[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dituli, micsoda pocak! Hát neked se lesz kicsi a végére, de gondolom nem is bánod :) Nekem is akkora volt a Dórival, hogy 9 hetesen már átadták a helyet a buszon :) Növeszd is jó nagyra és mutogasd büszkén :)

Linácska!

A te pocid is csodaszép, itt is megdicsérem :) Tk jó, hogy Lili ilyen természetesnek veszi a tesót :) Kis édes :)

Czinkicsek!

Kép

Némóci!

Csodaszép a kis hercegnő, és édesen ki van gömbölyödve :) Jól vagytok? Hogy telnek a napjaitok?

Viki!

Nagyon cuki a kis iszákosod :) Imádom a szöszi kiscsávókat, nem bánnám, ha az én kiskrapekom is szöszi lenne :)

Kicsit el is érzékenyültem húsvétkor, mert apa ölében Ádámmal locsolt meg minket csajokat. Eszembe jutott, hogy tavaly húsvétkor még csak vágyakoztunk a tesóbabára, meg dünnyögtem, hogy már megint egy éve csak várunk, az idén meg nemcsak a Dórit és engem locsolt meg a nagyfiam, hanem még az ikerhúgát is... A világon senkivel nem cserélnék...

És még pár kép:


Esztike:

Kép

Ádám:

Kép

Úgy néznek a Dórira, mint a szentképre :)

Kép

Dórinak ezt a homokozót hozta a nyuszi:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!
Szebben nem is kezdődhetett volna ez a oldal!!!!

Dórika! Kép
Eszter és Ádám hatalmasat nőtt!!!!!!
20150601134430
 
 


Viki, köszi :oops: Hát nőjenek is, esznek is becsülettel :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

 
 

Sziasztok,

Czinki,

nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép

Évi,

gyönyörűeka gyerekek, elhiszem, hogy nem cserélnél senkivel sem :wink:
Dóri homokózója nagyon jól néz ki, én is hasonlóban gondolkodok Danikának pár év múlva.

Dita,

nagyon szép a pocakod, azzal ne törődj, hogy mekkora, a lényeg, hogy kívülről is látszik, hogy egy Bogyó lakik benne :wink:
Nekem a 12. hét után csökkent le a mérete ahogy az utrót abba kellett hagynom. Akkor elmúlt a puffadásom is, mindenki azt hitte, hogy fogytam, mert sokkal vékonyabb lett az arcom :lol: :lol:
Nekem minden héten kellett járnom uh-ra a lombik miatt, a dokim nagyon alapos akart lenni, nézte folyamatosan, hogy rendesen nő-e Danika. Bár azt mondják, hogy a túl sok uh káros :roll: Mindenesetre engem megnyugtatott, hogy látom a babát.
Írok majd privit ha lesz időm... Ha ma nem akkor holnap reggel amikor Danika alszik.

Zsuzska,

hogy vagytok? Nálunk úgy néz ki, hogy elmúlt a hasfájás, és csak annyit tettem, hogy 3 óra helyett 4 óránként etetem Danikát. Így ki tud ürülni a gyomra. RÉgebben is 4 óránként etettem, csak az óraállítás meg az, hogy átalussza az éjszakát bekavart és féltem, hogy nem eszik eleget ezért 3 óránként etettem. És sajnos ez okozta a galibát...
Danika nagyon jó gyerek, a második hete alussza át az éjszakákat. Este 10-kor teszem a kiságyába, aztán reggel6.kor keltem enni (magától nem tudom, hogy mikor kelne), aztán alszik délelőtt 10-ig, sokszor én is alszom vele (ilyenkor már a mi ágyunkban van a pici is). Még soha ilyen kipihent nem voltam, ennek köszönhetően van elég tejem is végre. Azért fagyasztani nem tudok, de végre Danika is bőven jóllakik belőle.
És persze a kedves is sokkal jobb, hogy kipihentem magam.

Nemone,

Réka gyönyörű. És a nyuszis kis ruhája is elbűvölő. Remélem, hogy jobban vagy már lelkileg. Rengeteg mindenen átmentetek, van mit feldolgoznod. SOk erőt kívánok neked továbbra is! :wink:

Viki mami,

Lackó nagyon aranyos, a sörös kép nagyon tuti :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem hamarosan teljesen egészséges lesz a kis szöszke herceg!
Mi holnap megyünk szurira, kettőt kap egyszerre Danika, tartok tőle....

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Kép

Dita,
Csini a pocakod! Ne izgulj az elején az utrotól mindenki fel van puffadva, majd elmúlik.

Viki, Évi,
Gyönyörűek a gyerkőcök, olyan jó nézni őket! :D

Köszi Lányok az érdeklődést, már jobban vagyok. Beszélgettünk nagyot a férjemmel (sajnos az ő viselkedése is közrejátszott), és most egyenlőre minden rendben.
Réka amúgy már 50 cm, és 3800 g! Mostanában már nagyon sokat mosolyog, és a borostyán nyakláncnak köszönhetően (azt hiszem annak) esténként már nyugodtabb, és hamarabb le tudom tenni aludni, így végre egymásra is több időnk van.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


ÉVI
Nagyon megörvendeztettél a gyerkőcökről feltett fotókról. valóban szebben nem is kezdődhetett volna az oldal. Az ikrek hát valami csuda jópofa kölkök. Kis vigyori mindhárom poronty, gyönyörű család vagytok, én sem cserélném el egyiket sem a világ összes pénzéért sem, szóval ebben egyetértünk! 8)

Nem győzök betelni a látvánnyal, jöhetnél gyakrabban, Dórit is olyan jó nézni olyan édes boldog kiscsaj! Abban a teknőcben én is szívesen elhomokoznék! :)

MONIC
Már épp üzenni akartam hogy mizu veled rég voltál, csak apa kikapcsoltatta velem a telefonomat, mert tudja hogy valaki keresni fogja és nem akar vele beszélni! :roll: Várom a privit, már hiányzik a régi jó kis dumcsizásunk. :wink: Bár az lenne a legjobb ha ilyesmire nem is lenne szükség, mivel az azt jelentené hogy minden a legnagyobb rendben van! :?

Ezt nagyon jó hallani hogy ilyen jó alvó Danika és nem hogy 8 órát de utána még képes 10-ig is durmolni, nekem már vizenyős lenne a szemem ennyi alvástól! :lol: :lol: :lol:

Ajjaj! Szuri???? Nagyon drukkolok, hogy simán menjen minden!

NEMO
Örülök, hogy a lelked már jobban van! Testileg meg már gondolom rendbejöttél nem fáj semmi remélem!
Hogy viselkedett a férjed? Ha nem akarsz róla beszélni megértem, nem mindenki olyan szókimondó mint én, de én ettől nyugszom meg ha kiadhatom.
Lehet hogy hülyeség amit írok de néha megnyugtat hogy nem csak az én férjem ilyen lükebóka!
:roll:

dita75
 
 


Dita,

aranyos vagy, hogy üzenni akartál :wink: Nekem is nagyon hiányoznak a dumcsizások.Szeretem neked leírni a gondjaimat, mert te teljesen átérzed őket.
Már csak reggel fogok bele a privibe mert nemsokára fürdetünk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
UH ügyileg: Lilivel voltam 5+4-en, utána már csak 10+2-n, vagyis szívhangot sem néztünk, semmit, petezsák után már csak 2,6 centisnek láttam.
Most Levivel az előző sikertelen terhesség miatt kicsit más volt, voltam 4+4-en, 5+4-en, 7+2-n, aztán mivel véreztem, 8+4-en, aztán mivel elcseszték Veszprémben voltam 9+1-en, orvosnál 9+2-n, aztán 11+4 kötelező UH, aztán 13+2, és utána 19+3. Most meg majd 25+3.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


MONIC
Okés! Jó pancsit! 8)

Amúgy mit csináltál a kutyáiddal, szegénykék! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

dita75
 
 


LINACSKA
Ne most elbizonytalanodtam!
Nekem végülis semmi problémám!
Holnap megyek védőnőhöz megkérdezem mi a véleménye! :roll:

dita75
 
 


Dita,

mégis megírtam a privit, nagyon ki kellett írni magamból dolgokat.

HOgy csináltad, hogy olyan képet találtál mint a két kutyám? AZ egyik Shih-tzu (mint Smiley) a másik Yorki (Maya) mint nálunk. Te egy varázsló vagy! Férjemnek is mutattam, ő azt hitte, hogy a mi kutyáink fényképét szerkesztetted át hot-dognak :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na, mostmár tényleg jó éjt!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


egy varázsló BOSZI vagyok! :wink: :lol:

Jó éjt!

dita75
 
 


Moncsi, köszi kérdésed megvagyunk. Nálunk is elmúlt a hasfájás. Örömmel olvastam hogy nálatok is. Már aggódtam értetek mert nem jelentkeztél. Olcsika nagy aranyos, most már annyit nem sirdolgál, csak ha babakocsizunk. Szirénázunk ahogy te hivod :wink: :wink:


Csajok ide is teszek fel képet nektek! Kép Kép

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Zsuzska,

nagyon szép Olcsi! Igazi kiegyensúlyozott kisbaba :lol:
Neked ijedős a picikéd? Danikával sokszor van, hogy maga elé kapja a kezeit mintha megijedne valamitől. Egy kicsit úgy tűnik nekem, mintha olyankor engem keresne, mert ha odanyúlok hozzá akkor megnyugszik.
Hát ma hajnal 3-kor felkelt enni, aztán a reggel 6-os etetés után csak most aludt vissza. Szerintem érzni rajtam, hogy feszült vagyok a szurija miatt, szegénykém nem is tudja, hogy mi vár rá ma... :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC

Nagyon drukkolok a szurizáshoz, hogy jól viselje Danika !!!!! +++++++++++

TEgnap este válaszoltam egy rövidet, aztán ma reggel egy hosszút, remélem van kis időd mert lesz mit olvasnod!

dita75
 
 


Dita,

már írtam is. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Zsuzska!

Olcsi milyen édes kis pufi mufi!!!!

Dancinak Boldog hófordulót!!!
Ne félj a szuri miatt! Stresszelni meg tényleg ne stresszelj. Meg kell kapnia. Sírni fog kicsit, de mire kiléptek a rendelőből már el is felejti.

Némóci!
Örülök, h sikerült a pároddal megbeszélni a dolgokat. Olyan lükék tudnak lenni. Most már, h ilyen jó idő van, tessék sokat kint lenni és feltöltődni a tavasszal.

Ditus!
Remélem normális védőnőd lesz. Aztán amit mond néha el kell felezni.

Mi jól vagyunk, kicsit szörcsög még Lackó, de már nagy kópé. Most alszik, ha kell robogunk le sétálni és hintázni.
20150601134430
 
 


Monic,
ne izgulj a szuri miatt, mert Danika érezni fogja rajtad, hogy valami nem stimmel, és nem azért fog sírni, mert fáj, hanem mert érzi, hogy anyánál nem stimmel valami.
A babák ilyenkor még őszinték, csak akkor sírnak, ha valami fáj, és csak addig, amíg fáj. Vagyis ha pont ügyesen adják be neki, lehet, hogy meg se nyikkan.
Én nagyon félek a szúrásoktól, ezért is kértem anno a férjem, hogy védőoltásokra jöjjön ő is, vigye be ő Lilit, hogy rajtam ne érezze a fóbiát, nehogy átragadjon rá. Nem is ragadt.
Ok, aztért most a 11 szúrást nem viselte jól, de utólag azt mondta, hogy csak kicsit fájt, kicsit sírt, de az nem baj.

Viki,
még nem gondolkodtam, hogy mi is kellene Levinek. Ruhák vannak (eddig 3-at azért beújítottunk :oops: ), veszek azért egy 10 új pelenkát, mert ami van, azt már arra használjuk, hogy ha Lili hány, akkor abba fogjuk fel, igaz kimosom, de hát azért mégse azt használjuk. Veszünk új cumisüveget. Szeretném ha Levi tudna csak szopni, de Lili után üveg nélkül azért nem indulok neki a dolgoknak, biztos, ami biztos. Na meg kell majd idővel egy esernyőkocsi, mert ami van, az tropa. Aztán még biztos egy csomó dolog eszembe jut, de még ráérünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

a párom már előre kijelentette, hogy nem jön be velünk a szurira. így magamra számíthatok csak. Próbálok megnyugodni :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
akkor nincs jobb ötletem :lol: Amúgy végül apa sem jött velünk, mert nem ért rá, de én oda se néztem, védőnéni meg doktorbácsi intézte a dolgot, aztán én a végén megvígasztaltam. De tényleg nem volt nagy sírás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Mi voltunk mi is dokinál, még kicsit hurutos Laló, de már gyógyultnak nyilvánították. Ennek örömére megkapta a prevenárt. Olyan aranyos volt a dokinéni, h adott játszani Lackónak egy markolót, annyira lefoglalta, h észre se vette a szurit. Még integetett is búcsúzóul a dokinéninek és az asszisztensnek.

Moncsi!
Na, milyen volt a szuri? Nálunk az elsőnél nem is engedte az asszisztens, h mi fogjuk. A rotát pl. úgy legurította, h nem is rezzent az arca.

Linácska!
Azért nálatok a legtöbb minden már meg van.

Én már kb. 6 nagy táska ruhát tettem el, mióta Lackó meg van. Hétvégén is kaptunk egy nagy halommal.
20150601134430
 
 


VIKI
Szupi hogy Lackó ilyen hamar rendbejött!
Ügyes legény a tiétek, csak úgy habzsolja az injekciókat! :lol: :lol: :lol: Mint a borsodit! 8)

MONIC
Mi volt a szurin? Remélem minden oké volt!

Voltam a védőnéninél, tök jó fej, azt mondta hogy csak akkor jön ki ha megszületett Bogyó, megmondta mikor kell mennem hozzá és ha valami extra izébizém van mehetek a kötelezőn kívül is vagy hívjam munkaidőben a mobilján.
Megírta a beutalókat, kiskönyvet, kaptam ajándékcsomagot is! :D
A potyauhura azt mondta felesleges zargatni Bogyót, jól elvan odabent higgyek neki. Ha semmi panaszom, nyügöm nincs csak a kötelezőkre menjek, vagyis amikor a doki visszahív, amúgy felesleges uhuzgatni, birizgálni azt a szerencsétlen kölköt! :)

Eta kiskönyvem (természetes már kidekorálva) :


Kép

dita75
 
 


Megjöttünk a szuriról, 3 órát álltunk sorba mire bejutottunk :roll: így felborult minden, Danika etetése is késett.A patikában kaptam pont erre a szurira való homeó bogyót, ami állítólag mentesíti a mellékhatásoktól DAnikát.
Hát nem tudom. Borogattam a lábát, de be van keményedve a szuri helye, ráadásul nagyon nyűgös, nem tudom, hogy az elkésett etetés miatt.-e...


Vikik mami,

örülök, hogy jobban vagytok!
Mi a prevenált nem kaptuk ma meg mert nem érkezett oltóanyag.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
3 órát?????????????????? te szent habakukk!
Én is nyügös lennék ha ennyit kéne sorbaállnom!!!!! :twisted: Pláne egy két hónapos babával, időpont nem lett volna??????? :roll:

dita75
 
 


Dita,

eddig kbfél órát kellett mindig várni. De most megbeszéltük, hogy menjünk később, hogy a tömeg lemenjen és ne kelljen annyit várni. Erre annyian voltak, hogy alig fértünk be. :?
Viszont egy csomó ismerős kismamival találkoztam, olyannal is akivel egy napon szültünk, és 3 kismamival együtt jártunk a terhes tornára is.
Örülök, hogy laza a védőnőd. Én összetenném a két kezem ha az enyém is olyan lenne...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Akkor jól belefutottatok! :?

Helyettesít a védőnéni ezért nincs sok ideje, ez nekem meg külön jó mert nem szeretem a váratlan meglepiket, hogy egyszer csak beállít.
Nem mintha nem lenne rend, meg tisztaság, mert ma is váratlanul megjelent anyósom még hálát is adtam az égnek hogy tegnap kisuvickoltam mindent igy nem érte szó a ház elejét.

dita75
 
 


Dita,

nálam sajnos szalad a ház. Mióta megszületett Danika a férjem takarít de neki sincs rá ideje. Gondolkodtam, hogy felveszek egy takarítónőt aki heti egyszer rendbe tenne itt mindent, de idegent nem szívesen engedek a házba, ráadásul az irodában volt takarítónő, de felmondott mert a páromnak mindig elvette a poharát és elmosta, meg állandóan ott sertepertélt körülötte, aztán egyszer a párom idegességében kicsukta az ajtón, és erre megsértődött.
Én már akkor is boldog vagyok ha ki tudok itthon mosni és vasalni, egylnőre főzni sincs időm, a mérlegkészítésig nem is lesz...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi, gondoltam rád sokat ma meg Dancira. Nekünk házhoz jön a doktornénink és beadja Olcsinak a szurit. Hétfőn. Homeós bogyókat kaptam én is. Egyet előtte kell beadni a másik kettőt utána. Remélem hogy nem lesz nagy cirkusz, jól fogja majd viselni a Macink. Neked hogy viselte??? Sirt nagyon?? Tudom hogy sokat vártatok rá, lehet az is bejáccott. És mellékhatások vannak??? Irj majd meg, muszáj készülnöm.

Ditus, csini a kiskönyved!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

amikor megszúrták nem sírt csak akkor kezdett el amikor az oltóanyagot nyomták belé. De a szúrás után a dokinéni mondta, hogy azonnal öleljem magamhoz, úgy is tettem, a sírás abbamaradt, szerintem el is felejtettem az egészet.
A doki utasításának megfelelően borogattam a szuri helyét (eléggé csomós és kötött a helye) nem hideg vízzel, most éjszakára is van rajta borogatás.
Mivel melegnek éreztem a fejét megmértük és 37,5. Fogalmam sincs mennyit kell ebből levonni, biztos ami biztos lázcsillapító kúpot adtunk neki felet. Na ezzel jól elbénáztunk, mindig kilőtte a popójából. Aztán sikerült beadni, 15 perc múlva befosott, úgyhogy nem jött össze. Most kúp nélkül van, van hőmérős tapaszunk azt ráragasztom a homlokára és látni fogom éjjel ha felmegy a láza.
Amúgy nyűgös volt egész este de szerintem azért mert teljesen felborult a napi ritmusunk.
Most tettem le aludni, remélem nem ébred 3-kor. Étvágya sem sok van, úgy kellett belediktálni a kaját.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

éjszakánk nagyon jó volt, visszaállt a rend, 6-kor kelt Danika szopizni és vissza is aludt. Úgyhogy én is lefekszem, 10-ig biztos alszik. Párom elment Pestre én pedig henyélek Danikával :lol: :lol:
Kijelenthetem, hogy a szurinak nem volt mellékhatása nálunk, a nyűgösség szerintem a sok várakozás miatt volt, és hogy felborult a napirend.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Moncsi!

Nagoyn gáz, h ennyit vártatok. A mi dokinénink a kisbabásokat az oldalsó ajtón fogadja. Mai napig, pedig már lassan 9 hónaposan ott járunk.

Azért is bosszantó, h ennyit vártok, mert attól, h tanácsadás és a babákat csak egészségesen lehet vinni, de a szülők attól lehentek betegek.

Örülök, h nem viselte meg Dancit a szurit. Digivel méritek a hőjét? A popósból le kell még 0,5 fokot vonni.

Danci, Olcsi, Rékus!
Mennyit alszanak még napközben?

Lackó még mindig 3szor alszik 1 nap, bár ha 8 után kel, akkor 2 nagyot. Viszont nem akarja még ezeket elhagyni, és este fél 9kor már megint hortyg.
20150601134430
 
 


Viki mami,

digitálissal mérjük a hőt.
Danika változó, hogy alszik napközben. Van, hogy a szoptatás után még fent van fél órát és visszaalszik, szinte egész nap alszik. Van olyan is, hogy szinte csak a következpő szopi előtt fél órával alszik el,addig nézelődik, rosszabb napjain pedig sírdogál.
Amikor egyszer említettem a védőnőnek, hogy Danika egész délelőtt ébren volt, kikerekedett rendesen a szeme és megjegyezte, hogy ilyen pici babának aludni kellene.
:shock: De ha nem akar aludni akkor mégsem csaphatom fejbe, hogy aludjon :evil: Inkább beszéltem hozzá, énekeltem neki, sőt még mesét is olvastam. :lol:
Viszont azt megfogadtam tőletek, hogy a reggel 6-os szopi közben nem beszélek hozzá, csendben megszoptatom a félhomályban és akkor szopi után rögtön visszaalszik. Mint pl most is, eddig aludtam én is vele.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Hát ne is csapd fejbe a kis drágát :lol:

Nálunk is meg van, h hajnali ébredésnél nincs duma, csak kis simi, kaja és visszarakjuk aludni.

Az uramat is úgy kellett lecsapni kisebb korában, ha ő is felkelt, h ne duruzsoljon hozzá.

Tegnap esti foglalatossága:
Kép

Van még pár kép szemből is, csak abból még a piros szemet ki kell szedni, azt is felrakom majd később. Abból a szögből jobban látszik, h sokkal több mindent pakolt ki.
20150601134430
 
 


VIKI
Ebből a gyerökből ügyvéd lesz! :lol: :lol: :lol: Remélem csak neki fontosak ezek az iratok, és nektek nem fognak nagyon hiányozni ha Laló kicsit megrágicsálja.

Jó ez a sötétkék járólap, A párom fiának megcsináljuk itt az előtérben a szobáját asszem vmi ilyesmit fogok választani, mert ezen nem látszik annyira a kosz. Már alig várom hogy kirakhassam a szobájából és megcsinálhassam Bogyónak, olyan szép lesz! Szemét vagyok mi?

MONIC
De jó hogy nem viselte meg Danit a szuri!
Hőmérős tapasz ? Már miket ki nem találnak? NEm is hallottam még róla!

Ilyenkor örülök hogy nem olyan nagy a házunk, bár nem is olyan kicsi, mert anyukám szegény például mire befejezi az 5 szobás, 2 konyhás, 2 fürdős házban a takarítást kezdheti előlröl. Már mondtam neki mit suvickol annyit főleg olyan szobákat ami totál használaton kívüli. Úgy láttam legutóbb hogy megfogadta mert a szoba amelyikben aludtam egy kicsit poros volt. Bár az is lehet hogy a hirtelen jött szélvihar fújta be. Pont babaruhákat válogattunk a teraszon mikor hirtelen jött egy nagy vihar, persze az összes ajtó nyitva volt, gyorsan összeszedtük a kisrucikat és végigrohantunk a házon hogy becsukunk mindent. A nyárikonyhába egy szabályos homokozót fújt be a szél.
Megnyugodtam hogy nem csak nálunk itt a Bakonyban vannak cudar idők!

dita75
 
 


Dita!
Miért lennél szemét? Elvégre a Te házad. Sok mindent kell csinálnotok a Bogyó Lakban?

Miket kell még vennetek?

Lacus a receptjeimet rendezgette, még nem tudom mi szerint.

Anyukámék is hasonlóképpen szívnak az otthoni családi házunkkal.

Ez ma délelőtt csináltam a kis Surdámról:
Kép
20150601134430
 
 


VIKI
Besz@rás, még el sem olvastam de én is egyből Surdára gondoltam! :lol:
Naggggggggggyon jól áll a kis pasidnak, imádnivaló benne! 8)

Igazság szerint az a tervem hogy mi költözünk át a párom fiának szobájába, és Bogyóé lesz a mi hálónk. Semmit nem kell csinálni csak megvenni bele a cuccokat, mert a tapéta mindenhol jó állapotban van, hisz 1,5 éve tapétáztunk!

Esetleg veszek egy új függönyt de az sem biztos!

Az előterünk 12 m2 és abból lesz egy kis luk a kölöknek leválasztva épp csak egy ágy fog beférni, ezt néztem ki neki:

http://tekabutorhaz.hu/asjhafhahsa17162 ... .php?p=680

egy keskeny polcos meg egy keskeny fiókos szekrény fog még beférni meg a széke, és kész már mozdulni sem lehet majd, de egy hétvégére nem fogom neki fenttartani a legnagyobb szobát úgyhogy ez van, örüljön hogy legalább lesz egy lukja. Az elkerítéshez kell majd a gipszkarton szerkezet, de mivel építőiparban melózunk olcsóbban meglesz, egy elhúzós ajtót szeretnék hogy a sima ne vegye el még azt a kevés helyet, az majd húzós lesz, mert azok nagyon drágák állítólag. Kis festék kell majd még más nem. Abba a helységbe nincs fűtés majd beteszek egy olajradiátort esetleg éjszakára, előbb-utóbb (remélem előbb :wink: ) meg már úgyis egyre többet marad otthon mivel már 12 lesz amikor Bogyó megszületik, és lassan csajozni fog, és ciki lesz az apján lógni.

dita75
 
 


Vikimami, Lackó édes mint mindig. Nálunk a nappali alvás nem nagyon megy sajnos teljesen ezért estére hulla vagyok. Tegnap este tizkor aludt el Olivér és fél háromkor kelt evett utána rögtön visszaaludt, aztán háromnegyed hétkor kelt evett, aztán megint alvás és tizkor kelt, újra evett aztán alvás egyig. Utána jön a mulatság nem alvás egészen este kilencig. Mondhatnám ha sétálunk is akkor sem alszik mert nem szeret babakocsizni. :wink: Este viszont amikor leteszem már én is meg ő is hulla.

Kép
pgsuska
 
 


Viki mami,

Lackó egyszerűen gyönyörű! Annyira szép, hogy szerintem a gyönyörű szó sem fejezi ki teljesen a szépségét. Gyönyörű a négyzeten :wink:
Aranyos, hogy rendezgeti a kis Surda a recepteket, lehet, hogy profi szakács lesz? Nem lehet elég időben elkezdeni :lol: :lol: :lol:

Zsuzska,

akkor Olinak is van kialakult napirendje. Én is úgy örülök, hogy Danikának is beállt végre, így tudom szervezni a napomat. MOndjuk annyi mindenre továbbra sem érek rá... :lol: Pl a főzés még mindig nem megy :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak mostanában nincs túl sok időm netezni.
Jó vagyunk, Réka 3860 g már. Új tápszert kaptunk (Beba H.A. Start Aktív), és úgy néz ki, hogy nálunk is elmúlt a pocakfájás (kopp-kopp-kopp). :D Viszont van más probléma... Próbáljuk rászoktatni, hogy egyedül aludjon el este az ágyában, és már vagy 4. napja megy az ordítás. Van hogy csak fél órát, de tegnapelőtt 2 órán keresztül bírta kisebb-nagyobb megszakításokkal, és utána az éjjeli etetésnél meg volt sértőtve a drága, és nem akart a férjemnek enni, nekem is csak keveset.
Viszont azzal továbbra sem tudok mit kezdeni, és már teljesen kiborít, hogy miért csinálja azt Réka, hogy kb. este 8-9 körül egyszerűen rájön az, hogy csak kézben akar lenni különben sír, és egy idő után már le sem ülhetek, hanem sétálgatnom kell vele. Nektek csinálta ezt a gyerőc?

Anyukák,
Gyönyörűek a gyerkőcök, olyan jó nézni ezeket a képeket! :D

Dita,
Szép a kiskönyved! :wink: Hogy vagy? Vannak tüneteid?

Monic,
Mi április utolsó hetében kapjuk meg az oltást, de kértem a doktornőt, hogy jöjjön ki és adja be itthon. Hát, azt hiszem legközelebb inkább bemegyünk majd, mert ez fizetős, és nem gondoltam volna, hogy 5000 Ft-ot kér el érte (most már nincs pofám visszamondani)... :roll:

És akkor én is rakok fel képeket a kis Drágaságunkról:

Kép séta a ligetben

Kép ezen a képen nagyon jót nevettem...

Kép

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

Réka baba gyönyörű! :lol:
Nálunk Danika nem tud egyedül elaludni. Mi úgy oldottuk meg a dolgot, hogy este 9-kor fürdetünk, utána szopi és ha kell tápszer pótlás, ezután a mellkasomon vagy a férjem mellkasán rögtön mély álomba merül, és úgy visszük a kiságyába. (kb 11 óra) Aztán reggel 6ig alszik, ma pl fél 7-ig nyomta, ekkor bementem, csendben megszoptattam, és a mi ágyunkba tettem vissza aludni (ez kb fél 8) és még most is ott alszik a drága tátott szájjal :lol: :lol: :lol:

Mikor Danikának fájt a hasa (ez minden este 6-9-ig tartott) akkor ő is csak úgy maradt csendben ha a karomra fektettem hassal és járkáltam vele a szobában. A hasa már nem fáj, de ez a szokása megmaradt, és ha minden este a 6 órás szopi után nem fektetem a karomra és járkálok vele akkor nagyon sír (ami azért nehéz mert már majdnem 6 kg a drága). :roll: És ha már elfáradt a karom és leülök a fotelbe akkor is sír. Viszont egy idő után elalszik, úgyhogy újabban ha nagyon nyűgös akkor ezzel a módszerrel altatom el, mert így tuti az eredmény.

Nálunk is pénzt kér a gyerekorvos azért, hogy kijöjjön házhoz...

Mi is a BEBA HA START Aktívot kapjuk, és ez a tápszer nagyon bevált Danikának. Mondjuk nekem büdösebb mint a Milumil volt, de ettől legalább nem fáj a hasa.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a Surdilica dícséreteket. :wink:

Zsuzska!
Sajnálom, h Oli nem alszik napközben, én tuti kikattantam volna hasoló esetben.
A sétát remélem megszereti a fiatalúr, mert most, h jön a jó idő mi is szinte csak enni járunk fel.

Moncsi!
Danci szereti a BEBA-t? Laló is ezt eszi még, igaz már a 2est.

Némóci!
Réka annyira egy csajos maca!!!! Nagyon szép!

Próbáljátok meg nála az Aludj jól gyermekemet. Kitartást hozzá, de én azt mondom, h most legyetek vele következetesek, mert ahogy nagyobb lesz, mert egyre nehezebb az altatás.

Nem próbálod meg, h fürcsi előtt is adsz neki kajcsit. Hátha a kaja, a meleg fürdés és a végső hami hatására jobban elpilledne. V. hozzátok hamarabbra a fürcsit.
20150601134430
 
 


Ditusom!
Zsiráfügetésben olvastam a másik fórumon, h párod milyen dinka volt.

Ha nem akartok vadiúj cuccokat venni, érdemes a részveszen, vaterán szétnéznetek.
20150601134430
 
 


Viki mami, alig várom a nyarat a Balcsit, van lent házunk és kitudom tenni a levegőre egésznapra, nem lesz gond a kocsizás.

NÉmóka, Rékuci milyen tündérvirágszál, totál úgy néz ki mint a párod :wink: :wink: :wink:


Moncsi ahogy olvastalak magamra ismertem. A hasfájási időszakban sokat volt kézben Olcsi, igy megvoltak az altatási fortélyok. Nem ülve, járkálva, kézben egy lábon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


NEMONE
Majd összepisiltem magam Rékán!
Annyira jól sikerült képek!
NAgyon szépen fejlődik, és úgy kigömbölyödött a kis szentem öröm nézni a boldog kis fejecskéjét ahogy mosolyog álmában!
Imádnivaló kis nunis törpe!

Nincs semmi tünetem, azonkívül hogy továbbra is érzékenyebb vagyok egy-egy kajára, és ilyenkor rohanás van a vécére, meg még valamennyire érzem a ciciket, de ezeket leszámítva semmi! 8)

Olvasok egy könyvet meg ismertető füzeteket és már egy csomó mindenre választ kaptam amiket itt kérdeztetek, pl. Suska kérdezte a kancsiságot, és az is természetes de ha tovább fenáll mint 3 hónapos kora akkor dokihoz kell vinni, sajnos ez az esti nyügösség is kb. a babák 90 %-ára jellemző még akkor is ha nincs pocifájás. Úgyhogy kitartás, majd ez is elmúlik idővel!

VIKI
Osztom a véleményed, a következetesség már ebben a korban is nagyon fontos de ahogy ismerem magam én sem fogom tudni alkalmazni Bogyóval de majd próbálkozom!
Annyit vártam erre a kis szarcsimbókra hogy kezdek félni nagyon el lesz kényeztetve a részemről, úgyhogy már előre gyúrok a dologra hogy ne tegyem. Már mindenféle szakirodalmat átnyálaztam különös tekintettel erre a kérdésre figyeltem nagyon oda hogy elkerüljem a túlzott kényeztetést! :)

De természetesen szeretnénk új holmikat venni azonban saját erőnkből ez nem fog menni ezt már a lombik előtt is tudtuk, hogy ha nem tudok visszamenni dolgozni akkor bizony nem tudunk félretenni.
Úgy döntöttem, hogy most már nem foglalkozom jó ideig a kérdéssel majd az utolsó trimeszterben ha addig nem szakad ránk az OTP akkor kezdek el körbenézni itt - ott. Ha valamit találok majd itt a közelben ami megtetszik akkor fogadok egy fuvarost, mert nem akarom még egyszer fájdítani a szívemet azzal hogy páromra várok és elúszik a lehetőség!

SUSKA
Jövőre már mi is megcsináljuk a kertet hogy Bogyó élvezhesse, bár téli gyerek lesz szegénykém így mire megtanul mászni addigra már megint rossz idő lesz.
A teraszra viszont simán ki tudom tenni majd. Félig fedett is, ha esetleg esik az eső, és addig tudok majd a konyhában tevékenykedni mert onnan nyílik a teraszra az ajtó! 8)
Sajnálom hogy Olcsi nme szereti a babakocsit, pedig ez elég ritkaság a legtöbben imádják rázatni a feneküket a levegőn utazgatni Vivient is mindig elnyomta az álom a kocsiban. 8)

dita75
 
 


Viki mami,

Danika szereti a BEBA-t. Igyekszem csak a legvégső esetben adni neki :wink:

DIta,

Danika sem szeret kocsizni.
MOst bent alszik a szobában a párommal a franciaágyon, és hihetetlen de mindketten ugyanúgy fekszenek álmukban, még a kezük is ugyanúgy áll. Mintha ikrek lennének. :lol: Lefénykpezném, de akkor valamelyik felébredne a kattansára.
Inkább valasok addig itt kint a nappaliban.

Zsuzska,

nagyon egyformák a gyerekeink :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mamik,

az normális, hogy a szülés óta nekem még nem jött meg a mensim? :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Most csak Moncsinak...

Moncsi!
Örülj h nem jött meg a pirid, mivel szoptatsz ezért lehet, h jó darabig nem is fog megjönni.

Holnap leszek bővebben is.
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

a tegnapi napom a pakolás és pihenés jegyében telt, így nem nagyon tudtam jelentkezni. visszaolvasni meg 10 nap termését lehetetlen a sajtkukacom mellett...

kicist offolok :

az általam tervezett pihenésből nem nagyon lett semmi, mert Zsiványom másképpen értelmezte az otthonlétet..

Én úgy képzeltem, hogy tudok kicsit önző módon pihenni mert fiam eljátszik mamákkal, unokatesókkal, papival

Ő úgy képzelte, hogy egész nap az ölemben lesz, néha lemerészkedik, de ha valaki közelít visít..

szóval napközben a 10 nap alatt egyszer sikerült 1 órát aludnom az Elfújta a szél közben , amit egyébként nézni szerettem volna..
:lol:

szóval szerdán reggel lementünk, délben értünk haza .. gyerek kezemben, mosolyog mindenkire, majd amikor valaki elveszi mind akit nyúznak sír... nagyszülők kétségbeestek egy pillanatra.. (aztán párom nagynénje megjegyezte, hogy férjem ugyanezt csinálta egy-két hónapon keresztül ennyi idősen..már senki nem akarta ölbe venni, mert amit művelt az katasztrófa..szóval nem is csodálkoztam utána Zsigmondon...)

első este csak 8szor keltünk, második este 6szor... na gondoltam hurrá nyaralunk...

Szombaton voltunk unokatesóknál ott jól eljátszott, Vasárnap ,megkapta a lego duplo primoját és imádja... képzeljétek 3 nap után már ő saját maga egymásra rakta a formákat... és jól eljátszik vele...

kapott szüleimtől egy iciri labdát, na azt is élvezettel kergeti egész nap..

HÉtfőn korán reggel apája elvitte locsolni..és a gyerek nem sírt! vigyorgott és anyósom szomszédja még ölbe is vehette kemény 2 percre...

:lol: kapott egy csomó kinder tojglit amit nekem kellett megenni, mert ugye ezáltal ő is kap belőle :wink:

szóval rendeződni látszott a dolog... (este viburcol kúpot adtam neki de így is 5 ször kelt és a végén megértük 8 hónap után., hogy a fiunk köztünk aludt!)

aztán apa HÉtfőn délután háromkor viszajött BPre, és onnantól katasztrófa.... fiamat egy pillanatra nem hagyhattam magára, mert szegénykém szerintem azt hitte én is lelépek..megszakadt a szívem..kedden vettem neki a gyógyszertárba pulsatilla nevü homeos bogyót , de nem nagyon bíztam benne...

szerdán érezhettük hatását...anyukám munkahelyére bementünk ..anya felkészítette a többieket, hogy fiam visítani fog.. felértünk és Zsigmond szórta a vigyorokat, mászkált a varrógépek között.. :lol: mindenki imádta..

aztán végre nem sírt senkitől, eljátszott mindenkivel, nem kellett mellette ülni..

aztán szombaton visszajöttünk.. a visszaút katasztrófa volt, mert meleg volt, többször meg kellett állnunk, de az utolsó fél órában már csak az ölemben volt el... ilyent még nem csináltam, de muszáj volt haladnunk...

:oops: :cry:


és a képek
gluténzabálás
:lol: Kép

unokatesókkal Kép
Kép

locsolás után, kicsit sokat ittam :lol:

Kép Kép

Moncsi sajnálom pocifájást! kitartás!

Némócska remélem hamar rendbe jössz lelkileg! Réka majd segít

:lol: én is jót nevettem!

Oli tappancsát megcsócsálnám!

Viki bubu nagyon édes!Kis surda!

Dita a "fiad" nagyon szép! továbbra is sajnálom hogy ilyen anyja van!

Czinke tudom nem az volt a lényeg, csak azért írtam, mert valaki azt mondta nem írt senki ilyent Moncsinak... :roll:

MIUndenkit ölelek!
Vendég
 


Moncsi nekem január 10 én jött meg először 5 hónapos volt Zsigmond!de csak eddig 3 szor, mert 42-49 naposak... 8)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: