A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

aztaaaaaa, hirtelen mennyi pasi-hsz lett......
sz*r a hálózatunk, és folyton hibát írt ki.....aztán persze elküldte mindet :twisted:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

és lapalja és laptető egyszerre :-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

[quote="twinsmomma"]S írta:twinsmommaziasztok!

Én vagyok egyedüli kismami :roll: ?

ha így is lenne, akkor se lenne semmi baj :-)
én is egyedüli pasi vagyok itt, nem is mindig bírok a csajokkal, de megoldom :lol:

és így legalább játszhatom, hogy én vagyok a kiskakas a szemétdombon.....
banika copyrightolni fogom, ez annyira tetszik :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Andi!
Attól függ, hol laktok és milyen "terepen" használod. Ha panelben, akkor nem árt lecentizni a liftet, hogy beférjen.
Autó csomagtartójába férjen be, de kérdés az is, hogy tömegközlekedni fogsz -e vele (bár azt ikerkocsival nem próbálnám ki).
Nálunk annyira kicsi a lift, hogy semmiféle ikerkocsit nem lehet beleszuszakolni, így a miénk a pincében lakik. Amúgy egy piros esernyőre csukható Hauck, a Brendon outletjében vettük, de ott már nem lehet kapni. Van helyette gyakorlatilag ugyanolyan Espirit, de drága.
vovanda

Sziasztok :)

Vanda!

Kolléga felesége kedves :evil:
Az evéssel nekem sincs gondom, egyszerre is tudok szoptatni, és már elég gyorsak is, de az alváson csiszolnunk kéne még. Kettőjüket még csak-csak össze tudnám hangolni, na de még a Dóri napjába is úgy beilleszteni, hogy vele is lehetőleg legalább 1 órácskát együtt aludjanak, na, az nem megy. Ha előbb nem, majd ha már ők is csak egyzser alszanak egy nap, akkor egy időre lehet majd tolni :twisted:

Andi!

Szuper ez az uh-os kép a babákról!
Nekünk is Peg Perego Duette SW van, és tök jó. Még egy kézzel is tudom tolni, és ez nagyon hasznos, ha mondjuk úttesten kell átkelni, és a Dóri kezét is fogni kell. Na jó, hosszú távon azért én se bírom egy kézzel :) Könnyű irányítani, és jóóóóóóóóó nagy bevásárló hálója van csak nehéz belepakolni, ha mindkét ülés fektetve van...
Egymás mögött ülnek benne a dedek, így elég keskeny is ahhoz, hogy bárhova beférjek vele, viszont tényleg jó nehéz.

Banika!

Én már tudnék örülni az 50% egyszerre alvásnak is, gondolom majdcsak egyszer elérjük mi is. Asszem én is kibírnám röhögés nélkül, ha 15-20 perceket aludnának napközben :roll: Éjszaka szerencsére nálunk is szunya van, de a hajnali 4-1/2 5-ös cicipartiról nem mondanak le egyelőre, de sebaj. Már ez is jó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

A nagy kosárral csak az a baj,hogy tényleg nem tud az ember belepakolni.Ha fekszenek azért,ha mindketten ülnek akkor meg azért.

Pasi
1x is elég lett volna
Vendég

Hahó!
Hová lehet menni továbbra is zugolvasni és néha írogatni? :roll: :wink:
Köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára an°°di 2009.04.15 20:05-kor.

Kép
an°°di

an°°di: mail ment :-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

banika! 1et ertek a nagy kosarat nem lehet hasznalni :cry: en vettem a kocsira egy szatyor szeruseget ha valamit kel vegyek ez ne kezben cipeljem, de az nem tul nagy

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Andi!
Neked akartam még írni babakocsi-témában: Bergont nevegyél, mert monstrum. Nehéz és sehova nem fogsz vele beférni.
vovanda

üdv az új felbukkanóknak (köztük vedreskének! :lol: )

Vanda: haláli ez a kép! :lol:

Petra
Kép
petricsek

[quote="vovanda"]A írta:vovandandi!
Neked akartam még írni babakocsi-témában: Bergont nevegyél, mert monstrum. Nehéz és sehova nem fogsz vele beférni.

Nem kell emeletre vinnem, sokat fogunk gyalogosan közlekedni (erdős, emelkedős utak).
Itt az egy gyerekes anyukák inkább masszív kocsikat vesznek :wink:
Vendég

Pasi
És mindjárt sokszor le is írtad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vendég

twins! hat ez nem kicsi, csomagtartoba be fer?

Kép

demoniq13

Andi!
Ha sokat mentek és nem túl jó a terep,akkor én is a Perego-t ajánlom.Nekünk is olyan van és én nagyon szeretem.Valamint nagyon jó dolog benne,hogy nekünk a bébihordozóink is Peregok és rá lehetett pattintani őket a babakocsi vázára.Egyébként még árulom a hordozókat,ha esetleg érdekelne... :wink:
Fent vannak a vaterán:Peg Perego Primo Viaggio(nincs kedvem bemásolni a linket,bocsi)

Pasi!
Indigóval írsz?????? :lol: :lol: :lol:

Évi!
Mi egyszerre eszünk(szopi is mindig egyszerre volt),de az alvásunk az katasztrófa! :roll: Időben egyszerre alszanak,csak éppen külön szobában,mert sportot űznek belőle,hogy melyik tud töbször felsírni egy alvás alatt!
:evil: :evil:

binyek

Andi!
A bergon masszív, viszont csak egymás mellettit gyártanak belőle, ami gyakorlatilag semmiféle ajtón nem fér be. Szóval mindent a világon centizz le, mielőtt vásárolsz, mert az itteni csajok közül talán ketten vagyunk, akik megúsztuk (eddig) egy babakocsival. :wink:
vovanda

Andi, jól néz ki, ahogy ide-oda lehet tekerni-forgatni az üléseket... :P
én már alig várom, hogy találjak valami jó, könnyen kezelhető esernyőkocsit ...

Petra
Kép
petricsek

Twins, nekem szimpi ez a kocsi, jól variálható, de elég szélesnek tűnik, és nem mindegy, hogy be fogsz-e tudni egyedül menni a környéken lévő boltokba, ha hirtelen kell valami (meg, hogy elférsz-e vele a járdán :lol: )
Ja és a súlyokat is csekkold le, mert ahogy híznak a törpök, nem lesz mindegy, hogy mennyi az alapsúlya a kocsinak.
Mi Bébé confort twin clubot használtunk végig.

Judit

jucicuki

Sziasztok,
Én is csak zugolvastam eddig, eleinte Zsuzska, Maminti és Kamilla miatt (őket ismerem máshonnan).
Ja és Juciék miatt! :D
Aztán meg a jó társaság, aranyos történetek, tündéri képek miatt... :oops:
És mert titkon (vagy nem is annyira titkon...) bízom benne, hogy egyszer majd én is ide írhatok :wink:
Kata
kata1977
Hatvan

Szia Kata!
Drukkolok,hogy úgy legyen! :wink:

Andi!
Akkor most jó sokat segítettünk babakocsi ügyileg! :roll: :roll: :roll: Mindenki mást mond! :lol:

binyek

sziasztok,

vegre van netunk!!!! :) hajra!!!
Pasi, nemtom a yahoo-s cimemet adtam-e meg, de nemtok belemenni, ugyhogy kaphatok meghivot meg egyebeket mbogica@hotmail.co.uk-ra????
legyszilegyszilegyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))

sracaim nagyon beindultak, ossze-vissza forognak, gurulnak, probalnak maszni, negykezlabra allni, allni :shock: :!: :!:

majd probalok visszaolvasni, ujaknak udv a fedelzeten :D

puszko

dragonfly

kata! hajra ikrek :D

Kép

demoniq13

dragon! te jo eg, enyire be vannak indulva? nagyon ugyikek :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Binyek, Demoniq,
Köszi! :D
Addig is rakjatok ide is képeket (nem lopom le, megígérem! :twisted: :wink: ) és írjatok aranyos történeteket! - mert biztos be fogok nézni... :oops:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata
Hajrá-hajrá ikrek
Tök jó dolog ikres anyukának lenni(bár néha az hiszem ez a világvége,de egy pillanat alatt elfelejtetik az emberrel a gondokat ezek a kis prücskök)
Vendég

Banika,
Neked is köszi! :D
Nálunk is van a családban elég sok ikerpár (ezért is bízom a genetikában is 8) ), de a legfiatalabbak már 25 évesek, szóval bele kellene húzni! :D
Naná, hogy elfeledtetik! :wink:
kata1977
Hatvan

kata: üdv itt, hajrá ikrek :)

ikres szülönek lenni a legjobb a világon!

dragonka: kűddtem privit, de már megtaláltad :lol:
ha vmi emailben küldős lesz, az már a hotmailes címedre megy majd

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Twins!
Üdv az ikresek csapatában! Kellemes pocakosodást! Hogy érzed magad, mint ikres kismami?
Mi kaptunk kölcsön egy bergont, de úgy igaz, ahogy a csajok mondtaák. Iszonyú montstrum. Alig lehet tolni, nehéz összezárni, én nem is tudtam, csak apa. Ja, mert nem fért be szinte sehova.
Kb1,5 hónapos korukban lecseréltük egy GracoDuosportra. Még most is ez van.
Úgy tudom, hogy a Haucknak van nagyobb kerekű kocsija, ami jó terepre. 3 kerekű, szerintem nézd meg azt is!

Kata!
Szorítok, hogy minél hamarabb ikres kismamaként olvasgasd a topikot!

Dragon!
Hűha, nemsokára szaladhadsz utánuk! :)

Banika!
Hát igen szép dolog ikres szülőnek lenni, bár tényleg néha az ember haja égnek áll. Bár néha 1 gyerek is kemény tud lenni.

Binyek!
Egyszercsak rendeződik majd az alvás is. Csak ki kell várni....

Most a lépcsőzést gyakoroljuk. Már tudnak, csak azt kell elérni, hogy mindkettőjüknek legyen kedve arra menni, amerre én szeretnék és egyik se akarjon inkább az ölembe lejönni az emeletről. 1x már sikerült. :)

Szép napot!
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

A bergon borzalmas
! :? Nem széles amúgy annyira, max talán 80 cm. Ezt onnan tudom, hogy nekem még épphogy befért a liftbe, és a lift ennyi. De mégis valalhogy nagyon-nagynak tűnik. Igaz, hogy van bolygókerekes, de mégis nehéz irányítan. Ha átfordítod a kart, és szembenéznek a babák veled, akkor egyenesen lehetetlen rendesen útpadkázni, mert olyan nehezek azok a kerekek amik elől vannak és fixek.meg kell fordulni vele, és hátulról fölhúzni, ami nagyon pöpec egy forgalmas úton. :roll: Arról nem is beszélve, hogy bazi nehéz. Alig tudtam elvonszolni összecsukva a helyére.
Vendég

[quote="binyek"]
írta:
binyek
Andi!
Akkor most jó sokat segítettünk babakocsi ügyileg! :roll: :roll: :roll: Mindenki mást mond! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andiknak boldog névnapot! :P

Petra
Kép
petricsek

Andiknak boldog névnapot!

Kata!

Hajrá ikrek! Ismered Mamintit? Tudsz róla valamit? Jól vannak?
Mert innen úgy tűnt el, hogy problémái voltak és azóta nem tudunk róluk semmit!
Jó lenne legalább annyit tudni, hogy minden OK!

Andi!

Nem érsz át a másikba??????
Kivi vagyok a gyerekeidre nagyon!!!!!!!!!!

Judit

Bogyótanya??????????????????????????????

jucicuki

Kamillát is hiányolom....
vovanda

Pár kép az újoncoknak:

[törölt kép]

[törölt kép]

[törölt kép]

Twins-Andi!
Ne tévesszen meg a látszat. Néha zeng a ház, úgy üvöltenek. :lol:
vovanda

Kata! üdv itt! :) én is drukkolok, hajrá ikrek!! sikerült albérlőt találni?

Én a hocot javaslom! sztem tök jó, bár már eladtuk :)

Hol van a Binyek féla tábla? van pólónk küldeném :)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Tábla a zártban. 8)
vovanda

Vovanda
Gyönyörűek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Üvöltés... ki hiszi el? :wink:
Vendég

Kép
Mi
Vendég

Twins!
Szépek vagytok!
Hogy bírod magad? Én nem szerettem terhes lenni, sem most, sem a naggyal...
Az ikrekkel megvolt minden tünet, ami anno, "csak" éppen duplán...
vovanda

Sziasztok,

Köszi az üdvözlést és a drukkokat mindenkinek! 8)

Judit,
Azóta én sem tudok Mamintiékról, mióta nem írogat (bár most jutott eszembe, hogy van mail-címem, dobok is Neki egy mailt, hátha válaszol :) )

Vanda,
Naggyon szééépek! :D
Én sem hiszem, hogy zeng Tőlük a ház! Nehéz elképzelni... :wink:

Szia Zsu,
Sajna nem... :? Marad a másodállás. Igaz, az sem tűnik egyszerűnek...

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Második emeleten lakunk és volt már rá példa, hogy Dani babát lent a földszinten már hallottam... 8)
vovanda

Twins, szépek vagytok!

Judit

jucicuki

twins! nagyon szepek vagytok

Kép

demoniq13

Üdvözlök Mindenkit!
Még új vagyok itt. Tanácsot szeretnék kérni: 10 hét 2 napos vagyok. A 0. héttől járok a nődokihoz kb. 2 hetente, mindig uh-oz, de nagyon rossz minőségű géppel. 6 hét 3 napnál és 8 hét 3 napnál is voltam szuper minőségű hüvelyi uh-n a XI ker-ben a Fehérvári úton. Legutóbb még 5 perces dvd-t is katunk a piciről, minden oldalról megnézték. Kétszer próbálkoztunk összehozni a babát egy hónapon belül, az elsőnél nem volt peteérésem, 2 hétre rá volt, és össze is jött. Most 10 hétnél azt mondja a doki, hogy valószínűleg egy, de ne lepődjek meg nagyon, ha a következő uh-n két babát találnak, mert mintha a lába környékén lüktetne mégegy szív. Én is láttam, de a fent említett dolgok miatt egyszerűen fizikai képtelenségnek tűnik. Rendszertelen a ciklusom, és a mensi után 4 héttel estem teherbe. A mensitől számítva 7 hét és 5 napos béta HCG hormonom 18576, ami ugyancsak nem utal ikerterhességre.

Van valakinek tapasztalata hasonló esetről? Lehetséges lenne mindezek ellenére a két gyerkőc?

Van olyan, hogy a 9. héten egy szuper uh-s néni szuper minőségű uh gépen nem vette volna észre, hogy ketten vannak?

Teljesen sokkot kaptam...

Orsi
csibusz-

csibusz! anyit tudok mondani hogy nalam az 5ik hetben mar latszot 2 kis poty, 1 hettel utana, mar nagyon jol latszot hogy 2 baba van, nalunk iszem volt, ha 1 van oruly, ha 2 dupla orom :D :D :D

Kép

demoniq13

Orsi!
Nem lehetetlen, hogy ketten vannak. Van, akinél egész későn veszik észre, mert a két babó kitakarja egymást. A ciklussal-peteérés dátumával nem függ össze, az tuti.
Ha megnyugtat, menj el még egszer 4D-re.
Jó babavárást!
vovanda

Sziasztok!
Üdv az újaknak, mindenki nagyon szép :lol: jó babavárást, a babásoknak meg jó babázást kívánok :!:

Csibusz: nekem már hamarabb látszott a két baba, de tényleg hallottam hogy van akinél később látják :roll:
davandi

Csibusz
Nálam a 7. héten 1-et láttak,a, 9-en kettőt.

De tudok olyanról akinél 27 hetesen derült ki,hogy terhes :shock: :shock: és a 30. héten,hogy ikrek.Pár hete szült és van egy kb 1,5 éves kislánya.Na ő mennyire sokkot kapott?

Mitől kaptál sokkot?Hogy ketten lesznek esetleg?Ne aggódj,tök jó dolog ikresnek lenni.Az agyad meg nagyon gyorsan át fog programozódni a két gyerkőcre hidd el. :wink:
Vendég

Orsi!
Banikának teljesen igaza van. Mi valamelyik nap azt beszéltük a párommal, hogy ha egy babánk lenne, akkor szabadidőnk lenne és unatkoznánk. Hozzáteszem: kettőnknek összesen 4 gyerekünk van. Az ikrek közösek, plusz nekem van egy nagyfiam (4 lesz) neki meg egy lánya (3 lesz). Igaz, akiscsaj "csak" vendégművésznő nálunk. :lol:
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: