A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Na sziasztok, újra itt :)
Remélem, mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek :D

Rólunk: szombaton körbejártuk a környéket, Mágnes, nagyon jó fejek voltak az eladók a Tesco melletti DM-ben :D (Hanna, itt sem volt Rudi... meg a Boráros téri DM-ben sem :(), Saci döbbenetesen jól bírta :D tiszta túramókus lesz :D Aztán vasárnap elutaztunk Anyósékhoz, 2,5 órás út (mert kikerültük az otópályát... ilyenkor annyi balfék vezet arra :roll:), a türelem csak az utolsó 10 percben fogyott el, de akkor is csak diszkréten reklamált :D Én nem ülök hátra mellé, mert a nagyok még kicsik az első üléshez, így hol Zaza, hol Mesi szórakoztatta :D A nyüzsi is tetszett neki, nem zavarta a tömeg, még az alvásban sem.
Egyre többet alszik el egyedül :D ezt annyira szeretem :D
Voltam a sógornőmmel a hegyekben biciklizni, meg sem éreztem :shock: tiszta büszke vagyok magamra :lol: :lol: :lol: :oops:
Mindjárt dobok egy sztárfotót, hogy aludt ma el Sackó :D
Nekünk is volt ma egy hasról hátra, de csak egy, és sok próbálkozás utána :D de nagyon ügyes, mert rájött a lényegére :D Elég közel vagyunk a hátról hasra figurához is, de még nem vagyunk a célegyenesben :)

Lucus: úgy kötöttem fel Sacit a hétvégén a mei tai-ba, hogy visszahajtottam egyet a derékpánton (még az a lány mutatta, akitől vettem). Saci kategóriákkal jobban élvezte, mert kilátott :) szeret nézelődni :D

Tejcsi kontra antibogyó: én nem vettem észre változást a tejmennyiségben. Igaz, én Cerazettét szedek, de talán azonos a hatóanyag, mint az Azaleában, nem? Nekem mindig is pont annyi volt, amennyi Sacinak kell, ha fejtem, akkor is max 20 ml-eket, többet nem.
Saci egyébként egyre ritkábban szopizik. Van, amikor 5 órát kibír (nappal), engem meg már 3 óra után elkap az ideg, hogy akkor most direkt éhezik? Hiába rakom cicire, nem eszik :shock: Na jó, azért gondolom, ha éhezne, akkor enne...
Zitocs: amíg megy váltott ciciből, addig szerintem nem érdemes pótláson gondolkodni.

Mágnes: hát, nekem most fogyott el az első levél antibogyesz... 28-ból 3x felejtettem el bevenni :roll: :oops:

Mensi: márc. 26. után tegnap tisztelt meg újra :evil: igaz, ez kategóriákkal kevesebb, mint a múltkori, de van ...

Csöre
csöre74

Csöre annyi vigyort írtál, hogy ejj de napfényes jókedvem lett, mire elolvastalak :D :D :D :D :D
kisbogacs

Mérleg: Bakker, csajok nem bírok tőle megszabadulni!!! Ma vissza akartam vinni, mert holnap lejár a bérlés... és nem hagyták!!! Majd csak csütörtökön! Nem hiszem el, hogy ez a tejci-krízis-okozó-össze-vissza-mérő izé még mindig a lakásomban van! :twisted: :roll:

Csöre: gratulácia nektek is a forduláshoz és a bringatúrához!

Bogyók és babák: mi Apával a "hagyományos" fizikai védelemben nyomulunk, bogyómentesen... régebben minden védelem nélkül biztonságban éreztem magam, most meg parázok non-stop. Szeretnénk még babát, de pontosan 1 év múlva... Remélem, ezt a következő tündérmanó-kezdemény is tudja majd. :oops:

Móni: a képre kattints jobb egérrel, majd társítsd a képet a Paint programhoz. Felül a szürke sávban van a Kép menüpont, azon belül a nyújtás/döntés opció. Ha erre rákattintasz, és mondjuk 50-50%-kal leveszed a szélességet és a magasságot is, akkor kisebb lesz a képed. Ezt addig csinálod, amíg a 600x600-at már nem haladja meg egyik irányból sem. Ha tudni akarod, hogy hol jársz, szintén a Kép menüpont alatt van az Attribútomok opció, ahol ezt le tudod olvasni- itt is módosíthatnád a méretet, de nehezebb biztosítani, hogy a kép ne torzuljon.

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Lányok tiszta nyárias idő van a Joel délelőtt egy jót aludt bent a kiságyában, most fönn van és ki tettem őt az udvarra, hallgatja a madarak csicsergését és a méhek zümmögését.
Nagyon örülök, hogy ilyen jó idő van.
Én amúgy is nyáron születtem és nyáron van a névnapom is, így meg idő párti vagyok. :D :D :D :D :D :D :D

azt hiszem peni te írtad, hogy adsz tippet, hogy tudom a képet összezsugorítani, hogy ráférjen?
Nem tudom megnézni melyikőtök ígérte, mert már lapoztunk. :D :D
manocskak

Hát annak idején a 9. inszem környékén még én sem gondoltam volna, hogy egyszer azon fogok aggódni, hogy nehogy terhes legyek... :oops: Már azon is röhögtem, amikor a párom kollegája felhívta annak idején a menyasszonyát, amikor Bencét vártam, hogy : Te képzeld, az Ági már megint terhes! :lol: Na hogy rólam valaki így nyilatkozzon... :) Szaporodunk, mint a nyulak :wink:

Alig várom, hogy megetessem Bencét, aztán irány az udvar, a homokozó.. :) Beállítottam a kengurut, abban megyünk le, de nekem olyan macerás a belehelyezés.... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kriszti: :lol: :lol: :lol: mert nekem is napsugaras jó kedvem van :)

Na és a beígért sztárfotó :)

Kép

Zitocs: tényleg, kérdezni akartam, hogy hogyan tetted olyan fura pózba Viola lábikóit? Egyszerűen nem jön ki, akárhogy is számolok :shock:

Csöre
csöre74

MÁgi, ha egy üzlet beindul :wink: :D
kisbogacs

Mági: :lol: :lol: :lol:
Mi most jöttünk be... Saca aludt a babakocsiban :!: :!: :!: :!: :!: ahol magától :!: :!: :!: aludt el :lol: :lol: azt hittem, soha sem lesz ilyen :roll: addig felhordtam a muskátlikat a pincéből... hát, elég megviseltek :( de nem baj, ez kiváló alkalom arra, hogy újra bevásároljak belőlük :D

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Tegnap mi is megjöttünk vidékről. Nagyon jó volt. Ádám nagyokat aludt az udvaron. Jó színe lett.
Ma délelőtt igazgatót választottunk. 5 órás program volt, de Ádám baromi jól bírta. Húzták, nyúzták, totál felpörgött, de semmi sírás. Imádja a tömeget.
Lányok! Hányra mentek Bartihoz?

Most visszaolvasok.

krisz78

Sziasztok!

Tegnap mi is megjöttünk vidékről. Nagyon jó volt. Ádám nagyokat aludt az udvaron. Jó színe lett.
Ma délelőtt igazgatót választottunk. 5 órás program volt, de Ádám baromi jól bírta. Húzták, nyúzták, totál felpörgött, de semmi sírás. Imádja a tömeget.
Lányok! Hányra mentek Bartihoz?

Most visszaolvasok.

krisz78

Mágnes! Milyen kengurud van?

Krisz! Én 10 óra körül próbálok odaérni!

Mágnes, Katuska! Ti hányra jöttök? A Levente játszópajtásai miatt kérdezem! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Megjöttünk Hévízről, gondolom esélytelen visszaolvasnom, így nem is próbálkozom meg vele.

Csak az utolsó oldalt olvasom, szóval Mági jön a kistesó, vagy így terjednek csak a pletykák? :wink:

Holnap jövök élménybeszámolóval, előre csak annyit, hogy nagyon jó volt.

Kép
Kép
cs_erika

Enikő:
Mi ,haminden jól megy, akkor délelőtti vendégek lennénk, sztem olyan fél 10 körül érnénk Bartikához.
A kengurum Graco. Naon szép, meg csudi klassz, csak nekem a csatolása kissé bonyolult.. Bence viszont hangosan rötyögött, amikor beletettem :) (pedig mit összenyúztam... Lehet, hogy ezért nevetett ki, hogy milyen egy béna vagyok...:) )

Erika:
Jajj dehogy!!! Nincs kistesó!!! (nagyon remélem!! ) :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mi is hazatértünk. Máté rengeteg csokitojást locsolt össze és baromira élvezte:)
Sajnos hétfőn délután apukám meghalt. Tudtuk, hogy előbb utóbb ez lesz de az ember a végsőkig bízik. Örülök ,hogy tudtam vele még egy szót váltani bármilyen állapotban is kellett látnom. Csütörtökön lesz a temetése így a találkozóra nem tudok menni. De szeretettel gondolok Rátok és Máté is nagyon élvezte volna. Még azt sem tudjuk ki fog rá vigyázni mert vinni nem akarjuk, nem gyereknek való és a kocsiba sem fér be és otthon is mindenki a temetésen lesz.
Bocs, hogy lombozom a hangulatot de ez van.

ÉS gratulálok a fordulóknak! Nagyon nagyon ügyesek!!! Petra is most kezdett el érdeklődni a játékok iránt, a babakocsiláncnak akár egy órát is képes magyarázni meg egyébként is nagyon szereti ha beszélnek hozzá. Egyből gagyog, mosolyog:)
katuska79

Jó reggelt!

Katuska! Őszinte résztvétem apukád miatt! :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szép jó reggelt!

Katuska
Fogadd őszinte részvétem apukád miatt.
Nem sértésnek szánom, de hidd el ő már jó helyen van.
A legfontosabb, hogy te is még tudtál vele beszélni.
Nekem édesapám igaz már 5 éve meghalt, de én akkor nőnapkor beszéltem vele utoljára és puszit is kaptam tőle, rá 2 napra halt meg. :? :cry: :? :cry:
Csak a szép dolgokra gondolj vele kapcsolatban.

A Joel ma kapja a következő szurit, remélem úgy viseli mint az elsőt.
Ma kiderül az is, hogy mennyit hízott illetve nőtt.
A keze egyfolytában a szájába tömi, pedig most evett egy 1/2 órája.
Gagyog a macijainak, nagyon édes.
:D :D
manocskak

Katuska őszinte részvétem... :cry:
kisbogacs

Lettek képek készítve a gidákról és a kismalacokról, de nem igazán sikerül ide föltennem.
Ha valakit érdekel esetleg az e-mail címére elküldöm őket.
manocskak

Katuska: nagyon sajnálom, őszinte részvétem :(

Móni: küldöm az e-mail címem priviben, ha elküldöd, lekicsinyítem, és visszaküldöm :wink:

Éjszakánk: na, most sikerült a Lánykámnak teljesen megdöbbentenie... vagyis lehet, ha mérném, nem döbbennék meg :roll: szóval evett 1/2 9-kor, kelt 1/2 3-kor, és benyomta mind a két döbbenetesen kemény és tele cicit :shock: (már nem tudtam hason aludni, annyira tele voltak)... az esetek 99 %-ában egy cici bőven elég szokott lenni neki, akkor is, ha nem feszül... szóval bezabbintott a drága... na megyek, nyöszög, lehet, megint éhes :roll: :lol:

Csöre
csöre74

Drága Katuska! Nagyon sajnálom. :( Nagy ölelés neked.

krisz78

csöre
köszi megkaptam, én is küldöm a képeket, csak egy kicsit lassan megy át.
manocskak

Sziasztok!

Katuska! Őszinte részvétem. :cry:

Rólunk: Olivér lázas. :cry:
A holnapi talit kihagyom úgy néz ki.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

OK, Móni, figyelem, még nem jött meg.

Csöre
csöre74

Ó, Hanna, sajnálom. Az oltás miatt lázasodott be? Az remélhetőleg még ma el fog múlni.... jobbulást neki, és nagy ölelés!!!

Csöre
csöre74

Csöre! Igen, azért.
Én is remélem, hogy gyorsan vége lesz.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

csöre
Elméletileg elküldte.
manocskak

Hanna: biztos vagyok benne. Erős gyerek Olivér :wink:

Csöre
csöre74

Hanna, Olivér, kitartást! Hamar túl lesztek rajta!
kisbogacs

Katuska:
Részvétem Apukád miatt. :cry: Jó, hogy tudtál vele beszélni még.. Nekem már nem válaszolt, és a mai napig nem tudom, hogy hallotta-e ,amit mondtam neki... :cry: légy erős. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes
Hidd el azért mert apukád nem válaszolt, minden szavadat hallotta.
Én annak örülök, hogy apukámat olyan állapotban láttam, hogy búcsúzásul puszit kaptam tőle.
Én utána már nem is láttam őt soha többé, de a szívemben örökre itt marad.
manocskak

Katuska, őszinte részvétem :cry:

Hanna, jobbulást Olivérnek! Mi ma megyünk oltásra délután... :? :roll:

Bartika, küldesz nekem is címet? Ha nem lesz gond az oltás miatt, akkor mennénk mi is!

Mági, Manocska, nem teszteltetek? :lol: Amúgy nekem sem jött még meg, de ez elvileg normális... :roll:

Kép
vickybabe

Katuska: Őszinte részvétem :(

Csöre: miért, ez fura póz? :shock: Amikor beleteszem, béka pózban van, lábai behúzva. Aztán fészkelődik, elkezdi nyújtani, és általában ebben a pozícióban megállapodik. A kis fenekén ül, lábai pedig térdben behajlítva, két oldalra kitéve- valami ilyesmi. Nem hiszem, hogy kényelmetlen neki, mert szinte azonnal elalszik az MT-ben.

Barti buli: én szerintem 10 körül megyek...

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs: áááá, értem, akkor Viola csinálja :D Saci marad békában, ha úgy teszem bele :) de már nem úgy teszem, mert egészen ügyesen csücsül ha kilógnak a lábikói, akkor is :) és úgy érzem, jobban is szereti. Ha békában teszem, inkább kinyújtja a lábait, és feláll :roll: :? (na nem úgy, mint a nagyok :wink:)

Csöre
csöre74

Nagyon szépen köszönöm a kedves, vigasztaló szavakat. NAgyon jól estek. Még a holnapi nap lesz nagyon nehéz főleg az álszent károgó varjak miatt....akik felé sem néztek vagy állandóan kritizálták a háta mögött vagy irigykedtek rá a semmiért és most majd ott állnak felvéve a "jaj engem is sajnáljatok arcot". Vajon most is irigykednek???

Itt a nyár vajon? Ma is olyan ragyogó idő van, nincs is kedvem bent lenni pedig olyan kupi van. Nem értem, mielőtt elmentünk összepakoltam, feltakarítottam és most fején az egész lakás.
katuska79

Egész nap nyüszög Ádám. Sehogy se jó neki. Kézben sem. Mi baja lehet? :roll: Alig tudtam eddig bármit csinálni, mert ha nem látott , sírt. Pedig ilyet még nem csinált. Ő el szokott lenni egyedül a járókában míg megfőzök, kiteregetek stb.

Két kép:
Kép

Kép

krisz78

Katuska: őszinte részvétem :( Kitartást a továbbiakhoz!

Krisz: nagyon édes Ádi! Utálja az ülést?

Nálunk tegnap volt oltás, szerencsére nincs láz, csak nyüszi. Nóra 5620 gr és 61 cm!!
magdolnasz

Krisz: nem tudom, nem fognám az időjárásra, ha Saca meg nem aludna egész nap :roll: eddig kétszer volt fent, egyszer 1 +3/4 órát, egyszer 1 órát... most is alszik... Pedig lehet, hogy mindjárt indulunk Zazáért az oviba, úgyhogy fel kell ébresztenem :( Fogacska? Pocak? Vagy csak unatkozik, mert eddig körbe volt ugra-bugrálva? Saca tiszta dili volt, amikor rájött, hogy nincsenek itthon a tesók (múlt héten, amikor nyaraltak).
Katuska: itt is süt a nap, de nincs az a marha meleg... egyelőre. Azért kellemes kint.

Csöre
csöre74

Magdolna: nagyon ügyes Nóra :)
S valóban: nem is méltattam Ádám helyes kis pofiját :) Nagyon aranyos :)

Csöre
csöre74

csöre: köszi:)
magdolnasz

Barti tali: hm, lehet, hogy mégsem megyek :( Jönnek az ablakosok és a mérleget is csak délelőtt lehet visszavinni... minden pont akkor van, amikor a tali :(

Magdolnasz: hű, Nóra nagyon szépen fejlődik!

Krisz: :D A sírós Ádi fej nagyon ismerős :D Hogyan tudnak így zokogni, mintha a világ omlana össze... felmérgesítik magukat, és puff, ki is tört a parasztgyalázat :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Sikeresen eltüntettem az avatar képemet... :? Most nem tudok feltenni, mert már nem tudom hová kicsinyíteni, hogy a mérete megfelelő legyen. :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok! Én olyan hűlye vagyok!
:twisted: :twisted: :twisted:
Ma mentem el a talira 10-re! És ott ácsorogtam egy órát a két gyerekkel! Hogy nézhettem el ezt ennyire! :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Katuska: nagyon sajnálom, hogy elment az apukád.....sok erőt és megnyugvást kívánok :cry: .

Én sem tudok menni sajnos a talira és majd megüt a guta miatta....a következőről nem maradunk le az tuti!!!

KépKép
peni

Sziasztok!

Katuska: Őszinte részvétem Apukád miatt :( Sok erőt és megnyugvást kívánok!

Tali: én hétfő estére nagyon belázasodtam,majd tegnap egész nap fel sem bírtam kelni,egész nap 39 volt a lázam,fene tudja,mitől.Ma nincsen,de azért fixre nem merem ígérni a talit, nem akarok senkit sem megfertőzni,bár úgy tűnik,ahogy jött,el is múlt... :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Megjártuk az oltást, hát mintha megérezte volna, hogy szurit kap. A súlyunk 5970 g és 61 cm.
A súlyát egy kicsit nagyon keveselltem, mert az előzőhöz képes csak 30dkg- ot hízott.
De aranyos volt a dokinéni, mert nem tudom hogyan, de kiszámolta, hogy pont egy kilóval több a súlya a Joelnek mint ami az átlag ilyen korban.
Viszont ajánlották, hogy 2 hét múlva vigyem azért leméretni őt a védőnénihez, hogy azért lássam mennyit is hízik.
manocskak

Móni: az attól függ, mikor volt az előző :wink: védőnéni nekünk azt mondta, hogy ilyenkor már csak 100 grammokat híznak hetente +/- x százalék... azért az a 30 dkg nem olyan rossz :wink:
A képek nem jöttek még meg.

Kata: szegénykém, jobbulást! Remélem, csak valami gyors kórság.

Enikő: huh, két gyerekkel potyára, szegényem ...

Csöre
csöre74

csöre
5700g-ot mértek neki 1 hónapja.
Megpróbálom akkor még egyszer át küldeni remélem most már sikerülni fog.
manocskak

Enikő: hát ezt jól összehoztad....és mit csináltatok? Otthon voltak Bartiék? Szegényem....holnap nekivágsz újra? :roll:

KépKép
peni

csöre
ha jól láttam akkor most sikerült átküldenem a képeket.
manocskak

Móni: figyelni fogom, ebben a percben még nincs itt. Joel miatt szerintem ne aggódj, vannak jobban gyarapodós, és kevésbé gyarapodós időszakjaik, és Joel már igen jó súlyban van :wink:

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: