A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Annnnnnnnnnyira szép gyerek ez a Márk!!! :shock: :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziaszi igen tudom :):):)

nika70
Salgótarján

halihóóóó nócika mi van veletek????? annyira izgulok jerlentkezz

nika70
Salgótarján

Nócika:senkinek nem adott életjelet???

Mi voltunk a boltban azóta megint itthon vagyunk mert esik az eső :twisted: olyan rossz,hogy nem tudunk kimenni.Persze pont ilyenkor nem érnek rá a bnőmék se.
Vendég

Sissi!

Szép család vagytok!
És Márk nagyon édes.
Bninek is ilyen szőnyege van. :)

Nócika!

Mi a helyzet Reginával?

Délután elmentem orvoshoz. Ma elmaradt a rendelés... :roll: :)

Aztán Apa elvitt Aldiba, vsároltam Benivel, ő pedig Marcira vigyázott az autóban.
De megvettem az ajándékokat a holnapi zülinapi buliba. Ezzel sem kell már foglalkozni. :)
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat és a bíztatásokat, nagyon aranyosak vagytok :D
Kb 1 hét múlva kiderül minden...de már egy jó pár napja "mindjárt megjön"-érzésem van, néha meg olyan, mintha zsibbadna a hasam :shock: Ilyet azelőtt még tuti nem éreztem, úgyhogy ha ez nem baba, akkor nagggyon kíváncsi leszek, h mi okozhatja.

Nagyon édesek a babafotók :D Sissi, ti is olyan szépek vagytok együtt, szép család vagytok...és már a 6.hónapban vagy??? :shock: :D Aztaaa!

Nócikáért én is nagyon izgulok!!!

afra.h

senki nem adta meg neki a számát?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is várom a híreket.
Nekem megadta a számát-
Már írtam neki.
Remélem minden rendben velük.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Afra!!
Nagyon kecsegtető!
Drukkolok nagyon.
Piri tünés Afra-tól!!
1 hét és akkor már többet tudunk.
Átérzem mit érezhetsz most!!
Izgalmas, és jó érzés, valamint félelem is.
De próbálj megnyugodni!! (ha tudsz).
Puszi

picimami

Hírek Nócikától:
[quote]S írta:zerintem mikor fújtam a nózim megmoccant.

Nincs gépközelben. Köszöni mindenkinek az aggódást.

Örülök, hogy minden rendben.
Kicsit mozgasd meg a drágát.
Vigyázz magadra!! És Reginára is.

picimami

Zsu!
Jobban vagy?? Sikerült pihenned Drága??

picimami

Jajj Nócika, akkor kicsit meg lehet könnyebbülni... :)
Pici! Azt mondod, kecsegtető? Engem kicsit megijeszt olykor, amikor már-már azt hiszem, h mindjárt megjön (és még bő egy hete van hátra!!!!)...de reménykedem NAGYON!

afra.h

afra, drukkolok! :D
nócika, ilyenkor leszel szíves gépközelben lenni, hogy ne aggódjunk!!! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos! Köszi, drága vagy! Hogy vagytok? Annyira édes volt az a két fotó, ahol Apja-fia versenyalvást rendezett :D

Ja és Lányok! Szeretnék elnézést kérni a pár nappal ezelőtti negatív hozzászólásomért....ne haragudjatok :oops:

afra.h

Nócika:örülök,hogy minden rednben,de máskor jelentkezz!!!! Azért mozgasd meg a drágádat.

Afra:mennek a drukkok. Fő a pozitiv hozzáállás. :D :D
Vendég

afra, köszönjük, alakul a rendszer, persze nem MI alakítjuk a Zurammal... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Urad marad a cégnél?

Afra!

Nekem Benivel folyamatosan olyan érzésem volt, mintha bármikor megjöhetne. Csak azért tudom pontosan, mert Horvátországban nyaraltunk, és mindenhova tampont hordtam magammal. :D

Nócika!

Örülök, hogy minden rendben Reginával.
Vendég

Cat, igen, nincs benne a 109 elküldöttben.
Az irodáról végül egy embert küldtek el (igazából kettőt, de a második helyére felvesznek mást, a munkájával nem voltak elégedettek).
Most várjuk a következő hónapot.
De elképzelhető, hogy a cégnek is vége lesz nyárra... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Egy hónap is valami. Történhetnek csodák is.
A lényeg, hogy van még munkája.
Vendég

persze, ezért nem is panaszkodom :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Afra!

Milyen ember volt Eduardo Rózsa Flores és Magyarosi Árpád? Személyesen is ismerted őket?
Még egy közös ismerősöm volt az elsővel, az egyik első szerelmem... A másodikkal pedik az egyik unokatstvérem... Furcsa dolgok az életben.

Bocs, ha nem szeretnél rá válaszolni.
Vendég

Cat, Te miket tudsz... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Iwiw. Már szinte mindenkit meg lehet találni. Lassan az a furcsa, ha valaki nincs rajta. Mintha valamit titkolni akarna...
Vendég

Jó reggelt!

Mi már kb 1/2 órája fenn vagyunk.Én megreggeliztem Márkra ezt nem lehet mondani.

Most jön a FORMA-1 IDŐMÉRŐ utána pedig megyünk anyuékhoz.Ma tartjuk nagymamám szülinapját.

Kinek hogy telt az éjszakája?
Vendég

sziasztok én meg arra keltem fel hogy olyan az alsó ajkam mint akinek kollagént tettek bele tud valaki valamit hogy mi okozhatja ezt?iszom a calciunot mintha lejjebbment volna de lehet pszichésen beberszélem magamnak

nika70
Salgótarján

Nika.nem ettél vmi olyat amit régen vagy egyáltalán nem? Ill gyógyszert nem szedsz ugye?mert esetleg attól is lehet.De ha nem megy le szerintem mutasd meg egy dokinak.
Vendég

nem ettem semmi olyat ez most reggelre lett iylen most mintha kicsit lejjebb ment volna a calciumtól gyógyszert nem szedek semmit :)hátha nagyon nem változik akkor megyek a dokihoz de hétfőig kihúznám mert hétvégén ügyeletben ki tudja milyen doki van
utánanéztem mi lehet az ajakzsibbadás hát ne olvastam volna inkább :D:D:D:D idegrendszeri probléma lehet na nem is lovalom bele magam

nika70
Salgótarján

Nika!

Nem csípett meg valami az éjszaka, amire allergiás lehetsz? Egy pók esetleg? (Tiszta Dr. House... :wink: )

Sissi!

Majd eszik Márk is, ha éhes lesz.
Én is benyomtam már egy lekváros fánkot. :D
Nem megy ez a diéta nekem.
Tegnap megnéztem a 24 utolsó három részét, és közben befaltam egy csomag gumimacit. Ezt persze két fánk után... :o :oops:
De még mindig tartom a tegnapi súlyomat. :D :D :D
Vendég

Érdekes a rajtsorrend... :o
Kíváncsi vagyok a holnapi rajtra ezek után... :wink:
Vendég

Szép hétvégét Mindenkinek!

Afra!
Én a 12 hétig azt éreztem hogy meg fog jönni, olyan menszi szerű érzés volt sokáig.
Szóval nyugi. És biztasd őt!!

Nemlajos!
Nagyon örülök, hogy a párodnak megmaradt a munkahelye. Így is maradjon jó sokáig.

Nekem nincs túl jó kedvem. Kicsit elegem van mindenből.
Anyós után takarítani, pakolni.. és még csesztet is.

Már kész van a paradicsomlevesem. Friss fejes saláta, és csirke pörkölt lesz az ebéd.
Egy adag ruhát kimostam.
Nincs jó idő.. de friss a levegő.
Szellőztetek mindenhol.
Apa autót nézni ment apósommal.
Persze utána majd szekrényt gyártanak végre...

picimami

Nika!
Lehet hogy valóban megcsípett valami.
Remélem szépen lemegy a duzzanat.

picimami

Sziasztok! Bocsi az eltünésért, ma lesz egy kis időm, csak 2 gyerekem van, apa egész napra magával vitte Hamzát! :lol: :lol: meló, aztán foci!

mikor a két kicsi alszik jövök!

Puszi! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek! Pici! Anyóssal ne foglalkozz...jaja, tudom, könnyű mondani, de hidd el, ez a legnagyobb "sértés", mait vele tehetsz.

Cat! Huh, hát tegnap reggel ez a hír fogadott, és egész nap mást se tudtam tenni, mint nézni az új és újabb híreket, h mikor mondják már végre, h nem voltak terroristák!!! Személyesen csak futólag ismerem mindkettőjüket, tavaly nyáron voltunk együtt egy muszlim táborban. Mélyen megrázott így is, ami velük történt :cry: Főleg szegény Árpi :cry: Persze, Edut is nagyon-nagyon sajnálom, de ő ugyebár megjárt jópár háborút, harcolt, szóval valahol biztos fel volt készülve az ilyen halálra.
De Árpi! Istenem, ő egy kis szeleburdi, ámde csupaszív emberke volt! Emlékszem, mikor a táborban voltunk, ott volt velünk a barátnője is, akivel egy házban aludtunk. Mesélt néhányszor az Árpiról, a kapcsolatukról...és azt lehetett leszűrni (meg látszott is rajta), h ő egy kicsit hebehurgya, laza, szórakozott fiú, de nagyon-nagyon jószívű, szelíd ember, aki nagyon büszke arra, h magyar!
Folyton csak arra gondolok, h mit érezhet az édesanyja :cry: A hírekből tudja meg, h a gyermekét brutálisan kivégezték (ráadásul premier plánban mutatja a feltett videó a holttestét), és ráadásul még terroristának is titulálják őt! Szörnyű :cry:
Edut is csak felszínesen tudtam megismerni...első benyomásra is nagyon bonyolult, összetett személyiségnek tűnt (és ahogy olvashattatok róla, valóban az is volt). Többet nagyon nem tudnék róla mondani, mert én magam se tudtam hova tenni. DE! Nagyon szimpatikus volt, mindenkivel kedves, baráságos.
...És a film, ami róla szól (Chico), nagyon-nagyon megrázó!
Csak úgy halkan jegyzem meg, h elég sok dolog alól kilóg a lóláb és nagyon homályos a háttere ennek az ügynek, de ezeket valószínűleg eltussolják majd, és nem fog kiderülni, h miért is ölték meg őket. Valószínű ezt magukkal viszik Eduék a sírba!
Isten legyen hozzájuk kegyelmes!

Bocs, ha hosszú voltam :(

Húú Nika! Olyanom egyszer nekem is volt...és máig nem tudom, h mi okozhatta :shock: De pár óra alatt leapadt..

afra.h

nika, nem vert véletlenül szájon a párod éjjel? :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na szép napot! :)

Hogy smint? :)

Afra!

Nekem is mindig "megfog jönni ", érzésem volt!. ezt valószínűleg a beágyazódás okozza! :) :) :) hú dee izgi!. fhászkodom értetek, és insallah más babásan jöttök haza! mikor is pontosan? 3 napra? :shock: :(
akkor gondolom abba nem férek bele, meg a fodrász se, de ha mégis szólj! :) :) :) :) mert nagyon örülnék! :)

Azt sem tudom miről írtál! :oops: :oops: :oops: :oops: látszik hogy nem nézek híradót, csak 100 évben egyszer. :?
de látom téged megrázott és remélem minnél hamarabb megnyugszol!( a túlzott érzékenységet okozhatja ám a hormonváltozás, ami a terhességgel át) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemlajos
Nagyon örülök, hogy nem vagytok benne a 109 elküldött alkalmazottban! :wink:
Örülök, annak is hogy rendeződnek az éjszakáitok Dömével! :)

Kép Kép Kép
asiye

Nika! Jobban vagy?
Lehet hogy tényleg felfújattad csak nekünk kamuzol itt!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sissi!

Nagyon jól látszik már a pocid! :roll: :roll: :roll:
és Márk nagyon szép kisfiú! :roll:

mennem kell Alperhez! :?

Kép Kép Kép
asiye

Asiye! Köszi a bíztatást és a fohászokat...nagggyon jól fognak jönni :)
Igen, most csak 3 napra megyünk és csak Bükre, de május végén hazamegyünk kb 1 hétre, és akkor megyünk Pestre is. Szeretnélek majd meglátogatni benneteket (fodrász nem olyan fontos).

Jaja, okozhatja az izgalmakat a terhességi hormonváltozás is, de szerintem nem elsősorban az (márha az is közrejátszhat)...2 magyar testvérünket csütörtök hajnalban szitává lőttek Bolíviában (és azzal gyanúsítják őket, h terroristák - hogy ebből mennyi igaz, csak Isten tudja, de személy szerint én nem tudom elképzelni). Röviden ennyi a hír :cry:

Ja és az Árpiról még annyi eszembe jutott, h emlékszem, tavaly a táborban lett muszlim, már nagyon közelt állt hozzá, és azzal bíztatták a többiek, hogyha már úgyis elhatározta, akkor tegye meg, ne halogassa, mert ki, tudja, h meddig fog élni...és a most következő nyáron ő már.... :cry:

No, be is fejeztem a témát.

afra.h

Afra

Köszönöm, hogy leírtad, sejtettem abból amit Catnek írtál, hogy muszlimokról lehet szó! :cry: :cry: :cry: :cry:

De Al-hamdulillah, hogy még volt idej felvenni a vallást!
És manapság kit nem tekintenek terroistának, akinek csak köze van az iszlámhoz?
Szerintem nem kell sok(ezt esetleg akár 100 évben értem), és megint a kereszténység lesz a központban, majd a zsidóság és így tovább....
hát most ez van....Isten adjon könnyebbséget a családtagoknak, mennyire borzalmas lehet egy szeretett személyt elveszíteni....hogy akit mi szeretünk, óvunk-védünk, egy VALAKI pillanatok alatt semmivé tesz....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép Kép
asiye

Egyébként alszik Alper is, és én délelőtt elkezdtem ablakot pucolni, amit be kell fejeznem :?

akartam képet rakni, de a férjem valahova átrendezte és nem találom! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép Kép
asiye

csajok köszike :):):

megcsípni nem csípett meg semmi:) beszéltem egy ismerősőmmel aki az eüben dolgozik meg igazából fogászaton vagyis ért az ilyen szájjal történő dolgokhoz azt mondta lehet herpeszem lesz azért duzzadt fel mert nem viszket nem zsibbad csak akkora volt na nem az egész szám csak az alsó ajkam közepe volt megduzzadva de már nincs annyira azt mondta barátnőm lehet nem lesz belőle herpesz mert esetleg a szervezetem elintézi de az is lehet hogy pár nap múlva már kijön teljesen :) idegire azt mondta hogy az nem középen hanem alul felűl és csak egyik oldalon lenne zsibbadt de ez nekem nem zsibbad csak meg van duzzadva :D:D:D:mint Kelemen Annácskának :):):)
párom nem vert szájon se a ygerek :) :wink: :wink:

nika70
Salgótarján

Sziasztok!!

Bocsi mindenkitől, hogy nem jelentkeztem! Csak tegnap kicsit kiborultam!! Mikor kifujtam a nozim azt hiszem megmozdult! Ma meg már vissza tért a régi kerékvágásba! Lehet az apucikája is hiányzott neki! Ő nyugtatott, hogy nincs gond meg minden ma reggel és elég aktiv volt a kicsi lányom!!!! Köszönöm mindenkinek!!!! Ma már jól vagyunk! És ugy látszik nem szereti, ha az anyucija sír!!!!

Ma megyünk kerty partyzni a sogorékhoz!!! Minjá állok neki pácolni husit!! Mi azt viszünk!!! Meg üccsit! Asszem pedig szivesen innék valami fini bort, de nem merek! Pedig lehet egy pohárkával nem ártana meg! Na majd meglátjuk!!!!!

Remélem sokan kimentek a szabadba ma, mert olyan szép idő van!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nika! :) :) :)

Nócika! Örülök, hogy minden rendben a picikével! Érezzétek jól magatokat!

Rakok pár képet, még múlt hétvégén készültek! :)
Kép Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
asiye

Yasemin egyre többször ÖN-etet! :) ha nagyon éhesek egyszerre, ez a megoldás marad! :)

Kép Kép Kép
asiye

asiye nagyon jók a képek :):): gyönyörű gyermekeid vannak büszke lehetsz rájuk :):):)

Nócika eg ypohár bort nyugodtan megihatsz nem lesz semmi baja a babának ne izgulj ha jól esik idd meg :):):):)és örülök hogy minden rendben mondtuk mi hopgy ok lesz minden ?:):):):)

nika70
Salgótarján

Asiye! Gyönyörűek a gyerkőzök! Alig várom már, h "élőben" is láthassam őket, meg persze téged is :D

Nócika! Jajj, nagyon örülök, h minden rendben, és beindult a Kisasszonka! Jó partizást nektek!

Nika! Hogy van a szád?

afra.h

Sziasztok!

Megjöttem én is Márk ott maradt anyuéknál.Igaz amikor eljöttem sirt egy picit.De anyu megnyugtaott,hogy nincs semmi gond.

Anyuéknál már nagyon szépen evett :D sőt szinte egész nap :D

Nócika.örülök,hogy megmozdult Regina és már megnyugodtál.Remélem jól sikerült a kerti party.

Asiye:gyerekek még m indig gyönyörüek.

Cat:én ma fagyiztam és este tuti,hogy eszek a tiramisuból.De tegnap is ettem és megmértem a cukrom utána kb 1 órával és 6,9lett. Tudom,hogy nem a legjobb de ez este éjfél mkörül volt :oops:
Mondjuk én ritkán csinálok ilyet de néha sajna muszály bűnözni.
Vendég

no, kész a könyvespolc, a Zuram egy zseni
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

most meg eldőltem, mert leszakad a hátam...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!!!

KÖszi mindenkinek a biztatást!! Aranyosak vagytok!!!!

Asiey!!! Nagyon édesek a gyerekek! De milyen cuclija van a kis Yasminak??? Jól látom?? Halálfejes???? Tyüha!!! Ez nem durva????

Nemlajos!! Jó lett a polc! Én is már olyan rég könyörgök apának egy nyamvadt polcért mondjuk lassan 5 éve, mert azota lakunk itt és azota is a könyveim egy dobozban hevernek! Szal te nagyon szerencsés vagyí!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

nemlajos szép lett a polc :):)

nócika : nekem is meglesz a polcom valszínű hétfőre :):):) majd teszek képet ha tényleg meglesz :):):

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: