Csak gyorsan.
Már nagyon kész vagyok...
Zsozsival nem tudom mi van.
Kb. két hete kezdődött a "vér-hiszti".
Ha haza kell jönni a játszótérről, ha pelenkát kell cserélni, ha nem adok oda éppen valamit, ha valami nem úgy történik, ahogy neki tetszik, illetve éjjel sírva kel...
Ilyenkor elkezdődik a borzalom.
Elkezd sírni, belelovallja magát, majd óbégat, hisztizik, rúgkapál, a kezével sodor el mindent, nem lehet hozzáérni, mert tekeri magát, üvöltve sír, ezer fokos a feje, nem lehet megnyugtatni, anya anya, de nem lehet felvenni, mert kitekeri magát, rúg...
Próbáltuk vizes törölközővel nyugtatni, majd vizes kézzel, majd locsoltuk hideg csapvzzel, semmi. Tiszta lucsok volt már az egész gyerek, de nem hatott. Ott kell hagyni, tombol, óbégat, a torkát teszi tönkre, mert rekedt, és amikor elfárad nagyjából, akkor lehet finoman megnyugtatni.
Ez naponta 1x-2x fordul elő.
Az elején tuti nem fáj semmije, mert sikerült már megnyugtatni figyelemeltereléssel, de úgy képzeljétek el, hogy egyik pillanatról a másikra abbahagyta a sírást, és már mosolygott, meg beszélt.
Ma éppen az volt a gond, hogy pelust akartam cserélni, mert átázott, ő meg nem akart.
Ebből kerekedett egy fél órás borzalom. Letettem a folyosóra, ott sírt. Bírkóztunk a pelenkázással, de csak sikerült. Szorítottam magamhoz, de tekerte ki magát, majd betettem a kiságyba, és ott hisztizett tovább. Majd 20 perc után behajoltam az ágyba, és törölgettem hideg vizes türivel, majd kérdezgettem, hogy fáj-e a szája (szegénynek egy bazi nagy herpesze van). Kapott a szájához, végül úgy láttam, mintha a fogai lennének - 4 még hiányzik.
Már én sírok, mert nem tudok mit csinálni.
Ötletek: Rosszat álmodik, túl fáradt, éhes.... És persze abban a korban van, mikor próbálgatja a határokat.
Gegi is közrejátszik, mert Zsozsi azt látja, hogy ha Gegi sír, ugrunk, és felvesszük. Oké, Zsozsit is felvenném, ha nem rúgna és tekeredne...
Remélem ez hamar elmúlik, mert szörnyű.....
Nagyjából olvastam vissza, a képek zseniálisak!!!
Viranka! Apudnak +++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!
Miléna! Én már sok mindent mondtam anyósoddal kapcsolatban, de - és most drasztikus leszek -, küldd el a k. anyjába, és zárd ki az életedből!!! Hidd el, sok minden megoldódik, és a baba is hamarabb fog jönni!!!