A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na mit hozott a Nyuszi? Hát ÁRON BABÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

2009. 04. 12., 23.55-kor megszületett Áron baba 3500 g-mal, természetes úton, baba, mama jól vannak. Heni.

Drága Henikém, isten hozott a kétgyermekesek táborában! Kívánok nagyon sok boldogságot, és tejecskét! Pihenj, várunk vissza szeretettel!

Kép
Kép
Kép
gremese

Drága Heni gratulálok nektek. Nagyon ügyesek voltatok.
Sok boldogságot és sok finom tejecskét Áron babának.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni Nagyon Gratulálok Áron babához sok sok egészséget és tejcsikét!!!

Kép

Kép
agica1126

04.12-őt írt az sms-ben, de tegnap még csak 11-e volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni!

Hatalmas gratula Nektek :) Üdv a 2gyerekesek klubjában :)
Kívánunk sok tejcit,egészséget örömöt a gyermekeitekben :)

KépKép
viranka

Mesi!
tegnap volt 12-e :) ma 13-a van :wink:

KépKép
viranka

Jajjj, gratulálok Heni, jó egészséget Nektek, Isten hozta Áron babát :lol:
Vendég

Heni!!!! Hurrrrrrrá!!!!! Micsoda hírek! Hatalmas gratula, nagyon ügyesek voltatok :D ! Sok-sok tejcsit és sok örömet kívánunk négytagú családdá válásotok alkalmából :wink: :D !!

Viranka, hát ez tényleg nagyon bonyolult :wink: :lol: :lol: , bár Timi szerint kocsival sem vészes, majd meglássuk :wink: . Mivel Panka vonatmániás, lehet, hogy vonatozunk egyet :D .

Minitali nagyon jó volt, holnap hozok képeket róla :D .

Megyek rejtőzködni, pusza 8) !
dettyk

Hoppá, ma tényleg 13-a van. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Reggeli után az első dolgom volt benézni és igen tevékeny volt ez a húsvéti nyuszi, hogy gyerekeket is potyogtat :lol:

Heni szívből gratulálok nektek Áronhoz :) nagyon sok boldogságot!!!!!

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Gratulálok HENI.. ! Sok boldogságot Nektek. :) :)
varga tünde

Henikém! Sok sok tejecskét kívánok, és egészséget Áron babával!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Lányok Nektek meg kellemes húsvéti ünnepeket sok locsolóval és finomsággal! Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vindonak megírtam a jó hírt :) Gratulál Ő is (telefonom teraszon sütkérezik,így pontosan idézni nem tudom 8) ) estefelé már netközelben lesz :wink:

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Heni! Szivbol gratulalok Aron babahoz! Sok boldogsagot Nektek!!!!
:D

Nalam sajnos nem tul jol alakul a husvet, szombaton vissza kellett jonnom a korhazba.
Picit verezgettem csak barnasat, gondoltan, meg varok, merre alakul. De aztan apa ram parancsolt, hogy igenis behoz, hat itt is tartottak. Bogtem, mint a szamar... :cry:
Aztan, meg szerencse, hogy apa eroszakos volt, ejjel fel 2-kor elkezdtem verezni, ezenek friss ver, nagyon-nagyon-nagyon megijedtem...Jott a doki, de szerencsere nem folytatodott a verzes, ugyhogy vizsgalat, vervetel utan kb 5-kor kicsit nyugovora tertem.
Tegnaptol szerencsere csak barna megint, es mulogat. Kapok steroid injekciokat. erositik a baba tudejet, ha ne adj' isten koran kene megszuletnie.
Most mar nem gondolok egyaltalan a hazamenetelre, csak arra koncentralok, hogy babuka minel tovabb benn maradjon, probalok csak pozitivan gondolkodni, relaxalni, es az agybol csak pisilni es zuhanyozni kelek fel.

Szep hatralevo husvetot kivanok Nektek, draga lanyok!

Megyek, meghoztak az ebedet...

Sok puszi
Niki
Vendég

Niki! Sajnálom, de nagyon jól csinálod, fő a pozitív gondolkodás!!! Jó kezekben vagy, ahogy Rania is Apával, és köztük csak egyre szorosabb lesz a kapcsolat. Gondolom minden nap viszik be hozzád a kis Kapucínert. :)
Tudom, hogy nehéz, én a kórházban csak egy napig nem láttam Zsozsit, de borzasztó volt!
Kitartás, tudom nem kell mondanom, hogy a FIADÉRT MINDENT!!!!!!
Feküdj, pihenj, beszélgess vele, minden rendben lesz!!!!!!!!!

Ééééééééééééééésssssssss, én már láttam Áron babát!!!! Bi-bi-bíííííííííí!!!!!!!!!!!! :lol:
Ha Apa leszedi az mms-t a telómról, akkor feltöltöm. Hasonlít Péterkére, csak sötét haja van. :D Olyan cuki!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Koszi, Emese, nagyon jol esnek a batorito szavaid. Igen, Apa es Rania jonnek minden nap, delelott es keso delutan, 2-szer biztos, van hogy haromszor is. Apa csucsszuperul veszi az akadalyokat, Rania ugyanolyan kiegyensulyozott, mintha velem lenne. Mondja Apa, hogy mar amikor a foutra kanyarodnak, ami a korhazhoz vezet, mondja: Mummy, Mummy.. :) , de aztan amikor a korterembe lepnek, azonnal azt hajtogatja: Mekka Pekka...tudja, itt tudja nezni a tv-ben a Night Garden-t.. :D

Hurra, Aronka foto!!!! :D En itt vagyok egesz nap, varom...
Vendég

Remélem Heni nem haragszik meg, hiszen Péterkéről is tesz fel fotókat...

Szóval íme a legújabb topiklakó családtagunk: Áron baba! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mindenkinek Kellemes Húsvétot, sok locsolót mára. :wink:

Kép

Heni:
szívből gratulálok. :lol: sok tejcsit, jó egészséget Nektek!

Kép
Kép
h@jni

Gyonyoru kisfiucska!!!! :D :D :D
Vendég

Drága Heni! Szívből gratulálunk a legkisebb családtaghoz. Sok sok boldogságot egészséget és tejcsikét kívánunk Áron babának és családjának!!

Nagyon édes babó!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Henikém, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK ÁRON BABÁHOZ ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT!!!

Alig várjuk (majd) a képeket!

Kép
Kép
irina

Jaj, közben látom, kép is van! :oops:

GYÖNYÖRŰ AZ ÁRON BABA!!!

Kép
Kép
irina

Nikikém, sajnálom, hogy így alakult, hogy vissza kellett mennetek :cry: De az a fő, hogy jól vagytok, és nagyon vigyáznak a kicsire! MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép
Kép
irina

Niki: jaj de kár hogy vissza kellett menned..de csak íg tovább pozitív hozzáállás. tartsd bent a kissráccot amíg csak tudod!!! Ügyen menni fog..

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Heni! Szívből gratulálunk Áron babához, csodás kisfiú! :D

Kellemes Húsvétot (most már inkább utólag :oops: :lol: )

Kép

Niki: ++++++++++++, ügyes vagy, csak pozitívan, minden rendben lesz :wink:

Ma a Skanzenban voltunk, csuda jó volt! Vonatoztunk is, nem is tudtam, hogy így kiépítették. :shock:
Van két nyuszink is még pár napig nálunk lesznek, aztán elvisszük Peti főnökéhez, ő tart nyulakat. A fiúknak nagyon tetszik, csak Mátéval kell vigyázni, ő néha máshogy értelmezi a szeretgetést :lol:

KépKépKépKép
meryke

HENI: mi is nagyon sok örömet és boldogságot kívánunk az új kis jövevényhez!

Kép
Kép
timi26

Halihó!

Éppen most értünk haza, apa fürdet én meg gyorsan jöttem és nem hiába.

Egy gyönyörű kislegény érkezett közénk! Tiszta szívből gratulálok, nagyon jó egészséget kívánok én is az egész családnak. Ahhoz meg külön elismerésem, hogy ilyen rövid idő alatt érkezett ez a kis csodás manóka. Henikém, sok boldogságot kívánok Nektek ismét!!!!!

Most ennyit, mert vége a fürcsinek, remélem még tudok jönni.
dmaggie

Sziasztok!

Heni, szívből gratulálok a gyönyörű Áron babához!!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit!

És még gyorsan kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek, bár már "kifelé jövünk" az ünnepből...

Niki, megy a drukk, kitartást kívánok!!!

Irina, gratulálok a könyvedhez!!!

Reni, hűűű, nem semmi, mennyit fogytál! Irigylem a kitartásod! :wink:
Van valami haladás a munkaügyben?

Fleur, nagyon kíváncsi vagyok már, hogy hugit vagy öcsit hoz a gólya Lillának :D (bár tudom, majd csak később derül ki)

Játszótéri csetepaták: lekopogom, nálunk szerencsére ritkán fordul elő (a lakóparknak zárt játszótere van), és a játékokon való osztozkodás is természetes (legalábbis a szülőknek, és ezirányba terelik a gyerekeket is). Olyannyira, hogy a homokozó tele van rengeteg játékkal, lent hagyja őket mindeni, bárki játszhat bármivel.

Velünk minden OK, Dorka szerencsére gyorsan meggyógyult, bár étvágya még sokáig nem volt, alig-alig csipegetett (fogyott is kb 1kg-t a 12-ből); folyadékbevitellel szerencsére nem volt gond.

Hétvégén sorra jártuk a rokonokat, Dorka nagyon élvezte a nyüzsgést (volt 2 kölcsön élő nyuszi, imádta őket, kergette a fűben, simogatta). Kár, hogy ilyen gyorsan eltelt a 3 nap pihi...
Ja, és leszoktattuk Dorkát a cumiről (hivatalosan "elvitte a kukásautó"), mert egyre inkább függővé vált tőle (elvileg szigorúan csak alváshoz használtuk, de az utóbbi 2-3 hónapban ha meglátta valahol, már kérte volna játék közben is, és nagy patáliát csapott, ha nem kapta meg + volt jópár éjszaka, amikor amiatt ébredt sűrűn, mert nem találta az ágyban a cumit + a fogain is kezdtem úgy látni, hogy nem tesz jót neki). Várakozásaimmal ellentétben nagyon könnyen ment, az első 1-2 napon kérte volna elalváskor, de aztán tudomásul vette, hogy elvitték a kukások, és a kedvenc plüsskutyusával "vigasztalódott" (bár ez nem a legjobb kifejezés, mert pl. sírni sem sírt miatta).

Hiszti: nálunk hullámvölgyszerűen van néha 1-2 nap, amikor nagyon hajlamos Dorka a hisztire, de bármilyen apróság, logikátlan ok miatt is. Van, amikor beválik az, hogy levegőnek nézzük hiszti esetén, de van, hogy nem. Most úgy tűnik, a figyelemelterelés jobban működik (már ha sikerül). Egy párszor én is elgondolkodtam az arcra löttyintett vizen, de végülis még nem próbáltam ki.
És nemrég volt már nyilvános helyen is hiszti (eddig csak itthon produkálta), hááááát, nem egyszerű történet....

Körkérdés: szerintetek idén tavasszal már kaphatnak epret a gyerkőcök?

Kép
dotildi

Ildi: Zsófi már többször evett epret, egy éve kora után adtam neki.
Vendég

Ildi, Rania is eszik mar epret.

Koszonom Lanyok a sok biztatast, nem gyozom mondani, hogy mennyit segit! :)

Panndi, a te "gyorsaneltelt" 6 hetetbol is sok erot meritek!
Te vagy a kovetkezo.... :)
Ma megkaptam az utolso szteroid injekciot, annyira fajt, hogy a konnyeim is kijottek...Plusz nagyon verzett, kihuztak a tut, leneztem, es minden csupa ver volt... :shock: Na, ettol meg majdnem elajultam...Nagy elmeny volt...De ugyse lesz ra szukseg, mert megbeszeltuk kisfiammal, hogy nagyon jo neki Mami pocijaban, es meg ott fog maradni 2 honapig! :D

Itt volt parom es Rania, olyan jo volt...Majd jonnek holnap reggel megint. Verzes most nagyon lecsendesesett - kopp,kopp - csak ez ollllyan alattomos korkep....mikor orul az ember, hogy jobb, akkor fogja magat es visszajon.. :(
Vendég

Heni!
Szívből gratulálok! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek. Áron nagyon szép kisfiú.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Egész éjjel alig aludtam fáj a torkom, meg vagyok fázva, nem kapok levegőt, négy előtt Zsófi is felébredt, leköltöztünk a nappaliba, ő visszaaludt, én DVD-zek.

Niki: szerintem még nyerkit előttem van :) Kitartás, nemsokára Te is megnyugodhatsz! Továbbra is sokat gondolok Rátok!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam írni ma pótolom.

Heni Nagyon Gratulálok nektek Áron babához és kívánok sok egészséget,tejcsit és boldogságot!

Kép

Nagyon szép Áron baba :D

Panndi!
Már azt hittem valami van azért írtál olyan korán.
Jobbulást nektek.

Tegnap nagyon jól telt,egész nap kinn voltunk a pincénkben
a jó levegőn volt is hatása Ildi egész éjjel aludt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Niki!
Nagyon szorítok nektek,hogy a babuci maradjon még kicsit.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Panndi :( jobbulást neked+++++
igyad a mézest teát, vitaminokat szedj. Mást nem tudsz tenni.

Heni Áronka csuda szép kispasi :lol: :lol:

Niki hamar eltelik az a 2 hónap :wink:
Minden rendben lesz :)

Túl a húsvéton. Tegnap voltunk kirándulni a Kopaszi gáton. Lányok mindenkinek ajánlom. Csodálatos levegő, madárcsicsergés. Szép táj. Csuda jó játszótér és ha délelőtt mentek akkor nincsenek is sokan, tud játszani a manó :D Csináltunk pár képet, majd teszek fel :) Szerintem jobb mint a Margit sziget. :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Heni szívből gratulálok nagyon kis cuki Áron babához

Nálunk semmi változás nincs .
Ádi pörög én meg győzzem erővel.
Pénteken viszem Ádit fodrászhoz mert állandóan lekislányozzák a játszótéren meg alapból is szerettem volna levágatni a fürtjeit.
Majd hozok képet milyen lett az új frizurája.

Nálunk vissza állt a régi napirend.
Reggel fél 7-ig alszik aztán 8-fél 10 10-ig utána meg 14-16ig.
Este 9kor már alszik is.

Tegnap én marha kivittem a családomat a városligetbe.
Hát én ilyen bunkó emberekkel még nem találkoztam.
Kb 5-ször fellökték Ádit és kb 20 perc hinta sorban állás után a párom megunta a várakozást és eljöttünk.
Ott állt a nő meg a férje a gyerek már rég kiakart jönni a hintából erre ők hintázz még mert 1 hétig nem jövünk.
Jó mi ? Igaz szegény gyerek már lilára üvöltötte magát de azért hintázzon.

Na lépek mert lekell szedjem a szárítót és még valamit főzznöm is kell.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni: nagyon klasszak a képek..olyan mosolygósak vagytok..Gréta cica..tünemény!!!

KTimi: ....ez borzasztó...nem hiszem el milyen emberek vannak...és azt hiszi milyne jó szülő!
Kiváncsi vagyok Ádi új frizkójára...holnap mi is megyünk Emmát is visszük meg nekem is levágják. :-)

Panndi: jobbulást!

Ma megyek 13.30 ra anyajegy vizsgálatra mert van 1-2 neces..:-( gondoljatok rám légyszi!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Henikém, nagyon nagyon gratulálunk, tiszta szívből, és minden jót kívánunk Nektek, Áron baba gyönyörű.

Kép
Kép
nektarin

Itt vagyok én is :lol:

Áron baba gyönyörű, ezt kell először leszögeznem :!: Sok boldogságot kívánunk hozzá az egész családnak!

Én meg köszönöm az sms-eket (Viranka és Móni). Mindig figyeltem a telefonomat, hogy mikor jönnek :roll:

Niki - jaj, szegény :? Ezek az injekciók rosszul hangzanak, de kitartás, biztos rendben lesz minden. A kórházban meg mégis biztonságosabb :roll:

Móni - hú, Gréta milyen csinos, mikor játszóterezik :lol: Egész szőkés a haja, én olyan barnábbra emlékeztem :roll:

Rólunk:
Túléltük a Húsvétot, több-kevesebb sikerrel :roll:
A hazaút is necces volt, Rugó végig ordított az autópályán. Aztán megálltunk egy benzinkútnál Mezőkövesd környékén, ott járkált, evett, majd lecsendesedett. Egy faluval a cél előtt pedig édes álomba merült este hatkor :roll:

Végre sikerült eljutnunk a Kékestetőre is. Ez olyan 50 perc kocsival, szóval nem komoly a dolog. Szóltam Gábor szüleinek, hogy mi vasárnap elmegyünk. Azt mondja anyósom, jó. Másnap reggel eszek, többiek még alszanak. KÉrdezi, akkor mikor indulunk. Mondom, hová? Hát a Kékestetőre, mert nem baj tán, ha ő is jön. Erre mondom, hogy hát eredetileg hármasban terveztük.
Na, lányok, erre bőgve elrohant a misére, elő sem került két órán keresztül. Délután négyig bőgött és nem szólt hozzám :roll: Összeveszett Gáborral is, hisztizett.
Mert érzi ő, hogy csak kolonc a nyakunkon. Pedig Húsvétkor a családnak együtt kell lenni - na igen, az azt jelenti, hogy Gáboréknál ülünk napi 23 órát, az én szüleimhez meg lerohanunk.

(Ja, és mikor zuhanyzás után este 11-kor lementem volna a szobánkba, akkor nem fértem be, mert hárman ültek benn Rugó mellett. Én meg pakoljam el szépen a szennyes ruhámat, a használt betétet meg mindent az egész család orra előtt. Na, inkább be sem mentem, de fel sem tűnt nekik.)

Na mindegy, én leordítottam, mert nagyon ideges lettem :mrgreen:

Végül délután csak kimentünk a Kékestetőre, és persze őt is kellett vinni, beült a kocsiba, és már hipp-hopp, semmi baja sem volt. LÁnyok, ez borzasztó :shock: Aztán egész ünnepek alatt kerülgettük egymást :roll:

Kékestető Rugónak nagyon bejött. Tetszett neki a sípálya, a lift a toronyban, és volt fenn egy játszótér is.

De a legjobb: a kilátón a távcső mellett volt a párkánynál egy olyan kosárka, gondolom a fényképész cuccoknak. Kb. öt centivel a perem alatt, közvetlenül mellette. LÁnyok, oda akarta Rugót felültetni :!: Úgy kaptam le onnan, hogy azért mégsem kellene...
Még tegnap éjszaka is ezen járt az agyam, hogy mi lett volna.

Na, szóval gáz volt az egész, de a legjobb, hogy május elején már megint jönni akarnak hozzánk. Csak arra várok már, hogy Rugó el tudjon aludni magától, ne szopjon, aztán viheti le Gábor hozzájuk, mert én nem megyek 8)

A hazaút már jobb volt, Rugó aludt szinte végig. Estre még volt egy kis dolgunk, nem tudtam jönni.
Na, felkelt, ezt most olvasás nélkül küldöm.

Hozok majd képeket is.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

kaqk: ++++

Ááá, nincs semmi nálunk, egész este görcsöltem, de ennyi, szerintem Fruzsit is túl fogom hordani :) (ha így lesz, és megint egy hetet vár a dokim,akkor Zsófi névnapján születne meg :wink: )

Na összekapom magam, és megyünk a játszótérre, hátha a napsütés is helyretesz.
Vendég

Vindo: :( szegénykém...ez az anyós..hát nem semmi....

Panndi: túlhordás?? még az is lehet! :wink:

juj kicsit ideges vagyok..nyűgös.. :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, jó játszóterezést!

Kaqk - hú, ezek a szemölcsök :? Majd írd meg, mi volt.

Sajnos nem találom azt a vezetéket, amivel a fényképezőt össze tudnám kötni a géppel. Már mindent feltúrtam :(

Kép
vindolanda

Jo reggelt Lanyok!

Tul egy almatlan ejszakan, a steroid injekcio miatt nem tudtam aludni 4-ig.. :? De szerencsere nem kapok tobbet. Verzes nem volt egyaltalan tegnap kora delutan ota, most egy icipici van, de ez mar normalisnak szamit, szamitottam ra.. :roll: az a lenyeg, hogy tenyleg nagyon pici, es nem piros..

Most sokkal konnyeben viselem ezt az allapotot, szerintem osztonok is bujtak elo, mert az agyam mar csakis a babara koncentral, valahogy az otthoniak tavolletet nagyon jol kezelem. Termeszetes nagyon-nagyon hianyoznak, de hamarosan visszakapom oket, egy egeszseges babaval egyutt! :D

Kaqk! Minden ok lesz, sok +++++++++!!!!

Vindo! Anyos.. :? Azert orulok, hogy szep elmenyekben is volt reszetek..(Kekesteto) Gabor hogy kezeli anyukat? Mindenesetre jo hogy visszajottel, hianyoztal innen! :D

Moni! Greta cica nagyon tunemenyes, akkora mosolya van!! :D Nagyon szep csalad vagytok!

Panndi! Kitartas! Tudod, milyen gyorsan telnek a hetek!! :wink: A masodik azert altalaban elobb jon, tulhordas inkabb az elso babanal jellemzo..Legalabbis ugy tudom.. :roll:

Jaj, nemsokara jon az en kis angyalkam.... :D
Vendég

Niki, engem harmadikként hordtak ám túl :wink:
Pedig a népi bölcsesség szerint a lányokat nem is szokták - aztán a bátyáim meg időben jöttek :roll:

Örülök, hogy már jobban vagy testileg és lelkileg egyaránt :wink:

Én most épp kiporszívóztam, és lassan Rugóval indulunk kifelé.

Én nagyon szeretek a Kékestetőre menni. Már írtam korábban, hogy legalább öt hónapot ott töltöttem gyerekkoromban, és nagyon furcsa mindig újra látni a régi helyeket :roll: HIába na, a nosztalgia.

Gábor szegény nem nagyon tud mit csinálni a szüleivel - mint ahogy én sem mindig az enyémekkel :wink: De azért igyekszünk kiállni a másik mellett, és ez azért jó dolog.

Sajnos a vezeték azért nincs meg, mert Gábor elvitte magával reggel. Este nyolcig nem is ér haza :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Heni! Gratulálok! Áron baba nagyon cuki!!!! :D Jó egészséget Nektek!!!

Anyunál vagyunk, mert járólapozzák az előszobát (ez még a múltkor lemaradt), jobbnak találtam, ha addig inkább ott se vagyunk. Majd holnap délután megyünk csak haza. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

De jó hírek Heni!
Szívből gratulálok Áron baba megérkezéséhez! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Niki!
Sajnálom, hogy így alakult, de fő, hogy a kicsi fiadnak a legjobb legyen most! Nagyon ügyes vagy, hogy pozitívan gondolkodsz!

Vindolanda!
Jó lehetett a kékestetői kirándulás, bár az anyós akciója hajmersztő. Legközelebb ne szóljatok neki, hogy hova akartok menni. :wink:

Eper: mi még nem ettünk, de már alig várom! Én imádom!

Móni!
Szépek vagytok! Látom jól éreztétek magatokat!
Ezek szerint jó a kopaszi gát? RÉgóta tervezzük, h elmegyünk oda, de valahogy még nem jött össze.

Timi!
Hát, nem semmi emberek vannak. :evil:
Kiváncsi leszek Ádi új hajára! :)

Panndi!
Jobbulást!

A mi húsvétunk is jól telt. Volt tojáskeresés, nagyon élvezték. :) jÖttek-mentek a nagy kosarukkal. Aranyosak voltak.

Szép napot mindenkinek!
Gica

Kép
gica1

Heni, gratulálok! Boldogságot és egészséget kívánok az egész családnak!

Tábla:

Kép

Vajon mi lehet Nyerkittel? Ő következik... Vagy már meg is van a kistesó... Azért remélem bejelentkezik

Niki, gondolok Rátok, +++++++++++. Van már nevetek?

silka
silka

Silka, koszi...Hat az az igazsag, hogy ugyan meg nem fixaltuk le veglegesen, de nyugodtan beirhatod a tablaba Alexander...En azt hiszem ugyis ez lesz a befuto.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: