A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Vettem már nekik 1-et a Tescoban. Szerintem cuki, de egy ilyen kalapfélét is szeretnék!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Sziasztok, sziasztok!

Jelentem itthon vagyunk!!!!!!
Internet meg nincs bekotve, kavezobol irok, a sracok mellettem kiabalnak :)

olllllllyyyyyyan jooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!

ugyhogy visszaolvasni nem tudok, de husvet vegeztevel kaphato vagyok mindenfele setakra!!!!
puszmusz

bolgog nyulat mindenkinek!!!

dragonfly

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dragonfly 2009.04.11 16:53-kor.

dragonfly

inkabb meg megadom a zartban most olvastam vissza.....

pasi legyszi nekem is dobjal!!!
mbogica@hotmail.co.uk

koszipuszi

dragonfly

hmmm, miert nem tudok szerkeszteni???????

dragonfly

Dragon!
Hellóitthon!!!! :lol: :lol: :lol:

Szandra!
Neked meg most nézem a vonalzódat és látom, kis félszemű kalózod van. :P
vovanda

dragon: nekem még a yahoo.co.uk volt meg, oda küldözgettem, de már javítottam...
küldök privit

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Sziasztok!
En is zugolvaso :D jelentkezem!
Lili nekem sincsenek ikreim, sot meg egy sem :( de szerintem az ember nem csak olyat olvas ami egybeesik a sajat eletevel. Ha ez igy lenne mehetne a kukaba az osszes romantikus regeny, krimi stb. Es vegulis amig egy forum nyilvanos, addig miert ne? Ha valakit erdekel? En pl azert olvasom mert szerintem olyan erdekesek az ikrek es nagyon cukik (en speciell a kepeket szoktam mindig vegignezni es el vagyok ragadtatva). Es olvasgatok mas topicocat is mint szerintem meg sokan masok, pl a megcsalosat anyososat :twisted: Ugye nem baj?
Vendég

Loulou

megcsalosat anyososat

Bakker ilyenek vannak?Te jó ég
Vendég

arnika! hurrrrraaaaaaaaaaaa jo hogy meg szolaltal, nagyon szoritok a BBs vegyesparosnak :D :D

en mindig szerettem volna ikreket, de csaladban nem volt ugy hogy tudtam hogy nem lesz, de ugye maskep alakult, mikor csinaltuk az inszemet nagyon szerettem volna ha sikerul (mivel elso volt) de ugy gondoltam ha ikrek lennenek az oriasi lenne es az lett, kb 14 hetesen valahogy ereztem hogy 1-1 az allas, mindeny hogy lett volna nekem akkor is egy csoda volt, de igy meg nagyobb a csoda es olyan boldog vagyok, vagyunk hogy csak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tudom hogy ezzel mindenki igy van, akar 2 csajszi, akar 2 kukis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zugolvasok meg gyertek es ide is tobbet fogunk be jelentkezni

MINDENKINEK KELLEMES UNNEPET!

dragon mar hianyoltunk

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Dragonfly :P
Welcome home!

Vanda :P
Igen, de már nem sokáig lesz kalózka Milcsim :lol:

xandra_73

Banik!
Bizony, megcsalós topic is van. Néha beleolvasok én is...

Szandra!
Akkor nézegetem a kiskalózt, amíg lehet.
vovanda

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kép
odett

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Lili:Remélem hamar visszajössz ,irtam a zártba is csak már nem tudod olvasni :( ,én sajnálom ha bárki kilép közülünk.
Tudom, hogy mindenkinek vannak jó meg rossz napjai.
Röviden :told szépen vissza azt a bringát hozzánk :D

[Kép
amonré

Sziasztok!

Még egy zugolvasó (vagy inkább rídonli :twisted: ) jelentkezik :) Még pocisan írtam párszor, de az már jó régen volt. Én is akkor kezdtem el olvasni a topicot, mikor még nem is sejtettem, hogy egyszer én is boldog ikres anyuci leszek :)

Boldog nyulat mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dragon, üdv itthon!

Puszi!

Judit

jucicuki

asszem pasi fáradt...
jó sokat gondolkodtam azon, hogy évi min olvas....mi az a "li".....már majdnem elővettem a kínai nyelvtudásomat, amikor rájöttem, hogy olyanom meg nincs.....
de leesett:-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Évi!
Emlékszem rád! És ahogy nézem a vonalzódat, majdnem egyidősek a törpéink!
Mesélj kicsit, milyen volt a szülés? És milyenek most a babók? Esetleg képek?
vovanda

odett! nagyon edi a kep

Kép

demoniq13

Pasi!

Ügyes vagy :)

Vanda!

Örülök, hogy emlékszel :) Tényleg közel egyidősek a lurkóink. Végül nálunk császár lett, mert eszük ágában sem volt harántfekvésből elmozdulni. 37+0-n születtek, Esztikém 2660 grammal és 51 centivel, Ádámbátyám 3230 grammal és 54 centivel. És ha a többiek sem bánják, akkor néhány kép a büszkeségeimről:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

évi: az ilyet sosem bánjuk:-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Évi

nagyon szépek a gyerkőcök!

szanet

Évi!
Cukorfalatok!
Enyimek nem vigyorognak, ha fényképezőgépet látnak...
Jó sokáig pociban maradtak és nagyon szép súllyal születtek.
Nekem a 34. héten egy vírus miatt megintult a szülés, Dani 2300, Réka 2000 grammal született szintén császárral.
Nagytesó mit szól hozzájuk?
vovanda

evi! nagyon edesek es jol novesztetted oket a pociban, csak gratulalni tudok

Kép

demoniq13

Évi!
Nagyon édesek!!!Hatalmas babák!!!!Jó egészséget Nektek!

bognartundi0727

Évi, nagyon szépek a kicsik, nagyok!
És ügyes vagy a 37. héttel!

Judit

jucicuki

Évi :P
Szia!
Jól eltűntél :shock: Nagyon szépek a kicsik és Dóri is nagyon megnőtt! Kár, hogy az ő pofikája nem látszik a képen!
Puszi!
"Fanni"

xandra_73

Évi
Nagyon szépek a babák!
Miért tűntél el ennyire ilyen szép gyerekekkel? :evil:
Ügyes voltál a 37. héttel is.
Vendég

Köszönjük szépen a gratulációkat a gyerekek nevében! Tényleg nem lettek kicsik, de volt is akkora hasam, hogy megbámultak az utcán, mint valami bazári majmot, és nem összesúgtak diszkréten a hátam mögött, hanem szinte feljajdultak, hogy úristen mekkora pocija van... Eleinte még vicces volt, de a végén már torokra ugrottam ezért :evil:

Vanda!

Szóval nálatok is császár lett. Hát ez van, ember tervez... A ti babóitok is szép súllyal születtek. Dóri imádja a kicsiket, néha kicsit túlságosan is szeretegeti őket, a kicsik meg úgy néznek rá, mint egy szentképre :) Balu hogy viszonyul a tesókhoz?

Banika!

Nem a gyerekek szépsége az oka az eltűnésnek, hanem a számuk :twisted: Mostanra talán már több időm jut magamra, ma pl. csodával határos módon egyszerre alszanak mindhárman. Tényleg, ti hogy oldjátok meg, hogy egyszerre aludjanak, ha nem egyforma az alvásigényük, és persze nem is egyszerre kelnek reggel? Ébresztitek őket?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Velem az egyik kollégám felesége közölte: úristen, akkora vagy., mint egy ház.

Ezen felbuzdulva készült a következő kép: A felirat: tudom mekkora, szoktam tükörbe nézni.

[törölt kép]

Balu nagyon nagytesó, dajkálja, szeretgeti őket, ma reggel meg ő ment be, amikor Réka elkezdett nyekeregni és szólt: anya, itt vagyok a babaszobában, hejtézem Danit meg Rékát. :lol:
vovanda

Sziasztok!

Október közepére várom a babáimat :lol: :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Hahó Csajok! :lol:

Milyen új tagok és milyen kedves régi tagok bukkanak itt elő!Csak nézek! :shock: :shock:

Évi!
De jó,hogy jelentkeztél!Nagyon édesek a törpjeid!Most már gyere kicsit gyakrabban! :wink:

Andi!
Gratula!Örülünk,hogy idetaláltál!Gyere és kérdezz nyugodtan!Végre van megint egy kismamink! :lol:
Most egy kicsit megritkult a topik,ugyanis csapatostól átvonultunk egy zárt topikba,de azért vissza-vissza nézünk ide(egyre gyakrabban),pláne,hogy ilyen szépen bukkanak fel az eddig zugolvasók! :lol: :lol: :lol:

binyek

üdv ikrekanyukája és újonnan felbukkanók:-)
nem fog kihalni ez a topik sem;-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Andi!
Helló itt!
Én minden nap többször is bekukkantok ide, úgyhogy gyere bátran! Pillanatnyilag azén törpéim a legkisebbek a topikon, jó, hogy jön az utánpótlás. :lol:
vovanda

andi! gratu a babakhoz

Kép

demoniq13

Andi, de jó! Klassz az UH képetek :!:

Judit

jucicuki

Andi
Üdv itt és gratulálunk!Gyere gyakran

Évi
Az esetek 90%-ában egyszerre alszanak,a maradék 10%ban hajam égnek és a túlélésre játszunk :lol: :lol: :lol: :lol: Én vallom,hogy erőszakkal nem lehet altatni egy gyereket sem,mi sem parancsszóra alszunk.De hosszú hónapok kemény munkájával össze lehet hangolni a napirendjüket :lol: :lol: :lol: :lol:
Én speci az evésből nem engedek.Amelyik kevésbé éhes,az kevesebbet eszik,de azt is egyszerre a másikkal.Különbn egész nap csak etetnék.Én nincs két kaja közben nasi.(ezt magamnál is alkalmazhatnám azt hiszem :oops: :oops: :oops: )
Nekünk volt pár hónapunk amikor 2x3 15-20 perceket aludtak napközben.Gyilkos volt.De abban az időben egész éjjel aludtak szinte mozdulatlanul :lol: :lol: :lol:
Vendég

Évi!
Én is igyekszem egyszerre etetni (nem mindig sikerül, majd kanalazásnál még alakítunk). Alvás: van, amikor egyszerre megy a szundi legalább részben, van, amikor nem. Éjszaka szerencsémre alszanak, Réka szokott még néha enni, Dani az esetek 99%-ában végigalussza.
vovanda

Sziasztok!

Én vagyok egyedüli kismami :roll: ?
Vendég

Van még két kismamink, Nyulas és pris. Igaz, Paris tiszteletbeli topiktag, ő egy babát vár, de a tesója is ikres, szóval őt is befogadtuk.
vovanda

Milyen babakocsit használtok?
Nem tudom, milyent is kellene venni....
Vendég

Nekünk peg perego duette van.Szerintem tök jó,illetve pár hónapja vettünk két egyes perego ariat.Ha apával ketten vagyunk,akkor könnyebb két kocsival.De az aria csak 6 hós kortól hazsnálható.
A duette nekünk bevált,csak kicsit nehéz.
Vendég

[quote="twinsmomma"]S írta:twinsmommaziasztok!

még ha így is lenne, nincs okod elkeseredésre....én meg az egyedüli pasi vagyok itt, néha nem is bírok a csajokkal, de megoldom :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

ha így is lenne, akkor se lenne semmi baj :-)
én is egyedüli pasi vagyok itt, nem is mindig bírok a csajokkal, de megoldom :lol:

és így legalább játszhatom, hogy én vagyok a kiskakas a szemétdombon.....
banika copyrightolni fogom, ez annyira tetszik :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

én is egyedüli pasi vagyok itt, nem is mindig bírok a csajokkal, de megoldom :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: