Parázs,
az illetö ügyvéd 16 évvel ezelött képviselt engem. Azóta picit változhattak az árai. Legegyszerübb, ha felhívod telefonon: (1)3882389
Hogy miböl fizessed meg az ügyvédet?
Fogalmam sincs.
2004.04.27 14:06

Elmentem ma ahhoz a kineziológus nőhöz (Éva), aki bioenergetikát is, meg egy csomó dolgot használ egyszerre. Nem tudom, mi a csudát csinált. Mindenféle hókusz-pókusz nélkül másfél óra alatt segített feloldani a fájdalmat, és szeretté változtatni azt. Másfél óra alatt megbocsájtottam az apámnak. Mindenért. Több éves terápiás munkát váltottam/tunk ki ezzel. Kiderült közben, hogy az apám lelki szinten tette ezeket velem, fizikailag nem (hála Istennek). Viszont egy előző életemben valóban megtette ezt velem az akkori apám, és akkor (is) csecsemő voltam. 2004.05.10 19:12
Teljesen kilábaltam az apai sérülésekből. Már csak az anyaiakból kéne...
Nagyon rossz lehet neki. Nem látok nagy valószínűséget, hogy meg tud áltozni. Bárcsak boldog tudna lenni...2004.05.11 07:51
Irigylem a hozzáállásodat. Én valszeg soká jutok csak el erre a szintre, de jó tudni, hogy van akinek sikerülhet. Persze gondolom azért anyád részéről sem ártana némi közreműködés. Remélem ez az ingatlanügy is elrendeződik és végre nyugodtan élhettek!!
2004.06.17 05:03
Ha van még valami, előre szólj megint, légyszi.