Sziasztok!
Végre eljutottam odáig hogy ne csak olvassam a fórumot de írjak is

Még jó hogy nem sokat írtatok
Kukli sajnálom ami történt, de örülök, hogy most már jobban van Kata. Nagyon drukkolok, remélem holnap már otthonról fogsz jelentkezni.
Mindenki babája nagyon szép és tündéri
Nálunk lassan mindenki meggyógyul a náthából és torokfájásból. Pannát viszont mindenképp vissza kell vinni a dokihoz, mert megint rossz a hallása, valószínűleg egyből a fülére megy a nátha. De most tutire magánba visszük, hogy elkerüljük a félnapos sorbanállást
Nimród meg csak hízik és hízik

Holnap megyünk mérésre, kiváncsi vagyok a súlyára. De nem is csodálom hogy így gyarapszik, hiszen 3 óránál tovább nem bírja kaja nélkül, van hogy én sem tudom eldönteni kaja után két órával, hogy most éhes vagy csak a pocak fáj, főleg ha még a cumi sem kell neki. Továbbra is hatalmasakat tud bukni, és nehezen büfizik, szóval nagyon kis mohó
Szemszín: Nálunk még mindig kék a Nimród szeme, igaz egy kicsit szürkés árnyalata van. Háát nagyon kiváncsian várjuk, hogy milyen lesz a színe, mert nálunk mindenki barna szemű

Persze a nagyszülők között van kék szemű, de az egész családban inkább a barna a domináns.
Nekem még mindig fáj néha a gátsebem, de csak most a napokban éreztem esténként. Furcsa mert szülés után 2-3 héttel már nem fájt most meg megint

Egyik gyereknél sem éreztem ilyenkor már semmit. Meg érezni lehet hogy ott van a seb, úgy értem hogy kidomborodik. Olyan fura, arra gondoltam, hogy ugye szülés után még iszonyúan köhögtem és hogy attól lehet

Jövő héten megyek a 6 hetes kontrollra, talán a doki megmondja hogy mitől van ez és a fájdalom.
Rakok fel képeket a hétvégéről
Ajándékkeresés anyukáméknál a kertben:
Apa és lánya játszanak az egyik ajándékkal:
És a gyerekekről csak úgy: