2004.04.21 21:41
2004.04.22 08:45
2004.04.22 10:23
Hihetetlen, mikre képesek ezek a gyerkőcök. Ha több pocsolya lett volna, ő akkor is ezt az egyet találta volna meg, az tuti. De ezt nem kell Nektek ecsetelnem. Legközelebb gondolj a zoknira is!
2004.04.22 15:17
Így, hogy ilyen szép napos idő van, sokat vagyunk kint, este már 7-8 óra is van, mire bejövünk. Akkor még vacsi, fürdés, rendrakás, szóval, hulla vagyok estére. Tegnap ráadásul szerintem lett egy jó kis napszúrásom, úgy fájt a fejem, hogy azt hittem, széthasad. Ma egész délelőtt a fejemet borogatva feküdtem, még jó, hogy Csabika szépen eljátszott idebent, megértette, hogy most nem tudok kimenni a napra. Délután majd 5 után kimegyünk, úgyis akkor ér haza a kisbarátja, majd jót játszanak, akkor már a nap sem olyan erős. Persze a Törpe bírta a napot, igaz adtam rá egy fehér nyári sapkát, hogy ne süsse meg nagyon a fejét. A karomnak tök jó színe lett!
Ebben az a ciki, hogy nyárra megint úgy fogok kinézni, hogy a ruha helye fehér, az meg jól mutat ám fürdőruciban.
És maradj velünk dumcsizni!
A mensi vacakolását és a gyulladást (ha tényleg van) vedd komolyan és irány a Doki, nehogy úgy járj, mint a múltkor. Ne halasztgasd, nehogy baj legyen.
De úgy tetszett Neki! Bezzeg, ha elesett volna! Őt is az zavarja, ha a keze saras lesz.
Krisztike még a végén függő lesz (mint mi
)!!!
Küldjetek már egy kis lelkierőt, hogy rávegyem magam arra, hogy meglátogassam a fogdokinénit!
Annyira majrés vagyok, hogy a rosszullétig képes vagyok beparázni.
De muszáj lesz, úgyhogy előbb-utóbb nekiindulok. (Tudom, nekem pedig a fogorvoshoz nyomás!
Igaz?!)
2004.04.22 19:28
2004.04.23 11:46
Jó olvasnom, hogy sikerült szót értened a Férjeddel, mégha nem is rendszeres dologról is van szó. A kis lépések nagyon sokat számítanak. Ritkán jön be a lerohanós taktika. Örülök, hogy ilyen jól viselte a műtétet, és a lábadozást. Ez Gagának is jó.
Nagyon várom a képeket én is. 
2004.04.23 18:44
2004.04.23 21:02
2004.04.23 22:12
A változatosság kedvéért még ma is ültettem pár virágot, meg vettünk még 3 sövénynek valót. Férjem nagyon boldog volt, hogy meló után én is megdolgoztattam egy kicsit.
De nem baj, most kikapcsolódik, az egyik szomszédnál gyűltek össze a fiúk, iszogatnak, beszélgetnek, lazítanak egy kicsit. Én pedig még altatás után rendbe vágtam a lakást, mosogattam, stb. a szokásos.
Utána beültünk az Evezősbe egy üdítőre, Apa kapott egy korsó sört, és a Törpével ettünk palacsintát is. Olyan nyár-hangulatom volt ma, fel is töltődtem rendesen.
A napszúrásom (így utólag nézve) gyengécske volt, a tegnap délelőtti fekvés és borogatás megtette hatását, mára már jól voltam. Nekem is eszembe jutott a fejfedő, de nincs és nem is tudom, milyet vegyek. De muszáj lesz!
Eleni, Te is vigyázz Magadra, ez már nem játék, ilyen tünetekkel már az orvosnál kellett volna lenned. Ugye tudjátok, hogy a felszálló fertőzés, pláne, ha nincs időben kezelve, akár meddőséget is okozhat?! Nem vészmadárkodni akarok, csak picit ijesztgetni, hátha akkor hamarabb meglátogatjátok a Dokit.
Majd drukkolok, hogy felvegyék Krisztikét!
Sok-sok gyógyító energiát küldök Neki: +++++++++++++++++++++++
2004.04.24 10:26
Nehogy azt hidd már, hogy csak Te tudod!
Jut nekem is perecropi?
Beatrix, Te se reménykedj. Nagyon aranyosak vagytok, hogy jót akartok, de nem szabad ilyen butaságokon gondolkodni. Tudom, hogy így leírva a tünetek kísértetiesen megegyeznek a terhesség tüneteivel, de ez nem az! Ugyanilyen volt a múltkor is, higgyétek el! Már a Férjem is rámszállt. Szegénykém szinte meg van róla győződve, hogy mégis sikerült. Tegnap este már a tesztre akart rábeszélni. Nem győzöm korholni, hogy hagyja abba, ilyet nem játszunk.
Sok gyógyító puszit küldök Neki!
Te sem kulloghatsz a sor végén.
).
2004.04.25 10:58
De nem baj, majd dolgozik a mosógép.
Én imádok enni, látom is a kárát!
Vettünk készen egy bográcsolót, ahhoz van grillező is, így tudunk majd jó időben kint sütni-főzni. És amit még nagyon várok, az a szalonnasütés. Nem mintha szeretném a sültszalonnát, de a zsíros kenyeret hagymával, annál inkább!
Meg a szalonnasütésnek olyan klassz hangulata is van.
2004.04.25 12:59
Már látom magam előtt a mi babánkat is! Amit fogni tud, marokra kapja az egeret, és nesze neki... Majd veszekedhetnek apával, hogy kié legyen az elsőbbség. A Férjemet ismerve a gyerek az 1. szülinapjára kap egy külön gépet, nehogy konkurencia legyen.
Utoljára évek óta ettem, de ahogy itt írogatjátok, csurog a nyálam. A tészták a gyengém. Ha nem lennének, nekem sem lennének fenék-gondjaim.
Nálatok is megy a dagonya, mint Csabikánál?
2004.04.25 20:07
2004.04.26 21:44
Remélem, gyorsan a múltté lesz a fájdalom! Holnap tessék gyorsan-gyorsan jelentkezni Doki után, persze, ahogy időd lesz. Nagyon szorítok Érted! És kíváncsi is vagyok.
Remélem, ott lesz a doki és jó híreket hozol majd nekünk. Örülök, hogy a kapcsolatotok a Férjeddel jó irányba halad, csak így tovább!
2004.04.27 08:03
2004.04.27 12:12
2004.04.27 19:07
És csatlakozom Györgyihez. Legalább egy életjelet!
Veled mi újság?
Eleni és én majd répát sütünk, vagy szójavirslit.
2004.04.27 19:23
2004.04.27 19:37
2004.04.27 19:58
De tényleg! Ha már előre görcsölsz, akkor azzal csak rosszabb lesz. Csak lazán! Egyébként nekem is éppen június közepén-végén lenne esedékes. Majd fogjuk egymás kezét, jó?
2004.04.27 21:10
2004.04.29 08:03
Persze könnyű nekem gyerek nélkül.
(Nehogy félreértsetek!)
2004.04.29 11:25

Este 7-8 óra, mire bejövünk, aztán fürdés, vacsi. Tegnap mondjuk már fél 7-kor "bepateroltam" Csabikát, mert így még az esti tornám belefért a fürdés előtti időbe. Azt hiszem, ez lenne a jó mindig, mert este 8 után már nem túl jó tornázni, nagyon "felturbózza" a szervezetemet.
Már csak az a kérdés, hogy a munkájával össze tudnám-e egyeztetni. Leghamarabb jövő hét közepén kezdhetném.
Így feléből kijövünk. 3 vagy 4 csillagos szálloda, félpanzióval, saját medencével és saját Balaton parttal. Csabika már nagyon várja.
Tavaly volt először a Balcsinál, de nagyon mély nyomokat hagyott benne, nagyon tetszett neki minden.
2004.04.29 21:28
2004.04.29 21:37
2004.04.30 09:40
Már sejtem előre, hogy Csabika is aktívan közreműködik az ecsetkezelésben.
Ezt nem is akarom ragozni, mert még tényleg fan-klubbá alakulunk át.
Mondjuk, megérdemelné! Nem is értem, miért halogattad eddig a dolgot. Sajnálom, hogy ennyire nincs minden rendben.
Reméljük, segít a gyógyszer, és helyreáll végre a ciklusod. Aztán jöhet is a harmadik csemete. Simán be fogsz előzni!
Mi a neve a gyógyinak?
Én könyörgök neki, hogy csak egy icike-picike progival nyugtassuk meg a lelkem, erre ő kézzel-lábbal tiltakozik. Te pedig odamész, és máris kapod! Milyen eljárás ez?!
).
2004.04.30 18:03
2004.05.01 11:59
Jól láttam, hogy éppen a tusolóval szórakozik?
2004.05.02 15:50
2004.05.02 19:44
2004.05.03 22:10
2004.05.04 09:16
2004.05.04 10:58
(Ezt mintha már írta volna valaki.
)
)
Felháborítónak tartom!!!!!! Majd jön egy hentes, és jól elbabrál velünk! Brrr.... Még csak szavad sem lehet, elvégre Te "csak" szülsz!
Kellemes kis üzlet. Bár a zabpehely árán leakadtam. A DM-ben jóval olcsóbb. Majd megnézem a másik boltot is. Viszont fincsi gabonakolbászt vettem és tofuburgert. Csak melegíteni kell. Aminek nagyon örültem, hogy volt karobpor is. Most ittam egy nagy bögrével tejjel, mézzel. Hmmmm...
A hormonvizsgálatot én is hiányolom.
2004.05.04 13:17
2004.05.05 13:20
2004.05.05 13:33
Azt hiszem, megnézem azt a High Care kezelést, tudom, csodát attól sem várhatok.
Csuda aranyos az új képen is!
Csabikával is volt valami, hőemelkedés 2 napig, enyhe orrfolyás, de nem lett komolyabb (kopp, kopp, kopp, remélem már nem is lesz!). Azért agyonaggódtam magam. Én már csak ilyen vagyok. Az első éjszaka, óránként keltem hozzá, és néztem a homlokát, nem-e lázas újra.
A Kertvárosi mellett döntöttünk. Csabika nagyon élvezte, most megnézhette a szobákat is, játszott bent is és kint is. Aranyosak az óvónénik, mondták, bármikor mehetünk, ha úgy alakul, akár ott is hagyhatom 1-2 órára, ha a fiatal úr is úgy akarja.
E hónap 20-ig kapjuk meg a választ az Igazgatóságtól, hogy felveszik-e, de már 99%, hogy igen.
Igaz, ha neki kedve van, odajön hozzám, megölel, megsímogat, megpuszil, mondja, hogy "Tixi nagyon szejetlek!" és megy tovább a dolgára.
Bezzeg, ha kérem, nem csinál ilyet!
Bárcsak... De ez hiú ábránd.
Csak azért bosszant a dolog, mert ez nem csupán pénzkérdés, de azt hiszem ezt már régebben kitárgyaltuk.
), és várhassátok a következő bébit!
Gondolom, Gaga nagyon szomorú lesz, amikor vasárnap visszaindul Apukája. Nem is tudom, a helyetekben hogy bírnám ezt ki. Minden elismerésem a Tietek, és remélem, hogy a Férjeddel jó hangulatban váltok el vasárnap. 

Igazi stramm kisfiú!
2004.05.06 08:51
2004.05.07 18:51
Biztos, hogy számított!
Hajrá-hajrá!! Én is fogyózni akarok egy kicsit, ennek örömére két gombóc fagyival ünnepeltem a vizsgámat.
Jellemző! Te viszont ügyes vagy, és kitartó leszel. Igazad van abban, hogy a High Care kezelés sem ér semmit, ha nem diétázol és tornázol mellé, csak a sok pénzt viszi el. Szerintem...
Azért vannak még kérdéseim.
Várom a visszajelzéseket! 2004.05.08 12:24
2004.05.09 17:41
Menni fog ez. Kitartás!!!! Nagyon drukkolok Neked! És pesze mindannyiónknak!
Elköltözni viszont, hmmm... nem is tudom. Ahhoz tényleg két ember kell. A Férjed családja is szolnoki?