A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Heni csodás gyermekeid vannak.
Nekem a 3. a kedvencem. Gyönyörű baba Áronka :lol:
jó gyors szülésed szülésed volt.

Sense mennyit nőtt Lotti :shock:
Tüneményesek :lol:
még az az ágy :lol:

Niki nagyon vigyázz magadra, örülök, hogy otthon vagy.

Milénanálunk is támad a HP :evil:
nem érti, hogy Z. miért nem megy majd a házhoz dolgozni.
Merthogy Ő ellene velünk :shock: (persze, veszekedés, beleugatás mindenbe, meg megint jönne az "én nem vagyok jó anya" szövegével)
kitartás neked is+++++++++++
Tudod én is mondtam már, ne foglalkozz az Ő lelkével. Csak ti vagytok a fontosak.
A kisfia attól járhat hozzá mert ti Zétivel nem mentek.

Viranka remélem apudnak hatottak az energiák.
Azért küldök még+++++++++++++++++++++++

Vindo késő délután rázódott helyre.
A vásárlást is végigordította :(
De megvan a szandálja :) már csak egy papucsot szeretnék beszerezni.

Ágica a te anyósod is :evil:
amúgy egy várandós nő is vigyázhat egy 1,5 éves gyermekre. Nem mondtad neki :?:

Mesi nálatok a hisztikorszak társul egy nagy adag féltékenységgel.
Több helyen olvastam, hogy vannak gyerekek akiknél 2-3 hónap múlva jön ki.
Szerintem jól csinálod.
Nővérem még annyit csinált, hogy akkor is volt csak Viktorral amikor Dávid ébren volt.
Dávidot akkor apája szórakoztatta.
Napi 1 óra csodákra volt képes.
Általában du. uzsi után.

Csodacsibe bármilyen ajtót gond nélkül kinyit :shock:
Eddig csak azok mentek neki amik ellentétesen nyíltak. Most már símán húzza maga felé és próbálja becsukni is :)
Ma olyan szépen ébredt :) Kimászott az ágyából ( nyösz nélkül ) kinyitotta az ajtót és átsétált hozzám. Átölelt, bújt egy kicsit és ment keresni apáját, Őt is átölelte és aztán mondta: innni lennn :D
Annyira imádom :lol:

:arrow: vasalni mert sose érem utol magam vele

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem raktam képeket.
Most pótolni fogom.

Heni!
Hát gyönyörűre sikerült Áron baba :D Hogy csináltátok? :lol:

Sense!
Szuperek a képek :D Főleg az anya-lánya :D

Anikó!
Dávidka is aranyos :D

Mesi!
Enyém lányom is szokott tekeregni én lefektetem a földre és ott hagyom és néha.Bár ahogy olvasom Zsozsinál nem jön be,de csak abba fog maradni a hisztike.
Rég raktál képeket.

Vindo!
Nem semmi fiacskád van még masszíroztatja a talpát
:lol: :lol:

Niki!
Nagyon vigyázz magatokra.

Igen-igen Panka nagyon tud sikítani hallottam én is :D
Olyan torka van a kisasszonynak. :D

Tegnap voltam ügyvédnél kb 50.000 lesz, ez van.
De viszont gyorsan meg csinálja a papírt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hát csajok sajna nemtudok képet tenni valaki kitörölte a képeket :evil:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Ágica! Nálunk is így kezdődött az egyedül evés, Szeli egyáltalán nem hagyta, hogy etessem, inkább nem evett... ;)
Remélem, a láz hamar lemegy!!! Mi megúsztuk szerencsére!
Rá se ránts, mit dumál!!!!

Heni! Helyreáll a szopi, nyugi! +++++
Ügyesen megoldod! :) Áron baba is egyre ügyesebb lesz!

Niki! :)

Mesi! Szerintem a herpesztől is ingerlékenyebb Zsozsi, biztos fáj neki. :( ++++++++++

Sense! Örülök, hogy rendeződik az alvásotok! :)
Édesek a kölkök! ;)
Ügyesek vagytok, szép a falvédő! :)

Dettyk! De legalább szőke, Szelinek fekete a szemöldöke... és nagyon vastag, apjától örökölte, mindegy, majd kiszedi, ha nagy lesz. ;) Viszont annak örülök, hogy a hosszú szempilláit is Zsoltitól örökölte! :D

LMóni! Én nem is értem, hogy bírod ki HP-t, hogy van... :(
Muti a szandit! :)

Hörcsög! :?

Szelinek előszedtem a gyerekkori plüss állataimat, egyből a babákat célozta meg (az is volt benne 1-2), és mondja, hogy baba! :)
Most épp a könyvét nézegeti, benne a kakasokat, tyúkokat, és mondja, hogy kukuiku! :)

Megyünk bevásárolni családiasan (=Apa elvisz :))

Kép

Kép
regcsiken14

...ezt eddig is mondta, hogy baba, de olyan aranyosan tudja mondani! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Csak gyors bekukk.

Kérdésem lenne,hogy akinek CAM Portofino babakocsija van mennyire van megelégedve vele ?
Mennyire könnyű vele közlekedni illetve az összecsukás mennyire egyszerű ?

Nekem van egy 3 kerekű sport babakocsim csak az a bajom, hogy túl széles és így nem igazán férek el vele egy-két helyen és ezért gondoltam lecserélném.

Előre is köszike a válaszokat.

Heni sok sikert a szopizáshoz. Én gyerekem sem volt hajlandó szopizni de ő el is utasította a cicit de az üveg az jöhetet.
Próbáltam én, hogy nem adok neki több mint egy napig nem evett aztán ugyan olyan hisztit csinált amikor cicire raktam. Aztán doki nénivel való beszélgetés után abba maradtunk,hogy egye fene eszik akkor üvegből.

Sense nagyon édi Lotti és Boti egy igazi pasi. Ádi is imád vezetni. A család összes autóját kipróbálta. Teherautótól a smartig.
Persze amikor kikell szedni mert magától nem jön akkor jön a balhé és a hiszti.

Mesi sajna a hisztikenk mindig van oka. Egyébként Zsozsi egy nagyon okos kiscsaj csak adjatok neki időt szerintem.

Na lányok ma megyünk nyiratkozni. Kiváncsi leszek milyen lesz.
Sajnálom a fürtjeit de jobb lesz így. Már nagyon szenved a hajmosás utáni hajszárítozással.
Több idő Ádinak megszárítani a haját mint nekem.
Biztos tök furi lesz de jobb ez így.
Este teszek képeket.

Na lépek muffint szütni mert a fodrász nem fogad el pénzt Ádi hajvágásáért így viszek neki sütikét.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Mesi : nem tudom mit kensz Zsozsinak a herpeszére de próbáljátok ki az EGIFERON-t. Nekem elég sűrűn van herpeszem és amikor már látom, hogy kijön vagy érzzem akkor bekenem és pár nap és már múlik is. A kint lévő herpeszt meg hamarabb elmulassza.
Csak egy tipp volt.
20200310173350

Villám-bejelentkezés:

Heni - nagyon szépek vagytok!!!
Mesi - ez a hiszti nehéz lehet... Idővel rendeződik majd, összecsiszolódtok megint :wink:
Miléna - anyósod :evil: Csak magabiztosan :!:
Sense - autóvezetés nálunk is van, de idővel lecsengett. MI hagytuk benn kormányozni, sebességet váltani. Az elején nagyon sírt, mikor nem engedtük be vagy kiszálltunk, de úgy egy hónap múlva lanyhult a dolog.
most is szeret vezetni, de ha nem mehet be, már nem tragédia.

Mennem kell, :arrow:

Tegnap este vezetni voltam.

Kép
vindolanda

A "mi" nem direkt nagybetű :oops:

Kép
vindolanda

Ez az autós-dolog nem kioktatás akart lenni, most visszaolvasva félreérthető a hangneme. Csak le akartam írni, hogy nálunk mi volt, de nem sikerült rendesen.

Tényleg mennem kell, itt totyogunk pizsamában mind a ketten...

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszi csajok a biztató szavakat! Tejci az van bőven, szerintem, 80 mlt iszik meg egyszerre Áron, 2 perces fejés eredménye. Nem adom ám fel, próbálkozunk majd, csak sajna a mellbimbó is kicsi ( Péterkét is bimbóvédővel szoptattam, ő elfogadta.)
Éjszaka 10-reggel 5 ig aludtunk, a kórházban is, meg amúgy is még egész nap szinte csak alszik, gondolom elégedett, teli a pocak, de hát ugye állandóan nem fejegethetem le :roll:
Ma még veszek bimbókiemelőt, meg még azon is gondolkodtam, hogy egy kicsit előfejek, attól kiemelkedik és hátha jobban.
Szóval ez Péterkével is macera volt, most is az lesz már látom, de annó is megoldódott egy kis idő után és 11 hós koráig szopiztunk.

