A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Budabo: Megnyugtatlak az én fiam is játszik bő 1 hete a nyelvével és ez normális :lol: Íme a bizonyíték:

Kép

Gondolom csak azért ment, hogy felidegesítsen... mert tanácsot adni vagy jó dolgot mondani nem tudott.. :twisted: ne is hallgass az ilyen emberre... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

A nyelvöltögetést nálunk is csinálja...söt a suttogos nénit kiprobáltuk és mikor dugdosta kifele a nyelvét adtam neki szelek ellen csepeket..és a nyelvöltögetés megszünt!!!És a sok puki is jött kifele...pedig nem sirt hogy zavarná öt a pukika
A mi védönénink azt mondta evvel nem kell foglalkozni...nem tudom milyen tünet lenne???De ha megtudsz valamit szólj..mert most én is fenakadtam ezen... :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

millye, zsancy: köszi. Gondolom vmi idegrendszeri vagy a franc se tudja, de akkor minek mondja az Isten barma, ha utána meg jól itt hagy kétségek között. Na nem foglalkozom vele, egy idősebb nő és nagyon idegesítő. Képzeld Millye cseppem a játszin alszik békésen. :D

Kép
budabo

Bogi szerintem minden baba ledugja az öklét, csak valamelyik kevésbé, valamelyik jobban, Olivér is szokta bár öklendezés még nem volt. A nyelvét ő is most kezdte nyújtogatni meg tekergetni. Zéti ő igaz kicsit nagyobb volt már mint most Füge, de ő pl öklendezett is, de ez pl most ugrott be nekem, nem is emlékeztem rá. Szerintem a banya okoskodni akart, láttam már ilyet...no para, ha idegrendszeri izéje lenne Fügcsinek tuti lenne más tünete is, plusz nem lenne totál negatív az uh-ja! Nem igaz?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibaby: én is így gondolom, csak hát paraanyu vok és megijedek, aztán lehiggadok.

Kép
budabo

Én is így szoktam :oops: :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Budabo: Ne is törődj ilyen okoskával nem értem mi a célja ezzel...., hogy jól felidegesítsen téged?!
Örülök, hogy Füge szépen alszik :lol: most a fiam is alszik én meg írom a szüléstörténetemet :lol: :lol: :lol: na meg főzöm a gulyáslevest :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Lili is csócsálja az öklét meg nyújtogatja a nyelvét és tök negatív a koponya lelete!!!

Reagálni most nem reagálok (regényeket tudnék írni), egy késői gyógypuszit azért küldök Szávának...

Most péntekig megint egyedül vagyok, Apa Dániában...

Ja, amúgy a személyi jövedelemadó bevallást meddig kell beküldeni? Vagy már lekéstem?

Egy képet azért gyorsan felteszek, valamelyik reggel így találtam a kisasszonyt az ágyban...az ágy totál feldúlva, a többi meg önmagáért beszél...
Kép

Kép
cserkészkolbász

Hello Lányok!
ZetiVera baromi jó a képsorozat Oliról, most ez viszi a pálmát!! :lol: :lol:
Lkverus, bakker csak csatlakozni tudok hozzád, mióta megszületett Boti, 1x volt valami esemény!! :!: ,már azt sem tudom, h mi is az..... :cry: :cry: , igazábók sokszor nincs is energiám,kedvem belekezdeni. De ez csak mostanában lesz így, visszatérünk majd biztos megint a régi én-ünkhöz!! :shock: Hogy minek szedem a bogyót????azt sem tudom! :lol:
Bogi, legközelebb küld már el a francba a banyát, mi a fenének megy egyáltalán?? Nálunk nem jellemző csak 1x a védőnő látogatás, azt mondta nem akar zavarni, ha van valami telefon megbeszéljük stb......ajánld fel neki te is? hmmm? :lol: :lol:
Köszi Millye, mintha múlóban lenne a válfájás, bár igaz ma nem nagyon kellett fognom a kis Bocit! :lol:
Szívom a nózit továbbra is, szerencsére egész jó éjjel volt.

Zsufi cuki a kis Marcika is, ő nem barnácska volt? Mintha most meg szőkülne???
Andris meg megint milyen kisvagány! Nálunk megy a nyelvnyújtogatás,+ beindult a nyál kitolás, ami időnként habos is,mintha fújná.De ez sztem teljesen normális, nem utal ez semmi tünetre!!!! Kezdődik a fogzás!!!
Andus, hát elég pengeélre sikeredett az adatszolgáltatás!! Csak nem lesz belőle bünti!? Én is 9 körül fejeztem be a nullásokkal, 09NY -ami tök jó dolog sztem- , már jójózott a szemem......dE sebaj mindjárt itt is van a következő határidőőőőőőőőőőő + nyenyi ésatöbbi.....
:roll:
puszi NEKTEK

Kép
kaandi

Jajj de jó ez a kép Lilibabáról!!! :lol: :lol:
Nekünk is negatív volt a koponya UH!!! - BOGI!!-

Erika:Május 20 az SZJA határideje!!Még nem késtél le róla!

Kép
kaandi

cserkészkolbász: nem semmi a kiscsaj... :shock:

kaandi,millye: én ahhoz képest hogy mekkora szám tud lenni, nemvagyok egy francba küldös, a nőgyógyászt sem küldtem el pedig ő aztán megérdemelte volna. Szóval felhúztam magam, ide írtam aztán lassan lehiggadok. Biztos második babánál nem leszek már paraanyu. Nem jön a banya amúgy, egy hónapja nem láttam. Le fog szokni erről, legközelebb oltásnál talizunk aztán 3 hósan.

zetibaby: :D

zsu:merre jársz?

Kép
budabo

jól van na,most már nem is parázok...annyira :D

Kép
budabo

Sziasztok!

Hat visszaolvasni mar sohasem lesz idom... :? Mint egy analfabeta, csak a kepeket nezegetem legtobbszor. :lol: Annyira edesek a babak. :D

Gyors helyzetjelentes tolunk - ma voltunk az elso szurin es annyira, de annyira buszke vagyok a pici fiamra, mert egyaltalan nem sirt. Tok mosolygosan ebredt ma reggel es bar a mosoly eltunt, de siras nem volt! :D Azota hazajottunk es most nagyban huzza a lobort. En meg huzok takaritani, mert csatater az egesz haz. :roll:

Ha nem is irok mindig azert igyekszem lepest tartani, hogy kivel mi van. Majd jovok meg keppel is mert ugy latom Andrewnak is kell majd egy kis marketing, hogy nehogy hoppon maradjon itt nekem a nyakamon. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

ZVera, a BTW (by the way) azt jelenti, "egyébként" :) bocsi, még nem vetkőztem le a hülye céges szlenget, úgy látszik :oops:
Oli nagyon tetszik nekem :) olyan kis vidám manókának látom, biztos sokat fognak "gazemberkedni" a bátyussal :wink:

Bogi, Adri is nyelvecskézik, de nekünk semmit nem mondott rá a gyerekorvos, pedig akkor is csinálta, mikor ott voltunk.

Erika, Lilinél egy tornádó söpört végig, úgy nézem :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Gyorsan jelentkezem, biztosan már nagyon hiányoltatok :wink: :wink: :wink:

Hunor visszakapta a cicit, igazi férfi, azonnal rávetette magát, lefejteni is alig tudom róla. Kapaszkodik kézzel-lábbal, vigyorog szájában a cicivel-de el nem engedné a világért sem....Szóval kár volt aggódnom az 1 hét cicielvonás miatt.
Viszont én nem vagyok rendben továbbra sem, most hívogatom a nőgyógyászt, mert drasztikusabb lépéseket kellene tenni :( Úúúúúúgy unom már ezt a problémát :roll: Szex? Az mi???

Kép
kangu

Sziasztok!

Ma nagyot csavarogtunk délelőtt! Voltunk piacon, Brendonba, meg cukrászdába! Bencus kapott játékot a hordozójára, és a babakocsijára is! :lol: Jól le is fáradt, alszik már 2 órája, pedig mostanába napközbe nem nagyon szokott alukálni, mióta éjszaka 10-12 órákat alszik!
Ma jó nagy fájdalmat okozott reggel Bencus Apának, már éhes volt Bencus, én még gyorsan megittam a reggeli kapucsínómat, Apa fogta a kezébe, nem volt rajta póló, Bencus pedig megszívta a cicijét! :oops: :lol:

Gyönyörűek a babaképek! :lol:

Zsancy, köszönöm jól vagyok, már sokkal jobb hogy túl vagyunk rajta!
Csípővel annak idején engem is megijesztettek a kórházba, a gyerekorvos látott valami eltérést, a mi gyerekorvosunk viszont nem, de a biztonság kedvéért elmentünk csípőszűrésre, és szerencsére minden rendben van Bencussal! :)

Bogi, jólesett hogy hiányoltál! :lol: Most itthon van Apa, csak vasárnaptól dolgozik, és tudunk mászkálni! :)

Hajni, örülök, hogy jól vagytok! :lol:

Kangu, örülök, hogy Hunor elfogadta a cicit, annak viszont nem, hogy Te nem jöttél rendbe! :(
zsu83

Zsu83: Jót nevettem a ciciszívós történeten :lol: :lol: :lol: gondolom aférjed az em örült annyira mint én... :shock: és te mit csináltál gondolom leestél a székről a nevetéstől :lol:

Kangu: örülök, hogy újra tudsz szoptatni! Annak viszont nem, hogy drasztikusabb lépéseket kell tenni... ez mit jelent? Műtét? És h igen meddig kell bennmaradnod? :oops: :?

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: én is a C&A-ban tudtam 56-os méretű harisnyát venni.

Andus: hát tényleg pechsorozat, ami veletek történik. Remélem hamarosan jobban lesz Száva!

Budabo: szerintem se izgulj! Nyelvöltögetés és tömködés nálunk is megy... szerintem ez teljesen normális és nem hiszem hogy bármi rosszat jelentene.

Képzeljétek megtörtént tegnap az idei első találkozásom a futócipőmmel. Olyan felüdülés volt és érdekes, de nincs nagyon izomlázam. Bár egyelőre nem bírtam sokáig, de elhatároztam, hogy minden nap rászánom magam.

Sajnos Hannácskának kezd nagyon koszmósodni a feje. Azt hiszem vennem kell rá valami speckó sampont, mert ez az olajos módszer nem nagyon jön be. :(

Panna
pandusika

Tündériek a babás képek! :D

Én is büszkélkedek egy kicsit! :D

Kép

Kép

Panna
pandusika

RAKTAM FEL KÉPEKET BENCUSRÓL A KÖZÖSBE, HOGY REKLÁMOZZAM ŐT IS! :lol: :oops:

Millye, egy órán keresztül röhögtem! :lol: Ő bezzeg mérges volt, azt mondta, hogy nem is érti, hogy lehet szoptatni, ha ez így fáj! Megnyugtattam, hogy nekem nem fáj! :lol:

Panna, nekünk a gyerekorvos koszmó ellen a Babé sampont ajánlotta, nem tudom kint lehet-e kapni, gyógyszertárba forgalmazzák nálunk!
Nagyon szépek vagytok mindketten Hannával! :lol:
zsu83

Köszi Zsu! :D

A nővérem is ezt a sampont ajánlotta, de szerintem itt nem lehet kapni. Valami hasonló biztos van itt is, ha meg nincs, 1 hónap múlva megint megyünk haza, majd beszerzem akkor.

Panna
pandusika

Zsu83: megnéztem Bencust! Hatalmas nagy baba ő is! Kitől örökölte ezt a szép szőke haját? Nagyon cuki! :wink: milyen édes ahogy mosolyog!

Pandusika: Jól tetted, hogy elmentél futni! A héten megyek az orvoshoz és ha minden rendeben lesz én is rászánom magam és elmegyek focizni... :roll:
Koszmó ellen ahogy Zsu is írta a Babé sampon állítólag jó... de anyukám azt mondta, hogy fürdetés után be kell kenni gyógyszertári olajjal és estére hagyni kell ázni... másnapra felpuhul és puha kefével ki lehet fésülni majd meg kell mosni. :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Pandusika: Olyan szép a kislányod... tisztára olyan az első képen mint egy játékbaba! És az a ruha rajta nagyon édes! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Babé sampon- drága, de nagyon jó! A bosszancsoknál bevállt, mi gyógyszertárban vettük. Több fajta Babé sampon van, kifejezetten koszmó ellenit kell kérni!!!

Mielőtt elfelejteném! Lányok olvastam a "kis" gyermekbalesetet, szeretnék veletek ezügyben egy fontos infót megosztani. Munkaidőn túl a Bp-i gyermekkórházak közül mindig más-és más tartja az ügyeletet- kivéve az égési sérülést, mert tudomásom szerint olyan felszereltsége csak a Bethesdának van. Hiába mentek a területileg illetékes kórházba, lehet, hogy éppen nincs sebészetük-röntgenjük-ultrahangjuk. De! a központi ágynyilványtartó (KÁNY)meg tudja mondani, hova kell vinni a gyereket. Számuk: 06-1-311-60-00 :!: . Remélem sose lesz rá szükségetek. De ha mégis, legalább nem járjátok körbe Bp-t kétségbeesve, egy visító gyerekkel :?
Ezzel összefüggésben azt ugye tudjátok, hogyha mentőt hívtok, és foglaltat jelez, akkor nem szabad lerakni és újra próbálkozni. A rendszer ugyanis sorba állítja a hívásokat, ha leteszitek, újratárcsáztok, akkor megint a sor végére kerültök :idea:
Bocsi, befejeztem az ész osztogatását :oops: :oops:

Drasztikus megoldás? Eü. küret. Elértem végreaz orvost,a jövő hét elejéig türelemre intett :?

Kép
kangu

Panna, Bencusnak nagyon bevált a sampon, előtte sok mindent kipróbáltunk de semmi sem segített! :?

Millye, köszönjük a dícséretet! :lol: A szőke haj nem tudjuk honnan valósi, ugyanis nincs szőke a családba! :shock:

Kangu, köszönjük a hasznos infókat, reméljük senkinek nem lesz rá szüksége! :roll:
zsu83

Sziasztok!

Megvolt a mini babanetes találkozó. Jelentem Attila baba két csinos leányzóval is találkozott Csengével és Lénával. Nem tudja eldönteni, hogy melyik volt neki a szimpatikusabb, a nyugodt Csenge vagy a tűzrőlpattant Léna :) Komolyra véve a szót: Zsuzsi, remélem Léna nem fárasztotta ki magát nagyon. Dina, Csenge nagyon nyugodt baba, ő biztos jól bírta a kiképzést.

Mi is megkaptuk a 2 hónapos oltást. Az oltást nagyon férfiasan viselte, csak addig sírt egy picit, amíg megkapta a szurit. Felvettem, és rögtön megnyugodott, azóta sem nyűgös. Reméljük este sem lesz az. Most ráragasztottam a kórházban kapott termékcsomagban talált lázmérő matricát. Kicsit viccesen néz ki a homlokán a matricával :lol: Szerencsére ezen a héten mi is többet híztunk, mint korábban (190 g-ot). Így már nyugodtabb vagyok tejci ügyben.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Na elmegyek fodrászhoz és nem győzlek utolérni olvasásban benneteket. :shock:
zsu: jó poén lehetett a férjeddel. Jók a képek :D Van ám pasi felhozatal! A tesom három éves koráig tök szőke volt és utána bebarnult, nálunk sincs szőke a családban.

panna,stelly: kösz,jó hogy mindenki megnyugtat, gondoltam én hogy más gyerkőc is csinálja, de nem értem ez a banya miért ijesztget :shock: .
Panna: vmi gyönyörgű a lányod abban a rózsaszínben, mint egy kis mini festmény :D Futás :shock: de jó neked, mindig utáltam, én maradok a dvd tornánál, súlyzónak az 5.5 kg Füge jó, meg a séták.

Kép
budabo

Crocus, Dina, Gerendai Zsu, örülök, hogy jól sikerült a tali! Képeket nem csináltatok? :D

Bogi, milyen frizut csináltattál?
Szerintem Bencus is be fog barnulni, bár nekem nagyon tetszik így szöszkén is! :lol:
zsu83

zsu: levágattam a vállig érőt fülig érőre, család szerint minusz 10 év, :D majd teszek fel képet. Mindig összekötöm Füge miatt, így tök felesleges hosszan hagyni, majd megnő.

Kép
budabo

De bizony, hogy csináltunk! Íme egy kis ízelítő, a többit a közösben, a közös képek alatt nézzétek meg, jók lettek. :lol:
Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Crocus, nagyon jól bírta Léna. Szuper kis képet csináltak róla az okmányirodában, igaz, kellett neki trükközni, mert szembe néző kép kellett. De megvan, úgyhogy max 30 nap múlva meglesz élete első útlevele :wink: Nagyon örültem a találkozónak, mással is szívesen összeismerkednénk :lol:
...azóta alszik, mint a tej.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Kangu: Köszönjük ezeket a fontos információkat! Reméljük tényleg nem lesz rá szükségünk. :? Ha jövőhétig nem jön meg akkor megműtt? Én nagyon szurkolok, hogy jöjjön meg! Nem írtam neked a gyógynövényeket erre a dologra? Esetleg kipróbálhatnád.... hátha segítene... :shock: A teák keveréke: Kerekrepkény, cickafark, édesgyökér egyenlő arányban, valamint ehhez dupla ennyi borókabogyó, orbáncfű és kecskerutafű keverékét kell főzni forrás után 3 percig /1 evőkanálnyit fél liter vízben/ és naponta két csészényit inni a menzesz elősegítésére. Még egyet megpróbálhatnál: Édeskömény cickafarkfű virág, komló főzete.

Budabo: A frizurádról jut eszembe.... tettél fel képet Fügéről és az új sérójáról?! :?: Álommanót kérem 9 és 10 óra között :lol: :lol: :lol:

Zsu83: A fiam haja meg elkezdett világosodni... szerintem nyárra szőkék leszünk :lol: :lol: :lol: nekem nagyon tetszik így Bencus!

Képzeljétek lányok! Ezt el kell újságolnom.... nagy dilemma volt, hogy csak légzésfigyelőt vegyek vagy bébiőrt is... nos nem vettem csak légzésfigyelőt... de van bébiőrünk :lol: :lol: :lol: ma tudatosult bennem... van egy lánykutyánk (is) aki múlthéten szült, de az összes kölyke halva született :cry: ma sírt a fiam és nyitva volt az ablak... a kutya addig szűkölt az ablak alatt amíg a baba sírt. Na mit szóltok? Pedig nagyon tartottam attól, hogy mit szólnak majd a kutyák a kis jövevényhez... :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Milly, te leszel a csapat vajákos asszonya... :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Gerendai Zsuzsi: Megtisztelő rang köszönöm! :lol: Egyébként a dédinagymamám igazi boszi volt ilyen téren... :oops: :lol: :lol: :lol: ment a rétre és szedte a gyógynövényeket ő nagyon értette a növények titkait minden bajra tudta mit kell inni vagy borogatni... majdnem 100 éves volt amikor meghalt végelgyengülésben... :shock: Mivel engem ez a fajta gyógyítási mód nagyon érdekel sokat olvasok valamint a családban megmaradt "örökséget" szeretném tovább vinni... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Hahó!

Nekünk ma nincs könnyű napunk, szerintem megint front van, szóval holnap kipróbálom a chamomillát... Délután bent negyed óra után felriadt az álmából, bezzeg a babakocsiban most két órája alszik... :? Hogy mi lesz így az esti szertartásból, azt nem tudom. :roll:

Minitalálka: Nagyon irigykedem! :) Olyan vicces, hogy legutóbb még hasasan találkoztunk és most ott van az öletekben a Gyermek! :D Gyönyörűek!

Hanna olyan bájos csupa rózsaszínben! Látom, a szupi kis kalapkák játszanak Nálatok is! Tesóm is úgy szeret ilyeneket adni a Lányára. :D

Kangu:
Nem észosztás, köszi az infót! :) Fel is írom a számot.
Reméljük, elkerülöd a küretet... Akkor be is kell feküdni, vagy az ambulánsan csinálják?

Crocus: Szuper, akkor alakul a tejci.

Bogi: Nem vetted észre, hogy a sport hatással lenne a tejcire? Én két napja kezdtem, de azóta a Manó nyüszít a cicin, és ezt korábban nem csinálta.... :oops: Mintha aonnal kevesebb lenne a tej, lehetséges ez? :roll: Ha ez beigazolódik, akkor marad a séta, és maradok kövér még egy darabig. Én ugyanis láthatóan nem fogok attól lefogyni, hogy sokat szoptatok, nem vagyok ilyen alkat... :(

ZetiVera: Fiúk nagyon édesek, a kézfogós kép különösen... :) :oops:

Elif, nagyon várunk ám!!!

Andus, családnak jobbulást!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79: Én is attól parázok, hogy elkezdek sportolni és hussssssss elmegy a tejem... de pénteken megyek orvoshoz és megkérdezem, hogy mit szabad és mit nem... majd lepedőzsonglőrködünk... hátha... attól "újraarégileszek" :lol: :lol: :lol: a Chamomillát érdemes kipróbálnod... hátha neked is használ...

Kép

Kép

Kép
millye

gerendai zsu: nagyon jó kép

millye: még nem raktam fel, de rakok. Nagyon édes feje lett Fügének, én legalábbis látom a változást, kis sünike.

julcsi: a dokinőt megkérdeztem és azt mondta ilyen regeneráló tornát lehet. Aerobic..stb az ténleg hatással lehet.

Kép
budabo

Fogyás??? Én annyi vagyok még mindig, amennyivel szültem! Egy kila se megy le, szerencsére fel sem jön :) Cseszett nagyra híztam fenn, és még örülhetnék ugyan a nagy dudáknak, de körben is vastagodtam, egy nyári felsőm sem jön rám :( na meg a hasam...már volt aki megjegyezte, hogy jön a 4.???? Hát nem....csak nagy a hasam, és utálom magam emiatt...nem tudok felvenni egy normális göncöt sem, sportolni meg nem merek, mert elmegy a tej, a futástól tuti, meg a stepaerobiktól is, mást én nem nagyon tudok csinálni :( Apa nyugtatgat, hogy bírjam még ki legalább 2 hónapig, aztán sportolhatok, na de addigra már nyár lesz, és nem tudok még fürdőrucit sem felvenni...na meg szerinte aranyos, hogy ekkora vagyok.:( Hát szerintem nem aranyos :(
Meg nehéz is cipelni magam, meg a térdeim is megadják magukat estére :( Szóval gáz...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak elég húzós a két kicsivel. Gyorsan azért dobok egy képet a kisebbikről! Kép
yve

kismama rucikat hordok megin :(:(:(

Találka miatt irigykedem én is :) Nagyon helyesek vagytok! Mikor csinálunk nagytalit??????

rózsaszín rucis tündér: Hát naggyon édes...én imádtam öltöztetgetni a lányzómat....főleg a csini kis kalapokat! :)
Vincinek nem kapok a fejére egy nyárias sapit sem, olyan pici feje van! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Most nem olvastam vissza, csak találtam egy tök jó honlapot, Zéti sumamed gyógyszert kapott és arra kerestem rá, és ezen a honlapon leírnak olyasmit is ami a tájékoztatóban nincs benne. Muszáj utánanéznem mindennek mert elég "zárkózott" a dokink, nem nagyon nyilatkozik, pl azt sem mondta meddig szedje ezt a vacakot, simán adtam volna 4-5 napig és csak 3 napig kell adni :? áhh, mindegy. Szóval:

www.drinfo.eum.hu

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Bogi, biztos jól áll! :)

Megnéztem a talis képeket, nagyon jók, annyira édesek együtt a babák! :lol:

Millye, köszönjük a dícséretet! :lol: Szerintem nagyon jól fog állni Andrisnak a szőke haj! :wink:

Julcsi, sajnálom a rossz napot, holnap már biztos jobb lesz!

Yve, nagyon aranyos Vilike! :lol:
zsu83

yve: nagyon jó kép.

zsu: köszi,irigykedem ám hogy vasárnapig együtt vagytok és csavargás hegyek. Holnap apa itthon de mégse, mert dolgozik, péntek egész nap csavargás, de ebből fél nap anyóssal :cry: , este Debrecenből jön egy pár akik itt lesznek vasárnapgi. Nyüzsi lesz, de remélem jól sikerül.

Kép
budabo

Na teljesen elfelejtettem, hogy vendégeink jönnek, jól elment az időm... Azért néhány dolgot leírok, amikre emlékszem.

Andus, Zétivera: sajnálom a történteket! :(

Budabo:
Istenkirály a kakiszékes ötlet, lenyúltam, ma bejött, de Efének először szundizni kell benne egy kicsit és utána jön a hatás. :) Szélcső volt már, hogy jól jött, de most nem vált be.

Erika, Stelly, Panna:
Hihetetlenül szépek a lányok, szeretnénk iratkozni a táncrendbe, lássátok alant a promóképeket. :D

Náthás babáknak sok sok gyógypuszi!

kangu:
szuper, hogy Hunor is ilyen ciciimádó és nem zavarta meg a kihagyás.

Én is szoptatással nem fogyós vagyok jelentem... :( Gmailt már megint nem tudom megnyitni...
Talis fotó tök jó! :)

Efém még mindig rengeteget bukik, és a növekedés is lelassult, ami még külön-külön ok volt, de így együtt megint aggaszt a helyzet, a csomót a buksiján is nagyobbnak éreztem az előbb... ááá mindig van valami...
De olan ééééédes... Ma először sírás közben is kaptam egy a-gúúúú-t, eszméletlen volt... mutatom őkelmét... :D
Kép Ezekért a szemekért van oda az egész család. Hát lehet nekik ellenállni? :D
Kép Vigyorimaci.
Kép Anya kicsi szerelme... asszem fényképész babérokra török... :D
Kép Nekünk is van H&Mes gatyeszunk. 8)

Ja igen, hátul van sok haja, onnan tud "csomókban" hullani... de már nő az új úgy néz ki, mégsem leszünk kopaszkák talán, vagy nem sokáig...

Kép
Kép
elif

elif: :wink: örülök hogy nektek is bevált. Nekem is volt már hogy napközben abban aludt, máshol nem maradt meg. Nagyon szeret benne lenni, a pihiszékkel még ennyire nem barátkozott meg. Gyönyörű Efe, ténleg babonázó szemei vannak!

millye: manót én küldtem, nekem elég volt a haverja.

Kép
budabo

Jó reggelt!

Túl vagyunk életünk első lázas estéjén :cry: . Van közületek olyan baba, aki szintén belázasodott a 2 hós oltástól? Este 38,5 foknál beadtam a fél kúpot. A védőnő szerint hosszába kell elfelezni, az orvos szerint úgy nem lehet. Jelentem az orvosnak volt igaza, csak farigcsálni lehetett hosszába. Szegény Ati este az apukája ölében feküdt mint egy darab fa, és azt mondogatta ö-ö-ööö. Olyan aranyos volt.... Az éjjel nagy részét az ágyunkba töltötte, bár mire lefeküdtünk kezdett hatni a kúp. Reggelre lázmentes lett, de még kicsit nyomott a kedélye.
Ja, és a gyerekünk feje féloldalas, ami nem csoda, mert hason és háton is ugyanazon a felén alszik. Megpróbáltuk kitámasztani szopipárnával ill. takaróval, de még betegen is addig helyezkedett, amíg arra az oldalra tudta letenni a fejét amerre szokta :wink:

Crocus
Kép

Kép
crocus

Jó reggelt minednekinek!
Vinci megin alszik! Úgy látszik, ha a nagyok nincsenek itthon, egész békés tud lenni :)
Elvileg ma megyünk baba-jógára, nem tom odaérünk e, mer apa vitte el a kocsit, és gyalog több mint fél óra az út, és még haza is kellne érni akjcsira, szóval majd meglássuk :)
Efe édespofa, szép sötét szemekkel :)
Zetibebei! A mi dokink is kissé zárkózott, mondhatnám nem mond semmit,csak csendben vizsgál, megdob receptel, aztán mehetek..a nagyoknál ez nem is zavart, mert a régi dokink nagyon jó volt, és mindenből kiokosított, nam meg gyógyszertáras vagyok, annyira nem idegen, de most Vincénél berágtam rá, mert hát mégiscsak picibaba, és igazán odafigyelhetne rá, meg mondhatna pár szót :(se méricskélés, se mosolygás, csak szuribevágás, aztán még menjek is ki gyorsan......
Bambulós:
Kép
Kép
Annyira édes, mikor magyaráz a kádban:
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Crocus! Szegény kismanó! Mi nem lázasodtunk be, mert nekem bevált a nagyoknál is régen, hogy oltás után azonnal egy GermicidC kúp, meg este lefekvés előtt is, és tuti semmi baj nem lesz, nem is lett :)
azért kell hosszába felezni a kúpot, mer mikor öntik, közbe nem lehet már rázogatni, és több hatóanyag a végébe (csúcsba) leülepedhet, így ha hosszában vágod ketté, akkor biztos a fele hatóanyag a fél kúpban lesz, míg ha széltében, akkor a csúcsban több van, mint a végében :) Hát talán értehtő lett :)
Ági lányom feje is féloldalas, mert kicsiként nem tudtuk hasra tenni, mindig kibukta úgy a kajcsit, állandóan csak hanyat feküdt, de ő is mindig egy oldalra fordult, hiába támasztottuk ki, hába nyomtuk fejét másik oldalra, mindig valahohgy kiügyeskedte, hogy átforduljon, így rövid haj nemigen jöhet szóba.....hát van ilyen :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

'reggelt!

Tegnap nem volt netünk. Az eredmény: a lakás csillog villog, én is csillogok villogok. Mennyi időm lett hirtelen! :D

Elif: Ugye mondanom sem kell Efe milyen édes! Kösz az infókat, a 4 kilós értékek kicsit megnyugtattak! Nekünk volt extra kaki gondunk, egyszer csak a 6. napon sikerült, és a védőnő egyáltalán nem csodálkozott rajta, csak a napi 2* 10-20 mili kamillateát javasolta. Szóval ez a 3 napos dolog még semmi! Persze akinek szintén van otthon rotyiszéke... :lol:

Panna: Én is a Babé mellett voksolok. De elég nemzetközinek néz ki a cucc, hátha mégis kapni kint is!

Millye: Szólhattál volna hamarabb is, ha bébiőrre vágysz (khm... elektromosra gondoltam.... :D ) Mi pont tegnap tettük fel Teszveszre a miénket, mert kb. 3* kapcsoltuk be. Angelcare-es 9000-ért.

Stelly:
Hát ezt a kis gyönyörbabát titkoltad ilyen sokáig?! :shock:
Nekem az első kép a kedvencem!

Zsufi: Marcika is édes nagyon, és azon mosolyogtam, hogy ezek a dédik még akkor is boldogok, ha üvölt a gyerek a kezükben!! :D (Nálunk ugyanez volt húsvétkor....)

Zetibebi:
Nos a zuhanykabin mögött akartam kitakarítani még szülés előtt. Na de most!!! Hahaha, ragyog minden kis zug a lakásban!! :D
A mosolyalbum király, akkor te is krónikus fotós vagy, úgy látom!! :wink:

Zsuzsi: Minek útlevél? Utaztok valahova? Vagy csak lemaradtam az infóról? Mert az vicces, hogy Léna már 3 hónap múlva teljesen máshogy fog kinézni, nemhogy mondjuk 2 év múlva.

Megyek átméretezem a fotókat és aztán beterítem az oldalt!

ladmon

Kép Húsvétolás Eszter módra! Kép Mondtam a papesznak vigyázzon a gyerekre! Kép Ne hagyjátok, hogy az apja öltöztesse a gyerkőcit!! :) Kép Repülős Gizi

ladmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: