A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk mi volt a dokinál?

Regi megértem, hogy elmenekültetek :wink: :lol:

Vindo anyós :evil: :evil:

Kispocc hol vagy? Remélem nem hajtottad túl magad! Jelentkezz kérlek!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hali

Megvagyok..köszi a rámgondolást! Minden ok!!:-)

Tényleg Nyerkit?????

Niki72: szép név..és nagyon szupi vagy hogy így állsz a dologhoz..:-)

Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello, drága Lányok!
(Egy kávézóból írok Nektek ;-) Férjem szerint valami Bajnai-ellenes tüntetés van az Akadémia körül, úgyhogy az ottani könyvtárba nem tudtam menni, itt meg van wifi, jó kávé, kellemes zene és közel a Borároshoz :-))

Mindenkinek nagyon köszi a gratulációt, el sem hiszitek, milyen végtelenül jólesett!

Dotildi: de jó, hogy jöttél! Dorka-képet kérünk szépen!

Móni: mindig mosolygok, ha Titeket látlak, csodálatos kis család vagytok! Cicus meg hát... szavakat sem találok rá, oly gyönyörű!

Niki: örülök, hogy jobban vagy lelkileg is! :-)

Vindo: elállt a lélegzetem anyósodról olvasván... egek! akkor meg sem szólalok, mi is apósoztunk tegnap (az évi kb. 3-4 alkalom egyikét megejtve). Ezt a pimaszságot!!! Hát tényleg ne menj, ha csak lehet..
(Apósom persze nem bírta megállni, hogy ne tegyen két kis pimasz megjegyzést amolyan három bőröndve rejtve, de egyszer úgyis visszaszólok neki -- szintén becsomagolva --, félálomban még bosszankodtam a mondatai miatt, aztán nevettem egy nagyot, hogy tudja, mit, letojom a szerencsétlent, és Sanyit sem fárasztom az apja hülyeségeivel).

Meryke: micsoda pazar húsvéti kép a srácokról!

Puszi, muszáj dolgoznom!

Kép
Kép
irina

Niki, nekem az Alexanderről egy Iron Maiden-szám jut az eszembe :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=y89vfNpxbW0
Így hát csak jó név lehet!

Kaqk - de jó, hogy nincs baj 8)

Irina, még szép, hogy gratulálunk, ha egyszer ügyes vagy :wink:

Na, képzeljétek, Rugót mostanában nagyon érdeklik a hajszálak :roll: Talált egy jó hosszút. Mondom neki, ez az anyáé. Erre odajött hozzám, és megpróbálta visszatenni a fejemre :lol:

Az előző lapot még el sem tudtam olvasni :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Vindo! :lol: Alexander the Great...Erre eddig nem is asszocialtam.. :D Jo szam, kis elet koltozott a kortermembe par percre... :lol: Rugo - haj :lol: Annyira edes kisfiad van!! :)

Kaqk! Ereztem, hogy nincs baj! Azok az anyajegyek nekem inkabb szexisnek tuntek, mint problemasnak! :D
Emmacska olyan gyonyoru es olyan finom vonasai vannak! Nagyon szep fotokat csinalsz, milyen gepetek van?

Meryke, szuper a husveti lap, gyonyoruek a gyerekek!

Hu, mindjart jon ket baratnom meglatogatni (magyarok) lanybuli lesz a 17-es korteremben...Ja, azt nem is mondtam, hogy sajat kortermem van...Azt mondtak, hogy mivel varhatoan hosszu idot kell itt toltenem, nem lenne fair 4 agyasba rakni... :roll:
Vendég

Niki, örülök, hogy segítettem :wink:
Vannak amúgy angol barátosnéid is?

Kép
vindolanda

Na, el is mentek...Jo volt :D
Vindo, igazandibol eleg nehez az angol lanyokhoz kozel kerulni...Egy van, de igazandibol o fekete, de itt szuletett, van megegy, az elegge friss ismeretseg, ovele egy magyar baratnomon keresztul ismerkedtem meg a Caterpillar clubban, o eredeti angol. De miutan csodalkoztam, hogy mennyire mas, nyitott csaj, mint a tobbi, kiderult, hogy eveket elt Nemetorszagban, meg itt-ott mashol, mert a szulei a hadseregnel dolgoztak...Akkor mar ertettem, az ilyen emberek, akik sokat utaznak, sot elnek is mas kulturaban sokkal nyitottabbak. Legalabbis en ezt vettem eszre.. :roll:
Vendég

Niki, én sem vagyok ám túl nyitott :wink:
Vagyis nem tudom :D
Biztos, mint az angolok :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, szerintem nagyon jo baratno vagy! :lol:
En a nyitottsagot nem ugy ertettem, hogy huuu, baratkozok fuvel-faval azonnal, hanem ugy nyitott, hogy masfele emberekre, mas kulturakra, vallasra, egesz egyszeruen elfogadni a massagot- na, nem ugy ertem.. :) - egyszeruen elfogadni azokat is, akik esetleg mashogy elnek, mint mi...nekem ez a magyar emberekben is nagy hianyossag volt mindig... :roll:
Vendég

Pedig en nem is vagyok annyira mas... :roll:
Itt ugyebar azert, mert egy keleti orszagbol jottem...ez automatikusan itt azt jelenti, hogy nemcsak szegenyebbek, de hulyebbek is vagyunk...
Otthon a vegetarianus taplalkozasunk felett nem tud senki napiredre terni.. :roll:
Vendég

Ja, értem akkor :wink:
Úgy viszont nyitott vagyok, mint a bécsi kapu :lol:

Kép
vindolanda

Amúgy kösz :!: :roll:

Kép
vindolanda

Na, akkor jönnek a képek:

Autós pihenő Mezőkövesd környékén Kép

Kékestető
Kép Kép Kép Kép Kép

Mire hazaértünk, virágoztak a meggyfák
Kép Kép

Ennyi lett volna.
Megyek zuhanyozni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: Édes ez a Rugó!!!!:-) szép képek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, ismét, Lányok!

Niki: megértelek, nagyon nehéz lehet egy másik országban -- pedig nekem Anglia a szívem csücske, és hát tudom, nem ez ad reprezentatív képet az angolokról, de pl. a BBC Prime-on menő műsorokban látható dolgoktól hol vagyunk mi itthon... pl. ami Viranka egyik kedvencében, az Angolkákban (Little Brittain) megy... egy képkockája kivágná itt a fél országnál a biztosítékot ;-)

Vindo: jaj, de csodás ez a Rugó! Szuperek a képek!
Anyósod meg hol marad a képekről?! Aszittem, odafurakodott...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor én is két húsvéti Ádi-képpel búcsúzom:

Kép Kép

Kép
Kép
irina

Nem tudok visszaolvasni, valami vírust kaptam el, voltam ma orrjáratátmosáson, csütörtökön kell visszam mennem a dokihoz, kaptam gyógyszereket, és már lázam is van :(
Vendég

Irina, vannak ám olyan képek is, sőt, egy csomón rajta van, mindig őt kell fotózni :wink: Majd felteszek holnap egyet máshová :arrow: Ma akartam, csak ugye az a fránya vezeték...

Micsoda ünneplő rucija van Ádinak :shock: Csinos :lol:

Gica - tojáskeresős képek vannak?? :wink:

Emma szokás szerint nagyon bájos 8)

Kép
vindolanda

Panndi - jaj :(
Jobbulást Neked, remélem, használnak a gyógyszerek meg ez az átfúvás.

Nem is hallottam még ilyenről :roll:
Mármint az átfúvásról.

Kép
vindolanda

Irina, milyen elegans Ado!! :D A kis pufok angyal arca emlekeztet Raniara :D
Little Brittain: nagy kedvencem, nagyon durva, de talalo!!! Nap mint nap talalkozom Vicky Pollard-dal es tarsaival...meg ha hihetetlenul is hangzik :D

Ja, Vindo, en is anyost hianyolom a kepekrol! Biztosan csinaltatok parat rola is! Elo vele!!!
Rugo: mar nem is irok semmit...olvadok tole.... Apatok annyira emlekeztet engem a Bon-bon-os Szolnoki Petire.. :roll:
Vendég

Oh Panndi, de sajnalom...en sem hallotam ilyen orrjarat-atmosasrol meg sosem... Ez most nemigen hianyzik neked, igy szules elott....Azert a gyogyszerek hatasara biztosan gyorsan helyrejossz!!!+++++++++++++++++
Vendég

Jaj, Kaqk, Emma képeit meg most látom, valahogy az előbb áttekerődött az oldal... szóval ezt az angyalkát meg kell zabálni! :-)

Panndi: nagyon vigyázz magadra, és gyógyulj meg mielőbb!!!

Niki: :-)) A Little Britainben az egyik kedvencem a falu nagyon extrovertált meleg pasija, aki szerint mindenki homofób és üldözik, miközben senki ügyet sem vet rá? ;-)))))
Még Catherine Tate-et is imádom, annyira brit (és persze French and Saunderst, de Frenchet a Vicar of Dibley-ben is, hogy ott amikor a szőke nőnek viccet mesél French az epizód végén, dőlni a röhögéstől) :-)))) Meg Lenny Henry... és a Kumar at 42... na jó, abbahagytam! :lol: :lol:

Puszi Nektek!

Kép
Kép
irina

Hu, azt hittem apa mar megmutatta az osszes fontos angol comedyt...parat nem ismerek ezekbol, amit leirtal..(Tate termeszetesen igen...Am I bothered?..) Only fools and horses? A legjobb.. :)
Vendég

Na, tettem fel egy képet róla :arrow:

Tünde, Kispocc, Maggie és a többiek, hol vagytok?

Jó éjt mindenkinek, megyek dolgomra :arrow:
Ami sajnos nem alvás :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Nagyon sokat írtatok, nem is tudok most visszaolvasni, ma kezdődik a suli :? , rohanok, talán majd délben, ha a kisasszony alszik :wink: .
De a hétvégi képekkel még én is adós vagyok!
Kép Ildike nagyon gyanúsan méregetett :lol:
Kép Vikdan nagyon helyes kis pasi :D
Kép Kép Kép

Kép Kép Ildike szó szerint feltöltődött a csúszdától :D

Kép Kép Kép Kép

Egy kis szaladgálás a pályán :D
Kép Kép Kép

És így folytatódott a húsvét :D
Kép Kép Kép

Panka minden függőleges hosszúra rámozdul :shock: ! Lehet, beszerzek neki egy rudat a szobájába :wink: :lol: .
Kép Kép

Na most megkaptátok :twisted: , jó sok lettem :oops: ...
dettyk

Jó reggelt!

Képek nagyon jók!

Láztalanul ébredtem, talán megmaradok :wink:
Vendég

Jó reggelt :D

Milyen csodás képek :D
Emma gyönyörű, a második a kedvencem
Rugó kis huncut haramia csodás szemekkel.
Ha ilyen csodás lislegény jött volna locsolkodni mint Ádó akkor tuti nem hervadtam volna el :wink: :lol:
Ildike kis energiabomba :lol: Panka csúcs, mint mindig
Vikdant meg alig ismertem meg. Helyes kispasi :D

Panndi ez rosszul hangzott :(
jobbulást neked+++++++++++

Dettyksose sok :lol:

:arrow: mert cica ezerrel mászik rám. Ma nyilván extra anyás.

pusszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Na, képzeljétek, ma fél hét előtt kelt Rugó :?
Viszont ma mosott fogat tejfogkrémmel először. Biztos lenyelt egy csomót, de olyan lelkesen csinálta :roll:

Játszóteres képek nagyon jók!
Vikdan tényleg megnőtt :shock: A többiek is bájosak. Biztos jó kis program lehetett :wink:

Megyek, mert még tart a reggeli rutin :arrow:

Kép
vindolanda

Niki, akartam kérdezni, az angol kórházakban is zöld hajnalban keltik a betegeket, nehogy ki tudják pihenni magukat?

HOgy én ezt hogy utáltam mindig :roll:

Kép
vindolanda

Jo reggelt, egy ujabb nap kipipalva.... :roll:
Vindo, eloszor is kerdesedre valaszolva: itt nem a korai keltes a divat, viszont: tegnap masodszor fordult elo, hogy ejjel negyed egykor csinaltak az utolso routin check-et (vernyomas, lazmeres.... :shock: ) par nappal ezelott pont ugyanebben az idoben lattak jonak, hogy behozzak a vastablettamat...alig voltam ideges... :evil:

Panndi, hurra, gyorsan kell most meggyogyulnod.... :!:

Dettyk, szuperek a kepek, Ildike haja... :lol: , rudtancos Panka... :lol: , Vikdani tenyleg nagyon helyes nagyfiu...es hogy a nagyfiad milyen jokepu!!!!
Vendég

Sejtettem én, hogy csak mi keménykedünk itt a korai keléssel :roll: Lehet, mégis át kellene települni.

Otthon versenyt söpörnek a ház előtt hajnal ötkor :wink: Itt meg furcsán néznek, mikor pizsamában kirohanok a kajáért tízkor 8)

De azért az éjszakai vastabletta is érdekes :D

Épp most jöttünk kintről, sikerült Rugó mellett befejeznek a kavics közül a gyomok kihúzgálását. Büszke vagyok magamra :mrgreen:

Kép
vindolanda

befejeznem, nem befejeznek...

Lépek teregetni :arrow:

Kép
vindolanda

Ilyen hülyeséggel oldalt kezdeni :shock: Jött a szippantós :arrow:

Kép
vindolanda

Csajok..ezek a képek....annyira édes gyerkőcök...

Ádi: nagyon kis elegáns...a szőke fürtjei meg...:-)

Ildike, Panka, VikDani: nagyon édesek..látszik milyen jól érezték magukat! Ildike jól feltöltődött, Panka kis husika függőleges rúd :-), VikDani.nagyon helyes lett!

Fodrászon túl

Engem vágtak festettek....Emmát felkészítettük hogy megyünk..nyisz nisz lesz...már nagyon várta...persze mikor a kendőt tette volna Csilla anyakába..na akkor elszakadt a cérna..utánna már hozzá sem érhetett....engem becsavart...majd mivele a forgósszék etszett neki, beültettem és közben nézte hogy a mésik néniek mossák a haját, meg nagyit felhívta telefonon......olyna jól sikerült a figyelem elterelés higy le tudta végni Csill a a fodrász a haját....

:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Hűha, nagyon ügyesek voltatok a fodrásznál. Biztosan nagyon csini Emmácska az új frizurájával, bár hosszú hajjal is édes volt. Teszel majd képet?

Vindo!
Igen, készültek tojáskeresős képek, ha feltöltöm a gépre majd rakok fel.
Mi ma majdnem 8-kor keltünk. Nagyon ritka. Általában 7 körül szoktak. az éjszaka persze nem volt tökéletes.

Niki!
Éjjeli gyógyszerezések. :twisted:
A külön szoba azért jó, nem?

Vikdani tényleg tiszta nagyfiú. A csajok is jók nagyon. :)

Panndi!
Remélem mára már kutya bajod nem lesz. Jó jel, hogy láz már nincs.

Irina!
Hát Ádi kész úriember azzal a nyakkendővel. :) Nem is tudtam, hogy nyakkendő is van kis méretben.

Nagyon büszke vagyok a gyerkőkre. Ma először mentünk le szépen hármasban együtt gyalog a lépcsőn az emeletről (igaz, hogy csak az elsőről, de már ez is nagy szó) és természetesen séta után vissza. Lépcsőzni lépcsőzgettek már, de soha nem volt eddig szinkron köztük. Hol egyik nem akart, hol másik, hol az egyik felfele akart menni a másik lefele, de most végre egymásrahangolódtunk. :) Nagyon jól viselkedtek a babakocsiban, nem volt lázadás, hogy ki akarnak szállni és mikor vége volt a sétának, akkor sem hisztiztek. Ha ezt megszokjuk, megpróbálunk majd hármasban a játszótérre is eljutni.

Szép napot!
Gica

Kép
gica1

Helló!

Vagyok-vagyok. Csak olvasóban 8)

A nagy géphez ritkán kerülök,a laptop patronját,meg sikeresen eltörték a gyerekek.igaza apa megcsinálta,csak most az van vele, hol van net hol nincs.tök jó megnyitok egy oldalt és elmegy a kapcsolat,utána meg már nem ismeri fel a gép a patront stb. tökre idegesítő inkább nem is netezek. :x

Megcsodálom a képeket,elolvaslak bennetek és ennyi.

Niki:
gyorsan elmegy ez a 2 hónap meglásd. :) legalább kipihenheted magad,a nagyfiú érkezéséig :wink: nem semmi az éjjeli vastablettás ügy,no meg a vérnyomás mérés sem :? hát igen itt kivágják az ablakot 5kor ébresztő felkiáltással egybe,azt jó napot.

Panndi: vákumos átmosáson voltál vagy hogyan mondják? bakker arc üreg gyulladásod van remélem nem,mert az nagyo nrossz.pláne így a vége felé épp elég bajod van. de most már jobban vagy ez a fő..:) és képzeld,hogy van aki többször csinálja otthon a gyerekének ezt,te legalább már tudod milyen érzés,milyen?kellemetlen?

Vido:szippantós kocsit már rég láttam. :) kinyifant a csigám képzeljétek,mi lőtte azt is.van egy púpos guppim is,nem értem ezeket már. na de anyósodon is kiakadtam :shock:

Képek nagyon tutik.. :)

Most ennyi megyek Beniért..:)
varga tünde

Halihó,
hát oltári ez a képsorozat, Dettyk, köszönjük szépen! Ildike, Panka és Vikdan - nagyon jó a kis tündéreket és a tündérfit együtt (és külön-külön látni). És anyukákat is láthattam, juhé :-)

Niki: no, nekem meg a Fools and horses ismeretlen teljesen, úgyhogy majd ráhajtok :-) French and Saunderst tényleg nem szabad kihagyni, egy csomó cuccuk van fent a Youtube-on is. Különösen ajánlom a Cher- és Catherine Zeta-Jones-paródiáikat ;-))))

b]Gica: [/b]hát én lenyűgözve figyelem, hogyan tudsz két egyidős picit menedzselni. :shock:

Ádi és a nyakkendő: egy gyerekturiban találtam, nem volt szívem otthagyni. Mondjuk jó lesz Ádira még vagy 5-10 évig biztosan ;-) Azért próbáltuk laza rockosra venni a figurát, pl. betűretlen inggel operáltunk, mint a Faith no more énekese pl. az Evidence-ben. Ha jól rémlik.

Ádi most kapta meg az első kullancs elleni védőoltást, még kétszer kell majd ismételni.
Jut eszembe: KISPOCC?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No, megyek én is enni-dolgozni.

Kép
Kép
irina

Ja még valami (2 valami): Vindo:

Az óriási Spongyabob ajándék volt még évekkel ezelőtt a barátnőméktől nekünk. Ádi nem Sb-rajongó, igazából semmiért nem rajong, pár másodpercig néz bármilyen rajzfilmet, igaz, sokszor meg tudja nevezni, kikről van szó. :-)

Ez kicsit off lesz:
Gender: én egyetlen ilyen konferenciasorozaton voltam (2-szer), aztán szülés stb. miatt 2 évet kihagytam, idén ismét mennék, de elég nehéz olyan nyelvészeti témát találnom, ami pont passzol a témakörbe és meg is tudom csinálni. De nagyon élvezem mindig az ilyen női konferenciákat, remek a hangulat, semmi feszkózás, meg akadémikus szenvelgés.
Hátha érdekel, feltöltöm odaátra a jel. lapot (ápr. végéig kell absztraktot küldeni + jelentkezni)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Teljesen elvesztettem a fonalat, azt látom, hogy Panndi beteg, jobbulást! Meg, hogy Nikivel van valami... de mi??? Neked is jobbulást!!!
Anyunál olyan pici a monitor, hogy képtelenség volt olvasnom, most meg már Szeli mindjárt ébred, aztán megyünk boltba...

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi, Irina, megnézem, hol tudnám a témámat beleszuszakolni :wink:
A betűretlen ing nagy királyság, Gábor is mindig úgy nyomta a falusi lagzikban :lol: Ádi is laza benne 8)

Na, végre, Tünde, Te is megkerültél :wink: Szegény csiga. Az enyémek bezzeg nem halnak meg, pedig szívesen venném, ha nem kellene naponta szedegetnem őket.

Gica - érdekes ez a lépcsőzés. Nekem egy gyerekkel sem megy. Rugó öntörvényűen mozog, eszében nincs utánam jönni. Lehetetlen vele sétálni :roll:
Két gyerekkel biztos egy csomó olyan problémába ütközöl, ami nekünk evidencia lehet :roll:

Kaqk - milyen lett a hajad színe???

Silka, Nyerkit, Viranka, Maggie is eltűnt...

Kép
vindolanda

Gica: dejó! nagyon ügyesek a gyerkőcök! Nem semmi két gyerkőccel egyszerre..néha emmát sem érem utol hát Te ha ketten háromfele szaladnak?????

Vindo: szin még maradt! Csak a tövét festeték...+ levágták

majd csinálunk képet csak lemerült a fénképezőben az elem! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Látom a vászoncipő a téma, illetve volt a múlt héten... :? Ma én is vettem a kínaiban egyet Szelinek, jól lesz az udvaron, bár néha szandiban van kint (zoknival persze), azt vettem még a teszveszen, egy alig használtat! :)
Tegnap már szoknyában volt, olyan meleg van! :D

Én a forgalmin buktam meg 1x... :oops:

Csajok! Aki náthás, orra folyik, próbálja ki a Coryzaliát! Szeli egy hét alatt úgy meggyógyult, hogy hőemelkedéssel kezdte, 1 hétre rá meg teljesen szelel az orra még éjjel is, nem kell se szívni, se orrspray-vel fújni bele!!! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Olvasom, hogy nem jó helyen tapad a méhed! Megy a woodoo!!! Minden rendben lesz! Kicsi Rania elhiszem, hogy hiányzik... de rossz lehet... :cry:

Irina! Könyvedhez gratulálok! :)
Ádi tüneményes! :)

Hörcsög! Milyen papír hiányzik még???

Jajj, szegény Petrus!!!
Nagyon szép!

Szelinek levágtam a fru-fruját, hát azt az ordítást... :? Anyu fogta le közben, másképp nem ment...

felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Heniék vajon mikor jönnek haza????

Lányok, Rugó dél óta alszik...

Igaz, éjjel csak hét órát aludt, gondolom, most pótol :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, ilyen maratoni alvasokat Rania is szokott csinalni..Kepzeld, egyszer (azt hiszem olyan 8 honapos lehetett) du hazafele elaludt a kocsiban negyed 3-kor, es reggel 8-kor kelt fel.... :shock: egesz ejjel nem tudtunk aludni, figyeltuk... :roll:

Kepzeljetek, osszefutottam itt a folyoson egy fosulis osztalytartsammal, 2 hetes tulhordasban van.... :roll: Itt ugylatszik nem inditjak meg a szulest ilyen esetben.... :?
Vendég

Vindo Cicusom most ébresztettem fel. 3,5 órát aludt :shock:
pedig Ő éjjel elég türhetően aludt most.
Mondjuk tegnap elég rosszul :roll: meg azelőtt is :roll:

Kibújt még 2 foga. Most már 18 van neki :) Már csak kettőt kell kiszenvedni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Azt akartam még leírni, hogy Rugó egy nagy kéjenc lett, és a talpát masszíroztatja velem.
Ha beülünk a kocsiba, a cipőjét lerúgja, zokniját leveszi (kis segítséggel), és tartja a csupasz talpait, hogy nyomogassam :roll:

Ma pedig ébredés után levettette a zokniját velem, és az ágyban feküdt, úgy kellett elvégeznem a procedúrát :lol:

Kép
vindolanda

Kejenc Rugo.... :lol: Nagyon edes!!! :D
Vendég

Rugó annyi szép kispasi! :)

Emma gyönyörű! Szupi a cangája! :) Nem csodálom, hogy így imádja mindenki! :)

na, megyek, nem hagy olvasni se...

Jó éjt!

Kép

Kép
regcsiken14

na, még egy kicsit...

Szeli is 3 órát alszik délutánonként, mióta szinte egész nap kint vagyunk! :) Jól lefárad biztos! :) Este se fekszik később.

Gréti nagyon csini! :) Én rendkívül önálló csajszi! :)
Mi is már ruhában nyomjuk! ;) (Mármint csak Szeli...)

Örömmel olvasom, hogy Niki hazamehet... bár még nem értem a végére. Tisztára izgulok Miattad! :roll:

Most már tényleg :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Mi is megvagyunk csak egésznap kint vagyunk.Ma kaptuk meg a 18 hós oltást(karba).A szája szerencsére helyre jött azóta nem volt vérzés egyik ismerősöm javaslatára vettem dologélt ami ilyesmi helyzetekre meg persze fogzásra is jó.

Viranka: Megkaptam a pü-t köszi.Ezer hála érte már továbbítottam is :wink:

Lmóni: 18 fog??? :shock: nekünk kb még ennyi hiányzik :lol: :lol: na jó már csak 15 :oops: Pont ma kérdeztem a dokit hogy nem e gáz hogy ennyi idős és ennyi foga van? Annyit mondott hogy a helyük meg van később jön :roll:

Niki: Remélem hamar eltelik az idő odabent és 3 hónap múlva kb már csak legyintesz az egészre :)

Vindo: Anyósod ultra gáz!!!!! :evil: Teszem fel az enyém se piskóta a szövegével" miért nem beszél ez a gyerek" című dumája.
Rugó lábmasszírozgatása haláli lehet :lol: :lol: :lol: Nagyon jók a képek de te megint lemaradtál róla mikor eteted :D

Kaqk: Mindenképp dobj képet Emmáról! :) Petrát én is vinni akarom de egyszerűen nehezen veszem rá magam :?

Regi: Te is tehetnél képet csini Szelikéről! Sőt mindenki!!! :D

Irina: Annyira szép kisfiad van!! :)

Dettyk: Nagyon jók a minitalis képek! Panka rúd mánia :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: