A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szép jó reggelt!

Ma nagyon szép az idő, legalábbis itt! Úgyhogy úgy döntöttem, hogy leviszem a kutyákat sétálni aztán elmegyek Mikey-ért, sétálunk egyet anyukámig, eszünk egy fagyit és nagyokat nevetünk! Annyira szeretem! :)

Julcsi!
A beszámolód, mint mindig Tökéletes! :D Aranyos vagy, hogy így leírsz nekem mindent! Szóval bevállaltad amit be kellett! Ügyes vagy! és persze Bátor!

Albi!
Azt hogy értetted, hogy olyan "más" vagyok?! Bár vannak sejtéseim hogy mit takar, de azért ha kifejtenéd...... :wink:

Melcsi!
Reménykedem a spontán babában, de azért érdekel az inszem is. Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy ha mégis megjönne, akkor nekünk nem inszem, hanem ovu. ind. lesz. Hiszen nekünk soha nem esett még szó inszemről. De természetesen optimista vagyok mint mindig, ezért nem lesz szükségem rá! :)

Szimbáné!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Rencsi!
Igen már egészen barna vagyok, jól látod! :) Gondoltam addig amíg nincs baba nem árt a szoli, és amint megtudom úgysem megyek többet. Szóval addig amíg lehet kihasználom. Na de nem viszem túlzásba egy héten egyszer megyek 9 percre!
Remélem a tesztemet jövő 7en bevethetem, és kimutatja, hogy van egy pocaklakóm! :)
A séta jó ötlet a mai napon, használd is ki, és természetesen csak lazán és semmi óvatlan pillanat! :) Vigyázz az ikrekre. És tudod miért mondom folyton, hogy ikrek? Mert nekem az az érzésem, hogy ott bennt ketten vannak! :wink: :lol:

Aki teheti mozduljon ki és sétáljon egy nagyon, mindenkinek jót fog tenni!
Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi,
azért túl sok tüszőt ne növessz! Elég egy ikerpár:) Az anyagi rész tényleg húzos. Én arra gondolok, hogy egy külföldi nyaralástól boldogabb lennék, mikor gyerekem meg nincs.

Modrooka,
a teát iszom, bár utálom. Közép időben 3 napig éreztem a petefészkem remélem ez jót jelent.

Moncsikám,
hogy állsz a kivizsgálásokkal? Van amit nem kell újra csinálnod?

Melánia,
megnéztem a honlapotokat. Van kedvenc :)))

Anyukák,
Tényleg Dévai ad valami szurit szépségre is? :)))))))))))))
miciona

Rólam annyit, hogy dolgozom ezerrel. Szabad napokra meg mindig jut valami. Ma pl. esküvőre megyünk. Vasárnap meló.
Esküvőhöz még a ruha kell. Sietnem kell. Vannak kis buktatók is pl. az anyakönyvvezetőnek nem felelt meg a párom anyakönyvi kivonata, mert nem látszott, hogy az anyja neve rövi, vagy hosszú i. Most lehet menni másik kerületbe, más fogadóóra.

Kitaláltam valamit Szimbáék és Julcsi féle találkozásokhoz.
Kéne egy fórumos jelszó. Egy olyan kérdés, ami nem égő akkor sem, ha nem fórumos ,de ha az egyből tudnánk egymásról.Egy kérdés, egy felelet rá, mint a háborús filmekben.
Vannak ötletek?
miciona

Sziasztok.

ercsikata:hát a múltkor megjött 28 napra pontosan de egyébként 32-33 napos szokott lenni.
Hasszurka???

miciona:na,melyik a kedvenc? Kiváncsi vagyok? Képzeld egy lombikos barátnőmnek is tegnap foglaltuk le a ruháját itt nálunk.Úgy örültem neki hogy segíthettem.Gyönyörű ruhát választott.

Kép
Kép
melánia

[quote="vjulcsi"]T írta:vjulcsii ültetek mellettem, az újságok másik oldalán?

Igen, mi voltunk. Hát, így tényleg csak majd legközelebb.

[quote="vjulcsi"]A írta:vjulcsikkor azt mondod, köv. uh-ig 20 dkg husi, napi 3x futás, vagy ezt majd csak a köv. uh után és addig semmi?

Igen, a következő uh-ig ezt tenném, utána meg, amit a doki mond. Ha azt mondja, hogy fussál többet/kevesebbet, egyél több/kevesebb husit, akkor tedd azt. Ha nem mondja, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy miből (futás, husi) mennyit javasol.

[quote="miciona"]n írta:micionaagyon sokat írtam és elszállt :-(((

Téged idéztelek be, mert most éppen nálad történt, de mindenkinek írom, akivel ez elő szokott fordulni. :-)
Az ilyen helyzetek elkerülhetők, ha vágólapra teszed (=kijelölöd az értékes szöveget és Ctrl+c), amit írtál, mielőtt elküldenéd, vagy előnézetet kérnél. Ettől persze még ugyanúgy elszáll, de marad neked egy másolatod és nem kell az egészet újra megírnod, csak beilleszteni (Ctrl+v).
szimbáné

Szimbáné!
Ilyenkor nem lehet semmi értelmeset mondani. Nem akarsz egy kicsit pihenni? Nekem átlagosan egy évben egy lombik volt, és az is nagyon megerőltető. Nem tudom, Te hogy bírod...

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Szimbáné,
De hát még alá is írtam a papírotokat, és azon ott volt a nevem :) Én meg ezért bizonylatanodtam el, mert gondoltam, ha ti vagytok azok, és van kedvetek beszélgetni velem, akkor a nevemből biztos látjátok, hogy én vagyok :) :)

Miciona ötlete a jelszóra nagyon jó :) :) Gondolkodom, hogy mi legyen az...

Köszi Szimbáné a tanácsaidat, megfogadom őket, bár sajnos napi kettőnél több futás nem fog menni hétköznap.

Kata,
Nagyon drukkolok neked! Remélem, hogy a hasszurka babától van, és nem az átjárhatósági kavart be.

Miciona,
Mikor is lesz a nagy nap?
Miért dolgozol ennyit?
vjulcsi

Kata,
Azt még akartam írni, hogy jól teszed, ha még most mész szoliba, meg hajat festetni.
A papírokon szerepel, hogy a stimu alatt kerülni kell a szoláriumot, hajfestést, sőt még a fürdést is.
Nyilván az esetek kis részében van ezekből baj, de én azért betartom ezeket a szabályokat.
vjulcsi

Hát ez az! Ott volt a neved, oké, (szinte biztos, hogy) Te vagy, de mégsem tudtunk összenézni. Gondoltuk, talán azért, mert nincs kedved most beszélgetni. Nem akartunk tolakodóak lenni. Hát, szó, ami szó, elbénáztuk... :roll: :lol: :cry:
szimbáné

Szimba család:
ez olyan igazságtalan!!!!! nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Moncsi:
Ő van a képen, ugye? az olyan jó lehet, ha van egy kis tündér, aki feltölt és erőt ad neked.
Nekem is volt egy idő, amikor rá sem bírtam nézi kisbabára, akkor tudtam meg, hogy baj van velünk, ráadásul nagyon szerencsétlenül jött ki, mert 4 barátnőm lett akkor terhes és olyan volt mintha mindenkit elveszítenék, mert ők csak a boldogságukról tudtak beszélni. (persze ez érthető, de szörnyű volt az időzítés :cry: )

Katám:
igaza van Julcsinak. Nagyon jól áll a barnaság, de vigyázz a szolival! Van egy bőrgyógyász főorvos ismerősöm, aki egyszer azt mondta, hogy ha megkérdezne a lányom, hogy mehet-e szoliba, akkor azt mondanám neki, hogy csináltasson inkább műciciket, az kevésbé ártalmas!!!.......
nekem sokkoló volt és hatott, előtte jártam én is hetente egyszer, de azóta nem voltam.....és persze ezt nem a terhességgel kapcsolatban mondta, hanem csak úgy!
rencsi79

Melánia,
Az Aphrodité kollekcióból az aki a lépcsőn ül, a Demetriosból több is tetszik, persze az már más, hogy mi állna jól.

Julcsi,
a nagy nap augusztus 8, tehát még van idő.
Azért dolgozom annyit, mert kevesen vagyunk, a válság jó ürügy volt arra, hogy a kilépett emberek helyére ne vegyenek fel senkit és elhitessék velünk, hogy örülhetünk, hogy nem kell elbocsájtani senkit. Így ugyanazt a munkát végezzük kevesebben, de ugyanannyi pénzért. Vadkapitalizmus.
Gondolom Szimbáék papírján nem az volt, hogy Szimba Béla és Szimba Béláné, így a névből még nem tudhattad biztosra ,hogy ők azok.

Szimbáné
Amit Albi írt én is úgy gondolom, de erről már írtam.
Nekem még a 3. ciklus után is éreztem, hogy másképp működik a szervezetem. Akkor most majd megnézem amit küldtél.
miciona

Sziasztok!

Julcsi!
Igen, azért járok most szoliba, mert tudom, hogy már nem nagyon lesz rá lehetőségem! Remélem én is, hogy a hasszúrka babától lehetett. Néha még érzem most is.

Rencsi!
A Szoliról csak annyit, hogy szerintem ártalmasabb, ha kifekszek a napra 20 percet, függetlenül attól, hogy mennyi az idő, mint beállok a szoliba 9 percre. Szerintem a napnak nagyobb a káros hatása. De ez lényegtelen, hiszen úgyis csak addig járok amíg "lehet"! Te hogy vagy? Érzel valamit?

Melánia!
Nekem a ciklusaim hajszál pontosan 30 naposak. Most pl. jövő héten szerdán kellene, hogy megjöjjön. De ha nem jön meg péntekig akkor tuti tesztelek, és akkor már remélem kimutatja a Gábriel teszt, hogy mi az "ábra"! :) Hasszúrka még néha-néha van. Leginkább akkor amikor "megpihenek"! Például most is érzem ahogy ülök a gép előtt! Amikor este lefekszem akkor is érzem! Furcsa érzés, és nem tudom, hogy vajon az átjárhatósági kavar be, vagy éppen egy baba!? :?: :?: :?:

Miciona!
Nagyon durkkolok, hogy az esküvő napján klassz idő legyen. Majd megrendelem neked jó? :wink: :wink: Gondolom várod már! :)
Apánknál mikor kezdtek "újra"?
A kérdésen én is gondolkozom! Bár amikor én találkoztam Melcsivel, Veled és Rencsivel én egyből megéreztem, hogy Ti vagytok a "Fórumos lányok"! De azért kitalálunk valamit!

Legyen szép estétek!
Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Julcsi, a sztorimat nem írnám le még egyszer részletesen ( ha a hozzászolásíimat megnézed, meg tudod találni).
A lényeg: 3 ovulávió indukció és 5 inszemináció után a 6. -már előre feladott -inszem sikerült...
Inkább a 24 hetes eredményt mutatom most meg! Talán ennél jobb bíztatás nem is kell....

Kép B-baba, ő olyan mint én Kép A - baba, ő szeret fotózkodni, mint az apukája

Mocmo, aki már ikreket vár....
mocmo

Sziasztok!
Jelentem folyadék, futás, husi megvolt mára :)

mocmo, igazad van, csak nem tudtam hogyan kell visszanézni a hozzászólásokat, de közben rájöttem. Elolvastam az összeset. Fura, hogy akkor jött össze, amikor tulajdonképpen nem figyeltél oda, nem tartottál be szabályokat.

Sajnos ez a rossz ember, h nem tudjuk, miért nem sikerül sokáig, aztán egyszer csak miért mégis...

Miciona,
Ó, az augusztus a legszebb hónap :) Drukkolok, hogy szép időtök legyen. Nekünk tavaly volt az esküvőnk, és olyan jó volt az azt megelőző időszak. Fárasztó, de nagyon jó. Jó kényelmes ruhát válassz, bár ezt már biztosna sokam mondták neked, és ne legyen túl szűk sem :)
vjulcsi

Mocmo!
Gyönyörűek a babáid!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Mocmo,
A lényeget elfelejtettem: nagyon édesek a babák!!! :)
Nevetitek már vannak? A nemüket tudjátok már?

Kata,
Hol az időjárásjelentés? :)
És hogy vagy? mit érzel? Most már pár napon belül eldől, igaz?
vjulcsi

Jó reggelt!

Bocsi, hogy csak most, de ez a reggel nem úgy indult ahogyan szerettem volna. Ma minden "kicsúszik a kezeim közül"! Szóval ez nem az én napom! :?

Julcsi!
Az időjárásról annyi, hogy igaz szépen süt a nap, de hideg van. Én személy szerint fáztam reggel! :( Már jöhetne egy kis jó idő!
A kérdésed jó! Köszönöm jól vagyok! Már semmi tünetem, vagyis a melleim kezdenek fájni, vagyis már tegnap óta fájnak, de ez akár mensi előjele is lehet. Bár ha jobban belegondolok akkor ez a "tünet" - cici fájás - mensi előtt 5-6 nappal szokott kezdődni, most meg csak tegnap estétől fáj! Szóval igazából meg szerdán kéne megjönnie! De az nagy csoda lenne ha nem jönne meg! :) Hát röviden tömören ennyi!

Többiek merre vagytok? Miciona? Rencsi? Melcsi? SMónika?

Legyen szép napotok!
Jövök még! :)

Kép

KépKép
ercsikati

SZIASZTOK!
gYORS BEKUKK!

Mi teljesen jól vagyunk szerencsére mostmár. Szombaton keresztelkedtünk. A Krisztián végig dumcsizta az egész szertartást, sőt sokszor hangosabb volt, mint a pap!

Szimbáék sajna....

Kata hajrá a spontán babáért! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

SZIASZTOK!
gYORS BEKUKK!

Mi teljesen jól vagyunk szerencsére mostmár. Szombaton keresztelkedtünk. A Krisztián végig dumcsizta az egész szertartást, sőt sokszor hangosabb volt, mint a pap!

Szimbáék sajna....

Kata hajrá a spontán babáért! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!
Mi történt, hol van mindenki?

Kata, mi újság? Mit érzel?

Én szépen szedem a clostit meg a folsavat, sok húst eszem, sok folyadékot iszom, futok, és várom a csodát...
vjulcsi

Sziasztok!

Vagyok ám én is, de volt két határidős munkám amit mindenképpen meg kellett csinálnom. Na hát ezzel most végeztem, reggel 7 óta! :?

Julcsi!
Nincs újság, nem érzek semmit. Mondjuk a cicim szerintem 2x akkora mint amekkora szokott lenni, bár nincs így sem valami nagy, de én még mindig azt mondom, hogy szerintem meg fog jönni! :( Azt hiszem az optimizmusom elszállt, de azért jó, mert tudom, ha megjön hívom Apánkat, és máris felpörögnek az események! :)
Amikor voltál Apánknál mennyit fizettél nála? A gyógyszereket hol váltottad ki? Miket kaptál? Volt hüvelyi UH? Nem volt gázos?

Többiek merre vagytok?Remélem élvezitek a jó időt!

Miciona?
Veled mi van? Te teljesen eltűntél! Remélem jól alakul az esküvő szervezés, és már minden rendben a születési anyakönyvi kivonattal! :)

Rencsi!
Hogy vagy? Vagyis hogy vannak az Ikrek? Remélem jól! Hány terhességi tesztet csináltál azóta?

Majd még jövök! De ti is ám! :):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Kép Benedek Alszik Kép Mikey homokozik Kép Mikey-val Ercsiapu a háttérbe szorult! :) Kép Mikey tente :) Kép Mikey-val rajzoltunk! :)

Egy pár kép! Nektek! Csak úgy! :) Szeretettel!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Katám:
nagyon jók a képek!!! :D
ha nem jön meg akkor hurrá!!! spontán baba :D , ha meg nem jön meg, akkor ahogy írtad, úgy felpörögnek az események, hogy követni is nehéz lesz :D :D :D
Jól vagyunk, illetve vannak hullámvölgyek....időnként baromira fáj a hasam. Megkérdeztem a barátosnémat, aki most szült, azt mondta, hogy ez teljesen normális, mert nyúlnak a méhszalagok, ahogy készül a méh a növekedésre....de akkor leszek nyugodt, ha Apánk is megerősít! már 6 tesztet, teljesen függő lettem :oops:

Julcsi:
hogy bírod a hús evést? 20dkg eszel? fél hétre mész holnap? Jó lenne ha én is mehetnék reggel,
1. lehet, hogy még pont talcsizhatnánk :D :D
2. már úgy szeretném tudni, mi a helyzet odabent.....

Modrooka,
hogy vagy? jót tett a mamáddal való találkozás? nyári szünet előtt akarsz kezdeni vagy csak majd utána?

Melánia,
vörösök?

Szimbáék,
hogy vagytok? Nagyon sokat gondolok rátok!!!!
rencsi79

Kata:
persze arra gondoltam, ha megjön.... :oops: :oops:
rencsi79

Kata drága!

Nem tüntem el, de felmondott a kolleganőm és alig van időm.
Titeket olvaslak ám, meg szorítok, de magamról nincs mit írni.
A két fiú mellé jöhetne nektek meg egy lány! Ők a Te testvéred gyerekei vagy Ercsiapué?

Rencsi,
Hány tesztet használtál el? Holnap lesz a nagy nap?

Julcsi,
Nagyon szorgalmas vagy! Holnap mész uhu-ra?
miciona

Kata,
elég hülyén kérdeztem :oops:
szóval a Te tesvéred gyerekei vagy ercsiapu testvérének a gyerekei?
miciona

Rencsi,
közben pont írtál is!
Szerintem ez már tuti összejött! Azért babonából csak holnap gratulálok :wink:
miciona

Miciona!
A testvérem - nővérem - gyermekei!
Imádjuk őket!

Holnap reggel jelentkezem, hogy mi a helyzet! Egyenlőre még semmi jelét nem adta a "hadsereg"! :!:

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona!
A testvérem - nővérem - gyermekei!
Imádjuk őket!

Holnap reggel jelentkezem, hogy mi a helyzet! Egyenlőre még semmi jelét nem adta a "hadsereg"! :!:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Szimba család, sajnálom.

Kata, megy a drukk. Írj egyből mi van.

Rencsi,
Nekem ugyanez volt. Az elején nem egyszer arra kelltem hajnalban, hogy görcsöl a hasam, mintha megjött volna. Szerencsére ez hamar elmúlt, de mindig nagyon megijedtem.
6 teszt? :lol: :lol: Te felülmúlsz engem is.
Hidd el minden rendben lesz holnap. Mikor mész?
Van valami tüneted már?

Mocmo, gratulálok a babákhoz.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak egész nap a kertben vagyunk.

Szimbáné: Őszintén sajnálom! :cry: :cry: :cry: Remélem, hogy a következő már tényleg sikerül.

Ercsikati: Holnap tesztelsz? Remélem zebrás lesz! :lol: Nagyon jók a képek!

Mocmo: Csodásak a babák. Tudjátok már, hogy milyen neműek? Nevek?

Rencsi79: Holnap mész apánkhoz? Ha végeztél gyere ám a jó hírekkel!

Velünk minden rendben. Ez a hónap most a spontánkodásé, bár nem sok reményt fűzünk hozzá, de csodák még vannak.

Kellemes napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok.

Rencsi:vörösök hanyagolnak.Egyenlőre.Még a végén jövőhét lesz belöle.
Holnapra drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ercsikata:ezek szerint mensi sehol? Nem baj,babára fel.Jók a képek!

szimbáék:látom eltüntetek,megértem.SAJNÁLOM ÉN IS hogy nem sikerült.Pedig ti is "megszenvedtek" a babóért.

Kép
Kép
melánia

Üdv. mindenkinek! Benézek egy kicsit, több időt az állandó robotolás nem enged. :( Szerencsére ez a legfőbb oka annak, hogy mostanság hanyagoljuk a fórumot. A körülményekhez képest egyébként egész jól vagyunk (a sz@rt is meg lehet szokni), de azért aranyosak vagytok, hogy aggódtok miattunk... 8)

Albi & Miciona: a mi helyzetünkben a várakozás nem jöhet szóba. Azt nem tudjuk, hogy mennyi időnk van még próbálkozni, az viszont biztosnak tűnik, hogy nincs 2 év, tehát mi már így is a minimálprojekten vagyunk: 1 babára még van esélyünk. Ha kifutnánk az időből, sosem tudnánk megbocsátani magunknak a késlekedést. Már most is sajnáljuk, hogy annak idején olyan sokáig próbálkoztunk spontán, de hát nem tudhattuk, hogy a helyzet nem annyira rózsás, meg amúgy sem olyan kellemes ezzel szembesíteni magunkat és felkeresni egy központot, amivel szintén elbíbelődtünk néhány hónapig. Mivel nem várhatunk, ezen kívül csak két lehetőség van: vagy feladjuk, vagy pedig belehúzunk. Gondolom, nem árulok el nagy titkot, de mi az utóbbit választottuk. Ha nem lennénk a 24. órában, az időhúzás akkor sem lenne jó, legalábbis én ezt gondolom. A tétlenség, a hosszas várakozás (az eredményesség legcsekélyebb esélye nélkül) csak növeli az elkeseredettséget, méginkább teret enged a negatív gondolatoknak, "lendületből" viszont jóval könnyebb újra nekilódulni. 8) Tudom, ehhez sok energia, idő és pénz kell, de ha ez (most még) nem jelent akkora problémát, akkor vétek lenne egy helyben toporogni.

Vjulcsi: Szimbáné hússal és futással kapcsolatos intelmeit én is osztom. Nekünk tapasztalatunk, hogy a futás abban segít, hogy a hormonokat egyenletesebben "egyék" a tüszők, bár annyit megjegyeznék, hogy ennek fiatalabb korban, vagy inszemnél nincs akkora jelentősége, mégis hasznos lehet. Nálunk korábban volt olyan, hogy a stimu elején sok futás volt és az összes (7) tüsző be is indult. Utána jött egy-két robotolós nap, amikor Szimbáné értelemszerűen nem is futhatott sokat, csak estefelé valamennyit. A következmény: a következő UH-n már "csak" 4 nagy volt, a többi végérvényesen lemaradt. Ekkor megpróbáltunk több mozgási lehetőséget becsempészni a dolgos hétköznapokba és megint egyszerre növekedett a 7, de a lemaradást a picik sosem tudták behozni, így a végén csak 4 volt jó, a többi sajnos nem bizonyult eléggé érettnek. Ebből mi azt szűrtük le, hogy a pörgetés a stimu elején a legfontosabb. Inszemnél - mivel nem kell sok tüsző - az első UH-ig mindenképpen érdemes hajtani, aztán ha szükséges, vissza lehet venni a tempóból, mert a lemaradók úgy sem fognak játszani, utólag a nagyokhoz növeszteni a piciket meg lehetetlen, tehát jobb biztosra menni, főleg akkor, ha a beállításnál is erre szavaztatok. 8) A hússal kapcsolatban ennek a fordítottját valljuk: az elején csak visszafogottan, de naponta többször kell enni ( összesen napi 20-30 dkg), de ha fennáll a hiperstimu veszélye, akkor aztán húst kell enni ész nélkül (50 dkg/nap). Az UH és a vérvétel eredménye majd megmutatja, hogy van-e ennek esélye.

Miciona: utólag kiderült, hogy a leszívás (egyben a megtermékenyítés) pont a Jónás napon történt. Ez meglepi volt, mert a vörösök intézték az időzítést, a legkevésbé sem mi. Ennyit a Jónás módszerről? :roll:

Rencsi79: drukkolunk, hogy holnap Dévisz legfeljebb csak azért ne lássa teljesen jól a petezsákot, mert egy másik eltakarja. :D Azért reggel is tesztelj egyet, mert Dévisz ilyenkor ragaszkodik a friss eredményhez. Ahogy mondani szokta: "reggel tesztel egy pozitívat, aztán felhív..." 8)
szimba

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Az idő kint csodálatos - már most - de én ennek ellenére reggel amikor indultam otthonról - 5:30 - akkor fáztam még nagyon, ezért értelem szerűen beöltöztem. Ennek következtében már tudom, hogy hazafelé meg fogok sülni, de azt hiszem nem szeretnék most megfázni! :) Remélem osztjátok az elgondolásomat! :wink:

Csomee!
Ma még nem tesztelek, ugyanis ma kéne, vagyis, dehogy kéne, hogy megjöjjön. Ennek egyenlőre még semmi jelét nem látom. :oops: Ha nem jön meg mondjuk szombatig akkor fogok csak tesztelni vasárnap reggel! Szóval, a teszt még "messze" van! Azért szeretnék csak "később" tesztelni, mert volt, hogy késett 3-4 napot, és én meg egyből teszteltem, és picit rosszul érintett :cry: , hogy negatív volt! :(

Melcsi!
Még nem jött meg, de valami azt súgja, hogy hamarosan engem is elérnek a vörösök. Nem tudom miért érzem ezt, de most ezt érzem! Ugyan jelei nincsenek a mensinek, de valami azt súgja, hogy meg fog jönni! :cry: Néha érzek "mensis érzést", de ez viszonylag hamar elmúlik!

Rencsi!
Tudod már hogy hányra kell menned Apánkhoz? Nagyon szoírtok, bár szerintem nincs baj! Az ikrek jól érzik magukat ott bennt a pocakodban! :) Ha már megjöttél Apánktól feltételnül írj, hogy mit mondott! :) Várjuk nagyon a hírket, és természetesen szorítok nagyon-nagyon, hogy minden rendben legyen! Ne izgulj, minden rendben lesz! :)

Julcsi!
Veled mi a helyzet? Mikor kell menned Apánkhoz? Hogy bírod a húsevést? Mennyit eszel egy nap?

Puszi Mindenkinek! Legyetek jók, és gyertek a hírekkel! :)

Kép

KépKép
ercsikati

És itt egy link! Írd alá, ha egyetértesz, és továbbítsd te is, hátha elérnek vele valamit! :)

Írd alá TE is!! Tiltakozó nyilatkozat a GYED lerövidítése ellen!

http://www.petitiononline.com/gyed01/petition.html

Ha sikerült elolvasni, az alján kattints a "Click here to sign petition"- ra, majd add meg teljes neved és e-mail címed!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok, most beszéltem Apánkkal. Azt mondta, hogy akkor most induljak!!! Ahogy megjöttem írok.
Drukkoljatok!
puszi
rencsi79

Sziasztok!

Rencsi, szerinem pont én voltam bent, mikor telefonáltál :)
Nagyon drukkolok, mindennek rendben KELL lennie! :)

Na, hát megvolt az UH. Eddig 5 szem clostit szedtem be, 2 napja ment a stimu. Az eredménye: bal oldal 4 db 4-es, 3 db 5-ös, jobb oldal: 1 db 8-as, 1 db 6-os és 3 db 4-es.
Apánk először felszisszent, majd mikor megkérdeztem,hogy ez mit jelent, azt mondta, csak annyit tud mondani, hogy egy picit mocorognak.. De hogy ez még nem mérvadó, mert még tart a menzesz, és még az elején vagyunk (ez a 7. nap reggele volt).

Szimbáék, tudom, hogy elfoglaltak vagytok, de ha mégis bekukkantotok, segítenétek? Szerintetek ez az eredmény mit jelent?
Természetesen elfelejtettem megkérdezni (iszonyatosan izgultam), hogy mit tehetnék én az ügy érdekében, futásról, húsról egyáltalán nem esett szó. Most nem tudom, folytassam a futást és a húsevést? vagy Dévisz azért nem mondta, mert erre nincs szükség?
Mert ugye azt mondjátok, hogy a futás segít egyenletesen elosztani a hormonokat... de mintha ez nálam nem annyira használt volna, pedig napi kétszer 20-30 percet futok, még ma reggel is, pedig 4.25-kor kellett így kelnem. Húst eddig 2-3 kisebb szelettel ettem naponta, szerintem ez kb. 20 deka lehet, bár nem mértem meg...
Köszönöm előre is a segítséget, illetve az előzőeket is! :)

Egyébként Szimbáék teljesen érthető, hogy újra nekimentek, nagyon drukkolok és sok pozitív energiát küldök hozzá!!!

Kata,
Neked nagyon drukkolok :) Irj mindenképp, jelentsd azt is, ha nem történik semmi :)A képek szuperek :)

Comee,
Hajrá spontán hónap! Csodák pedig vannak :)
vjulcsi

Kata,

aláírtam a nyilatkozatot. Hol találtad? Elküldöm egy pár embernek.
De jó lenne, ha nem jönne meg és vasárnap pozitívat tesztelnél!!!

Rencsi,
Nagyon izgalmas napod lesz! Ma láthatod először a babyt.
Írjál feltétlenül!

Julcsi,
Én örültem volna ennyi tüszőnek a lombikhoz. Nem tudom mit jelent, hogy a mocorgás. Gondolom a méretbeli lötyögést. A 8-as és a 4-esek eltávolodhatnak. Ennyi tüszőből biztos vagyok benne, hogy baba lesz, vagy babák?!

Szimba,
Persze igazatok van! A 24. órát a fehérvári úti vizsgálat ereménye után mondod, vagy Dévai mondta?
Azt vettem észre, hogy akik rengeteg tüszővel indulnak sokkal könnyebben terhesek maradnak, még akkor is, ha ők is csak 2 tüszőt kapnak vissza. Valami az ő szervezetükben több (vagy kevesebb :roll: ). Progeszteront azt ti is nyomjátok, akkor mi???
miciona

Szia Miciona,

Köszi a választ, szerintem a mocorgás annyit jelent, hogy nem nagyon növekedtek meg, de hát még az elején vagyok, és szuri sincs bennem, csak az a pár szem closti.
A próféta szóljon belőled! Igen, ennyi tüszőből már 'illene' babának lennie (vagy babáknak, nem bánom :)), de sajnos nagyon sok minden játszik még szerepet abban, hogy összejön-e. Férjecske utoljára januárban volt katonanézésen, nem tudjuk, most hogy áll a dolog, illetve a stesszet sem tudtam nagyon elkerülni (hozzánk most szivárgott be a válság, elkezdődtek az elbocsátások:((

És te hogy vagy? A különböző természetes gyógymódokkal mi újság? Mit alkalmazol?
vjulcsi

sziasztok,

megjöttem!!! :D 1 baba van a pocakomban!!! Nagyon örülünk!
5-én kell újból menni és ha minden ok, akkor már szívhangja is lesz.
Kaptunk képet! Igazi gyönyörűség, mondtam Apánknak, hogy tiszta férjecske, persze nevetett.... :D

Julcsi:
mikorra mentél? hányadik voltál és mikor végeztél? Mész pénteken is? és akkor nem is változtatott a bogyókon?
Nekem is mondta anno, hogy mocorognak, én úgy értelmeztem, hogy elkezdtek reagálni a hormonra...... szerintem nálad azért szisszent fel, mert elég sokan vannak, a kis hormon mennyiség ellenére is, bár akkor miért nem mondta a fehérjét.....?

Majd még jövök, csak lefekszem egy kicsit, mert hulla vagyok....
rencsi79

csinálok vonalzót, ha sikerül....

Kép
rencsi79

Rencsi, GRATULÁLOK!
Annyira örülök, h minden rendben van! Nagyon jó a vonalzód :)
és mit láttál az UH-n? Nincs kedved feltenni? De jó most nektek... :)
Doki mit mondott, a munkával mi legyen? ha nem muszáj akkor inkább ne?

Már ott voltunk ma reggel 6.50 körül, és még senki nem volt, pontosabban pont egyszerre érkeztünk egy lánnyal. Szóval így 2.-ak lettünk, már 7.40 felé bent voltunk Apánknál, és szerintem 10 percet lehettünk bent max.
Szerintem is a sok tüsző miatt szisszent, de ha a mocorgás azt jelenti, hogy valami elindult, annak nagyon örülnék :)
A fehérjét nem tudom miért nem mondta, igaz, a múlt héten már szóba került, de akkor is én hoztam fel, ő csak megerősített benne, de semmi konkrétumot nem mondott...
vjulcsi

Sziasztok,

Rencsi, nagyon örülök, hogy minden rendben van, tényleg tedd már fel a képet a kis pöttyről. :lol:

Szimba család, teljesen igazatok van, soha nem feladni és menni tovább, bár ez biztos sokszor nagyon nehéz lehet. Minden elismerésem a tietek, de biztosan tudom, hogy ennek meg lesz a jutalam hamarosan.

Kata, nekem is mensis érzésem volt hetetkig, és látos mi lett. :wink:

Kép
gmelcsi1

Rencsi! Gratulálunk! :D Nem semmi, hogy - ha jól emlékszem - ősszel jártatok először Dévisznél és az első lombik sikerült is. A Doki hogy fogadta? Az UH után "megadóztatott" (1 gyerek = 1 puszi)? :D

Vjulcsi: Most megfogtál. Az összesen 12 tüsző több, mint sok (mármint inszemnél). Ha a méreteik alapján együtt lennének, akkor azt mondanám, hogy felesleges futni. A mi tapasztalatunk ezzel szemben az, hogy ha már az elején ekkora különbségek vannak, akkor a futás csak segít abban, hogy az az egy nagy ne egye el az összes hormont a többi elől (ezáltal tovább növelve a különbséget). A tüszőméretek egyébként nem túl nagyok, de tudjuk be ezt annak, hogy még csak a stimu legelején vagytok. Általában hány naposak a ciklusaid? Nálunk 27-28 napos ciklus esetén 2 nap stimu után általában 6-8 mm-esek szoktak lenni azok a tüszők, amelyek a végén egyáltalán esélyesek jó minőségű petikék növesztésére. Persze elképzelhető, hogy hormonbevitel nélkül a növekedés dinamikája így is megfelelő és a menstruáció után a tüszők még meglódulhatnak, de lehet, hogy a 4-esek már nem fognak használható méretűre nőni. Ez lenne a jó, hiszen 5 pete inszemnél még mindig több, mint ideális. Mivel neked ez még csak az első stimu, felesleges tovább ragozni a dolgot, hiszen péntekig még bőven változhat a kép. Ahogy Dévisz mondani szokta: "minden nő más és minden ciklus más". Sajnos igaza van. Minket még 5 stimu után is érhetnek meglepetések. Nagyon kiváncsi vagyok a pénteki eredményre. Szerintem ne vidd túlzásba a husit, a 20 dkg/nap elég lesz. Abban biztos lehetsz, hogyha a Doki szükségesnek látná az észnélküli húsevést, legalább háromszor említette volna azalatt a 10 perc alatt, amíg bent voltatok. :) A futást se vidd túlzásba, de ne hagyd el teljesen! A keringésre gyakorolt hatása révén a tüszők növekedésén túl a méhnyálkahártyának is segíteni fog, ami a történet szempontjából legalább olyan fontos, mint a jó petikék. Azért ne lepődj meg, ha Dévisz pénteken változtat a gyógyszerezésen...

Miciona: a kérdéseidben benne voltak a válaszok. A fehérvári úti hormonvizsgálat miatt gondoljuk azt, amit írtam. A másik felvetésed is jogos. Nagy mennyiségű alapanyagból nyilván jóval könnyebb azt a 2-3 nagyon jót kiválasztani, ami végül esélyes lehet. Erre azt szoktam mondani, hogy ez olyan, mint egy családi focimeccs. Az egyik családban van 12 gyerek is, a másikban meg csak 2. Ha mindegyik családnak ki kell állítania egy 6 tagú csapatot, nyilván a sokgyerekes család csapata lesz a győztes, hiszen a másikban a nagymamát is be kell állítani a kapuba, ráadásul csatárposzton a nagypapára is számítani kell. :) Tény, hogy minőség szerint osztályozni szokták a petikéket, de nem tudjuk pontosan, hogy milyen szempontok szerint végzik ezt és könnyen elképzelhető, hogy jó pár olyan tulajdonság is van, ami ezt alapvetően befolyásolja, de (még) nem is tudnak róla, vagy ha igen, akkor sem mérhető... :roll:
szimba

Sziasztok,

köszönöm mindenkinek, hogy drukkoltatok!!!

Hogy kell beállítani, hogy a vonalzó ott maradjon??? Én beszúrtam a linket, de csak annál az üzenetenél volt ott......

Julcsi: nagyon sok mindent mondott, hogy mit ne, csak kapkodtam a fejem, pl.: az autózás, mert állítólag valami rezgéseket bocsát ki és attól el lehet vetélni...... A munkát nem kérdeztem, mert szerencsére megengedhetjük magunkat és az elmúlt 10 évben tartalékoltunk, akkor még nem gondoltunk, hogy erre, de a lényeg, hogy van mihez nyúlni. Amíg letelik a kritikus időszak (12 hétig) addig szerintem folytatom ezt a nagyon óvatos, pihenős életmódot, aztán ha bírom szeretnék még egy kicsit dolgozni, persze ha akkor még lesz munkám.....

Szimba:
A párom végig azt hajtotta, hogy szerinte kettő lesz, mondtam hogy szívem szerint én két lányt szeretnék, de 1 fiút érzek már egy ideje. Amikor mondta Apánk, hogy egy baba van, akkor rögtön mondtam, hogy két puszit kaptam:) erre ő, akkor adjak egyet vissza! :D Nem egyet adtam, összevissza puszilgattam!!!!

Melcsi:
neked is Elevitet kell szedned? Neked voltak tüneteit, ha igen, meddig? Nagy már a pocakod? Mennyit híztál?

puszi

nem tudom felrakni, mert nincs szkennerem és a telefonom sem fényképez:(, de majd kitalálok valamit
rencsi79

Szimba:
igen jól emlékszel, első lombik és ősszel voltunk Apánknál:) Nagyon szerencsés történet! Ezt most lekopogtam.... :oops: Már több mint 4 éve akarunk babát, csak sokáig vártunk....
Apánk nagyon örült, mondta, hogy ritka az elsőnél terhesség...
rencsi79

Szimba,
Köszönöm szépen a választ, gyors volt de már úgy vártam! :)
Rendben, azt hiszem próbálok nem gondolni az egészre, mert bevallom, nem nagyon tudok másra gondolni, csak az inszemre reggel óta, illetve hogy minden rendben lesz-e.
Akkor eszem husit úgy normálisan, és visszatérek az amúgy is szokásos reggeli futásomhoz, este úgyis sétálok minden nap egy órát, az elég lesz. És próbálok lazítani...
A ciklus nálam is olyan, mint Szimbánénál, szóval a tüszőméret is lehetne egy picit nagyobb szerintem.

Még egyszer köszönöm a kimerítő választ, aztán pénteken meglátjuk :)

Rencsi,
Mármint úgy egyáltalán nem jó, ha autóban ülsz? Az első 12 hétben? És ezt be tudod tartani?
Képzelem milyen volt Dévisz, hogy örült, amikor összevissza puszilgattad, eszméletlen jó érzés lehet neki is, amikor ilyen boldogságot 'csinál'.
Ma reggel amúgy is nagyon jó kedve volt, mikor bejött, mosolygós volt, viccelődött :)
vjulcsi

Julcsi:
vezetni egyáltalán nem szabad (de nincs is jogsim, így ez nem lesz gond :D ), de azt mondta, hogy az autóban utazás....kérdeztem, hogy városon belüli rövidebb utak, erre mondta, ezt a rezgés dolgot, majd annyit hogy ne utazzunk vidékre hetente.....még nem tudom hogy lesz, én busszal járok,de gondolom az sem jobb. Megpróbálok minél kevesebbet kimozdulni, nem bocsátanám meg magamnak, ha valamit nem tartok be és azért baj lenne. Bár egyesek ugyanúgy élik az életüket miután meg tudják, hogy teherbe estek és nem lesz semmi bajuk, de én nagyon vigyázok Drágaságra. Csak akkor "menjen", ha esetleg beteg, egyéb tényezőt minimálizálok!
rencsi79

Sziasztok!

Rencsi!
Nagyon-nagyon Örülök, de ezt már kifejtettem! :lol: Annyira érzetem, hogy babát hozok neked! Remélem a másik lánynak Erzsónak is hasonló örömöket okoztam! :)
A vonalzót a profilba az aláíráshoz szúrd be, és akkor ott fog maradni! Egyébként nagyon-nagyon aranyos! :)

Julcsi!
Próbálj meg másra gondolni! Lazíts, és kösd le magad! Én például annyit dolgoztam ma, hogy el is felejtettem - szinte - hogy ma már meg kellett volna jönnie! :) Azért amikor a wc felé mentem tudtam, hogy mit nem szeretnék látni a tisztasági betéten! :lol:

Melcsi!
Azokat a bizonyos "érzéseket" nem mindig érzem, csak néha-néha! Ezért is próbálom lekötni magam a munkával, hogy az ilyen dolgokra se figyeljek oda! Neked folyamatos volt ez az érzés, vagy csak néha-néha?

Legyetek nagyon jók, és vigyázzatok magatokra!
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi:
vezetni egyáltalán nem szabad (de nincs is jogsim, így ez nem lesz gond :D ), de azt mondta, hogy az autóban utazás....kérdeztem, hogy városon belüli rövidebb utak, erre mondta, ezt a rezgés dolgot, majd annyit hogy ne utazzunk vidékre hetente.....még nem tudom hogy lesz, én busszal járok,de gondolom az sem jobb. Megpróbálok minél kevesebbet kimozdulni, nem bocsátanám meg magamnak, ha valamit nem tartok be és azért baj lenne. Bár egyesek ugyanúgy élik az életüket miután meg tudják, hogy teherbe estek és nem lesz semmi bajuk, de én nagyon vigyázok Drágaságra. Csak akkor "menjen", ha esetleg beteg, egyéb tényezőt minimálizálok!
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: