A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi,Sense: Légyszi tegyetek képeket!! :D

Heni: Vajon mikor mehetnek haza? :roll:

Kép

Kép
agica1126

Szép estét :)

Dettyk!
Panka Míra nomába akar lépni és gyöngylány szeretne lenni :lol:
tök jók a képek :) De jó h. össze tudtatok jönni :) Vikdant is nagyon helyes kiscsávó,Ildike is a feltöltődőd képen csudapofi :)

Vindo!
ez ultragáz :evil: de tudod megérdemled :wink: mert elcsábítottad a fiát s nem a falu leggazdagabb jányát vette feleségül,inkbb Téged választott :lol: különben nem csodálom,h. kikeltél magadból,igazi lelki terrorista anyósod van :evil:
Rugó meg olyan gyönyörű kifiú :) totál odavagyok érte :) szülök egy lányt és hozzáadom jó :) 3 kecske+pár birkát a nagy telekre csak megéri :wink:

Niki!
no angol eü sem jobb a magyarnál :roll: s nagyon ügyes vagy h. pozítivan állsza dolgokhoz :) s tényleg olyan sok Vicky Pollard féle rohangál arrafele :shock: én tényleg azt hittem ez csak egy nagyon elnagyolt karikatúra :lol:

Epret én még nem adtam Bálintnak,majd idén óvatosan,hátha vmiféle keresztallergiát okoz nála :roll:

Panndi!
hogy vagy?ugye már jobban?

Szerintem Heniék már otthon vannak :) csak még nem volt ideje bejelentkezni :) s tényleg hasonlítanak egymásra :)

Regi!
hajrá visszaolvasás :) izgi dolgok történtek :)

Móni!
Gréti elbűvölő óriás mosolya csodálnivaló :)
házról tegyél már képeket :) hogy álltok?

Irina!
nagyon cuki Őszibarack Ádám főhencisége a képeken :)
s ne legyél már olyan kishitű :) ki tudja lehet pár év múlva már tananyag lesz az egyetemeken,fősulikon a könyved :wink:

Kaqk!
de dobj majd ám képet Emma új hajáról is :) olyan csudahelyes kislány Ő is :)

s tényleg már akartam kérdezni:Panndi,Kaqk:
hogy vissssselik láányok a templomot?mert Bálint szó szerint hisztirohamot kap mikor Dede elmegy Istentiszteletre Nagyival :) s azon gondolkoztam lassan Őt is vihetem-e?

Mi itthon édes4ben mától.mert Mra középfülgyulladással itthon már keddtől :( szerencsére "csak kezdődő állapotban volt" a doki szerint.Megbeszéltük a kullancs elleni oltást is :) Bálint egy igazi rosszcssont zsivány anyát olvasztó gazember :) aki aludni általában nem akar,de egyre több mindent mond a saját nyelvén :) anyját szívatja vagy inkább kondiban tartja :) a napi vonatnézegetésben verhetetlenek vagyunk lassan :) mert húzza a bicajt és menni kell :) no meg az új játék a Mekgájvert lassan meghazudtoló édesapám alapötletéből megvalósított házi mérleghintán erősítő comgyakorlatokat kell végeznem szinte kifulladásig :)

Közben elvállaltam egy mei-Tai varrását,szomszéd meg adogatja a cuccait amit meg kelle varrjak,persze cserébe meg megkapom a lánya kinőtt ruháit :) s így Mírának semmit nem kell vennem :)
Közbe ma Apukámat kórházba kellett vinni ami kicsit sokkolt :( de remélhetőleg nemmsokára ismét itthon lesz+ úgy néz ki megvan álmaim kocsija holnap hívom a fazont mikor mehetek fizethetek mert kell azaz autó :) :) +összeszervezni egy csapatot aki elhozza mert én nem merem még vezetni :) ahhoz pótórákat kellene vennem :)
izgi napok előtt állok :)

s aki gyerekképeit nem dícsértem ezer bocs :oops: ,dde vissza nincs kedvem lapozni,mert az olyan sok idő,meg addigra Robi is befejezi a vacsit 8) :lol:

:arrow: nyugodalmas jó éjt :)

jahh és Nyekrit nekem is pont a napokban jutott eszembe,csak nem megszült már :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Csakazértis ideültem, persze ez azzal jár, hogy Szeli pakol ki a szekrényből... :? Hát ez van... :lol:

Most meg elfelejtettem, mit akartam írni... :oops:

Vera! Kocsi hajrá! :)

Elmúlt hétvégék:

Fősulis csapat:
Kép

Az itteni játszótéren:
Kép

Játszóház a bábelőadás után:
Kép

Húsvét:
Kép

Szeli samponos fejjel! :lol:
Így azért hasonlítanak, nem?
Kép Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka: hajrá kocsi!!!!!!!!!!!!!!
Templom: Emma szereti...viszünk neki játékokat..sok gyerek van..mindig oda csapódik vkihez és játszanak vagy sétálmak körbe körbe...Most kapott egy gyerekeknek való kis "templomos " könyvet, imák vannak benne meg olyna Anna Peti-s..elmeséli hogy hogy megy a vasárnap......és nagyon édes...egyszerű képek, egyszerű mondatok....és nagyon büszke rá.

Regi: klassz képek! Édes Szeli!!

Panndi: hogy vagy?

Maggie?????

Vindo: Rugó a kis kéjenc :-)

képek készültek Emma frizkójáról....ha hazajövünk felteszem! :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Viranka na végre :D
hajrá kocsi, majd kérünk képet :D
Mirának jobbulást+++++++++++++

Panndi jobban vagy már?
Te kit fogsz értesíteni ha jön Fruzsi?

Tegnap váltottam sms-t Kispoccal minden rendben vele csak nem volt netjük. Hamarosan jön.

Regi szuperek a képek :D
szép csapat vagytok :D

Cica ma kikészít :oops:
Éjjel 11-2-ig ébren volt, egyszerűen nem bírtam visszaaltatni.
Ma míg feltettem az ebédjét (5 perc) a maradék kakaóját rálocsolta a játékaira, asztalára és még biztos ami biztos szét is kente őket.
A vasalt ruhát lerántotta a kanapéról, hajtogathattam újra.
Most menne ki de várjuk barátnőméket és megyünk vásárolni.
ja és persze reggel óta nyüszizik. Mindenen :(
Sose lesz este :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Viranka na végre :D
hajrá kocsi, majd kérünk képet :D
Mirának jobbulást+++++++++++++

Panndi jobban vagy már?
Te kit fogsz értesíteni ha jön Fruzsi?

Tegnap váltottam sms-t Kispoccal minden rendben vele csak nem volt netjük. Hamarosan jön.

Regi szuperek a képek :D
szép csapat vagytok :D

Cica ma kikészít :oops:
Éjjel 11-2-ig ébren volt, egyszerűen nem bírtam visszaaltatni.
Ma míg feltettem az ebédjét (5 perc) a maradék kakaóját rálocsolta a játékaira, asztalára és még biztos ami biztos szét is kente őket.
A vasalt ruhát lerántotta a kanapéról, hajtogathattam újra.
Most menne ki de várjuk barátnőméket és megyünk vásárolni.
ja és persze reggel óta nyüszizik. Mindenen :(
Sose lesz este :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni: cicus :-(

Emma is kis nyüszi..de szerintem újabb fogacska készül..meg is lésem mindjárt

KépKép
kaqk
Debrecen

légyszi küldjetek sok ++++++++++++++++++ Apukámnak :cry:

KépKép
viranka

Viranka: apudnak sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++3

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, most csak:

VIRANKA: NAGYON SZORÍTUNK A PAPÁDNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

frizurák:

Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Képek csuda aranyosak :D Ádi,Rúgó,Gréti,Szeli :D

Viranka!
Apudnak sok++++++++++.
Kocsiról majd kérünk képet.

Regi!
Mivel anyumé a telek kell íratnunk egy ráépítési megállapodást
ügyvéddel ami ma talán sikerül is,remélem.
Meg plusz volt 1-2 dolog amit töröltetni kellet.
De ha minden jól megy akkor talán jövőhéten ismét lehet menni a bankba.

Még én is adós vagyok a képekkel de talán este tudok jönni.
Bocsi ha valakit ki hagytam .

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kaqk!
Szuper lett a frizurátok :D
Emma nagyon aranyos. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Én komolyan nem értem, hogy itt a topic-gyerekeknek hogy van ennyi hajuk :shock: Zsófinak még mindig alig :oops:
Na de a lényeg, szépek a babák :)

viranka: apudnak +++++
Zsófit pár hetes kora óta visszük magunkkal templomba, megszokta. Amikor kicsi volt és sírt, kivittük. Most meg vagy sétálgat és nézelődik, az utolsó kettőt végigülte az ölemben, meg már letérdel velünk, ha olyan kedve van, meg az ámenre összeteszi a kezét :) Ha nyűgös, hisztis, akkor valamelyikünk kimegy vele, de már rég volt ilyen.

Móni: köszi, megvagyok, ma is voltam átmosáson, kedden is kell mennem, meg sajnos ráment a fülemre, plusz Zsófi egész éjjel köhögött és tiszta takony :? Én úgy gondoltam, virankának szólok, bár neki még nem mondtam :wink: Jaj, változott a számom, mindjárt leírom oda :arrow:

Ma voltunk CTG-n, UH-n, Fruzsi feje 96 mm :shock: Zsófi 41+0-nál volt 98. Hajjajjj :lol:
Vendég

Szelike alszik, én meg nekiállok nagyjából behozni a lemaradásomat!
Délelőtt nagy hisztik, nyöszörgések árán, de elpakoltam a lakásban! Odáig sose jutok el, hogy takarítsak is, max porszívózni szoktam... :oops: Talán, ha kész lesz az előszoba, oda is tudok pakolni, nem lesz minden szanaszét... :?

Vera! Apudnak!!! +++++++++++++++++ (Bár még nem tudom, miért, remélem, semmi komoly!)

Hörcsög! Akkor egyenes az út!!! :) +++++++

Panndi! Lassan itt a Te időd! :) De izgi!

Henit én is várom, hogy jelentkezzen be!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, most csak gyors életjel.
Megvagyunk, de bokros teendőim nem engedtek gép elé - posta, vásárlás, udvaron-lét, kaja stb.

Később jövök a reagálásokkal is.

Pár dolog azonban:

- Viranka: ++++++++++++++
- Kaqk - de csinosak vagytok. Életed párja biztos büszke rátok, feszít mellettetek mindenhol
:wink:
- Panndi - mintha Bongyi írta volna egyszer, hogy az ő fiainak sem volt sok haja sokáig, aztán meg lett egy csomó :wink: :roll:
- Regina - biztos jó kis program lehetett!

Sok teendőm van: altatás, angol, szakmai e-mailek megírása, este első vezetés-óra, valamint láttunk egy műanyag talicskát, lehet, Rugónak megveszem délután.

A felnőtt verzióért meg van bolondulva.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Viranka apudnak++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, reggel én is frizíroztam Rugót, míg Spongya Bobot nézett 8)

Kép
vindolanda

vindo: és mikor aztán? :) Mindegy, mert a váráson kívül sokat nem tudok tenni, maximumom bűvölöm, hogy nőjön :)
Vendég

Viranka!
Apukádnak +++++++++++++++++++++++++++++++++
Gica

Kép
gica1

Panndi, mintha olyan másfél-két év körül írta volna :roll:

Kép
vindolanda

Irina! Igazán örülök, hogy Ádi elérte ezt a kort, hogy ÉLVEZED!!! :D Rádfér! Nem volt könnyű a helyzeted!

Zsozsi-Gegi képek kedvencek! :)

Játszótér: Kedden Anyunál aludtunk a járólapozás miatt, délután kimentünk az ottani játszótérre, hát eddig ez a legjobb! Hatalmas a területe, de nem zsúfolt, elszórva vannak homokozók, hinták külön nagyoknak és kicsiknek, csúszda stb. Sokan voltak kint, de mégsem volt zsúfi, mert elszórt az egész, nagyon tetszett! :) Ismerőssel is találkoztunk. Sajnos fotót nem készítettem, mert lemerülőben volt a telóm.
És lehozott egy kislány egy fekete nyuszit, Szeli meg is simogatta! :D

Hörcsög! Aranyosak a hintában! :)

Ágica! Remélem, Petrus már jobban, még olvasok tovább!!!

Nálunk Zsolti szeme „izészínű”! :lol: Szeli szerencsére az enyémet örökölte! ;) De hogy már most milyen vastag a szemöldöke... :shock: :?

lépcsők: :evil: Nálunk is kell vigyázni...

Tündi! Macskák asszem utálják a levendula illatát is, ha jól emlékszem! 8)

Jesszus Mesi, ez a legurulás... :? Barátnőmnek kezdett gurulni lefelé múltkor a babakocsi a lépcsőn, de időben elkapta... :roll:

Azt nem is meséltem, hogy micsoda finom raffaello szeletet készítettem húsvétkor (Prima Konyhás recept, tepsis raffaello néven)! Apa reakciója csak annyi volt, hogy „húúúúúúú”! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli (is) folyamatosan az udvaron szeretne lenni, csak úgy meg nem haladok bent... :? De azért kint is vagyunk sokat, de egyedül nem merem kiengedni, bár a konyhából rálátni.
Ő is hozza a cipőjét, és megy az ajtóhoz! :D

Vera! Kivi vagyok erre az akupunktúrára, hogy használ-e! De azt én se értem, hova akarsz fogyni még??? Bogrács party jól hangzik! :)
Tényleg, Ágica! Hat a bogyó???

Hiszti: Tegnap akkorát nevettem Szelin, már nem tudom, mi volt a baja az udvaron, valamit nem adtam oda, vagy ilyesmi, és elkezdett hisztizni, aztán szokás szerint kezdett lefeküdni a földre, aztán mikor letette a kezét, rájött, hogy így piszkos lesz, és abban a pillanatban fel is állt a földről! :lol: :lol: :lol:

Nálunk, ha a figyelemelterelés nem jön be, ott is hagyom... mert csak felhúzom magam, így rövidre szokta zárni általában, ha meg nem, akkor úgyis pár perc múlva jön oda, és bújik! :)

VikDan micsoda nagyfiú! Timi! Jól nézel ki! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! :( Most tartok ott, hogy megint kórházban vagy... :( De jó kezekben vagy ott!!!

Dotildi! Most nem foglalkozom a munkahelyre visszamenetellel, de a bölcsis igazolást megkaptam :), első lépésnek jó, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Még a nyarat ki akarom élvezni, addig nem akarok ezen idegeskedni. Ha nem lesz mázlim (pl. valaki terhes lesz, vagy elmegy), akkor valszeg nagy menet lesz... :?

Dorka nem keresi a cumiját?
Én el se tudom képzelni, hogy Szelitől el tudnám venni (még), szerintem napokig sírna, és nem is aludna... :shock: Én is sokáig cumiztam, majd csak lesz valahogy... :roll:
Meg Szeli még nem is értené, hogy valaki elvitte... :? Arról nem is beszélve, hogy egész éjjel a szájában van... :oops:

Eper: szerintem nagyon picivel ki lehet próbálni, aztán ha pár napig nincs reakció, akkor lassan lehet többet is adni nekik. Én asszem meg fogom Szelivel kóstoltatni! :)
Bár unokatesóm megszívta, a kisebbik lány ideje korán bekajált belőle, és rendesen tele volt kiütésekkel.

Kép

Kép
regcsiken14

Hííí, tényleg, Nyerkit! Jelentkezz be néha! :)

felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Itt vagyok akkor...

Regina - a bábelőadás tetszett Szelinának??

Móni - hogy telik a nap? Jobb már? Néha Rugó is szenved, de egyik nap csak délelőtt, másik nap meg csak délután... Az egész napot ritkán nyűgi végig :roll:

Viranka - A kocsival mi újság?
Hát igen, egyelőre Rugót Lillához fűzi távkapcsolat. Ha személyesen is találkoznak, meglátjuk mire jutnak :wink:
Köszönjük a bókokat!

Ágica - ez a miért nem beszél nálunk is megy. És állandóan. Tényleg idegesítő amúgy. Csak most nem írtam erről, mert nem ez volt a fő esemény...
Miért nem mondod, hogy mama? Miért nem mondod, hogy papa? És apa? (Anya csak elvétve :roll: )
MIért nem beszélsz? Legközelebb, ha találkozunk, ugye már beszélsz?
És így tovább a végtelenségig...

A képtől lemaradtam :wink: Nem nagyon propagálom magamat, ha nem muszáj :roll:

Panndi - jobbulást Nektek!

Kép
vindolanda

Vindo! 10-15 percig nézte, nagyon tetszett neki, de nem tudott tovább egy helyben ülni, ment inkább játszani! :)

Egyébként rettenetesen fél a legyektől, és minden bogártól... :? Teljesen kiborul, ha akár egy muslinca száll közel hozzá...
(Ez most csak úgy eszembe jutott.)

Kép

Kép
regcsiken14

Rugó attól sír, ha megmutatom neki a levágott haját :D :roll:
A hangyákat viszont megpróbálja felcsippenteni :lol:

Az a lényeg, hogy az a 15 perc jól telt :wink:

Lépek angolozni :arrow:

Kép
vindolanda

KTimi! Ezek a játszóteres sztorik... tök kiakadok... :evil:
Nálunk egyelőre nem volt ilyen eset, eddig normális szülőkkel találkoztam... :roll:

Gréti nagyon gyönyörű! :) Jól áll neki a világoskék! :)
Nagyon tetszik a közös fotótok! :)

Kaqk! Anyajegyek? (ha még nem írtad...)

Vindo! Anyósod ultragáz...
Kékestetőt imádom! :) Nagymamám volt ott sokszor, őt látogattuk.
Jók a képek! :)

Ádi csúcs abban az elegáns ingben, nyakkendőben! :)

Na, elszakadt a cérna, kimegyünk az udvarra...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Heni nagy-nagy gratula a húsvéti ajándékhoz!!!!Minden szépet és jót kívánunk nektek!

Gremese köszönöm az sms-t! :wink:

Niki szorítok nektek, vigyázz magatokra!

Betegeknek jobbulást, Viranka apukádnak++++++!

Mi jól vagyunk, vagyis párom és Zéti jól van. Jó volt otthon a szüleimnél.
Beszedtem a bogyóimat. Közben minden elért ami elérhetett. Szombaton megyek a dokihoz, kiderül a petefészkem csinál-e valamit. Gyanítom igen, mert a jobb oldalit ma egész nap érzem. Abban van a ciszta,(remélem csak volt) és attól várom most a csodát, egy szép petesejtet.
Nem bírok a hangulatingadozásaimmal, már lassan a saját agyamra megyek. :oops: Egyik percben boldog vagyok, másikban bőgök mert fúj a szél előbb meg még nem fújt. :oops: Kb. ilyen szinten vagyok.

Anyósomékkal tetőzik a cirkusz. Húsvétkor nem mentünk hozzájuk, azóta.... Vasárnap elvileg jönnek "megbeszélni". Tegnap telefonban veszekedtem vele, azóta magas a vérnyomásom.
Annyira jó az időzítés, pont most kell a több éves dolgokat előszedni amikor itt küzdünk egy babáért és ez a hétvége nagyon fontos ha hatott a gyógyszer. :evil: Tegnap a szemembe vágta, hogy nekem mindig akkor vannak egészségügyi bajaim amikor velük kellene foglalkozni. Jó, hogy nem azzal jön, hogy hazudok.

Megfogadtam, hogy mindenre bólogatni fogok mosolyogva aztán úgyis azt csinálom amit én akarok. Ki kell valahogy iktatnom az életemből és a tudatomból, mert én már ezt nem bírom.

Nagyon jók a képek! :D

Próbálok majd jönni, ha mást nem is legalább olvasni.
Szorítsatok a szombati dokihoz és anyósékhoz.
(Azt hittem hízni fogok a gyógyszerektől, mert Zétinél úgy volt. Helyette fogytam 2 kg-ot.)

Puszilok mindenkit!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Csak gyorsan.
Már nagyon kész vagyok...
Zsozsival nem tudom mi van.
Kb. két hete kezdődött a "vér-hiszti".
Ha haza kell jönni a játszótérről, ha pelenkát kell cserélni, ha nem adok oda éppen valamit, ha valami nem úgy történik, ahogy neki tetszik, illetve éjjel sírva kel...
Ilyenkor elkezdődik a borzalom.
Elkezd sírni, belelovallja magát, majd óbégat, hisztizik, rúgkapál, a kezével sodor el mindent, nem lehet hozzáérni, mert tekeri magát, üvöltve sír, ezer fokos a feje, nem lehet megnyugtatni, anya anya, de nem lehet felvenni, mert kitekeri magát, rúg...
Próbáltuk vizes törölközővel nyugtatni, majd vizes kézzel, majd locsoltuk hideg csapvzzel, semmi. Tiszta lucsok volt már az egész gyerek, de nem hatott. Ott kell hagyni, tombol, óbégat, a torkát teszi tönkre, mert rekedt, és amikor elfárad nagyjából, akkor lehet finoman megnyugtatni.
Ez naponta 1x-2x fordul elő.
Az elején tuti nem fáj semmije, mert sikerült már megnyugtatni figyelemeltereléssel, de úgy képzeljétek el, hogy egyik pillanatról a másikra abbahagyta a sírást, és már mosolygott, meg beszélt. :shock:
Ma éppen az volt a gond, hogy pelust akartam cserélni, mert átázott, ő meg nem akart.
Ebből kerekedett egy fél órás borzalom. Letettem a folyosóra, ott sírt. Bírkóztunk a pelenkázással, de csak sikerült. Szorítottam magamhoz, de tekerte ki magát, majd betettem a kiságyba, és ott hisztizett tovább. Majd 20 perc után behajoltam az ágyba, és törölgettem hideg vizes türivel, majd kérdezgettem, hogy fáj-e a szája (szegénynek egy bazi nagy herpesze van). Kapott a szájához, végül úgy láttam, mintha a fogai lennének - 4 még hiányzik.
Már én sírok, mert nem tudok mit csinálni.
Ötletek: Rosszat álmodik, túl fáradt, éhes.... És persze abban a korban van, mikor próbálgatja a határokat.

Gegi is közrejátszik, mert Zsozsi azt látja, hogy ha Gegi sír, ugrunk, és felvesszük. Oké, Zsozsit is felvenném, ha nem rúgna és tekeredne...

Remélem ez hamar elmúlik, mert szörnyű.....

Nagyjából olvastam vissza, a képek zseniálisak!!! :D

Viranka! Apudnak +++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

Miléna! Én már sok mindent mondtam anyósoddal kapcsolatban, de - és most drasztikus leszek -, küldd el a k. anyjába, és zárd ki az életedből!!! Hidd el, sok minden megoldódik, és a baba is hamarabb fog jönni!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi! Ez az orrjáratátmosás nagyon rosszul hangzik... :(
Azóta hogy vagy?

Dettyk! Minitalis képek nagyon jók! Na, a videó meg... :lol:
Látszik, hogy jól elvoltak a gyerkőcök! :)

Miléna! De rossz lehet ez... :cry: Kitartás!

hiszti van... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Lányok!

Kicsit késve, de SZÍVBŐL GRATULÁLOK HENIÉKNEK!!!GYÖNYÖRŰ ÁRON BABA!!!

Nem tudtam jönni, itt volt anyósom, aztán a gépünk elromlott, holnap és szombaton suli, tanulnom kellett :?

Minden rendben velünk, sétálunk, csavargunk, stb.

Teszek fel képet mindjárt
Kép

Kép
aniko15

Ez Húsvétkor készült

Kép
aniko15

Mesi! Ritkán Szeli is szokott ilyet csinálni, és általában fájt valamije, mert később vagy láza lett, és tudtuk, hogy akkor a torka fájhatott, vagy a foga jött éppen...
Illetve van, hogy így ébred, azt nem tudom hova tenni, vagy rosszat álmodik, vagy nem tudom... :roll:
Lilla szokott még így tekeredni, és nem lehet megnyugtatni. Fleur? Te esetleg rájöttél, hogy mitől van???
Kitartás!!! ++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Heniék már otthon vannak! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

köszönjük,bízom,h. hatnak a ++++++++++ :wink:
írtam oda :arrow:

kocsit holnap megyek kifizetni,aztán szerdán már hozhaom(mindent Ők csinálnak meg nem kell nekem különböző helyekre rohangálnom) már alig várom vmi jó is legyen már ezen a napon...

Panndi!
lelkesen várom majd az smst :)

KépKép
viranka

Csajok itthon vagyunk:-) jaj olyan jó érzés!

Gyorsan dobok fel nektek nézegetni valótót aztán este megpróbálok beszámolni is.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni! De jó, nagyon aranyosak! :)
Várjuk a beszámolót, de azért pihenj is! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni, jajdeörülök Nektek :) Gyönyörűek a képek :) Vagyis a gyerekek :)
Vendég

Viranka: ++++++++++apudnak!

Heni: Gyönyörű Áron baba és Péterke milyen édesen figyeli :D

Mesi: Hiszti roham :shock: Mi lehet Zsozsival? Tudom te is pont ezt szeretnéd tudni... :roll: Nálunk is szokott ilyen lenni de ennyire nem durva valamelyik nap egyedül akart enni de én viszont hogy haladjunk is én szerettem volna megetetni mire ő hisztit csapott és tőlem nem kellett a kaja kivártam amíg abbahagyta és mondogattam neki csak nyugodtan én ráérek :oops: a végén én nyeretem elfogadta tőlem a kaját.( anyósom meg 3 percenként rohatn a konyába hogy mi baj van itt vagyok csillagom :evil: )

Panndi: Még csak a képmutatásról annyit hogy az anyósom ebben is verhetetlen mikor ott vagyunk alig foglalkozik Petrával.De amint elmegyünk"családlátogatásra" ott mindehol szólítgatja meg foglalkozik vele hogy ő a "jó" nagymama.Persze ezt meg én nem hagyom 8)

Hétvégén ott voltak a sógornőmék is ő most babát vár és szószerint kinyalja a seggét amitől szegény tök ki van.De ő soha nem szól neki ráhagyja mondtam neki meglátod majd a fejedre nő.
Elaltattam Petrát egyik délután és kimentem aludni a másik
szobába mert köhögtem Andi volt bent vele és jött haza anyósom Petra abban a percbe ébredt úgye én a másik szobába erre közli vele hogy "azt ne mondd Ági alszik és te vigyázol a Petrára?" :shock: Sokkot kaptam tőle pedig már fent voltam mert Petra egyből jött hozzám és bújt oda még pihizni.Nekem nem szabad aludni mert mi az hogy a várandós sógornőm vigyázz rá.Holott ez egyáltalán nem igy volt :evil:

Kép

Kép
agica1126

Bocsánat nem akartalak titeket ezzel fárasztani de nem tudtam magamba tartani :oops:

Kép

Kép
agica1126

Kérdés: Most kaptuk a 18 hós oltást.Milyen mellékhatások jöhetnek elő? Láz már van. :roll:

Kép

Kép
agica1126

na akkor ott fejeztem be a múlt hét vasárnap este, hogy 5 perces fájásokkal elindultunk 22.30 kor a kórházba. Méhszáj már akkorra teljesen elűnt, burkot repesztettek és 23.50 kor megszületett Áron baba.Gyors volt, de fájdalmasabb, mint Péterkénél. ost egy kicsit aggódom a szopi miatt, mert tejem az van bőven, csak szopizni nem akar az uraság. Sajna nagyon szétrágta a bimbóimat, igy bimbóvédőzni kezdtem. Lehet az lesz a baj, hogy cumisüvegből pótolgattam a lefejt tejet. Remélem helyreáll minden! Majd jól kiéheztetem, nem adok pótlást lefejt tejből.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Heni! Gratulalok megegyszer, gyonyoruek a gyermekeid, Peterke milyen boldog! :D

Lanyok, engem ma hazaengedtek! :D Mivel 2 napja nem verezgetek, azt mondta a doki, megprobal elengedni, mivel 2 honap nagyon hosszu ido, toltsek egy kis idot otthon. Amint verzes jelentkezik vissza kell mennem.. :?
Annyira boldog vagyok, Rania ugy bujt hozzam..... :)

Viranka, en is sok pozitiv energiat kuldok, es orulok a kocsidnak!

Agica, anyosod de gaz!! Jol fejbe kene billenteni!

Pusz-pusz
Vendég

Niki! Megint haza? Ez szuper!!!!! :) Pihizzél sokat. Ha meg vérezgetsz, hát upsz, beugrassz a kórházba 1-2 napra. :wink:

Heni! De jó, otthon vagytok!!!!!!!!!! Áron baba nagyon szép, kis formás!!!!!!!!!!!! :D
Az jó gondolat, hogy nem adsz neki pótlást, hátha megdolgozik azét a tejecskéért. Nekem a kórházban azt tanácsolták, és be is jött, hogy sokszor szopizzon, de egy ciciből csak rövid ideig. Így csináltam, a 3. napra beindult a tejcsi, de nem rágta szét annyira a cicimet, mint Zsozsi.
Tegyél majd sok képet, és kérünk beszámolót a tesókról. Péterke hogy fogadta?

Ágica! Hát neked is van egy anyósod... :evil:
Egyébként kezdünk rájönni a bonyolult gyermeki lélek rejtélyeire.
És itt jön a kis korkülönbség hátránya. Zsozsi nem cicizni akar, meg visszamenni pólyásba, hanem hisztizik szegénykém.
Meg kell tanulnom az ő szemszögéből nézni a dolgokat.
Mit lát ő? Gegit cipelem, ha sír felkapom, ringatom, viszem mindenhová. Zsozsit nem veszem fel, mert Gegi ott van, neki gyalog kell jönnie, és ha sír, nem mindig veszem fel.

Mit látok én? Gegi a kezemben van, nem tudom Zsozsit felvenni, jönnie kell a lábán. Ha sír, lehajolok hozzá, mert mondjuk pelenkázok vagy mosogatok, nyugtatom, de nem veszem fel.

Hiába csinálom jól, Zsozsi teljesen érthetően mást vesz le.
Plusz az a csúnya herpesz húzódik a száján, meg asszem beindultak a fogai...

Ő így fejezi ki magát. Szeretgetem amennyire csak tudom, és próbálok nyugodt maradni.

És igen, álmodhatnak rosszat!!!

Plusz anyu mondta, hogy este ne a tv legyen az utolsó, ami benne marad, mert az is okozhat rossz álmot. Pl. megy egy film (mindegy, hogy nézi, vagy a háttérben megy), és ott lőnek vagy kiabálnak. Ezzel megy lefeküdni.
Nálunk szinte állandóan megy. Most nem, hogy kint vagyunk, de du-tól már folyamatosan.

Ez is meggondolandó.

Gegit imádja, ezzel nincs gond, csak ez az anyán való osztozkodás... :)

De megoldjuk, ezt is meg kell tanulni, hogyan is működik a kis lelke. :D

18 hós oltás: Lehet láz, hurutosság (taknyosság, köhögés), pöttyök. Egy hónapon keresztül ezekből bármi, bármikor kijöhet.

Kép
Kép
Kép
gremese

sziasztok lányok!
még mindig lemaradva, csak az utolsó odalt olvastam, vissza... :(

mesi!
ez a hiszti brutális lehet. mostanában botond is hisztizik, de ő elég finoman. többbnyire akkor jön rá, ha nem akarom megengedni neki az aktuális "hülyeséget". ez most minden nap az anyum autójába való beülés. be akar ülni, tekergetni a kormányt és nyomogatni a gombokat. én meg nem akarom. egyrész 50 fök van a kocsiban, másrészt pedig nem igazán kellene tönkretenni. ilyenkor jön a műsor. zokog, mintha összedőlt volna a világ, és krokodilkönnyei hullanak. szerencsére elég könnyen el lehet terelni a figyelmét. ha mégsem, akkor nem figyelek rá. 2-3 perc alatt abbahagyja.
de. van egy barátnőm. az ő lánya két és fél éves, és ugyanilyen műsorokat rendez. (most egy hónapos az öccse...) a barátnőm sem tud vele mit kezdeni. csak kikészül ő is. ezzel ugyan neked nem segítettem... :cry:

heni!
kitartás a szopihoz !!!!!!!! én is vérző mellbimbóval jöttem haza a kórházból. kipróbáltam a bimbóvédőt, de nem tetszett. így azt csináltam, hogy mindig vastagon bekentem a mellbimbóm bepanthennel, retettem egy gézlapot. szopi előtt lemostam. az első 3-4 napban sírtam, annyira fájt. inkább minden szopi helyett szültem volna. :shock: de így legalább királylány hajlandó volt enni, és a tejem sem csökent.

niki!
örülök, h otthon vagy! pihenj azért sokat!

rólunk:
jól vagyunk mind. :) szétszedtük az ágyunk, és vágattunk 2x2 m-es szivacsmatracot. ez lett a családi ágy. jóval pihentetbbek így az éjszakák. :)
lotti baba nagyon sokat változott. egész nap mosolyog. már nem csak ölben hajlandó lenni. sőt nem is nagyon alszik úgy el. inkább a babakocsiban, vagy este leteszem az ágyra, cumi be, és elalszik. éjjel kétszer kel, 3-kor és 5-kor.
botond továbbra is irtó huncut. már mond néhny szót. ezek szerint mégsem pantomim művész lesz. egyedül, kapaszkodás nélkül közlekedik a lépcsőkön. ugrál, mászik, fut, egész nap meg sem áll. szinte mindig kinn van az udvaron. csak enni nem hajlandó. illetve enne joghortot, csokit és sütit. mást nem nagyon. :evil: hónapok óta 11 kiló. szinte ki vannak a bordái!

ezt most elküldöm.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni: nagyon szépek a gyerekek, Áron egy kis tünemény! Teljesen meghatódtam! :oops: Vigyázzatok magatokra!

Niki örülök, hogy hazaengedtek! Te is vigyázz magadra!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

és most jó sok képet teszek fel nektek :)
Kép közös játék :)
Kép lottesz-mottesz
Kép durcás királylány
Kép ez az új móka ...
Kép mosolyog és gagyarászik
Kép a szeme sem áll jól :))
Kép egyedül eszik
Kép az új családi ágyat lotti avatta fel. :) ( a falvédőt anyummal varrtuk!)

plusz egy kis reklám. bocsi érte. ez volt az eddigi ágyunk. rattan és nagyon szép. ha valakit érdekel, eladó...
Kép
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Gica, nagyon ügyesek a gyerkők :D !

Irina, én is odavagyok Ádi húsvéti képeiért :D !

Niki, köszi Bence nevében :D . Építi is a háremet :wink: . De jó, hogy megint hazamehetsz, vigyázz nagyon magatokra :D !!

Vindo, kéjenc Rugó :lol: :lol: :lol: ...

Viranka, tényleg, gyöngylány :lol: :lol: :lol: . Hurrá kocsi!!!!!!

Regi, nagyon jók a képek :D ! Neked sem kellene már fogyni, nayon jól nézel ki!!!
És tényleg hasonlít Szeli és Zsoltika. Pankának is vastag a szemöldöke :shock: , csak még szőke.

Kaqk, nagyon szépek vagytok :D ! Emmácska annyira bájos ezzel a frizuval (is) :D !

Miléna, :cry: :cry: , ahogy Mesi írta :evil: !! Nincs Neked erre szükséged!!!

Mesi, ez az időszak kistesó nélkül sem könnyű, nemhogy vele :roll: . Bencének is voltak ultra gáz hisztijei (városkp.-ban lefekvős-visítós), Pankára is rájön az 5 perc néha, úgy sikít, hogy sírok, mert fáj 8) , nálatok még nehezebb, de ügyes vagy, és jól gondolkodsz :D !

Heni, gyönyörűek a gyerekek :D !!!!! Ez volt ám a villámszülés :D ! Nálam is így volt: sokkal gyorsabb volt, de jobban is fájt :oops: ...

Aniko15, épp ideje volt :wink: :D !!

Sense, alakul a dolog :wink: ...nagyon jók a képek, imádnivalóak a gyerekek :D . A családi ágy jó ötlet volt, falvédő nagyon klassz :D .
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: