A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat, de majd csak elmúlnak ezek a napok gyorsan.
Most egy kicsit bűnözök a neten, de a doki megengedte, hogy néha üljek is sőt 1/2 óra séta is engedélyezve lenne. Sajna egyre gyakrabban vannak alul húzódásaim, szerintem a csípőm tágulhat, így azt ha nem muszáj nem merem megkockáztatni, így csak az ablakon keresztül szívom a friss levegőt.

Egycsi
A férjem vegyészmérnök, főleg az autó iparban dolgozik ill. hűtő-kenő folyadékokkal is foglalkozik. Speciális terület és Magyarországon kívül a kelet Eu. régió is hozzá tartozik. Imádja amit csinál, ilyen nagyon ritkán van, hogy ennyire össze jöjjenek az elutazásai. Van amikor hónapokig csak Mo.-on dolgozik.

Jerry
Sok kitartást! Ebből is látszik mennyire aggódnak értünk, szerintem kérj meg valaki mást erre a célra, aki mind a kettőtöknek megfelel.

Mi lebbencslevest, rántott csirke szárnyat, főt krumplival és sóskamártással ebédeltünk. Én mindegyiket nagyon szeretem. Vacsorát még nem tudom mi lesz.

Szerintem senki se foglalkozzon a kilókkal, ráérünk szülés után rajta gondolkodni, aki teheti élvezze, hogy most lehet enni! Legyünk optimisták! Úgy is lemegy.

Vali
cvali

Haho!
Megjottunk...Hal'Istennek minden ok, megvan a rejtely kulcsa, Balazs vasarnap este megfordult, ezert volt az a furcsa erzes. Olyan boldog vagyok, hogy megnyugtattak, az orvos szerint teljesen annak a tuneteit ereztem.
Kerdeztem nem korai-e, azt mondta 28 hetesen fordulnak meg, hat Balazs 28+0 volt vasarnap. Ha a szulest is igy betartja...bar anyukam szerint ha megfordult, akkor megjobban kell vigyazni, kevesebbet ulni...remelem meg 10 hetet legalabb bennt tudom tartani...

A feje 30 hetesnek is megfelel, a combja pont 28, ugyhogy meg mindig a ferjem nagyfeju, rovid labu csaladjara hasonlit!Kép Manoken mar nem lesz...Azt meghagyjuk chelloKép Noemijanak.

Megyek visszaolvasni...

szoszi
(aki nagyon boldog, tudjatok, uh utan minden masKép)
szoszi

Jó estét!Kép

Kinga:Nagyon sajnálom BencétKép Ebbe nem lehet beleszólni,úgyhogy nem is mondok semmit.Te tudod,hogy mi a jó a NektekKép

Nixi:Ha ilyen messze laksz a kórháztól,biztos ,hogy nem fognak hazaküldeni.

Vali:Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!Kép

zsuzsa:Mindig tanul az ember,én soha nem tudtam,mi ez a szám./méhnyakméret/
Párodnak jobbulást!
A 22.nekem is jó.

Egcsi:SzemészetKép
Mennyi volt a méhnyakméreted?

Jerry:Én megnézném aaz esküvői képedet is!Kép
Nincs más,aki vigyázna Rád a 10nap alatt?

Soraya:Nyugodtan panaszkodj,legalább megkönnyebbülsz,mi pedig megpróbálunk vigasztalni.Kép

Dzsungelcsiga:cukorvizsgálat=röhej.

Chello:jobbulást!

Lino:jobbulást Neked is! Praxisban megkérdezitek a nemét?

Hajni:Pusz!

Bellana:?

Üdv:Anikó
vakili

Soraya: köszi, akkor azért nem leltem rá! Kép

Lino: nagyon sajnállak! És most nem segít az alma, vagy a csalántea? Vérnyomásod?
Te a savad miatt hánysz?
Lehet, hogy le kell mondanod az alvásról a tali miatt! Kép Max elhoz majd Panó, ha nem férsz a volán mögé!
Összehasonlítás Kép Megsaccolod, hogy mennyivel lesz 4 felett! És most a kiírás az alapja ennek, vagy a gyártás?
Akkor lehet, hogy tényleg jóslófájásom volt...

Vali: és ki főz?
Amíg ilyen szép idő van, az ablak nyitva is maradhat! Kép

Szöszi: akkor nyertem Kép Zsófival nekem is volt egyszer ilyen!
És hogy befordult, ez teljesen normális szerintem is! Tényleg nem jó a sok ülés, de én is sokat ülök sajna...
Este majd ha hazaérsz, pihizz többet!
És örülök, hogy boldog vagy. Kép

Szép estét!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Most értem a végére az olvasásnak. Éppen azzal akartam kezdeni, hogy lám nem is hiányoztam, de Anikó megmentette a mundér becsületét. Kép
Tegnap annyira fájt a hátsóm, meg a hátam, hogy nem bírtam ülni. Kép Danit elvittem sétálni, aztán itthon eldőltem és próbáltam az ágyról navigálni a fiatalurat...
Képzeljétek este 6-kor elaludt, úgyhogy próbáltuk felkelteni,pancsizni vinni, (a vizet is megcsináltuk, nem ment veszendőbe. Kép)de úgy beájult, hogy se kép se hang. Betettük a zsákjába és letettük aludni. Még jó, hogy beuzsonázott, mert a vacsi kimaradt. Háromszor riadt fel és reggel fél 10-ig aludt. Már megijedtem, hogy baj van. A barátnőm 10-re jött, nem voltunk valami szalonképesek : Kép
Ma voltunk dokinál. Manóka továbbra is kisebb 1 héttel, úgyhogy Panó mi csak a kiírás szerint vagyunk egyidősek Kép Azért remélem nincs baja, hogy kisebb. Talán csak késöbb "készült".
Ma rákérdezett a doki, hogy akkor vele akarok-e szülni..Mondom, hogy persze. Nem is tudtam, hogy külön szólni kell neki. Evidensnek tartottam, hogy ha hozzájárok magánrendelésre, akkor ez nem kérdés. Megkérdeztem a szemem, azt mondta, nem akkora a dioptria, hogy gond legyen, tehát a szemészeti kempinget megúsztam.
Apás szülés: még mindig úgy van, hogy lesz. Megkérdeztem, hogy kell e tanfolymra menni, ha mi már szültünk apásan, de nem tudta megmondani...
Mindegy, jövőhéten szerdán lesz, arra elmegyünk és majd megérdeklődjük mi van. Persze Danistúl.
Tényleg SWEN: nem úgy van a törvényben (melyikben?), hogy azt viszek be (nagykorút) akit akarok, mindenféle tanfolyam nélkül????
Folyásom persze továbbra is van. Kép
Ez már így marad.

