Sziasztok lányok! Rég voltam itt.
AKIRE!
Nagyon nagyon sajnálom, pedig bíztam benne hogy sikerül. Amúgy ne add fel, Nellikének a 4. inszeme sikerült, sőt ismerek olyat akinek a hetedik, szóval ne add fel!
A Szűcs /mert én is hozzá járok/és általában a dokik megvárják mind a 6 inszemet vagy megkérdeznek 3-4 után hogy akarsz-e lombikot? Tudja ezt valaki? Engem is érdekel mert én májusban kezdem az elsőt.
DITA, STING, KAKTI, LUKÁCSNÉ!
Rólam annyit hogy tegnap meg volt a műtétem, nagyon nagyon féltem előtte, végbéltályog volt ami borzalmasan fájt, és 40 percig műtötték egy magánrendelőben

azt mondták hogy 3 hét a gyógyulás, ami tök jó lenne mert pont utána jön meg és akkor májusban már kezdhetnénk az inszemet, mert ugye már áprilisban is kezdtük volna ha nem jött volna ez a műtét.
A műtétről annyit, hogy altattak, utána borzasztó hányingerem lett/ nálam mindig ez van az altató miatt / és azóta fáj a seggem, ülni, járni nem tudok, ja kaptam rá 4 féle gyógyszert / 10 ezer ft volt!!!/ köztük fájdalomcsillapítót, antibiotikumot/
Csak attól félek mert azt mondta a doki hogy előfordulhat hogy nem tudták teljesen eltávolítani és akkor később be kell feküdnöm a kórházba egy komoly műtétre mert olyan hülye helyen van amit nem akartak most durván felvágni

Ez kb 1 hónap alatt kiderül hogy kell -e egy másik komolyabb műtét ami már kórházi bent tartózkodást igényel vagy meggyógyul most már teljesen magától. Csak attól rettegek hogyha ez nekem egyszer terhesen jönne elő akkor már nem altatnak, nem műtenek ilyennel hanem megvárják a szülést. Addig meg haljak meg a fájdalomtól??? Na mindegy reméljük tényleg meggyógyul és nem jön ki újra.
Tudjátok az a fura hogy az első terhességem 9 hónapig tök problémamentes volt, akkor 28 éves voltam, és én is tök egészséges voltam, /soha nem voltam kórházban/ és ahogy átléptem a 30 évet, csőstül jönnek a bajok. / 33 éves leszek ősszel /
Igazuk van az orvosoknak hogy a legjobb 25 év körül szülni, csak hát ezt nem ilyen egyszerű megoldani. Pl később találod meg a párodat, tanulsz,, lakás, egzisztencia hogy ne haljatok éhen.../ Okos én is tudnék lenni hogy 25 évesen egy nő szervezete általában egészségesebb mint egy 33 nőé, ez természetes, de az élet bonyolultabb annál hogy huszonévesen szüljünk a vak világba sajna.

Anyáink még megtehették mert más volt a világ.