Ugy gondolom, nekunk noknek nagyon sok problémánk van a baktériumokkal, fertőzésekkel, bárhol bármit elkaphatunk akár nemi uton, nyilvános wc-ben, nem is kell már sehova leülnünk, főlleg aki érzékeny rá, hamar bajba kerülhet.
Sokan vagyunk azzal, hogy elhatározzuk gyereket szertenénk, probálkozunk ezerrel, és semmi. Ezután elmegyünk orvoshoz, kivizsgáltatjuk magunkat és kiderül hogy komoly fertőzésünk van, amit kitudja hol kaptunk el és mikor. Mióta áll fenn? És ezért nem lehet gyerekünk. Ezt a témát szeretném elinditani, ilyet még nem találtam.
Pl: itt vagyok én, 4 hónapja probálkozzunk férjemmel, semmi. Szedem már folyamatosan a folsavat, probáltam az immunrendszeremet erősiteni, egészségesen étkezni, kerülni a streszt, az idegeskedést.És semmi, elmentem orvoshoz aki ajánlott egy bakteriológiai vizsgálatot hátha van vmi odebent.És lett is. Ki gondolta volna, amikor sosem ülök le nyilvános wcre, betartom a higiéniát, rendszeresen takaritok mindenhol,nem váltom és nem is váltogattam a partnereimet. És kimutatták nálam az ESCHERICIHIA COLI nevezetű baktériumot. Ami a székletben állitólag normális, de a hüvelybe bejutva meddőséget okoz, ha meg esetleg még is összejönne a baba, nem maradna meg sokáig, mert vetélést is okoz. Antibiotikummal lehet kezelni, de kitudja miota áll fenn nálam. Lehet hogy már régót csak most derült ki. Ki tudja hogy lehet-e egyáltalán gyerekem.
Ha valakinek hasonló problémája volt vagy van, irjon.
Elkezdetem ezt a topikot, kérlek titeket folytassátok.
Köszönöm: Goofy

ne gondolj a meddőségre, ha az orvos kezelést ajénlott kezeld ki magad, szeressétek egymást a férjeddel, és türelemmel várj...