A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok!
Ma megvolt az első orvosi vizitem. Jelenleg minden rendben. Írt ki a doki utrogestant, és mondta, hogy szedjek vitamint és magneB6-ot. 10mm-es volt a kis babszemem. :) most egy kicsit megnyugodtam, de azért a 12 hetes uh-ig sok idő van! :)
*kateee

Hahóóó!

Betty, :lol: szómenésem volt :lol: . Privi a postán van :wink: .

Kateee, üdv köztünk! Teljesen felcsigáztál a vonalzók ügyében, ugyanakkor értem, hogy van szomorú történeted. Írjál még magadról. Más: és a köhögésre mit mondott a doki? Ez az utrogestan mire jó? Nem baj ha "para-mami" vagy, én is az vagyok. Még itt a topikban az elején írta valaki, hogy borsótól begörcsölt, hááát, én még azért is elmentem volna dokihoz, hogy az a borsót kirángassa belőlem :D .

Sz.orsi: te jó ég, kész hadsereget láttál el. Nem baj, én hosszú távú befektetéseknek hívom ezeket a vendégesdiket, hátha valakinek eszébe jut majd segíteni ha már ott a baba :wink: . ...bár az anyukák úgyis ott vannak :D . jövő hétre iktass be néhány barátnőt is, hátha konyhaszolgálatoznak majd ők is a szoptatás idején :D

Most eldugulok pár napra, jön tesóm hozzánk (hosszú távú befektetéseim egyike :lol: ) és én feltett lábakkal fogom nézni, ahogy ugrándozik a gyerekemmel 8) . Pá-pá

Kép
Kép
friday

Az utrogestan a beágyzódásra segít egy kicsit, mert nem a norm 2x2 adagot írták fel csak a felét, gondolom, csak hogy azért legyen is valami... hogy miért? mert ez az 5. terhességem ebből 2 gyerekem van (ez a 2+1 vonalzó nem fért ki) A lányom 5 éves lesz májusban, a fiam júlisban tölti a 3-at. Minden páros számú terhességem végződött vetéléssel, a 6. és 11. héten. :( Mindig 3 gyerekre vágytam, és valahogy ez az utolsó az akit mindegyiknál jobban várok :) De nehogy félre érsetek, a másik kettőt is nagyon vágytam, de most rá olyan sokat kellett várni. A lányom koraszülött, a fiamat túlhordtam, szóval még ezek sem voltak teljesen "normál" terhességek... ezek miatt lettem parázós kismama :) :P
*kateee

Sziasztok,

Katee, üdv. közöttünk! Reméljük, ezúttal minden rendben lesz.

Friday, vettem csecsemőápolásos könyvet is :-) Az utazást majd meglátjuk, igazad van, ha nincs baj, miért ne lehetne? Jó pihenést, használd ki az önkéntes gyerekfelügyelőt!
Tetszik ez a hosszú távú befektetés projekt, én is bevetem! Főleg, mivel Anyukám 260 km-re lakik tőlünk, elkél majd a helybéli segítség!

Képzeljétek, én meg nem lettem parázós kismama (eddig). Most kezdjek el emiatt aggódni :wink: A párom aggódik helyettem is, szerintem.

Traudorka, kitartást a vendégsereghez!

Áfonyácska, rosszul írtam a múltkor, integritás vizsgálatnak hívják, amit ajánlottak Neked.
Ha jól emlékszem, a múltkor egyszerre voltunk orvosnál. Téged hogyhogy hamarabb hívtak mint engem? Nekem csak a jövő héten kell mennem. Ez normális szerintetek?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Katee: Kívánom, hogy minden rendben legyen veletek.

Kankalin79: Köszi, biztos kell türelem majd...... :lol:

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét.
Én sajnos megint elkezdtem émelyegni, az egyetlen hely, ahol minden bajom elmúlik, az a kert. A baj csak az, hogy nem lehetek ott egész nap. Éjjel meg pláne nem.... :? Szerintetek ez a vadászkopó effektus meddig tart? Elmúlik, vagy végigkíséri az embert?????

Mindenkinek szép napot!
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok !!!

Friday: megkaptam, valaszoltam, odaert?? Remelem!!!! :D A kisfiad gyonyoruseges, mint ahogyan azt irtam is!!!!!

katee: en is szedtem utrogestant, illetve holnap utan hagyom abba/tehat meg mindig szedem. 3 at egy nap kb. az 5/6-dik hettol. A kisfiammal is szedtem mert sajnos nekem is volt vetelesem 5 evvel ezelott. Azota viszont egy fantasztikus orvosom van, aki nagyon vigyaz ram es igy, a masodik terhessegembol lett az en gyonnyoru kis Iliaszom. Most a 12-dik het fele mar abbahagyom az utrogesztant de sajnos vannak mas problemaim (ureaplasma) ami nagyon aggaszto,mert antibiotikumot kell szednem. De az orvosom nem aggodik annyira/csak en vagyok ilyen parazos, mint ahogyan Te is /teljesen jogosan!!!!!! De ne felj, probalj azert pozitivan gondolkodni , vigyazz nagyon magatokra es meglatod minden rendben lesz. En is ezzel vigasztalom magamat!!!

Traudorka: nem irigyellek a hanyinger miatt-en szerencsere csak kb. 1 hetig ereztem /de akkor minden nap/kb. a 7/dik hettol a 8-dikig. Ha nem mulik el egy het alatt nalad, akkor a 12-dik hetre mar enyhulnek ezek a tunetek sot sokszor el is tunnek. Persze ez alkat kerdese is. Igyal sok vizet /citromosat/ s a gyomber /akar keksz formajaban is/rengeteget segit. Keruld a fuszeres nehez eteleket, a szensavas italokat es az eros szagokat. /pl.cigifust/

KépKép
KépKép
betty76

sziasztok!

Kankalin!
Kössz az infót, de úgy döntöttünk erre a vizsgálatra nem megyünk el. Ha a 12 hetes uh-n minden oké akkor minek??? Szerintem kap az után pénzt a doki akiket oda utal. Hát utánnam nem fog :twisted:
Szerintem engem se hívtak hamarabb. 2 hetet kaptam, ami a jövőhét péntek lenne, de valószínű csak majd utánna hétfőn fogok menni, mert akkor lesz aki vigyázzon Annára!

Utrogestant én is szedem(rakom) :oops: 3*3-at már nagyon utálom......de még pár hétig kell. Nekem a lombik miatt alapból.
Ha esetleg valamelyikőtöknek marad fölös szivesen átveszem!!!

Nem tudom ti hogy vagytok vele: de én folyton édességet ennék (üres kalória :roll: ) Annával az első 3 hónapba sült krumplin éltem mert mást nem bírtam megenni, és utánna is tudtam magam türtőztetni az édességtől a végefelé ettem csak néha csokit. Most meg......nagyon nehéz megállni, és néha kisértésbe is esek :oops:

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!

Áfonyácska,
biztosan igazad van a jutalék ügyben. Nagyon bosszant, hogy kihasználják a kismamákat.

Traudorka,
azt olvassam, hogy a citrom segít hányinger ellen.

Én nem édességet kívánok, hanem úgy általában enni, jó gyakran. 8-kor reggelizek, aztán 10-kor már azt nézem, hogy mikor lesz dél ...

Vigyázzatok Magatokra!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok Lányok!

Áfonyácska, a kombinált tesztről írtál? Azt most sok helyen ingyenesen megcsinálják, mert a sejtbank támogatja (gondolván, hogy majd a köldökzsinórvért náluk tároltatjuk), egyébként nagyon drága, az Istenhegyi klinikán 28.000 Ft.
Én már a jövő héten megyek, kicsit előre lett hozva, mert elég nagyot nőtt a gyerkőc, tegnap volt 4 cm (egy hete hétfőn még csak 2 cm)

Apropó émelygés, hányás, talán emlékeztek rá, hogy az elején én aggódtam, hogy nekem semmi, aztán a 6. hét óta folyamatos. Már a gyömbérteát sem tudom meginni, ahogy megérzem a szagát máris elkap az öklendezés. Nagyon bízom benne, hogy még két hét és letudtam a dolgot. Nekem étvágyam sincsen, mindent túl édesnek vagy sósnak érzek vagy egszerűen rá sem bírok nézni. De nem baj, csak a pici jól legyen!

Üdv: Cettia
Kép
cettia71

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket, de igazság szerint inkább az érdekelne, nem tudja-e valaki, meddig tart ez a kitűnő szaglás???? A legnagyobb problémám ugyanis az, hogy gyakorlatilag nem tudok megmaradni a nagyszobában a kanapé miatt. Egyszerűen van valami szaga amitől elkap a hányinger. Ezért amikor csak lehet, nem vagyok a lakásban. Ha ez hamar elmúlik, nem teszek nagyon semmit (most megszálottan fújkálom textilfrissítővel.... :D ), de ha ez sokáig eltart, akkor szétszedem a párnákat, kimosom, kicserélem a belüket, a kanapét meg lecseréljük.....
Bár ettől a párom szerintem sírva fakadna, mert szereti. Én legföljebb a pénzkiadás miatt sírok.... :lol:

Cettia71: én is mindent túl sósnak érzek, úgyhogy mostanában a főztömet a családnak elég rendesen után kell sóznia!

Kankalin79: szerintem ne azt nézd, mikor lesz már dél, hanem ilyenkor egyél egy kis gyümölcsöt, joghurtot vagy müzlit. Én legalábbis így csinálom (már amikor nem felejtem el). Így nem leszel farkaséhes!

Mindenkinek szép hétvégét!

Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok!

Nagyon régen voltam már itt, és ez mind az örökös fáradtság és hányingeres rosszullétek miatt van, illetve volt. Mostanában egész jól vagyok, végre van amit meg tudok már enni :). Vettem gyömbéres teát, instant mézes, de nagyon rossz az íze egy idő után, és nem is igazán tudom, hogy egyáltalán segít - e. Magne B6-ot azt rendszeresen szedem, meg néha kapok be Elevitet, de nem nagyon szeretem a hatalmas mérete miatt. Tegnap meg vettem Hipp kismamaitókát, az elég fini.
Próbáltam visszaolvasgatni, kivel mi történt és nagyon megrázott, hogy monccs elveszítette a babáját :cry: :cry: :( . Szörnyű tragédia.
Teljes szívemből kívánok mindenkinek problémamentes terhességet, gyors szülést és egészséges babákat!!

Kép
Kép
beanic

ismét próbálgatom a vonalzót

Kép
Kép
beanic

Most végeztem a visszaolvasással. A kombinált tesztet nekem is ajánlották, a 16 héten kell megcsináltatni. Vérvizsgálat, meg ultrahang. Az esetleges rendellenességeket szűrik ki, pontosan nem tudom miket. Nekem azért ajánlották, mert én dongalábbal születtem (befelé volt mindkét lábfejem), amikor a fiammal terhes voltam azt mondták ez nem genetika, aztán a fiam hypospadiasissal született (húgycsőhasadék, a kukiján nem ott van a lyuk ahol kellene, kicsit lejjebb) és most úgy gondolják, vagyis inkább én, hogy el kellene mennem genetikai tanácsadásra meg erre a kombináltra. A zalaegerszegi kórházban ingyenes. Kaptam egy tfonszámot, amin egy doktornőt kell felhívnom, hogy mi a véleménye a fent leírtakról és, hogy ő ajánl - e valami plusz vizsgálatot. Nagyon sokféle vizsgálatot lehet elvégeztetni jó pénzért. Kaptam egy listát és ezen a kombinálton kívül, mindegyik közel 30ezer Ft.
Na szép napsütéses napot mindenkinek!

Kép
Kép
beanic

Szia Beanic,

A z.eg-i genetikán mi is jártunk már, amíg a gyermektelenségünk okát kutattuk, az ország egyik legjobb genetikai szakrendelésének tartják az orvosok is, nekünk csupa jó tapasztalatunk volt velük. Egy dologgal vigyázz! A kombinált tesztet csak a 12. hét végéig lehet megcsináltatni, a 16. heti az AFP lesz.

Traudorka! Nem semmi a kanapés szag-ügyleted.
Én ma jártam úgy másodszor, hogy kaptam az emberemtől egy csokor virágot, de már kint landolt szegény a teraszon (mármint a virág). Most pár napja különösen erősen támad az émelygés és a szagok is. Vadászeb? Nekünk van egy vizsla kutyunk, aki persze bent alszik a házban, de nem tudom melyikünk szaglász többet mostanában.
A legtöbben avval bíztatnak, hogy a 12. hét után elmúlik, de többektől hallottam olyat is, hogy majdnem félidőig kitartott.

Szép, napfényes hétvégét kívánok nektek!

Üdv: Cettia
Kép
cettia71

Igen, igazad van Cettia, megnéztem a tájékoztató papíromat. Amit nekem ajánlottak az nem a kombinált teszt, hanem a tripla teszt és annak ideális ideje a 16. hét.

Én most vagyok a 12. hétben és enyhültek a hányingeres tüneteim. Az első terhességemnél még a 20. héten is hánytam

Kép
Kép
beanic

Sziasztok kismamik!!

Beanic: Udv ismet itt kozottunk!!!Latom kb. egyidosek vagyunk!! Cettianak igaza van, a kombinalt tesztet (genetikai ultrahang meresekkel, pappA vervetel a down es egyeb betegsegek kiszuresere) a 12 het utan tortenik. En 27-en, azaz 1 het mulva csinaltatom meg oket, akkor leszek 13 hetes es par napos ha minden igaz. En a kisfiamnal utana a 20-dik heten B epipedu (persze ez gorogul van, nem tudom, mi a magyar megfeleloje,mert sosem szultem Magyarorszagon) nevu tesztet csinaltattunk egy szakertovel aki Athenbol jott el idaig az ultrahangos vizsgalatot csinalni. Erre a ket legfontosabb vizsgalatra emlekszem.

Lanyok, ami a rosszulletet illeti en csak 1 hetig voltam nagyon rosszul,de hanyas nelkul ( kisfiamnal sem tudtam hanyni) a 7-dik es 8-dik het kozott. Most mar egyaltalan nem emelygek, s persze orulok neki nagyon. Traudorka: a kanapes dolgot nem ertem, valami olyan szaga lehet, ami teged zavar s masokat nem. Ilyenkor fejlettebb a szaglasunk, erzekenyek vagyunk mindenre. Azert en kimosnam a parnakat, hatha az segit valamit. Hogy ez meddig tarthat? nem tudom sajnos, bar remelem azert a 3-dik honap utan enyhul majd valamit!!!

KépKép
KépKép
betty76

Hello Lányok!

Kicsit eltűntem a húsvéti őrületben. Most meg festik az erkélyünket, aztán meg jön a burkoló. Szóval káosz a lakás.
De mielőtt a 2 poronty megérkezik, le akarom tudni ezeket a melókat. :wink:

De azért gyorsan visszaolvastam:

Szaglás: én megértem. nagyon érdekes. mióta terhes vagyok, olyan a szaglásom , mint egy vadászkutyáé. Hál Istennek nem vagyok hányós, de a szagokat egy kilóméterről megérzem.
a férjem meg csak nevet rajtam. 8)

Jó hír! Képzeljétek pár napja tudtam meg Niki barátnőmről, hogy ő is terhes, így meghívtam ide a fórumba. Igaz ő már dec-re van kiírva, de gondolom befogadjuk . ugye csajok? :D

Kép
lejmi

Szia lejmi... Tölem ok a dolog :) Nem én fogok hátul kullogni :D (na jó csak vicceltem)
*kateee

Hali!

Vadászkutyák :lol:

Traudorka: az első gondolatom a kanapés sztorid után az volt, hogy én a textilfújókában keresném a hibát. Mikor frissen érzek ilyesmit (mármint terhesség nélkül is), pár percig kellemes, de utána -bocsánat a hasonlatért- kutyanyálszagot érzek. Ezért nincs a lakásunkban sehol szagosító, textilfújó, szagosgyertya és ilyesmi termékek. ...és kutyám is ezért nincs... Szerintem első körben mosd ki a megszokott illatú mosóporoddal, öblítőddel ami mosható rajta, aztán pár nap múlva kiderül. Ha tényleg így se, uccu neki új kanapé keresésnek :D .

folyt. köv. :wink:

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat, a párnákat kimostam, azokkal már semmi gond nincs. Ma itthon vagyok, úgyhogy nekiállok bútortisztítóval a kanapénak. Egyébként rájöttünk, hogy valószínűleg a beleivódott nikotint érzem most borzalmasnak. Így jár, aki terhes + leteszi a cigit.
Szegény párom már reggel-este jár fürdeni, és csak a teraszon dohányzik. Észrevehetően kevesebbet egyébként, mint eddig :D

Lejmi: Várjuk a barátnődet. Gondolom az erkély a beírásod óta teljes szépségében pompázik.... :D

Szép napot mindenkinek!
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok lanyok, hogy s mint??

Traudorka: latod, egyszerubb es olcsobb megoldas volt a kanapet kitisztitani mintha ujat vettetek volna!!! Hat igen, a nikotin szag elegge borzalmas a terhesseg alatt. En nem dohanyzom ( kb.6 eve amolyan kocadohanyos voltam, azota viszont latni sem birom), de utalom a cigiszagot. Meg ha 2 meterre allnak tolem kint az utcan maris megfajdul a fejem tole. Sajnos itt a gorogok nagyon sokat dohanyoznak es abszolut nem tisztelik a nem dohanyzokat. A csaladban is ha osszeulunk, meg a kisfiam kedveert sem teszik le a cigit. Annyira idegesito, ugy veszekednek veluk, de nem teszem mert nem az en lakasomban/az anyosomeknal ulunk ossze/ott meg nem sok szavam van, szoval ilyenkor elvonulunk. Itt nalunk nem dohanyzik senki. Jol teszi a ferjed is, hogy kimegy az erkelyre. Az enyem mar egy eve leszokott rola, szoval nincs ilyen gondunk, de amugy sem cigizne bent.

Friday: hova tuntel?? bar nekem is szerencses pillanatok ezek amikor ide tudok ulni es ilyenkor szofosasom van, mert ki tudja mikor tudok irni megint. Te tudod milyen egy kb.2 eves kisfiuval, az en kicsim nem hagy egy percre sem nyugton. De persze nem is banom, mert nagyon szeretek vele lenni. Elvalaszthatatlanok vagyunk. mar kiabal is Mamaaaaaaaa!!! megyek is!! irj majd!!!
udv mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
betty76

Sziasztok,

Traudorka!
Tetszik ez a vadászkutya-effektus. Nekem is volt kezdetben pár hétig, mindig úgy éreztem, mintha kutyagumiba léptem volna... Elmúlt.

Nekem az Anyukám dohányzik, de nagyon diszkrét, mindig kimegy az udvarra.
Remélem, ha már nagy pocakkal állunk majd, az emberek figyelmesebbek lesznek felénk.

Friday, meddig tart a rokonlátogatás?

Csütörtökön megyünk orvoshoz, majd beszámolok a fejleményekről.

Vigyázzatok Magatokra!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok én is vagyok csak Lilla mellett nehéz. A kis drágára rájött a hisztis korszak és most szokik rá, h éjszaka közénk költözzön :? kicsit fárasztó. Emellett szerencsére nem nagyon vagyok hányingeres. Inkább csak gyakori kínzó éhség gyötör és csoda, h tudok létezni 100/70-es vérnyomással (és elég magas is vagyok hozzá)...:) egy kissé paff vagyok, de Lillával is ennyi volt.

Azért igyekszem majd gyakrabban jelentkezni...

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!!!

Krisztina vagyok,12 hetes kismama.
Örülök hogy rátok találtam,tök jó egyidős kismamákkal beszélgetni.
Nekem is kell utrogesztánt szednem,mert volt egy kis barna pecsételésem,már egy hónapja nem jelentkezett ,erre tegnap megint.De csak egy pici,éppen holnap kell dokihoz mennem,aggódom egy kicsit :( Van egy kis polip a méhszájon és a doki szerint az okozza a pecsételést.
Volt valakinek hasonló gondja?
Egyébként semmi tünetem nincs,nagyon jó terhesség.

Kép

Kép
krisztinaa

Hali!

Köszönöm a hiányolást, mostmár itt vagyok. Sajnos nem a rokonlátogatás tartott eddig, addig sem maradt a tesóm, hogy ki tudjak vele vasaltatni. Viszont jó volt beszélgetni és sétálgatni együtt. 3 napig volt itt, utána mosónapom volt (mert itt Svájcban arra is szabály van mikor moshat az ember) és persze ezzel újabb vasalnivalók keletkeztek a régiekhez. Mostmár nem úszhattam meg, tudjátok, nincs egy rongyom se...

Betty, borzasztó lehet ez a cigi ügy a családban. Megértem, hogy nem szólsz másnál, jól teszed hogy inkább elvonultok, nem kell családi botrány senkinek. Egészségügyi fronton mi újság? A "hogy kerültetek Svájcba" kérdésre röviden: férjem jött haza a pesti dugóban és a vasúti lámpa előtt azt mondta, hogyha pirosra vált előtte, külföldön fog munkát keresni. A lámpa piros lett.

Traudorka, kitartást a cigileszokáshoz!!!

Lejmi, szeretettel várjuk barátnődet, nagyon jól fog esni decemberben (szülés utáni depiben) örülni egy kisbabának :D .

Kankalin, "Remélem, ha már nagy pocakkal állunk majd, az emberek figyelmesebbek lesznek felénk. " :lol: :lol: :lol: Max. a családban. Bár fene tudja, lehet, hogy a rossz élmények többnek tűnnek, de sajnos számíts inkább az ellenkezőjére és akkor nem csalódsz akkorát :wink:

Fleur, vérnyomást megértem, enyém is borzalom alacsony és most nem bírom meginni a kávét sem, hogy az feldobjon egy kicsit. Mégcsak most vetted magadhoz éjszakára? Ó, felnézek Rád, hogy bírtad ki eddig. Most ezt remélem az első gyereküket várók nem olvassák el, de képzeld, nálunk még egyetlen átaludt éjszaka sem volt. Már dokinál is voltunk a problémával (nem hitte el, mert tényleg nyugodt a gyerekünk), semmi sem segít. Kb. 4 hónapja van úgy, hogy 2 fele felsír, magamhoz veszem és néhány ébredéssel így tudunk aludni. Mi lesz itt, ha a Ketteske is rossz alvó lesz???...késő bánat...

Nektek jönnek elő májfoltok? Fiamnál a vége fele jött, most pedig már a homlokomon ott van :shock: (sajnos a régi a szám körül volt, mint aki vödörből ivott kakaót...)

Kép
Kép
friday

Szia Krisztinaa! üdv közöttünk, örülök, hogy ránk találtál :D . Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, de hogy írtad "jó terhesség", ez szerintem nagyon jó jel!!! Pihenj sokat, várjuk a dokis beszámolót! Petra Angyalkáról olvastam a profilodban, őszintén sajnálom. Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!

Kép
Kép
friday

Köszönöm Friday,én még csak most látom hogy vissza lehet keresni. :) Fórumoztam itt régebben,csak abban a másik topikban,de mikor eljött az ideje hogy ismét lehet baba,úgy gondoltam nem akarok semmilyen negatív környezetet magam körül,és nekik sem akartam rosszat.
Gratula a nagy fiadhoz és persze a picurkádhoz is :)

Kép

Kép
krisztinaa

Szia Mindenkinek!

Hát én is jól eltűntem...

Üdv az újknak!

Csatlakoznék én is a vadászkutyákhoz.... :lol: :lol:

Evés:reggeli rögtön ébredéskor,ebéd délben, vacsi 5-kor... Egész jó a menetrendem. bármi jöhet,csak hús ne legyen. Már a puszta látványától is öklendezem.... :?

Az émelygés hál istennek elmúlt,de még mindig bőszen tart a hányinger... :twisted: :twisted:

Holnap megyek megint uh-ra,drukkoljatok!!! este jelentkezem

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!
Próbálok újra csatlakozni, ha még viszafogadtok!

A borzasztó hányós-hányingeres időszak múlni látszik. Hát nagyon megszenvedtem vele, az biztos, igaz csak 3 kg-ot fogytam. Bár azt mondják, nem emlékszik rá később az ember, de ezek után a harmadik babán erősen elgondolkodtam. Sőt azt hiszem döntöttünk is, hogy elég nekünk majd kettő :(

Viszont még mindig nagyon válogatós vagyok, csak azt eszem meg, amit megkívánok. A húsra én sem tudok ránézni és a tejre sem. Sőt vannak kaják, amiket a hányós időszak alatt ettem (pl sóska, tojás) és azokra se bírok ránézni. Nem tudom valaha meg fogom-e tudni enni őket.
2 hónapig csak szinte péksüteményen, pogácsán és almán éltem. Azt minden mennyiségben meg tudtam enni.

Eddig egyszer voltam dokinál, de jövő hétfőn megyek megint. Nagyon kiváncsi vagyok minden rendben van-e a picurival. Remélem szegényke jobban érzi magát odabent, mint én idekint :)

Védőnőnél a héten voltam először és vérvételre csak 16 hetesen kell először mennem, mert összekötik az AFP-vel az első vérvételt. Ennek nem örültem, mert a két hónapos renyhe táplálkozás után kiváncsi lettem volna, hogy hogyan is állok idebent...

nem beszélek többet. Próbáltam visszaolvasni és próbálok visszakapcsolódni hozzátok szép folyamatosan...

KépKép
Kép
danka33

Sziasztok!
Krisztina én is köszöntelek körünkben! :)
Ugy látszik még mindig én kullogok hátul a 8+4 napommal :) de nem baj... majd eljön az én időm is... még az is lehet hamarabb szülök mindenkinel :D de ne legyen ugy elég volt egyszer...

evés: egyszer azt olvastam, hogy a szervezteünk ilyenkor nagyon tudja, hogy mire van szüksége, így ha valamit megkívánunk, vagy netán undorodunk tőle annak is oka van. Aztán elgondolkodtam a saját eseteimen is. Mielőtt a lányommal terhes lettem imádtam a savanyúságot... egy üveggel simán benyomtam egyszerre annyira, a tejet viszont 2 éves korom óta meg sem iszom. terhességem alatt a savanyuságtól rosszul voltam a szagát sem bírtam, és mindent tejfőllel ettem volna... állandóan tejfölt. Aztán a fiam előtt nyagyjából minden egyensúlyban volt ( a savanyuság szeretet nem tért vissza) igazából semmit nem kívántam és semmitől nem volt undorom. MOST kiürült a savanyuság biztos :) állandóan savanyút ennék legyen az mustár, vagy uborka mindegy. illetve egyfolytában fogyiztam minden ehetnék vagyok savanyúsággal... májkrémes kenyér megpakolva savanyú káposztával, még az uborka levét i s kiiszom az üvegből :))) Ilyen ez a szervezet látjátok mindig tudja mi kell neki :)

Hasatok hogy áll tudtok még hason aludni? Egyfolytában ezen gondolkodom, hogy rendben van e minden mert én még simán alszom hason. Van hogy mikor hanyadt fekve nézem a tv-t olyan lüktetést érzek a hasamban. Most ezzel nem azt állítom, hogy a babó az, biztos a méh vérbősége miatt van... Illetve nekem vérzik az orrom... nem ugy igazán elered, hanem mikor kifujom látszik... vagy ez gusztustalan nem dumáljak hülyeséget :)

Alig várom, már a 12 hetes uh-ot de olyan messze van még. Pénteken vinni kell a fiút a védőnőhöz szemészeti vizsgálat lesz, vele is beszélek, mindig kérdezni, hogy ÉN mikor megyek megint hozzá :) majd most :)
juj ez nagyon hosszu lett bocsi lányok!
*kateee

Sziasztok!!!

Danka nagyon sajnálom hogy a hányás megkeserítette az életedet.
Szerencsére én nem éreztem még ilyet sem most,sem az első babámnál.Igazából nekem csak a hormonjaim dúlnak,minden filmen elsírom magam :D és nehezen viselem ha nem úgy szólnak hozzám.
Ezzel ki is merül a terhességi tünet.
Sajnos én már híztam vagy 3 kg-ot,sokat kell feküdnöm és ez nem tesz túl jót a kg-oknak.
Ti hogy álltok a hízással??

Katee én még tudok hason aludni,tavaly a 4. hónap vége körül alakult úgy hogy nem tudtam,sőt csak párnával a lábamközt és a hasam alatt,erre most beszereztem egy szopipárnát,szerintem az kényelmes lesz.

Kezd már valakinek dudorodni a poci????
Én próbálom magamnak bebeszélni hogy igen :D ,de szerintem csak a csípőm szélesedik,az viszont rohamosan.Nekem szinte 6 hónposan sem vették észre hogy babás vagyok,mert valahogy a széles csípőmben eltünt a baba :D

Danka ez érdekes hogy nem küldtek még vérvételre,nekem addig nem is lehet menni terhesgondozásra míg meg nincs a vérv. eredménye.

Én is elég hosszúra sikerültem,de most folyik belőlem a duma :D

Szép napot!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Katee küldtem privit.

Kép

Kép
krisztinaa

sziasztok,

Egy kicsit én is eltűntem, de már vagyok. Hál'Istennek már szűnőben van nálam is az émelygés. Bár enni még mindig nem eszek meg akármit :shock: Főleg a sósakat tudom megenni. Ja és végre eperszezon kezd lenni, az bármennyi jöhet :D
A kolléganőim szerint már kezd látszani a pocakom.. És ennek tökre örülök :D Bezzeg, ha nem lennék babás, akkor most nagy fogyókúrába kezdenék :D Amúgy február óta 3 kilót fogytam. Azt mondják, ez tök normális, sokan így kezdik a terhességet. Aztán az első harmad után hatványozottan visszajön :shock:

A párotok hogy áll a szüléshez? Bent lesznek? Akinél nem, az kit hív magával? Állítólag jó ha van benn valaki, aki csak veled foglalkozik.

Szilvi
huszilvia

Hali!

Dy, Krisztaaa, akkor várjuk a dokis beszámolókat.

Kateee, savanyúságos sztori :lol: . Én még alszom hason (már ha ugye hagynak aludni...).

Danka, topikunk ősanyja! Már hiányoztál! Gyere, mesélj még!

Huszilvi, miért mi a helyzet, párod hezitál hogy bent szeretne e lenni vagy Te nem tudod mi legyen? Igen, nagyon jó ha ott van Veled valaki, legalábbis én nagyon kiszolgáltatott helyzetnek éltem át szülést, párom nélkül nem tudom mi lett volna velem.

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Minden rendben volt ma az uh-n. Manócska már 41 mm! Jövő héten kell mennem a 12 hetes vérvételekre,utána hétfőn pedig a 12 hetes uh-ra.... Végre azt hiszem fellélegezhetünk...

A kép nem túl jó minőségű,de azért látszik rajta Manócska!
Kép

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Friday, Köszönöm a kedvességedet :) Igyekszem jönni gyakrabban.

Dy, tök jó, hogy mindig kapsz képet! Én az első babámmal sose kaptam és most sem. Csak a 3D UH képem van, de most úgy döntöttünk nem megyünk el a tesóval 4D-re, így lehet hogy nem is lesz képem egyáltalán :(

Krisztinaa, pihenj és feküdj sokat, kíméld magad és hidd el, minden rendben lesz!!! Én is olvastam mi történt veletek. Biztosan nagyon nehéz volt nektek. Minden jót kívánok!

Én tudok hason aludni, bár nekem Benivel is nagyon sokáig befelé nőtt a hasam és alig látszott. Szerintem most sem lesz ez másképpen. Bár a régi nadrágjaim nem kényelmesek, viszont a kismamanadrág lóg rajtam. Hát emiatt se bánnám, ha nőne az a poci.
Eddig egy dekát sem híztam, de csak most kezdek belejönni a kajálásba.

Huszilvia, nekem bent volt a férjem szülésnél és segített. Néha kívántam volna, hogy menjen ki, de aztán mégsem küldtem ki. Nekem nehezebb lett volna, ha nincs bent. És utána együtt fel tudtuk dolgozni a szülést, megbeszéltük minden percét és még most is sokat gondolunk vissza rá. Bár régen férj nélkül szültek anyáink és úgy is megszültek. Biztosan én is képes lennék úgy szülni, úgyhogy megértem, ha valaki azt választja. Nem vagyunk egyformák.

Akinek most 2 éves körüli gyereke van... Tud már egy két éves gyerek hosszabb utat megtenni sétáláskor? Vagy testvérbabakocsit érdemes venni? Nem akarok még venni, csak elkezdtem ezen gondolkodni, hogyan fogok két gyereket sétáltatni.

KépKép
Kép
danka33

danka, nekem 2év 2 hó van a meglévők között illetve a fiam most épp 2,5 éves. a babakocsit tavaly tavasszal letettük. az ovi bő 1 km re van azaz velük 20 pec séta oda és 20 vissza simán kibírja, és kibírta a nagy is mikor Andris született. Hazafelé még 1 órányi játszótér is belefér az energiába... :P felesleges testvérkocsi, anno én is töprengtem rajta, de ha már most elkezded kiszokatni, vagyis gyalog induljatok el boltba, sétálni...stb nem lesz gond. Nekem Krisztának inkább babakocsit kellett venni (kicsit) hogy ő is tudja tolni a babát... amig nem vettük meg az öcsit tolta kis segítséggel :D
*kateee

danka, nekem 2év 2 hó van a meglévők között illetve a fiam most épp 2,5 éves. a babakocsit tavaly tavasszal letettük. az ovi bő 1 km re van azaz velük 20 pec séta oda és 20 vissza simán kibírja, és kibírta a nagy is mikor Andris született. Hazafelé még 1 órányi játszótér is belefér az energiába... :P felesleges testvérkocsi, anno én is töprengtem rajta, de ha már most elkezded kiszokatni, vagyis gyalog induljatok el boltba, sétálni...stb nem lesz gond. Nekem Krisztának inkább babakocsit kellett venni (kicsit) hogy ő is tudja tolni a babát... amig nem vettük meg az öcsit tolta kis segítséggel :D
*kateee

Kateee, köszi a választ. A férjem is nagyon lebeszél a testvérkocsiról, szerinte felesleges pénzkidobás, mert max fél évig ha használjuk majd, vagy addig sem. Beni nem biztos, hogy egyáltalán megül majd benne.
Ráérek még vele, csak nem bírom ki, hogy ne nézegessem a babakocsikat...

Ma reggel vettem öt szem kimérős epret a piacon. Most bűntudatom van, hogy megettem, mert közben eszembe jutott, hogy a minap írtam alá a védőnőnél egy papírt, hogy vigyázok a primőr termékekkel. Csak valahogy felbátorodtam, hogy kimérős. Végül is nem tudom mit gondoltam, hogyan teremne meg nálunk most az eper??? Remélem nem lesz semmi baja a picurkának a mohóságom miatt... :( :cry: :cry: :cry:

KépKép
Kép
danka33

Sziasztok!!!

Megvolt a doki!!!Minden rendben,53 mm a kis picurkám,és hihetetlen hogy ficánkolt,alig tudta megméricskélni a doki.Nagyon aktív volt :D ,de nagyon élveztük.
Sajnos a polipom nőt egy kicsit,de a doki szerint nem érdekes,annyi hogy az okozza a pecsételést.Csüt kell mennem a hivatalos 12 heti uh-ra.Bár most is megmérte a nyakiredőt és jó volt,ettől rettegtem nagyon,mert Petránál nagyon megíjjesztettek,pedig nem volt ok.

Nekem a férjem már akkor rosszul lett mikor még a szülőágyon sem voltam,így anyósom volt bennt velem.
Az tuti hogy valakinek ott kell lenni a családból.Sajnos anyukám messze lakik,ők nem értek oda.Most úgy van a sógorom jelentkezett,mert ő lemaradt a sajátjairól.Nekem mindegy csak legyen valaki.

Kép

Kép
krisztinaa

Hali!

Krisztinaaaaa!!! Szupi hírek a babádról!!! Polip mondjon le!!!

Danka: testvérkocsit mi sem veszünk, szerintem is túl sokba lenne. Ha gáz van, majd a kisebbet kengurúba (vagy más felkötős hordozóba) beleteszem. Ilyesmibe viszont lehet befektetek: http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25 csak nem a brendonban, mert itt a legdrágább minden, még használtak között is keresni fogom vagy Apjuk fabrikál valami hasonlót (csak most innen jutott eszembe képet mutatni). Gödöllőn mennyire tudsz biciklivel közlekedni? Azért kérdem, mert a mi helyzetünk annyiban speciális, hogy nem ütnek agyon minket ha bicóval közlekedünk, nem beszélve a szinte országos szinten kiépített bicikliutakról. Szóval nekünk van egy ilyenünk: http://www.chariot.de/index.php?id=104 a képen nem látszik, de van előre felszerelhető két kiskerék és mint egy babakocsit lehet tolni, 2 személyes. Király járgány, imádom és a gyerek is. Már nézegettem, hogy hogyan rakom bele a bébihordót, hogy amíg nem tud ülni, addig is be tudja rakni. Keressem meg Neked, Magyarországon is lehet kapni, csak keresnem kell a fiam topikjában hozzá, nézzem meg? (...őőő, mondanom se kell, kiállított darabot vettünk belőle, szinte féláron, használtan is jó állapotúak vannak)

Kép
Kép
friday

[quote="danka33"] írta:danka33Ma reggel vettem öt szem kimérős epret a piacon. Most bűntudatom van, hogy megettem, mert közben eszembe jutott, hogy a minap írtam alá a védőnőnél egy papírt, hogy vigyázok a primőr termékekkel. .... Remélem nem lesz semmi baja a picurkának a mohóságom miatt... :( :cry: :cry: :cry:

Danka, persze hogy semmi bajotok nem lesz! Erről a védőnős papírról mesélj légyszi, nem hallottam ilyen "korlátozásról" még. Mi a gond a primőrökkel?

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Nálunk is minden rendben odabent, a babó úgy néz ki mint egy UFO, a párom amióta látta így hívja. 50 mm-es. Május 4.-én kell visszamennem a kombinált szűrésre. Nem volt valami aktív, de a szívét lehetett látni, ahogy dolgozik ezerrel.

Örülök, hogy azoknál, akik most voltak orvosnál, minden rendben! :D

Én már mostanra híztam, hiába vigyázok, ne egyek üres kalóriát, de ha az ember leteszi a cigit, minden felszívódik és raktározódik, ami addig nem. :?
Barátnőmtől kaptam terhestornát, csak az a probléma, hogy a tévénk eldurrant, úgyhogy annyi (igaz, kiszolgált, majdnem megélte a 15. szülinapját). Most abban reménykedem, hogy esküvő után tudunk venni egyet,

Nálunk a párom bent szeretne lenni, az én érzéseim vegyesek a dologgal kapcsolatban. Majd meglátjuk.

Mindenkinek szép hétvégét!

Dorka

Kép
traudorka

Nagyon szuper, hogy a szivecskék dolgoznak odabent!!!!!

Traudorka, mi egy idősek vagyunk :D

Friday, a testvérfellépőn én is gondolkodtam, szerintem nagyon jó ötlet. Itt eléggé elterjedt és ismerek olyanokat, akik használják és bevált nekik. Én is használtan veszek majd, miután végleg elvetettem a testvérbabakocsit.

Azzal a biciklis szerkenytűvel nem hiszem, hogy tudnék közlekedni, pláne biciklivel az emelkedőkön, a 43 kilómmal :D Magam előtt látom magam :D
De egyébként mikor külföldön laktunk sokat láttam ilyet és az emberek nagyon szerették.
Meg én inkább a téli hónapoktól félek, januártól áprilisig, utána már Beni is 2.5 éves lesz és akkor már tényleg megy önállóan, csak addig kell valami megoldás.
Nálatok biztosan nyugalmasabb az élet, azok a bicikliutak aranyat érhetnek!!!

A primőrökkel az lehet a baj, hogy bizonyos műtrágyák és növényvédő szerek fölhalmozódhatnak bennük. Ezért azokat kerülni kell, mert a magzatra ártalmas lehet. Ezért íratnak alá egy papírt velünk. Azt mondják 1 éves kor alatt sem szabad pl a márciusban árult zöldborsót, salátát adni.

KépKép
Kép
danka33

Haho lanyok!!
de jo, hogy ilyen jo hireket olvasok ma!!!!! Krisztinaa /s egyben udvozollek itt kozottunk es hidd el most minden rendben lesz, csak vigyazz nagyon magatokra !!!!/, Traudorka, gratulalok a manocskakhoz!!! Igy tovabb!!!!!!!!!!!!!

En kedden megyek az orvosomhoz /1 honap eltelte utan/ s remelem csakis jo hireket hozok majd en is nektek!!!

Friday: hat ez a gorog nep mar csak ilyen/mondhatnam, hogy mar megszoktam, de hazudnek, vannak amik belerogzodnek az emberbe es mar nem valtoztathatok meg semmikeppen,de en erre buszke is vagyok./mindegy, ha mar ugy dontottem, hogy itt elem le az eletemet fulemet, szememet befogom es igy boldogabb vagyok!! :D A gyermekeim meg remelem engem kovetnek majd/legalabbis minden erovel azon leszek!!/

KépKép
KépKép
betty76

Ilyen biciklis cucc nekünk is van 5 éve hozattuk németből akkor még itthon nem lehetett kapni. Két gyerek simán elfér benne, de tényleg elég elhúzni őket :oops:

Nsgxon jók az uh eredmények... kicsit irigykedem is, nekem még van 3-4 hét a 12 hetes uh-ig...
Ma voltam a fiúval a védőnőnél, megmérte illetve volt szemészorvos aki megnézett minden ebesi gyereket. Közben megkérdeztem, hogy mikor lehet menni kiállítani a kiskönyvet, azt mondta hogy akár azonnal is. De végül annyiban maradtunk, hogy majd a közvetlen a 12 hetes uh előtt elmegyek egy beutalóért, nehogy megint potyára kelljen dolgoznia... :?

Én is ettem már az idén epret, de bennem fel sem merült. hogy nem szabad... de nem gond már a kertben növögetnek az apró kis eprecskék :wink: de szerintem az a pár szem biztos nem okoz nagy gondot... több mérget eszünk/iszunk/lélegzünk be nap mint nap, ahoz a pár szem eper már bolha kaki... :oops: :lol:
*kateee

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy mindenki jól van. Én már nem tudok hason feküdni, már nő a pocim és már csak a nagyobb gatyáimba férek bele. Kedden megyek ultrahangra, remélem minden renben lesz.
Nálunk a fiam féléves kora óta velünk alszik és egyenlőre esze ágában sincs máshol aludni. Igazából nem bánom, mert éjjel egyáltalán nem kel fel egy éves kora óta, így mindenki nyugodtan alszik :). Ráadásul elég korán vissza mentem dolgozni - másfél éves korában - és könnyebben átvészelte így az elválás időszakát, hogy mellettünk aludt, alszik.
Érdekesnek találom én is ezt a kajálás dolgot. Nem sok kaját bírok én sem megenni, a gyümölcsből csak az almát, de csak akkor ha finom. Felvágottak közül csak a csilis párizsit, másra ránézni sem tudok. A hányós időszakomban elfogyasztott kajákat nem bírom megenni és szerintem jó ideig nem is fogom tudni. Azokat az ételeket sem szeretem amiknek erős szaguk van főzés közben (pl karalábé). Gondban is vagyok mindig hogy mit főzzek. Nem is értem, hogy lehet így egészségesen táplálkozni :(. Ami egészséges a napi étrendemben az szerintem a kefír és ennyi.
Mindenkinek szép estét és napsütéses hétvégét kívánok!

Kép
Kép
beanic

Sziasztok!

Örülök, hogy jól vagytok és ilyen jó híreket hoztatok.

Próbálok válaszolni (ha név szerint nem is szólítalak meg Titeket).

A lényeg, csütörtökön voltunk vizsgálaton, megnéztük a KisEmbert, nagyon kis helyes volt, kapálózott a kezével-lábával.
Elmegyünk kombinált tesztre az Istenhegyi klinikára május 8-án, akkor leszek 12+3. Érdekes volt a bejelentkezés, mert a hölgy azt mondta, hogy a méretét mondjam a babának, mert az számít. Elhiszem, de a doki bácsi azt nem mondta meg, pedig kérdeztem. Azt mondta, ezek az uh-k csalókák. Úgy gondolom, hogy ez az időpont már jó lesz a viszgálatra, szerintetek? :?:

Bejelentkeztem védőnőhőz hétfőre. Kiderült, hogy nem ő adja a beutalót a laborba, így még a háziorvoshoz is el kell mennem.

Még nem híztam, étvágyam van, szóval ami késik, nem múlik.
Így szerintem a pocim sem dudorodik még. Új melltartót viszont veszek a hétvégén. :)
Igyekszem már most nem hasra fordulni, pedig én mindig úgy alszom, nagyon nehéz. Majd csak megszokom.

Imádom a gyümölcsöket, de képzeljétek 2 hete, bármit is eszem, felfújódik és feszül, szúrkál a hasam. Mi lesz így velem?

Az érzelmesség nekem is megvan, bármin el tudom magam sírni.

Tegnap elmondtam a nagy hírt a közvetlen kollégámnak (férfi két pici gyerekkel, 2 évvel idősebb mint én), akivel együtt dolgozunk (nem vagyok alkalmazott, hanem vállalkozó), ő fogja össze a mi kis társulásunkat. Nagyon aranyos volt, meg is hatódtam. Azt mondta, addig dolgozom, amíg akarok, akkor megyek be, amikor akarok, és amíg a társulás megvan, az én helyem biztos és bármikor is szeretnék visszamenni, örömmel várnak. Nagyon jól esett. :lol:

Bocsánat, ha kicsit hosszú voltam...

Vigyázzatok Magatokra! Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!!

Friday az a biciklis dolog nagyon jól néz ki,biztos tök jó vele közlekedni.Az ikerkocsit én már ilyenkor túlzásnak tartom,hisz a nagyobb már ugyis inkább lábakon szeret közlekedni :D

Dorka örülök hogy ti is jól vagytok,sajnos a kg-okkal én is így vagyok,nem tehetek róla csak jönnek felfelé :( De ha baba kibújik majd teszünk róla hogy lemenjen :wink:

A primőrök szerintem csak nagy mennyiségben veszélyesek.Én szoktam kerülni őket,mert szerintem sem ízre sem árban nem a megfelelőek.De pl eperből már van magyar,hiszen jó idő van és most hamarabb megérik.De ilyen védőnős papírról még nem hallottam.

Pl a felvágottakra is az hallottam hogy kerülni kell ,ja meghogy tojásból heti 3-at is meg lehet enni :D Persze hiszen egy adag réntottám ál 3 tojásból,nem egy heti :D
Úgyhogy szerintem mértékkel lehet.
Ma mi is megyünk piacra,megszemlélem az epreket :oops:

Kankalin az Istenhegyen én is voltam tavaly és szerintem nagyon korrektek.Nekem a 18 hetes vérből és egy nagyon átfogó uh-ból mondták meg hogy minden rendben,itthon Debrecenben meg magzatvíz vételre akartak küldeni.Pedig az afp is tökéletes lett,csak 12 hetes uh-n lett 2,7 a nyakiredő.Nevetséges.Hisz 1% hogy beteg a baba és 1% hogy elvetélsz a magzatvíz vételnél.Így választottuk inkább az Istenhegyet.Igaz sokba kerül,de inkább mint a vetélés.

Csajok tök ciki ,de van valami ötlete valakinek a normális emésztés helyreállítására?nagyon sokat kínlódom,már mindent kipróbáltam,még a lekvárt is forró tejjel,de nincs semmi hatása :oops:

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép

Kép
krisztinaa

beanic juj nem bántásból félre ne értsd, csak én nem vagyok híve a "gyerek köztünk alszik" dolognak... Én már láttam házasságot szétmenni ezért, illetve most jön a kistesó... akkor ketten fekszenek köztetek , vagy a nagyot kiturja a kicsi? ami ugyancsak nem ébreszt testvéri szeretet. Én az alvás szempontjából amondó vagyok, hogy a gyerek annyit tesz ezügyben amennyit engednek neki... Az enyémek 3-4 hónapos koruk óta átalusszák az éjszakát a saját ágyukban, és a kiságyból-heverőre szokatás sem volt gond. Igaz mikor a lányommal erre rá kellett jönnöm, én is sírtam a szobája előtt mikor hallottam, hogy hisztizik, de megérte, mindenki nyugodtam alszik, öcsinél egyáltalán nem volt semmi ilyen probléma.
De mint mondtam, kinek hogy jó, nem akartam ezzel megbántani sem téged sem mást esetleg.

Kriszta emésztés :) Az én bevált módszerem a savanyú káposzta :) én normál esetben is szoktam ilyet elkövetni mert nekem alapból vannak szorulásos gondjaim. Nem kell sok egy nagyobb csipet naponta, vagy ha durva a helyezet akkor egy fél pohár leve... vagy ajánlani tudom az aszalt szilvát, de nekem bejön a napi 1-2 pohár dobozos baracklé... :) De mindenképp sok rost (zöldség, gyümi) fogyasztása, kevesebb cukros étel esetleg csoki... Ha még eszembe jut valami leírom :)
*kateee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: