Millye: a koszmó ellen próbáltam már ezt az olajos módszert, de nemnagyon történt változás. Lehet, hogy több ideig kellett volna rajta hagynom az olajat...
Köszönöm a Hannácskával kapcsolatos dicsérő szavakat.
Biztos mindenki a saját gyermekét látja a legszebbnek, de mi Apával komolyan úgy gondoljuk, hogy nagyon szép formás kisbabánk van és hogy nagyon szép kislány lesz belőle.

De ami a legjobb, hogy nagyon kedves kisbaba, hihetetlenül sokat mosolyog úgy magától is. Tegnap pl. amikor sétáltam vele és behajoltam a babakocsiba, hogy visszaadjam a cumiját, akkorát mosolygott amikor meglátott, pedig én teljesen komoly fejet vágtam. Persze nem sokáig...

Ilyenkor mindig nagyon vidám leszek én is. Néztek is az emberek hogy mit vigyorgok magamban.
Zsu: a nővérem is tejszőke volt 3 éves koráig, sőt a párom is, aztán bebarnultak mindketten.
Nálunk a nagy dilemma, hogy Hannácskának miért ilyen gyönyörű kék a szeme. Ugyanis apának és nekem is barna szemem van. Bár nekem inkább vilgászöld-barnás.... Hannácskának viszont annyira kék, hogy mindenki azt mondja, hogy kék lesz a szeme. Az egyik nagypapának és az egyik nagymamának van kékesszürke szeme, de ilyen esetben állítólag nagyon kicsi a valószínüsége hogy örökölje, mert a barna nagyon domináns.

Hát, majd 1 év múlva kiderül.
Bogi: érdekes, de én meg a tornát nem szeretem, pedig egy időben jártam kondizni.... A futást kimondottan élvezem, felteszem a fülhallgatót és így a zene teljesen elvonja a figyelmem arról, hogy már nagyon elfáradtam. És amikor leállok és a levezető köröket sétálom, akkor úgy érzem, hogy kilométereket tudnék gyalogolni, annyira feltöltődtem. Persze amikor hazaérek és leülök, akkor már inkább csak az ágyat kívánom.
Útlevél: hát az nálunk is vicces volt, ugyanis megmondták, hogy olyan kép kell, amin nem sír, nem nevet, nem grimaszol, nyitva van a szeme....stb. Hát nem egyszerű feladat egy 1,5 hónapos gyereknél. Hannácska ugyanis annyi idős volt, amikor csináltattuk.