Sziasztok!
Nagyon-nagyon jó volt a tali, remélem hamarosan lesz egy következő. Ha a babák annyira nem is értékelték a társakat, mi mamák szerintem nagyon élveztük a tracsizást

Jófejek vagytok, szóval tényleg tűkön ülök, hogy mikor talizunk megint
Kisbogacs, Csöre: hát igen elférnének a lánykáitok, minden oldalukra jutna egy kispasi, sőt...

Saci továbbra is gyönyörű

Kriszti Ágiról újabb fotó? hagy gyönyörködjünk így monitoron keresztül

Jobbulást, remélem bejön a lámpa!!!
manócskák: Nagyon cukik az állatok

Az exet sajnálom, csatlakozom az előttem szólokhoz. Joelről tettetek fel már képet? (Még nem sikerült visszaolvasnom.)
Megjártuk a védőnénit. Képzeljétek azt mondta, hogy lehetne a fiam nehezebb, de azt mondta ez még nem gáz, megnézzük egy hónap múlva, és ha nem hízza meg az elvártat, akkor elkezdhetem a hozzátápit a szopi melett, hogy ne tápszert kelljen adni... Hát nem is tudom, az nem gáz, ha barackot, vagy almát elkezdem miután betöltötte a 4 hót, mivel azt olvastam az már belefér, ha Manót érdekli már a történet, de azért tudja fene, hogy miért akarják, hogy havonta 50-60 dekát hízzon

(Előző napban 70-et hízott, most biztos arra pihen rá

) Amúgy 5450 grammok vagyunk és 62 centik. Szerintem tök jó, én világéletemben gebe voltam (kivéve most

), szóval ez genetika, nem éhezés. Apa is ari volt, azt mondta, azért ha Milán éhes lenne, biztos sírna, és ez így igaz. A kutancsunkon viszont csodálkozott, hogy mennyire be van már nőve neki. Biztos így van, én nem tapogatom más gyerek fejét, hogy ki hogy áll...
Enikő: köszi, hogy nem tettél fel képet, amin én is látható vagyok

(én is direkt nem teszek fel olyanokat, amin én is rajta vagyok...) majd megadom a privát e-mailem, oda elküldöd a képeket rólunk?
Voltunk a kórházban is a nődokinál, megtörtént az ecsetelés, mert odalent még nem állt helyre a rend

Egy másik, "nagyobb" doki is megnézett. A végén még bazári majom leszek, akit mutogatnak, mert mint kiderült igencsak kuriózum vagyok ezzel a keloidos sebgyógyulással a hülvelyben. Egy nap az ecsetelésnél majd azon kapom magam, hogy a széttárt lábaim között fognak szájtátva konzíliumot tartani a dokik...

Remélem használ ez a cucc, ami a jelek szerint atomdurva szer, mivel tömény méreg, így éppenhogycsak kezelik, és heti egyszer (mintha nem tudnék mit csinálni szabadidőmben).... De komolyan, sokszor úgy érzem, sose lesz már odalent minden a régi....