Sense gyönyörűek vagytok! Szupi az új ágy! a régi is szép volt, csak hát gondolom azon már nem fértetek el.
Nálunk apa Péterkével alszik, baba velem a hálóban a kiságyban. Szerencsére jó alvó egyenlőre.
Mivel eléggé picike Pétekéhez képest pólyában van még, annó nem használtunk. De egyébként jó dolog, mert gyakorlatilag igy bárhol tud aludni napközben is.

Emesém hát Zsozsival kapcsolatban én csak annyit, hogy lehet rá kellene hagyni, lehet megunja és leszokik róla.

Péterke egyébként nagyon jól fogadta a kistesót, szeretgeti, puszilgatja, cumit nyom a szájába.Féltékenység nem mutatkozik egyenlőre. Aztán el ne szóljam.

Heni
KépKép
heni81

Na :)

Timi: én szerettem, bár nem frissek az emlékek, mert december elején babakocsiztunk utoljára :roll: De Zsófival a kezemben is össze tudtam csukni, illetve szét tudtam nyitni, simán bedobtam a kocsi csomagtartójába, és mentem vele, Zsófi nagyon jókat aludt benne, és nagyon szerettem.

És két kép :)
Kép
Vendég

Mondom kettő :)

Kép
Vendég

Heni!
Annó Gábort és Karcsit is bimbóvédővel kezdtem el szoptatni
talán egy hónap után már ment simán is.
Ildikénél nem kellett.
Majd bele jöttök.

Panndi!
Nagyon aranyos Zsófi és nincs is kevés haja :D

Amit el felejtettem Ildikének vannak új szavai:
hová,happi-hapci,viszont az anyát most nem mondja.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Drága Csajok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek a ránkgondolást, aggódást!!Móni,olyan jól esett az sms-ed! :)
Rendben vagyunk, csak egy vírus annyira tönkrevágta a gépemet, hogy alig lehetett talpraállítani. Na, meg mire Tamás időt kerített rá :? Az adataim elvesztek, de lényeg, hogy újra tudlak olvasni Titeket! :) Olyan rettenetesen fárasztó időszakon megyek át, hogy jól esett pár percre olvasgatni a topicot, ezzel is ki tudtam kapcsolni kicsit. De most végre újra itt :D ! Nekilátok visszaolvasni, ha Boti engedi...
kispocc

Először is, HENIIIIIIIIII!!!!Gratulálok az immár négytagú családhoz!!!!!!!Csak légy nyugodt, és kitartó, Áronnal is megoldódik majd a szopizás! :wink: De jó, hogy Péterke így szereti, szeretettel fogadja!Én is ebben bízom majd Botinál :) !És milyen gyönyörűek vagytok!!!

Panndi!Látom, még egyben :D !Zsófi nagyon szép kislány!

Timi!Hűha! Hogy bírta Ádi a hajvágást? Enyém Botó még akkor is majd elájul a hisztitől, ha én vágom a haját... :roll:

Mesi!Azt tudom csak mondani, hogy igen, igen, jól csinálod, légy türelmes, lehetőségeidhez képest próbálj megnyugodni, és reméljük mielőbb túl lesztek ezen a hisztike-korszakon :wink: . Botond rendkívül akaratos, temperamentumos gyerkőc, őt így tesóféltékenység nélkül is elkapja sokszor a dili :? . Ilyenkor én is igyekszem megnyugtatni, beszélni hozzá, simizni. Ő pedig vergődik, üvölt, stb...majd egy fél pillanat és mosolyog :D . Majd egy újabb pillanat, és újra sír :shock: .
jön is :arrow:
kispocc

Sziasztok!

