[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Na itt is vagyok!
Egy röpke 2,5-3 óra alatt megjártam!

CTG:minden oké,Iza úgy rugdosott!Úgy néz ki sikerült túlpörgetni(csoki,szőlőcukor,kakaó).Így is 23 percig feküdni...már minden bajom volt.Főleg h olyan meleg volt odabenn!!Most fájást abszolút nem mutatott,viszont van ráírva vmi:tocorossz.Mond ez vkinek vmit?Most ez toco rossz?A toco az mi? :lol: :lol:

UH:elég gyors volt nálam is,most egy fiatalabb pasi csinálta,az örgebb legalább több ideig nézte...a lényeg h minden oké,fejvégű.
BPD:90mm
HC:318mm
AC:309mm
FL:69mm
kb 2700g és 47 cm :shock:
Na ezek azért elég nagy méretek,nem???Írtó sokat nőtt!Már nagyon kíváncsi vagyok h mekkora lesz végül....ha így haladunk akkor letehetek a 3 kilós babáról :roll:

Doki:méhszáj zárt,az eddigi jóslóim szart se érnek ezek szerint :lol: :lol: Vett le kenetet,jövőhéten meg vérvétel.

Amúgy 2 napja nem alszom vmi jól...olyan vagyok mint vmi kómás....leragadnak a szemeim,de hát Iza most is rugdos mint...tiszta izgága,lehet a napsütésre indult be! :wink: Tegnap meg azt játszotta hogy keresztbe fordult,és a lábaival a vesémet rugdosta :roll: Éjjel meg próbált visszafordulni...

Wruska!
Annyira jók a képek!Tényleg a 2.kép haláli!!!
Kórházi pakk készenáll!Szülőszoba látogatás megvolt,nekem bejön.Szerintem szépen megcsinálták,jó lesz ott szülni :wink: Talán ezért se izgulok a szülés miatt!Sokkal rosszabb érzéssel mennék egy omladozó falú,5 ágyas szülszobába.....Ez meg olyan mint egy kis szállodai szoba,kivéve h a francia ágy helyett a szülőágy van :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok,
Annus: hát már tényleg a finishben vagy :lol:
Tegnap mi is megjártuk a dokit, minden rendben, jól megnövesztettem a babót, mint egy kis tank :lol: Majdnem egy héttel idősebbnek mutatta az uh :lol: Ott mocorgott odabent. A doki szeretné ha nem csak tarkóredő szűrésre mennék, hanem vérvételre is, így már bejelentkeztem az Istvánba egy kombinált tesztre.
Dobok nektek képet a kis tankomról :lol:
Kép

KépKép
csige-bige
 
 


Örülök Csige, nagyon is jó a kép Kiscsigádról.

Annus: akkor jó, ha szuper a hely, bár tapasztalatból mondom, hogy a "személyzet" milyensége a legfontosabb. De mivel csak pár napig élvezed majd a vendégszeretetüket, le van ejtve ez utóbbi is :wink:

Köszi a dicséreteket Olivér nevében. Ez a kis Csücsök most a mutató ujját szopogatja, nagyon kis édes és hát ha kérdőre vonom, hogy miért teszi, akkor így néz rám :lol:

Kép
wruska
 
 

 
 

Lányok lenne egy kérdésem szocpollal kapcsolatban, gondolom egy páran már felvettétek.
Most én is gondolkozom rajta, bár a férjem hallani sem akar róla. Mivel a ház kívülről még nincs kész én pedig itthon vagyok táppénzen, így lassabban jön a pénz és szerintem igénybe kellene vennünk amég lehet. Tudom hogy a szocpolt csak hitellel együtt lehet igénybevenni, viszont mi most nem akarunk hitelt felvenni. Már van egy hitelünk amit három éve vettünk fel és szerintetek meg lehet az csinálni, hogy így felvenni a szocpolt hitel nélkül a már meglévő hitelünk mellé?! Tudom ebben a bank tudja a legtöbb infót nyújtani, de szeretnék előtte tájékozódni. Ha van rá esély, akkor a férjemet elkezdem puhítani. Nagy segítség lenne, ha kívülről be tudnánk fejezni a házat, mert így elég döcögős.

KépKép
csige-bige
 
 


Annus!

CTG = cardio-toco-gráfia. A tocográfia a méhösszehúzódások (fájások) mérése.

Csige!
Nagyon jó az UH kép, remekül látni Kiscsiga fejét-testét-lábát-kezét.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Csige: mi is most igényeltük meg és a már meglévő hitelünkbe számolta bele a bank. De ehhez meg kell lennie a picinek. De ha beírod a gugléba, akkor bizti kidob olyan fórumot, akik erről beszélnek. Ott több infóhoz juthatsz.

Kép
wruska
 
 


Annus,
Tényleg elrepült ez az idő. Szép nagy baba lesz. Örülök, hogy minden rendben van. Tudom, hogy már mondtam, de élvezd ki az utolsó pocakos napokat, hidd el később hiányozni fog.

Csige-Bige,
Örülök, hogy nálatok is minden rendben van. Milyen kis apróság még. De csodálatos, és nagyon jól sikerült az UH kép.
Hát szocpolról nem tudok semmit, de ha szeretnétek akkor gyorsan intézzétek, mert " Gordonka " azt is befagyasztja.

Wruska,
Oli már így vándorol az ágyban.? Tüneményes kis krapek. Gyorsan megnőtt a haja.

Mi is nagyon sokat lent vagyunk ebben a szép időben, ezért nem írtam. Nagyon élvezi Petra a jó időt, csak nekem fárasztó annyit menni. De legalább edzésben vagyok. Úfgy sincs időm tornászni.
Kistesó most tuti nem lesz, mert megjött a mensesem. Ennek hatására a tejem is apadni kezdett. Sajnos. De már nem tudok mit tenni. Ennél többet nem lehet inni, és a homeós golyók sem használnak.

Kép
eperke25
 
 


Eperke!
Élvezem én,azzal nincs gond.De ha épp szarul vagyok akkor nehéz :lol: Iza olyan satkukac,hogy készülök arra ha kijön is ilyen izgága lesz :lol:

Boesko!
Igen,közben rájöttem h a kütyü ami mérné az összehúzódásokat az rossz,de már 2.alkalommal.!Legközelebb megpróbálok olyan ágyhoz kerülni ahol ez is jó...mert a baba szívhangján kívül azért ez is érdekelne :wink: :lol:

Csige!
Fogalmam nincs a szocpolról....mi még nem vettük fel.De remélem mire felvennénk újra visszaállítják,vagy el se törlik!

annus11
 
 


Csige!
Szocpolt csak akkor tudtok felvenni, ha még nincs használatbavételi engedélyetek a házra. A külső vakoláshoz nem tudtok már felvenni. Egyébként nem igaz, hogy csak hitellel együtt lehet felvenni, bár sajna vannak olyan bankok, akik ezt mondják az ügyfeleliknek.
Viszont ahhoz hogy a hiteletekből leszámolják a szocpolt (ezt akkor is lehet utólag ha már van használatbavételi eng.), ahhoz meg kell születnie Kistanknak, így már nem előlegezik meg.

Annus!
Nagyon szépen fejlődik Iza. Hamarosan beköltözhetsz abba a majdnem hotelszobába.

tücsökbogár
 
 


Köszönöm lányok az infókat. Hát akkor még várni kell, de ha bevezetik a megszorításokat, akkor ugyebár ezt is eltörlik, nehogy esetleg adjanak egy kis segítséget a kisgyerekeseknek.
Köszönöm lányok a dícséreteket, valóban tényleg nagyon jól látszik az uh kép, bár majdnem egy héttel idősebbnek mutatja a koránál. Április 14-én megyünk kombinált tesztre és akkor 4d uhval is megnézzük babócát, már annyira várom. Addig még gyarapodik bent :lol: Tegnap hoztak anyukámék disznótoros töltött káposztát, hát két részletben ettem, de három töltés lecsúszott, bár nem voltak olyan nagyok :oops: Nem csoda hogy így nől ez a gyerek :lol: :shock:
Annus: hát ha Iza már most ilyen aktív, akkor kint sem számíthatsz másra szerintem. Remélem jó masszív kiságyatok van, mert kirúgja az oldalát :lol: :lol:
Itt is csodálatos idő van. Egész nap nyitva vannak az ablakok, így napenergiával fűtünk :lol: Szép hétvégét mindenkinek

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok


Sehol senki??????

Csige
Jó a kép! :lol:

Annus
Hát a 3 kg-t biztos átlépi! :lol:

Nekem van egy újabb parám

Zalán tegnap fürdés után amikor még meztelen volt,hátradölt a kanapén és ahogy megfeszítette magát akkor vettem észre a lágyékán mintha duzzadt lenne a nyiromirigy.Szerintem.

Ti mennyire érzitek ezt?
Panny??Neked mégiscsak 3 fiad van.

Bocsi tudom,h idióta kérés,de ez van.Hiába Zalán a 3. gyerekem,tiszta para vagyok néha.Mindebe beleképzelek valami hülyeséget.
Szerdán lesz egészséges rendelés akkor szerintem leviszem,de kiváncsi vagyok,hogy másnak milyen?
Vendég
 


Én úgy tudom, hogy a mirigy ilyen kis korban sokszor megduzzadhat, de ez nem jelent semmilyen betegséget. (Unokahuginak a gyerekorvosa mondta, mert nekik is volt ilyen) De a legtutibb, ha elviszed és megnézeted.

Halk megjegyzés: M'ér' a 3. gyerekért nem kell aggódni? :wink:

Kép
wruska
 
 


Hú, most írtam egy hosszút, erre elszállt!

Na akkor röviden:
itt vagyunk 2 hétig anyukámnál vidéken (jó levegő), stb...
Már egyre ügyesebben jár, napról napra egyre okosabb, és egyre roszabb :D (hál istennek, mert ez azt jelenti hogy egészséges), szóval jó látni, ahogy nyílik ki az értelme.

Alziza!
Szerintem is meglehet duzzadva egy készülő betegségtől (pl. nátha), de inkább nézesd meg egy hozzáértő dokival, én is csak akkor nyugodnék meg.

Annus!
Te mindjárt szülsz, megvan a listád, hogy mit kell bevinni a Sote 2-re?

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Már= Márk

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Wruska

Dehogynem kell!
Csak nálam a gyerekeim számával nő az aggodalmaskodás szintje! :roll:
Sokszor rosszabb vagyok mint az első gyerekes anyukák.

Fordítva vagyok öszzerakva!
Igazából persze nyilván az van,hogy az évek során egyre több "hülyeséget" hall az ember és egyre több mindenért lehet aggódni.

Nyirokmirigy:a férjem szerint teljesen normális és nem nagy.
Igazából tényleg nem,mert kb akkora mint egy aszpirin v. kisebb és nem emelkedik ki.Csak nekem valahogy most tűnt fel és Zalán vékony ezért nyilván jobban érezni.Tehát vannak ésszerű magyarázataim,csakhát....

Ráadásul én betegesen rettegek "attól a bizonyos betegségtől"ami daganattal jár!
Tényleg betegesen!nem úgy mint más.
A különbséget tudom,tudom,hogy mindenki fél tőle én is féltem tőle régen is,de mióta apósommal végig csináltuk az egészet és a végén meghalt azóta rettegek.
De olyan szinten,hogy a nevét sem mondom ki nagyon.Sőt!
Rosszul vagyok amikor Zalán a könyvekben rákérdez az ollós állatokra és ki kell mondanom a nevét.Arról is az jut eszembe. :?
Vendég
 


Látom Vera közben írtál.

Akkor már lent vagytok.


Jó volt látni titeket vasárnap!
Márk haláli kis pasi!!
És nem is olyan nagy mint ahogy a képeken látszik.Olyan édi! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Annus
Mindjárt itt a vég!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Csige
Nagyon szép a kiscsigád!!!!!! :lol: :lol:

Holnap megyek megint uh-ra,meg dokihoz is,drukkoljatok,hogy minden rendben legyen!!!!

Addig is puszi mindenkinek

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


NA MEGJÖTTEM!
Szóval CTG.Iza hozta a formáját,annyira mocorgott h fognom kellett a vizsgálófejet vagy mit...de így is mindig elrugta magától...És végre sikerült a jó géphez feküdnöm,így legalább már tudom h mit művel a méhem :wink: Mindjárt dobok róla képet!

Aztán doki.Na eddig mindig azt mondta hogy majd májusban szülök...erre most csak annyit kérdezett h akarok e már szülni :shock: hát mondom felőlem szülhetünk,de úgy hogy az uram ne legyen készenlétben :wink:
Aztán megvizsgált,persze még totál zárt vagyok...ahhoz képest h néha menni nem bírok annyira szúr odalenn :roll: Ja és nekem úgy tűnt mintha picit rásegített volna...nem fájt meg semmi,de olyan furcsán "megturkált"....jobb szó most nem jutott eszembe...

Kenetem negatív lett,vérvételről még nincs eredmény.Vagyis ma délután lesz meg,de majd jövőhéten ha megyek akkor ráérek érte menni :wink:

Kép

annus11
 
 


Annus
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Megvolt nekem is az uh! Manócska már 18 mm, és megvannak a végtagkezdeményei.... :D :D 2 hét múlva kell mennem megint uh-ra, és rá 1 hétre már a 12 hetesre!! Ja, a méretek alapján a doki 9 hetesnek írt! Megkaptam a papírokat amivel a védőnőhöz kell mennem,úgyhogy jövő héten megyek oda is....

Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Nagyszerű hírek lányok. Látom, minden babóca szépen alakul. :lol:

Kép
wruska
 
 


Dy!

Gratula az uhhoz!Neked is szépen növekszik odabenn manócska!Észre se fogod venni és már kinn is lesz! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok Lányok,

Mi is vagyunk még, csak a héten nagytakarítást csináltam és nem volt időm jönni. Sajnos nem végeztem mindennel, mert a háló és a nappali az kimaradt. Majd húsvét után.
Olyan csodásan szép idő vann és PEtra imád kint aludni. Szereti madarakat, mindig nagyokat kiabál nekik. Szépen növöget, már 68 cm és 6400 gramm.

Annus,
Azért még várjatok a szüléssel. Ráérsz még. Minél tovább marad bent annál jobb. Mész még UH-ra? Kíváncsi leszek mekkora lesz majd, gondolom te is.

Dy,
Örülök, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van. Pihizz sokat és vigyázz magatokra.

Alziza,
Remélem már megnyugodtál a mirigyek ügyében. Nekem is voltak ilyenek gyerek koromban és nem lett semmi baj, magától felszívódtak. Tudom, hogy ha egyszer a családban előfordul ilyen dolog akkor az ember érzékenyebben reagál bizonyos dolgokra.

Wruska,
Gondolom ti is sokat vagytok a friss levegőn ilyen szép időben.

Ha esetleg addig már nem írnék, mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok. Fessetek sok piros tojást és várjátok a locsolkodókat. Amúgy otthon lesztek, vagy elmentek valahova kirándulni?
Mi anyuméknál leszünk, és kint fogunk majd sütögetni, grillezni, szóval nem éppen húsvéti sonka tojás parti lesz.

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok


Alex kórházban van!

Tegnap délután elkezdett viszketni.Csalánkiütések jöttek rajta.Itattam vele calciumot,semmi.Tovább jöttek,egyre nagyobbak.
Akkor a férjem elvitte az ügyeletre.(vendégek voltak nálunk persze,dehát amúgy sem vittem volna Zalánt,így én maradtam)
Kapott rá fenistil tablettát és rectodelt kúpot,ha befulladna :shock:

nem nagyon múlt neki.Este 11-kor jön ki a szobából,hogy ő egyre jobban viszket.Hát csajok én még ilyet nem láttam :shock:
A férjemnek is volt már csalánkiütése nem egyszer,és injekciót is kapott rá,az sem volt szép,de ez...
Alex háta,mellkasa,lágyéka,hónalja,füle olyan volt mint egy nagy vízhólyag!
Irány vissza az ügyeletre!
Azonnal befektették és nyomtak bele 2 injekciót.

Ma sem jöhet haza,mert még nem múlt el teljesen és várni kell,mert ha ez az injekció kiürül a szervezetéből akkor visszajöhet.

Ráadásul mivel ilyen nagyon kijött rajta,most se tej,se tojás,se gyümölcs,se tartósító.

Pedig nem ezekre alergiás,de ilyenkor ezek is kiválthatnak ireakciót,mert még ez a hisztamin v mi nagyon erősen termelődött.

Valószínűleg az olivaolaj a ludas.
Tegnap sütöttem egy olasz kenyérféleséget aminek a tésztájában és a tetején is olivaolaj van meg olivabogyó és abból evett 3 szeletet.Rá 1 órára elkezdődött.

Hát ez van
Vendég
 


Alziza: szegénykém. Emlékezetes lesz a Húsvét, az tuti. De remélem Alex már jobban van és hamarosan hazamehet. Ha csak az oliva olaj, annyi baj legyen, azt könnyen ki lehet kerülni.

Mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánok, kislányoknak sok locsolót, kisfiúknak sok hímes tojást! Anyukáknak apukáknak pedig jó sok szép élményt a nyuszikereséshez.

Kép
wruska
 
 


Alexnak sok gyógypuszi!Szegényke!
Látom nálatok is mindig történik vmi....

Mi még egyben amúgy.De remélem nem sokáig!Bár ezek az előjelek kitarthatnak egy jó darabig.... :wink:

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

annus11
 
 


Miféle előjelek? Lemaradtam valamiről?

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Jaaa,hát vannak kis jóslók.Keményedés,szurkál alul,nyilal ilyesmik.De már vagy 1-2 hete így van....

annus11
 
 


Sziasztok

Alex tegnap hazajöhetett,de mivel a szervezete tényleg nagyon erősen reagált erre a dologra amire allergiás,így most mindenféle allergizáló kaját kerülni kell!
Tej és tojásmentes diéta 2 hétig legalább. Rolling Eyes

De nem foltos,gyógyszert továbbra is szedi!

Bár egyszer éjszaka furcsán vette a levegőt és mivel a kórházban mondták,h azért nem engedték haza mert ez még bármikor kijöhet és a nyakára is mehet ami fulladáshoz vezethet,beparáztam és felkeltettem,h jól van e? Embarassed

Azt mondták ez kb 2 hét alatt ürül ki a szervezetéből.

Amúgy a dokik és nővérek 1 kivétellel rendesek voltak.
Az egy kivétel elég érdekesen volt (van) összerakva.

Kétszer is előfordult,h a tej és tojásmentes diétán levő gyerekemmel süteményt és túrót akart megetetni.
A túró igazából kőrözött ami szerinte nem tej Shocked
Ezt "szépen,finoman" elmagyaráztam neki,h mit gondolok erről! Evil or Very Mad Aztán még a doki is lecseszte!

Mi van ha ezt egy kisebb gyerekkel csinálja aki mondjuk tényleg tejre allergiás és szótfogad neki???
Vendég
 


Hello lányok!
jöttem olvasgatni, mi van Veletek!! SZuper, hogy mindenki jól van!!!
Nálunk is minden oké, bár volt egy kisebb fertőzésünk, de időben elkaptuk a bacit.
ÚGyhogy tegnaptól újra melóhegyek. Már nehezebben megy, meg nincs is nagyon kedvem hozzá... :?

A szocpol engem is érdekelne. Van egy kisházunk, amit fel kellene újítani, de ha marad ez a tetves banda, akkor esélyünk nincs rá...Bár Annusank lenne igaza, hogy addigra eltörölnék vagy életbe sem lépne... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Alziza!
Na ez durva...az ilyen minek megy ilyen területre???Tényleg ha olyannak adja akinél súlyos bajt okozna....Alexnak mielöbbi gyógyulást!!Reméljük rendben lesz mostmár! :wink:

Madaran!
Jó hogy jelentkeztél!Látom már félidőn túl!!Van már vmi ötlet a fiúcska nevét illetően?? :wink:

annus11
 
 


Alziza!
Alexnek én is jobbulást kívánok!

Kicsit lelassult itt a forgalom, biztosan mindenki élvezi a hirtelen jött tavaszt - már aki teheti.

Annus!
Hát már nagyon a célegyenesben vagytok!

tücsökbogár
 
 


Sziasztok csajok!

Annus, hamarosan babázol. Hihetetlen, hogy hogy repül az idő!
Madaran: ti hogy vagytok? Vásárolgatsz már?

Egy kis Húsvéti kép:
Fészekfosztás :lol:


Kép

Ezt nem tudom, mutattam e már: így ébredünk már pár hete...

Kép

Egyébként nálunk minden nagyon szuperül alakul. Továbbra is csak szopi van. Három óránként, úgyhogy végre minden tervezhető. Most mondjuk éjszakai is 3 óránként kel enni, mint a régi szép időkben :roll: , de ez sem lesz így örökre, ahogy az eddigi tapasztalatok mutatják. Minden nagyon gyorsan változik körülötte, nincs idő semmihez sem hozzászokni :lol:

Egyébként nagyon jó alvó, panaszom nem lehet rá. Éjszaka is csak szopizik (mindketten félálomban sokszor) és már alszik is. És én is hamar visszaalszok, szóval egyenlőre bírom és olyan jókat mosolygok rajta ilyenkor, mert zseniális amit félálomban csinál :lol:

És hát minden vágyam az volt, hogy csak szoptathassak és ehhez az is kell, hogy még éjszaka is felkeljen, mert akkor termelődik a tejecske. Na hát a kicsi fiam szopizik is éjjel nappal. Látszik is rajta, mert szépen ki van kerekedve :wink:

Most egyébként megjött a hangja. Eddig is beszélgetett, de 3 napja, be nem áll a szája. Egész nap mondja, mondja a magáét, a maga nyelvén és beszélget velünk. Nagyon kis édes. Apa is egyre jobban élvezi a helyzetet. Most éppen együtt szunyálnak, azért van nekem egy kis szusszanásnyi időm :wink:

Tücsi: nálatok is zajlik az élet? Hozhatnál fotót Csabikáról. Ő már tényleg nagy fiú!

Eperke: Petrus?

Ágica, Panni: veletek mi újság?

Alziza: a lényeg, hogy Alex jól van és hogy egy szemfüles anyukája van, aki mindenre figyel.

Kép
wruska
 
 


Huuuu mekkora Oli!!!Mondjuk már 4 hónapos nagyfiú,mit gondoltam :lol: :lol: Örülök h szopival sincs gond!Azt hiszem az alvás nálunk is apás program lesz...úgy tud aludni....mindegy h hány gyerek szaladgál mellette!Remélem Iza is örökli ezt tőle :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok

Wruska

Nagyon édi Olivér!A haja még mindíg szupi :lol:


Annus
Már bármikor szülhetsz!
Írsz valakinek ha megvan a baba?

Vera?

Lányok eléggé lelassultunk!!!

Panny?Te pl merre jársz?Már nem volttál 1000 éve?

Tücsökbogár
Képet tényleg tehetnél! :)

Ma próbálok Alexnek valami olyan allergológust találni aki vérből nézi,h mire allergiás.
2 hét múlva megy Németországba és addigra meg kellene tudni,h mégis mire allergiás.

Egy fontos dolgot pedig elfelejtettem!!!!
Zalán a nyuszinak adta a cumit!!!!!!!!!!! :lol:
nagyon ügyes volt,egyszer kérdezte aznap este,h hol a cumi,mondtuk neki és azóta nem is keresi!Maradt a rongyi és nyuli,de az nem baj! :lol:

Sajnos a szobatisztaság nem ilyen egyszerű! :?
Vendég
 


Ja, ja, nagy a pangás. A jó idő mindenkit kiűzött a gép elől. Legalább is remélem. Mondjuk Annusnak felmentést adok, ah mrá esetleg a szülőszobán lenne, bár még ráér.

Olivér haját vasárnap levágtuk. Már olyan huligános volt neki, apa kijelentette, hogy ezennel vége a hippi kinézetnek :lol: :lol: :lol: Nagyon kis édes lett, de nekem azért hiányzik a hosszú lobonca. Sebaj, majd megnő. Tény, hogy így azért neki is kellemesebb, mert nagyon beleizzadt.
Majd teszek fel képet is róla, csak még nem töltöttük fel a gépre őket.

Egyébként hétvégén apának végre volt ideje Olivérrel foglalkozni. Mostanában sajnos nagyon sokat dolgozott, épp csak hazaért fürdetésekre. De most! Öröm látni, ahogy kiteljesedik az apaságban. Nagyon jól elvannak. Én meg lazítottam :oops: Olvastam egy kicsit, néztem őket, ahogy játszanak, sétáltunk nagyot..szép volt a hétvégénk, nagyon.
Már apa is a második babát tervezgeti, aminek nagyon örülök :lol:

Alziza: már csinálnak ilyet vérből is? Majd írsz róla, hogy milyen egy ilyen teszt? Egyébként mit csinál Alex No-ban? Zalán nagyon ügyes, hogy ilyen okosan le tudott mondani a cumijáról. Szobatisztaság. Ez érdekes téma. Kíváncsi leszek, nálunk hogyan fog zajlani :roll:

Kép
wruska
 
 


De zsivány vagyok, anya! című képek :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
wruska
 
 


Nagyon jó ez a rövid frizura!!!Bár nekem bejött a hippis is :lol:

Én még egyben!Bár pár napja esténként nagyon fáj már a pocim...úgy az egész!Napközben meg viszket...semmi nem használ már rá...
Tegnap meg voltak már 5 perces fájások,elötte nem mértem,csak gyanusan sűrűsödtek.De aztán elmúlt....
Szerintem majd nézzetek át a májusi topicba,de ha hazaértem mindenképp jelentkezem!Csak már tök sok helyre írok smst....

Na ti is menjetek a jó levegőre!!!! :lol:

annus11
 
 


Annus: de jó lesz neked is már hamarosan! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
wruska
 
 


Még mindig lelassulva....de hamarosan jövök. Nagy a jövés menés nálunk, hála a jó időnek!

Annus! Már nagyon izgi a helyzet látom!!! Drukk-drukk!!!

Megkezdem a visszaolvasást! :-)))
merszi
 
 


Sziasztok!

Alziza!
Kicsit lelassultunk igen, tényleg a jóidő lehet a ludas...
Örülök, hogy legnagyobbik manó (ő már nem is manó :D ) jobban van. Remélem kitudjátok deríteni mire allergiás.
Nálunk újra kijöttek Márkon a kiütések (vagy teától vagy folttisztítótól, pedig ezerszer kiöblítettem). Két napig be voltunk tojva, mert azt hittük bárányhimlő, de szerencsére "csak" kiütés.

Annus!
Már tényleg finishben vagy, hajrá, bátorság és kitartás a szüléshez!

Wruska!
Olinak jóláll ez a rövidhaj is!

Mi hogy kijött a jóidő amennyit lehet kinnt vagyunk (muszály is, mert bennt amilyen ördögpalántát szültem hamar felfordítaná az egész lakást :D )
Tegnap pl. az 5 perces kocsiút alatt lerágta a cipője talpát: utána meg nem találtam meg belőle egy jó nagy gumidarabot és azon aggódtunk, hogy vajon kijön-e belőle.
Ha nem ér el valami akkor odatol valami zsámolyfélét (pl. desztillált vizes flaskát) és felmászik így pl. a munkapultra a konyhában...
Pedig még alig múlt 1 éves!
Mostanában (nem akarom elkiabálni) úgy néz ki normalizálódni látszik az alvásunk: pár hete végleg leállt a szopi, szerintem ez van a dologban (meg az, hogy talán most nem jön foga): nem vagy csak egyszer kel fel éjszaka, de sokszor magától visszaalszik.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Merszi: valami gikszer van az aláírásodban. Kitörölnéd a felesleges sorokat? Mert így elcsúszik nekem az egész.Bocsi, :oops: :oops: :oops: :oops: én ilyen béna vagyok, engem zavar :roll: :roll: :roll:

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Igen igazad van! A nagyobbik fiam vonalzója pedig eltűnt! Itt lehet a baj!
Orvosolom! :wink:
merszi
 
 


Sziasztok!

Látom szépen lassan visszatér mindenki.... :wink:

Alziza
örülök,hogy Alex már jobban van! Remélem,hogy azóta nem volt semmi gond!

Annus
Mindjárt itt a vég!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Nem is tudom,hogy mit kell/lehet ilyenkor kívánni....

Wruska
Tündéri Olivér! Nem semmi egy gyerek! már a szeméből is sugárzik a huncutság.... :lol:

Velünk minden ok,holnap megyünk megint uh-ra. Remélem,hogy minden ok lesz! A múlt héten voltam védőnőnél.megkaptam a kiskönyvemet is. Péntek óta pedig fáj a vesém... holnap fogják azt is megnézni,hogy kövem van e már megint,vagy csak kisugárzik oda a szalagok nyúlásából származó fájdalom. Remélem,hogy az utóbbi lesz a ludas....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Csige
Mi újság van veled? Remélem,hogy minden ok!!! Már régen jelentkeztél....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Bizti minden oké lesz!!!Aztán gyere és mesélj mi volt!!!

Merszi,Vera!
Jó hogy ti is bejelentkeztetek!Hát ma kifejezetten szar idő lesz...szóval lehet jönni babanetre
És dobok képet is!!!Tegnapi pocakfotó!
Kép :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus
Mekkora pocak...... :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon csini vagy ám!!!! :D

Megvolt ma az uh,és minden rendben van. Manócska 41 mm. Kicsit produkálta magát,mert az arcát simogatta az egyik kezével,sőt még az egyik lábát fel is húzta,hogy nehogy lássunk valamit... :P
jövő héten kell mennem a 12 hets vérvételre,aztán pedig hétfőn a 12 hetes uh-ra. remélem,hogy most már egy kicsit fellélegezhetünk....

Nem legjobb kép,de íme Manócska: Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Na vissza most nem olvasok,nézzétek el nekem!
De úgy tűnik h megyek szülni :lol: :lol: 6:15kor kis pukk,na mondom ez gyanus...kimásztam az ágyból és hupsz,egy kis magzatvíz :lol: :lol: Uramat visszairányítottam a munkából :wink: Aztán megyünk befelé ha hazaért!Amint van vmi fejlemény szólok!!!!

Addig is kéretik a drukk!!!!!

annus11
 
 


Még szép, hogy megy a drukk! :lol: :lol: :lol:

Kép
wruska
 
 


Alziza, ki volt a dokid? Egyik kedves barátnőmnek szeretném ajánlani. Tudom hogy már számtalanszor írtad, csak nincs időm visszakeresni :oops: Elküldenéd nekem? Köszi

Kép
wruska
 
 


Annus

Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: