A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Marci éjjel kettőtől fél hatig ébren volt. :(
Moast alszik.
Enni éppen csak annyit eszik, hogy ne fogyjon.

Beni ma reggel kétszer hányt.

Azt hiszem nem lesz túl jó napunk.
Vendég

Szép napot Mindenkinek!

Nem tudtam jönni, be sem kapcsoltuk a gépet a napokban.
Apa elszaladt a nagyikhoz locsolkodni, utána megyünk kirándulni.

Cat!
Sajnálom, hogy nincsenek jól a fiúk.
Remélem hamar meggyógyulnak.
Marci is beteg?? Azért nem aludt?

Gabi!
Gratula a 3. trimeszterhez!!
Ejha.. telik az idő nagyon.

Asyie!
Jó kis muri lehetett az a kerti parti. Látszik, hogy élvezték a gyerekek, és felnőttek is.

Törpiri!
Meddig leszel egyedül??
Kisfiad? Mikor megy haza? És a párod??
Lilike? Jól van?

Képzeljétek, olyan rendes locsolóim voltak eddig, vag vízzel locsoltak meg, vagy sehogy.. így nincs bűz a kölnitől :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nócika!
Neked is szép hétvégét!!
Remélem már több időd lesz majd jönni.

Zsu!
Nagyon örülök a tesztnek. Jó lesz az meglásd!
És milye szupi, hogy ingyen van!!
Merre vagytok most??
Mentetek kirándulni?

picimami

Szép napot mindenkinek!

Pici..a kisfiam ma jön haza..apa tegnap itt aludt,reggel a lányával hancúroztak a nagy ágyban..annyira édesek voltak...csak dumál neki,Lili meg nagy szemekkel figyeli.

Lili 9-től aludt 1/4 3-ig,erre azt mondja apa,ő annyira álmos alig aludt.Mondom neki,mi lenne ha 3 óránként kéne a lányát etetni????
Reggel aztán bemutatkozott a kisasszony...sirt..szerintem mióta itthon vagyuk nem hallottam annyit a hangját mint ma a reggeli alatt...aztán rájöttem,hogy éhes :oops:
Kicsit elnéztem az órát és nem gondoltam,hogy már evésidő van :oops: :oops:

Cat sajnálom az éjszakákat...Marci olyankor sir is vagy csak nézelődik???
Beni elkapott valamit???Jobban van már?

Tesóm megmondta a lányának (9 éves lesz novemberben),hogy tesója lesz,de közölte,hogy neki lánytestvér nem kell mert azzal majd babázni kell,ő meg azt nem szereti :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Cat, sajnálom az éjszakát.
Nálunk Döme most először megaludta a 8 órát!!! :shock:

Most meg fél órája sír... :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok!
Hoztam képeket:
Kép
Szombat-vasárnap itt volt Zsoltimnak a verseny: Bükk, Bodzás-rét
Csodaszép a kilátás innen!
A kategóriájában a harmadik lett. Nemzetközi verseny volt, még egy kenyait is megelőzött(tájfutó versenyen még sosem volt kenyai, csodájára is jártak. Futni azt tudott, de tájékozódni nem :) :) Kolbászolt is rendesen, nem tudta fogni a pontokat.)
Megvolt a Lillafüredi romantikánk is :D :D :D
Vasárnap Szerencsen voltunk a nagyszüleimnél(szoktuk érezni a csokiillatot, mert szemben az út másik felén van a bonbonos üzem.. :D )
Ma pedig Jávorkúton voltunk, az egész család, plusz a kutyánk...
Úgyhogy nagyon jó kis húsvét volt...és nem bűzölög a fejem sem...

Gabi, Pici, hűha, kevesebb mint 100 napotok van, azt hiszem, innentől gyorsulnak fel az események...
Cat, jaj,remélem, nem vagytok betegek...
Asiye, remek kis délutánotok lehetett a képekből ítélve...
Nemlajos! Döme hogy van?
Törpiri, pihentek?

Kép
arwen***

Na a másik kép lemaradt:
Kép
Itt fut ő! éppen be a célba...

Kép
arwen***

Arwen!

Örülök, hogy ól telt a hétvégétek!

Törpiri!

Látod, mennyire más lett Apa, hogy Lili megszületett?

Pici!

Szerencséd volt a locsolókkal.

Nekem is. Csak Beni és Apa volt. Nekik pedig adtam agy LaRoche Posay termálvíz spray-t. :D Így nincs bűz sem. :wink:

Beninek már semmi baja, legalábbis láthatóan. Nyűgösebb és bújósabb, de csak Apa kell neki.
Kíváncsi leszek a holnapi napra. Először leszünk hármasban.

Viszont Marci egyre kevesebbet eszik. Nem értem. Lenne mit, és mégsem. Csak a létfenntartás. És azt is csak ha ébresztem. Egyébként aludna egyhuzamban 6-7 órát is. És akkor sem eszik többet 80 g-nál. Reggel kipróbáltam.
Vendég

Arwen gratula apának :lol:
Nagyon szép helyen voltatok,irigykedem.

Sétáltunk ma egy nagyon,megleptük apát az új telepen...nagyon örült nekünk :wink:
Most locsolta meg a lányát..szegénykém bűzölög,de ugyis mindjárt megyünk fürdeni.. :lol: :lol:

Cat én sem hittem volna,hogy ennyit változik,néha még félek,hogy ez csak átmeneti..remélem nem.De anyósomról szó se esik,még az unokáját se látta élőben :roll:
NEm is tudom mit szólt hozzá,pedig annyira megkérdezném,de inkább hallgatok,mert nem tudnám finoman megfogalmazni amit gondolok. :oops:

Most olvastam valahol,hogy mi a gond ha ennyit alszik a baba és nem eszik,de most hirtelen meg nem mondom hol..majd megnézem az itthoni újságokat.

Jó,hogy Beni jobban van.Most nem is megy bölcsibe??

Nekem is hazajött a fiam,csókolgatja a hugát.. :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat..megtaláltam.

A kórházban kaptam a Babainfo c.ujságot.(áprilisi szám)

"Ha aluszékonynak találjuk ujszülöttünket és nem tudjuk mellre helyezni,nem gyarapszik,viselkedése megváltozott,passzivabbá vált,jelezzük védőnőnknek,gyermekorvosunknak.
Ha egy két evés kimarad szoptathatatlanság miatt hivjunk orvost,mert a baba könnyen kiszárad,valamint ez az állapot súlyos betegség tünete is lehet."

A sárgaság is okozhat ilyen tüneteket,de gondolom azt észrevetted volna...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat, nekem is ilyen volt Döme az első időszakban.
Nem lehet, hogy kaptál olyan fájdalomcsillapítót, ami lassan ürül?

Holnap megint nem leszek, ismét Margitsziget, egy másik topikkal :wink:
Jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nemlajos!

Érezzétek jól magatokat! :)

Cat!
Tényleg figyeld Marcikát, és ahogy

Kép Kép Kép
asiye

na ez mi volt??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: mért küldte el, írás közben az üzimet??? :shock: :shock: :shock:

Kép Kép Kép
asiye

Cat! Szóval gondolom a héten megy a doki a kicsihez, szólj neki!

Arwen! Csodaszép helyen voltatok, irigy-irigy, gratula a párodnak, és de szívesen megnéztem megnéztem volna a kenyait ahogy bóklászik a mezőn!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Hazajöttünk nagybátyáméktól.Nagyon jól éreztük magunkat.Fiúk nagyon aranyosan eljátszottak, uncsitesóm kisifa pedig amikor mondtuk,hogy indulunk haza nagyon sirt.Én meg azon sirtam ahogy Ő sirt(persze a hormonok :D )
Képeket csináltam majd tszek fel.

Cat:figyeld Marcit de remélkem csak átmeneti állapot és nincs semmi baj.

Arwen:gratul a párodnak!!! :D

Törpiri:örülök,hogy apa ilyen pozitiv irányba változott remálem továbbra is igy marad.

Én szépen illatozok apa, Márk és a többiek is meglocsotak :D
Lassan meygek is fürdeni.
Vendég

Sajna nem tudom feltenni a képeket a gépre.Mjad holnap is megpróbálom.

Szép estét mindenkinek
Vendég

Jó reggelt!

Mi szépen elaludtunk apával..
Dehát egész éjjel, romantikáztunk.
(Szegény Dalma) :oops: :oops: :oops: :oops:

Tegnap Lillafüreden voltunk, sétáltunk, csónakáztunk.
Mindenki látványosan megbámulta a pocakomat. :shock:
Pénteken vettem egy sötétkék passzos, pólót, ami nagyon kiadaja a pocakot.
Az oldalán strasszkövekkel van kirakva tengerész minta. Nagyon szép. És kényelmes.
Most még hosszú nadrággal, paszossal hordom, de keresni akarok hozzá valami gumis derekú, rövidet is.
Voltunk moziba. Majd hazajöttünk és ágyban kötöttünk ki.
Ma megyek orvoshoz délután.
Kicsit izgulok, már olyan régen láttam őt.

picimami

Arwen!
Gratulálok a férjednek. Nagyon ügyes!!
Örülök, hogy ilyen szép hétvégétek volt!

Törpiri!
Remélem párod ilyen rendes marad veletek. Megérdemelnéd nagyon.
Anyósról ne is beszéljünk.
Soha nem kérdez Dalmáról, nem érdekli mi van vele, velem.. csak a fiát nyúlná le állandóan.

Cat!
Remélem Beni már jobban van.
Aggódom Marci babáért. De biztos nem lehet semmi komoly.
Te ügyes vagy. Figyelsz rá.
Ilyenko lehet adni már neki inni más folyadékot? Anyetejen kívül??
Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek.

picimami

Sissi!
Nagyon várom a fotókat!
Jó éjszakátok volt?

NIka!
Merre vagy?? Olyan régen írtál.
Hogy telt a húsvét nálatok?

Asyie!
Jobban vannak már a gyerekek??

Nemlajos!
Szép napot nektek.
Remélem jó időtök lesz.
Itt most elég hüvös van. :shock:

picimami

Jó reggelt mindnekinek!

Marci este 11-től reggel 7-ig aludt. :D Kipihent vagyok.

Beni tegnap este azt mondta, hogy ő nem beteg, jó a pocija. Kért enni. Annyit evett, mint előtte 2 nap alatt összesen.

arci miatt már nem aggódom túlzottan. Holnap megyünk a dokinénihez, majd mond valamit. Szerencsére ő sem az az aggódó típus.
Valószínűleg Benire ütött és nem viszi túlzásba az evést. Remélem csak erről van szó.
Egyébként tegnap óta olyat teszek, amit Benivel soha, mérem mennyit eszik.

Egyébként kiszárdsá nem fenyeget, mert megvan a napi minimum 4-5 pisi-kakis pelus, és a kutacsa sincs nagyon behorpadva.

Aki nem tudná: beorpadt kutacs kiszáradás veszélye, kidudorodő lázé vagy egyéb betegségé általában. Szerencsére eze nagyon jól jelzi a baba állapotát.

Ha lesz időm teszek fel tegnapi képeket. De nem tudom ikor, mert Benivelfoglalkozni kell majd. Nincs itthon Apa.
Vendég

Sissi!

Örülök, hogy jól telt a hétvégétek!

Pici!

Éjszaka... irígy. :oops: :oops: :oops: :wink:
De majd eljön a mi időnk is. :wink:
Ja és a lillafüredi romantikázás miatt is irígy vagyok. :oops:

Asiye!

Mindenki teljesen meggyógyult nálatok?

Nemlajos!

Sajnos nem volt idő a fájdalomcsillapítóra szülés közben. Én is gondoltam rá, hogy ettől aluszékonyabb, de nem lehet.
Viszont most nem alszik. Itt morog mellettem.

És ahogy hallom Beni is ébrdezik. Mennem kell.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Örülök, hogy jól érezte magát mindenki a hosszú-és igen szép hétvégén!

:)

Sajnos nem sok időm van ma, mert elég lusti voltam a pár napban és összetornyosultak adolgaim. szerintem csak délután vagy este tudok jönni, addig is írjatok sokat, hogy legyen mit olvasni!!! :)
és sok -sok képet rakjatok a gfyerekekről!meg persze magatokról is! :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Cat!
Örülök, hogy jól vannak a fiúk.
Lehet ténylag csak annyi, hogy kevesebb étkezésekkel is jól el van Marci baba.

Képzeld, úgy döntöttem, hogy a 30. héten még elmegyek Gasztonyihoz.
Szeretnénk még menni 4d UH ra, látni őt.
De akkor már ha fizetek érte, olyan helyre megyek ahol szakorvos is megnézi, minden ok e a kicsivel.
Szerintetek??

picimami

Pici!

Menj!
30-32. hét környékén eleve van kötelező UH. Jó, ha ő csinálja.
Vendég

Cat!
Én is így gondoltam!!
Már egész megszerettem azt az orvost!!
Úgy hozzá szoktam. :D :roll: :wink: :wink:
Ma kérek is időpontot majd hozzá. :D

picimami

Sziasztok!

Utólag is boldog Nyuszit mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi péntek este átmentünk Battára öcsémékhez, ott megvacsiztunk sógornőm szüleinél.... olyan aranyosak voltak.... volt fini Hortobágyi húsos palacsinta (iiiiiiiiiiiiiiiiiiimádom Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ), hagymás krumplisali (iiiiiiiiiiiimádom Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ), sajtos rúd, kókusztekercs.... szóval minden, ami szájnak ingere Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Aztánszombat reggel elemntünk anyuékhoz Szolnokra. Anci csinált fini husi levest, Hortobágyi pali, töltött káposzta, csomó süti. Aztán api csinált fini gyümifagyit. Aztán sógornőmmel elmentünk shoppingoltni, majd haza aludni.
Vasárnap reggel mentünk Debrecenbe, megnéztünk a rokonokat, megebédeltünk egy csárdában (az egész nagy család), aztán elmentünk unokatesómékhoz, kaptam tőle, kézi telszívót, meg gépit is, pihenőszéket, hordozót és játszószőnyeget, meg magzatvédő övet kocsiba. Majd teszek képeket, ha lesz egy kis időm.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Örülök, hogy jól telt a hétvégéd!
Nagyon hiányoztál ám!!
Kicsi ebihalad?? Jól van?
Sok pocaksimit küldök neki.

Nócika!!
Hiányzol ám! Mi van veled?

Afra!
Te jól vagy??
Mikor jöttök újra magyarországra?

picimami

Afra!
A Kombinált tesztel is a Down-kór jelenlétét vizsgálják vérvételből és ultrahangból.

Törpiri!
Nagyon édes Lili baba:-))))))
És ahogy mosolyog..... hát attól elolvadok:-))))
Gratula tesódéknak!!!!!!

Cat!
Milyen nagy fiú már Beni!!!!!És hogy segít anyának mindenben:-))))))
Marci meg egy mini angyalka:-)))))

Nika!
Gege meg olyan huncut:-))))
Viccek: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))

Asiye!
Nagyon jók kettek a képek!!!
Ha jól látom, mindenki nagyon jól érezte magát!!!!!! Nem is csodálom, hogy elfáradtatok!!!!!

Arwen!
Nagyon szép helyen volt a verseny!!! És gratula Zsoltinak a 3. helyért!!!!! Nagyon ügyes volt!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Ebihal nagyon jól érzi magát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa már Búvárbékának hívja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg Picikének..... képzeljétek, reggel vissza jött az ajtóból és megsimizte a pocimat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Mindjárt készülődünk a szigetre :roll:
Zsu, bakker, jól szétvan a család, bejártatok ungot berket! :shock: Te eredetileg szolnoki vagy? :shock:
Csak mert "udvaroltam" oda, elég sokáig :wink:

Pici, Gabi
, jézusom, mindjárt babáztok! :D

Cat
: koktél-injekcióra se volt idő??? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zsu!

Jó kis hétvége volt. Nem unatkoztatok.
És a hortobágyi húsos palacsintát én is megenném.

Nemlajos!

Nyolcra értünk be a kórházba.
Fél kilenc után kezdte el bekötniu az EDA-t a doki, de mire a próbaadag lement, ami nem igazán csillapít fájdalmat, addigra már késő volt bármit csinálni. Elvégre negyed tízkor már kint is volt Marci.
A végén kapatm egy adagot, a varráshoz és tisztításhoz... De akkor Marci már kint volt.
Vendég

arra emlékeztem, hogy EDA-ra nem volt idő, no de azt hittem, a protokoll az, hogy EDA előtt a koktél (mint ahogy nekem is volt, bár sejtettem, hogy csak az EDA-t akarták megúszni...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok Lányok :lol: :lol: :lol:

Most értem haza a uh-ról, hát a doki szerint tényleg két héttel kisebb Mira igy majd 4 hét múlva kell mennen uh-ra. A doki (uh-ás) nem is érti, hogy miért nem vette figyelembe a dokim a 19 hetes uh-t, mert őt is kisebb volt. :cry: Igy most vagyok 26 hetes 4 napos, pont mint Picimami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Át is javítom a vonalzóm mindjárt.

Kép
Kép
minimano74

Ja és már kb. 990gramm a drágám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

sziasztok! Miylen szép nap van ma...biztos kinn vagytok a gyerkőcökkel...
Képzeljétek, június 22-én naaagy zenei élményben lesz részünk! A margitszigeti szabadtérin Loreena McKennitt fog játszani...nem tudom, mennyire ismeritek, kelta, ír zenét játszik, világzenei elemekkel...olyna elvarázsolós zenéje van...nagyon szeretjük Zsoltival, úgyhogy nem volt kérdés, hogy menni kell rá. Ma délelőtt vettem jegyet, hát,hm...borsos ára volt..mégjó, hogy Zsoltim kap kultúrautalványt a cégnél...
Gabi! HOgy lehet hogy elszámolják egy gyerek korát?? Akkor ezek szerint egy időben szültők majd Picivel?
Pici, úgy látom, Lillafüred kedvelt helyszín volt a hétvégén...
Zsu....jó kis hétvégétek volt...nem fáradtál el nagyon?

Kép
arwen***

Nemlajos! nem felejtettem el a dvd-t...csak nem nagyon voltam itthon a mőlt héten...mikor találkozzunk? Nekem péntek jó lenne, de igazodom hozzád...iwiwen írj ha gondolod :D

Kép
arwen***

Arwen, biztos nagyon jó lesz nektek :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ez az elszámolás úgy lehet, hogy nekem nem a menses alapján számolják (akkor már 29 hetes lennék) igy az uh-k alapján nézik, de egyszer nagyobb két héttel egyszer meg kisebb :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Na mindegy majd a dokim eldönti hogy mikor fog jönni a kis Míránk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nemlajos!
Biza, szolnoki csaj vok... 25 évet húztam le ott..... de nagyon örülök, hogy eljöttem onnan.

Arwen!
De nagyon.... most jön ki rajtam. Ahhoz is fáradt vagyok, hogy felálljak a gép elől... de lassan megyek ebédelni és lefekszem aludni is egyet.... no meg tegnap sétáltunk apával majd három órát,és hát irtó izomlázam van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!

Nekem logikus, hogy két héttel kisebb Míra baba, hizen elég későn lett pozitív a teszted. Sokkal jobb, ha az UH alapján állapítják meg. főleg Neked, mert akkor nem csinálják előbb a császárt.

Arwen!

Én nem ismerem ezt a zeát, de jó szórakozást Nektek.
Jelenleg nekem a Depeche Mode koncert kihagyása a nagy szívfájdalmam. Most Marci miatt, három éve Beni miatt nem tudtam elmenni. Remélem lesz még egy koncertjük pár éven belül! Több gyereket ugyanis nem tervezünk.
Vendég

Sziasztok

Hát nem sokan voltatok ma sem...

Most aludt el a gyermekem..ilyen még nem volt,ma szinte alig aludt,de nem sirt csak nézelődött,néha meg szenvedett,hogy elaludjon,de mindig jött valaki.Védőnő,anyukámék...

Elkiabáltam,hogy elaludt...már sir is...itt a keresztlányom is,szóval nem unatkozom :roll:

Na megyek is...majd jövök ha tudok...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat! Nem is csodálom, hogy fáj a szíved...de ők még fognak koncertezni elég sokat...
Hogy van Marci? evett ma rendesen? Beni?

Törpiri! Hú, akkor duplán gyerkőcözöl...amúgy ki lehet már vinni Lilit?

Kép
arwen***

Beninek semmi baja.
Marci nem egy nagyevő...

Tettem fel újabb képeket a Picasara, ha valakit érdekel:

http://picasaweb.google.hu/catherine.hs ... directlink
Vendég

sziasztok nem tűntem el csak egész nap rohangáltunk mert a tetves városban kedden délelőtt nincsen fogorvos írd és mond magánban sem tiszta rühej Gabinak a másik foga is megfájdult reggel város két órán keresztűl kóvályogtunk és mindenhol délután volt rendelés majd hazajöttünk hívtam anyósómat hogy jöjjön le mert ébredés után após nem annyira tudja vígasztalni Gergőt és 13-ra vissza a körzetihez de csajok az vagy 10 emelet magasan van annyi lépcxső van felfelé lényeg a lényeg hogy Gabinak kihúzták a fogát de azt mondta Gabi hoigy ez sokkal "jobb" volt mint a múltkori semmit nem érzett :):):):

cat: képzeld el a gyerek aki a busz alatt utazott és meghalt anyósék sdzomszédjának az unokája volt 18 éves én is ismertem tiszta dilinyós mert szeriuntem tuti be volt állva mert józanul tuti nem utazott volna így :(

nika70
Salgótarján

cat nagyon szupik a képek

nika70
Salgótarján

Sziasztok. Útolag is BOldog Húsvétot Nektek. Nem voltunk itthon mi sem . A héten szabin vagyok igy talán többet tudok jönni.

Gabi: Ezek szerint Míra lesz a kicsi lány neve. szép név:)

Kép
csucsu05

megjöttünk, épp elkerültük a vihart! :shock:
Cat, megnéztem a képeket, szépek vagytok! :D

arwen, nekem is jó a péntek :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Itt vagyok megint egy kicsit...mindjárt fürcsi van...

Nálunk nem esett csak egy kicsit..elötte mentünk le sétálni..amig bent voltunk a közértbe addig esett,de mire kiértünk fel is száradt,ugyhogy nem volt nagy zuhi.

Lánykám addig aludt mig lent voltunk..kb.3/4 órát...mióta feljöttünk megint fent van.
Szerintem valami front lehet,mert nekem meg fájdogál a hasam... :roll:

Arwen..igen már kiviszem Lilit.Ma itt volt a védőnő,azt kérdezte,hogy állunk a szellöztetéssel..mondom neki,hogy már kivittem sétálni is... :wink:

Tesóm volt a dokinál..minden ok..16 hetes...
Azt mondta neki a dokibácsi,hogy ki vagyok virulva :lol: Hát a kórházhoz képest biztos.. :lol: :lol:

Csucsu jó,hogy itt vagy :wink: .

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát csajok bekövetkezett amitől rettegtem.úgy néz ki ugynott nyilik szét a hasam ahol a fiammal :cry: :cry:

Sírok...hivtam a dokit,reggel 1/4 8-ra kell bemennem,de azt mondta ne idegeskedjek biztos nincs nagy baj...
Hát ahogy láttam a tükörbe nem nagy lyuk van,de kezd váladékozni egy ponton..és szinte pont ott ahol a régi volt... :cry: :?

Ha most megint naponta kell járnom kötözésre tuti elapad a tejem mint anno.NEM AKAROM!!!!!!

Bocs,hogy rátok zúditottam,de félek,hogy mi lesz megint ebből.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: