A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Boti tök lázas. Sehova nem megyünk. :?
Viszont mei tai-al kapcs. ha vki priviben a mail-címét elküldi, tudom neki továbbítani az anyagmintákat is, mert több is van.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: sajnálom a megfázást... :? de mitől, ha olyan jó idő van otthon? vagy ez valami járvány?

KépKép
KépKép
adryn

kukli: sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok. Ma már a Lili is elkezdett taknyizni, remélem mi megússzuk láz nélkűl.
megy a pü

Kép

Kép
pgyöngyi

jaj :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli! Jobbulást! Nem öröm ilyen jó időben betegeskedni (igaz, máskor se...)

Megvolt az első sétánk. Elején ssírt egy kicsit, de utána elringatta a zötykölődés és vagy 40 percen át kinn voltunk. Nekem is jólesett. :)
masut

Láttam az előbb az ablakból két pocakost. Bevallom, irigykedtem :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Halihóóó,

Adryn köszi a hiányolást :lol: , jól esik!

Nagyon nehezek a napjaink mostanában, szinte egész nap ébren van, kb. 20 percekre alszik el :(, ez alól csak a csütörtök volt kivétel, akkor szépen betartotta a 3 órás evéseket, amúgy 2 óránként enni kér ... meg aztán hétfőn nagyon ránk ijesztett, este 8-kor (szokás szerint) letettem aludni, mi kint a nappaliban néztük a tv-t, 1szer csak olyan sírásra figyletünk fel, amilyet még sosem csinált, rohantunk be és azt látjuk, h orránszáján dől belőle a tej. persze azonnal kikaptam az ágyból, de annyira meg volt feszülve, h semmit sem tudtam csinálni vele, elvörösödött aztán olyan fehér lett, h életemben nem láttam még ilyen fehér embert, mindez nem tom mennyi ideig tarthatott, de nekem egy örökkévalóságnak tűnt, aztán ő aludt szépen tovább én meg bőgtem vagy egy órát fölötte és hát sztem mondanom sem kell éjszaka köztünk aludt! kedden voltunk gyerekorvosnál aki mondta, h valőszínűleg azért feszült meg ennyire mert megijedt. emeljük meg az ágyat és akkor remélhetőleg nem lesz több ilyen. aztán lett kedd éjszaka, de akkor még a kezemben volt! szerdán volt itt a védőnő és persze mondtam neki. erre csütörtök reggel 1/2 9-kor beállít, h a doktornő nem nyugodt és kért a kórházban egy dokitól 1/2 10-re időpontot. úgyhogy rongyoltunk be a kórházba (ez azért érdekes, mert nekem nincs autóm, busszal is min. 30-40 perc a kórház, plusz utána még hazajönni! apa pedig pesten melózott). megvizsgálta a doki, elküldött vérvételre (buksijából vettek, úgy sajnáltam, persze nem hiszem, h fájt neki, de akkor is :( ) és szerencsére minden ok, vérképe is tökéletes lett! így azon kívül,, h megemeltük az ágyát és beszereztünk egy bébiőrt nem tudunk mást tenni! ma anyósomnál voltunk pakson, eygébként pedig mióta hazajöttünk a kórházból kb. 3 nap nem volt vendég nálunk és kezdek teljesen hulla lenni, komolyan már úgy érzem néha, h átjáróház vagyunk!!! amúgy legalább az éjszakák jók és alszik a gyerek 8-tól reggel 6-7-ig és csak 1x kel! Nos rólunk ennyi röviden, tömören :lol: !

Csibb: nagyon örülök, h Máté már otthon van!!!!!! vártam nagyon ezt a pillanatot, hát még Ti!!!!!!!! :lol: :lol:

Nemlajos
. Döme annyira curva jól néz ki abban a szerkóban (is!!!)!!!
Kukli: sajnálom ezt a betegséget, Te is jól kifogtad iylen picibabával :cry: :cry:

Az összes babó nagyon helyes, csak már olyan rég voltam, h nem is tok hirtelen mindenkire reagálni. persze próbáltam mindig képben lenni, de amikor írtam volna, vagy az Úr szólított vagy nem tudtam belépni vagy már hulla voltam és nem volt kedvem semmihez!

ja és a köldökcsonkunk kedden esett le, akkor voltunk 4 hetesek!!!!!!! :shock:

no majd próbálok sűrűbben jönni, de nem ígérek semmit :(, eltűnni viszont biztos nem fogok!!! :D

és még a szüléstörténetemet sem írtam meg ...

Szép napot!
Vica
wicca

Pulcsi nagyon hangulatos Nándi nyuszis fotója, vagy inkább tojis fotója:))) Jövőre már locsolkodni is taníthatjátok..

Kuklika sajnálom a nehézségeket, van már valami ki javulás a családban?

Nemlajos, én ha pocakost látok, arra gondolok, jaj de jó hogy én már túl vagyok rajta:) terhességgel nekem se volt gondom, de a szülésre még mindig rettegve emlékszem vissza..

Majánál zajlik az esti műsor, épp a nagyi tornáztatja, mi lenne velem nélküle:)))

Bea, Maja

Kép
bea1978

háááát ami az alvást illeti, most én is lennék pocakos, amúgy nem! :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca ez nem semmi sztori, sajnálom a riadalmakat, de ahogy értem akkor most már minden rendben..viszont nagy szerencséd van az éjszakákkal, este nyolctól reggel 7-ig 1X kel? Maja este 9, 10 körül elalszik nagy nehézségek árán:) utána kelés éjfélkor, kettőkor, négykor, hétkor....de nem panaszkodom, mindent kibírok, lényeg, hogy egészséges legyen, de az biztos hogy ált. este hattól tízig szinte folyamatosan sír kivéve, amikor szopizik:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca! Ez nagyon ijesztő... azért jó, hogy a kórházban is megnézték Blánt babát.
masut

Bocs: Bálint babát
masut

Uhh, wicca, ez tényleg nagyon ijesztő lehetett :shock:

Nekem ma szar napom van:
A Zuram úgy döntött, csinál térelválasztó polcot. Csapos (vagy milyen) megoldással, ahogy egymásba csúsznak a polcok a kivágott réseken (értsétek meg, légyszi, mintha a két kezeden a v-ujjakat egymásba csúsztatnád).

No, kiderült, hogy szépen nem tudja dekupírral kivágni, úgyhogy nekilátott csavarozni, de akkor ugye nem tud olyat, aminek nincs kerete (ilyet akartam), úgyhogy most van egy fél keretünk, de rájött, hogy nem fog végezni vele ma, nem tudja hol tárolni így összeállítva, félkészen, úgyhogy most csavarozza szét.

Közben többször idegrohamot kapott, fogyott némi sör, és némi idegsejtem, a gyerek sír akiságyban, a férj dühöng, hogy milyen kiba.qrva meleg van... Meg engem baszogat, hogy miért üvöltök a telefonba, miért spagettit akarok enni, miért... áh, inkább nem is folytatom :D

Szóval jöhet a húsvét:)

(nem, mintha tartanánk)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Na gyerkők úgy tűnik beállnak, és nálunk 8-kor elcsitul a ház. 7-től adagoltam a gyógyszereket. Boti már nagyon aranyos, sírva hozza, de megérti, hogy kell. Apa és én egyre jobban süllyedünk a bacikban, Boti lázas, de talán jobban van, Kata meg stagnál. A lényeg rosszabb ne legyen. Kaksi továbbra sincs, ez volt a 7. nap, és ma is volt szélcső meg glicerines kúp. A pocija rendben, nem kemény, nem nagy, nem fáj, valszeg ügyeleten sem mondanának semmit, így még várunk egy napot vele. Adryn vírus, de honnan szedtük, mikor nem is bandázunk…. Pont most kezdtük volna…. De asszem mi csak kismiska vagyunk Wiccáékhoz képest. Örülök, hogy rendben a vérkép, és tényleg nem árt, hogy kivizsgálták kisBalut (ha hívhatom így), de nagyon ijesztő lehetett. Én is kétségbe tudok esni egy pillanat alatt (szerencsére gyorsan higgadok is), átérzem. Az sem semmi, mennyit van fent. Asszem összeteszem a kezem.
Masut ezentúl biztos be sem lehet titeket rángatni. Örülök, hogy jót sétáztatok. Öltözés: én ma 2x voltam kint, bakker mint aki évek óta nem járt emberek közt, pulcsiba mentem 2x is, mások rövid gatya, és póló. Siettem is haza. Nem merek laza lenni, sztem pont ettől fáztunk meg.
Nemlajos én is minden pocit jól megnézek, szívesen újracsinálnám 3-8 hónapig időközönként. Egyenlőre ez a 2 gyönyörűség viszont elég nekem.
Bea nem semmik az éjszakáitok. Nemsokára biztos jobban beálltok. Már tudjuk mitől,l hízik olyan jól a kiscsaj. Anyudat kölcsönadhatnád néha.
Nemlajos tudom nem az, de mókásan hangzik a barkácsolás melegben, sörrel, nem jön össze, anyu nyüglődik dolog….. mintegy kis komédia. Bocsi
Na ledőlök a tv elé a pilóta kekszemmel (sosem fogok lefogyni szopi alatt)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

és a végére:
Botka ha meglátja, hogy közelítünk a porszívóhoz, már bólogat nagy okosan, hogy Kata, Kata... (régen nem volt baja az orrszívással, bár szerencsére most már fújja, így csak este reggel kell neki)... szval hárítja már át a kellemetlenségeket :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli sajnálom a betegeskedést :? ráadásul pont ebben a szép időben. Egyébként mi is taknyosak vagyunk, illetve talán lábalunk ki belőle. Még szegény Nimródnak is szívni kell az orrát :(

Wicca nem csodálom hogy megijedtél, milyen jó hogy ilyen alapos a dokitok és legalább megvizsgálták hogy semmi baj. Azért ez megnyugtató.

Én hullafáradt vagyok :( egész nap szinte le se tudok ülni, csak amíg eszek, illetve akkor sem mindig :? mert tuti akkor sír fel Nimród, bizti érzi a kaját. Ma is este hatkor mentünk le játszóterezni egy kicsit de muszáj volt előtte meginnom egy kávét.
Panna megint formában, egész nap türhetően viselkedett, de most estére megint megzizzent. Csak tudnám mikor lesz már egy olyan napom mikor nincs hiszti :?: De azt hiszem arra a napra hiába várok.
Most fürdik apjával és csak utána festjük meg a tojásokat, hát igen egész nap nem volt rá idő. Most is épp hadakoznak egymással a fürdőben. Csak ne lenne ennyire makacs ez a lány.

Jó húsvétolást mindenkinek!!! :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

kukli, utólag, hogy most már lenyugodtunk, és tudja is a Zuram, hogy mit akar a fából, tényleg vicces :roll:

És akkor még egy kis csemege a családi életünkből: Mogyoró szétrágta a párnakosarát, a párom pedig elkobozta és kidobta.
Most nincs helye, ugye jön az éjszaka, hát a leglehetetlenebb helyekre fekszik le a kutya (lehetőleg útba), hogy lássuk, milyen szánni való, most konkrétan a Zuram papucsához:
(és egy kis bónusz csokikunyizós kép - de sosem kap)
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Wicca: :shock: elhiszem hogy megijedtetek... remélem nem lesz több ilyen! próbálj azért többször jönni.. de hogyhogy csak ilyen keveset alszik B.?

Kukli: szerintem ha nem fáj a Kata hasa akkor lehet tényleg csak hasznosítja az anyatejet...:? az is lehet hogy most a megfázás miatt a szervezete inkább arra koncentrál hogy meggyógyuljon. gondold el még a felnőttek anyagcseréje is lelassul amikor betegek.
és még lógsz a pilótakex-szel :twisted:

Vica: nem irigyellek most 3 gyerkőccel, biztos nagyon fáradt lehetsz.. el sem tudom képzelni hogy bírod. én így eggyel is hullafáradtnak érzem magam :oops:

Nemlajos
: adj még egy pár páleszt is az uradnak hátha nem dünnyög annyit.. max a polc majd nem választja el a teret kellőképpen :lol: bízd Mogyoróra Dömét, te meg edd meg a jól megérdemelt spagettidet ;)

végezetül:
tegnap egy ilyen szexisten várt az ágyikóban, izgató fehérneműben és azon a kellemes bariton hangján hívogatva :lol: :lol:

Kép :P

KépKép
KépKép
adryn

adryn :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn
:lol: :lol: :lol:
és jaj, de cuki!!!!

Nemlajos
látom a Zuradnak nincs megállás! (snickers reklám)

Wicca
jaj, ez ijesztő lehetett! de jó, hogy semmi komoly!

Kukli
Sajnállak benneteket, hogy így lebetegedtetek. jobbulást mindenkinek!
már akarom írni egy ideje, csak nem jutok az írásig, hogy Fanni is nyomott egy ilyen idegesítő nemkakilásos műsort, ő 10 napig csinálta, és 5 hónaposan... aztán végül a kúp segített. de már én is a falat kapartam... aztán én elkezdtem adni neki a barackot. de hát ez ugye most nem jöhet szóba... szóval kitartás, tudom, milyen idegörlő, de egyszer úgyis kakilni fog! :twisted:

Masut
hajrá séta!!!
mi holnap kezdjük, mert ma kaptam meg a húgomtól az otthonhagyott 2 db műanyag alkatrészt, ami kell ahhoz, hogy a vázra rá lehessen rakni a mózes részt, meg a kocsiülésrészt is.

ja Kukli
egyelőre nem nagyon érdekli még Mátét a forgó, mára az elem is kifogyott belőle :twisted: . a húgomtól kaptuk ezt is kölcsön. Fannival egy chicco bohócosat kaptam kölcsön egy barátnőmtől, az volt a legjobb, amit eddig láttam, mert egyrészt a bohócok lefelé néztek, másrészt jó élénk szinei voltak, nem pasztel... szóval pont olyan volt, ami a célnak megfelel... de most ő is mindjárt szül, úgyhogy nem tudom kölcsönkérni...

én most tesztelem a sonkánkat, fincsi... :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

fürdés után:

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos! Olyan jól leírod ezeket az életképeket. :lol: Mogyoró haláli, ahogy sajnáltatja magát. :D

Kukli! Séta közben nekem is vetkőznöm kellett, annyira meleg volt, idebentről nem is számítottam ekkora melegre. Azt hiszem, az lesz, hogy séta előtt kiállok az udvarra egy kicsit, hogy tudjam, milyen a levegő...
Botka édes a hárítással. :D

Adryn! Szexisten. :lol:

Csibb! Akkor nektek is kezdődik a séta-móka. :)
masut

Baszki csibb, Ti hogy csináltok állandóan ILYEN SZÉP gyerekeket??? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukliék Katussal hajnalban kórházba kerültek nehéz légzéssel! :? :( :? :(
Megya drukk a teljesen beteg családnak! ++++++

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

uhh :shock:
nem jó ilyen hírre jönni :?
Természetesen megy a drukk Kukliéknak!!! +++++++++++++++++

Csibb: Máté nagyon tündéri abban a zöld fürcsilepedőben!!!

KépKép
KépKép
adryn

Katusnak tüdőgyulladása van. A Jánosban vannak. Túl az első pánikon. A nagyszülők besegítenek. Boti kicsit jobban van.
Katának szétlőtték 2 vénáját, most branülje van. Antibiotikumot és hörgő tágítót kap és inhalálnak. Az a szerencse, hogy Kukli észnél volt és így időben kórházba kerültek.

Hát nem jó hírek.... Szegény pici Katus... Nagyon bekapta ezt a baktériumot.... De a Jánosban jó kezekben vannak. Kukli azt írta, hogy külön szobát kaptak és korrekt az ellátás....

Idézek Kuklitól: ' A poén: 5 hetes gyerekkel megkérdezték a röntgenen, hogy nem-e vagyok terhes a sugarak miatt' :lol:

Katka

katka22

Hogy mennyi jó pasi születtett nálunk. :) :P

Adryn: Szexisten! :lol: :lol: Csak nehogy Mic megneszelje és féltékeny legyen. :lol:

Csibb: Örömmel olvastam, hogy már a sétát tervezitek.... És persze vigyorogtam ez elhagyott alkatrészeken. Én így jártam az utazó kisággyal és az autósüléssel is....

Nemlajos: Hát ti olyan olaszosan éltek.... :lol: Mindig van min csatáznotok.... nem semmi...

Nyuszis képeket tegnap csináltam a lányokkal, de nem találom a fényképezőmet.... Ágica nagyo gyanús nekem.... remélem ráakakdok és akkor teszek fel fotókat....
Lányok lelkesen nyuszióvodáznak.... Gyorsan belejöttek és nagyon élvezik. :)

Katka

katka22

Szegény pici Katalány :( de jó, hogy Kukli észnél volt, és remélhetőleg hamar mehetnek haza ismét.

Katka: várjuk a képeket :D lehet a nyuszi dugta el a fényképezőt is nem csak a tojásokat? :lol: [/b]

KépKép
KépKép
adryn

Húha, nagyon küldöm a pozitívakat kukliéknak!
Szegény Kata leányzó :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

azért azt az ügyeletes dokinőt én jól megb**nám, amiért nem jött ki Katalányhoz, meg aztán azt mondta, hogy ne adjon ugye kukli semmit Katának :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj, szegény Kukli család!!! Katának gyors gyógyulást kívánunk!!! szétlőtt vénákat sajnálom, nekünk is volt pár, de az ilyen kicsiknek még nagyon szakadékony a vénájuk sajnos.
igen, annak a helyettesnek én is okoznék egy-két kellemetlen percet... :?

megvolt a séta, Máté nagyon élvezte, gondolom, mert nem volt egyetlen rossz szava sem hozzá, és még aludt is a séta 90%-ában.
4-en mentünk, még nekem is jól esett! 8) olyan szép idő van.

Katka
igazából az életünk most már ugyan olyan, mint bármely családé, ahol kisbaba van. Mátén nem látni és nem érezni az első 3 hetet.
ha merészek vagytok teszek fel a bibijéről is, bár alig látszik, úgyhogy nem is kell merésznek lenni, csak nem akarok senkit rémísztgetni egy sebbel.
Fanni mondjuk fél tőle... :roll: nem is akar velem jönni fürdetni Mátét emiatt. sőt, mikor először látta a sebét, másnap pelusoztam Mátét, és felkiáltott, hogy a sebét ne mutassam. dehát ő az én karcolásaimtól is kiborul.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kuklitól jött:
'Köszi a bíztatást. Boti is épp az ügyeletre tart. Remélem nem mellettünk köt ki. Bár legalább szemmel tarthatnám'.

:( :( :(

Katka

katka22

jaj!
Hát miféle vírus ez, és hol szedték össze? :shock:
(és honnan tudták, hogy vírus?...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is Kukli hír miatt jöttem csak fel, de Katka szépen leírt mindent, mi is beszéltünk, sajnálom ami történt és jobbulást kívánok mindannyiuknak.
Kuklika drukk++++++++

Mi még Keresztanyáméknál gyerkőcöstől, gondoltuk szép idő lesz, de fúj a szél hideg van, szóval most hiába a kertes ház... és már most lusta vagyok hazavezetni is :? De Maja jókat alszik, eszik :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli családnak mihamarabbi jobbulást!!!!!!!!!!!! szegénykéim, mennek a+++++++++++++++++ energiák!!!!!!!!!! na a dokihoz nekem is lenne 1-2 szavam :twisted: :twisted: :twisted: .

Adryn: nem tom mérnem alszik többet :(, gondolom néha a pocakja, néha túleszi magát ... passz

ma reggelre tiszta csipa lett a gyerek bal szeme, azóta is váladékozik. most kamillával mosom neki, ötlet, h mit tudnék esetleg még csinálni vele?

Csibb. tényleg nadddon szép gyerek Máté (is). milyen nyugis fürcsi után!?!? nálunk végigüvölti a gyerek :cry: :cry: .

Szép napot!
Vica
wicca

wicca, én a kezdetek óta esküszöm a sima forralt és visszahűtött langyos vízre...
A kamillától nem javult :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszi :)! forraltam is, márcsak hűlnie kell!

Szép napot!
Vica
wicca

oké, most már csak az a lényeg, hogy ne megitasd vele, hanem kívülről befelé törölgesd steril vattával vagy gézzel (és egy törlés, egy db törlőke!)
(bocsi, nem hülyének nézlek, csak magamból indulok ki 8) )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli hír:
'Köszi mindenkinek! Boti kapott még egy gyógyszert, Katus kapja a kezeléseket, de szerintem nincs most jobban. Nappalos orvost kértem nézze meg, de csak 1 nővért küldött ágyat megemelni. Remélem este meghallgatják, mert balhét csapok, hanem. Puszi mindenkinek!'

A franc essen a magyar egészségügybe! :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.04.12 18:09-kor.

Katka

katka22

Wicca, mi is forralt lehűtöt vizet használtunk. Nekünk sajnos kevés volt és kaptunk antibiotikumot.

Katka

katka22

és akkor most kukli ül egy széken Kata ágya mellett, vagy kapott normális szobát? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én úgy tudom kétágyasban van, de hogy az mennyire jó, de nem székes

Bea, Maja

Kép
bea1978

csak hazajöttem, a kilométerek miatt gondolkodtam az ott alváson, de nem akartam megkavarni Maját, én még kimerült vagyok ettől a gyerekágytól, már meg is fürdettük, most szopizik, jól esne már egy zuhany nekem is...

Csupi Máté meg Nico édesek 8) ,

Nemlajos, akkor most nincs kutyónak szálláshelye? :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok

nahát.. milyen nyamvadt vírus támadhatta meg a Kuklicsaládot :? remélem meghallgatják Katát és hamar jobban lesz :roll:

mi hazajöttünk Hamlettől Kronborgból, ahol elvileg élt. bár szikla nincs, nem is volt sosem szóval hogy hová állt ki Shakespeare szerint fogalmam sincs.. lehet csak hiányos helyismerettel rendelkezett a nagyrabecsült költőúr :P .. mindjárt dobok fel néhány képet a kastélyról. :twisted:

Bea: meddig van még bekötve a sebed? gondolom addig nem zuhizhatsz csak... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

már nincs bekötve, zuhanyozni lehet, csak fürdeni nem :roll:

képeket!! :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, nincs 8)

Lányok, két kérdés:
- van, aki már fürdött/szexelt? :oops: :roll:
Nekem tagnap letelt a 6 hetem, mindkettőt kívánom, de nem merem a doki bólintásáig...
- akinek a babója cumizik, csak síráskor kerül a szájába, vagy automatikusan lefekvéskor, esetleg mindig, ha ébren van?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép Hamlet kastélya

Kép Hamlet kastélya 2

Kép bejárat

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: én már biza szexeltem... :oops: :lol: a fürdés nálunk megoldott mert nincs kádunk :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Hú de szép fotók!!!

Nemlajos, én nem mernék még fürdeni vagy 2 hétig, szexelni meg nincs kivel :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli üzenet:'Többszöri kérésre se nézik meg Katát, mert bár jobban köhög, de kap levegőt. Mind1 megbeszéltük, hogy holnap anya-lánya meggyógyulunk napot tartunk, fityisz nekik,'

Nemlajos:
- Én mindkettőt rendszeresen űzöm, gond nélkül. ;)
- Cumit, ha nyűgös (ez mostanában szinte egész nap... :roll: ). Alváshoz általában kell neki, aztán ha mélyen alszik úgyis kiköpi....

Adryn: Klasz kirándulás lehetett.... :P

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: