi. Úgy hozták utánam, de addig már nekem le kellett mennem ekg-ra, mert ha esetleg gyorsan meg kell műteni, akkor az már meglegyen. Télen volt, úgyhogy marha igényesesn néztem ki : Kórházi hálóing, rá vastag téli kardigán, alul meg magassarkú csizma. :oops: Még szerencse, hogy este volt és látogatók már nem nagyon voltak a folyosókon meg a liftben... Ilyen is van sajna, de persze ha az ember lánya készül a kórházba, akkor adjon ott is magára amennyire lehet.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok! :)

Köszönjük mindenkinek a gratulációkat, sajnos amilyen jót sikerült főzni, olyan hamar el is fogyott. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nem gondoltam volna, hogy ennyien rühellik a hálóinget. :shock: :shock: :shock: :shock: Elvégre az is női ruhadarab, vagy mi, mint a kombiné például. :roll: :roll: :roll:
Nem mondom, hogy rám nem tekeredett sosem, de egész jól elvagyunk egymással. :lol: :lol:

f.nikici!

Hajnal fél 6-kor az usziban???? :shock: :shock: :shock: :shock: Rendes, becsületes fehérember ilyenkor fordul még a másik oldalára. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1!

Kár, hogy nem javult a vérképed. :( :( :( :( :( :( :(

lorca!

Rákérdeztem az ovis várólistára, mert úgy tudtam, hogy van ahol 1-1,5 évet kell várni, mire felveszik a gyereket. Azt mondták, hogy nincsen. Ha Manó szeptember elseje előtt született, akkor a májusban lehet beiratkozni, ha pedig későbbi születésű, akkor csak felírják és ha van hely, akkor veszik fel. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem az egyenlő a várólistával.... :roll: :roll: :roll:
Azt tudom, hogy 5 éves kor után kötelesek felvenni a gyereket, így feltételezem, hogy a nagycsoportokban vannak a legtöbben, a kiscsoportosok kevesebben vannak. (Bár, nyilván aki bölcsibe jár, az ovis is lesz, úgyhogy jó részüket ők teszik ki, gondolom én.)
Azt hiszem megkérem anyámat, hogy menjen el erre a jövő heti nyílt napra és tudósítson. Amúgy is van kedve hozzá, de abból a szempontból mindegy a dolog, hogy első körben mindenképpen abba az oviba kell mennie, ha tetszik, ha nem.
Bölcsikkel nem tudom mi van, de nem vagyok benne biztos, hogy nem csak akkor vennék fel Manót, ha nem vagyok itthon. :roll: :roll: De mivel Hugi addigra már több, mint 1 éves lesz, nyilván én is itthon leszek.

Tényleg 40-50 Ł egy babakocsi arra felé? 330.-Ft.-os árfolyammal számolva sincs még 20 rugó sem. Milyen árak/bérek vannak ott? :shock: :shock: :shock: :shock:

Nálunk szex közben sosem jött a tej, igaz mindig szóltam Apának, hogy azért csak óvatosan a manőverkedéssel... :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo!

Mielőtt letakarítod a fél polcot, halkan szólnék, hogy a jobb szopis melltartók döntően 5-6.000.-Ft. körül mozognak... :wink:
Nem kell belőlük 10, elég 2-3, mert nagyon könnyen tisztíthatóak és gyorsan száradnak. Ha van melltartó betéted, amit sűrűn cserélsz, akkor nem lesz gond.

Az anyatejről mindig csak azt hallottam, hogy pfúúúújjjj... Aztán megkóstoltam az enyimét és kifejezetten finomnak találtam: édeskés tej. Apa nem akarta megkóstolni.
(Aminek nem szabad bedőlni, az a legyasztott tej kiengedése! Van, hogy kifejezetten büdös szaga, azt hiszed megromlott és kiöntöd. SEMMI baja nincs ilyenkor, csak a felengedés miatt érzed azoknak a baciknak a szagát, amik alapból is benne vannak, csak szobahőmérsékeleten nem érződnek.)

"ha mondaná neki vki, hogy szebb lesz tőle a seggén a bőr és goyrsabban tud fogyni tőle, akkor biztos liter számra vedelné"
Aaaaz tuti! Szegény gyereknek nem is maradna... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holvanmárazafotóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó??????????????

tabati!

Már volt szó róla, hogy korona kerül a fogamra. Ha gond lesz vele. De alaból egy lukat csak betömnek, nem akarják egyből megkoronázni. Erre szerintem ő sem számított... :roll: :roll: :roll: Marhára kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni, ha meglátja, hogy gyakorlatilag nincs jobb széle a fogamnak és a többi is érdekesen néz ki. Lehet, hogy a húzás lenne a megoldás. Passz...

Kép
Kép
200907?

Új információval lettem gazdagabb: az a fog, amiből kiölték az ideget, tényleg elszürkül. Ennek azért örülök, mert ezek szerint nem én vizionálok illetve nem arról van szó, hogy ENNYIRE elszuvasodott. :D :D :D :D

Amúgy, ma megtartottam a szezonnyitó jégkrém evést, úgyhogy innentől hivatalosan is jó idő van! 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(A mihez tartás végett: 1 egész doboz Carte d' Or-os csoki fagyit képes vagyok elnyalogatni szépen, lassan együltő helyemben... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Tabati,
Bocsánat, de ahogy elképzeltem a csizmát egy szokásos kórházi cuccal, muszáj volt nevetnem. :lol:

007,
Úgy látszik, a "várólista" szó nem divatos. :lol: Nekem is azt jelenti, hogy felírják és ha van hely, felveszik.
Csak azért, mert a szülők akarják, egyáltalán nem biztos, hogy a gyerek bejut az oviba/bölcsibe. Sok kis településen nincs se bölcsi se ovi. Ami külön poén ebben, hogy a környezőkbe meg azért nem veszik fel, mert nem ott laknak. Ilyen szempontból mi szerencsések vagyunk. A gyerekeknek csak egy töredéke jár bölcsibe. Bölcsibe többnyire szoktak kérni munkáltatói igazolást, de ezt is a helyi specialitás dönti el. Ha már az oviban is ilyen hosszú a várólistátok, akkor tényleg nem túl valószínű, hogy a bölcsi menne. :?

Amikor a gyökérkezelt fogam darabokra esett, azt mondta a doki, hogy ha csak egy pici is az íny felett megmaradt, akkor azt össze tudja rakni. Nekem nem maradt. :twisted:

Nekem a tejcsorgáshoz annyi elég volt a szoptatás elején, hogy tusfürdővel megmosakodtam. :lol:

A Ł40-50 az a használt kocsikra vonatkozik, és teljes szett. Újonnan kb 100-150 között vannak az alap modellek, amik itthon 50/60-nál kezdődnek. Az ilyeneket többnyire nem küldik postán, de van egy csomó szállítócég, ami az újakat igen. A magyar bkocsi árak brutálisan magasak. :evil: Német/osztrák oldalakat is érdemes megnézni, csak én nem beszélek németül, meg az angol dologoknál meg van oldva a szállítás, így azon sokat nyerek. Onnan szoktam venni egy csomó ruhát is, vagy ha kimegyek, letámadom a boltokat. Persze a minőségi az ott is piszok drága, de egy egyszerű George, ami itt a turiboltokban annyiért fut, mint egy Next vagy H&M, az kedvezőbb és jobb minőségű, mint egy hasonló árban lévő kínai vagy Cherokee.

Azért nem kell arra gondolni, hogy milyen jól járnak odakint! :wink: Ha itthon egy jó középsuliba akarod iratni a gyereket és elég okos, felveszik. Angliában a legolcsóbb magán sulik - 11 éves kortól kint - évi Ł10-15.000-től kezdődnek. Kötelezően körzetesítettek és a tömegoktatásuk tragikus. Egy jobb iskola környékén az ingatlanárak megugranak, mert a szülők inkább vesznek egy házat, csak kerüljön be a gyerek egy jó suliba. Tesóm most agyal, hova adja unokaöcsémet, háááát, nem egyszerű. Egyetlen gyerek, két jól fizetett szülő, de a magánsulit azt nem engedhetik meg maguknak. Nemrég néztem a Spektrumon a műsort egy kislányról, akinek 170-re mérték az IQ-ját és nem vették fel a kinézett suliba, csak az egyszerű gyengécske körzetesbe. Angliai viszonyokat ismerve annyira nem is csodálkoztam rajta.

Kép KépKép
lorca

Nem gondoltam, hogy kolbászból van a kerítés. :lol: Csak nem írtad, hogy ez a használt kocsikra vonatkozik. Így azért már más egy kicsit. :wink:

katy76! :)

Mi van veletek????

ancsurti! :)

A hamvaidra nem vagyok kíváncsi, de a híreidre igen. Merre vagy? Egész hétvégén nem voltál... :?:

Kép
Kép
200907?

007,
Próbálom visszafogni azt a mennyiséget, amit írok. :lol:

Az apukák nagyon hasznosak. :) Csak hogy tudjátok, mire lehet számítani. :lol:

http://network.hu/halafigo/videok/vicces-001/hiaba_okos_a_gyerek_ha_hulye_az_apuka

Kép KépKép
lorca

Sikerült. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Biztos vannak ilyen apukák is, de a MI Apáink nem ilyenek. :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Újabb jó kis pólóboltot találtam :wink: :

http://www.polonium.hu/index.php

Innen ajánlom boo figyelmébe ezt a fajtát:

Kép

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bond:Nem vesztem el,csak itt a tavasz,meg aztan intezkedesek tortentek vegre!!!Kossz a hianyolast! :wink:

Penteken koran keles volt,mert mentunk elbucsuzni a dokitol.Persze zaromusor megvolt rendesen...Elvesztek az elso vizsgalataim filejai,ezert nem tudtak szamlazni....Na nem is kell hogy elsiessek ezek utan,mert ez mar 1,5 honapjai is tudott volt.Mondom apanak kerdezzen mar ra a cukoreredmenyeimre,mert az okes hogy azt mondtak ha rossz,akkor hivnak telefonon,de azert megis,erdekelne mennyi lett,ha mar az osszes eddigi erdmenyemrol semmit nem tudok,mert itt meg kiskonyv sincsen,en "poren"jarom pocakkal a varost,es semmi info nincs a kezemben.Na szoval cukoreredmeny sehol :shock: :shock: pumpa fel megy,mondom meg jo hogy tobb mint 2 hete voltam,es 2 nap alatt igertek az eredmenyt.Valoszinu a homlokomra van irva,hogy imadom a zurzavart...hosszas telefonalas,mire megerkezik.Minden rendben,bar a barom a hemoglobin ertekeimet mutogatta cukor helyett,ami ippen picit alacsonyabb,minta normal.Persze semmi ajanlas hogy barmit kene tennem-szednem.A vercukrom egyebkent,mint ahogy kisilabizaltam:5,3.Szoval jok vagyunk.
Aztan apa meg jol beszolt nekik,es eljottunk.Sajnos csak majus 2.hetere kaptam idopontot az uj dokihoz,de mar leszarom,ez van,eddig is igy nyomtam.
Aztan elmentunk az elmaradt dolgokat beszerezni...sikeresen turiztam,mar Hanganak szinte minden ruha megvan,es egyebb szerkok,mar tenyleg csak a kencek,a butorok hianyoznak,es hogy megdekoraljam a szobat...
Aztandelutan haziorvos,vizelet erdemenyek...Beerunk,doki sehol,lemondta...meg jo hogylebeszeltuk hogy megyunk.Majd hetfon...
Estere jol el is faradtam,fajtak a csontjaim,sajnos keves a mozgas mostanaban,es igencsak 10 orat maszkaltunk...
Tegnap pihentem,mert jon a taknyom,es a ver megint orult modon az orrombol,aztan delutan egy fasza kis sutogetes volt a baratokkal...Persze benyomtam egy kis voros bort,hamar a hemoglobinom picit alacsony :wink: de par korty meg is csapott... 8)
Ma meg rendbevagtam a lakast,msn-eztem kicsit Anitjaval vegre,meg megint jott par babaholmi,es jottem is leselkedni kozetek :wink:
Azt hiszem meg elkezdek viragmagot hajtatni,mert remelhetoleg nem lesz mar fagy!!!
Hanga eppen vihancol,rugdossa a hasamon levo laptopot:):):)edesbogar,szetkapom ha kibujik... :lol: :lol: :lol:
Rolam ennyit hirtelen...

Hallottam egy itteni lanyrol,aki annyira hattal all mindennek...es most babat var...O ket hettel elottem van...Szoval jon az eloteje...felhivja a baratnomet,hogy valami sarga folyik a mellebol..mi az?Es hogy azt hitte genny,es kiakarta nyomni!!!! :shock: :shock: :shock: Jezusom...azert ennyire nagyon no letere hogy lehet ez??Meg jo hogy telefonalt...

Nikici:Az szep..hajnali uszas...mikor versenyeztem,napi ketto edzesem volt...hajnali 6-kor,aztan delutan...
En nekem meg sosem volt semmi fertozesem uszodatol....pedig 7 evig minden nap odajartam...Most itt nem ismerem a felhozatalt...de balna testemre nem is vennek fel furdoruhat.
Annyira vizesedik a bokam :shock: :shock: :shock: Kezd mamut labam lenni...mar most!Nyomok is gyorsba egy kis dinnyet 8) 8)

Kép
Kép
ancsurti

Huuu ezeket a Hajduekat ugy csapnam nyakon mar...en amugy is utalaom ezt a bulvar,celeb oruletet,...ki a p...at erdekelnek ezek,es kik is ezek hogy roluk szol minden...de meg itt is elkapom neha,ha netan kersek valami otthoni hiradast....ilyen gusztustalan egy nepseget...de hat van sajnos nezettsege,es mindenhonnan ok folynak,es tarsaik...pfujjj!!!Nem is csodalkozom semmin....

Az meglehet hogy erdekes egy ize van az anyatejnek,azt hallottam...es a musort sem lattam...de hogy ez legyen egy "szorakoztato"musorban..nekem alappbol gaz...

Kép
Kép
ancsurti

Gratula csajok!Szepen atleptuk a 10000-es hozzaszolas!!!!

Bond!Fogadat sajnalom!Pont van nekem is 2 amit meg kene menteni a szethullastol...remelem kibirjak a babavarast meg....meg nalam tart a tomes....

Kép
Kép
ancsurti

Én nem vagyok fatalista és nem hiszek feltétlenül a "jelekben", de most már kezdem azt gondolni, hogy neked inkább kerülni kéne az orvosokat ezután, annyi gondod van velük. :x :x :x :x :x :x :x A "B" variáció, hogy végül olyan jó kezekben kötsz ki, hogy jobbat kívánni sem kívánhatnál.

Az mit jelent, hogy "háttal áll mindennek"? Senkire nem hallgat, ő születetten okos? :roll: :roll: :roll:

7 év alatt semmi fertőzés napi 2x-i edzéssel? :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Celebek: ha valaki valamit letesz az asztalra, az még csak-csak. De amikor valakinek az a legfőbb ismertetőjele, hogy valakinek a valakije, hát nem tudom...

Nemcsak a babavárást kéne kibírniuk, de amíg szopiztatsz és sűrűn egymáshoz vagytok kötve, addig sem sűrűn tudsz elszabadulni fogorvos bácsihoz.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Gyors beszámoló...
reggel bementünk a kórházba, felvették a Gábort az osztályra, vettek tőle vért. Kiderült, hogy műtét csak holnap lesz.
Hogy ma miért kellett befeküdni, azt nem pontosan értjük, mert azon kívül, hogy kapott enni valami alig ehető cuccot, nem történt a világon semmi. A kartonjára rá volt írva, hogy kell kapnia antibiotikumot, de még azt sem kapott.

Holnap elvileg megműtik.
Amúgy most nem a Róna u-i szárnyba fektették be, hanem a Mexikói úti ambulanciára. Csak hogy átérezzétek: 1911-ben épült, és állítom, hogy semmi de semmi nem lett azóta lecserélve, gyanítom, hogy még az éjjel szekrénykék sem. Minden tiszta rozsda. Olyan, mint egy háborús tábori kórház.

és a legdurvább: este a vizitnél szegény párom szeretett volna kérni egy párnát a beteg térde alátámasztására, mire a nővér azt mondta neki, hogy nincs, és egyáltalán örüljön, hogy a feje alá kapott egyet!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Úgyhogy holnap beugrok az Ikeába, veszek neki párnát, kemény 250 forintba kerül, úgyhogy ha hazajöhet, akkor nagyvonalúan odaadjuk a kórháznak, hogy legyen mit osztani a betegeknek....

Én ma teljesen kész voltam, otthon kb. 3 percenként bőgtem el magam, annyira szar volt egyedül. Lemostam a konyhában az összes szekrényt, gondoltam, ha jól elfáradok, majd nem gondolkodok annyit. Eredmény: konyha csiri-viri, és közben is egy csomót sírdogáltam....
Úgyhogy összecuccoltam, és átjöttem Anyuhoz, itt legalább picit elvonódik a figyelmem erről az egészről. A kutyáim annyira boldogok, hogy itt vagyok!!! Egymillió puszit osztottak ki, mikor ideértem! :D

A kisbabánk érzi, hogy nyugtalan vagyok, mert szétrúgdossa a hasam. Olyan édes volt, a kórházba menet végig rúgdosott a kocsiban, majd mikor beértünk Apához, teljesen megnyugodott. Hazafelé ugyanez volt.

Majd holnap este beszámolok, hogy mi történt!
Vigyázzatok magatokra!!!![/img]

Kép
katy76

Teszek nektek egy pár képet a gyerekekről és a kertről. Hétvégén tanultak korizni, nagyon élvezték.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

katy76! :)

Ha már a körülmények ilyenek reméljük, hogy legalább az orvosokkal nem lesz gond...
Jól tetted, hogy átmentél Anyukádhoz és ha ez segít, akkor pityeregjél csak bátran. Nem vagy könnyű helyzetben, így is jószerivel az erődön felül kell helytállnod.

Kép
Kép
200907?

Bond:Azt hiszem mondasz valamit az orvosokkal kapcsolatban!Mar eleve ruhellem oket,remeltem most valtozik a dolog,megsem betegsegrol beszelunk...de hat ez a "sorsunk"....Ha bator lennek,es nem lennenek a macsekok,lehet hogy regen az itthonszulesre hajaznek....Pedig igyekeztem a fenntartasaimat a hatterbe szoritani..lam megis csak engem igazolt.

A "hattal allas"a butasagot fejezi ki nalam :roll: :roll: :?

Fogak:Igazad van,jo lenne ha birnank tovabb is...sok kalciumot fogyasztok,minden formaban!Es neha beveszek tabletta formaban is...Sok laktozmentes tejet iszok,es szoja tejet,meg csokis szojatejet...+sajtokat,es magokat.Azt azert sajnalom ha nem ihatok szoptataskor szojatejet...IMADOM!!!!De a cel erdekeben mindent!

Katy:Nagyon szoritok hogy vegre mar tul legyetek ezen az egesz kalvarian...hogy nektek is bele kell egy ilyen akcioba kerulnotok,eppen most :roll: :roll: :? Azert aterzem..hogy semmi ne menjen siman...szegeny parod!
Te meg probalj megnyugodni,bar rossz lehet ez az idoszak!De erosek vagytok,menni fog!
Haborus tabori korhaz: :twisted: :twisted: :twisted:
Aludj jol,kell az energia holnapra is...!

Gabi:Szep kert!Ezt magad apolod?Vagy ehhez van kertesz is?
Hogy meg a fu is milyen szabalyosan no... :shock:
(szeretnek mar keretet egyszer,bar en a dzsungelesebbet kedvelem....de gyonyoru amugy nagyon!!!

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti csináltattunk egy kerttervet még tavaly, akkor lett kialakítva így ahogy a képen látszik. Minden növény még nincs meg csak ennyi. A fű az nem vetett hanem gyepszőnyeg. Kertészek csinálták meg tavaly. Idén még a tavalyi árukban benne volt egy idei metszés, és egy fűtápozás. Egyébként férjem szokta gondozni, ő gazol, ő nyírja a füvet, és ő metszegeti a virágokat is. Majd kb 2 hét múlva hozzák a többi növényeket amik még hiányoznak. Azért nől ilye egyenletesen mert mindenhol automata öntöző van, a virágok közt is csepegtetős van.
Ma az erkélyekre vettünk ládában virágokat. Arról még nincs kép. De szépek lettek.

Kép

gabi1

A gyógytornász mondta, hogy ő ki van akadva azon, amikor rosszallóan nézik, amikor valaki kerekesszékesen szeretne babát vállalni. Mondván: miért ne tehetné, egy egészséges embernél ki kérdezi meg, hogy mentálisan rendben van-e.
Ezek szerint ez a csajszi se érett még teljesen az anyaságra. Tájékozatlannak és butának lenni két dolog...

Kép
Kép
200907?

Ertem mar a szabalyos funovest :lol: :lol: :lol: !!!En is tervezem hogy az eloteraszt szepen beviragositom,de sajna most meg tele van a tulaj kacatjaival...sosem viszik mar el innen :( pedig imadnam ha kint ucsoroghetnek majd Hangaval...igetre hogy rendet raknak...jo lenne,mert tavaly azert emiatt is jottunk ide alberlletbe,hamar hatul nem lehetunk a kutya miatt....Szep a kornyezet nalatok,idealis a kinti idotolteshez!Csajszik is ugyesednek,jo az atom vedelmi felszerelesuk :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti tavaly költöztünk Halásztelekre, előtte Szigethalmon laktunk, ott ilyen volt a kertünk. Azóta ott is már sokkal dzsungelesebb, mert összenőttek a virágok. Itt is az a cél hogy teljesen összeérjenek mad, de hát idő kell hogy megnőjenek.

https://www.babanet.hu/album/foto.php?album=10186&page=3

Kép

gabi1

007 :wink: !
"Latszolag egeszseges"...sajnos erdekes a hozzaallas.....tenyleg nem tudni belul mi lakozik....
Igen,azert van kulonbseg a ketto kozott(tajekozatlansag es butasag)...a lany mar 2 eve szeretne kisbabat....minden rosszindulat nelkul mondom:nem csodalkozok hogy nem sikerult eddig!A terhesseget siman 2 hetesnek szamolta,mikor mar 2 honapos volt :shock: es van par egyebb erdekes huzasa...(es nem azert mert mensizett kozben)
Az teny hogy nem mindenki jartas a temaban,de azert ha valamit tervezek,es varok,akkor azert arrol alapveto dolgokat tudok..plane hogy gyerekekkel foglalkozik :roll:

Kulonbozoek vagyunk...

Kép
Kép
ancsurti

Gabi:Meg en is hattal allok a kertnek :lol: meg sosem laktam olyan helyen ahol lettvolna...bar minden vagyam!Gyonyoru volt az elozo is,ott is volt am teretek rendesen!Mit nem adnek a toredekeert...na de majd egyszer remelem!Es kielhetem majd magamat a novenyek teren!
Milyen feketeszemuek a gyerekeid!Jo kis kepek vannak roluk :wink: !
Holnap azt hiszem el is kezdem a "kerteszkedest"Van par fele viragmagom!!!Csak lukas a kelteto talcam :? Aaaaa megvan!Egyszerhasznalatos tepsiben csinalom!Es mire igazan jo ido lesz,mar ki is ultetem oket!!!!Juhhejjj!!!

Kép
Kép
ancsurti

Te kreatív alkat vagy: hagyd ott a tulaj kacatjait és építsd be a kertbe. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kertszobrászat, tudod? :wink: Ügyesen kihasználod a lehetőségeket és előnyt kovácsolsz a hátrányból. Ha eddig nem volt a cuccokra szüksége, akkor most sem lesz, nem fogja hiányolni őket, hidd el. Viszont az egész környék a csodájára fog járni, hogy milyen klassz kis kerted van. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom, hogy melyik gén felelős érte, de inkább az építkezésben segítettem a fateromnak, semmint anyámnak a kertben. :roll: :roll: :roll: :roll: Szeretem a szépet, élvezem, amit nyújt de, hogy én ültessek, gazoljak, metszek meg mittudoménmitcsináljakmég aaaaz nem az én világom. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Arról, hogy buta valaki, azért a környezete is tehet. :roll: Például nem kapott kellő figyelmet, nem magyaráztak neki, nem figyeltek rá, nem vették komolyan a kérdéseit vagy nem sikerült olyan kapcsolatot kiépítenie senkivel, aki megbízik, de méginkább HISZ benne.

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt!

Tegnap picit megijedtem, egész nap keményedett a hasam, gyakran fájdalmasan is. És hiába feküdtem le, akkor is. De szerencsére estére elmúlt és azóta semmi. Lóci jól van, a benti boxmeccsből ítélve :D

Boo

Elképzeltem amint kergeted a beszólós fazont.. :lol: :lol: :lol:

Katy

Nagyon sajnálom a párodat és téged is. Leginkább azt, hogy mindennek pont most kell történnie :(

Ancsuri

Én is olyan vadpark jellegű kertet szeretnék. Aki olvasott Fable könyveket az tudja milyesmire gondolok.

Ja... a lottószámokat mondjuk nem tudod úgy bevonzani mint a kalamajkát? :)

Celebes, Mónikás, mifenés műsorokat én nagyon egyszerűen megoldottam. Nem nézek TV-t. Max. hiradót vagy ismeretterjesztő, természet és állatos csatornákat.

Nézzétek, ezt kaptam apától
Kép medál:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: