A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

lorca! :)

Nem a kórház a lényeg, hanem egyáltalán.

ancsurti! :)

Szerintem mihamarabb fogadjatok dúlát, a lehető legkevesebb dolog maradjon a legvégére, nem hiányzik, hogy még ebben a kérdésben is közbe jöjjön valami!

Bár viszonylag kevés a valószínűsége, hogy egy talpalatnyi, világtól elzárt helyen egy marék emberrel összezárva kell élned valaha is, de megnyugtatlak, ha mégis sor kerülne rá, hamar oda lenne a civilzált viselkedési forma és az emberekbőlvagyunkéstudunkmérlegelni...

Annak a csajszinak nincs véletlenül a feneke alatt a NagyJó? :roll: :wink:

A szexben az a feneség, ha rosszul müxik, akkor bizony a legjobb kapcsolat is rámehet, de ugyanakkor akármilyen jó, nem menti meg a kapcsolatot, ha a többi vonatkozása nem smakkol. :? :? :? :? :? :?

Egy másik kapcsolat nem feltétlenül a szextől jobb. Inkább a partnerek különbözősége, más stílusa, egyénisége, sármja lehet vonzó.
Tudom, hogy köztünk is vannak olyanok, akiknek az első a Nagy Ő és működik a dolog, de én sajnos alapból nem hiszek az ilyen házasságokban. :oops: :oops: :oops: Könnyen befigyelhet ugyanis, hogy egyszercsak felébred a kisördög és elkezd motoszkálni az emberben, hogy milyen lehet egy másik partnerrel. És nem feltétlenül azért, mert gondok vannak a párjával, hanem a tapasztalás kíváncsisága miatt.
De mint tudjuk, nem az előzetesen együtt töltött idő vagy a partnerek száma szabja meg, hogy mennyire lesz jó egy házasság, ezért ezek a kapcsolatok is ugyanúgy esélyesek a hepiendre, mint a többi. :wink:
(Talán akkor fogalmazok a legpontosabban, ha azt mondom, hogy az első szerelemhez hozzá menni olyan, mint amikor egybaba koraszülöttként érkezik: ugyanolyan egészséges és teljes élete lehet, mint a társainak, csak eleinte többet aggódik az ember érte.)

Kép
Kép
200907?

Marietta:Jo fozest,igazan fincsi kaja ez!Es ha valaki nem szereti a spenotot,meg avval is meg lehet szerettetni ebben a formaban.

Katy:De jo hogy jobb mar a gyomrod!
Na most aztan lemoziztam hogyan is csinalhatjatok(bocsi :oops: )
Tenyleg eleg vicces lehet!!!

Na eleg volt beloletek :lol: :lol: Most mar lelepek!Semmi kenyszert nem szabad ereznem a hozzaszolasra....!

Kép
Kép
ancsurti

boo! :)

Egy kicsit nem tudtál volna még nagyítani az ábrán? Alig látok tőle... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Az én kutyim is imádja a répát, na meg az almát, hangos ugatásba kezd, és kiköveteli magának.

Agi: Most látom hogy győri vagy én is oda járok dokihoz.
marietta1982

Sziasztok!Most regisztráltam erre az oldalra.26hetes nagykanizsai kismama vagyok.Hogy vagytok?Vannak erre fele Nagykanizsaiak?[/i]
manokkka

Breki!

Bizony, ezeket lehet később is hordani :wink: ! És így annyira nem jön le, de tényleg belefér a pocak, még úgyis hogy rászámoltam rendesen :wink: ! Az a tappancsos C&A-s uge? Láttam olyat, nagyon édi :wink: !

A víz tényleg nagyon sokat számít!!! Én menszinél mindig eléggé vizesedtem: mielőtt megjött simán 1,5-2 kilóval több voltam mindig, aztán menszi után huss... :wink: ! Én emiatt is gondoltam, hog vizesedni fogok, de mégsem :D ! (Legalábbis amennyire magamat ellenőrizni tudom: sípcsontot nyomkodok néha :lol: :lol: ).
Később biztos fogok azért egy picit :roll: !
Amúgy nálam már az jelent fél kilót mínuszban, ha light-osan ebédelek :shock: ! Szóval tényleg nem érdemes túl gyakran mérni, dehát nálunk elől van a mérleg, ezért viszonlag gakran rálépek :roll: ! Ami viszont mérvadó nálam, azok a 4. hetes méréseim. 4hetente lemérem magam, meg centizek is egyet, és beírom hátra a kiskönyvembe (elfér :wink: ). És nem csak amiatt, hog tudjam, mennyit gyarapodtam, hanem, mert tök jó lesz összehasonlítani a második babónál pl. a pocak, vag cicméreteket az adott héten :wink: !

Marietta!

Ne hülyéskedj! Mindenkinek megvan a maga keresztje! Azért vagunk itt, hogy megosszuk egymással ezeket a dolgokat, szóval panaszkodj csak, bármikor, bátran :wink: !

Katy!

Én simán el tudom képzelni a szitut: exemnek volt bokaszalag-szakadása, és könyökműtéte, férjemnek meg térdszalag-leválása (bokától tökig gipsz) :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi Dodi!

Jók nagyon a cuccaid, a maharadzsa naci engem is kíváncsivá tesz.
Én is beugrok az Asiába nem is tudtam , hogy lehet kismamára való rucikat , hálóinget meg ilyeneket kapni, bár a hálóingtől nekem is herotom van akárcsak Ancsurinak, inkább pizsis vagyok.
marietta1982

Úgy látom a megcsalás témát már kiveséztétek, úgyhogy nem is szólok hozzá. :lol:

Lorca!

Kutyákat azért nem eresztjük össze, mert tényleg megölnék egymást, legalábbis az előző kutyát a szomszéd kutya ilyen tüzelős időszakban nyírta ki... :( De a szájkosaras ötlet nem rossz. Apósomék azért már túlzásba viszik az aggódást, szerintem tényleg a kikötés miatt frusztrált már az egyik, mert látja a másikat szabadon rohangálni, de mindegy....én ebből nem csinálok vitát, mi párommal másképp csinálnánk az tuti.

Dodi!

Látom ezek a farmernacik kismamanadrágok. Én pont arra a maharadzsa nacira lettem volna kíváncsi. Az az a buggyos? És a legfelső képen lévő pólókba tényleg belefér a pocid? :shock:

Kép
Kép
tabati

Egy kis csemege nektek :wink: :

http://www.varandosmasszazs.hu/

Erről az oldalról szerettem volna bemásolni a linket http://rendelomagazin.hu/aktualis_szam.html, mert érdekes a cikk, de a lényeg itt "jobban olvasható": http://www.maipiac.hu/index.php/piaci-hirek-belfold/2876-termeszetesen-magyar-mez. Viszont az előbbi linken van még egy érdekes cikk a körmökről, ha valakit érdekel.

Kép
Kép
200907?

Tabati!

Holnap felteszem a buggyost is :wink: ! Tényleg beleférek, pedig csak M-esek :shock: ! És bele is fogok még jó ideig :D ! A bőséggel azután sem lenne gond, jó nyúlós anyag, és nem is baj, ha kinyúlik, végülis mostanra vettem, csak alul már ki fog lógni a pocak. De ezt is megoldom: itthonra még a végén is simán jó lesz úgy, hogy a buggyos gatyóm dereka a köldökömig ér, így ha a hasam aljáig nem is fog leérni a póló, kint nem lesz a hasam, itthon meg le fogom tojni mennyire trendi :wink: ! De mondom, sztem 2 hónapig még tutira jók lesznek, mert alacsony vagyok, és csak olyanokat vettem amik eleve hosszú fazonok, csípőig leérnek :wink: !

Apa már mondta, hogy nyugodtan legyek itthon, vagy aludjak az ő pólóiban, de én nem szeretem az annyira bő cuccokat, szeretem, ha testhez álló (nem szoros, csak ráfekszik a bőrömre), főleg felsőben! Szóval ma vettem az Auchanban két alap spagettipántos felsőt is aludni. Azok L-esek, és a 160 centimen ezek is a csípőm alá érnek :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Megcsalás hát én se nagyon tudnám elviselni ha engem a párom megcsalna. Én amúgy is egy lelkizős típus vagyok, és féltékeny is. Na meg fel is hánytorgatnám az tuti. Az meg nem biztos hogy jóra vezetne.
De nekem sem jutna eszembe soha megcsalni őt. És ezt nagyon sokszor már el is mondtam neki hogy én egyáltalán nem nézem ezt jó szemmel ha valaki ezt megteszi a másik párjával. És persze folyamatosan, és továbbra is együtt van a férjjel, vagy feleséggel de félre jár.
Remélem megértette a célzásaimat.
A férjemet megtalálta még úgy 3 éve az iwiwen egy volt barátnője aki annak ellenére hogy házas volt, elég jól rá próbált akaszkodni, na aztán én szépen leépítettem a csajt. Nem mondom azért hogy nem esett rosszul, pedig hát csak egy két e-mail volt, férjem részéről normális hangvételben, a csajrészéről ezt már nem mondanám.

Boo egyébként akkor csak az járt a fejemben hogy az a pár év amióta együtt voltunk akkor annyit jelentett a számomra hogy nem hagyhattam elveszni a saját hülyeségünk miatt. És persze ott lebegett a szemem előtt a gyerekem is akit imád, és a gyerek is őt. Hogy ne lássa felnőni és csak hétvégi apuka legyen. Kb fél évbe telt mire sikerült rendbe tenni a dolgokat, de azt mondom megérte. Persze súrlódások kisebb hullámvölgyek előfordulnak, de hát melyik házasságban nem. De szeretjük egymást és nagyon jól megvagyunk, és ez a lényeg. Ezt bizonyítja a pocakban lévő csajszi is.

Talán Lorka te írtad már pontosan nem emlékszem, hogy kell az egyedüllét is, nekem az meg van abban hogy reggel elmennek a gyerekek oviba suliba és egészen délután 3-ig egyedül vagyok. Azt csinálok amit akarok, persze főzök, összerámolok, mosok, meg ilyenek. De havonta elmegyek fodrászhoz, és műkörmöshöz. Olvasgatok, netezek, na meg rejtvényt fejtek. És persze a fősulit is eddig csináltam, amit csak a terhesség miatt hagytam abba.

Tabati nekem az első gátmetszéssel született, 10 éve még annyira nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel, na meg ügyeletes doki révén repedtem mindenfelé, 17 varratom volt kívül belül.
A másodiknál azt mondta a dokim hogy szó nem lehet a gátvédelemről mert rendbe kell tenni azt amit az ügyeletes elcseszett. Viszont a harmadiknál azt mondta hogy gátvédelem és kész. Réka 4 kg-val született, 3 óra alatt. Amikor már én mondtam a dokinak hogy legyen gátmetszés mert annyira feszített, mert azt azért tudni kell hogy szülésnél a gátvédelemmel a kitolás egy kicsit nehezebb mert feszül, ég a gát, és nem szabad nagy erővel gyorsan nyomni nehogy repedjen akkor a doki azt mondta szó nem lehet róla, gátvédelemmel bújik ki és kész. És tényleg sikerült. Nem repedtem, és utána nagyon jó volt, nem fájt a helye, csak érzékeny volt, de tudtam ülni, menni, feküdni. Gyorsabb volt a felépülés is. Most is arra készülök. Ja és én nem kenegettem semmivel, csak szülés közben a szülésznő.

Striák: nekem első 3-nál lett, akkor a milupával kentem magam. Most a Vitchy-vel kenem, és csak a régiek erősödtek ahogy nyúlik a bőr, de újabbak nem jöttek rajtam, úgy hogy én azt mondom hogy ez a krém hiába drágább jobb mint a többi.

Katy én meg eddig a ferro folt gammát, neo ferro fol gammát, maltofert szedtem és egyik sem volt jó, nem szívódott fel. Csak a tardyferon fol. Most is azt írta fela doki, mivel a többi nem volt jó, és már vészesen alacsony volt a vasam, majd pénteken megyek vérvételre és kiderül hogy most használ e, remélem igen, mert különben szuri lesz belőle.

Dodi nagyon jók a ruhák tetszenek.

Én is vettem mostanában pólókat meg nadrágokat magamnak. Most meg voltunk a brendonban vettem az unokatesóm kislányának egy ruhácskát. Aztán láttam hogy vannak napozók abból vettem kettőt. Majd holnap lefotózom. És megvettem Dodi azt az ágyra tehető zenélő forgó herkentyűt nagyon tetszik össze is raktuk, csak nem volt itthon elem, úgy hogy majd holnap veszek azt is.

Holnap reggel védőnő. Majd mondom neki hogy eléggé vizesedik a bokám, kíváncsi vagyok mit fog mondani. Na és a másik pár napja vettem észre hogy nagy wc-nél kicsit vérzik gondolom az aranyér Még eddig nem volt. Pedig most nincs székrekedésem, hiába szedem a vasat.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

--
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agi125r 2009.04.15 20:49-kor.

Kép
agi125r

Sziasztok! :D

szex és megcsalás témához: még valamikor a nyár végén volt, hogy a párommal mentünk vhova autóval, s szólt vmelyik rádió reggeli műsora. Volt egy hallgató, aki a műsorvezetőktől meg a hallgatóktól kért tanácsot, ugyanis nem tudta eldönteni, hogy mit csináljon: a feleségét szereti, épp gyermeket vár tőle, de közben meg ismét megjelent az életében a gyerekkori szerelme, akit azóta is szeret. Az volt a kérdés, hogy akkor most kit válasszon? A terhes feleségét vagy a gyerekkori szerelmét? Asszem, a gyerekkori beteljesületlen volt, de most a csaj is ráállna a dologra. Én egyből mondtam, hogy egyértelműen a feleség a nyertes. A párom szerint meg a gyerekkori szerelem, mert egész életében azon bánkódna, hogy megkaphatta volna, de elszalasztotta. /ekkor még nem volt nálunk útban a baba/. Mondtam neki, hogy igen, de ezesetben meg egész életében azon bánkódnatna, hogy elhagyta a terhes feleségét. Megegyeztünk végül abban, hogy legyen ez az ő problémája, de meglepetésemre a hallgatók többsége a gyerekkori szerelemre voksolt. Lehet, hogy most különösen érzékeny vagyok erre a témára, de akkor ezek szerint egy terhes feleséget simán ott lehet hagyni?! Azt a gyereket ketten akarták, ketten csinálták, akkor tessék ketten megszülni, s felnevelni! Na mindegy, ez tényleg nem az én problémám kell, hogy legyen, de akkor is....! :evil:
A szexről még annyit, hogy nálunk apa az elején nagyon izgulós volt, hogy nem árt- e azzel a babának, pedig a doki is minden alkalommal mondta, hogy nyugodtan lehetünk együtt, egyáltalán nem lesz belőle baj. :) Aranyos volt, ahogy izgult szegénykém :) Meg még most is kérdezgeti, hogy nem fájt- e :D Mondtam neki, ha fájna, tutira szólnék, hogy gáz van, nekem inkább az a gondom, hogy a gombóckám miatt nem vagyok olyan mozgékony... :lol: Mondta is, hogy neki nem olyan fontos ám a gyakori szex, a lényeg az, hogy jól legyünk :D Aranyos nagyon, de azért nem szeretném elhanyagolni ezt a dolgot, magam miatt sem :D Majd ott lesz az a 6 hét, azt kell kibírni valahogy. Gyakorlott anyukák: simán ment nektek?

marietta: te hova valósi vagy? Azt nem kérdezem, hogy ki a dokid, mert kevés az esélye, hogy ugyanahhoz járjunk.... :lol: - de persze előfordulhat :D

Lépek, mert holnap is dolgozás, utód betanítása, meg délután dokival találkozás- elfoglalt kismamaként korán kellene feküdnöm, de csak a korai kelés jut egyelőre :roll: :lol:

Kép
agi125r

agi azért mert a 6 hétben sex nem lehet más lehet, úgy hogy nyugi megfogjátok oldani:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi! Megnéztem, én most ferrograd folic-ot szedek, 2x1-et. Én majd május 6-án megyek vérvételre, addig próbálkozom ezzel. A tardyferon fol nekem nem segített, folyamatosan csökkent a hemoglobin is meg a hemotokrit is.
Tini koromban nekem is csak a szuri segített... remélem, hogy most megúszom.

Én ma láttam maharadzsa nacit! A Promod kirakatában volt térdig érő is, meg hosszú is. Na, én abban pont úgy néznék ki mint egy elhízott szumós felöltözve... :lol: Úgyhogy nekem nem lesz olyanom most.

Holnap megyek az Ikeába megrendelni a bababútort. Sajnos a párom nem tud velem jönni, mert az Ikea ahhoz baromi nagy, hogy végigmankózza. Ma amúgy is ritka szarul van, ma először szobabiciklizett a gyógytornán, és jól bedagadt a térde, megint lázas. Szóval holnap szigorú pihi lesz neki itthon, én meg elmegyek Anyuval.

Kép
katy76

Tabati!

Csináltam gyorsan képet a naciban, úgyis rajtam volt, meg egy másik cuccban is :wink: ! Elég bénák a képek, de egyedül vagyok itthon, szóval a nyomokéspróbálokidőbeneléugrani-ból ennyire tellett :lol: !

Kép
Kép

Ja, a fenti szerkóm kemény 3500 ft kompletten, az alsó 7500, de a C&A-s naci miatt! Viszont, ha azt vesszük, hogy egy átlagos kismamafarmer 12-15000, elég jól állok :wink: ! Gyakorlatilag két nadrág árából kihoztam a teljes nyári ruhatáramat, egy kis utánajárásnak köszönhetően! :mrgreen: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.04.15 22:09-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vas: Én Ferrocento-t szedek, ami elég drága (3300.-), de SOS kellett, és ezt lehet kapni recept nélkül. Viszont azóta sem váltottam, mert nagyon jó, és mint később kiderült (védőnénitől) ezt kifejezetten szorulásra hajlamos kismamáknak ajánlják, mert ez tuti nem okoz ilyesmit :wink: ! (Engem már az Elevit is hazavágott, szóval nem kisérletezem :? )

Ergo, akinek baja van a vassal, annak ezt nagyon ajánlom :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Dodi, nagyon jók a rucik. Én is ki fogok ugrani az tuti oda. Nekem a maharadzsa nacik farmerben is tetszenek. Ennek gumis a dereka? Ez a kék spagetti pántos is tuti nagyon-ez is Ázsiából :lol: származik? Tényleg,milyen kis csúcsos a pocakod.

Megcsalás, szerintem nem egy pillanat műve. Azaz az előbb eldől fejben, legalábbis az a része, hogy valami nem stimmel a kapcsolatban. ÉS elvégre azért vagyunk emberek, hogy megbeszéljük a párunkkal-és ne feltétlen az ösztön vezessen. Mi, amikor összejöttünk megbeszéltük, ha eljutna a kapcsolatunk odáig, hogy a másik valamit (nem feltétlen szex terén) már nem tud megadni a másiknak, inkább szépen elválunk, minthogy megcsalásos sztorik legyenek.

Stria: Gabi a Vichy nekem semmit sem ért. Mindennap kentem kétszer magam vele, és mégis zebra csíkos lettem. Erre mondta a dokim, hogy kakát is nyugodtan rákenhetek, ha ilyen a bőr típusa ki fog repedni. Nekem a nagyim, anyum szintén csíkos.

Niki, két hét túlhordás a Szent Imrében van ilyen, nekem is volt egy ismerősöm, júli elejére volt kiírva és 17-én szült. Végülis, ha nincs probléma szerintem nem gáz, rábízzák a gyerkőcre.

kispiskóta

Jó reggelt :)

Tegnap voltam szülőszoba látogatáson.
Kellemesen meglepődtem, legalábbis a 18 évvel ezelőtti állapotokhoz képest. 4 különálló szülőszoba van, külön fürdővel. Várószoba és hátsó folyosó az apukáknak. A vajúdó közös, azt nem tudtuk megnézni mert tele volt. Az egész picit villámlátogatás jellegű volt sajnos, mert csúcsforgalom volt. Valami lehetett a levegőben, reggel óta 14 baba született zsinórban d.u. 2ig :)
Így aztán meg kellett várnunk amíg 1-2 percre felszabadult az egyik szoba.
A gyermekágyas részlegre volt idő bőven, ott is tiszta rendezett és modern minden. 2 vagy 3 vagy 4 ágyas szobák vannak és aminek nagyon örülök, látogatók nem mehetnek be a szobába. (persze azóta ismerős mondta hogy ez csak az elmélet, a valóságban náluk is ott ült a szomszéd ágynál az egész Lakatos família)
Mindenesetre nekem tettszett az egész. Voltak akik így is fanyalogtak, hogy miért nem mehet be az apuka a gyermekágyas szobába és a közös vajúdóba... A szülésznő nagyon kedvesen azt válaszolta, hogy nyilván a reklamáló anyuka sem örülne ha idegen férfi előtt kellene kínlódnia vagy éppen a véres alfelével kikelnie az ágyból...
Egyvalami nem tiszta előttem. Azt mondták vigyünk magunkkal Tena betétet és Tena hálós bugyit. Na, az miféle dolog :?:
Picit utánaolvastam, gyógyszertárban kapható mind a kettő de fogalmam sincs hogy nézhet ki és hogy mennyibe kerül. És vajon milyen méretet vegyek?
Írjatok nekem sok-sok tanácsot mert ha a gyógyszertárban érdeklődöm akkor úgyis a legdrágábbat akarják eladni :evil:
Vendég

Dilemma....

Éjjel nagyon rosszul aludtam :( Azt álmodtam hogy valaki valami élőlényt rakott a jobb fülembe és arra riadtam hogy olyan furcsán nagyot pattant a fülem. 4-szer voltam pisilni és mindig alig tudtam visszaludni. Kisfiam akkorákat boxolt-rúgott a hasamban hogy szinte az egész testem belerezdült.
A lényeg az egészben az, hogy mindvégig egy érzés motoszkált bennem: NEM Lőrinc....
Nem tudom, mi de Nem az.. Csak nincs más amiben meg tudnánk egyezni. Ami nekem a számra jön és amiről úgy érzem hogy IGEN, az a Levente. Sulák Levente Dénes.
De apa tucatnevet nem akar és már Lócinak hívja a babát. Nem azt akarom mondani hogy nem tettszik a Lőrinc, csak valahogy nem érzem azt hogy ez lenne a megfelelő.
Na, azt hiszem ezt nem sikerült elmagyaráznom :oops:
Vendég

sillia! :)

Most húzok kismamatornára, de ha hazajöttem eligazítalak Tena ügyben. Bár sok minden írnivaló nincs róla. Megírom majd a betét méretét is, de a bugyiból vagy a normál konfekció méret kell vagy esetleg eggyel nagyobb, hogy kényelmesebb legyen.
I'll be back 1/2 12 - 12 körül. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia: a tena az az inkontinenciabetét, nem?
gondolom az erős vérzés miatt akarják, hogy ne sima betéttel próbálkozz(unk)?
Nekem praktikus ötletnek tűnik. Tutira jobb, mint a papírvatta :x , ami Nóci születésénél még kötelező volt!!!! :!:

Szexről: ezt hallgassátok meg.
Kinézek az udvarra, és a Füles (kb 8 fajtából összeállt kunkorifarkú kancsal hiénafoltos utcáról befogadott) kutyánk éppen a kancicát próbálta - hogy finom legyek - megbubulni. :mrgreen:
Mindez reggel 6 tájban! Apa csak nevetett, és azt mondta, hogy már látta a pulykakakast önkielégítést végezni! :!: :oops:
Ezekután mondja nekem valaki, hogy a falukban még a régi normák és erkölcsök élnek!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Dodi és Boo!

Nagyon szupi rucikat vettetek!
Én is akarok! :roll: :roll: :roll:

Sillia!
Sajnálom hogy nem Lőrinc,de az ember azt megérzi,mi is sokat variáltunk mire eljutottunk a Benedekhez!
Ezek a (nöi) anyai megérzések! :roll: :shock: :roll: :lol:

Hoztam képeket,ha nem bánjátok!

Babakocsink mózessel:
Kép

A sportrész ami nagy szerelmem:
Kép

A vaterázott bébihordozóm:
Kép
20140328174041

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Moncsy: szupik a babakocsi, meg a hozzátartozók. Ez a piros nekem is bejön.

Sillia: én sajnálom, hogy nem Lőrinc, mert nekem az nagyon tetszett, de a Levi legalább olyan jó. (Nálunk a sok e betű miatt ugyan elég furi lenne)

Boo: az OEP-re várhatsz :twisted: ... legalább úgy két hónapot.

Kép
Kép]
hendegabi

Azt nem mondtam hogy nem marad mégis Lőrinc, lehet apa hajthatatlan lesz. Majd megpróbálom rábeszélni, de ha nem megy akkor marad a Lőrinc. Így is sokat engedett a saját elképzeléseiből, nem lenne igazságos ha én most ki akarnám erőltetni a sajátomat.
Második névnek a Dénes az fix, édesapámat hívták így aki sajnos már nem él :(

007

Várjuk a bugyiinfokat, úgy látom többen is :)
Vendég

Moncsy, nagyon jó a babakocsi. Ez a Quinny Freestyle?

Tena betét, nagyon jóóó szerintem és a hálós bugyesza is fantasztikusan kényelmes. Én pont a saját méretemet vettem és tökéletes volt, azt hittem én is, hogy eggyel nagyobb kell, de nem. Azt hiszem XL-ig van a hálósbugyi, a betét passz (ha gondolod megnézem majd neked, én melyiket használtam).

Sillia, én is megértem a névmizériát. A párom kitalálta, hogy legyen a fiúnk Nimród próbáltam magamra (gyerekemre) erőltetni, de én is éreztem nem az igazi, mígnem rátaláltunk mi is a Benedekre, így lesz Benedek Nimród. A Levente szerintem sem tucat név.

kispiskóta

Manokkkkka (nem tom, hány k kell), üdv minálunk, hát fogalmam sincs, hogy arról a környékről van-e valaki, de asszem, nincs. Próbálj visszanézni, hátha. És mesélj magatokról.

Kép
Kép]
hendegabi

Azt elfelejtettem mesélni, hogy apával megbeszéltük hogy ő a szülőszoba látogatás miatt nem vesz ki szabit, úgyis kevés van és kell az majd még.
De amikor ott voltam elég hülyén éreztem magam, mert volt kb. 10-11 pár és jómagam egyedül. Úgy éreztem magam mint a kakukktojás. Ráadásul miután "meghíztak" az ujjaim, a gyűrűimet is le kellett tennem. Kaptam néhány furcsa pillantást, biztos azt hitték megesett leányanya vagyok :D
Vendég

Boo!

Igen jól értetted, folyamatosan megvan az a furcsa szájíz, émelygés, csak gyengítettebben, mint az elején, de kibírom.
Tenából a hálós a bugyi a szupi (az méretezett) és a legnagyobb Tena betét..ennyi

Ma felpróbáltam a 2 hónapja megvett hálóingeket (kicsit paráztam, hogy a poci miatt, majd mini lesz, de nem) :lol: :lol:
Még 2-3 db-ot beszerzek majd ha már egy hónapig ott dekkolok azért 7-8 db legyen legalább, ne kelljen Apának folyton mosni! Na még én hogy utálom amúgy a hálóingeket...folyton megcsavarodik rajtam, itthon csakis pizsi...azt bírom és sokkal aranyosabbak is!

Dodi!

A Te nacid tetszik, mert pamut az anyaga, az enyéimnek vászon...tehát mosás után mindig mehet a vasalás, és a vászon az tényleg olyan, mintha 100 kg lennél.....de ez nem, mert van esése és nem úgy néz ki, mint amit most keményítettek ki!!!

Picurkánk: Éppen panaszkodtam Apának reggel, hogy egész éjjel nem volt semmi megmozdulása Babucinak, elkezdtem simizni, egyszer csak az egész pocim hullámzott, mint a Balaton, kaptam vagy 20-30 ütést...Párom azt mondta, szerinte olyan, mint amikor a hangfalak remegnek :lol: :lol: :lol: :lol: ! Jaj de nagyon-nagyon várom már!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

én is rühellem a hálóingeket. felcsúszik a nyakamig, folytogat, fázik a vesém benne.

Breki: nekem nem új, amit mondasz. Mi vasárnap reggel együtt hánytunk a lányommal :roll:
Mondjuk nekem régebben is volt gond az epémmel, annak tudom be, hogy most is szinte minden reggel megvan a "késztetés". De szerencsére (kopp,kopp,kopp) mostanába ritkábban látom viszont a lenyelt ételeket.

Egy kedves kollégám jutott eszembe:
Észrevettétek, hogy a hányásban mindig vannak sárgarépa-darabok, még ha nem ettél vagy egy hete, akkor is, :mrgreen:

Kép
Kép]
hendegabi

Boo!
A Párom most volt leadni a táppénzes papíromat! Mi direkt 2x adjuk le, 1x 16-án (a tárgyhó 1-15.ig) és 1-én (a tárgyhó 15-31-ig). Na most ehhez képest volt amikor ennek megfelelően 2x utaltak, volt amikor csúszással egybe! Férjem most rákérdezett, hogy mi van már? Erre a nő....óóó sorry...beragadt már 3 adag pénz, mert 2 hetente szokták utalni (na a francokat mindig minimum 30 nap)...majd beragasztom én a hajába a rágómat, hogy csesszék meg!!! Így aztán lehet likviditási tervet készíteni....... a k...a nénikéjüket! Azt mondta hétfőn jön a zsé.....majd rálesek! Amúgy amit még utálok, hogy képtelenek a közlemény rovatban feltüntetni, hogy melyik időszaki táppénzt fizették.....nem mintha nem tudnám, de valahogy 1x-űbb lenne! :twisted: :twisted: :twisted:

Tickerplayground.com
breki76

Hendegabi!

Én 1x sem hánytam Hála Istennek, viszont végig jelezte a Kislegény, hogy Ő rendben van!!!! :wink: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Kispiskóta!

Igen, minden Ázsiás, kivéve a farmernacit :wink: ! Tényleg érdemes elmenni :D !
Bizony a pocakom egy fektetett Kékes :lol: :lol: ! Tegnap többen is megkérdezték, hogy UGYE, kisfiú? :lol:

Sillia!

Tuti, hogy front volt, vagy ilyesmi, mert egyrészt tegnap a kisfiam csak délután 3 körül "állt szóba velem" :? ! Az amúgy átlagosnál elevenebb gyerekem egészen addig meg sem moccant, képzelhetitek, mik futottak végig az agyamon... :( De estére beindult :wink: :D :D ! Másrészt éjjel kettőkor arra keltem, hogy szarul vagyok, hányingerem van, szédülök...pfff ilyenek. Erre apa a maga stílusában oldotta a feszültséget: Nem lehet, hogy terhes vagy? :lol: :lol: Idióta :lol: !
hát, a névmizériát én aztán nagyon is átérzem :? :lol: ! Nálunk az Áronnal ugyanez volt, csak az volt a mázlim, hogy apa sem érezte, hogy "az"... Szóval mi még mindig keressük az igazit :roll: ! Ha mást nem, majd a gyerek megmondja a diplomaosztóján :lol: :lol: ! Addig meg Kisnyúl :lol: !

Moncsy!

Tényleg nagyon jók ezek a megérzések, de eddig mindig csak azt éreztem mi nem! Jöhetne már az a sugallat is, hogy mi igen.... :roll: :lol: :lol: ! Amúgy nekem a női megérzéseim mindig rettentő sz@rok voltak, tényleg, totál antitalentum voltam ilyen téren :roll: :lol: ! Ezzel szemben aktus után egyből tudtam, hogy terhes vagyok ( :oops: de tényleg, még apának is mondtam, nevetett is, aztán így nézett mikor kiderült :shock: :shock: :shock: :lol: ), és azt is tudtam egyből, hogy fiú, ezt még Brekinek is mondtam többször, sőt 8 hetesen az UH-snak is, aki kinevetett, de bekaphatja, igazam lett :D ! Szóval úgy tűnik anyai ösztönökben eddig jó vagyok, remélem ez így is marad :wink: ! Olyan jó lenne...

Tök jó a kocsi :wink: !

Sillia!

Tényleg!!! Levente is lehet Lóci :D ! És jobban is illik a vezetéknévhez. Kicsit siránkozz apának, hogy nem érted, hogy nem ez a neve?! :cry: :cry: , csak meghatódik kicsit :lol: :lol: ! Nálunk a ricsi most már megérti az ilyesmit, az eddigi megérzések után :wink: !

Boo!

Persze már, távirányítóóó :twisted: ! A burzsoá :lol: :lol: ! Ez csak egy normál kis digi Sony, oszt csókolom :lol: ! Viszont a lámpáink és a redőnyök távirányítósak, amitől mindenki odavan, pedig filléres átalakítokkal lettek megoldva, csak látványos :wink: ! Parasztvakítás :lol: :lol: :lol: ! Meg persze tök praktikus! :lol:

Megszavaztam (egyedül), ez csak valami front lesz, nem marad hosszú távon a róka :wink: :lol: !

Breki!

Én sem bírom a hálóingeket, szóval ha nem leszek császáros (én nem leszek :wink: ), akkor lehet olyat veszek, amihez kisnaci van... :roll: !

A naci isteni anyagból van :wink: ! Tényleg ajánlom!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Nagyon szépek a rucik. Ugyan olyan kutyusos-autózós napozót kaptunk anyuméktól a napokban :D:D
Müzli is tök ari! Az én Frédi blökim is mindenevő. Amikor krumplit pucolunk látnád milyen hisztit csinál, ha nem kap krumpli héjat!
Ma rakok fel én is rucis képeket, meg Frédi kuty-osat!
A pocid is szépen gömbölyödik már!!:D

Gabi!

Ez számomra is kicsit félelmetes. Pláne, hogy én nagyon parázós típus vagyok. Lehet kiskoromban nekem is voltak ilyenek, csak a szüleim nem beszélnek róla, és azért lettem ilyen parázós!! Enyém apa sem hisz az ilyenekben, viszont van egy gyerekkori barátom, aki nagyon otthon van az ilyen természet feletti dolgokban. Ha nálunk is lesz ilyen, legalább tudom majd kihez forduljak.

Tabati!

Én nem irigykedek, mert én is az erkélyen szoktam irogatni, nekünk is vezeték nélküli van, és nagyon szeretem.Sőt nekünk az erkélyen is 100%os a netünk, és még vagy 10 másikat lát a gép. :)

Bond!

Jó ez a Brit kutatás! Én 100% ig biztos vagyok benne, hogy nem a postástól van!! Na vajon ki a kakukktoji? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sex:
Hát nálunk mükszik minden hála ég. Enyém apa meglátása a sex-ről terhesség alatt:" Első 3 hónapban, előlről, hátulról, minden pózban. Második trimeszterben csak hátulról, és óvatosan. Utána meg ülök a luk mellett és vonyítok mint egy farkas!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Mindamellett, hogy így gondolja, sztem a heti egy sex egyenlő lenne neki a kínhalállal!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Elhagyás, megcsalás terhesség alatt:
Szerintem nem feltétlen a férfi a szemétláda, ha elhagy egy nőt szülés után. Van olyan ismerős, aki elhagyta a barátnőjét, mert egyszerüen nem tudott vele együtt élni. A nő csak azért esett teherbe 3 hónap után, hogy megtartsa a már régen kiszemelt férfit. A nő csak akkor mondta el, hogy terhes, amikor már nem lehetett elvetetni a babát. A pasi a baba miatt vele maradt, állandóan marták egymást, szülés után a nőnek a stressz miatt hamar elapadt a teje. Kellett ez neki?? A srác nem bírta sokáig, amikor a gyerkőc 1 éves volt, ott hagyta a csajt. Azóta is fizeti a gyerektartást, vesz mindenfélét a gyerkőcnek, és nagyon sokat látja, és nagyon is szereti.Mostanra már van egy nagyon jó párkapcsolata, együtt él a lánnyal, és ez a lány számára az istennő. Én ebben az esetben teljesen a srác mellett állok. Szemétség volt a nőtől, mert nem csak a srác életét tette tönkre, hanem egy gyerekét is, sőt főleg a gyerekét!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Ancsurti!

Kidolgoztam egy jobbat a ctrl+c-nél. Jegyzettömb, aztán csak átmásolás ctrl+C-vel. Na tuti vagyok?? 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Dodi!

Nagyon szupik a rucik!!! Volt amikor én is az Asiaban vásároltam. Ott dolgozott egy ismerősöm a kínai újságnál volt fordító, azóta tudok 3 szót kínaiul! :lol: :lol: :lol: :lol: Nos általában vele mentem körbe az Asiaban, mert ő tudott egyrészt kínaiul, és állandóan lealkudta nekem az árakat. Valahogy jól jött ki, amikor 10.000. HUF-ból felújítottam a ruhatáram cakk-pakk.

Vas:
Nekem Neo-Ferro-Folgamma-t írt fel a dokibácsi, de mivel anyu nővér, így hozott nekem más vaspótlót, a Maltofer fol-t. Ez egy csoki ízű rágótabletta. Emellett nekem még kell szednem magnéziumot, amit pezsitabletta formátumban szedek.

Stria:
Én nagyon utálom. A mellemen van 1-2 nagyon pici, a hasamon meg még csak 1 pici van, de az a volt piercingem miatt van.

Moncsy!

Szép a kocsi, meg az alkatrészei!! Én a tesz-vesz-en néztem az ilyeneket, de valahogy egyik sem tetszett... Lehet felnézek a vaterára is.

Ma megint tök szupi az idő, apájával ma megyünk is egy hatalmasat sétálni a szülésfelkészítő után. Na ezt elküldöm, aztán csinálok pár sztárfotót.

Kép
szisz89

Igen megerősítem Dodit! Nekem mondta, hogy Babás még anno a teszt előtt...de miért is lepődök meg én is tudtam...Férjem mondta is...de jó lenne és Ő eléggé hisz a dolgaimban...párszor már bizonyítottam, hogy boszi vagyok..

Szisz
Én is így voltam, nekem a neo-ferro folgamma nem használt...... és most nyomom a Maltofer csokicsodát...remélem hatékony lesz!!!!

Az Asia center építésében részt vettem...na nem úgy, hanem gazdaságisként. A Strabag 48-as direkciója volt a kivitelező a megbízó pedig a 90-es direkció a Projektentwicklung.......Csináltuk a Soll-ist táblát én az építési ktg-ért voltam felelős...mai napig tartom a volt kollégákkal a kapcsolatot!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Dodi, én azért nem akarok ott bent kisnaciban flangászni, akkor sem tettem amikor 52 kg voltam...pláne nem most! Vettem nagyon édi kutyusos, meg snoopys pizsiket, de azok melegek lesznek, szóval így marad az utálatos hálóing....nem baj, legalább a következő Gyerkőcnél is meglesz a stafír, mert csak addig hordom, amíg kórházban leszek, itthon soha az életben nem veszem fel!

Van 2 nagyon jó szoknyám, csak egy a gond mintásak...és a felsőim is....mert az egyszínű felsőim azok most a mellem alá érnének kb.....ilyen kismama nagyságúban meg szinte mind feliratos, meg mintás

Kép

Szóval ehhez egyszínű fehér vagy fekete kellene, a másik szoknyához, meg citromsárga... Érdekes amikor ezeket a szoknyákat vettem nem voltam babás és mintha ösztönszerűen éreztem volna, hogy hamarosan lesz és rá 2 hónapra az lettem az előző babával, dettó a bridzsesz gatyákkal így voltam (én így hívom amit Te Dodi maharadzsának...gyerekkoromban volt nagy divat) !!! Fura dolgok ezek :roll:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Sillia: Szeintem a Levente és a Lőrinc is nagyon szép név, és tényleg egyik sem tucat név.

Moncsy: Nagyo jók a babacuccok :lol: !

Vas: Látom majdnem mindegyikőtök szed vasat, nekem meg nem írt fel a doki, nem is értem miért. Se szülőszoba látogatás, se tanfolyam. Itt valami gond lehet :cry: !

Én az első három hónapot simán végighánytam kb napi 4-szer. De már túl vagyunk rajta :lol: :lol: !
azt én is egyből éreztem hogy kisfiúnk lesz, mindenki erősködött hogy lány, de én hajthatatlan voltam és mondtam hogy fiú és lám , mint kiderült kisfiú! :lol: :lol: !

Agi: Óvári vagyok!

Tennáról én is várom az infót! :D !

Kép Kép
marietta1982

Sziasztok Csajok!

Én is Maltofer-Fol rágótablettát szedek+MagneB6-ot.

Mi a véleményetek a málnalevél teáról?Fogja vki inni?Olvastam hogy nagyon sokan használják,könnyíti a szülést,az izmokra hat,sőt vmelyik orvos szokta javasolni túlhordáskor is.

Kép
Kép
telokin

Dodi, én császáros voltam, és pizsiben nyomtam. Én is rühellem a hálóingeket, brrr..... .

breki, te milyen szép vagy és csini!!! :D

kispiskóta

Nos, Levente kerek-perec elutasítva :(
Annyira meg én sem ragaszkodom hozzá hogy vitát nyissak érte.

Marietta

Én sem szedek külön vasat, a vérképem alapján nincs is rá szükségem. Szülőszoba látogatásra szerintem mindenhol van lehetőség, a védőnőnél kell érdeklődni.
Vendég

kispiskóta

nekem valahányszor Brekit meglátom soha nem az az első érzésem hogy milyen szép és csinos. Az csak a második. Az első az, hogy milyen KEDVES :)

Bocs Breki hogy így kibeszéltünk :D
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

El sem fogjátok hinni, de az első két rugi(rózsaszín, sárga), még az enyém volt. :D:D

Kép
szisz89

Sillia kösz az infót
Breki tényleg nagyon szép és csinos :D

Nekem elég rossz a szemem, most kell mennem valamikor szemdokihoz, éles vita van a nődokim és a védőnő között: Doki szerint no császár , védőnő szerint meg esélyes . Úgy hogy mennem kell szakvéleményért, én jobban szeretnék természetes úton szülni, mint császárral. De úgye ember tervez, isten végez.

Én még nem is hallottam a málnalevél teáról.

Kép
marietta1982

Kép

S íme a mindenevő, hyperaktív Frédi kutyom!! Imádom, csak ne lenne ennyire szeleburdi. Lehet újra meg kéne próbálni a kutyasulit, hátha tanul valamit. Csak olyan drága, és ez előtt amikor voltunk nem láttam hasznát.

Kép
szisz89

Sillia,
A szülőszoba látogatás legjobb egyedül. :) Ha nincs túl nagy forgalom, beengednek, nem kell csoport.
Nekem a Lőrinc és a Levente(jobban) is tetszik. :D Apának mondhatod, hogy mind a kettő elég népszerű mostanában, emiatt ne döntsön egyik vagy másik mellett. :wink:
A legjobb dolog a Sotéban, hogy nem engednek be látogatókat gyerekágyra. Gáz akkor van, ha ott nincs hely, mert akkor irány a nőgyógyi osztály. :? Ha még a régi főnővér van, akkor nemigen vannak bent beszökött látogatók. :lol: A szülés után közvetlenül beengedik az apákat.

Bugyi/Tena:
Tena hálós bugyi (méretezés nekem jó volt, rá van írva) inkontinencia betéttel sztem a legjobb (gyógyszertár). Csak egyféle van, nem tudják a drágábbat rádsózni. Nekem kellett a legnagyobb, pisiléssel ellentétben nem hirtelen jön nagy mennyiség, hanem inkább folyamatosan csorog. Ha n durván - Natival olyan volt -, akkor úgyis inkább cserélek 2-3 óránként, vagy gyakrabban, ha muszáj. Volt, hogy egy órát sem bírtam ki pisilés nélkül, akkor meg úgyis megy a szemétbe. Egy tasi sztem elég, utána jöhet az XXL tisztasági. Nekem mindkétszer marad néhány, aminek betéten sanyargó szobatársan nagyon örültek.
Akinek gátmetszése lesz, melegen ajánlom, hogy az elején többnyire tusoljon is!

Hendegabi,
Szex az udvaron :lol:

Ági,
A terhes partner vagy gyerekkori szerelem kérdésben nem is értem, hogy lehet a második mellett dönteni. :roll: A partner elhagyható, az nem akaszt ki annyira, de a gyereke?!
Szülés után részemről terhesdepi. :wink: Semmi nem ment simán. :lol:

Marietta,
Ha a dokid azt monja, akkor menj uh-ra. :lol:

Boo,
Nem véletlen azért, hogy Maslow-t elég sokan úgy tekintik, hogy leegyszerüsíti, egysíkúnak ítéli az emberi jellemet, nem nézi az egyént. :lol: A felettes én igenis át tudja írni a programot, ld önfeláldozás, anorexia, cölibátus stb.

Kép KépKép
lorca

Telokin,
Tejserkentő teákat szülés után pár héttel kezdheted. Előtte ne nagyon, mert még nem állt be a kereslet-kínálat. Továbbá sok baba nem is bírja őket, az elején meg nem fogod tudni megmondani, hogy miért sír.

Nikici,
Sok védőnő, ahelyett, hogy segítene, terrorizál. A tiéd egy kicsit ilyennek tűnik, túlértékeli magát és a szerepét. Neki semmihez nincs joga, nem kérhet semmit, pont neki kéne segíteni, védeni, nem az életedet nehezíteni. Nem orvos ő, hogy leleteket értékeljen, az a dokid dolga. Neki életvezetési tanácsokkal kéne segíteni, nem pedig utasítgatni. Részedről az tény, hogy hátrány, hogy a terhesgondozóban dolgozik, ahová esetleg be kell majd menni vmikor. Én nem engednék az erőszaknak. :lol:

Marietta,
Vérképed alapján kéne vas? Szülőszobát dokitól függetlenül is megnézheted. Én nem vettem részt tanfolyamon, pedig lehetőségem lett volna rá, valahogy nem hiányzott. Eddig egyetlen előadást szerettem volna megnézni, akkor meg én nem értem rá. :roll:

Megérzések:
Szabi előtt megkérdezte egy ismerős, hogy mikor kezdjük a projectet. Mondtam tegnap. Terhes vagy? jött a kérdés. :twisted: Az voltam...

Kép KépKép
lorca

Kispiskóta,
Bár ilyen higgadtan menne az ilyen…sajnos a világ nem feket fehér, pedig sokszor egyszerűbb lenne.

Megcsalás
Én Boo val és 007-el értek egyet. Sajnos, akár milyen higgadtak is vagyunk, meg monogámia, mindenkinek jól esik egy külső inger, ha nő ha férfi. Az hogy ki meddig megy el, elég sok mindentől függ. Mi nők hajlamosak vagyunk megállni egy kis flörtnél, a férfiak meg, utána jönnek rá hogy…senki sem szent. Az én párom se csajozós, de pontosan tudom, hogy igen ”az ördög nem alszik” mert az újdonság stb.. kíváncsivá teszi. Nem feltétlenül un meg téged, s továbbra is szeret de kíváncsi. Persze az is lehet megbánja, ki így ki úgy. Én azt vallom, hogy az élet nagyon nagyon hosszú s mi nem látunk 20 évet előre. Megelőzni meg jó dolog az de nem lehet, mert aminek meg kell történnie megtörténik, úgyhogy hiába vergődünk meg féltékenykedünk, csak jobban abba sodorjuk amibe nem akarjuk. Nem azt mondom mindent le kell nyelni, mert mások vagyunk, de nem ez a legfontosabb. Az szerintem sokkal gázabb ha viszonya van, minthogy 20-30 éve alatt egyszer megbotlik. Én is azt az elvet vallom, hogy nem akarok tudni róla, mert szeretem magam, nem akarom hogy fájjon. Viszont tisztában vagyok azzal is, hogy a nők szemei mint a sasé, tehát ha nem is mondaná, de egy társaságba taliznék a csajjal , levágnám mi van. Ezért remélem nem lesz buta s más társaságból választ. Persze ne válasszon, és velem örökké stb….vannak ilyenek, de ritka (nagyapáink idejében se volt), úgyhogy sztem ébredjünk fel a meséből..vagy kábítsuk magunkat, de annál jobban fog fájni.
Tudom tudom, nagyon racionális gondolkozás és sokszor szeretnék én is olyan álmodozós lenni, de aztán úgy gondolom mégsem….

Ági125r

Vicces de én belekeveredtem egy ilyen storyba a párom révén. Bár nem voltam terhes, de azt hittem boldogság meg minden…
Amit tettem: Egyedül hagytam, elköltöztem, hogy járja végig az útját. Zárja le a múltat, ha úgy hogy együtt akar lenni gyerekkori szerelmével, úgy ha úgy hogy nem akkor úgy. Nem akartam látni, hogy megy tönkre, nem akartam idegesíteni magam, hogy miért nem ezt meg azt csinál. Nem kényszeríthettem mert ezt egyedül neki kellett végigjárnia. Nem erőltethettem mert csak jobban eltaszítottam volna. Így elhagytam.
1 évig tartott. S nem vártam rá. Nem voltak együtt, DE a csaj miatt. Képzelheted mit éltem át. DE kellett, kellett, hogy most Ő úgy nézzem rám minden reggel, ahogy néz. Elengedte a lányt. S sokkal jobb így mintha még mindig álmodozna róla. Azt hiszem most is így tenném…

Sok embert ismerek, olyat is aki 3 gyermekes apuka, iszonyú szerény,nem csajozós most 50 éves.. Ő azt mondta sose csalta meg a feleségét amit el is hiszek, DE ő is azt mondta, lett volna lehetősége és NEM RAJTA MÚLT. Pedig imádja szereti a családját, felesége bomba nő.. és mégis…
Szal summa summa:
Az örödög tényleg nem alszik.

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :)

Most csak egy rapid a Tenáról, aztán egy kis ma délelőtt tudósítás, majd jó időre "eltűnök": válaszokat fogok írni. :wink:

Azért a Tena-s inkontinencia betétet javasolják általában a hagyományos intimbetétek helyett, mert több folyadékot képes magába szívni. Szülés után (akár császár metszés volt, akár hüvelyi) egy jó erős menstruációs vérzésre kell felkészülni. Nyilván mindenkinek más volt a vérzés erőssége, illetve más az alkati adottsága (nagyobb alfélhez bizony nagyobb betét dukál :? ).
Nekem elég volt a normál (3 csepp jelöléű) Tena Lady betét. Általában 5 napig volt vérzésem és nem vérfürdő (bocs :oops: ) jellegű volt. Szülni 162 centimhez (asszem) 80 kilóval mentem. Tehát egy átlagos(?) alkatot és vérzést nézünk, akkor elég a normál betét (kb. 22 centi hosszú). A 24 db-os kiszereléből megmaradt 15, tehát nem kell sok belőle. Amikor már csökken a vérzés, akkor jöhet a hagyományos intimbetét.
(A következő már az Extra, Extra Plus illetce Super kategória.)

Nekem ez volt/van/lesz:

Kép

A nadrágot pedig Tena fix rögzítőnadrágnak hívják. Szintén különböző méretekben kapható. Nem tudom, hogy mennyi a pontos ára, de nem vészes, így azt ajánlom, hogy nem sokkal(!) a szülés előtt vegyetek 2 csomaggal. Az egyik legyen a konfekcióméret, a másik pedig eggyel nagyobb. Számolni kell ugyanis azzal, hogy azért nagy lesz a poci, a betétnek is van egy vastagsága (kb. fél centi) illetve van aki a szorosabbat szereti, van aki pedig, ha kicsit lazábban lehet a hasa.
Egy csomagban 2 darab van, de szuperül moshatóak és hamar megszáradnak, úgyhogy 2 csomagnál többre tényleg nem lesz szükség.

Így néznek ki...

Kép

...és ez a méretezésük:

Kép

Nekem a fent vázolt alkatommal a zöld színű, XL-es volt.

(Ha gondoljátok, akkor ellátogahattok a Tena hivatalos weboldálára, de őszintén szólva, szerintem elég vacak. :? )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: