Sziasztok...
Emlékeztek még rám
Nagyon elmaradtam

:Szégyenlős szmájli:
Az a baj, hogy ezerrel pörgök, és valahogy nincs időm visszaolvasni.
Most láttam (mert Sensi felhívta rá a figyelmemet), hogy hajbakapás volt.
Részben elolvastam az előzményeket, meg most is bele-bele olvastam a topikba... És az a gyanúm, hogy mindenki hasonló véleményen van, csak elbeszéltek egymás mellett... aztán ennek a következménye, hogy civakodtok
Mivel a legjobb családban is előfordul ilyen, nem hiszem, hogy végleges öri harit kéne fújni egymásra
Azt szerettem ebben a csapatban, hogy annyi félék vagyunk, oly sok véleménnyel és olyan szépen együtt tudtunk élni. Ez ritka. És nagy ajándék is egyben.
Olyan boldog lennék, ha nem lenne komoly sértődés köztünk.
Jó, ha Szöszkének, és másoknak erős a stílusa és bántó, akkor mi van?!. Így is szerethetjük egymást. Legfeljebb az orrára koppintunk néha, hogy ez csúnya dolog volt, és ha Kata kiborul, mert őrá senki sem kíváncsi, akkor őt meg úgy szeretjük. Mert így vagyunk egy egész
És itt jegyzem meg, hogy nem személyeskedni szeretnék, hanem csak a lyukas agyammal rátok emlékszem, hogy főszerepeltetek a vitában :ölelős szmájli: és :virág: is!
Szóval mindenkire szükség van itt! Rám is az lenne gondolom, csak a céges bebútolás és az egyéb elintéznivalóim kimerítenek...
Remélem, ezzel együtt szerettek
Azt szeretném hát kérni, hogy maradjunk továbbra is egy család, és ha Kata olvasod, kérlek gyere vissza, mert szeretünk, és az csalás, hogy így elmész :'( Gyere és mond meg jól a magadét, és ha lesz baba-mamam tali, és mindannyian eljutunk oda, akkor majd egy jó kis tracsparti keretein belül jót röhögünk majd a félreértéseinken, ami az írásokban nem jön át....
És a vitához is egy meglátást: van aki azt gondolja, hogy kellenek a megszorítások, és van aki szerint ez főben járó bűn. Az a baj, hogy bár két ellentétes álláspont, mégis mindenkinek igaza van... Gondolom Szöszke az indulatos hsz-ében nem a szorgos emberek nagy családjának támogatására gondolt, hanem azokra, akik soha keresztbe szalmát nem tettek, csak a segélyekből élnek, de a közösbe be semmit nem tettek. Az a helyzet, hogy nekem sem tetszik, hogy míg én évtizedekán át pakolom a sokat a közösbe, más meg semmit, mert 12 évesen már rokkant nyugdíjas!!! (ilyen is van) ha oda kerül a sor én nekem már nem jut segítség a közösből... És ebben benne van lányok mind a két állítás, igaz? Utáljuk, hogy az a réteg kap, aki nem érdemli meg, és mi meg akik tisztességesen teszünk is a köz-ért, ráfázunk.
És még az is megütötte a szemem, hogy a munkáltatót fel lehet jelenteni, ha diszkriminál... Persze, de pert még senki nem nyert ezzel, és csak a nagymultiknál igaz ez a dolog,... De természetesen nem azért nem vesz vissza, mert 2 gyerekem van, és nem azért hajt majd el a cég mert két gyerekem van egy interjún, hanem mert mást talált, aki jobb. Ki tudja dumálni... És te nem tudod bebizonyítani, hogy a 2 gyerek miatt van. Vagy a korod miatt (anyukám esetében), vagy mert nő vagy, vagy mert...
Sok ilyen van. És még annyi, hogy még egy akkora cég, mint a domus, is felmondott a barátnőmnek, mikor az első után visszament pár hónapra dolgozni, és terhes lett megint!!!! Nem lett volna szabad, de megtette... Ennyi.
És anyukámat is kidobták egy cégtől csak úgy. És anyu fel is jelenthette volna, de rákényszerítették, hogy közös megállapodás legyen: konkrétan vagy aláírod ezt a felmondási szerződést, vagy rádverem az összes selejtet 3 hónapra visszamenőleg (azaz fizethetett volna azért, hogy dolgozott) Nem elképesztő?
Szóval sz@r a helyzet, de nekünk akkor is össze kell tartanunk. És én együtt érzek mindenkivel, aki dolgozna, de nem tud, azzal, aki sok sok évig dolgozott, és most a gyerekeit szeretné nevelni otthon... Azzal is aki visszamegy hamarabb... Azt szeretném, hogy mindenki úgy vihesse az életét ahogy szeretné. És bosszant, hogy a legtöbbet a közösből mégsem ezek az emberek kapnak, ha rászorulnak, hanem azok akik bár jobban rászorulnak, de soha senkinek nem segítettek, mert nem tettek be a közösbe semmit....
Nagyon rossz ember vagyok? Most így éjszaka ezt csak így tudom megfogalmazni. De egy dolgot tuti biztosan tudok: Titeket, és a topikbabákat mind nagyon nagyon szeretlek/tem
Ugyhogy hatalmas békítő pusszancs nektek :X