A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Zetibebi: Hú Vera ez nagyon gáz! Nagyon örülök, hogy nem lett semmi bajotok! A kocsi megsérült? Hogy tudtátok kiszedni az autót? Olivér nagyon megijedt? Zéti nem volt veletek? Mostanában amúgy is sokkal parásabb vagyok... én biztos bepánikoltam volna... :oops: Vigyázzatok magatokra mert annyi tapló van az úton!

Kép

Kép

Kép
millye

Hát óriási mákunk volt mert senkinek semmi baja, Oli átaludta, akkor ébredt fel mikor már apa meg a motorosok a kocsit nézték át van-e baja. A kocsi is megúszta, csak a gaz karcolta meg kicsit. Kijönni úgy tudtunk, hogy átvágtunk egy szántóföldön, szerencsére nem kellett emelni. És a még nagyobb szerencse hogy Z anyumnál maradt, nem volt velünk, végülis így nem sérült volna meg, de ki tudja hogy élte volna meg, mi is besz.rtunk, száz évnek tűnt amíg leértünk az aljára és dobáltak a buckák :oops: szóval ki tudja milyen nyomot hagyott volna benne, elég nagy ahhoz hogy megijedjen de túl kicsi elmagyarázni hogy nincs baj és ez nem történik meg mindig. Hú de sz.r volt :oops: :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Átértékeltem a cobra 11-et :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nilabali, nagyon sajnálom, hogy még mindig fájdalmaid vannak, annyira dühít ami veled történt!

Jázmin, ne viccelj már, te is közénk tartozol, amikor van egy pici időd, írj is egy pár sort! Nagyon édesek a képek! :lol:

Minket is elkerült az álommanó ma, talán azért mert Bencus, összeszámolva 11 órát lehúz éjszakai alvásként! Ebből eszünk egyet kb. 3 körül, meg reggel 6-7kor , és reggel 8-9-ig alszik tovább!

Zétibébi, hú ez nagyon ijesztő, jó hogy nem lett bajotok!
zsu83

Zetibebi: Nagyon nagy szerencsétek volt, hogy nem lett semmi bajotok! Ennek szívből örülök és annak is, hogy Oli ezt végigaludta! Úgy látom szeret valaki benneteket és vigyáz rátok ott fent! :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83: Az is lehet, hogy már a holnapi locsolásra gyúrnak a fiaink :lol: :lol: :lol: Nálunk a fiam tegnap 10 órakor aludt el és 6 ig aludt utána evett és még 9-ig szunya volt... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, kíváncsi vagyok a holnapi napra! :wink: :lol:

Ma este mérlegelünk is fürcsi előtt, na vajon meg lesz a 6 kiló már?
Szerdán a tanácsadáson 5850g-ot nyomott Bencus! :)
zsu83

Zsu83: van súlya Bencusnak az már biztos! :shock: én sem panaszkodom... 4 hetesen voltunk mérni akkor 5160 gramm volt a fiam :lol: :lol: :lol: talán jövőhéten leviszem megmérni... én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz holnap... ti viszitek locsolkodni? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

ZVera, ez az egymás kezét fogó kép!!! az ilyenre mondom, hogy ezért érdemes élni! :)
Jaj ez a baleset borzasztóan hangzik! Nagyon örülök, hogy végül nem lett bajotok!!!

Nilabali, jól teszitek, megérdemli a doki!!!

Crocus, Attila nagyon helyes - nekem a morcos kép a kedvencem :D

Jázmin, azért légyszi írj néha, örülünk, ha jössz! :)
(ja és ugyan mi mérlegelünk, de hozzátáplálást, vizet, teát én se adok - meg aztán itt a topikban még senkit nem "néztünk ki" amiatt, hogy valamit másképp csinál, mint a többiek. Mindenkinek megvan a saját elképzelése, és tiszteletben tartjuk egymásét :) maradjon is így, mert ez szerintem jó :))

KépKép

KépKép
stelly

zetibaby: Hál Isten hogy ennyivel megúsztátok.

millye: na álommanó nálunk volt, igaz hogy éjjeli alvás után délelött semmi, de két órai kaja után kivittem, babakocsiban nyomta három órát, után ölben az ebédlőben mert vendégek volt és még egy órát. Semmire nem kelt fel, pedig volt ricsaj rendesen.

zsu: Húúúúúúúúúúúúúúú, a kis fényevő!!!!!!!!

Kép
budabo

Kellemes Húsvéti Ünnepeket a még hátralevő időre!!!

Vera,komolyan mondom iszonyat mázlitok volt!!Szerencsére!
Jázmin, nagyon cukik a csajok! Mivel a kis Bettit lestoppolták, szeretném megcélozni a nagyobbikat (manapság 1-2 év ide vagy oda.:) :lol: :lol: ) , Bogit(ha jól emlékszem) az én fiamnak...... megy ám itt a harc ide-oda :shock:
Ma végre megmértem hosszra is a drágát, hát 2x is nekifutottam, nem hittem a szememnek, 65cm. Azt hiszem holnap is megmérem, hátha mégis elrontottam.Nagyon hosszúnak tűnik,nem??? 52cm volt mikor megszületett, ha igaz, akkor nem is vészes hozzá a 6300 g :shock: :shock: No azért Bencus sem semmi, igaz ZSu?!

TÉnyleg Gabinál én is a kistesó dologra emlékszem utoljára,mi lehet velük?
Tudjátok ki volt még kicsit rég,na nem annyira, de feltűnik: Nicko!?
Holnap itt lesz anyós, így majd beugrálok közétek, remélem sikerül végre dumcsizni kicsit..... :lol: :lol:

még annyit,hogy Andus, amiket Te írtál itt a topicon, az a sok szörnyűség, nagyon sajnálom, szegény SZáva....1x Erik a pincébe gurult le szó szerint, kb 18 fok... :cry: :cry: rohantunk a sebészetre, ill. röntgenre, szerencsére nem lett semmi baja. Mi is nagyon megijedtünk ez már dec.volt 2 éve, de még mindig beleborzongok....ha eszembe jut. Kitartás, jobb idők jönnek!!!! :D
Könyveléseddel hogy állsz? Én még mindig majdnem ugyanúgy :twisted: :twisted: :cry: Na majd holnap. Érdekes mindent holnap akarok!?
puszi Nektek

ui: MIllye, baromi ötletes a tojásos kis kép!!!! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Millye hát az tuti hogy fentről valaki lenézett ránk és besegített :roll: ha csak egy vagy két méterrel több követési távot hagy apa akkor meg tudtunk volna állni, dehát ki számít ilyenre...azt hiszem jó lecke volt, számítani kell rájuk. Jaj már eltelt egy nap de még mindig pörög a szemem előtt :roll: ha pont abban a pillanatban apa a tájban gyönyörködik akkor a két motoros...na jó eldugultam. :oops:

Hú Zsu és Millye, szép méretek :D

Mi csak a szűk családban locsolkodunk a fiúkkal, sőt úgy volt hogy vasárnap otthon maradunk de anyósom kölcsönadta a kocsit. (sose szerettem a renaultokat, nem is tetszenek küllemre sem, de a lejtőn bizonyított a clio :D )

Valóban szépségesek a képek az előző oldalon, a morcos Attila nekem is nagyon tetszik :D A csajok is csudaszépek! :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

köszi Hugic az infót!
Pici és nagy is köhögött az éjjel....figyelem hogy alakul napközben. Az az igazság, h a kicsinek nem is nagyon lehet mit adni, ha folytatja,csak doki.....mert Eriknek ilyenkor mindig dr Theiss-et adok, az használni szokott. + mintha ahogy hason aludt Boti, kicsit szörcsögött is, többször felébredtem szörcsire + kicsi köhintésre, na de most meg semmi ráutaló jelet nem tapasztalok,(egyelőre) , valami ötlet valakinek?
Remélem nem fázítottuk meg, nem nehéz,kicsit leizzad azt annyi.,.. :cry: :cry:

Kép
kaandi

Olinak is volt éjjel szörcsi egy pár napig, éjjel többször is leszívtam porszívóval és egy idő után szépen megoldódott magától. Utánaolvastam és azt írták ezeknek a piciknek az orr tisztán tartása elég nátha esetén, persze ha nincs komolyabb gond csak a takony meg esetleg tüsszög mert zavarja hogy tele az orra.
Ha köhécsel is akkor nem tudom mi van. Asszem lehet cseppenteni nekik anyatejet az orrukba és az oldja a cuccot.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétinek én is a lándzsás útifüvet adom felső légúti gondokra és használ, ráadásul Z imádja :D (van benne némi alkohol, de biztos nem azéééért :D )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

köszi Vera,na majd meglátom, lehet, h du elszaladok a gyógyszertárba, ha rosszabbodik a helyzet.De tudod az a fura, h nem is nagyon van a noziba szinte semmi! Lehet, hogy tényleg mégis van valami, aztán azért köhöcsélt kicsit.
Amit én adok Eriknek, abba nincs alkohol!!!???, még a Daninál is anno ezt használtam,mindig bevált, elkezdett köhögni,már nyomtam is a gyerekbe és az esetek többségében elmúlt 2-3 nap alatt. Csodaszer az biztos! :lol:

Kép
kaandi

Sziasztok!

Kellemes húsvétot mindenkinek!

Andus! Szörnyű napotok lehetett, jobban van már Száva?

Kaandi! Nálunk 2 hetesen volt egy nátha, szerintem érdemes megnézetni orvossal, Natasának kellett a köptető, mert ráment a hörgőire a cucc.

ZVera! Sajnálom a balesetet, örülök, hogy senki sem sérült meg.

Kép
mist

Mist köszi :)

Kaandi ahogy szívtam Oli orrát neki úgy szakadt fel egész mélyről, volt hogy szívtam picit, tartottam egy kis szünetet és a második szívásra rendesen hallottam ahogy szakad fel :shock: hihetetlen mennyiségek jöttek le, nem is álmodtam volna hogy ennyi minden lehet abban a pici gyerekben :D Lehet hogy neki is mélyebben van a cucc, nem az orrában. Lehet hogy jól jönne neki is a köptető?

Mist a ti köptetőtöknek mi volt a neve?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jó reggelt lányok!l

Millye, hát nem tudom, hogy tervezte a mai locsolkodást Bencus, de még alszik! 6-kor evett, és azóta alszik! :D
Megyünk ma anyósomékhoz, meg anyukámékhoz, férjem Bencus nevébe is meglocsolja őket! :lol:
Tegnap délután voltak itt anyukámék, hát annyira zabálnivaló volt Bencus, folyamatosan magyarázott anyukámnak! :lol:
Tegnapi mérlegelés eredménye, 5960 g, heti 220 g hízás, úgy látszik kezd lassúlni nálunk is a hízás, de nem is bánom, mert így is vasgyúró már! :lol:

Bogi, ma mentek Szentendrére, vagy tegnap voltatok? Mutatták a híradóba, hogy mennyien kirándultak arrafele!

Kaandi, hú jó nagyot nőtt Boti! :shock: Bencus csak 60 cm, és 57-tel született, de szerintem hosszabb mint 60, csak rosszul mérték!
Remélem nem fázott meg Boti!
zsu83

kaandi: remélem hamar rendbe jöttök!

millye: Álommanó nálad maradt az éjjel?? :shock: 3-6 óra között cuppogás, szipogás, de mindezt csukott szemmel, én meg hülye mert paraanyu vagyok - nehogy megfojtsa magát, amit persze nem tud, legalábbis ezt mondják - hallgatózás, futás a szobába. Reggel 6-kor meguntam, felkeltem, előkészültem kajára, és kisasszony elaludt, nyugodtan, cuppogás nélkül. Nagyon édi, most hogy rájött erre a cuppogásra időnként előadja, pedig nem is éhes. Ténleg nem tudja megfojtani magát és rájön arra hogy levegőt kell vennie??????? Annyira ijesztő amikor kimered a kicsi szeme és kapkod a levegőért :shock:

zsu: Lacus dolgozott tegnap és mondta hogy iszonyat tömeg van mindenhol Szentendrén ők is próbálták kerülni a Skanzen környékét. Oda akartam ma menni, de mondta hogy NEEEEEEE, mert sokan vannak, lehet hogy Visegrád lesz belőle, de barátnőmék is jönnek vagy mi megyünk, úgyhogy lehet hogy semmi. Ti mentek rokonokon kívül vmerre?

Kép
budabo

Vera, én csak most olvastam h mi történt veletek... Örülök, h senkinek nem lett semmi baja!!! :roll:

Teszek fel egy képet nektek a kishercegről. :D

Kép nagyobb a csoki mint a baba :D

Kép

Kép
gjéti

Nálunk tegnap 4220g volt a súly, és 56 cm... Nem pici még mindig? :(

Kép

Kép
gjéti

Bogi, nálunk a reggeli etetésnél fulladozott Bencus, olyan mohó volt, és még az orrába is belement a tej! :?
Rokonlátogatáson kívül ma szerintem nem megyünk sehova, férjem nemsokára jön haza, reggel be kellett neki menni dolgozni, egy pár órára! :?
Holnap pedig megyünk le vidékre a temetésre! :cry:

Gjéti, nagyon aranyos a kép! :lol:
Hogy lenne már kicsi Oli, szépen fejlődik, látszik a képen is, hogy milyen kiegyensúlyozott!

Na végre, ébredezik Bencus, biztos készül locsolni! :lol: :wink:
zsu83

Kellemes ünnepeket mindenkinek:) Kép

phpBB: Kép
andrea17

Mist: köszi, még ma kiderül, h kell orvos+köptető vagy sem. Képzeld mióta felkeltünk ( fél9!), még csak nem is szörcsögött,meg nem is köhögött, remélem ennyi volt.! Lehet, h csak száraz volt a levegő v mit tudom én :( :(
Zsu, Bogi, hát én is remélem nem lesz semmi betegség!
Kéz ill ökölrágcsálóg: szeretném kérdezni Tőletek, h nálatok minden esetben éhséget jelez, ha rágja ill szopizza a kicsi kezét, öklét???? Mintha nem mindig arra utalna????!!! :?: :?:
Ma ismét kevesebbet eszik, szinte tömni kell, lehet, h ez is összefügg a kezdődő náthával.... :cry: , VAGY sajnos lehet, h apad a tejem, látszatra legalábbis, mintha nem dagadna már meg annyira,mint korábban. Bár sokszor észreveszem, h talán az étvágya csökkene, mert mikor megszívja rendesen, nyel ezerrel.A franc se tudja.....
Zsu. Neked kívánok holnapra sok erőt, nehéz napod lesz! :oops:

Kép
kaandi

Mist, amúgy mi volt a köptető? vagy valami homeos? mennyi idő alatt jöttetek rendbe??? Hogy evett eközben Natasa?

Kép
kaandi

bocsánat, sokszor annyi hülyeséget írok, na meg kihagyom a mondat felét, elnézést,:
rágcsálóg=rágcsálók :lol:

Kép
kaandi

zsu: hát a te férjednek is jó melója lehet, hogy még húsvétkor is be kell menni. Csatlakozva kaandihoz: sok erőt holnapra.!

kaandi: szerintem nem mindig az éhséget jelzi. Füge két órája evett és tömi az öklét, meg szopizza az ujját, de ha játszol vele el is felejti. :shock:

gjéti: nagyon vagány!

andi:Hanna is nagyon édi!

Kép
budabo

Én is így gondolom Bogi, már volt mikor bedőltem neki, szegény gyerek éhes, nem tápláló a tej stb...........,aztán el kezdtem gondolkodni, hogy nem olyan rég evett stb.... Pl. ma hajnalban biztos azt jelentette, mert nagy cuppogásra ébredtem 4 körül..... :shock: és már régebben evett ugyebár

Kép
kaandi

Kaandi, én úgy emlékszem, Nicko mintha azt mondta volna, hogy hazajönnek húsvét tájékán, szerintem azért nem jön. De az igaz, hogy rég volt már, reméljük, nemsoká feltűnik újra!
Ökölrágcsa: nem csak éhséget jelez nálunk. Akkor is megy, ha fáj a poci (ezt könnyű kiszűrni, mert ha cicit kap, még jobban vonyít - és ez sajna szó szerint...), meg akkor is csinálja, ha nagyon fáradt. Olyankor ha nem sikerül, segítek a hüvelykujját betalálni, és azzal pillanatok alatt elringatja magát. Ja és van még, hogy büfi előtt tömködi.

Oli de vagány :D dehogy pici, ne aggódj, Gjéti! Pont jó :) és a kép alapján a szükséges toka, hörcsögpofi, duci kezecske ott figyel neki is :D

Nálunk új sláger van: tegnap anyósék hoztak egy kis játékot, amit a babakocsira lehet aggatni keresztbe, kis állatok vannak rajta, és ha mozog, akkor csörög. Na ez telitalálat. Egyelőre szerintem nem szándékosan, de püföli a kezével, és nagyon tetszik neki, hogy csörög, meg nagy szemekkel lesi az állatkákat. Most is csak a csörgést hallom lentről :lol:
(majd teszek képet később, most éppen az elmúlt napok videóit töltöm át a fotógépről, az eltart egy jó ideig... :oops:)

KépKép

KépKép
stelly

Na,akkor megnyugodtam, h másnál is hasonlóakat jelez a rágcsa.... :lol: :lol:
Most vettem észre a képeket, nem láttam amikor írkáltam v nem töltött be: de sztem sem picike Oli, Gjéti, tényleg vagány "kiscsávó"! :lol: Jé, Hannát sem láttam, hát de cuki a kis farmer szoknyácskában! Ez az a ruhadarab, amit nekem már biztos, h nem kell beszereznem! :cry:
Mi kaptunk egy nagyon klassz, vagány nacit, ami nem farmer, hanem kord, sötétkék, éppen szárad, ha ráadom lekapom benne majd ducikámat! Aztán jól beszúrom Nektek! :lol: :lol:

Kép
kaandi

kaandi: most is volt ökölrágcsa, és beraktam a rotyiszékbe, ahol perszi ismét alkotott és meg is szűnt az ökölrágcsa.

Kép
budabo

Bogi, már akartam kérdezni, h mi az a rotyiszék??? -talán pihenőszék?- :shock:

Kép
kaandi

Sziasztok!

Én is vagyok, itten a nagy ünneplések után. Két nap vidéken, aztán ma Anyukáméknál... Szombaton a férjem fél rokonsága összegyűlt, kb 15 ember egyszerre, nagyon féltem, hogy a Manót nagyon megrázza a dolog, de szerencsére nem, tegnap este volt egy kis sírás, de nem vészes. Marci egyébként azóta is fejlődött, egyértelműen nyúl a dolgok után, többnyire el is találja őket. 10-20 perceket eltölt azzal, hogy színes tárgyakat elmélyülten tanulmányoz, nagyon édes! :) Pár játékot sterilizálok is, és bevetem őket.

Kaandi: Jobbulást Botinak!! Ma napközben rendben volt?

Zetibebi: Huhh, szerencse, hogy nem lett semmi bajotok, hála Istennek! Új napirend alakul?

Andus:
Milyen magasról esett le Száva? Gondolom volt nagy rémület, örülök, hogy végül semmi baj nem lett. :) Sokat emlegeti azóta? Ő jól áll a Tesójához egyébként, igaz? A képekről nagyon ez jön le...

Jasmin: Sjanálom, ha így érzel, szerintem mi mindig mindenkinek örülünk. Ez valamiért mindig eszébe jut valakinek, holott itt senki nincs kiközösítve, vagy ilyesmi... :? Bármikor tudsz jönni, mindig örörmmel látunk, főleg, ha ilyen gyönyörű képeket hozol a Lányaidról!!! Elképesztően szép szemeik vannak!!! :D

Gjéti: Nagyalvó ( :lol: :lol: :lol: ) Oli nagyon rendben van! Nem tűnik éhezőnek... :lol: (Szerintem Marci kamaszkorában fog leghamarabb 11 órát aludni egyben... :D )

Bogi: Sajnálom az esetet, azóta nem ismétlődött?

Drága Zsuzsi (és még sokan) vajon merre járnak? Remélem nem horroraltatás van állandóan... :?

Mist, én hiányollak, tudom, hogy tavaszi szünet van, de mindjárt vége. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, Hannácska pedig beállhat a farmeros Lánykák közé! Igazán csecse! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kaandi: Nagyon szép mértei vannak a fiadnak! :wink:

Kaandi, Zetibebi:Náthás tünetek kezdetén érdemes neki homós bogyót adni... ami jó az a Sambucus Nigra 5CH és mint -egyik homeós bogyónak sincs- ennek sincs mellékhatása! :roll: Sajnos nálunk is valami vírus van és már a férjem is elkapta a nagylánytól... (a fiam is köhécselt és szipogott, de reggel adtam neki ebből és azóta kopp kopp kopp nem köhögött...de nem kiabálom el...)

Zsu83: A holnapi naphoz erőt és kitartást kívánok! Nem lehet egyszerű! :cry: Szép a te fiad súlya is! :roll:

Budabo: Álommanó nálam maradt... :lol: :lol: :lol: a fiam este 10 órától reggel 6-ig aludt és evett maj aludt még fél kilencig... :lol: Most is alszik... ja és én is csatlakozok a keresztbe fekszek és úgy alszok csapathoz mert reggel így találtam az ágyban:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Jobbulást Nektek is, Millye!

Sok erőt kívánok én is a holnaphoz, Zsu! :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

kaandi: a babyhordozó a rotyiszék - mostmár a pihi is az -mert szinte mindig ott kakil. Édesen ül benne, nyög egy picit, vörösödik,ökölben a kéz és akkor már tudom hogy most koncentrál és alkot. Nem tudom miért, de 90 %-ban ott jön neki össze. :D

julcsi: nagyon ügyes Marci, nálunk sem zavarta Fügét a tömeg. A hányás-bukás azóta nem volt, viszont az ujjtömködés megy és most tiszta paraanyu vagyok miatta, mert hogy köhög.
Nagyon ügyes Marci hogy így nyúl a játékokért.
ű
millye
: oksa álommanó, de ma éjszakára küld légyszíves a másik manóval aki elintézi hogy ne cuppogjunk éjszaka hogy anyuka ne kapjon frászt. Lassan rakok fel képek Fügcsi fejről :D
Ja és tuti a keresztbeforduló kép.
Valaki ténleg nyugtasson meg, hogy amikor az ujját nyomja a torkán - mint ha hánytatni akarná magát :shock: - azzal nem tudja magát megfojtani, max köhögni fog. Kérlek!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon tiszta hülye ideges vagyok tőle és ha még több embertől hallom akkor talán megnyugszom. Áááááááá. Remélem jól telt mindenkinek a hétvége,nálunk vendég hegyek, de jó volt.
[/b]

Kép
budabo

Kukucs, itt lennék! :lol:
Bogi, ne nyugtalankodj, az ilyen cseppekben is remekül működik az életösztön, nem fog megfulladni. Lénus is csinálta ezt, még mai napig is néha, de már kevesebbszer, hogy cuppogatja az öklét, látszólag tele van a szája, mégis ettől nyugszik meg, és még egyszer sem fulladt meg! Fügcsi sem fog!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Ezen a rotyiszéken nem győzök csodálkozni, nagyon univerzális. Nekünk csak üldögélésre jó, Léna tegnap 5 nap után kakilt, pedig ült benne minden nap, mégse :)

Andus, Vera, remélem már kihevertétek, a sokkot, mindkét eset nagyon szörnyű még olvasva is, nem még átélve. Szegénykék!

Julcsi, Hogy ez a Bogyesz milyen kis ügyi! Már régóta akartam kérdezni, de mindig éjszaka jut eszembe, hogy mi van a köldökével? Volt valami orvosi beavatkozás?

Nila , remélem eredményesen zárul a pereskedés, és nem őrli fel az idegeiteket az egész eljárás. OLyan jó, hogy ennyi erőt tudsz meríteni Bazsalikomból :D

Hanna baba, és Oli is de édesek.
Gjéti, ne aggódj, ha Oli megeszi a tofifit, hatalmasra nő majd :D

És Jelentem, egyik Álommanó kolléga tábort vert minálunk, nincs semmi gond az alvással, teljesen egyedül, és hamar megy, hason, és buksi letakarva( egyébként Vera, amit írtál, mintha magamat hallottam volna, Léna is teljesen ilyen!)Nem volt egyszrű a tanulási folyamat, de szerintem megérte, hosszú távon fog gyümölcsözni :lol: Tegnap pl 18 órát aludt összesen azelőtt 17-et, szóval kezdi ledolgozni a lemaradt órákat.

Crocus, és Dina, beszéljünk meg valamit szerdára. Mi 9.05-re megyünk, de szerintem hamarabb ott leszünk, mert a 7.38-as busszal megyünk Gyömrőről. Nem tudom ugyan, hol kell leszállni, és hol van ez az ortopédia. :?

Vendégség-kipihenős nyugodt éjszakát mindenkinek!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Köszi Julcsi, napközben majd minden rendben volt. Náthának és köhögésnek nyoma sem volt. Lányok,én még soha sem vettem homeos dolgot, normál gyógyszertárba bemegyek, kérem és tudják miről beszélek?! TÖk ciki!!! kÖSZI Millye a tipped, de jó, h nem jött elő Andrásnál a megfázás!
Alvással vannak napközben problémák, ugyanis egy ideje nem hajlandó csak össze-vissza max.4 órát aludni, de van, h annyit sem.............katasztrófa így,nem vagyok hozzászokva.... :cry: :cry: ,még jó,h éjjel alukál..... :lol: :shock:
Fúh, azért fárasztó lehetett ez a nagyszámú vendégeskedés, csoda, h bírták a babák, nálunk nem nagyon volt mozgolódás :roll:
BOgi, sajnálom a Te parádat is, nehéz lehet megküzdeni ezzel is: DE NEM FOG MEGFULLADNI [color=orange]Füge baba!!![/color]

Kép
kaandi

Zsuzsi, na látod!!! A jó múltkor Te panaszkodtál az alvásra, akkor éppen Botinak nagyon szuper durmolós időszaka volt, nahát most meg én sárgulok az irigységtől, 18 óra :shock: nem semmi, GRATULA!!!!
Mindenkinek zökkenőmentes szép éjszakát!!!!

Kép
kaandi

Andrea: Gyönyörű a kislányod! :lol:

Kaandi, Bogi,Millye,Julcsi, köszönöm, hát holnapra tényleg szükségem lesz az erőre! :cry:

Kaandi, nálunk is van ökölrágcsa, ha a pocak fáj! :? Ha éhes, akkor az én kezemet szívja Bencus! :D

Bogi, a férjem hazánk olajipari vállalatánál dolgozik logisztikai ágazaton!

Millye, hú :shock: , Andris is jól elmászkál alvás közbe!

Zsuzsi, örülök, hogy ilyen ügyesen alszik már Léna baba! :lol:
zsu83

Sziasztok!
Úgy látom én vagyok az első!
Utólag is mindenkinek boldog nyulat!
Nálunk is az elmúlt időbe álom manó itt tanyázott szinte minden másnap átaludtuk az éjszakát.Este 20-hajnal 4-ig de volt úgyís hogy kelt már 5:30kor is :P
Ez nagyon szupi!!!
Ami viszont a baj,Petra baba rászokot az ölbe ringatva alszom csak el szisztémára...
Tegnap apától meg is kaptam a leb....ást :(
hogy ö megmondta előre,hogy ez lesz....
De istenem nincs szívem egyedül hagyni és úgy alukáljon....olyan kor úgy néz, hogy a szívem is összeszorul....
A másik probléma a lakásba alig akar elaludni...csak a séta vagy a nyitott ablaknál...
Tegnap is jól felöltöztetem,ablakot rányitottam..és lás csodát aludt...(délelött)(egész nap csak nem lehetünk a parkba....
Zetibebi:
Örülök hogy nem lett semmi bajotok!
Zsu83:
Kitartást holnapra

Elmászkálás alvás közbe:
Az nálunk is rendszeres....de kébzeljétek el csak egyik oldalra csinálja.....2napig forditva raktam le a kiságyba és akkor el sem mászott...de ahogy vissza raktam a megszokott helyére...reggel már nem ott találtam.Miért van ez?Ötlet?
Ma megyünk csípőszürésre...remélem semmi baja a gyereknek...nagyon izgulok...

A tbc oltás nálatok mennyi idö után kezdet el bepirosodni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.04.14 05:24-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Raktam fel pár képet az elmúlt 5nap eseményeiről....
Még jó hogy itt a Húsvét 5napos :P
Locsolok nem jönnek... nagy zabálások folynak :P
Petra baba is szeretne versenybe kellni a fiúk kegyeiért...Fiúk jelentkezését várjuk :P

A babák gyönyörüek...most gyönyörködtem a topik legszebb és legtökéletesebb babáiba....
Azt hiszem itt nagy harc lesz a fiúk kegyeiért :wink:Nem is tudjuk kire vessük ki a hálonkat!!! :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Szép Jó Reggelt!!
Gerendai zsu,kaandi: köszi, pár nap is biztos lehiggadok, tudom én hogy hülye vagyok ám...de elég ijesztő arcot vágott Füge. Na mindegy, nyugodt éjszakánk volt, reggel kezdett csak cuppogni, de hogy ezt milyen hangerővel tudja :shock: A rotyiszék nem tudom miért alakult így nálunk, de ténleg 90 %-ban ott alkot, nagyon édes, lehet rajta látni..na meg utána érezni. Zsu nagyon ügyesek vagytok Lénával, mi pl. a hasonalvást nem tudjuk. Kaandi: mi sem nagoyn alszunk napközben, reggel 6-tól 2-ig két alvási idő van, az egyik van hogy két óra akkor a másik kimarad, de átlagban kb. 2-3 óra, aztán két órai kaja után a babakocsiban egy jó nagy szunya. Akkor végül mégiscsak van alvás.. :D

zsu: Férjednek se lehet jó a sok meló. Vigyázzatok magatokra ma!

zsancy: nagyon jók a képek, helyesen alszik a pihiszékben. :D

Kép
budabo

Jó reggelt mindenkinek!

Kaandi: A te Botondod már 10 hetes, és három hónapos kor körül csökken a nappali alvásigénye a gyerkőcöknek. Szóval teljesen normális, ha nappal nem alszik, csak keveset. Lényeg, hogy éjszaka durmoljon.

Gerendai Zsuzsi: Ugye az Örs vezér térről induló busszal jössz? Akkor szállj le az evangélikus templomnál, és indulj el az Ady Endre úton a feléd eső jobb oldalon. A Profi és a Penny azon az oldalon van. Innen az első utca lesz jobbra (Balassi B.). Már az elején látod az Egészségházat (szintén jobb oldalon). A földszinten (Betegirányító) kell bejelentkezni a beutalóval, és a gyerek taj-kártyájával. Utána lépcsőn, vagy ha gyerekkocsival vagy van lift is, menj fel az első emeletre, ha jól emlékszem 104-es ajtó. Mi is aznap megyünk a két hónapos oltásra, a doki 11 órától rendel. Mikor találkozzunk? Helynek a Balassi B. utca elején található Panning pékséget javasolom. Ott ki lehet ülni, és a fele cukrászdaként működik.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Crocus, nem az Örsről, hanem Gyömrőről megyek. Akkor is ott kell leszállnom? Biztos megtalálom egyébként ha már leszálltam, mert tök jól leírtad. Szuper ötlet a pékség-cuki, időben mindegy, max 1 óra körül kell visszaindulnunk Gyömrőre, 2.20-ra van időpontunk az okmányirodába. Dina 5 perccel utánam kapott időpontot, szóval nála ua a menet. Ha minden jól megy, mi már kb fél 10-re kész leszünk, de ha várni kell... írd meg priviben a tel számodat, és megbeszéljük. :lol:

Kaandi, sajnálom, hogy küszködsz Bocikáddal, de én is arra gondolok, hogy lecsökkent az alvásideje. Vagy Te álmosnak látod, és mégsem megy a szundi?
Homeos bogyót a gyógyszertárban kérd, igen. Tudni fogják! Ha nagyon kacifántos a cucc neve, én fel szoktam írni egy papírra, és azt tolom az orra elé, ne kelljen bénáznom( ...nálam van a slukker... :lol: )

Zsancy, vigyázz az ölben elalvással, csapda lehet, ha kizárólagossá válik Petrának. Most még talán jól bírod, de lesz az a gyerek 7-8 kilós is, és akkor hogy fog nézni rád, amikor azért nem ringatod már, mert nem bírod el. :wink: Nem okoskodásnak szántam, csak ezen mentünk át mi is, és már most nehéz volt a rossz szokást megváltoztatni. A hosszú távon is jól működő jó szokások kialakítása nem az anyai szeretet megtagadását jelentik, és igaz, hogy ebben a korban még nem tudod elkényeztetni, de egy rossz szokást pilanatok alatt ki lehet alakítani(nagyon jól emlékszik, hogy is volt tegnap, és azonnal reklamál, ha ma nem úgy van :P )

Zsu, remélem, jól bírjátok a mai napot!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Halihó!

Na végre újra jöhettem hozzátok!
Húsvétolás olyan Julcsi féle volt! Nálunk viszont "csak" 14 ember volt körülötte...
De túlélte Esztike (meg mi is)...

Zsancy: Zsuzsinak nagyon igaza van! De nem olyan könnyű azt megvalósítani, amit ő! Így ha nem sikerül csak úgy letenni, én is ringatom ölben. De szigorúan csak addig, amíg el nem pilled. Ha már be-becsukja a szemét, akkor leteszem. Ez zűrösebb napokon nem mindig jön be, mert amint az ágy a lábaihoz ér, sírni kezd, de akkor újra ki, újra elpilled, újra be!
5 napi húsvét!!! Húdejó!!

Bogi: NEM TUD MEGFULLADNI! Enyimé is addig jutott a tömködésben, hogy egyszer öklendezni kezdett tőle....

Hűha! Mennem kell!

ladmon

Julcsi-79: Köszönjük! Nem akarom elkiabálni, de szerintem a homeós bogyó segített és nem jött ki rajta jobban... (bezzeg a lányom 1 hétig volt lázas a férjem is elkapta ő is lázas és köhög... állítólag ez valami vírus.... nekik is erőltetem a homeós bogyókat kisebb nagyobb sikerekkel... :? mert elég makacsok...)

Budabo: remélem álommanó ott ténykedett nálad! BOGI! Én is azt írom mint a többiek, hogy ne izgulj nem tudja magát megfojtani! Hiába mindannyian paraanyuk vagyunk :roll: Amúgy hogy telt az éjszakátok?

Kaandi: A patikában már tudni fogják, hogy mit kérsz ha homeós bogyót kérsz. Én is le szoktam írni egy papírra , hogyha több minden kell és odaadom a patikusnak mint ahogy Gerendai Zsuzsi.

Zsu83: Nem lesz egyszerű a napod, de amikor az ember túl van a temetésen kicsit "megkönnyebbül"... nekem tavaly halt meg a papám és sajnos nem érte meg a fiú dédunokát... :oops: :cry: együtt érzek veled és rengetek erőt és kitartást kívánok! :cry:

Zsancy: Szuper, hogy Petra is átalussza az éjszakát! Valószínű azért alszik jobban ha levegőn van mert a jó idő elnyomja. Akkor nálatok biztos azért mászik el mert nem szeret azon az oldalon aludni.. :roll: muszáj lenne néha ringatás nélkül altatni mert később nehezebb lesz leszoktatni a ringatásról...

Kép

Kép

Kép
millye

kaandi:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... &county=14

Na itt biztosan tudni fogják, miről beszélsz! :D

ladmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: