Reggel kaptam egy sms-t, felkaptam a fejem, hogy no végre, erre "csak" a könyvelőnk szült meg. Ezúton is gratulálok neki!
Viranka! Bogrács-parti.. Nagggyon jól hangzik!
Jut eszembe, mikor
Máté nálunk volt, először annyira meg volt szeppenve, hogy nem akart még inni sem. Kinek sikerült megitatnia? Hát Zsozsinak!
lmóni! Én szívesen kimegyek Miklósra! Azért fizetek autót már 5. éve, hogy elvigyen mindenhova.
Zsozsinak mutogatni szoktam a babaképeket, és utánozza a neveket: Gréti=Kéti, Lilla=Dida, Lotti=Totti, Botond=Boto, Szeli valami Jenyi
Zsozsi rengeteget beszél, és mondatokban. Pl. menjünk játszótérre, nem kakiltam, énekel több soros énekeket... Alig bírom követni.
Azonban egyre akaratosabb, egyre jobban feszegeti a határokat. Olyan hisztiket bír levágni....

HOl ez jön be megnyugtatásra, hol az. Pl. figyelemelterelés cumival, iszivel, ennivalóval, ha nem jön be, akkor kicsit hagyom sírni, tombolni, majd jön a hideg vizes arctörölgetés. Legvégén megpróbálom erőszakkal magamhoz húzni, és jól megölelgetem. Kapálózik, de én csak szorítom, és a végén már ő csimpaszkodik belém hüppögve.
Ma azonban sajnos muszáj voltam képenlöttyinteni egy kis hideg vízzel.
És olyan édi, mert ez után is belém csimpaszkodott.
Ja, és persze extra anyás.
Ma megyünk hugomékhoz húsvétolni.
Mindenkinek kellemes Nyulat!