A csoda úgy néz ki megtörtént :wink: köszönöm Nektek :)
Ma már sokkal jobban van Apukám :)

S boldog autótulajdonos is vagyok,de még csak paíron,mert az átírást,eredetvizsgálatot a kereskedés megcsinálja :) Így elméletileg szerdán max. ccsütörtökön már itt lesz a kicsi kocsi :)

Panndi!
tök sok haja van Zsófinak :) majd keresek képeket MÍráról :) Mire 2 éves lett "viszonylag hosszú" haja volt :)

Hörcsög!
megkérdezem Robit,mert elméletileg van olyan programm amivel a memóriakártyáról törölt képeket elő lehet varázsolni :)

Regi!
annyira szép Szeli is :)
s miért akarok még fogyni?mert a karikagyűrűm még nem jön rám :oops: bár lehet újat kellene csináltatnunk,mert már Robira is kissé szűk :lol: 8) mert Apásodott rendesen :) sőt pocakos lett :)

:arrow: mék az udvarra :) apának kávét vinni :) meg kicsit gyerekezni :)

KépKép
viranka

Panndi! Zsófi olyan szép, és VAN haja!!! :)

Kispocc! Örülök, hogy jelentkeztél! :)

Vera! Apudnak örülök! :)
A kocsi miatt megy irigy! ;)

Ebédelni... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka!!Apukád :D !De jóóó!!!
Kocsikád miatt én is nagyon irigykedem ám :D !

Anyósok! :shock: Jézus! Hát, mondjuk én sem "panaszkodom", nekem is van :D ...de azért nem ám ilyen durva! Ágica!Nem osztottad le jól, mikor hallottad, mit mondott a sógornődnek? Ő meg - a sógornőd - tényleg jobban tenné, ha idejében visszaszorítaná a buzgó anyóst, ahogy Te is mondtad, mert aztán nehéz lesz már visszafordítani.
Miléna,hát, megmondom őszintén, én sem látom értelmét tovább kínlódnotok. Ha ez ennyire javíthatatlan, küldd el a fenébe anyóst, zárd ki az életedből. Kinek hiányzik az örökös cirkusz??

cirkuszról jut eszembe...majd írok a másikba :)
kispocc

Halihó

Heni: nagyon édes, cuki baba Áron! Olyan kedves ahogy Pétreke nézi a kisöcssét! :lol:

Viranka: örülök hogy apud jobban van..azért még egy kis +++++++++,
Szupi hogy nemsoká nállad lesz a kisautó. Milyen? majd dobj fotót! :wink:

Sense: Nagyon szép képek, Lotti nagyot nőtt, Boti meg huncutka! Édesek!!! Jó nagy ágy :wink:

Panndi: Zsófi milyen kis szépség!!!

Ágica: anyós :evil: ultragáz!
Miléna: erre már szavakat sem találok! jobb lenne soha többet nem találkoznál vele!!!

Mesi: kitartás..szegény Zsoszi nem tud mit kezdeni az érzéseivel, :cry:
Ügyes vagy...hátha hamar túljut ezen..szerintem is jó ötlet ha tudsz 30-60 percet CSAK vele foglalkozni..minden nap ha lehet ugyanakkor...( kb. pl uzsi után ahogy vki már írta ) mert akkor azt nagyon fogja várni és ..hátha...egy próbát megérhet nem??[/b]

Niki: szupi hogy hazamehetsz..minden otthon töltött nap jó! ha meg vérezgetsz akkor futás be a korházba.. :wink:

Aniko: Dávid is milyne nagyfiú már!

Kispocc: jó h jelentkeztél!!!! :D

Tegnap barátainknál voltunk..egy 3 hónappal idősebb kisfiuk van..annyira jól eljátszottak!!!!!

De este megint nagyon nyűgi volt..rengetegszer felsírt..megint vmi fog..mert rág ezerrel éás a cumit is úgy "eszi" hogy csak na..még 8 fog van hátra :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Miléna!
Sajnállak, az anyósod miatt. Próbáld magad valahogy túltenni rajta. Hangulatingadozásaid ugye a gyógyszertől vannak? Szorítok, hogy szombaton csak jó híreket kapj és anyósod szavait pedig igyekezz meg semm hallani.

Mesi!
Hű, kemény lehet Zsozsi hisztije. Ha már te is kivagy, akkor tényleg nem egyszerű. Kitartás csaj!

Regi!
Jó lehetett, ahogy Szeli felpattant a földről, amikor észrevette, hogy az poros. :lol:
Raffaelo- nyammm.

Sense!
Szépek vagytok! Jó az új családi ágy! Akkor most négyen alszotok benne?

Heni!
Örülök, hogy már otthon és jól alszik a pici Áron. Szopi biztos rendeződik.

Ágica!
Anyós. :twisted:

Kaqk!
De jó frizurátok lett!

Vindo!
És hogy megy a vezetés?

Viranka!
Örülök, hogy jobban van az Apukád!
Gratu az új járgányhoz!

Esik az eső. :(
Ma nem értemelnek dícséretet a lurkók, összevissza akartak menni a lépcsőn, így kénytelen voltam elkapni őket. A babakocsit azért ma is elfogadták.

Gica

Kép
gica1

Akik már tejcsit adnak a gyerkőcnek:Milyne tejet adtok, tartosat, hosszan frisset, vagy esetleg frisset a piacról???

A piaci friss tejet ha vki ad..persze forralni kell..de úgy 1-2 napig eláll? vagy forralásnélkül meddig?

Szeretnénk elkezedeni ismerkedni...

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: hogy ment a vezetés????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Én szójatejet adok Szelinek (simát, csokisat vagy vaníliásat, mindegyiket szereti). A tejet nem itta, én meg ezt iszom reggelire, ezért adom ezt, de most már megissza a kakaót is, azt azt rakok elé. A szójatejbe tesznek kálciumot! Egyébként nagyon finom mindegyik fajta! :) (Így legalább megtanult pohárból inni... :))

Kép

Kép
regcsiken14

azt azt = ha azt

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: köszi...igen Emmának is pohárból akarom adni..bár mostanában itthon már pohárból iszik....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Szelinél az volt a baj a pohárból ivással, mikor vizet adtam neki, hogy mindig kiköpte, mert az milyen jó poén. :roll: Egyébként üvegből mindig vizet iszik most is, mert abból mennyiséget tud inni. Néha meg kap most már egy kis gyümölcslét is, azt pohárból issza, azt bezzeg nem köpi ki, meg a szójatejet sem! :lol:

Ha Szeli felébredt, megyünk Anyuhoz, de nem viszem a babakocsit, hanem viszem a mei-tait, hátha még jó nekünk, mert... felébredt...
nem arra jön sose, amerre én szeretném, cipelni meg úgy nincs kedvem a táskámmal együtt.
Aztán megyek szaunába meg hastáncra! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Heni!
Nagyon szépek a gyerekek :) s ügyesek vagytok a szopival :) próbáld esetleg azt is meg h. anyatejjel bekenedd a bimbódat azt mondják h. csodára képes az is :)

Miléna!
az előttem szólók/írók mindent leírtak anyóssal kapcsolatban :( tényleg próbálj ne foglalkozni Vele,nem érdemli meg h. felhúzd magad rajta :wink: szombatra meg mennek a drukkok :)

Niki!
hát ezért nem írtál tegnap :) de jó h. újra hazaengedtek :) most már csak nem lesz semmi baj :) Alexander meg maradjon csak odabent :) aztán a végén még túl is hordod :)

Kaqk!
egy Ford fiesta Fun,bordó :9 igaz nem mai darab(12 éves) de tele van extrákkal 8) és én beleszerelmesedtem :) pont nekem való kicsi de tökéletes :)

Mesi!
tényleg az lehet a jó ötlet h 2ben Zsófival akár csak sétálni,vagy bevásárolni :) s minden nap 1 óra édeskettesben csak vele,mikor Gegi alszik :) Míránál ez anno bevált,pedig idősebb,mint Zsófi :)

Sense!(majdnem Lottit írtam 8) )
de édesek :) milyen szépek :) tök jó a falvédő :) nagyon tetszik :)
ezen a matracon tényleg kényelmesen el lehet férni :)

Regi!
szerintem MT még jó,én még néha szoktam Bálintot belekötni :)
Bálint már üvegpohárból iszik,mert utánozni kell Mírát :)

Ma meg a kölykök hozták a szívbajt rám :) Papa csinált egy bunkerféleséget nekik és rájöttek h. a tetejére fel tudnak mászni :) persze almafa mellett van,a focimezőn,de én majd gutaütést kaptam,mikor mind2 ott kukucskált és Anyáztak :)
s Bálintnak persze mindenben utánoznia kell MÍrát és neki és fejjel lefele kell lecsúsznia a csúszdán :) néha próbálkozik az ugrással is,de még az szerencsére nem megy neki :) :lol:

s pár+1 kép
egy időben ezzel játszottak :)
Kép
jómadár :)
Kép
másik kedcvenc
Kép
Kép

s Apukám javul :) :) vidám,mintha mi sem történt volna :) tegnapra nem is emlékszik,azt hitte ma van csütörtök

KépKép
viranka

Niki - Éljen! (ez reggel kimaradt)
Aztán tessék otthonról is bejelentkezni gyakran :wink:

Heni - este tíztől én nem alszok reggel ötig :shock: :lol:
Szoptatással csak ügyesen, biztos megoldódik :wink:

Sense - jó széles kuckótok lett! Egy ilyen nekünk is elkelne, pedig csak hárman vagyunk:)

Panndi - na, most aztán szemmel láthatóan van haja Zsófinak :D Nem is igaz, hogy nincs.

Kispocc - szia :!:

Viranka - de jó, hogy így alakulnak a dolgaitok!
Tegnap sokat gondoltam Rátok!!!!!
Gratula a kocsihoz, majd tessék lefotózni :!:

Anikó - Dávidka nagyon jóképű. Olyan banderas-osan jóképű :wink:

Gica - ezt a lépcsős jelenetet megnéztem volna :lol:

Regina - szauna, hastánc - Te aztán tudsz élni :shock: Rugó is egy irányíthatatlanul és kiszámíthatatlanul mozgó test.

Gyűrű - Gábor nem hordja. Pár napig próbálkozott, de elfelejtette mindig, hová is tette le. Aztán nekem is furcsa volt, hogy rajta volt. Így indítványoztam, hogy ne is hordja. Belement, és így maradtunk.

Rólunk: délelőtt beszereztük az ominózus műanyag talicskát, meg voltunk a zöldségesnél. Játék a garázsban, sült kenyér elfogyasztása. Mesenézés, alvás. Én rohantam angolozni, most babanetezek, de remélem, még egy felmosás belefér az alvásidőbe.

Vezetés - hát, nem tudom, hogy ment. Bólyának nem mentem neki, le nem fulladtam, de azért az oktatónak kellett fékezni vagy 2-3 alkalommal.
Este negyed kilencre értem haza.
Mikor elmentem, Rugó sírt utánam. Az utcán kellett hordozni Gábornak abba az irányba, ahol eltűntem a szeme elől, és közben mondogatta, hogy aja, aja :( De aztán a locsolócső feledtette minden bánatát 8)

Kép
vindolanda

Vindo: locsolócső.. :lol: és tetszik Rugónkaa kis talicska??

Viranka: képek...Csodásak! "jómadár" :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Van haja, nem kopasz, persze, de még sosem vágtam! Szóval neki ennyi nőtt másfél év alatt :wink:

Zsófi hamar rászokott a pohárból ivásra, a babakocsival együtt szokott le a csrörs pohárról is. Még decemberben ha nem itthon voltunk, akkor csőrös poharat vittünk, de aztán az is elmaradt.
Vendég

Kaqk - játszott vele, tetszett neki, de szerintem a felnőtt talicskának nem érhet a nyomába :wink:

Kép
vindolanda

A frizírozással egy újabb gombafejet szabadítottam a világra.

Kép Kép Kép

Hátul felnyírtam neki, ez nem látszik.

Na, ide is ideért az eső. Legalább nem kell locsolni este :idea:

Kép
vindolanda

Vindo! :D Szia!
Gombafej tüneményes!!!Ettől a tekintettől még sok csajszi fog olvadozni! :D :D
pohárból ivás:Boti olyan nagyon mohó, hogy eddig minden próbálkozásnál magába öntötte a kakaót, és sugárhajtással jött vissza :? :D
Kaqk!Mi már iszunk tejcikét, kék féltartósat veszek Hétördinek. És minden este forralok 6 decit: ebből 3-at vacsizik, majd a maradék 3-mat hűtőbe teszem, s reggelire újramelegítem :)
hív :arrow:
kispocc

Vindo: wow nagyon jó lett a haja Rugónak!

Kispocc: köszi!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera! MT jó volt, végülis csak a buszmegállóig mentünk azzal (utána játszott a buszmegállóban, mert kellett várni a buszra), aztán mikor leszálltunk, már jött szépen Szeli, fogta a Mami kezét! :)
(Hastánc meg elmaradt... ezt a péntekit mindig megszívom... még jó, hogy főleg keddenként járok...)
Báló nagyon helyes azzal a tejfölszőke hajával! :)

Vindo! Bepótolom az elmúlt 2 – 2,5 évet ;), meg aztán ha megyek dolgozni, úgysem lesz időm ilyesmire... :?
Gombafej! :lol: Jó lett! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Honnan töltötted le azt a KRESZ tesztet???

Kép

Kép
regcsiken14

Zsozsó + Szeli együtt fürdenek, Szeli egyfolytában kacag! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Írok mindjárt privit, Regina :wink:

Köszönjük a gombafejes dicsérteket.

Kép
vindolanda

Vindo!
kreszről én is kérnék pü-t :) fel kellene frissítenem :)
Rugó akor marad Lilláé :) nem szülök :) de még mindig tetszik :)

Regi!
:) :) gondolom Szeli rajong Zsoltiért :)

:arrow: apa meg szívat :) rendelt óriáspizzát,nézzük meg a Mágust
s közben együnk :) h. fogok én így lapos hassal ébredni :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Szopi probléma megoldódni láccik:-) voltunk ma a gyerekdokinál megmutatni Áron babát és vettem gyorsan magamnak aventes kagylós tejgyüjtőt, az kiemeli a bimbit is. Már a vacsit cicizve ette meg:-) szóval jó befektetés volt!

Vindo jaj de édes Rugó! ügyes vagy!

Panndi szépek vagyok!

Pohárból ivás nálunk is kezd menő lenni:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni: örülök, hogy jól haladtok! :)

vindo: Rugó :)

Nagyon fáj a derekam :shock: Megyek vízszintesbe :arrow:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok ma, talán ez az időnek is betudható, itt legalábbis elég vacak volt :?
Hulla fáradt vagyok, suliban voltam és még holnap is megyek, 3 zh-t írtam. Dávidka ordított reggel, mikor elmentem, a szívem szakadt meg, kint hallgatóztam, hogy sír-e még, és mikor abbahagyta, elindultam :wink: Nagyon anyás mostanság, imádja az apját is, de azt jobban zokon veszi, ha én megyek valahová.

Sense: ügyesen megoldottátok az ágy-dolgot, milyen cuki Lotti abban a nagy ágyban :) Botond meg egy vagány nagyfiú :wink:

Heni: örülök, hogy kezd megoldódni a szopi-ügy, ügyes vagy!Nagyon szép gyerkőceid vannak! :wink:

Mesi: nem lehet könnyű most ez a helyzet, de kitartás, biztos nem tart soká!

Viranka: nagyon örülök apukádnak, gyors gyógyulást kívánok neki!És persze gratula a kocsihoz!

Kaqk: én Mizo zacskós, 2,5%-os tejet adok Dávidkának. Még mindig cumisüvegből iszik, se a csőrös, se a pohár nem tetszik neki, de azért nem adom fel :roll:

Vindo: Rugó nagyon cuki az új frizkóval, meg egyébként is :)

Köszönöm a dicsiket Dávidka nevében!

Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép
aniko15

Halihó!

Igyekszem én jönni, de akadályoztatva vagyok. Bercó napok óta iszonyatosan hisztis. Alig alszik. Volt néhány nap, amikor végig aludta az éjszakát, no, annak vége. :? Napok óta kritikán aluli az alvás. Ráadásul napközben sem igyekszik pótolni a hiányt, pontosabban neki ez szerintem nem hiány. Másfél óránál többet nem alszik, szinte órát lehetne igazítani hozzá.
Ma is a borzasztó éjszaka után már délre kialudta magát. Akkor próbált meg elaludni még, amikor éppen hazaértek a fiúk, biztosan aludt utána. Kilenc körül adta meg magát. Én meg igyekszem mindent ebbe a kis időbe beosztani. Tegnap az esti elalvása után kezdtem vasalni, majdnem 11-ig csináltam, de még így is maradt vasalatlan ruha. Ma meg ugye megszáradt a következő adag. Egyszerűen soha nem érek a végére. A tanulás meg, inkább ne is beszéljünk róla.

Azért a képeket megnéztem, meg átfutottam az utolsó oldalt is. Örömmel látom, hogy Panndi még nem szült meg. No ugye, már a 37. hetet is betöltötted. Éljen, éljen.

Párás szemmel, hosszasan néztem a legifjabbunkat. Olyan gyönyörűséges a kis Áron. Igazán jó sikerült kislegény. :lol: MIntha Péterkét klónoztátok volna. Olvasom, hogy a szopi is rendben immár.

Rugó frizuráját is megcsodáltam ám! :lol: Vindo, lehet, hogy pályát tévesztettél??? Gratulálok, nagyon ügyes voltál akkor az első órádon. Én mondjuk szerintem ezerszer fulladtam le, sőt még olykor most is előfordul.

Viranka! Olyan boldog vagyok, hogy ilyen jó hírekkel jöttél az apukádról. További gyógyulást, jó egészséget neki. Kocsikádhoz meg Neked gratulálok. Balesetmentest!!!! Milyen típus? Piros? :lol:

Sense! Láttam ám a Lotti-Botond képeket is! Nagy a boldogság! Irtóra édesek ám, Lotti meg már kész hölgy. Ők is nagyon hasonlítanak.

Emese, teljesen megértelek. Nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt, de remekül csinálod. Igazán csodállak. Gegi hamarosan mozgékonyabb lesz, akkortól szerintem már könnyebb lesz valamennyivel. Kitartás, sok erőt kívánok Neked!

Hiszti ügyben szerintem Bercó joggal pályázhat a leghisztisebb címre. Amikor megszületett az asztrológus barátnőm mondta, hogy nehéz dolgom lesz vele. Akkor én csak mosolyogtam. Már tudom, hogy igaza van. Kos aszcendenssel áldotta meg a sors. Hú, olyan akarata van, szinte nem is befolyásolható. Megy a falnak egyenesen. Valamelyik nap elindultunk sétálni, amikor kiértünk az ajtón, akkor éreztem, hogy hideg szél fúj, én meg nem adtam rá hosszú újjú pólót. Gondoltam sebaj, visszafordulunk gyorsan. Bercó meg élénken mutogatott, hogy ő nem abba az irányba menne ám. Gyorsan kivettem a b.kocsiból, felvettem, jöttünk fel a lépcsőn. Amit én kaptam. :shock: Inkább le sem írom. :oops:
Egyébként édes tündérbogár, csak nagyon tudja, hogy mit akar. :lol:
Egyébként meg szinte állandóan menni kellene vele, ha máshova nem is, akkor az udvarra. De a terasz is nagyon bejön neki, mindegy, csak levegőn legyen. A kerti munkák is nagyon érdeklik. Jó sok földet rázok ki belőle. :lol:
Napközben egyébként esély nincs bekapcsolni a gépet, ilyenkor tudok esetleg leülni ide.

Na, most akkor jó sokat írtam.
dmaggie

Na, Zsófit meg meg sem dicsértem. :oops: :oops: Milyen elmélyülten játszik a kertben. :lol: Annyira édes, szépséges, hogy legszívesebben megölelgetném.
dmaggie

Sziasztok !

Hát meg volt a fodrászkodás.
Nagyon jól viselte Ádi csak mindig fordult hátra mert mögötte volt a fodrász csaj és őt ő érdekelte.
Most este meg is mostuk neki.
Nagyon édi olyan igazi fiú lett.

És akkor a képek :

Kép Ilyen volt
Kép Ilyen lett
Kép hátúlról
Kép kis cuki

Na lépek is.
Mindenkinek jó éjt.
20200310173350

Timi!
nagyon jól áll Ádónak az új frizura :)

Maggie!
bordó :) az majdnem piros :wink: ford fiesta :)

Panndi!
mielőtt Bálintot szültem volna a derekam majd leszakadt :) oda sugárzott a fájdalom :) a hasamnak semmi baja nem volt :wink: de még a aszülőágyon is azzal szenvedtem,h. fáj a derekam :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Ádi haja tök jó lett :)

Én egész jól vagyok, derékfájás még mindig ezerrel, nem szülés ez :?

Nemsokára megyek kozmetikushoz :)
Vendég

Jó reggelt!

Vera! Hajaj! Féltesó is Tesó! ;)

Kép

Mennem kell, mert büdi van...

Kép

Kép
regcsiken14

Ktimi: milyen nagy fius ezzel a hajjal Ádi!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: