Gjéti csúcs a kép a csokiról meg a gazdájáról!

Szerintem sem kicsi!
Hanna nagyon csinos!
Aszta Zsu, szép méretek!
Kaandi az ökölrágás szerintem is gyanús…nekem azt mondták a kórházban hogy Olinak nagyobb a szopási igénye mint általában a babáknak, és adjak neki cumit, lehet hogy néha csak emiatt rágja az öklét.
Julcsi a napirend úgy néz ki beválik, csak tartani kell. Most az ünnepek miatt borult rendesen, úgy volt hogy nem lesz semmi de mégis végigcürhöltük szegényeket a rokonokon és ki is borultak mindketten de mára helyreállt a dolog, úgy néz ki. Plusz tegnap éjjel új rekordot állított fel alvásban: 6,5 óra

De még nem élem bele magam, ezek a tünemények mint a hosszú alvás hamar elillannak. Általában egy négyórás alvás van aztán vagy háromszor másfél óra reggelig. Brrr. Viszont amióta rendesen besötétítem a gyerekszoba ablakát Zéti reggel 6 helyett 8ig alszik, így Olit nem kornyikálja fel
Bogi szerintem nem fullad meg, max ingerli a torkát és öklendezik tőle

no para
Zsuzsi örülök hogy alszotok végre! Ez szuper!

Végül végigcsináltad a „leteszem-sír, felveszem-megvigasztalom és így tovább jó sokszor” módszert? Hány napig tartott?
Millye örülök hogy nem lettetek betegek, felírom a bogyó nevét!
Zsancy a levegőt Oli is nagyon szereti, kint jobbak az esélyeim hogy elaltatom mint bent
Julcsi alig várom hogy Olivér is tudjon játszani, onnantól már kicsit könnyebb lesz vele. Marci nagyon ügyes!
Ladmon sajna nem tudom Oli mennyit eszik, megírnám én is.
Ügyesek vagytok! Az izmai miatt ne aggódj, tornáztok és jó lesz, a közös torna meg tök jó, én úgy szeretem Olivért simizni meg gyúrkálni

Mi az amit tervezel amit feltétlenül meg kell tenni szülés előtt? Lehet hogy bamba vagyok és már írtad
Pandus az én Olim meg utálja a kocsit! Szuper hogy Hanna ilyen jól bírta!
Bogi: ahogy Kaandi is írta nekünk is úgy volt Zvel, pótolni kellett de ennek ellenére 8 hónapig megvolt az a kevés tejcsi.
Andus örülök hogy Száva jól van! Lassan kiheveritek biztosan!
Én is akartam még valamit de nem emlékszek…