A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Ó, köszönjük köszönjük a hipihipphurrákat! :D

Mondtam is Esztikének, hogy "gyúrunk vazzeg" aztán majd lenyomjuk az összes ovispajtást!! :lol:

Zsancy: Áááá, én már a mai napi 16 foktól hisztis vagyok és felháborodott (Mit képzel ez az időjárás, hogy nem ad meleget!!) Nálatok meg.... Brrrr....
Mondjuk Hajnskiéknál sem jobb, főleg, ha É-ra készülnek....

Amy
nekem is pont éjszaka jutott eszembe - röhej, de mentem ki éjszaka pisilni és az ugrott be, hogy Amy milyen régen jelentkezett!! Kicsit sem vagyok gáz!! :D

Bogi: Atyuska frizkó pedig király volt! A tiéd is klassz lett!
Ez a Fügebaba olyan csudapofikat tud vágni, hogy még.... Az a kisrucis kép meg marha jó!

Zsu: Te meg Balcsi meg étterem meg mifene!! Hmmm... Ti aztán tudjátok, mi a jó! Irigykedem ezerrel!!

Most lehet rám is irigykedni: megyek hangyát irtani!!! Ilyet még nem is láttam. Oké, hogy magasföldszinten lakunk, de nemáár! Hát hol laknak ezek, a betonban?? :x
(Ja, a poén, hogy én nem szeretem megölögetni őket, így az ablakon hajigálom ki. Pont most beszéltem Laciférjjel telefonon, aki megkérdezte, hogy vajon egyesével hajtom-e végre eme műveletet. De ezt konrétan még nem tudom... :D )

ladmon

Zsancy: egyik barátnőm 17 éves korában Svédországba költözött (oda ment férjhez), de amikor hazajöttek, már Ferihegyen kitört az allergiája, és mondta hogy nagyon büdös van Budapesten, már Vecsésnél érezte a benzingőz-szagot...
Én a mostani súlyommal nem bánnék egy pulcsis-dzsekis nyarat... :D

Kép
cserkészkolbász

Tegnap megint sikerült rávennem magam a futásra. Apa fél 8-ig volt bent a kórházba és megbeszéltük, hogy elémegyünk (én már futószerkóba) és amíg ő a parkban tologatja a babakocsit, addig én futkosok egy kicsit. Hát erre ő kitalálta, hogy fussam körbe az egész óvárost, az nem olyan sok... :shock: Mondanom sem kell, hogy kb. a negyedét bírtam, de utána legalább jót sétáltunk. :D

Olyan jól esik, amikor azt írjátok, hogy hasonlít rám Hannácska, ugyanis a család meggyőződéssel állítja, hogy tiszta apja. 8) De én is egyre több dolgot vélek felfedezni benne magamból.

Már mi is 3-as méretű pelenkát hordunk! :D Súlyra szépen gyarapodunk, de centire még nem nőtt olyan sokat a lelkem.

Ladmon: szuper, hogy ilyen szépen gyarapodtok! Na, én is megvizsgáltam a gyerek hurkáit és az egyik egy picit nagyobb, mint a másik, de volt már csipőszűrés és ott mindent rendben találtak. Két hét múlva talán már mi is megkapjuk az oltást, akkor majd megnézetem. Most egy kicsit beparáztam... :?
Egyébként mi is erősítünk minden nap, de szerencsére nálunk nincs ilyen gond. Jól tartja a fejét, de mégsem szeret hason lenni. De azért én minden nap egy pár percre hasra rakom, hadd erősödjön.
Hypotonia: egy ismerős szerint, aki mellesleg gyerekgyógyász, azoknál a babáknál fordul elő nyaki hypotonia, ahol hosszú volt a vajúdás. Én meg a 26 órámmal felvételt nyerhetnék szerintem a rekordok könyvébe. És amikor mondtam neki, hogy nem szeret hason lenni, akkor beparáztatott, hogy biztos nyaki hypotoniája van és azért sír, mert nehéz neki megtartani a fejét. Ami mellesleg szerinte nem probléma, mert csak annyit jelent, hogy a mozgásfejlődésben egy kicsit lemarad. Az is volt a fő gond a szülésnél, hogy hátrafele tartotta a fejét, de ennek ellenére szerintem meg tök erősen tartja a fejét.

Zsancy: szerintem a Babé terméket itt sem ismerik, sőt csomó olyan márkát nem találok itt meg, amit otthon. Mintha kisebb lenne a választék. :roll: Furcsa, pedig azt gondoltam, hogy fordítva lesz.

Bogi: nagyon szép füge! :) Látom ő is szereti a csini rucikat! :)

Cserkészkolbász: köszi! :lol: Lehet, hogy benevezem képeslapbabának... :lol: A te tündérkéd is nagyon szép! :D

Időjárás: hát itt is hűvösebb, mint otthon, de én ezt kimondottan élvezem. Bár nem sokkal, most nálunk is tombolt a "nyár", szerdán biztos volt itt is vagy 30 fok. De én nem bánom ha kicsit hűvösebb van, ugyanis én nemnagyon szeretem a nyarat. Sokkal jobban érzem magam tavasszal a 20 fokban, mint nyáron a 30-ban... Csak ne esne annyit az eső... :?
Apa asztmás és ahogy eltöltünk fél napot Magyarorszégon előjön neki. Itt meg szerencsére semmi baja nincsen. Képzeljétek, most amikor otthon voltunk két rohamoldót is elpakoltam a bőröndömbe, mert ő mindig elfelejti. Első este elő is jött az asztmája, elkezdett fulladni. Én meg sehol sem találtam a rohamoldót. Nagyon ideges lettem, mert emlékeztem, hogy a bőröndbe tettem, de egyszerűen nem találtam. Sikerült ugyanis egy olyan zsebbe elrejteni, amit egyáltalán nem szoktam használni. De végül szerencsére meglett, csak szegénykém addig kapkodta a levegőt... :?

Panna
pandusika

Vincivel történt valami...ma minden evés után bealudt, és durmol vagy egy órát, ha nem többet..ilyen még nem volt, pedig még az éjjelt is végigaludta....mindig ébren van egész nappal, már kezdek félni, hogy beteg lesz...túl csendes. :( vagy ez a normális, és most ért meg rá az én fiam? nevetgélni nevetgél kajcsi közben, meg képzeljétek el, kérdezünk tőle valamit, és utána kérdezzük hogy Igen-igen? Akkor bólogat veszettül.....hát ennivaló, és már adja a hangot a szájberregéshez :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:32-kor.
Vendég

Hát Lányok, Ti aztán írtok rendesen......nem győzök visszaolvasni tegnap este óta! :lol: :lol:
Ladmon, nagyon jó hangyászást!!! :lol: :lol: Nálunk évente 1x, azok a rohadt nagy vörös szányas hangyák nyomulnak át hozzánk a szomszédtól a kerítésen keresztül......borzasztó, érdekes, h se előtte se utána,mondom évente 1x meglátogatnak minket is. Szerencsére a lakásba nem jönnek be.
Olyan klasszak ezek a kis rózsaszín rucis képek a csajokról, nagyon tetszenek. Panna a tietek annyira jól sikerült, h én is azt hittem először, h képeslap, valaki pont ezt írta szintén!!! Na nem mintha Fügebaba kép nem tetszene kevésbé!!! Ő is gyönyörűséges!!
Látszik, h nem minden nap egyforma, tegnap alvóbabám volt, ma meg egész idáig szinte csak altattam...már feladtam, majd alszik aztán kész.Úgyis mindjárt mennünk kell a tesóért. Olyan szahara idő van felénk is, h mindjárt az overallt elő kell kapni.
Mielőtt elindulunk gyorsan feldobok néhány képet, bocsi az oldal elfoglalásáért!!!
Ja,Millye azt szeretném kérdezni,h amiket írtál azt a nyaki nyirokcsomóra gondoltad??? Kép édi kis kantáros elefántosban :lol: Kép Boti portré Kép itt a Boti,hol a Boti Kép tornaóra

Kép
kaandi

sziasztok!
nagyon szépségesek a babók, olyan jó a képket nézegetni !

én meg hoztam egy kis humort, ezen a vacak esős napon :

A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben,
a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes
zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a
kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár
leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban
a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és
játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a
tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött
pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a
lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)
aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a
fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden, a
WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel a
kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi:
- De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy
mi a f..szt csinálok egész nap?
Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zsancy: a CH a higítást (potenciát) jelenti vagyis, hogy mennyire erős a szer. Bemásolom neked, hogy értsd:

"Alacsony potencia: TM, D2-D6, 5CH.
Közepes potencia: D12, 9CH.
Magas potencia: D30, D200, 15 CH, 30 CH, 200CH.
Igen magas potencia: 200CH és 1000CH, ezek használatát csak orvosi megbeszélés alapján javasoljuk.
Az alacsony és részben a közepes potenciák fizikai, testi tüneteket gyógyítanak. A magas hígítások alkalmazásánál már számos tünet pontos egyezése szükséges a gyógyszerképpel. Pszichés problémákra, tünetekre, krónikus betegségekben is javasolhatók, emiatt ritkábban vagy rövidebb ideig kell szedni őket.
A leggyakrabban használatos „C” potenciák: 5 CH, 9 CH, 15 CH, 30 CH, 200 CH."

Zsancy: Gingisolt sem lehet nálatok kapni? Mert az is nagyon jó! Van benne jó pár gyógynövény csak arra vigyázz, hogy menthol is van benne és akkor ne használd egyszerre a homeos bogyókkal!

Ladmon: Ez jó... hangyát szedsz... illetve nem jó :cry: de jót nevettem amikor elképzeltem, hogy egyesével dobálod ki az ablakon őket :lol: :lol: :lol: nekem annak idején anyukám mindig azt mondta, hogy: Ideges vagy? Szedjél hangyát! :lol: :lol: :lol: bocsi :oops:

Babanyul:
Épp ma gondolkoztam azon, hogy mi lehet veled! Jó, hogy jöttél! :wink:

Kaandi: Igen a körömvirág teát illetve a homeósban a Calendula officinalis (mert ez is körömvirág). :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Kaandi: Boti nagyon helyes baba! :wink: :roll: látszik, hogy jó súlyban van!

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: A férjemnek elmeséltem a "hangya kidobós" dolgot és azt üzeni, hogy ejtőernyőt kössél rájuk nehogy megüssék magukat landoláskor.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Na ezért írtam le félve, hogy tegnap merre jártunk, mert tudtam hogy mindenki szívesen elmenne már a Balcsira! Én is annyira örültem a kirándulásnak, mert Apa sokat dolgozik, és olyan jó amikor itthon van, együtt van a kis családunk! :lol:
Ma nincs jó idő, csak vásárolni voltunk! Most Apa játszik Bencussal éppen, nagyokat nevetnek! :lol:

Na és a nagy bejelentés: átléptük a 6 kilót, 6160 g-ot nyomott tegnap a mérleg! :lol:

Bogi, annyira helyes Füge! :lol:

Zsancy, sajnálom, hogy így megkínoz a bölcsességfogad! :cry:

Hajni, nagyon aranyos a kisfiad! :lol:

Millye, egész jól bírta az éttermet, de előtte persze megetettem! :wink: :lol:

Gabi, örülök, hogy írtál, és hogy jól vagytok! :lol:

Kaandi, nagyon helyes kislegény Boti! :lol:

Andus, :lol: :lol: :lol:
zsu83

Zsu83: És honnan jött az ötlet, hogy balcsira menjetek? Mert nagyon jó kirándulóhely... :lol: amilyen gyöyörű idő volt tegnap... még pecázni is lehetett volna... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:34-kor.
Vendég

Sziasztok!

Olyan édesek vagytok, hogy hiányoltok, Ladmon, tőled meg pláne elolvadok, hogy az éjszaka kellős közepén a pisilésről én jutok eszedbe!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vagyok én, csak valahogy ez a hét olyan nemszeretem volt.........
meg amilyen idétlen vagyok boldog nyulat sem kívántam és szégyelltem magam....

Minden babánk gyönyörű... Nem emelnék ki senkit külön, mert biztos kimaradna valaki, azt meg nem szeretném!!!

Ladmon: Apa nálunk is alakított, a pelenkát akarta fordítva ráadni a gyerekre... aztán csodálkozott, hogy nem jó helyen van a tépőzár.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nehéz volt kibírni röhögés nélkül, de nem akartam kedvét szegni teljesen........

Mi éppen piros popsival küszködünk, már minden lehetőt kipróbáltunk...
Millye, Téged kérdezlek, mint fővajákos asszonyunkat, hogy erre nem tudsz valami megoldást véletlenül????

Zsuzsi: minden tiszteletem, nem semmi amit Lénával végigcsináltál!!! És nagyon örülök, hogy meg lett az eredménye!!!

Zvera: nagyon szörnyű volt mégcsak olvasni is a balesetet, szerencse, hogy nem lett bajotok...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Millye, a férjem találta ki :lol: , mert pár napja sóhajtoztam neki, hogy milyen jó lenne lemenni egy kicsit a Balcsira, csak még Bencus túl kicsi! :roll: Aztán kitalálta, hogy menjünk le, végülis a kocsiba megtudom szoptatni, tisztába tudom rakni, és neki is jót tesz a friss levegő! Az autópályán lent voltunk hamar!
Én is horgásztam volna szívesen, tavaly se voltam nagyon nyáron, mert állandóan rosszul voltam, de előtte való nyáron egy csomót horgásztunk! :D

Gabi, tündéri a kislányod! :lol:
zsu83

Verus: Lili is alszik ma majdnem egész nap, szerintem az időjárás változás miatt lehet...

Ladmon: hogy állsz a hangyászással? Millye férjének ejtőernyős ötlete szuper... :D

Ja, Lili is 3-as pelenkát használ már...a 2-es már vágja a combocskáját, pedig Ő még csak 4840 gramm. (és már így is nehéz tartani a hátsóját huzamosabb ideig.)

Apa megjött, Lili vigyorgott mint a tök, én meg kaptam két doboz karamellával töltött ostyát...igazán ráfér a vonalaimra :wink:

Kép
cserkészkolbász

Amy81: de jó, hogy jöttél! nagyon el voltál tűnve! A Sudocrem sem vált be? Homeós bogyóból: Calcium Carbonicum 9CH 1x5 golyó. Légyszíves írd le milyen a popsija pl. lángvörös vagy rózsaszínes meleg tapintású stb... mert akkor más és más bogyó jó rá. Van négyféle homeós és valóban jók!

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83: akkor te is nagy horgász vagy mint én? Szuper és mi volt eddig életed legnagyobb fogása hova jártok pecázni? Nagyon örülök, hogy jól sikerült a kirándulás!

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi-79: Volt hatása a Chamomillának? Ha nem válik be a chamomilla és még mindig nem alszik rendesen akkor már írtam a SEDATIF PC-t ez is homeós komplex készítmény és alvászavarra jó. Nem tartalmaz nyugtatókat, nem okoz hozzászokást!

Kép

Kép

Kép
millye

Esküvő: Én a kisebbik bosszancsot vittem esküvőre kb. ebben a korban. Nagyon megbántam.Jó alvó volt, én azt hittem, simán fog aludni. Nem így lett,bőgött egyfolytában. Megpróbáltuk autóztatni, akkor elaludt, visszamentünk az étterembe, előről kezdődött a műsor. Haza kellett jönnünk, pedig a hugom esküvője volt :( .Szóval, ha lehet,jobb otthagyni valakinél a babát.

Az orvosomat az idegbajba kergetem ezzel a méhlepény-dologgal, esküdözik, hogy nem az a gond. Az tény, hogy nincs lázam, nincs súlyos vérzésem, és nincs "dögkút" szagom sem. :oops: De az előző ilyen esetem miatt ez a méhlepény-gondolat azért motoszkál bennem. Hogy hogyan maradhat bent a méhlepény? Egyszerű: trehányság. Remélem most nem erről lesz szó (dehát mást most így szülés után nehezen tudok elképzelni)

Kép
kangu

Kangu: Hát igen... én is ezen a véleményen vagyok esküvő ügyben... viszont az időpontot elnéztem nem holnap lesz hanem jövőhéten és május közepén... szóval "rossz" anya leszek és anyu fog rá vigyázni... :oops: teljes lelkifurdalásom van mert még nem hagytam így ott... csak a lányom vigyázott eddig rá amíg elmentem vásárolni... :oops:
Méhlepény ügy De amikor neked bennmaradt a méhlepény akkor nem ilyen tüneteid voltak ugye?!... szóval trehányság mert amikor megszületik a méhlepény akkor átnézik most nem teszem fel az én méhlepény képemet :lol: :lol: :lol: mert az orvos lefotózta :oops: :shock: :lol: szerintem nem erről van szó. Fáj is a hasad? Vérezgetsz is és ha igen milyen színű?
Én ma este megyek az orvosomhoz a 6 hetes kontrollra... szorítsatok, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép

Kép
millye

Na, lelkiismeretfurdalásod az ne legyen :!: Jót fog tenni neked egy önfeledt este,és ami neked jó, az jó a babának is. Csak elég kaját kell ottagyni a babócának, mert ilyenkor szokott kitörni az " Úristen, eltünt anya, én pedig éhen fogok halni!" nevezetű üvöltéssel járó halálos kórság :wink: . Én ilyenkor mindig megdöbbenek, milyen mennyiséget tud magába tömni egy gyerek :roll: Bár lehet,hogy csak az én gyermekeim ilyen éhenhalásos-pánikbetegek :?

Nem fáj semmim. A vérezgetés minimális, világosbarna-szóval nem friss vér. :roll: De bosszant,idegesít, aggaszt... :evil:

Kép
kangu

Ladmon én is hurrá hurrá hurrá!!! :D Nagyon örülök nektek! Ügyik vagytok!

Millye köszi, kipróbáljuk a körömvirágot, az mehet a gyógyszerrel együtt is. Bár akkor nem fogom tudni melyik hatott :? nem baj, a lényeg hogy hátha lehúzza a csomót.

Andus ez k.va jó!!! :lol: :lol: :lol: Akkorát röhögtem, este megmutatom apának :D

Zsu én még csak fél napot voltam a balcsin :oops: :roll: Nade majd ha megnőnek a kölkök :wink: nekünk nagyon messze van az a baj.

Nah mennem kell...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Millye, mi a kis Dunára szoktunk járni, a ráckevei dunaágra, meg a Velencei tóra! Ti merre szoktatok? Nekem egy 3 kilós ponty, a férjemnek a 13 kilós amúr, azt a Dömsödi övcsatornán fogta! Mióta együtt vagyok a férjemmel az ő legnagyobb fogása egy 8 kilós ponty volt, amit én merítettem ki! :lol: Neked mekkora volt a legnagyobb fogás?
zsu83

Gabi örülök hogy megvagy! :D

Kangu ez valóban bosszantó, reméljük hamar megoldódi és elfelejtheted...energia megy :wink:

Itt volt a védőnő, édi volt: az asztalon volt a pihiszék, aszongya: "...és akkor ebbe beleteszed Olit és alszik?" ááááá :lol: ha tudná hogy alszik el Oli :twisted:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Raktam fel a közösbe új képeket a tegnapi kiruccanásról, na meg Bence alakításáról az ágyba! :lol:
zsu83

Gabi, jó,h előkerültél!! Akkor megnyugodtál,h nem lesz még egyelőre kistesó!!!??? Ari a kis Szonibaba!!
Millye mutasd már meg azt a fotót!!! Ha más nem küld át emailbe!! Még soha nem láttam!!!! A sajátomat sem! :cry: PEdig az első sima szülés volt, a 3.nál meg ébren voltam,de akkor sem... :cry:
Sztem se legyen lelkifurdid! SZórakozz!!!
Szóval itassak a gyerekkel körömvirág teát és abszolút eltűnik a csomócska???? Jól gondolom vagy sem?
Kangu nem is tudom mit tennék a helyedben, de biztos én is bosszankodnék. Folyamatosan világosbarna jön belőled mióta megszültél???? Egyébként az, ha maradt volna benned a lepényből, UH on nem derült volna ki? + más jellegű kérdést tennék fel Neked: hogy bírod teljesen egyedül 3 kis aprósággal??? Minden elismerésem a Tied!!! Merthogy, ha jól emlékszem talán Nálad van a picike mellett még 2 pici!? Na jó még zümis van!? El tudom képzelni, én sokszor kész vagy 1 picitől.

Kép
kaandi

Én fél szemmel odanéztem amikor átvizsgálták a méhlepényemet, hát..... :roll:
zsu83

Na voltunk Fehérváron babanézőben :) nagyon-nagyon jól éreztem magam :D Adri is, de Bálint babával úgy reagáltak egymásra, hogy mindketten elsírták magukat :lol: :lol: :lol: aztán volt, hogy elheverésztek egymás mellett, de egyelőre még annyiban maradtunk, hogy majd legközelebb jobban barátkozunk :lol: mondjuk az nagyon aranyos volt, mikor barátnőm rázogatott egy csörgőt fölöttük, és mindketten ezerrel lesték :D erről van képem is:

Kép

HURRÁÁÁHURRÁÁÁHURRÁÁÁ Esztikének!!! nagyon ügyes kislány, hogy ilyen szépen hízott, és jól viselkedett a tornán! Csak ügyesen továbbra is! :D

Gabi, vééééégre hogy visszajöttél!!! :D hiányoltunk!

Amy, nem akarlak elszomorítani, de anyukámnak öcsémnél a piros popsira az eldobható pelus jött be... (amíg moshatót használt, csupa piros volt neki, utána meg semmi - persze ez 15 éve volt, nyilván a te pelusaid már egész más anyagból vannak)

babaképek megint nagyon szépek :) én olyan büszke vagyok az összes babánkra :D

KépKép

KépKép
stelly

Zsu, megnéztem a képeket, nagyon jók!!!! , jó husis Bencus is!!!:) :lol: De jó lehetett a kirándulás!!!

Zsancy mizújs a fogaddal?
Stelly, jó volt végre kimozdulni, hm? Főleg ilyen csajos, dumás party, el tudom képzelni. Én sajna egyedül nem merek elindulni autóval, az anyós ülésen nem lehet a légzsák miatt, hátra meg nem érek..... :cry: :cry:

Kép
kaandi

ja és Zsu Te is milyen csini vagy már, de jó Neked,h így visszafogytál!!!!

Kép
kaandi

Iringó gyönyörű talpig rózsaszínben!

Botinak meg ennivaló kis húrkái vannak!

Ohh Zsu, akkor Botin kívül van még egy pajtás 6 kiló felett? Vagy van még valaki, aki titkolja az Óriásbébijét? :D

Nagyon helyesek a Gyerkőcök, Stelly! Autóval mentetek?

Millye: Kérdésed köszönöm, Marci délután 3 órát aludt, én pedig másfelet és olyan jóóóóó volt! :D Biztos a chamomilla is segített, de azt is megfigyeltem, hogy Marcipán addig szokott megborulni, amíg jön az időjárásváltozás, amikor itt van, akkor már mindig kiegyensúlyozottabb! :) Ja, köszi, sedatifot ismerem, használtam terhesség alatt, és jól bevált.

A nagy alvásnak meg is lett az eredménye, egész délután vigyorgott és MEGFOGTA A JÁTÉKÁT!!!! :D Olyan büszke vagyok rá!
Bizonyítani is tudom :) : Kép
Kép
Kép

Julcsi

KépKép
julcsi-79

jajjj de ügyes Marcipán!!!! Gratula!!! Nálunk is alakul!!! Nagyyon jó érzés, olyan cukik ahogy koncentrálnak és végül elkapják a játékot!!!!
Én remélem holnap nagyot alszik Bocikám, mert ezermeg ezeregyszáz dolgom lenne!!!

Kép
kaandi

Azta! Milyen ügyes Bogyesz! :shock: :D

Kangu nekem is sokszor eszemben vagy a három picivel, igazán felnézek rád! Tuti megőrülnék mikor mindhárom sír egyszerre, ez a két vacak is néha olyan műsort csinál, meg mikor mindkettő egyszerre akar ölben lenni, meg a fürdetés, az etetés...van hogy egyszerre etetem a kettőt, egyik felcsatlakoztatva, míg a másiknak lapátolom a szájába a kaját :D Te ezeket hogy hozod össze? Alvás, ilyesmi... igazán le a kalappal :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Eszter, nagyon édesek együtt Adri és Bálint baba! :lol:

Kaandi, na azért még nem vagyok magammal megelégedve, mert a hasam helyén egy nagy úszógumi van :? , és szerintem így is lesz egy darabig, mert a szoptatás miatt nagyon édesszájú lettem! Most is befaltam vacsi után egy tábla milka csokit! :?
Vannak hurkái rendesen Bencusnak, néha izomlázam van a karomba, amikor sokat hurcolom! :lol:

Julcsi, nagyon ügyes Bogyesz! :lol:
zsu83

Millye: ezt üzenem a férjednek: :P
Amúgy jelentem a hangyák túlélték, dobozba gyűjtöttem őket és úgy reptettem ki az ablakon az egész családot!
Méhlepény lefotózva :shock: , hűdeperverz...
Én csak megnéztem...( kaandi: olyan, mint egy büdös nagy máj szétlapítva)

Stelly: Mondani akartam, csak elfelejtettem, hogy csináljatok ám kétbabás képet! De szerencsére csináltatok! Jópofák az tuti! :D

Julcsi: Bogyesz meg: hűűűűű....
Mi még csak a pofozgatást műveljük, azt sem tudatosan. De úgy figyeli, mintha értené, hogy ő csinálja, de szerintem még nem tudja (vagy igen?)

ladmon

Sziasztok!

Hoztam én is képeket:
Kép

Kaandi: ismerős a naci? :D
Kép

Kép
kreiszi

Kangu: kérdeztem az orvosomat ma amikor mentem a 6 hetes kontrollra és azt mondta, hogy UH-n látszana ha benne maradt volna a méhlepény... :oops: jó lenne ha rendbe jönnél én nagyon szorítok! ++++++++++++

Zetibebi: Remélem elmúlik a csomó ha így ha úgy... de a lényeg, hogy elmúljon!

Zsu83: A ráckevei dunaágon mi is voltunk még régen. Mi a Gyermelyi horgásztóra járunk meg a Velencei tóra és 2 éve a Törökbálintira jártunk rendszeresen. Én a bicskei horgásztónál fogtam egy tíz kilós harcsát a férjem botjával akkor még nem horgásztam csak kísérő voltam mondta a férjem elmegy dob egy sárgát (pisilni megy :lol: ) vigyázzak a botjára... naná, hogy akkor jött a kapás... akkor szerettem meg a horgászatot. :lol: Te is ügyi horgász vagy!

Kaandi: Hát ha annyira kéred elküldtem priviben a "méhlepényemet" :lol: :lol: :lol: Remélem, hogy beválik a körömvirág!!!!

Stelly: nagyon édes ez a közös fotó a két kis csöppségről! Majd ha nagyobbak lesznek biztos jókat fognak játszani! :roll:

Julcsi-79: Szuper, hogy Marci ilyen jól aludt! Örülök neki! Nagyon aranyos ahogy megfogja a játékot! :lol:

Ladmon: A férjem kérdezi, hogy utána leszaladtál a dobozt kinyitni, hogy a lakásfoglalók ki tudjanak jönni? :lol: :lol: :lol:

Voltam 6 hetes vizsgálaton. Minden rendben van. Megcsinálta a rákszűrést is és Ultrahanggal megnézte a méhemet meg a petefészkeket és mondta, hogy ha szeretnénk tényleg babát akkor hajrá (de azért várjunk 8 hónapot és csak utána...) :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Kreiszi: IGEN!!!!:) :lol: :lol:
Ez jó!!, korábban én meg észrevettem Kangu is rakott fel valami képet a babáról ,ott is láttam egy uolyan darabot, mint nekünk is van, pedig az nem új dolog!! :lol: :lol: de jópofa!
De ééédes Alexbaba is!,nagyon cuki kis mosolya van, titta anyja!!!

Zsu, ha a tied egy naaagy úszógumi, te jó ég, atyagatya akkor az enyém, egy óriási hőlégballon! :cry: :cry: ráadásul én is édesszájú letem, érdekes terhesség alatt pedig nem annyira.!?

Máj szétlapítva??? Nem baj, azért megnézném továbbra is azt mondom.. :shock:
Félek az éjszakától, nem aludt egész nap szinte csak 2 órát, altatás volt nonstop, most alszik 7-től, nem akartam felkelteni, gondoltam muszáj aludnia, mindjárt jól megtömöm. Mi lesz ebből!!!?????

Kép
kaandi

Hát még nem érkezett meg, na majd megnézem ...később vagy reggel!
Szuper, akkor minden rendben hajrá bébigyártás!:) :lol: :lol:
Én is azt mondom, h UH on lehetne látni a maradékot, már ha van. Szóval valószínű, h nem az!
És lányok akkor Ti rendesen horgásztok, kukac, csali akármi megfogjátok ráakasztjátok stb.....????? Én is szoktam botot fogni, de max. ennyi.

Kép
kaandi

sziasztok
bocsi lányok, hogy megint panaszkodom, de én ilyet még nem pipáltam...
Negyed 11 van.... Zéti reggel 8 óta fent van, és 12 óra alatt 2 órát aludt, 3 menetben. Egyszerűen nem bír elaludni.
Nem is evett most szinte semmit, mert cicin 2 perc latt bealszik, de ahogy kikerül a szájából 3 perc, és már fent is van. És nem tud elaludni.
Ez valami hihetetlen, már totál kivagyok a mai naptól....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

na lányok megérkezett, jó nagy darab,nem semmi

Kép
kaandi

bocsi, kimaradt egy t betű : édesszájú lettem :)

Kép
kaandi

Kreiszi: Milyen szép és nagy baba Alex is! Édes ahogy mosolyog!

Fiús anyukák! Ciki nem ciki, de megkérdezem... :oops: (mert nálunk a családban csak lányok vannak...) mit kell csinálni, hogy ne legyen fitymaszűkülete a babának nagykorára? Állítólag 2 éves koráig semmit nem kell csinálni... a doktornő pedig azt mondta, hogy fürdetéskor óvatosan hátra kell húzni... Bocsi, de most ezen dilemmázok... :oops: olvastam sokat róla de mindenhol mást és mást írnak.

Kép

Kép

Kép
millye

Én is pont most olvastam róla valahol, olyan 5 hónapos korától kellene óvatosan visszahúzgálni. De ahány gyerekem van (mind fiú) annyi féle trendi van volt ezzel kapcsolatban. Én azt hiszem elkezdem majd neki, egyébként mind a kettőnél voltak problémák, kissé szűkültek,de a középsőnél is már alakul. A nagy meg hát ugye, gondolom,h minden ok, mert már mindenre használja..... :cry: :cry: szalad az időőőőőő

Kép
kaandi

Millye, ezzel én is bajban voltam, én azt a tanácsot kaptam, hogy még nem szabad húzogatni, mert apró beszakadások lehetnek tőle, és akkor tuti a hegesedés meg a szűkület.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kaandi: hát igen ráakasztok én mindent a horogra... bár eleinte a giliszta átszúrása nem ment mert sajnáltam bocsi... :oops: de a kukoricát zokszó nélkül rárakom :lol:
Na ugye hogy nem szép látvány a placenta? Én megmondtam! :lol: :lol: :lol:

Andus70: Szegény! nagyon sajnálom! Gondolom, hogy annyira fáradt már hogy attól nem tud elaludni... :? nincs otthon homeós Sedatif Pc-d? Az segítene neki talán, hogy el tudjon aludni... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Kaandi: Jó ez az utolsó mondat: Mindenre használja :lol: :lol: :lol:

Kaandi, Andus70: Azt olvastam, hogy 2 éves korig ne bizgáljuk... a doktornő szerint is csak óvatosan a berepedés miatt hát ezért vagyok én is bizonytalan... :oops: örülök, hogy nem vagyok egyedül a "problémámmal" :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Na, végigböngésztem az oldalt... Nagyon édesek a babók!
Nekünk Vincussal van egyforma rucink, a csíkos 3 részes, amin kutyus van...

Kaandi!!!! A légzsákot ki lehet kapcsolni! Ha kinyitod az anyósülésnél az ajtót, akkor ott, ahol a sarokpántok vannak, nem tudom megfogalmazni, hogy hol.... szóval a karosszérián a műszaerfal oldalában van egy kis kapcsoló, amit a slusszkulccsal el tudsz fordítani, és ott ki lehet kapcsolni a légzsákot.

Mennem kell, Zéti már fel is ébredt.... 15 percet votl az ágyába..... :cry: :cry:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

millye: köszi. Éjszaka megint viszonylag jól telt, de 5 órátol cuppogott :)

zsancy,panna: köszi :). A nálatok lévő hideget én sem nagyon birnám megszokni. Jobban szeretem a meleget, bár a 30
fok sem annyira jó.

ladmon: szegény Füge, tiszta hülye anyja van, de az atyuska frizkó nekem nem jött be. Te Ladmon..akkor rád szokták

Szia BABANYUL :shock:

kaandi: az itt a Boti hol a Boti király!!!!!!!!!!!Nagyon édi a fiad.Csatlakozom Ladmonhoz én is megnéztem
a méhlepényt és nekem is a máj jutott eszembe róla.

andus: egy jól esett korán reggel. Éjszakátok jobban telt?

zsu:
szép súlyban van Bencus! Tök jók a képek!Rajtad se látszik ám hogy szültél nem rég!

amy: legalább neked apa megpróbálja ráadni a pelus :)

stelly:
nagyon jó a kép! azért édes lehetett a két baba ahogy heverésznek egymás mellett

julcsi
: köszönjük! Tök helyes Marci ahogy kapaszkodik!

A tegnapi nap tanulsága, hogy Füge még kicsi ahhoz hogy egész nap cincáljam, kocsiba be, kocsiból ki. Zsu én nem tom hogy tudtad a hátsó ülésen tisztába tenni, én bénáztam, mondjuk át is kellett öltöztetni, - még jó hogy vittem váltóruhát- lehet hogy azért bénáztam. Anyósóm ismét hozta a formáját, Fügcsinek vett egy plüss béka párnát, de végülis igaza van egy két hónapos babának erre van szüksége. Nem csörgöt ráz hanem a párnát :evil: Mindegy, megpróbálta tolni a babakocsit, de nem tetszett a kezében ezért átvettem :shock: . Annyi volt az általa élőben másodszor látott első unokájához a hozzáfűznivalója hogy de édes, ütyülü, ez tartott kb. 10 másodpercig aztán szinte rá sem nézett. Persze kedvenc kérdésem és van elég tejed :shock: ? A kis bunkó mintha nem tudná hogy nincs. Mire haza értünk megjöttek a debreceni vendégek, itt lesznek vasárnapig, majdnem éjfélig duma, fiuk éjszakai fürdő, Füge reggel 5-kor ébresztett.....szóval holnapra én hulla leszek. Szeretem ám a nyüzsit, csak aludni tudnék kicsit többet. Na szép napot mindenkinek.

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: