A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Csöre! Ha kedved lenne csavarogni és nincs hova akkor fussunk össze és kapsz tőlem egy egész zacsi Aldis pelust. Mit szósz? ÁDimnak már totál kicsi a 3-as és Apa megvette még 2 hete (akkor még bakker jó volt! :shock: ). Ráadásul nagy csomag, vagy 60-80 darabos. :?

Csajok! Mindenki hozzon szerintem magának vizet, mert ennyit tutti nem tudok biztosítani (én 4 litert iszok meg egy nap). Aztán ezen kívül valami kevés nasit, rágcsát, de ne sokat mert tutti rám marad.
Aki saját sütit hoz, az kap tőlem meglepi csokit! :wink: De abból se egész tepsivel állítsatok be ok?, mert nem zabanapot tartunk, hanem babanapot. :roll: :lol: Vagy javítsatok ki ha tévedek. :lol:
Mivel összesen 4 székem van és a kinti műanyag székeink még telelnek, a teraszra és a kertbe majd plédeken ülünk ki (adja a Jó Isten, hogy hasonló jó idő legyen :roll: ).
Eddigi jelentkezők (aztán majd még ismételem önmagam azok kedvéért, akik már elutaztak):

IsarEnikő
Kata
Kisbogacs
Hanna
Mágnes?
Sahli
Bálintanyu

Kit hagytam ki?
Majd még jövök, holnap reggel mi is elutazunk, de lesz internet.
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Agybajt kaptam!! :twisted:
Nekiálltam sütni a sütit. a fele hozzávaló már össze volt dolgozva, a lisztet kellett hozzáadnom. Bontom ki a lisztet, és hemzsegtek benne a bogarak! :shock: Kb. 2 hete vettük a lisztet!!! Ott álltam a félkész sütivel, liszt nélkül, az összes szomszéd elutazott...
Hívtam Anyóst, ők mentettek meg egy szeretetcsomag liszttel... Az agyam eldobom, hogy egy új liszt bogarakkal legyen teli!

Ráadásul Apa ma éjfél körül ér haza, a süti sütés csúszott, mire a két gyereket lefürdettem, megetettm,sütit elkészítettem... Hát szakad rólam a víz, és a sonka még mindig fő.... Szabadságra megyek!!! :cry:

Tápszer:
Ha úgy indulunk el, hogy tudom, hogy 3 órán belül eszik,akkor Aventes termosztáskába teszem. Ez addig melegen tatja.
A többit pedig én is úgy csinálom, hogy viszem a forralt vizet,meg a tápszert, és bekeverem. Na és van ételmelegítőnk, azzal a kocsiban megmelegítem.

Megkaptam ma a Felicitas kupont :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Nagyon édesek voltak a picik a talin!!!

Cumisüveg: nekem sem volt hajlandó Julcsi elfogadni a cumisüveget, de próbálkoztunk. Nekem is, Katához hasonlóan reggel van viszonylag bőven tejcim, estére pedig gyakorlatilag teljesen elfogy, ezért este kapja meg a reggel lefejtet. Az Aventes cumisüveget Julcsi egyáltalán nem fogadja el, egy noname jött be neki végül. Az esti lefekvés előtt viszont kizárólag a cici jó, úgyhogy az már inkább csak cumizás.

Ujjszopás: nekünk is a középső és gyűrűs ujja együtt a menő, néha a mutató is bejátszik. A hüvelykujját még egyszer sem találta meg.

Férjem munkahelye: az elmúlt hónapokban a fizetés néha csúszott 1-2 napot, de ahogy a megbízók fizettek, megkapták a dolgozók is a fizetést. A gond az volt, hogy most már a megbízásokat is visszamondták. Bízunk a szerencsében.

Mindenkinek jó húsvétolást kívánok!

Kép
petne

Bence az ujjszopást sem aprózza el.. ő az egész öklét begyűri a szájába hangos cuppogásokkal... Van, hogy a kettőt akarja egyszerre, de olyankor félrecsúszik, és jól fejbekólintja magát... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! A talira hozod Annát is?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ujjszopi: Saci a középső-mutató kombinációval nyomul :) de az egész ököl is befigyel néha :) hüvelyk az ritka, de nem példanélküli...

Kriszti: hű, erre nem tudok magyarázatot, de nem hinném, hogy bármit is rosszul csinálsz... vannak babák, akik többet buknak. Saci nem bukik hason, igaz, nem nagyon mocorog, ami felkavarná :roll: Viszont, ha nagyon kapálózik (háton v. hordozóban), és felemelem, akár 3 órával evés után is képes bukni.

Barti: aranyos vagy, de sajnos nem hiszem, hogy a közeljövőben újra feljutok Bp-re :( a két nagy rendesen betáblázza a napjaimat, amikor itthon vannak. Jaj, akkor tegnap is kicsi volt, amit adtam?

Mágnes: uff, nem semmi! Olyan pici barnák? Nekünk a gyerekek zizijét lepték el, igaz, már itthon :evil: de ha 2 hete vettétek, az már a boltban olyan volt.

Csajok, úgy néz ki, húsvétig én is elköszönök, holnap bevásárolunk, majd hazajönnek a nagyok... utána Anyósékhoz megyünk... Mindenkinek boldog ünnepet kívánunk!

Csöre
csöre74

Ujjszopás: Nálunk már nagyon rákapott a hüvelykujjára.

Mágnes, az én tesóm 8 éves koráig szopta az ujját és akkor még Bécsből hoztak neki ujjra kenhető cuccot, és azzal leszokott, de szerintem 2,5 évesen még ne szoktasd le!

Kriszti: Nálunk is ez van. Kaja után 1 óráig bizti nem is próbálom, de ha sokat evet akkor kettőig és még van, hogy ilyenkor is visszajön! Szerintem a mi babáink jobban bukósak sajna :(

Tali: Ilyen az én formám, már elígérkeztem, csüt-re babanézőbe, de ha át tudom rakni szólok és megyek!

Kellemes Húsvétolást Mindenkinek!

Kép

Kép
lucus16

Lányok, szokott valaki kenyeret sütni? Nincs valami tuti recept, módszer? Találtam a neten sokat de olyannak állnék neki amit már valaki csinált...legalább egyszer:-)

KépKép
peni

Sziasztok, bocsi, hogy eltűntem, de ilyen szuper időben inkább az udvaron vagy az állatoknál vagyunk fönn.

peni
Nekem van itthon kenyérsütő gépem és rendszeresen használom.
Én finomlisztet és szoktam venni többmagos kenyér lisztet és ennek a keverékéből készítem.
Ahogy én csinálom. (már nem igazán pohárban méregetem a lisztet mint az elején).
300 ml meleg víz.
Egy kb ujjnyi vastag szelet kocka Rama.
400 g finomliszt, 170 g ez a többmagos liszt.
Amit adtak a sütőgéphez mérőkanalat abból a cukor 2 nagyobb mércével, a só a kis mérvével.
én por élesztőt használok abból kb a felét rakom bele.
És vettem sikért abból 2 1/2 a kisebbik mércével.
A kisebb adagosra szoktam állítani a gépet 1,5 és a közepesen barnuljon.

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET ÉS SOK LOCSOLÓT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!
manocskak

Köszi Móni!
Jó a recepted, ki fogom próbálni. Mondjuk kenyérsütő gépem nincsen...tavaly ősszel építettem a kertbe egyalföldi búbos kemencét, abban akarok kenyeret sütni de nem tom, hogyan kell :oops: .
HOlnap lesz a kenyérsütős nap, vettem többféle lisztet, élesztőt bőven, úgyhogy addig csinálom még jó nem lesz!
Mi az a sikér??-bocs, ha baromságot kérdezek de nem tudom mi az :oops: .

KépKép
peni

Mági: Én is jártam már így liszttel. Vettem azóta a kamrába ilyen lisztmolyra való csapdát......na egyet nem fogott el a csapda viszont azóta nem láttam lisztmolyt meg bogarat sem. Lehet hogy meglátják és megijednek?? :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni

Most ahogy így leírtam, hogy lisztmoly elbizonytalanodtam hogy vajon így írják-e......mármint a molyt....de ha sz@rul írtam is értitek miről van szó :wink: . Még jó, hogy nyelvészetből diplomáztam.....

KépKép
peni

Peni! Igazi kemencében próbáld ki a krumplis kenyeret. Mi annak idején otthon mindig olyat sütöttünk, sokáig eláll és finomabb a kenyér tőle. És élesztő helyett a kovász jobb! Ha tudsz valakitől kérni a szomszédból, akkor azzal, hanem az elsőt megsütöd élesztővel és a nyers tésztából egy gombócnyít beteszel a hűtőbe. Legközelebb már nem kell élesztő, ezzel sütheted.
Talira jössz te jövő héten?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hoztam pár képet a gyerkőceimről! Kép

Kép kócosan

Kép én is ügyesedem már!

Kép fürdés

Kép így találtam ma

Bocsi ha sok voltam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Csajok,én baromsági érdemrendet kaphatnék :lol: Tegnap éjszakára beáztattam a sonkát,babot, ma reggel megfőztem a sonkát, hagytam szépen kihűlni,este jövünk haza, megpucolom a zöldséget, Apa közben kérdez,hogy 'ezt' kiöntheti-e,mondom igen és mire felkaptam a fejem, akkor vettem észre, hogy a sonkalé már a mosogatóban figyel...bakker...van még egy sonki, úgyhogy kezdem ma előlről :twisted:

Bartika: oks, kitalálok valami sütit!!! Szerintem baba-zabanap lesz :lol:

Kriszti: nem tudom, Martin hason nem bukott még,háton viszont Sacihoz hasonlóan a nagy mocorgásban több órával kaja után is képes! Ma ráadásul elég bukós napunk volt...nyüszög szopinál, felemelem óvatosan büfizni,egy jó nagy kortyot visszaküldött...

Mágnes: durva a list-sztori!

Enikő: csodaszépek a kandúrkáid! Leventének micsoda kék szeme van!!! :D Újabban Martin is így befordul az ágyban,hajszálra 90 fokot fordul alvás közben :roll: :lol:

Kellemes Húsvétot mindenkienk!!!

KépKép

KépKép
kata8110

BArtika! kérek én is címet! HA megyek akkor mindkét gyerkőccel ha nem gond...

ÉN nem cumisüvegezek ha pótolni kell. Simán megy kiskanállal is az a rettentő mennyiség. Hetente egyszer kétszer kell esténként pótolni kb 30ml-t.
katuska79

Sziasztok!

Boldog Húsvétot Mindenkinek!!! :D

Pótlás: honnan tudjátok, ha pótolni kell? Még sose pótoltam, bár néha már aggódtam, de cici váltásokkal és némi időráfordítással eddig még mindig megúsztuk. Gondolom, elfogy egyszer a szerencsém... de honnan lehet BIZTOSAN tudni, hogy pótolni kell? És honnan tudjátok, hogy mennyi hiányzik?

Cumisüvegek: mi is most több fajtával próbálkozunk- bár tudom, hogy nem arról van szó, hogy nem tud inni pl. az Aventesből, hanem az, hogy nem akarja...

Megyünk Szentendrére kószálni! :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Helló!
Még mindig vidéken, csak gyorsan bekukkantok!
Barti: Mi is mennénk. Dobsz címet? Az Uzsokinál parkoljak vagy közelebb is tudok hozzátok?

Nagyon jó itthon anyánál. Pihi, jó levegő, sok kaja. Most megyek is.

krisz78

peni
A sikér egy adalék, én ilyen bio boltban vettem. Tök szuper tőle a kenyér.
:D :D

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!
manocskak

Ja, hogy adalék a sikér...hát Móni ezt én nem tudtam:-). Megsütöttem a kenyeret.....hát....még van mit gyakorolni, kicsit ugyan lett a közepe mint a gyurma...sütni kellett volna még asszem. Holnap újra próbálkozom:-).

Kellemes Húsvétozást Nektek!

KépKép
peni

Zitocs! Onnan tudod, hogy pótolni kell, ha a baba evés után is olyan nyugtalan és úgy viselkedik, mint evés előtt. Szóval még éhes. HA elégedett és nyugodt kaja után akkor nem kell neki pótlás. Vagy ha egyre többször fordul elő, hogy evés után akár már fél órával is megint etetni kell. Akkor valszeg kevés volt a tej neki! A legegyszerűbb ha találomra bekevered a pótlást és megkínálod vele. LEhet, hogy csak pár mili hiányzott a boldogsághoz. Én 30-60ml-t szoktam bekavarni így is csak pár kortyot iszik belőle. HA nem vagy biztos benne akkor kínáld meg evés után, hogy kér-e még. Keverj be egy minimum mennyiséget (30ml) és próba szerencse. De amíg nem csap patáliát addig fölösleges.
katuska79

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek.

Mindenkinek kívánok boldog nyulat!

Kép
petne

Katuska: Köszi-köszi a tudásmenedzsmentet :D ! Gondoltam, hogy valami ilyesmi- ha szopi után még nyugtalan volt, kapta a másik cickót, aztán megint az elsőt, ha azt is kivégezte, majd újra csere- végül sikerült eddig még mindig "összevadászni" annyit, amennyi muszáj volt, de a szerencsémnek egyszer vége fog szakadni...

Enikő: Hihetetlen, hogy Milán milyen nagyfiú már! Jó az az ágyból kilógós kép! És Leventének azok a szemek!!!! A Habkirályfiért bolondulni fognak a csajok :D

Szentendre szuper volt, holnap hozok képet :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Lányom azt hiszem végérvényesen hüvelykujjszopó lett!
Ő sajna nem alszik el a mai napig magától (kézben, cicin, menő babakocsiban igen), de ma a kanapén nézte az állatait, közben iszonyatosan szopta az ujját, néztük hogy milyen jól el van!
Aztán egyszer csak így elaludt!! De mivel félig háton feküdt, és amúgy ő így nem alszik, csak hason, kétszer is felébredt, de mindkétszer vissza altatta magát!! És aludt 40 percet!

Zitocs eddig nekem is szerencsém volt, mert én is így csinálom hetente 1-2 szer este, ráadásul ő 4 hós koráig nem kaphat tápit, szóval addig ki kell hogy tartson a szerencsém!!

Kép

Kép
lucus16

Szép jó reggelt mindenkinek, és mára sok locsolót kívánok!

Nekem a Joel nem szopizza az ujját inkább cumizik.
Hála istennek csak szopik még semmi mást nem kell neki adnom.
Képzeljétek tegnap megszületett két aranyos kis gidánk, mind a kettő bak.
Gyönyörű szépek. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
manocskak

Sziasztok!

Boldog Nyulat ismét!

Zitocs: pótlás ügyben csatlakozom Katuskához! Nekem mondjuk nem volt a tipikus 'éhen maradtam' tünetegyüttes,csak tudtam,hogy mennyit eszik általában. Mivel pár hete estére jelentősen kevesebb a tejem, tudom,hogy a 80-100 g nem elég neki, ilyenkorra automatice bekészülünk a tápival és eszik,amennyit kér. Hála,szereti!
Sajna,a Te taktikád nálam nem jön be, vagyis hiába váltogatom a cickót, az a vége,hogy a következő szopira nemhogy több lesz,inkább kevesebb :roll: Teljesen olyan,mintha adva lenne minden nap,hogy van kb. 800 g tejci,azzal gazdálkodjak, ha szopizik is délutánig minden alkalommal 200 g felett, akkor sem termelődik estére csak az említett 80-100 g (vagy esetleg picit még kevesebb :roll: )
És kedvet kaptam a 'Szentendrézésre' fűzöm Apácskát :lol:

Móni: muti képet a kisgidákról!!! Asszem, már most bejelentkezünk Hozzátok egy kis állatnézegetésre,ha szabad,meg ha a gyerkőcök nagyobbak lesznek :wink:

Csajok,aki antibogyót szed, nem lehet, hogy az befolyásolja a tejcit? Olvastam ugyan Spock atyánknál, hogy általános jelenség, hogy estére kevesebb van, csak nekem valahogy a 'krízis' kezdete gyanúsan a bogyó kezdésének időpontja köré tehető... Hasonló tapasztalat esetleg?

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Kellemes Húsvéti űnnepeket mindenkinek.

Kép
andi0716

Sziasztok!
Kellemes ünnepeket kívánunk, már amennyi még van belőle... :lol:

Tegnap járt nálunk a nyuszi, lánykám kapott rucikat, de nem ez érdekelte, hanem a csoki.... :? nem is értem... :wink:
Beninek is jött a nyuszi, ő kapott cumit és előkét.

Mi a Margitszigeten voltunk, és megvolt életem első nyilvános szoptatása :lol: Leterítettem a pokrócot, aztán jött Apa és közölte, hogy a lehető legjobb helyen etetek, 20 cm-re egy nagy rakás kutyasz*rtól..... :?

Ééés... A fiacskám nyúla játékai után!!! :lol: Egyenlőre a játszószőnyegen felakaszott kutyus és bohóc érdekli, na és ha odateszem a kezemet elé, akkor rögtön nyúl utána, és elkapja. A másik tudományunk: hason emeli a fejét :lol: vééégre!

pótlás:
Nem nagyon tudok okosat mondani, tekintve, hogy nekem sűrűn kell pótolni... :? Én akkor szoktam neki adni, ha szopi után elkezd sírni. Akkor tuti, hogy nem lakott jól.

Enikő:
hát a fiaid után olajat fognak pisilni a csajok :lol:
Ha megyünk a talira, és Bartikának nem gond, akkor Annástól

lucus:
mégvárok kicsit aleszoktatással, lehet, hogy az oviig mindenképp, hátha ott elfelejti a szokását..

csöre:
igen, ilyen kis undorító barnák voltak... viszont érdekes módon nem rágták ki a zsákot...

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok,

boldog húsvétot így félig-meddig utólag!

Enikő, gyönyörűek a gyerkőcök! Micsoda kék szeme van Leventédnek!

Bartika, látom alakul a csütörtöki tali! :D Mi is nagyon szeretnénk menni, de tekintve hogy szerdán kapunk oltást, minden az éjszakától függ, úgyhogy biztosra inkább nem mondom :roll:

Egyébként jól vagyunk, most hogy jó idő van, minden nap jövünk-megyünk, nem nagyon kerülök gép elé...most valami csodaálommanó jóvoltából fél 10 óta alszik Levente...Lehet ennyire kimerítette az elmúlt 4-5 nap? Szinte egyfolytában úton voltunk... :roll:

Ééééééééééééés tegnap úgy rendesen átfordult! :lol: (eddig csak az oldalára fordult, de most tényleg, hasról hátra, többször egymás után :lol: :lol: :lol: )

Pótlás: én még sosem adtam, úgyhogy nem tudok hozzászólni. Már én is gondolkodtam, hogy jövök majd rá, ha itt lesz az ideje.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vickybabe 2009.04.13 12:36-kor.

Kép
vickybabe

Boldog Nyulat Mindenkinek!

Enikő! Gyönyörűek a fiúk!

Mi csavargunk folyamatosan.
Holnap oltás. Már előre félek.

Talira megyünk.

Ilyen jó időben irány a szabad Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Viki! Gratula az átforduláshoz!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! Köszi :D :lol: Drukk az oltáshoz holnapra! Olivér is kettő szurit kap?

Kép
vickybabe

Vickybabe: gratula az átforduláshoz!!

Mágnes: Hűű, Bence nagyon ügyes!!!

Móni: igen, légyszi, dobj már képet az állatokról!!!!

Hoztam pár képet, Lucus, van MT-s is!

Kép MT Eperkés

Kép Apró lábak MT-ben

Kép Ez lesz az új avatarom :)

Kép Fodros sapi, lepkés harisnya, kötényruha- jöhetnek a locsolkodók

Kép Jövendő keresztanyámmal...

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Sziasztok!

Mi is most jöttünk meg, nagyiéknál nyulaztunk....ki vagyok purcanva. Zétényem is nyekeg már egy órája a szerencsétlen...egész nap alig tudott aludni a sok unoka csinálta a feszkót, ő meg nem tudott szundítani csak 10-20 perceket.
Most meg visít...gondolom altatja magát a szerencsétlen. -jobb ötletem nincsen!
Ez a húsvéti eszem-iszom nem tett jót nekem (sem, gondolom másnak sem). Holnaptól ideje lesz visszafogni magam megint mert ha így folytatja az időjárás lassan előkotorhatom a bikinit (ami úgysem jön rám :roll: ).
Nem tudom nálatok mi a helyzet de 3 nap itthon lét után az egész ház olyan mint ahová bevágott a bomba. Mindenhol kupi, játék hegyek, a konyhában, étkezőben minden ragad.......agybajt tudnék kapni. Nekiállni sem érdemes a rendrakásnak csak ha majd magam leszek....

KépKép
peni

Zitocs!!! HONNAN A HELLO KITTYS KALAP???? Megzabálom, nekem is kell!!!!!!!! (Vagyis Pötyinek :oops: ).
Na majd bővebben csak szerdán jövök, itt Mamáéknál a nagy pihizéstől nem jutok gép elé, mert egész nap döglünk. Ádi még önmagát is felülmúlja, egész nap alszik. :shock: Lányom meg kint van egész nap a kertben Papával. Szóval igazi pihenésben vagyunk.
Jó éjt mindenkinek!
Barti

UI: Mágnes, már hogy is bánnám, ne viccelj! Katus is hozza Mátét! :wink:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a fiúk nevében is a dicsérő szavakat!

Bartika, ha nem bánod én is elviszem a nagyobbik rossz csontomat is :lol: , ha lesz játszótársa biztos ellessz. :lol:

Zitocs! Viola tündéri!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

Remélem mindenkinek jól sikerült az ünnep. Mi hármasban töltött hosszú hétvégét terveztünk, majd végül vendégeket fogadtunk és vendégségben voltunk :lol:

Vissza még nem olvastam, csak a képeket nézegettem meg (ezen az oldalon) olvadozni.
Ámultam Levente gyönyörű szemein... Viola pedig ebben a kalapban, csúcs! Csatlakozom Bartihoz: nekem is nekem is! :oops: :D

Milánnak és Bálintnak boldog 100. napot!!! :D
kisbogacs

Jó reggelt!
Képzeljétek kicsi fiam hátról hasra átfordult! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szép jó reggelt mindenkinek.

Kép még egyenlőre nincs a gidákról, de remélem hamarosan lesz.
Lenne egy buta kérdésem, már a múltkor sem tudtam, hogy kell képeket föltenni így legyetek szívesek nekem leírni, hogy hol kell és ha kell akkor kicsinyíteni is kell a képet. :? :cry:

A Joel holnap kapja a következő oltást.
Úgy néz ki, hogy a Joelnél beállt egyenlőre, hogy este 8-tól 3/4 4-ig alszik és utána csak 1/2 8 felé ébred.

A nagy fiammal is megjártuk a kontrollt a pulmonológián, hála istennek minden rendben nem kell gyógyszert váltani neki.

kata
Megbeszéljük itthon a párommal, de szerintem nem lesz akadálya.
Honnan jöttök egyébként és mivel?
Majd, üzend meg, hogy mikor szeretnétek jönni.
A prividre, majd akkor megírom a címünket.

Szuper idő lesz egész héten, szombaton fönn voltunk az állatoknál és egy jót piknikeztünk, vittünk szalonnát és hagymát és ott sütöttük meg. Nagyon jól éreztük magunkat. :D :D :D
manocskak

[quote="kata8110"]S írta:kata8110ziasztok!
Csajok,aki antibogyót szed, nem lehet, hogy az befolyásolja a tejcit? Olvastam ugyan Spock atyánknál, hogy általános jelenség, hogy estére kevesebb van, csak nekem valahogy a 'krízis' kezdete gyanúsan a bogyó kezdésének időpontja köré tehető... Hasonló tapasztalat esetleg?

Időbeli összefüggést nem vettem észre, (nem is figyeltem), de nálunk is meglévő jelenség sajnos, hogy reggel még bőven van, délben még van, délután még akad, estére viszont :?

Enikő, gratulálok!
kisbogacs

Tudjátok tegnap nagy szerencsénk volt.
Fönn voltunk az állatoknál, hazafelé jövet összetalálkoztunk egy szomszéddal és egy kicsit beszélgettünk. (kocsival voltunk, a Joelt is vittük).
Jöttünk haza és kint volt az utcán a fiaink és a szomszédnéni és annyit mondtak, hogy neki ment egy autó a fának részeg volt a vezetője. Ha mi nem állunk le beszélgetni akkor valószínű az autó belénk jön.
Még belegondolni is szörnyű, hogy mi lett volna akkor, ha mi éppen akkor érünk haza.
Nem akarok faj gyűlölő lenni, ezért elnézést kérek, de a vezetője az autónak cigány volt.
Valaki hívta a rendőröket 2 motoros rendőr és 4 rendőrautó jött ki, mivel volt valami verekedés is akkor, valaki elmenekült és azt keresték.
Még most is egy kicsit jár az agyam, hogy mi lett volna ha mi ott vagyunk pont akkor, de az égiek vigyáztak ránk. [/img]
manocskak

És még mindig nem jött meg a mensim, már mondtam a páromnak, hogy veszek egy tesztet, remélem még nem vagyok babás.
Bár elég erősen görcsöl időnként a hasam.
manocskak

Helló Kittys kalap: Az Árkádban lévő H&M-ben vettem- én se bírtam ott hagyni :D Ezer valamennyi pénz.

Köszönjük a bókokat! :D

Enikő: gratula az átforduláshoz!

Móni: Rémísztő történet!!! Nem bírom a részeg autósokat! :evil: A kép feltöltése: megállsz ott a kurzorral, ahova akarod a képet, utána a fehér négyzet alatt, amiben írsz, található a Melléklet feltöltése kék színű szöveg, arra kell kattintani. A Tallózással kiválasztod a képet, és rákattintasz a Feltöltés gombra. A kicsinyítéshez nem tudok hozzászólni- hacsak nem Vistat használsz, mert akkor tele vagyok tippekkel :D

Peni:
nyugi, jönnek a nyugodt, dolgos hétköznapok... :cry: :wink: Kitartás!

Tejci krízis: na, tegnap este már én is ott tartottam, hogy tápi vagy fagyasztott tejpótlás... Végül egyik se lett. Nem tudom, hogy tényleg nem volt elég tejem, vagy csak azért nem aludt el, mert egyébként nyüzsi volt... ott feküdt a kiságyában, és röhögött rám... csillogott a szeme- és ÓRIÁSIRA nyitva volt. A cumisüveg nem kellett neki, a cicit meg szívta mint az őrült, de már nem jött belőle... fene se érti. Mindenesetre ma visszaadom a bérelt mérleget- letelt az idő, és tegnap is eljátszotta, hogy minél többet evett a gyerek, annál kevesebbet mutatott...

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Csajok!
Ma jöttem rá, hogy 5 napja nem szedem a fogigátlót! :oops: :roll:
Én beledőlök a fakardomba, ha lebabásodom! Nekem az összes terhességem április 5-6-án fogant... (és most is voltunk együtt akkor... :oops: ) Akarok még gyerkőcöt, de azért kicsit később... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hali Lányok!

Mági: csak nem újabb bébi lesz? :) . Tudod mit mondanak...ha jönni akar úgyis jön:-). Mi sem terveztük Zétényt...dehát így alakult.
Nekem amióta feltették a spirált azóta folyton vérezgetek...azt sem tudom ez mensi-e vagy mi a bánat....de már folyamatosan tart 5 hete....vissza kéne mennem a nőgyógyihoz :roll: .

KépKép
peni

maszatmanó
köszi, de sajnos az a helyzet, hogy nem engedi a képeket föltenni, mert nekünk 10 megapixeles fényképezőgépünk van és arról lett rátöltve a gépre a fotók.

peni
Minden rendben van veletek a majdnem betörés óta?
manocskak

Móni, MÁgi, jön az újabb babadömping? Átírjuk a nevünket 2010 januári kismamikra? :wink:
Semmi felesleges pánik lányok, Peninek igaza van, ha jönni akar úgy is jön, ha nem akar úgyse... tessen végre tesztet venni (Móni!!), és szépen megnyugodni.

Vérzés: megjött e hónap 2-án, majd 12-én (1 napra), majd ma is. Én ettől kezdek a kardomba dőlni... :evil:
kisbogacs

Zitocs, hajrá mérlegtelenítés! :lol: :lol:
kisbogacs

kisbogacs
igen igazad van csak akkor nyugodok meg, ha a kezemben van az eredmény, hogy talán negatív.
De azért, ha kiderülne, hogy mégis babás vagyok nem tudom hirtelen eldönteni, hogy örüljek-e neki vagy sem. :cry: :D
Igaz a párom azt mondta, hogy szeretne még egy kislányt a sok fiú mellé, de nem most hanem később.
manocskak

hát igazság szerint, hamost kiderülne, hogyorgonasíp módra jön egy harmadik, én biztos pánikba esnék... :oops: Lehet, hogy felkérném Gordonkát keresztapunak, akkor hátha támogatna minket anyagilag... Mert egyébként nem bírnánk... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: