A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Zetivera: Én nem vagyok otthon kólában, de innék, ha szeretném....
Kíváncsi vagyok a napirend sikerre!!

kaandi: Ha attól nyugszol meg, nyugodtan adj neki teát. Én a meleg miatt ugyan nem teáztattam, de kamillát már kapott a kakigondra. Be is jött (6. napon lett siker, szép eredmény, mi? Valójában szerintem csak megijedt, amikor a glicerinkúpos megoldást elmeséltem neki... :lol: )
Pár 10 mili nem fog ártani, de asszongyák az okosok, hogy szükségtelen.

Hjaa, Eszterem tényleg modell lesz. Nem eszik ám... Reggel 100 azóta minden kajára csak 70. És alig bírom beleszuszakolni a pótlást. Pedig anyatej. Nem kell neki és pont. Nem tudom ám, meddig csinálom ezt a pótolgatást. Kicsit hízlalok rajta, aztán meg lehet elcsalom. Már az előbb odaadtam az egész hóbelebancot Lacinak, hogy etesse ő, mert én nem bírom nézni... A libatömés emberbarátibb, mint ez... Brrr.....

Ha más extra izgalmas nem történik, akkor elmentem sonka-tojás-nyuszi-húsvétolni!! Holnap ezer a meló, na meg a rokonyok...
Mindenkinek kellemes rokonozást és húsvétozgatást!

ladmon

zsu: ki érti ezt??? Füge is csak mélyen aludt.
Füge most cicisztrájkolt... :cry: remélem vacsinál már nem fog.
millye: majd szólók ha felrakom.

kaandi: én szoktam csinálni teát, de csak ha nagyon meleg van akkor kínálom meg, de nem nagyon szereti

ladmon: jó rokonozást

Kép
budabo

na ma is jól kidolgoztam magam. aludt a kismazsolám 14:00-17:00-ig (na nem irígykedni, reggel fél nyolc és du. kettő között meg csak 1*negyed órát aludt!)

kaandi: a manojatek.hu-n vettem a pihiszéket, postai utánvéttel fizettem és így lett 18.690 huf. ezek a fisher price termékek baromi jók ám. ilyen a zenélő körforgó is, amit a nővéreméktől kapott.

teatéma: én nem teáztatom, mert többen is mondták, h nem túl jó a csak szopis babákat teáztatni, akkor inkább egy kis vizecske (de nekem meg azt nem akarja elfogadni). tea csak akkor jöhetne szóba ha anyagcsere problémákkal küszködnénk, de azt meg nem hiszem, miután a legutóbbi pelucserénél 3 azaz három db pelust használtunk el, mert mndegyikbe rakott egy kis hígfolyós ajándékot :lol:

kakitéma: azt mondta a védőnőm, h lehet híg és sűrű is a kaki és a csak szopis babáknál lehet a napi egytől a napi többön keresztül a heti egyig bármi, és az sem baj ha kicsit zöldes, ha rendes kaki szaga van és nem erőteljes bűzös. szal nem emlékszem, h ki kérdezte, h lehet-e hasmenése a picinek, de sztem nem az. nekem ma marci csak hígat bír produkálni, de teljesen egészségesnek tűnik és jókedvű is, nyugodtan aludt.

bocs h mindig a védőnőmet hozom fel, de - és asszem emiatt szerencsés vok - én kifogtam egy jót és nagyon kedveset :) hál'istennek :)

kóla - na én néha nem bírom megállni, olyankor nincs is alvás... :( de hát mőár mindent nem vonhatok meg magamtól. a kávém pl. koffeinmentes. nbaromi drága, de ez van amíg szoptatok. na nem viszem túlzásba, csak néha-néha és csak 1-1 fél pohárral

ladmon: remélem, hamarosan megoldódik a kajatéma. egy dolog viszint még eszembe jutott: sír Eszter h éhes? vagy olyan mint aki jól is lakott ettől a mennyiségtől? mert arra gondoltam, mi van ha tejallergia van a háttérben? a kerifiam ezért köpte ki a tejet! nagyon nehezen jöttek rá a tejallergiára! na persze ne legyen az. csak végül is jó lenne tudni h mitől eszik Eszter ilyen keveset (mondjuk lehet h mostanában kisebb az igénye, de valóban csak nagyon picit gyarapodott)

Ja! Gyarapodás- megint a védőnőmet kell ismételnem, 6 hét után már heti kevesebb gyarapodással lehet számolni, szal lányok senki ne lepődjön meg, ha már nem hízik heti 300 grammokat a gyerecskéje! Stelly ha jól emlékszem Te is írtad, h Adri kevesebbet gyarapszik.... bocs ha rosszul emlékszem.

na húsvéti sonka megfőtt, gyerecskét lepasszoltam a kerinek a szomszédba (tesóm), szal megyek és elkészítem a francia salit meg a sonkatekercset. mi hétfőn megyünk mindenfelé, remélem Marci jól fogja bírni, bár a hétfő estétől félek picit, ha túl ingergazdag lesz a nap, este újraéli az egészet és nem tudom h fog elaludni! de azt meg már várom, h menjün kicsit. ez lesz az első kimozdulás és az idő is nagyon szépnek ígérkezik.

további szép estét mindenkinek
a jányoknak vödör vizet a kukacoknak sok hímes tojást kívánok :)

UI: budabo! már régebben le akartam reagálni! CSI! Tök jó! én sem utálom őket (bár a párom forgalmiját elvették a balesetkor ami baromian megnehezítette a további ügyintézést :()! A lényeg amit akartam írni: micsoda királyság lenne, ha olyan hammerrel közlekedhetnél Te is mint a drága jó Horatio :) akkor aztán baromian irígyelnélek!

KépKép
hugic

hugic: hát igen, jó lenne olyan CSI-nek lenni :) és köszi, aranyos vagy. Nekem azt mondta amúgy avédőnő hogyha megkívánja az ember a kólát igyon, csak mondjuk délelött.

Kép
budabo

Millye, annyira édes Andris haja! :lol:

Kaandi: Nagyon szép Boti baba, és milyen nagy! :lol:
Mivel ma délután Bencus kutacsa nagyon be volt horpadva adtam neki babavizet szopi után, el is fogadta, biztos a nagy meleg miatt!

Bogi, biztos csak a meleg miatt sztrájkol Füge baba, Bencus is sztrájkolt a délutáni etetésnél, na de már látom rajta, hogy cicizne! :D
zsu83

zsu:az üveget elfogadta :(, jól bekajált, azóta már teát is ivott, nagyon meleg van nálunk. A cicin üvöltött :cry: Remélem este fog kajálni ciciből is.

Kép
budabo

Fügém a frászt hozta rám!! Képzeljétek az öklét tömte a szájába és a kis buta nem tudom mit csinált de elkezdett levegőért kapkodni, szemei kimerevedve. Ááááááááá,nagyon megijesztett.

Kép
budabo

Bogi, ez elég ijesztő lehetett!
Füge baba, máskor ne ijeszd meg így anyukádat!
zsu83

Mindenkinek Boldog Ünnepet!

Kép

Legközelebb vasárnap este leszek, addig is pihenjetek sokat, ünnepeljetek békében! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kellemes Ünnepet kívánok mindenkinek!

Kép
kreiszi

lányok, én totál kész vagyok....
Nemrég értünk haza a kórházból.. Száva leesett a kisházának a lépcsőjéről, betonra, beverte a fejét.
Szegény jött fel zokogva, hogy fejreesett, és ordított, hogy anya ugye nem halok meg, nem akarok meghalni....
Kocsiba be, elindultunk a Madarász utcai kórházba, már majdnem ott voltunk, és akkor jutott eszembe, hogy a főzőlapon hagytam egy kis edényben vizet, Zéti cumijait akartam kifőzni.
Totális pánikhangulat, hogy tuti felgyullad a ház, mire hazaérünk, Száva üvölt, hogy forduljunk vissza, mert leég a ház és bent van a kutya... szóval képzelhetitek.......
Szerencsére a sógornőmnél van kulcs, bár a falu másik végén lakik, de felhívtuk, és odament, lekapcsolta. Már nem volt víz az edényben, de szerencsére nem lett semmi baj.
Na, a Madarász utcában nem volt ügyelet, átküldtek a Bethesdába... ott tömeg, egy csomó sérült gyerek, főleg fejsérültek, sokat kellett várni, párom a kocsiban Zétivel...
Megröntgenezték Száva fejét, azt mondták nincs szerencsére semmi baj. Fél 9-től éjfélig tartott az egész... Száva már sírt, hogy fáradt, haza akar jönni... annyira sajnáltam.
Most nem tudok lefeküdni,tele vagyok ideggel.... A család alszik, én meg totál ki vagyok ütve.....
Már kezdek azon agyalni, hogy én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy bevonzom mindig a problémákat a családomba.... nem tudom mit kellene magammal kezdeni, hogy ezt az állandó rettegést megváltoztassam....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Pálinkás jó reggelt!

micsoda hétalvó csapat!mindenkinek alszik a kicsinye?Persze gondolom ez nem igaz.Végre előszőr én vagyok az első,ez még sosem fordult elő.

Jelentem Bazsalikom átaludta az éjszakát:fél9-től reggel fél6bubukált a drágám.rövidke élete alatt ezt már másodszor produkálta.Nagyon ügyes fiú.
Ennek örömére én már kivasaltam és elmosogattam,meret nem tudtam visszaaludni.

Mindenkinek kellemes ünnepet és jó rokonozást kívánok és ezuton szeretné Bazsalikom virtuálisan meglocsolni az összes szépséges "kislányunkat" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Aszta Andus, nem semmi, szegénykék...jaj de jó hogy megúsztátok! A múltkor én is a gázon hagytam a vizet és elaludtam, mikor kinyílt a szemem akkorát ugrottam hogy Oli majdnem leesett rólam, rohantam le de szerencsére nem lett baj, még egy pár milli magasan volt a víz a lábas alján. Szegény Száva, reméljük eljfelejti hamar az ijedtséget!

Nem olvastam vissza a többit, de lassan pótolom, tegnap este 8kor :shock: elbubukált Oli, Zéti is valamivel később, máskor van hogy még 11kor szenvedünk úgyhogy jó este volt, ezért nem jöttem ahogy jól beígértem.

Azért azt a fantasztikus új napirendet azt megosztom: eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy az én gyerekem nem "eszik-játszik-alszik" hanem "eszik-alszik-játszik", mert az elején így működött, aztán meg csak szenvedtettem szegényt hogy ezt tartsam. De rájöttem, hogy mégiscsak evés után játék és utána alvás, így sokkal könnyebb :D Ha kaja után dumálok vele kicsit, meg adok nézegetnivalót, akkor egy idő után halkan nyöszörög félig csukott szemmel, ha ilyenkor lökök párat a babakocsin elalszik :shock: :lol: Eddig nyilván az volt a gond hogy nem jó pillanatban akartam altatni, őt nem szabad hagyni hogy sírjon hanem mikor még csak nyöszörög akkor kell elringatni. Nameg így utólag az egész nap egy nagy altatás volt, állandóan arra akartam kényszeríteni hogy aludjon és ettől totál kibukott szegény. Pedig annyira egyszerű a megoldás, és elméletben tudtam is hogy így kell, a S. is megírta :lol: de nem sikerüt átvinnem gyakorlatba. Mostmár igyekszek figyelni a jeleket és elkapni a pillanatot, nagyon finom érzékeny kis baba ő. Ja és mégegy fontos dologra rájöttem: nagyon zavarja a fény ha aludni akar, ha letakarom akkor egész könnyen elbubukál. :D Úgyhogy most megpróbálom így beállítani a napot, a S.-féle ritmusra.

Jaj ez meg nagyon csúcs volt: itt volt a barátnőm és elmentünk a kölkökkel csavarogni, hazafelé viszont Olivér megéhezett és nagyon elkezdett sírni a kocsiban, kivenni nem akartuk mert csak 10 perc az út, úgyhogy szegénykén ott sírt a hordozóban, meg sem tudtam simizni mert nem értem el, ő ült az anyósülésen. A barátnőm kitalálta hogy kezdjünk el susogni mint a suttogós könyvben, sss... sss... sss... és b.sszus Olivér elaludt!!! :D Nagy bőgésből még sosem aludt el, főleg nem éhesen! :D Persze ez a trükk azóta sem vált be többször... de akkor jól jött 8)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!

Zsu: ezt már harmadszor produkáljaFüge, csak idáig kajánál volt. Egész éjjel hallgattam a bébiőrt, hogy ha elkezd cuppogni megyek,nehogy megfojtsa magát. Na de ez sem állapot,remélem szép lassan rájön arra hogy hogy ne fojtsa meg magát. Ma reggelinél üveg plusz a két kezét akarta a szájába nyomni, ahogy elvettem az üveget, hüvelykujj a szájba és békésen cumizott :D

andus: sajnálom Szávát, remélem azóta megnyugodtál.

nilababa: nagyon ügyi Bazsalikom

zetibaby: ügyes vagy!!

Kép
budabo

Sziasztok!

Nálunk is megvolt a 3. átaludt éjszaka, 9-től fél 6-ig durmolt Bencus! :lol: Utána újra elaludt, és még most is alszik! :lol:

Andus, örülök, hogy nincs semmi baja Szávának, szegénykém hogy megijedt! Azért küldök neki sok-sok gyógypuszit! Nehogy már magadat hibáztasd Andus, kérlek ezeket a gondolatokat töröld ki a fejedből!

Nilabali, gratula az átaludt éjszakához! :lol:

Zétivera, szuper, hogy nálatok is kezd beállni a napirend! :lol: Bencust is zavarja a fény napközbe alvásnál!

Bogi, hát tudnak meglepetéseket okozni a babák az biztos, ma Bencus totál megfordulva volt reggel az ágyba! :shock: Én meg olyan kóma voltam, hogy elfelejtettem lefényképezni, még jó hogy a férjem látta, különben el se hitte volna, mikre képes Bencus! :D

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek! :lol:
zsu83

Oltás: csak a pneumót tervezem, bár a rota se lenne rossz, de szerintem nem túl nagy az esélye hogy elkapják a rotát, legalábbis Z eddig megúszta pedig mindent összenyal mindenütt. Meg a kullancsost megkérdezem a védőnénitől hogy mit gondol róla, ha azt mondja van értelme akkor esetleg még azt Zétinek, Olinak még ugyebár nem lehet.

Alex nagyon helyes Kreiszi, köszönjük a pofazacsi-dícséretet, mi arra gyúrunk :D

Julcsi reméljük összejön a barátnődnek a baba! Az enyém is aki meglátogatott tavaly abbahagyta az antibogyót és nem jött meg neki azóta, gyógyszert szedett és pont tegnap nálunk végre megjött neki :D Röhögtünk is hogy ez itt a termékenység háza :D
A képen valóban engem néz így, szerintem az előző rossz nap után próbál hízelegni, hogy „de anyaaa, én még olyan kicsi vagyok”  Gratula az átaludt éjszakához!

Ladmon akkor szurkolok neked egy p3-ért!
Húsvét: ma egyedül semmi(még Z sincs itthon), holnap apával semmi, hétfőn anyósomnál…

Másik Oli is nagyon jóképű :D És milyen is izompacsirta! Nem is vékonyka!

Zsuzsi mintha csak magam látnám ahogy elképzelem a napodat  Nálunk is ez ment eddig, egész nap nyöszörgés, semmit sem aludt csak éjjel, nappal max 20 percek, meg ő is ötpercezett, öt perc alvás vagy mi, aztán fél óra ringatás. Egész nap ölben, és totál élvezhetetlen az egész így ,és igen, én is gondoltam csúnyákat és aztán lelkifurdim volt, de tegnap egész jól alakult, délelőtt aludt egyet amíg én gyomláltam és kikapcsolódtam. Próbáld te is a jeleit figyelni, lehet hogy ő is valami apróságra vágyik ami hiányzik neki, pl Olinak a sötét.
Öcséd lába hogy van? Jujj…

Millye nekem is tetszik a séró! :D

Kaandi hát Boti nem kicsi! :D Mi 99%-ban anyatejesek vagyunk, egy héten max 2x pótlok este táppal, de pl már két hete nem kapott tápot egyáltalán. Tegnap adtam neki kamillateát, fél decit behúzott, azért adtam mert kakálni próbált sikertelenül, ma reggel lett meg a hatás. Máskor is szoktam néha ha a kutacs behorpad vagy nagy meleg van, de egy héten kb 2x iszik max teát, csak kamillát.

Hugic Marci is nagyon szép! :D Nekünk is van ilyen rugi, nagyon szeretem!

Lilike is szépséges ahogy mosolyog! :D

Hugic gratula az átaludt éjszakához! Elifnek is!!

Zsufi úgy látszik Marci is sszeret fürdeni, nagyon szép ahogy a kádban mosolyog!

Amy jobbulást! Este nálunk is káosz van, esti nyűginek hívom, minkét gyerek megőrül, kb 5-7ig tart. Már készülök rá lelkileg minden nap, azt szerintem csak átvészelni lehet. Vendi is nagyon helyes ám! :D

Bogi Oli meg azzal hozott rám frászt hogy pici de jópár vércsíkot találtam a lepedőjén, de kilogikáztam hogy csak kimarta magát…de azért ijesztő…

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ladmon bocsi, p2-t akartam írni :oops: :oops: :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zsu: na ilyet már Füge is csinált, hogy megfordult az ágyban, de mostanában nyugodtabban alszik és kevesebbet mászkál

zetibabi: az is ijesztő lehetett, Fügcsi is szokta karmolni magát, pedig sűrűn vágom a körmét..

Kép
budabo

Bogi, elfelejtettem írni, tök jó az új vonalzód!
zsu83

Budabo: Van valami változás cicizés ügyben vagy még mindig sztrájkol a kisasszony? :lol: Én is megijedtem volna ezen az önfullasztó dolgon... :oops:

Andus70: B@ssus... szegény Száva! Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baja! Jobban van már? Nem lilult be a buksija? :shock:

Nilabali: Gratulálok az átaludt éjszakához! :wink:

Zetibebi: Lassan kiismerjük a gyerekeinket... te is milyen ügyi vagy, hogy rájöttél Oli altatásának a titkára :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Kép a piros papás póló párja :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Csak nem látszik... na mingyá...

Tényleg Zsu, hogy állsz a némettel? Jár még a tanár?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép így már talán látszik

Kép ez meg a "jó munkás ember" :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: Nagyon vagány Oli pólója! :wink: Milyen vagány Zéti a "bukósisakkal" így biztos, nem sérül meg :lol: :lol: :lol:

Zsu83: Bencus az alva mászó :lol: :lol: :lol: azt nem írhattam, hogy alvajáró :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Hugic, jól emlékszel, eléggé lassult most a gyarapodás. De mivel reggelente hatalmas vigyorral ébredünk, azért nagyon nem estem kétségbe :D

Mindenkinek szép Húsvétot kívánok!
Julcsi, sajnálom a sírós oltást :( szegény kis Bogyesz :(

Andus, huhhhh ez ijesztő lehetett!!! Szegény Száva! :( örülök, hogy nincs végül semmi baja! Milyen magasról pottyant le? Szegény te, nem csodálom, hogy ki vagy merülve, nálatok mindig történik valami. Nem hinném, hogy te vonzod a problémákat, jönnek azok maguktól. Ezek után már tényleg nagyon jó szériának kell jönnie!!!

Bazsalikomnak cserébe virtuális pirostojás Adritól :lol:

ZVera :lol: :lol: :lol: jók Oli ruhácskái :lol: Zéti jól be van biztosítva motorbalesetek ellen :lol:

Jópáran eltűntek a topikból mostanában :( pedig nem vagyunk rosszfejek, ugye?

KépKép

KépKép
stelly

Millye köszi! :D A sisakot Z saját magának veszi fel :D

Ez meg egy kicsit homályos mert altatás közben, félhomályban észült, de a lényeg látszik, én nagyon meghatódtam :oops: nagyon büszke vagyok Zre! Kép Zéti szereti Olit

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Stelly biztos csak babáznak a többiek, de én is kíváncsi vagyok mi lehet velük. Gabi pl utoljára asszem azt írta hogy lehet hogy kistesó...reméljük jelentkezik, mostanra biztos kiderült mi a helyzet.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Szép Napot Mindenkinek!

Andus! Remélem Száva megnyugodott és már csak egy rossz emlék az egész! Micsoda nagylány már! Egy tanácsot ha adhatok: ne parázz előre semmire, mert ha a félelmeink elébe megyünk akkor azok egy idő után be is igazolódnak! Régebben mindenen paráztam (pl. a párom munkahelyén is és be is jött :( azóta sincs semmi :(). Amióta Marci megszületett valahogy sokkal optimistábban látom a világot ésén is jobban érzem magam. Szal lényeg, csak pozitívan, optimistán és jókedvűen :)

Vera! Örülök, h kezdenek rendeződni a dolgok napirend ügyben! Így need is sokkal könnyebb lesz és sokkal több időd marad!

Zsu, Nilabali: gratula az átaludt éjszakához. Nagyon ügyik a nagyfiúk! Elküldöm erre a tanfolyamra az enyémet is :) Mi ma hajnalban 3körül keltünk (annyira kómás voltam, h nem emlékszem a pontos időre).

Füge Baba! Ne hozd a mamira a frászt :) csak ügyesen, nem kell anyira mélyre tömködni a kezecskédet, oxi? :wink:

Reggelinek én is vasalással indítottam a napot, a papi meg altatott a teraszon, most kint alszik a kertben a Kismazsolám. Jó lenne már reggelizni is valamit, olyan éhes vagyok, viszont baromi lusta is. Főleg miután tegnap elcsesztem a húsvéti sonkát, vagy túl sokáig főztem, vagy eleve rossz minőségű volt, mert szanaszét esett, omlott.... talán veszek egy másikat, de az is lehet, h tojok rá, végül is nem is leszünk itthon húsvétkor.
A tegnap esti etetés alatt nem csak Marci, de én is elaludtam. Éjszaka keltem fel ruhában az ágyban, mellettem a kisember, persze a tojások lent vártak a konyhában, h krémmé alakuljanak... na bevágtam őket a hűtőbe, mondván h majd akkor ma... de h nekem mennyire nincs most ehhez hangulatom :roll: nem tudom mi van velem, pedig imádom az ünnepeket, ezt is karit is, és nagyon szeretek készülni is. Lehet h a fáradtság miatt van?

Beszállunk a mosolygós albumba! Végre! Ma sikerült több mosolygós képet is lekapni. Mindjárt fel is teszem. Na meg az új ruhaszett! Olyan, de olyan csini! A papi szerint a kislányok majd ecetet fognak pisilni Marikám után.... kicsit sem elfogult :lol:

Vera! a csíkos rucira gondolsz, a kantárosra? Nagyon szuper, csak egy baja van, h alul nem patentos így teljesen ki kell csomagolni Marcit. Vagy nem arra gondoltál? :?

Na beszéljenek inkább a képek helyettem.....

Kép
elkaptuk végre :)

Kép
ilyen zsivány vagyok! :)

Kép
a mamiék teljesen hülyét csinálnak belőlem :?

KépKép
hugic

na aszongy a papi h a francia sali finom lett... legalább ez.... :) máris jobb a kedvem.... :)

KépKép
hugic

Jaj de helyes Marci! :D Arra a rugira gondolok, a csíkosra, igsz hogy kicsomagolós de valahogy pont megfelelt az évszaknak mikor Z hordta, nem kellett külön bugyolálni, meg jó puha :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

hugic: húúúúúúúúú, nagyon jók a képek, Füge is helyesel! Már érzem is az ecet szagot :D És jó lenne ha szót fogadna neked és nem hozná rám a frászt. Készülődés: ilyenkor jó hogy így együtt lakunk, én ugyan nem készűlödök. Tegap takarítottam, vasaltam,mostam...stb. Ma kicsit pihi ha tudok.

millye: este már nem sztrájkolt, és reggel, meg most sem. Bíztam benne hogy így lesz, amíg egy csepp is van addig kapja, még ha sok pótlással is. Remélem ilyen fullados dolgot nem játszik el sokat. :oops:

zsu: köszi :lol:

zetibabi: nagyon vagány.

Kép
budabo

Andus:reméljük Száva már jobban van,és csatlakozom az előttem szólókhoz,csak optimistán,minden rossz után sokkal több jó jön.Én hajszál híján elpatkoltam és még mindig gyenge vagyok és fáj mindenem,de a kisember ad minden nap erőt és jókedvet,és napról-napra jobban vagyok tőle...tehát fel a fejjel és előre,ne hibáztasd magad olyan dolgokért amiről nem tehetsz :)

hugic:Marci nagyon vagány!mi is ezt csináljuk Kisbalázzsal,de jól viseli az állandó öltöztetést.

stelly:köszi Adrinak a tojást!

Vera:Oli annyira helyes,és Z pedig imádnivaló-nekem könnyeket csalt a szemembe a kézfogós kép-még jó hogy még mindig a hormonokra lehet fogni az állandó pityergést-veletek is előfordul még?
Örülök,hogy kezd alakulni az alvás és a napirend is!

Bazsalikom itt van az ölemben,mert nagyon sírt és Belgát hallgatunk-nagyon szereti-valamint éppen berottyant.....tehát megyek kitakarítok alóla,majd még benézek.

Kép
nilabali

Zétivera, tanulom továbbra is a németet, hetente egyszer, amikor a férjem is itthon van, és akkor ő vigyáz Bencusra! :) Igaz tanulni nincs túl sok időm, próbálok az órán figyelni, és sokmindent megjegyezni! :)
Nagyon jók a képek!!!!! :lol:

Millye, ez nekem eszembe se jutott, alvamászó, nagyon jóóóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

Hugic, nagyon aranyos Marci! :lol:
zsu83

Köszi neked is Nilabali! A dokiddal mi a helyzet? Nem mentek perre? Vagy nem érdemes belevágni? Bocs, ha nem szeretnél ne válaszolj, csak kíváncsiskodok :oops: :)

Zsu hamarosan nekem is bele kellesz vágnom, kell még egy nyelvvizsga. :?

Képzeljétek! Nosztalgiáztam, találomra beleolvastam a topikba, és mit látok? Volt egy hsz Macsektól, és a szalagján ott van Bulcsú, két hónapos és hat napos! Nagyon helyes! :D Kép is van a szalagon, a 13. oldal alja felé találtam ezt.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera:köszi kérdésed,megyünk perre,mert megérdemlik és az ügyvéd szerint van értelme.

most elbúcsúzom,mert kimegyünk a levegőre,este jövök még.

Kép
nilabali

Sziasztok!

Ígértem néhány fotót a gyerkőcről. Csak hogy csatlakozzam a helyi babaszépségverseny résztvevőihez, és hogy a kislányos anyukák nagyobb választékból keressenek :wink: : Kép
Már gyakoroljuk az ujjszopizást!

Kép
Izmos ember leszek!

Kép
Na, megnyerő a mosolyom?

Kép
Néha azért morcos is vagyok...

Crocus
Kép

Kép
crocus

Crocus: nagyonédes Attila és igen megnyerő a mosolya!!!

Kép
budabo

Megnéztem Bulcsút, nagyon helyes legényke! :lol:

Nilabali, remélem jól megbüntetik az a szemetet, aki így elintézett téged! :twisted:

Crocus, nagyon aranyos a kisfiad! :lol:
zsu83

vera
most látom a képeket a fiúkról. no, neked is jó dolgod lesz, mikor futnak majd a lányok a fiúk után. a sisakos milyen édes :)

crocus, Attila is tündéri. az enyém még mindig nem találta meg azt a bizonyos ujjacskát (és a cumit sem fogadja el, megy a sírás, ha nyűg van :? )

kinyíltak a tulipánok a kertben, és a 3 jácint is! olyan cééépek! a barkafa is nagyon szépen zöldellik. jövőhéten szépen befejezem a virágágyásomat, ha ilyen csodás lesz az idő :)

remélem, mindenkinek szép napja volt :)
álommanót mindenkinek, jó éjt

KépKép
hugic

nilabali,
az jutott eszembe, h a varrataid egyébként már teljesen begyógyultak?

KépKép
hugic

Holnap nálunk is rokonlátogatás... Megyünk mamámékhoz. :D
Oli nagyon jól viseli az ilyen családi rendezvényeket, szerintem
most sem lesz gond!

Julcsi, csak h még nagyobb fenékbebillentést kapjak majd,
elárulom, h tegnap Oli 9-kor aludt el, és ma reggel 8 után ébredt fel. :lol:

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!!!

Kép

Kép
gjéti

Gjéti, na tőlem is jár egy fenékbebillentés! :lol: :wink:
zsu83

Sziasztok!

Én csak olvasok, meg ámuldozom milyen szépek a topic-babák... :lol: Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy tényleg a mi babáink a legszebbek a fórumok között... :lol: :lol: :lol:
Igazából azért nem írok, mert: 1. nincs időm, 2. úgy érzem, kilógok közületek. (Hogy miért? Mert én nem mérem Bettit, így a mennyit evett-mennyit hízott témához nem tudok hozzászólni. Napi szinten nem történik annyi dolog velünk, mint veletek - illetve a legendásan rossz memóriám miatt sokszor nem is tudok visszaemlékezni, mi történt a héten, így nem tudok mit írni...)
Az éjszakák néha kritikusak (a legrosszabb csütörtökön volt, éjfélkor feküdtem le, Betti fél 1-től 3-ig szórakoztatott, aztán kiájult, majd 6-kor kelt, mert éhes volt, Bogi pedig 7kor csattogott át a mi szobánkba. :shock: :shock: Aznap 4 kávét ittam :? )
Még nem pótoltam semmivel, se tea, se víz, se táp, igazából Betti nem lesz egy cumifaló (nem úgy, mint a nővére :lol: ), nem kell neki se a cumi, se a cumisüveg, kanálhoz meg nincs se időm, se nagy türelmem sem. :oops: :cry:
Bogi néha jobban viseli a tesót, néha nehezebben, de természetesen :lol: :lol: a port rajtam veri le, hiába igyekszem vele többet foglalkozni :(
Szinte semmire sincs időm, mert a férjem reggeltől késő estig dolgozik, gyakran a fürdetés-altatásra sem ér haza, nekem meg egyedül néha olyan rosszul sikerül, hogy volt már olyan, hogy Bogi fél 11-kor aludt el. :roll: A fennmaradó kis időmben rendületlenül küzdök a hangyák ellen a házban, mosok-takarítok és próbálok magamra időt fordítani (ez persze mindig elmarad). Alvás csak éjszaka, segítség semmi.
Na, röviden ennyi magunkról. Majd keresek képet a két lányról, a virtuális locsolást köszönjük!

Andus, megállt bennem az ütő! Száva jobban van, ugye?
Nilabali, nagyon erős csajszi vagy! Kikerekedett a szemem, amikor írtad, mi történt... Mennyi van még a teljes gyógyulásig?

Mennem kell, Betti két órája fent van (én hajnal 1-ig pakoltam a szobájukat - el tudjátok képzelni, milyen kipihent vagyok :shock: :( :lol: ), most nagyon nyűglődik, megyek elringatom. Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkire reagálni :(

Áldott húsvétot mindenkinek! Fiúknak sok piros-csokis tojást, lányoknak igény szerint sok/kevés locsolót!

Kép
Betti

Kép
Testvérek

Kép
Márciusban készült

Kép Mosolyog

Sziasztok

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Helloka!

Köszi a kérdéseket és a dicséretet az állapotomat illetően,és adom a válaszokat-nem tudom név szerint ki mit kérdezett,bocsi-:szóval a begyulladt varrataim mégnem egészen tisztultak ki,de már húzódnak össze,ezért a dokim úgy döntött már nincs értelme összevarrni és még kicsit gennyes az alja,ezért magától fog összeforrni és mivel így nagyon undorító lesz,ezért nyár közepén vagy végén megplasztikázza,hogy rá lehessen nézni hányás nélkül. a teljesgyógyulás pedig még messze van,még mindig erős szúró fájdalom van a hasam azon részén ahol varrták a beleket,nem tudják megmondani mikor múlik el,mert még a méhem sem a régi és még semmi sem került vissza a helyére a hasamban ez pedig idő kérdése,szóval még ki kell tartanom sokáig.....bár bevallom már nagyon kimerít az örökös fájdalom,ami mellett nehéz ellátni a háztartást és a gyerkőcöt is,de már nem kérem a család segítségét,mert már csak azért is egymagam akarok csinálni mindent,mert sosem szorultam segítségre és ha segítenek az jobban idegesít,mint az hogy mennyire fáj mindenem és milyen fáradt vagyok-tehát nyúzom magam és próbálok pozitívan állni a dolgokhoz,amiben Bazsalikom a legnagyobb segítségem és a párom is segít,ahogy tud-a fájdalmat pedig meg lehet szokni,csak nagyon kimerítő,de minden nappal erősebb vagyok és többet bírok,bár még mindig fogyok és étvágyam nincs,már majdnem 20kilót tettem le,kevesebb kiló vagyok mint amikor terhes lettem,de majd minden helyrejön :roll:

Ennyit a nyavalygásról,ó hosszúra sikeredett,remélem nem haragszotok érte.

Más:crocus Attila méltán várományosa a verseny dobogós helyezésének,annyira helyes vigyora van.

Jasmin: a csajok nagyon édesek,és örülünk,hogy hallunk felőletek!

Zsu:köszi az együttérzést,remélem én is,hogy megkapja a magáét a doki,meg azt hogy mással ezt már majd nem csinálhatja meg!

Most húzok összekészülni,mert anyósékhoz megyünk ebédre :shock: :roll: !!!!!!!!!!!!!

Mindeninek szép napot és nyugodt békés bébiket mára!

Kép
nilabali

nilababa: le a kalappal előtted, nagyon vigyázz magadra és Bazsalikomra!!!!

Kép
budabo

Sziasztok!

Andus: szegény Száva, remélem hamar elmúlt az ijedelem!

Jázmin: ne viccelj már, dehogy lógsz ki a sorból! (amúgy Alex is csak szopizik, nem mérem, h mennyit, nem kapott pótlást, cumisüvegből vizet a KH-ban kapott, mert besárgult azóta sem. Cumizni is a cicin szokott, cumit csak akkor kap, ha babakocsizunk, mert azért az utcán nem kapom elő a cickót :lol: . Ja és a hangyák ellen én is sokat küzdöttem mostanában, de kb. egy hete végre, szinte teljesen eltűntek a házból.)
Nagyon édesek a lányok, asszem Alex Bettinek szeretne udvarolni, szép kislány és hát itt lakik a szomszédban :lol:

Crocus: édes ez teli szájjal vigyorgó Attila!

Hugic: a te Marcid is nagyon édes!

Zvera: nagyon megható a kézfogós képed! Megkönnyeztem én is. Ja, és a póló is tuti :D !

Nilabali: neked további gyógyulást és fájdalom mentes napokat kívánok!

Megyek, mert mi is vendégeskedünk ma is, holnap is.
Szép napot!
kreiszi

Budabo: Bogi, nem maradt nálad az álommanó véletlenül? Mert se ma se tegnap nem akart a fiam napközben elaludni :oops: :roll: Az éjszakákkal nincs gondunk azt már végigalussza... azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy annyira kialussza magát, hogy nem álmos? Most sikerült elaltatnom...

Minden kislány babának egy kis kölnit küld a fiam teletranszportálva, hogy el ne hervadjatok!

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye: hát nálunk jó sokat volt, de azért máshol is kavar az biztos. Ma minket is elkerül. Ma reggel a múltkori fulladós játék után hánytunk-buktunk nem tudom eldönteni. Most épp ezzel hozta rám a frászt reggel 6-kor. Ha látom manót küldöm felétek :D
Füge egy szép festett tojást küld Andrisnak és az anyukájának egy csokinyuszit.

Kép
budabo

Hú lányok, pocsék mesélnivalóm van... :cry: lementünk az útról a kocsival egy kb 4 méter mély gödörbe :roll: ment előttünk egy autó, mögötte két motor, és aztán mi. Az autó egyet gondolt, bevágta a féket és megállt, a két motor a seggében volt mivel előzésre készültek, de épp megálltak kocc nélkül, nekünk viszont nem sikerült, vizes volt az út (esett éppen), felfeküdtünk, apának sikerült mégis kihúzni jobbra a kocsit hogy ne menjünk bele a két motorosba meg az autóba, viszont nem volt elég széles a patka így megindultunk lefelé a majdnem függőleges meredekségű parton, és csak annak köszönhetjük hogy a kocsi nem borult hogy apa ellenkormányzott (köszönjük szervó), így egyensúlyban maradtunk. A fákat is sikerült kikerülni, az apa és a Jóisten közös érdeme :roll: Oli az anyósülésen volt, hátul az öcsém, a barátnője meg én. Nem részletezem mennyire megijedtünk. A másik autó sofőrje persze lelépett... :evil: sosem fogjuk megtudni miért fékezett le. Azt pedig meg kell jegyeznem, hogy a motorosok nagyon rendesek voltak, még a baleset előtt meg is dícsértem őket mert már tök régóta jöttek ott és nem szélhámoskodtak pedig odaléphettek volna a gázra. Hát, tudom nem szabad ilyeneken fantáziálni, de ha apa ügyetlenebb vagy nincs szerencsénk akkor azt a két motorost és a lefékező kocsit telibe kapjuk, plusz lepördülünk a szakadékba (szalagkorlát nuku) de az is igaz, hogy ha apa nagyobb követési távot tart akkor talán meg tudtunk volna állni.

Éppen ezért nagyon kérlek titeket és apáitokat, hogy tartsatok követési távot bőven mert sajnos vannak ilyen barmok akiket nem lehet kiszámítani, egyet gondolnak és megállnak két motorossal a seggükben. Legyetek óvatosak!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Budabo: Ó szegény Füge baba... nálunk is volt bukás... remélem nem a lányomtól meg a férjemtől kapta el ezt a vírust... (nem elég nekem, hogy a fiam nem alszik, de még beteg a másik fele a családnak) A fiam egész nap szépen elnézelődik és igényli, hogy szórakoztassam... amit én már nem tartok szórakoztatónak... :? de elmentünk cukrászdába és felvittük anyukámékhoz így pár órát ő is játszott vele... csak azért aggódok mert megint olyan fáradt lesz, hogy bealszik és a sípolásra kelek fel mint ma hajnalban... :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: