2004.03.28 17:22
2004.03.28 21:44
2004.03.29 08:20
2004.04.03 22:25
Jól vannak, még kicsit köhögnek, de nem vészes.
2004.04.05 09:58
Sziasztok !
2004.04.05 14:21
2004.04.06 11:15
2 óránkét felsír, néha visszaalszik egyedül, de inkább csak egy kis szopival. Majd kezdődik előröl minden és reggel 6-kor már fent van. 2004.04.07 07:41
2004.04.08 08:41
2004.04.08 20:46
Sokszor volt, hogy kevés volt, izgultam is rendesen, ilyenkor többször szoptattam, aztán pár nap után visszaállt. (Éjjel is szoptattam 2-3x.) Én csak 3 hónapos koráig fejtem, nem volt tovább türelmem, mert mindig olyan keveset fejtem, ha 10 ml összejött, az már csúcsteljesítmény volt. Na meg Szilvi is mindig ott sündörgött körülöttem, és nem hagyott nyugton még pár percre sem. Egyébként bocsi, nem tudtam, hogy emiatt nem tudtok mászkálni. Szilárd most már gyümöécsöt is, főzeléket is eszik, úh könnyebb vmivel. Ha nem elég a szopi, jóllakik a főzelékkel. Persze ha nem répáról van szó. Az ui. nem nagyon tetszik neki. Már többször próbáltam, de mindig nyammogott rajta, és szabályosan ellökte a kezemet. Bezzeg a sütőtök!
) 2004.04.09 09:31
Arról jobb ha nem is beszélek, hogy néz ki emiatt a mutatóujja. Ha így marad neki, az nagyon ciki lesz tinikorban. Alexa is próbálkozott a kezével, de nem tetszett neki és inkább sírt, így gondoltam próba szerencse a cumi. Neki ez tetszik jobban és szerencsére nem annyira függő, hogy ha kiesik felébredne, mert ezzel rémisztgettek.
2004.04.13 12:52
, de tényleg nagyon jól sikerült mindkét kajcsi. Szilvi is nagyon élvezte a sok embert, meg a keresztlányainkkal rengeteget játszott. Persze jól becsokizott ebéd előtt, úh nem sokat evett, de Apja azt mondta, "most lehet, most húsvét van!".
). Láttam nagyon szép igazi himes tojást, de nem mertem megvenni, mert tuti, hogy Szilvi összetörné. 2004.04.14 11:01
Nekem legalábbis, hisz amúgy sem tartozom a karcsúak közé. A ledolgozással már hadilábon állok.
-"csak mutatóba"), hogy télapóig kitart.
2004.04.14 12:25
Tavaly volt nekem is, ill. szoktam teleltetni. A régi lakásunk olyan házban volt, amelynek a lépcsőházában teleltette mindenki a virágait. Mivel mi novemberben költöztünk, most nem teleltettem. Remélem,most találok szép erős töveket! 2004.04.14 12:49
Olyan szépen evett: egyedül, sokat, és nem hülyéskedett közbe, meg akartam vhogy jutalmazni. Megláttam a csokinyuszit, és megkínáltam vele. Naná, hogy elfogadta. Egyébként jó minőségú csokikat kapott, Lindt csokinyuszit (prémium csoki), nem kakaós tejfigurát. (Annak borzalmas íze van.) Olyan sokat beszélek a csokiról, hogy mindjárt megkívánom.
2004.04.16 07:10
Mi a Balatonon voltunk. Vasárnap szerencsére nem esett az eső így tudtunk egy kicsit sétálni is. A csoki halmaz nálunk is megvan. A tejem kezd elapadni, így a Flóra kap egy kis pépet is. Az alvás még mindig nem oldódott meg. Van olyan éjszaka mikor 2 óránként felkel. A cumi nem vált be, mert kiveszi a szájából és üvölt tovább.
2004.04.16 19:03
2004.04.17 09:48
Ha alszik akkor gyorsan főzök. Igazad van lehet, hogy este is meg kellene vacsiztatnom a Flórát, aztán alvás előtt egy kis szopi lehet, hogy nyugodtan aludhatnánk reggelig.2004.04.17 10:36
Vagy az is lehet, hogy sztrájkol. Hú, de akkor mit kell csinálni, azt nem tudom. A szoptatás topicban biztos tudnak segíteni.2004.04.17 14:12
Azért csak elmegyek a szoptatás topic-ba is.
2004.04.17 21:57
Ez csúcs !
2004.04.18 11:03
2004.04.19 09:52
Nem tudom mi volt a baja biztos csak ijesztgetni akart
Ami sikerült is.
Megyünk is du. ki az udvarra. El kell szórnom a fakérget a tuják alá. Tegnap leástuk ezeket a fa cölöpöket (nem tudom, hogy hívják) Egész jól néz ki így az udvar. 
2004.04.20 17:03
Ám az orvos még 3-kor sem volt sehol. Sőt, 1/2 4-kor sem.
Majd 3/4 4-kor közölte az aszisztensnő, hogy sajna ma elmarad a vizsgálat, mert a műtőből még nem ért ki a doki, így akit tud, átír jövőhétre. De mindenkit nem tud !
Mert azt sem kell mondanom ugyebár, hogy 1 héten 1X van babauh. Nekünk "szerencsénk" volt, bent voltunk a néhányban. Azzal senki nem foglalkozott, hogy 10 baba órákig mit tud művelni egy kis váróteremben.
Nem kívánom senkinek ! Jövő héten újra próbálkozunk, remélem több szerencsével.
2004.04.20 17:59
Muskátlit még nem vettem, lusta voltam elmenni. Egyébként már ki lehet tenni őket, nincs fagy éjszaka. Több helyen is láttam. A házban is megelőzött vki.
Olyan szép idő volt tegnap, inkább a játszótérre mentünk. Találtam egy pici elkerített játszót, tele sok kisgyerekkel, Szilvi korosztálya, úh tök jól elvolt. Homokozott, motorozott stb. Szilárd meg forgolódott a babakocsiban, mindig hasra fordult, és feltérdelt, és úgy rugózott. Most ez az új, amit gyakorol.
Már nagyon hiányzik! 2004.04.21 12:03
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyenek a gondozónők; kb. hány gyerek jut egy gnőre; mennyit vannak levegőn; mennyire figyelnek oda, hogy ki mennyit eszik; mennyit foglalkoznak egy-egy gyerekkel; mennyire barátságos a berendezés stb. Szóval összességében milyen. És Anett szeretett oda járni?
Amíg a szüleimnél laktam, én is családi házban éltem, csak aztán elkerültem egyetemre más városba, ott már "csak" lakásban. Meg itt is. De nagyon hiányzik a kert. Nem is magam miatt, hanem a gyerekek miatt. Sokkal többet lehetne Szilvi a levegőn, nagyon szeret a szabadban játszani. Most gyűjtünk, hogy aztán pár év múlva építkezhessünk. Hogy hol, még nem tudjuk, meg hogy mikor, azt sem. De egyszer biztos.
2004.04.22 07:50
Van annyi tejem, hogy este rendesen jól lakik és nem kel fel éjszaka. Nagyon szeretek itt lakni. Igaz én nem akartam beköltözni a városba, amíg nem ismertem a férjemet
Hamar megszoktam
Nem laktam messze, suliba is idejártam.
Ma is megyünk sétálni. Nem lakik valaki a Kisfaludy utca környékén? 2004.04.22 09:06
Bár attól függ melyik végét nézzük. Én Zaranyis vagyok. Csak nem a közelben laksz ?!
és ezt is nagyon jól lekezelték, nem küldték el sosem, hogy "fogalmam sincs".
Egy szóval, nekem szimpi volt. Odavinném Alexát is, ha szükség lenne rá. Azt hiszem ezt elég részletesen kifejtettem, de ha még vmi kimaradt volna, kérdezz nyugodtan.
2004.04.22 14:08
Azért kérdeztem a levegőztetést, mert én se de. se du. nem láttam még kint gyereket. Lehet, hogy csak rossz időben mentünk, nem tudom. Az nem rossz, hogy 3 gondozónő van 15 gyerekre, jó arány. Az is nagyon tetszik, hogy a szundiból nem ébresztik fel őket.
Mármint hogy jófejek, és fontos nekik, hogy hova jár a gyerekük. Aztán jan.-ban kezdtünk Szilvinek helyet keresni, hátha van vhol üresedés. Felvették várólistára. Most telefonált a vezetőnő, és nagyon szimpi volt a hangja. Kérdezte, hogy nem akarjuk-e inkább oviba íratni, mivel okt.-ben már 3 éves lesz. Ezen gondolkodva kérdeztem, hogy milyen ez a bölcsi. Szerintem az ovihoz még pici, ott egész más a rendszer (gondolom én), mások az elvárások, a bölcsiben még lehet "kisbaba". Mellesleg évvesztes lesz, ha oviba menne, akkor azt kéne ismételnie. Mivel ilyen jókat írtál a bölcsiről, szívesebben megyek élőben is megnézni, és inkább a bölcsit választom ovi helyett.
), de ha ilyen klassz az idő, mint ma, el tudunk sétálni a Kisfaludy utca felé. Főleg, hogy Szilvi megint rákapott a motorozásra.
Úgy örülök, hogy ilyen szép az idő, és jó meleg van. Állítólag vasárnap megint jön a léhűlés.
). Márcsak egy jó kertészet kéne, ahol szép dézsába való thujákat lehet venni. Van egy nagy dézsám, abban volt az első karácsonyfánk. Most üresen áll az erkélyen, és olyan jól mutatna benne egy szép thuja. Vmi különleges. Vagy tiszafa, az is nagyon tetszik. Szóval ha tudtok jó kertészetet, mondjátok el, légyszí. Köszi.

2004.04.23 12:21
), meg a saját dolgaimat intézni.
2004.04.24 13:25
Hisz, oly "rég" esett már !
Emeletesházban nem érint annyira a téma, meg a muskátlin, ja és a néhány szobanövényen kívül, nem igen kertészkedek többet.
Szilvinél a telcsis teszik a legjobban, olyan kis huncut. Szilárdnál a lábacskás nagyon jó. Én is elkezdtem frissíteni, de mindig félbemarad. Talán a jövő héten, bár oltásos hét lesz. No, meg a kedvenc uh.-om. 2004.04.26 13:29
. Szombatra be is lázasodott, egész nap nyűglődött. Vasárnapra meg én lettem tök beteg, (én is lázas), úh nagyon jó volt! Lerobbant anyuka két beteg gyerekkel.
A férjem sajnos nem volt itthon hétvégén. De ma de. itthon maradt, ápolt engem, kialudtam magam, és most már tök jól vagyok. Hát ennyit a hétvégénkről.
2004.04.28 20:41
2004.04.29 14:09
Most már jól van, de nagyon csúnyán köhög. Alexa is elkapta első betegségét, náthás és ő is nagyon rondán köhög, a torka is piros volt.
Ezért az oltást is ki kellett hagynunk. Vele nehezebb, még mindig nyügi. Anett viszont totál lefáraszt most, hogy itthon van a héten és már jól van. Még szerencse, hogy én nem kaptam el.
Bár a dokink szerint a megduzzadt orrmandulák mögül hallom a szörcsögést, onnan meg elég nehéz leszívni. Vennék egy normálisabbat, de nem igazán tudom mi a jó. Hülyeséget meg nem szívesen vennék. Anettnél szerencsére tán 2X kellett mire ki tudta fújni az orrát, tehát nem volt ilyen gondom.
2004.04.29 14:37
Iszonyú volt ez a hét eddig.
Még senki nem gyógyult meg teljesen, legkevésbé én. Egyedül Szilvi nem kapta el a kórt. Ő tök jól van, hál'Istennek. Szilárdnál a szemgyull. úgy néz ki, meggyógyult, viszont jó kis köhögés jött elő. A vasárnap éjszakát végig köhögte, pont azon a napon voltam lázas, úh még aludni sem tudtam éjjel. Szegénykémet naponta többször kellett "kínozni": orrszívás, orrcsepp, szemcsepp, köptető. Aztán a nózija besűrűsödött, plusz még egy kis Sterimar. Most már egész jól van, csak köhög. Az én torkom viszont még mindig nagyon fáj. Alig tudok enni. Minden házi gyógymódot bevetek, de hiába. Hétvégére meg kéne gyógyulni, mert egy barátunk kisfiát látogatjuk meg Pesten, húsvétkor született. Asszem, csak maszkban megyek, ha meg is gyógyulok addigra.
Meg kellőképpen lefárad estére, aminek, mi szülők nagyon örülünk.
2004.04.29 21:24