Na, most megpróbálok személy szerint is írni. Kép

ORSI: köszönöm, hogy megbízol bennem és átveszed. Kép A hétvégén melyik nap lenne jó neked??? Nekünk mindegy. És persze hova menjünk? Kép És hány órára? A fagyi jöhet!! Kép

NIXI:mi se számíthatunk nagyszülői támogatásra, semmilyen szinten. Kép
Szerintem teljesen normális, hogy akarsz a kicsinek egy pár új rucit is. Kép

VALI: férj: Kép
Anyósoddal kijöttök? Továbbra is vigyázz magatokra! Kép

EGCSI:mi nem tudnánk másik oldalra tenni a légkondit, nincs másik oldalunk. Kép
Kismamabugyim nekem sem volt. Kép

KINGA: én valamiről nagyon lemaradtam! Elküldted a Bencét?? Nem értem. Leírnád priviben ha nem túl fájdalmas róla beszélned???

ANIKÓ: 1 kiló? Hogy csinálod???
Bezzeg én...

Zsuzsa: micsoda táblázat! Én nem bírnám számolgatni. Nem is akarom. Danival 14 kilót híztam. Ez a hízás dolog is csak lelkiismeretfurdalást okoz tök feleslegesen.
Ki kell használni az alkalmat, mert pár hónap után nem lesz ilyen jó ürügyünk a hamira. Kép

Mucska: Én is fülentettem Daninál, hogy mennyit
híztam. Kép

Soraya: az én rekordom 4 kg/hó...Nyugi. Kép

DZSCS: a vérvételes sztorid azért nem semmi, csak úgy otthagytak! Elképesztő!!

MACI: én láttam itt Vácon olyan büfipadot. Szerintem tök felesleges. Mintha olyanoknak tervezték volna akik nem akarják a vállukon büfiztetni a babákat. Szerintem nem lesz rá szükséged. Kép

Na, nem jött a légkondiszerelő, pedig este 8-ra ígérte magát. Kép

A betegeknek jobbulást!!

Puszi:
Bellana
bellana

Szöszi:Örülök,hogy minden OK,és boldog vagy!Kép

Bellana:Akkor az én pocaktársam leszel?Kép

Anikó
vakili

Jo estét mindenkinek!

Na, végigolvastam a termést szombat ota! Ez igen!

Swenson,
én nagyon sok születéstörténetet olvastam a "Friss kismamak topikja"-ban. Ez a topik mara mar szinte kihalt, de ha par honapot visszakeresel, sok születéssztorit talalsz. Sok szép történetet talalhatsz ott is, szépités, atiras nélkül..

A korhazba menésröl nekünk is ugyanezt mondtak el az elökészitö tanfolyamon, mint amit Te leirtal. Azt is hozzatette a védönö, hogy ha nincs meg az a bizonyos 3-5 perc, de egyszerüen bizonytalanul érezzük magunkat, menjünk csak be nyugodtan. Legfeljebb még elküldenek fagyizni a topartra..Kép (a klinika a toparton van).

TÉNYLEG LANYOK, mi leirjuk majd ide a topikba a születéstörténetünket, vagy kedves fiatalabb kismamak, inkabb nem akarjatok olvasni???

Mucska,
sajnalom a pocigörcsöt. Nekem is van néha, egészen alul, én ugy érzem, az a bizonyos méhszalag-feszülés lehet.
Olyan jol esett, hogy ma emlegettél, én is sokat gondolok am Rad, azért mégiscsak egy napra vagyunk kiirva és mar egyre közeledik ez a nap!
Persze Mindenkivel sorstarsnak érzem magam itt a topikban!

Vali!
Megértelek, kedvesek az emberek, hogy segiteni akarnak és körülvesznek Téged, de azért a férjecske az igazi! A kilokkal tényleg jol allsz!
Tovabbi jo pihizést és 0 hatfajast kivanok!

Zsuzsa!
Joslofajasok? En is akartam kérdezni, hogy olyankor mit érzel, de aztan lattam, hogy mar leirtad. Hat én sem tudom, milyen az a mensis görcs, mert olyanom még nem volt, de azért remélem észre fogom venni, ha jönnek a fajasaimKép
Sajna én a talit ezennel lemondomKép
En mar vszinü csak a babaval talizom VeletekKép

Egcsi!
PénzügyKép Erröl jut eszembe, ma kaptunk Ausztriabol egy levelet, még a karacsonyi utunk alkalmaval megbüntettek minket vmi hülyeségért: 400 EuroKép Szépen kidobunk ennyi pénzt az ablakon, mennyi babacuccot vehetnénk érte!!!

Nixi!
Szerintem ne foglalkozz vele, hogy mitöl hizol, most hizol és kész, ebben a stadiumban van a tested! A 20. hét utan én is nagyon beindultam, most a 33. héten még nem egészen értem el a 10 kilot. Pedig nem eszem kevesebbet. A testünk nagy ur, szerintem nem érdemes mindenaron küzdeni ellene.
Remélem nem veszed kioktatasnak amit irtam!
Az anyosod tényleg hideg nönek tünik. Talan még lassan javulhat a kapcsolatotok!
A védönöd nagyon gaz, tényleg jobb az ilyet messziröl kerülni!!!

Orsi!
Gyogyulast a hatadnak! Igazad van, hogy optimista vagy, én is inkabb az vagyok, bar allitolag pesszimistanak jobb lenni, mert akkor nem koppan az ember nagyokat...Kép Ezt a német tanarnöm mondogatta mindig, azt hiszem van benne vmi.

Aniko!
Amit a dokidrol irtal, tényleg kevés vizsgalatnak tünik. Ne haragudj, tudom, hogy egyébként is aggodsz, de talan egy kicsit gyarkoribb is több vizsgalat jobban meg is nyugtatna?

Bellana!
Remélem jol van a kis nöcsabaszKép
A babad biztos jo méretü, ne aggodj! FolyasKép Erre mit mondott a doki?

Zsuzsi!
En a fincsi gyümiket nem hagynam ki!
Föleg Magyarorszagon! Az itteniek nem tudjak, milyen az igazi eper, öszibarack, sargabarack, nyamm-nyamm. Mar lassan én is kezdem elfelejteni...

Maci!
Büfi-padKép Jol hangzik!
Bellana megoldotta a rejtélyt!Kép
Köszönjük a buzditast a 30-asok nevében!

Most küldük egy adagot, mindjart folytatom!
Süncsi
süncsi

sziasztok!
KépKépKépKép
Csak benéztem,még sajnos nem tudtam visszaolvasni.Nekünk nagyon szomorú napjaink vannak most,nem is tudom mikor lesz már vége.....Kép
Ferkó még mindig sehol,nem sok jóval bíztatnak minket....
És szombaton meghalt a szeretett nagypapám,úgyhogy nagyon magam alatt vagyokKép

Most nem is tudok többet írni,sok puszi mindenkinek,majd jelentkezem,ha kicsit rendbe jöttem.

KépNandaKép

Zsuzsa!
Csak 1 szóra, talival kapcs.-ban a NORMAFA grill-café-t ajánlanám,szuper hely,ki is lehet ülni!
nanda

Drága Nanda!

Nagyon sajnálom. Kép Részvétem a nagyapád miatt.
Ölellek:
Bellana
bellana

Kinga!
Elöször is gratula a szamvitel eredményhez!
Masodszor, sok eröt kivanok a vizsgaidhoz és az összes lehetséges megajanlott jegyet!
Nagyon tetszett, amit a Jézuskarol irtal! Kb én is ugy varom mar az én Dömperkémet! En is borzaszto kivancsi vagyok mar ra! Néha azért még elfog az aggodas, hogy jajj, csak egészséges legyen és minden rendben legyen vele!
Pasi-ügyben pedig kivanom a legjobbakat!

Soraya!
jo az a hizas, ne szomizz léci, a "Te korodban"Kép, szoval a 20. hét elején én is nagyon beindultam.
Amit Zsuzsa irt az meg egyenesen biztato! Ugyis leadjuk a felesleget. Amugy megértelek, én is rossz hangulatba kerültem parszor a hizas miatt, de hidd el, ez el fog mulni és akkor majd nagyon büszke leszel a pocidra!!!

D.CS!
Remélem a mostani cukrod jo lesz és meguszod a diétat!

Chello!
Gyogyulast!

Még szeretnék megirni Nektek vmit:
most, hogy mar szinte teljesen kioktattak a szüléssel kapcsolatban, megszületett bennem az elhatarozas az epiduralis érzéstelenitövel kapcsolatban:
mivel a szülésznö azt mondta, hogy jo modszernek tartja, ha indokolt, és persze sokat mesélt rola, ezért ugy döntöttem, hogy én is fogok kérni, ha ugy érzem. Lehet, hogy nem leszek nagy hös, de nem érdekel. Par honapja a gondolat, hogy tüt vezetnek a gerincembe, eléggé elijesztett, de most ugy érzem, ez a megoldas megnyugtat engem. Ha eljutok abba a bizonyos "feladom, nem birom tovabb" fazisba, nagyon kimerültnek érzem magam, akkor kérni fogom. Probaljak olyan mértékben adni, hogy azért a fajasok érzehetöek legyenek, a sikeres tolasok érdekében.
Ha pedig ugy latom, hogy jol "elbanok" a fajasokkal, akkor igyekszem inkabb elkerülni a dolgot.
Szoval igy döntöttem, még a dokimmal is akarok rola beszélni, és elképzelhetö, hogy még meggondolom magam, de most ez a "terv" megnyugtat.
Mi a véleményetek?

Na, mara eldugulok, lassan megyek aludni.

Remélem a "hianyzok" a szép idöt élvezik, és ezért nem jönnek! Ugye otthon is szép az idö?

Sok puszi, és jo éjszakat!

Süncsi
süncsi

Nanda,

most latom, hogy jelentkeztél, részvétem a nagypapad miattKép

Es sajnalom, hogy nem lett meg Ferko...

Rengeteg ölelés,
Süncsi
süncsi

Szöszi,
Te is itt vagy am a jegyzeteim között, csak mar a lap masik oldalanKép

Örülök, hogy befordult a babad és minden OK!

Lino,
hanyas, vizesedés, sajnalomKép
A vizesedés ellen nekem bejött a krumplinap + sok alma + napi 2 bögre csalantea (én többet nem mertem).

Puszi tényleg
Süncsi
süncsi

Sziasztok Lányok!

Még élek, csak mostanában van néhány probléma a családban (betegség, kamaszodás stb.) és emellett nemsokára költözünk és elég sok utánajárással kaptuk meg a lakást is, úgyhogy most kicsit el vagyok havazva! Azért időnként olvasgatlak benneteket, csak mindig olyan későn, hogy én akkor már 2 értelmes mondatot sem bírok kinyögni, nemhogy írjak! Most sem tudok mindent visszaolvasni, de igyekszem!
Mindenesetre én is üdvözlöm az újakat(bár én se vagyok túl régi)!
A babcival minden oké, ő is befordult már és így öklözi a húgyhólyagomat! Jövő héten megyünk Kecskemétre 4D-re. Már alig várom!
A hízáshoz csak annyit szólnék hozzá, hogy eddig csak a védőnői tanácsadóban mértem magam, az a mérleg 14 kg-ot mutat, amit az utóbbi időben 3kg/hónap sikerült felszedni! A védőnő még egy szót sem szólt és az a furcsa, hogy mindenki azt mondja (aki terhesség előtt is ismert), hogy a hasamon kívül sehol nem látszik! Na, jó! Azt meg én tudom, hogy a mellméretem 2 számmal nagyobb! De lehetséges az, hogy csak a cicik meg a pocak nyomnak ennyit? Végülis kiderül szülés után!

Lányok! Ti hogy álltok a vádligörcsökkel meg az éjszakai éberséggel? Nálam most kezdődött mindkettő, de már megőrülök! Szegény páromat van, hogy 2x kell ébresztenem éjjel, hogy masszírozza ki a csomót a vádlimból, mert felülni sem tudok, annyira fáj! Meg felébredek az éjszaka közepén, és nem tudok aludni, csak nézek ki a fejemből! Ehhez viszont néha Panka is hozzásegít, de van olyan is, hogy ő durmol és meg sem moccan!
Másnak is vannak ilyen problémái?

Most megyek, mert belealszom a klaviatúrába, de igyekszem behozni a lemaradásomat és írni név szerint Nektek!

Jó éjt!
Mariann
32+0
marcsababa

Anikó: úgy tűnik Panó lehagy engem. Kép
Sebaj, majd utolérjük, igaz? Kép

Süncsi: mit csináltatok, hogy így megbüntettek?
A kis nőcsábász jól van, nagy becsben tartja azt a kis piros,autó alakú homokozó formát, amit attól az anyukától kapott akinek a múltkor udvarolt a homokozóban. Kép
Folyás: azt mondta a doki, hogy terhesség alatt amúgyis több a folyás hormonális okokból. Persze éppen ezért nagyobb az esélye, hogy a kórság megtelepedjen benne. Kép Danival is így volt, teljesen csak szülés után lehet kikezelni. Kép
Írt fel Betadine kúpot, azt mondta 2-3 naponta használjak belőle.
Képek???

Zsuzsa: én most néztem meg a védőnőtől kapott kiskönyvemet és nekem nincs benne az a táblázat amit feltettél!!
Többféle kiskönyv van??? Az enyémen egy szőke, göndörhajú spíné ül, fehér, szétnyitott ingben és fogja a pociját.
Amit Danival kaptam azon meg egy fiatal pár válogat kelengyét.
Neked milyen van????????
Na, mindenesetre a táblád szerint 8 kilónál is tarthatnék. Kép
Csak azért bánom, hogy az enyémben nincs benne, mert akkor a védőnő orra alá dugnám ha sipákol.

Más: a légkondiszerelő este 9-kor telefonált, hogy nem jön... Kép Ki hitte volna? Kép
Pénteken jön. Remélhetőleg ide is ér.
Bellana

Ui: betermeltem 2 kókuszgolyót! Ja és délelőtt fagyiztam is. Kép
bellana

Kedves nanda!

Öszínte részvétem a szomorúságod miatt. Vigyázz magadra és majd értekezünk, ha már kicsit múlik a fájdalom.

Pussza
Niki
nixi
Irország

Itt vannak a terheskönyveim:

Kép
bellana

Nanda!

Semmiféle hírdetés, rádiós bemondás nem segít kutyus ügyben hírdetés kitevése a házakban? Mi így találtuk meg a Kírát, külföldön.
Hátha segít ez.
pussz
nixi
Irország

Süncsi: jól döntöttél az érzéstelenítés ügyében. Kép
Puszi!

Mariann: Magne B6-ot szedsz?
Nekem nincs vádligörcsöm, de azt hiszem a magnézium arra kifejezetten jó.

Na, megyek én is szundizni, jó éjt:
Bellana
bellana

Szia Bellana!

Nem tudom, hogy mit csinaltunk, mert nem értek egy szot, és az lenne a lényeg. Azt hiszem egy benzinkutrol hajtottunk ki szabalytalanul, halvanyan emlékszem is, hogy a férjem bosszankodott a hülye tablak miattKép Ez van, sajna nem lehet visszaforditani, mar karomkodtam a postan egy jo nagyot magyarul, mikor atvettem a levelet, bizom benne, hogy nem értette senkiKép

A képeknek még csak a nyers valtozata van meg, még nem valasztottam ki, hogy melyiket dolgozzak ki szépre. Bar nekem igy is tetszenek. Hamarosan küldök belöle, OK?
Akkor ez a franya folyas mar elkisér a terhesség végéig? Vmennyit azért hatha javul!

En is fagyiztam délben, de a fagyiarus a hibas, mert ott all közvetlenül a vonatmegalloban, ha az ember varja a vonatot, kénytelen közben betermelni egy fincsi fagyit, föleg ilyen szép idöben! (Télen sült gesztenyét arul, akkor legalabb nincs lelkiismeret-furdalasom, ha minden nap vasarolok nalaKép)

Na tényleg megyek alukalni
Süncsi
süncsi

Sajna most nem tudok aludni, mert alig tudok már levegőt venni, annyira felnyomják a babák a tüdőmet. Ilyenkor csak az ülés vagy járkálás segít, és később következik egy újabb alvási periódus. Gondoltam, ha már úgy sem alszom elolvaslak benneteket. Úgy hogy jó reggelt mindenkinek ilyen korán!

Anikó!
Köszönöm szépen.

Zsuzsa!
Hát a bébi szittereim főznek, most az anyósom, utána az anyukám, és már a hűtőbe is le lett fagyasztva kész étel, mint pl. gulyás leves, pörkölt, rántott karaj (ezt csak olajba kell bedobnom és kész is) végszükség esetére.

Szöszi!
Gratula az eredményeitekhez és, hogy jól vagytok!

Kinga!
Én is lemaradhattam a Bence dologról. Én sem értem. Mi történt????

Süncsi!
Köszike! Szerintem is jól állok a kilóimmal. Bár tegnap volt meglátogatni egy régi kollegám, aki már 2 éve nem látott és azt mondta nem ismert volna meg így, annyira megszokta az 52 kilómat, hogy elképzelhetetlen volt számára, hogy ettől kerekebb is lehetek. Pedig az ő felesége is kétszer szült már. Nem értem min csodálkozott, de teljese el volt ájulva.

Nanda!
Nagyon sajnálom a mi történt. Sok erőt kívánok!

Lino!
Kitartás a hányásokhoz! Kép Nekem is elég volt belőle a 16. hétig. Remélem a végén már nem részesülök ebben a kegyben. A vizesedésre mit mondanak a dokik?

Chello!
Nekem lemaradt mi van veled????

Vali
29+3
cvali

Vali!Kép
Rossz lehet, hogy nem tudsz aludni...neha en is kapkodom a levegot, pl ha sokat vagy hangosan beszelek, mar akkor is...milyen lehet 2 babaval...Pihengess napkozben fel oracskakat, ha mar ugyis van segitseged...

chello!Kép
Mielobbi gyogyulast!!! Szedsz valamit?

nanda!Kép
Ratok jar mostansag a rud.Sajnalom!Kép

suncsi!Kép
Mar nagyon varom a kepeidet! NEm is kerdes, hogy leirjatok a szuletestorteneteteket ide!!!Miert fosztanal meg tole minket???Mar alig varom.Persze, azert ne jojjenek hamarabb a babak, mint szeretnetek.

Bellana!Kép
Tenyleg tobb a folyas a terhesseg alatt.A nogyogyaszoknak meg egyebkent is ez a maniajuk!Kép Persze vigyazni kell a felszallo dolgokra...Nekem is olyan a konyvem, mint neked a masodik!

Labgorcsre tenyleg a magneziumot kell szedni!

A kokuszgolyokrol meg fagylaltokrol meg mindig azt tudom mondani, hogy en 8 szelet csaszarszalonnat vacsoraztam sutveKép Utana egy szelet eperdzsemmes kenyeret tejjel.Pusztan azert, hogy ne egjen a gyomromKép.Fel harom korul ebredtem gyomoregesre, Balazs buntetese a mertektelensegemertKép...

szoszi
szoszi

Lanyok!Kép

Info AliceKép-rol.
Meg mindig nem tudja mit rejteget a babaja a laba kozott, mert szegyenlos volt az uh-n. Sajnos mult heten elesettKép es kificamitotta a bokajat is, nagy volt az ijedtseg, de a vizsgalat azt mutatta a babank nem lett baja.Most pihen.Majd kerdezem a majus 22.-i talirol.
szoszi
szoszi

Nanda!
Fogadd őszinte részvétem! Kitartás!

Bellana!
Nem a Magne B-6-ot szedem, hanem Nutrilite Ca-Mg-ot. Az teljesen növényi alapanyagú és nincs benne semmiféle adalékanyag. Lehet, hogy eddig az volt a baj, hogy napi 1-et vettem be, most tudtam meg, hogy kismamáknak napi 2-4 tabl. ajánlott. Úgyhogy most 2-vel próbálkozok!

Süncsi!
EDA ügyben én tök ugyanígy gondolom, ahogy Te! Én sem akartam eddig, de a szülésznő, a doki meg az ismerősök, akik már kérték, annyira dícsérik és annyira próbálnak meggyőzni és megnyugtatni, hogy semmi bajom nem lehet tőle, hogy most úgy döntöttem, akkor fogom kérni, ha minden kötél szakad és nem bírom tovább! Persze a dokinak szólni kell, mert előtte csinálnak pár vizsgálatot, meg ő intézi az aneszteziológust is , aki beadja! Azért bízom benne, hogy nem fog kelleni!

Majd még benézek, de most mennem kell varrónőhöz! Jövőhéten 2 ballagás, 22-én lagzi, így muszáj volt varratnom valamit, mert itt Szegeden nem árulnak túl csinos kismama ruhákat! Vagy ha igen, akkor az megfizethetetlen!

Szép napot mindenkinek!
Mariann
marcsababa

Sziasztok!

Vali: szegényem, jó korán felkeltél!
Semmilyen helyzet se jó az ágyban? Mármint alvásilag? Kép

Süncsi: szerintem is a fagyiárusok tehetnek arról, hogy ettünk! Kép
A képekre nagyon kiváncsi vagyok! Kép

Szöszi: szalonna? Kép
Megnyugodtam, hogy nem csak én eszek "nem szabad" dolgokat. Kép

Mariann: akkor biztos az adaggal van gond. Lehet, hogy ha megemeled elmúlik a panaszod is. Kép

Érzéstelenítés: nálunk nem nagyon favorizálják.
Ahol Danit szültem, ott meg semmilyen lehetőség nem volt a fájdalom csillapítására. Kép Ja, kaptam a végén egy no-spa injekciót! Kép Jó, mert az a menszesz görcseire is nudli. El is "nevettem" magam, mikor beadta a doki, hogy ez valami vicc?
Itt még nem kérdeztem, de a hátamba szúrt tű eléggé ijesztően hangzik, főleg, hogy marha csikis vagyok.

Puszi, szép napot:
Bellana
bellana

Nanda! Részvétem és fel a fejjel!
A Grill-café jól hangzik!

Süncsi! Én nagyon örülnék, ha megosztanátok velünk a szülés élményeit! Szerintem abból csak tanulni lehet és esetleg erőt meríteni.

Tegnap voltam Kismama-fitness-en, jó volt.
Lányok: hol lehet olyan nagy labdát kapni és mennyibe kerülhet?

Bellana: igazad lehet büfi-pad ügyben.

Mariann: vádligörcs ellen - lábkörzések, feszítések + magnézium, kalcium. Én pezsgőtablettákat iszom.

Maci
maci2

Jó reggelt!

Vali, én sem alszom túl jól éjszaka de akkor bepótolom napközben. Sajna a férjemtől elkaptam valami bacit amitől fáj a torkom és nagyon köhögök. Kép

Vádligörcs: nekem is szokott lenni de szerencsére nem túl gyakran. Ami furcsa volt egyszer éjszaka a lábam oldala - nem hátul - görcsölt be és hiába maszíroztattam a férjemmel nem akart múlni. Utána két napig fájt a hely ahol begörcsölt.

Mucska, remélem minden rendben veletek. Kép

Szöszi, örülök, hogy befordult a babuci. Nem szedek semmit mert fogalmam sincs mit szabad de ma már néznem kell valamit mert ez nem állapot. Nem tudja valaki, hogy milyen Homeopata bogyót lehet szedni ilyenkor? Elnézek a patikába hátha tudnak segíteni.

Bocsi, hogy a többieknek nem írok és mindenkinek köszönöm a rám gondolást. Kép Kép Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a cukor-drukkot, én is bizakodom Kép (Most nem ettem előtte nap egy tábla csokit...)

Nanda Kép
Nagyon sajnálom, ami történt. Tudom, hogy nehéz, de próbálj nyugodt maradni.

Minden egyéb gyomorégősök és vádligörcsösök, annyira jó olvasni, hogy nem csak én vagyok ezekkel megáldva Kép

Bellana Kép
Most, hogy írtad, hogy nem volt érzéstelenítés, az jutott eszembe, hogy a barátnőm 4.10-es babát szült EDA nélkül, a főnököm felesége 4.20-ast, Te meg 4.40-est, azért nem semmi sorozat (és ezzel nagy hős vagy a szememben!) Kép Ilyenkor mindig úgy gondolom, hogy biztos elleszek én érzéstelenítés nélkül, de valójában nem tudom eldönteni, hogy a fájdalomtól, vagy a hátbadöféstől félek-e jobban. Na majd megkérdezem a dokit, melyiktől kell félni Kép

Jerry Kép
Nem voltam még felkészítőn, és szinte biztos, hogy ma sem tudok menni, úgyhogy valószínűleg megvárom azt, ami 3 (4?) hét múlva kezdődik, elvileg még belefér....

Chellonak gyógyulást, Szöszinek gratu a beforduláshoz, mindenki másnak pedig csak úgy simán szép napot!
dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Chello!

Sajnálom, hogy te sem alszol éjszaka rendesen, de azt hiszem, ez már csak így marad egészen a szülésig, és utána pedig a szoptatás miatt nem fogunk aludni. Legalább addig hozzá szokunk!

A megfázásodat sajnálom, remélem hamar kikúrálod magad!

Bellana
Semmilyen, és nem is a hátfájásom a legnagyobb gond mostmár, hanem a levegő vétel. Annyira fel nyomják már a tüdőmet. Háton egyáltalán nem tudom tartani őket, mert se levegőt nem kapok, és még szédülök is. Maradnak az oldal fekvések ill. az ülés. Ha nagyon nem bírok elaludni akkor pedig ülve internetezek, hogy ne zavarjak senkit.

Vali
cvali

Most beszéltem Mucskával. Ma reggel elment dokihoz mert furcsán görcsölgetett napok óta. Bent tartották mert ezek már fájások voltak és most kap infuziót, hogy visszatartsák. Drukkoljunk nekik, hogy Anna még bent maradjon pár hétig. Kép
chello

Vali, én is alig kapok levegőt ha háton fekszem. A múltkor a tornán is rosszul lettem mert háton kellett csinálni a gyakorlatokat. Kép Oldalt fekvésben viszont elég hamar elzsibbadok.

Chello
chello

NAGY NAGY DRUKK MUCSKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Hány hetes is ő valójában?
cvali

Mucska!

Nagyon drukkolunk Neked!
Nem is gondoltam volna, hogy ezek mar ilyen görcsök!
Gondolok Rad és tényleg nagyon szoritok!

Chello,
köszi az infot és majd szolj, ha tudsz vmit.
Homeo-ügyben sajnos nem tudok segiteni, nem értek hozza.

Késöbb még jövök,
Süncsi
süncsi

33. hetes úgyhogy még 4-5 hétig ki kell húznia!
chello

Vali,

tegnap töltötte be a 33. hetet, pontosan egy napra vagyunk kiirva.

Süncsi
süncsi

Van 2 ismerősöm akik a 34. héten szültek, az egyik ikreket a másik egy kislányt. Gyönyörű egészséges babáik vannak 3 ill. 6 évesek már.

Abban azonban egyet értek veletek, hogy bent lenne a legjobb a babának még 4-5 hétig!

Csak azért írtam le az előzőeket, hogy hátha nyugtatólag hat.
cvali

Chello!

Mikor mégy kontrollra? Neked nem kell feküdnöd?
cvali

Vali!

Én jövő pénteken megyek uh-ra, remélem mindent rendben talál a doki. Egyelőre nem kell feküdnöm de azért sokat pihengetek mostanában főleg a náthám miatt.
chello

Sziasztok,
Feladom a visszaolvasást, egyszerűen behozhatatlan a lemaradásom.
Csak átfutottam, és ahol esetleg a nevemet láttam, azt kijegyzeteltem.

Először magunkról:
nem mondanám, hogy minden rendben van. Bár a legfontosabb, a babus, rendben van, úgy tűnik.
Karcsi most reggel utazott el síelni, én viszont tegnap előtt bekaptam valahol egy csúnya vírust, ami kicsit influenzának tűnik. Lázas vagyok, fájnak a végtagjaim, de legjobban a torkom van kikészülve. Szóval a legjobbkor maradtam egyedül. Anyósom-apósom ki van akadva a fiukra, hogy hagyhatott itt "ilyen betegen", győzködöm őket, hogy azért ne essünk már túlzásba, mert csak egy egyszerű vírus, de hajthatatlanok. El akarták vinni Danit estére, de mondtam, hogy nagy szükségem lenne rá, hogy velem legyen, mert egyedül nem akarok itthon lenni éjszaka.

A nagyobbik baj apukámmal kapcsolatos, erről nem tudok részleteket írni, elnézést, ha "talányosnak" tűnök, de ez amolyan igazi "családi titok". Most kórházban van egy jó darabig, talán összeszedjük magunkat ezalatt a pár hét alatt, mert lelkileg teljesen kikészültünk mindannyian. Dani elkezdett dadogni, lehet, hogy ez is összefüggésben van a dologgal?!

Most ezt elküldöm, aztán írom a többit, amíg bírok ülni a gép előtt.

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Zsuzsa: én már feladtam egyébként a súlyom miatti aggódást, csak arra figyelek oda, hogy a főétkezésen kívül igyekezzek inkább az ajánlott ételféleségeket (fehérje, zöldség, gyümölcs) enni. Ezt remekül példázza pl. a tegnapi nap amikor hazaértem a fogorvostól és mivel az ebéd elég kevéske volt, azt hittem éhen halok mire letelik a 3 óra amivel enni lehet utána. Így este 10-kor szépen nekiálltam, és megettem egy nagy tál paprikás krumplit (anyósom küldte). És hozzá kell tennem, hogy a férjem (aki időnként kicsi vizilovamnak hív Kép) melegítette és tálalta be elém, amikor vacilláltam, hogy ilyenkor már nem kellene enni.
Remélem a férjed hamar meggyógyul, és te nem kapod el tőle.

Szilvi: a gyömbért nem próbáltad ki? A talin meg majd körbeülünk, hogy ne borulj fel ha elalszol.

Nixi: szerintem a szülés után csak akkor tisztítják ki az embert, ha nem jön ki teljesen a méhlepény.

Vali: Jól meg szervezve akkor az ellátásod! De nálad indokolt, az etetés és az állandó felügyelet is.
Mindenesetre vigyázzatok magatokra, feküdjél szépen, szülés után úgyis elég mozgalmas lesz az életed.

Anikó: raktam fel egy esküvői képet a profilomba, igény szerint kérhető olyan amin a férjem is rajta van.
A felügyeletet egyébként megtagadtam, azt mondtam, hogy hazamegyek a tanyára a nagynénémhez Kistelekre.

Bellana: a kórháztól függ, hogy hány embert, és kiket vihetsz be a szülésre. Kimaradt a múltkori mákos guba, de ha gondolod csinálok neked valamikor. Ha jól leszel sütöm a gubát, és nem csak kifliből!

Nanda: őszinte részvétem a nagypapád miatt.

Mariann: vádlim nekem is görcsöl időnként, napi 4 MagneB6-al tudom visszaszorítani. Akkor 22-én te nem tudsz jönni a találkozóra?

Dzscsiga: lehet, hogy majd találkozunk a felkészítőn, én május 10. után megyek a cukros vérvételre, és akkor akartam utánakérdezni, hogy mikor indul a következő sorozat

Mucska: remélem sikerül Annát még egy darabig türelemre bírni.

Jerry
jerry

Most olvastam a Mucskáról szóló híreket...Most megint szurkolhatunk érte, pedig a Tisza-ügyben is annyit gondoltunk rá! De ez most azért komolyabb, szóval ezerrel szorítok, Andi!!! Mekkora volt a babája súlya legutoljára, nem emlékszik valaki?

És most megpróbálok az elmúlt napok kérdéseihez hozzászólni:
Zsuzsi,
Daninak a Flexát még 3 éves kora előtt vettük, természetesen van neki elől végigérő védőkorlátja. Leesni nem sikerült neki egyszer sem alvás közben, csak már egész nagyfiú korában, vadulás alkalmával, de semmi baja nem lett. Bármikor bővíthető, emelhető félmagasról magasra, remélem én is, hogy a forgalmazását nem szüntetik be. Kapható a Kikában rendelésre, katalógusból, és az 1001 Északi fenyőbútorboltban.

Zsuzsa,
Kedves pocaktársam (ugye maradsz a pocitársam?),
Nekem a május 15. sajnos nem jó, elutazunk egy hétre, az Utolsó Háromfős Mininyaralásunkra.
A 22. tökéletes.
Jóslófájás: én sem tudom, mi az. Más mint a keményedés, ha jól értelek, inkább menzeszgörcs-jellegű, ugye?

Sokat írtatok mostanában a sterilizálásról.
Alapban tényleg az a legjobb, ha mondjuk 5-6 hónapig semmire nincs szükség (cumi, üveg, stb.), legfeljebb a vitaminos kanálra.
Én használtam forralt vízhez és gyógyteákhoz üveget az első pillanattól fogva (talán most majd megpróbálom másként), szóval volt mit fertőtlenítenem: én a forralást alkalmaztam leggyakrabban, ill. voltak Bébé Confort (?) fert. tablettáim, amiket sima vízben kellett feloldani, és abba 1-2 órát ázott a felszerelés.

Lino,
Vigyázz magadra nagyon, de már úgyis rutinos vagy a vizesedéssel kapcsolatban, igaz? Jól bírtad a múlt heti tortúrát, sikerült minden a terveid szerint?
Én hétvégére kell most felkészüljek, mert az anyák napi ebédet én szoktam csinálni a nagycsalád részére (15 fő), remélem, addigra összekapom magam ebből a buta vírusból.

Süncsi,
Tudod, már említettem, én is az epidurálra készülök, az orvossal együtt, és pont úgy, ahogyan te írtad: ha kell, bármikor bekötik. Én is a legjobban a gerincemet féltem, de sok orvost kifaggattam már róla, és szövődmény még soha nem volt a praxisukban, vagy a kollegáik praxisában.

Mariann,
Nekem semmit nem használt vádligörcsre a magneB6, sőt a hasam is ugyanúgy keményedett napi 4-5 tabletta mellett, tehát beszüntettem. Már vagy 2-3 hete nem szedek ilyesmit, az én dokim szerint a magnézium nem is oldja meg a dolgot egyáltalában, mert ez a visszerek működési zavara, nem az izmoké. Ráadásul nekem mostanában nem csak a vádlim görcsöl, hanem a combomban is szokott jelentkezni, és mindig nyújtózkodásnál.

Most megyek lefekszem, mert nagyon elfáradtam.
Mindenkit sokszor ölelek, elnézést, hogy nem válaszolok mindenkinek, de kidőltem.
Még délután megpróbálok beugrani, annyira hiányoztatok az elmúlt napokban! És fotókat is ígértem Panónak, csak fel kellene már ide tennem őket...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Na, panaszkodjak? Már nem csak a férjem beteg, Zsófi is tiszta takony, és alig aludtunk... Ma már megjegyezte reggel a kajás pali is, hogy gyűrött vagyok! Kép

Bellana: egy napos távolléted valahogy nem tűnt fel. Bocsi! Kép
Ágyról navigálni Danit? Akkor fejlődik! És akkor jól ki is aludta magát!
1 héttel kisebb? Én neked így is jó volt az AFP-d? (Nem emlékszem már pontosan!) Amúgy az én régi dokibám (Isten nyugosztalja) mondta, hogy az anyukák tudják csak, mikor fogantak a babák! Nos, én Zsófinál sejtettem csak, most tudom! Kép
Mi is tanfolyam nélkül szültünk anno Apával, és most sem tervezem!
Cirmoska nem számolgasd a kalóriákat! Nem az volt a célom vele, csak a tájékoztatás!
Folyás Kép És kérdezted a dokit arról a kúráról, amit a többiek ajánlottak?
Mikori a te könyved? Az enyém 2003/2004 ÖSZ-TAVASZ. Szerintem nekem is ez van meg! Nekem az 52. oldalon van benne.

Süncsi: tuti tudni fogod, mikor kell majd indulni!
Én meg csak bízom benne, hogy nem veszünk megint vizes rajtot a szülésnél!
Ami az EDÁt illeti, én egyet értek veled! Ha elfáradsz, és a szülés lassan halad, nagy segítség lehet! És ez nem hősség! Én ugyan nem kaptam anno, de ettől még jó, hogy ilyen van!

Nanda: Ferko Kép
Őszinte részvétem a Nagypapád miatt! Kép
Köszi az infót! Belinkelem majd a hely paramétereit, és megnézheti mindenki, mire gondoltál.

Mariann: valószínű máshol is lettek kisebb párnák, de az az anyaság része! És szerintem nem kell aggódnod miatta! Még jó, hogy más a védőnőd, mint Mucskának! Kép
A költözéshez sok türelmet, és ne emelgess, nyújtózkodj, és ne mássz létrára!
Ha olvastál, akkor tudod, hogy én már egy hete nem alszom éjjelente! Így a válaszom, velem is ez van!
Ruci Kép Lesz róla fotó is?

Vali: szegénykém, pedig kellene aludnod! Nappal is próbálkozz!
Istenke éltessen névnapodon! Kép

KépKép

Na jó, akkor nem te kuktáskodol Kép

Szöszi: akkor ti sem éheztek! Kép
Köszi az infót Aliceről, és remélem jön!

Chello: jobbulást! Orsi ebben a spiler, meg Zsuszi és Nanda, de asszem Coryzalia (http://home.tvnet.hu/~a3807/coryzalia.htm ), Bioparox (http://www.hazipatika.hu/drugs/prod?pid=92). És napi 500 mg C vitamint!
Köszi az infót Mucskáról! Remélem nem nyílik még, csak fájogat! Szegénykém! Biztosan jó kezekben lesz!

DZScsiga: nem baba mérete határozza meg az érzéstelenítést! A gátvágást érzéstelenítik! A vajjúdás hossza teszi ezt szükségessé általában! De Bellana, és Lino is hős!!! Kép

Jerry: és jól esett a paprikás krumpli??? Aludni tudtál utána?
Szép menyasszony voltál! Kép

Bori: Pocaktársam! Kép Jobbulást! Mennyire vagy lázas?
ÉS így elment a férjed? Irgum-burgum!!! Én osztom a szülei felháborodását! Kép
Tényleg nem értem a dolgokat, de Édesapádnak is jobbulást!
Nem tudom, hogy Dani dadogása mivel függ össze, de Zsófi is csinálja egy hete, pedig nálunk nincs semmi ilyesmi! Valamit nehéz neki feldolgozni!
Mucska már 3-4 hete volt asszem UH-n utoljára! Akkor normális méretű volt a Anna. Most szerintem 2200g körül lehet!
Jóslófájás: igen, ahhoz hasonlít, csak nem rendszeres. De van, akinek ilyenkor a dereka fáj! Nekem még csak olyan volt most, ami nem fájt! De éreztem, hogy görcsöl. Ez az eleje! ("Gyakran összetéveszthető a kezdeti fájástevékenység az úgynevezett jósló fájásokkal. Ez utóbbiak rendszertelenek 20-30 másodpercig tartanak, és bizonyos idő után abbamaradnak.")
Gyógyulj meg a 7végére!

Szép napot mindenkinek, és jobbulást a lábadozóknak!
MUCSKÁNAK és ANNÁNAK külön drukk!

Zsuzsa
zerko

Akkor tali ügyben:

Körvonalazódik a május 22-ike. Szerintem most is valami dél körüli idő lenne jó! (Lino majd ott szundikál Kép )

És akkor a kérdés a hely:
<a href="http://free.x3.hu/marcello/Fooldal.html" target=_top> MARCELLO ÉTTEREM</a>, ahol az előző is volt,
vagy:
<a href="http://www.normafahotel.com/" target=_top> NORMAFA CAFÉ & GRILL</a>, ami a Széchenyi-hegy tetején van, a Normafánál, és kocsival közelíthető meg, vagy a Moszkva térről hosszú buszozással.
Az étlap itt is megnézhető az Éttermek menüpont alatt!

Várom a véleményeket itt, vagy ha valakinek úgy jobb, akkor mailben!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Vali,
Te aztan koran keltél ma. Remélem még azért fogsz ma szundikalni!!

Szöszi,
bevallom, jol hangzik a tegnapi vacsid! Kép

Bellana,
én is baromi csikis vagyokKép, ez legyen a legnagyobb gondom az EDA-nalKép

Jerry,
csini menyasszony voltal!
Neked is kaja-küldös-tipusu anyosod van, mint Swensonnak?Kép

Bori,
nagyon sok kitartast kivanok Nektek a csaladi ügyekhez. En mar olvastam olyat, hogy a gyerekek lelki megrazkodtatas miatt dadognak, de egy idö utan abbahagyjak.
Te sem elöször vagy mar beteg, miota terhes vagy! Ez olyan bosszanto! Küldök sok-sok napsütést, most van belöle böven. Pihizz sokat, vigyazz magadra, sok puszi Neked!

Mariann,
örülök, hogy EDA téren Veled is egyetértek. Azért jobb lenne, ha mégsem lenne ra szükségKép

Maci,
itt lehet kapni nagyobb gyogynövényboltokban, patikaban fitnesslabdat.

Zsusza,
remélem Te meguszod a betegséget!! A csalad többi tagjanak pedig gyogyulast!

A képekkel kapcsolatban:
bocsi, hogy emlegetem, aztan meg igy huzom az idöt, de gondoltam, mostmar kivarom a végleges példanyokat és abbol küldök Nektek is.

Mindenkinek szép délutant!
Sok puszi
Süncsi
süncsi

Bori!
Próbálj meg pihenni. Gyógyulj meg hamar!

Most nem sokat írok, met egy kicsit álmos lettem. Egyébként mivel egész nap fekszem, gyakran előfordul, hogy bele alszom. Délelőtt is és délután is egy kicsit. Így ha össze adom meg van a 8 óra.
cvali

Zsuzsa: a paprikás krumpli jó volt, bár én jobbat főzök, és remekül aludtam utána. Az alvással még nincs semmi gondom, sőt időnként még visszaköszön a kezdeti mormotakorszak.
A dicséretet meg köszönöm, főleg a fodrászom és a sminkesem nevében is Kép. (Süncsinek is)
Remélem te megúszod a betegséget, kis családodnak meg jobbulást!
A találkozó helyéhez nem lenne etikus hozzászólnom, tekintve, hogy a Marcello 3 villamosmegállónyira van tőlünk.

Süncsi: Minden hétvégén valamelyik nap az Anyósoméknál ebédelünk, és ellátnak úgy egy heti élelemmel, ill. ha úgy gondolják, hogy már éhezünk akkor hét közben jön egy újabb szállítmány. Mindez nagyon kedves tőle, csak az a baj, hogy így én nagyon ritkán főzök, pedig szeretek főzni, ráadásul szerintem jobban főzök mint Ő.

Nekem van fitneszlabdám, de még fel sem fújtuk. Pedig a hétvégén találtam egy könyvet flabda-gyakorlatokkal (nem vettem meg). De ha azt mondjátok, hogy jó, nekiállok tornázni rajta.

Jerry
jerry

Vali: Isten éltessen sokáig!Puszi.

Zsuzsa: a teraszos dolog nagyon jó lenne, viszont baromi messzinek tűnik busszal. Máshol nincs teraszos lehetőség? A Marcello sem rossz.

Maci
maci2

SorayaKép
Igazán ne parázz a kilókon, főleg ha még arra is figyelsz mit eszel. Alkati adottság is a dolog, a sógórnőm hízott 20 kg-t és most olyan mint a nádszál!Kép

DzsungelcsigaKép
Bocs, hogy nem hiányoltunk, de olyan nagy itt a forgalom, hogy külön figyelőrendszert kellene feltelepíteni ki mikor nem jelentkezik. Azért nem volt szép tőlünk ,na!Kép
Ez a vérvételes dolog elég furcsa, még jó, hogy nem saját magadat kell megcsapolni!Kép

ChelloKép
Jobbulást!

ZsuzsaKép
Férjednek is jobbulást!

LinoKép
Már neked sem sok van hátra, remélem tényleg jobban leszel!Kép

ValiKép
Az a baj nálunk is, hogy a párom nagyon szereti csinálni amit csinál és jó is benne, mert a második főnököt nyüvi és senkinek eszébe sem jutott kitenni a szűrét. Állítólag még közelebb is helyezik, csak ne mondjon fel. Ausztriából mégis könnyebben hazajön, nem mindegy, hogy 1500 v. 500 km-t kell vezetnie.Kép
Boldog Névnapot!

SzösziKép
Gratula Buci Maci méreteihez, örülök, hogy minden rendben és újra "lebegsz"!Kép
Üdv Alice-nak és gyógyuljon meg hamar!Kép

AnikóKép
2000 volt a kiskönyvemben csak azt nem tudtam mit jelent.Kép

BellanaKép
Úgy látszik Danin kijött atöbbnapos virgoncság.Kép
Én is úgy tudom, hogy azt viszel be akit akarsz, nem kell tanfolyás hozzá!Kép
Nekem a 2-es számú könyvem van.Kép

SüncsiKép
BüntetésKép
Én mindenki szülésstory-jára vevő vagyok!Kép
Az epidurális tök jó szerintem, sajnos nálunk nem támogatják a kórházban.Kép Pedig lehet, hogy én is bevetném, mindenesetre megnyugtatna a tudat, hogy igénybevehetem.

MariannKép
Vádligörcs és éberség nálam még nem jelentkezett. Remélem nálad is csak átmeneti!Kép

Nanda
Nagyon sajnálomKép Sok erőt a megpróbáltatásokhoz!

Mucskának nagy drukk!Kép

AnitaboriKép
Jobbulást neked és apukádnak is! Remélem minden rendbe jön!Kép

JerryKép
Nagyon szép mennyasszony voltál!Kép

Most húzok kismamatornára, Bertold Baba már melegít!Kép Timinek megelőlegezem az üdvözleteket és szerzek tőle infókat.Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na szépen nem írtam alá!
Egcsi voltam:Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jerry: merre laksz? Mert akkor valahol nem messze tőlem! Kép
Nálunk a paprikás krumpli a férjem reszortja Kép

terasz, és tali: ha valakinek van jobb ötlete, szívesen veszem...

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

MUCSKÁNAK NAGYON SZORÍTOK ÉN IS!!!!!!!
Remélem csak vaklárma és nem akar a kis Anna még kibújni!

Vali: nagyon boldog névnapot!
Kép
Kitartás a babucikhoz, gondolj arra, hogy két gyönyörű csemetéd lesz cserébe a mostani kellemetlenségekért! Kép

Chello: jobbulást!

Bori: neked is jobbulást minden szinten!!

Jerry: Guba? Mikor? Mennyi? Kép

Süncsi: akkor majd legfeljebb vigyorgunk ha EDÁ-t kapunk. Én még nem is kérdeztem erről a dokim, lehet, hogy nem is lehet. Akkor majd nem vidulok. Kép

Dzscs: méghogy hős! Na, nem láttál akkor még olyan szánalmas hőst mint amilyen én voltam. Kép
Egyébként nekem a tágulás fájt, a kitolás már maga volt a megkönnyebbülés és persze akkor már látszik a vége és erőt ad, hogy mindjárt lesz egy kis bömbike. Kép

Zsuzsa:rosszul esett, hogy azt írtad nem tűnt fel a hiányom. Kép Persze megértem, mások sokkal többet hiányoznak én meg nap mint nap itt grafománkodok.
Amúgy ma 3 órát kószáltunk, játszótereztünk, úgyhogy Dani kaja után eltűnt a sátrában és most alszik. Kép
A kiskönyvekben nincs ilyen tábla sehol,amit most kaptam az 10-ik kiadás 2003-as. Az előző az a 9-ik kiadás 2001-2002-es. Neked biztos a legújabb lehet. Kép

Egcsi: mikor is jön apuci? Kép

Anikó: holnap ügyi legyél! Kép

Swen merre vagy?

Sziasztok, dobok 1 hátast, megjött a Kismama újság. Kép

Bellana
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: