JUHHÉÉÉÉÉ!Csak kibújnak azok a babák!!!!Gratulálok Ildinek,Tüneménynek,Kisvirágnak!
Meg szerintem lassan Ettikének is lehet....
No meg jó kis húsvétot mindenkinek!
Nálunk a helyzet ugy áll,hogy elromlott a gyerekem

és elfelejtettek hozzá szerelési útmutatót adni...

Éjjel két óránként fent volt Boróka,szegénykém csak benyalta Botitól a náthát,szörcsögött az orra rendesen,gondolom azért is kelt sürün,mert sem enni nem tudott rendesen,sem aludni

alig vártam,hogy a fiúk felébredjenek és bemutassuk a kicsilánynak is az orrszivót

meglepöen jól viselte...
Aztán ma délelött a pocak is fájdogált,fél óra alvás után sirva ébredt,aztán három perc popsirázás után két olyat büfizett,hogy bármely férfiembernek dicséretére vált volna

Ebben hasonlit a bátyjára,kaja után hiába rázom,paskolom,hasaltatom:semmi,max bealvás aztán fél óra után jön ki aminek ki kell jönnie...
Pocakosok kitartás!!!!!Élvezzétek ki amig odabenn rugdos,nekem néha hiányzik...

Bár az is jó érzés volt,mikor elsö nap itthon ugy pattantam ki tusolás után a kádból,hogy nem kellett hozzám emelöszerkezet
Elnéztem a képeket,hát ugy gondolom nagyon szép babák érkeztek eddig a topikba
Kikocska,téged meg csodállak az energiádért....!!!!Én még kényeztetem magam kicsit,anyósom föz ránk,bár tegnap miután feljött egy tál zöldbablevessel,és töltött káposztával,ugy döntöttem,keddtöl újra konyhatündér leszek!Bár mentségére legyen mondva,ö anno nem nagyon tudott szoptatni,meg szerintem bele sem gondolt...meg igazából csak hálás lehetek neki,hiszen ez is segitség!és az is vagyok ám!!!
Hú,még szerettem volna irni csomó mindent,de szokásom szerint nem jut eszembe...

megyek is aludni,fiúk anyukáméknál vidéken

Boróka alszik
Du még benézek,hátha a nyuszi meghozta már Alexet!