Gondoltam kihasználom azt a kis nyugit, ami van így vasárnap reggel.Tesómnál vagyunk Szekszárdon, a Lurkók rácuffantak valami dinós mesére a tesómmal...na pont most találták, ki, hogy éhesek...
Szóval eltűntem egy kicsit...olvasni olvastalak Benneteket, de valahogy az írásig nem jutottam el (vagy munka közben olvastam egy kis kikapcs erejéig, vagy késő este).
Mi van velünk?
Túl vagyunk egy magas lázas torokgyuszin. Ez kb. egy hétig tartott, azóta nyomjuk az ovit. Én továbbra is gyűröm a melót, és biz' nem könnyű. Azt hiszem az ikrek első hat hónapos periódusán kívül soha nem voltam ilyen fáradt életemben! Megvan az előnye is: belefogytam minden korábbi ruhámba, sőt. Jó, ez nem azt jelenti, hogy karcsú lettem, de nagy lépés!
És képzeljétek múlt hétvégén voltunk Debrecenben. Eredetileg Nightwish koncertre akartunk menni, de aztán addig csűrtük-csavartuk a programot, hogy egy wellness hétvége lett belőle némi koncerttel kombinálva. A koncert szuper volt, a debreceni thermál nem egy nagy szám!
És akkor némi hozzászólás:
Biorezonancia? Nálunk családi a dolog, mert a sógornőmék ezzel foglalkoznak. Van egy Harmóniaházuk Baján. Eddig még ki nem vizsgáltak, de kezelést már kaptam, és nagyon bejött...a kivizsgálást, mér régóta tervezem, de valahogy soha nem jön össze...
Lilla Anyu? Hát ilyen az élet. Akkor is ilyen volt, amikor itthon volt? Tudom, akkor még nem voltak unokák a pakliban, de azért gondolom az érzései nem változhattak. Jó lenne valami okosat írni Neked, de csak azt tudom mondani, hogy az a legjobb,amit tehetsz, ha tényleg leválsz róluk (földrajzilag). Élvezzétek, hogy kint vagytok! Napsütés, újdonságok...sejtem, hogy nem lehet könnyű...
Cat! A nyuszi meghozta a bicajt! Nagyon bejött. Én fostam tőle, hogy Lullinak nagy lesz, de nem, megy vele szépen. Bence már a kontrát is nyomatja.
Na, eddig bírták nélkülem...
Mégvalami: Mikor talizunk? Van kedvetek egy április végi vacsihoz valahol?

Bobozásra várva
Ambrus nézelődik
Fiúk a hegytetőn
Bernát a barlangban
Ambrus sóskát rágcsál
Ma még nyársaltunk is egyett itthon, a kertben

gyerekek
gyerekek
gyerekek