Sziasztok!
Először is, köszi Mindenkinek a gratulációt a 4D-s képekhez, másrészt minden pocakos kép nagyon tetszik, szépek vagytok!!!
ancsurti:a sötétre pácolt fenyő nagyon szép, egy ilyen zöldhöz meg egyenesen gyönyörű, de nekünk a hálóban az ágyakon kívül nincsen szekrény, pedig ha lenne én is olyan színűt vennék.
Nálunk is elég kicsi a hely, emiatt kellett így megoldanunk. Légzésfigyelőt vettünk, Angel Care, kipróbáltuk, itt volt egy családbarát, ott is kisbabát vár a pár, és kipróbálta a pasas, ráfeküdt a kókusz matracra, alatta a légzésfigyelő, nem vett levegőt 30 mp-ig, nem jelzett, nem tudtuk miért, mivel ha leszállt akkor jelzett. Megkérdeztem az üzletben, az egyik helyen azt mondták, hogy ilyet még nem hallott, hogy valaki ilyen bolond legyen, hogy kipróbálja, de nem is csoda hogy nem működik, mivel kisebb súlynál érzékeli csak, na ezen meglepődtem, mindegy....másik helyen közölte a csaj, hogy ez csak akkor jelez, ha nem szabályos a szívdobogás, vagy ha leállt

kb. így néztem az már ismét nagy gáz, de mi is vettünk, szerintem én is nyugodtabban fogok így aludni, ha ez van.
hendegabi: jobbulást Nektek! ha nem használtak az alternatív dolgok, akkor csak szedj valami bogyót! Képzeld, le tudtam fényképezni a videóból a képet, de mégsem látszódik a kép, elmenti ugyan de csak egy fekete kocka lesz, miért???
Gabi1: akkor bizti, hogy megfordul a picur, na de van még ideje bőven, nekem meg átlósan fekszik.

igaz a feje lent, de mégsem fejjel lefelé, hanem majdnem haránt fekszik.
boo: nem lehetett semmi ez a lépcsős jelenet, de nagyon ügyi a párod, bár bizti a szükség nagy úr, de gondolom rendesen megijedt. Nálunk is volt már hasonló helyzet apával, csak akkor még nem voltam pocis, és annak kórház lett a vége, igaz nekem az epém okozta. De ez szerintem is vérnyomás lehetett. Édes lehetett a bébid, ahogy reagált a savanyúra

Én első 5 hónapban szinte csak savanyú dolgokat ettem, savanyúkáposzta, savanyú citromos levesek stb., és mikor édes ízeket is belehoztam a kajába, hasonló volt a picurnál a reakció, azért megnéztem volna, a kis pofikáját.
lorca: védőnő az itt van, és ha hozzá járok, akkor ott doki is van, mivel terhesgondozóban fogad a védőnő. De akkor gondolod szembe szálljak vele? igazából én sem értettem, miért nem jó a bp-i lelet??

A dokim azt mondta, hogy ctg-re egyik héten szolnokra menjek, másik héten bp, hogy ne kelljen mindig felautókáznom, bár már inkább úgy vagyok vele, hogy felmegyek oda, nagyon elegem van az itteni hozzánkállásból...
Niki: sajnálom, hogy ismét bent vagytok, de nagyon helyes, hogy így fogod fel, és kitartás, a manókáért!! Ott vagytok a legjobb helyen ilyen esetben

! Ha apa meg ilyen talpraesett, akkor az külön jó, nekem még amiatt is aggódnom kellene.

A párom anno 7 hóra született, igaz 2 kilóval. Igaz most a kislányom 7hósan, még egy kilós sincsen 900gramm kb. Bár tudom ez sem mérvadó, de ne is gondolj ilyenekre, nem jöhet hamarabb még bent kell maradni még, mondogasd Neki, bizti megérti! Én magzatvíz levételkor mondtam manónak, hogy mi fog történni, és hogy ne ficeregjen, és szabályosan húzodott el a tűtől, és nagyon ügyes volt, a doki meg is jegyezte, elmeséltem neki, hogy mire kértem Dorkát, és erre közölte, hogy szófogadó, ügyes gyerek
kicsidodi: nagyon szeretem én is, mikor Dorka ezt-azt itt-ott kinyom. De egyenlőre még csak a fejét tudom megkülönböztetni, a fenekétől, kezeket, lábakat még nem, de nagyon nagy élmény, sokszor csak úgy hullámzik a hasam, vagy, ahogyan Neked is, csak egy dudor kifeszül, zabálnivalóak, én is nagyon szeretem!!
sav: nekem is szokott fennt lenni, és olyankor teljesen tudom mit érzel katy, mert nekem is volt már olyan, hogy szabályosan fájt! Nem is égés, hanem görcsös fájdalom, szörnyű, de a pici nyomja a gyomrot, és emiatt van ez, Renie szerintem jó, de azt bátran szedheted.
biztonsági öv: egyenlőre engem még nem zavar, de a kispárnás megoldás bizti jó, de ha fékezel attól a pici sajna még ugyan úgy megnyomódik. Emiatt is gondolkodom az övterelőn, mivel sokat vezetek, főleg majd most egyre gyakrabban kell feljárni Bp-re.
Ma ha minden igaz elintézzük az apasági nyilatkozatot, megvan a védőnőtől a papír ami kell az önkormányzathoz, utána elhozzuk a komódot, és remélhetőleg össze is lesz szerelve hamarosan, apa 2 óra körül végez a vizsgával, addig elvégzem a bevásárlást, postát, és megyünk babaüzletekbe bnőmmel, aki még most kezd leskelődni a picurkájuknak, kíváncsi vagyok én miket látok meg, ami "feltétlenül" kell.