Sziasztok!
Na a tegnap este sajnos egy enyhe veszekedesbe torkollott...Ugy latom nem hasznal igazan ha csak siman jelzem a dolgokat,kicsit elkeseredtem emiatt,es elmondtam hogy a nagy kiszolgaltatott helyzetemben az en onerzetem vajon miert nem serulhet,raadasul nem csak rolam,de a gyerekunkrol is szo van...Sajnos hiaba mondom hogy keso lesz,nem fogadnak mar lassan sehol,aaa az nem ugy van...Na beragtam,aztan jol ki is fakadtam...Nem kellett volna mert remegtem az idegessegtol...de nem ertem miert csak ez az ami hat....Szoval jol osszekaptunk
Erre ma delelott hiv pasikam,hogy beszelt a dulakkal,es mindenben felajanlottak a segitseguket...Ismerik azt a korhazat ahova atmennek,most az egyik segit orvost talani.A dulak nem vezetnek le szulest,csak az babak,a szuleszek,orvosok.De ok a szules elott,kozben,utan nyujtanak segitseget.Elmondtak azt is,hogy kutya kotelessege lenne elkuldenie laborra az orvosomnak,plane ha kerem is!!!Ezt megelozzuk most mar,ma megyunk ide egy haziorvoshoz....
Remelem megoldodik,bar kicsit unom ezt a hercehurcat...Azert nem igy kepzeltem,de nem vagyok naiv alkat.
Csibe:Hazamenni nem tudok szulni,mert otthon nem fizetunk mar biztositast,minek is.Es egyebkent meg nem utazhatok,mig nincsen rendben a papirom.Es aztan meg megint honapokig tavollenni,nem is tudnek hol es hogyan elni a babaval otthon.Mikor jottem,mindent lerendeztunk,lezartunk,kiuritettunk,kiadtunk,stb.
Azert van egy-ket dolog ami allando(havi)laborvizsgalattal derulhet ki,persze rendben vagyunk,ugy erzem,de akkor is.
Igen,itt is a 11.het utan latott orvos,igy szokas...
Kispiskota:Nyaron itt is nagyon meleg van,32-38 fok,es magas paratartalom,csak sajnos kesobb jon a joido.De oktoberben meg 15 fokok is voltak!Mar jo lenne a meleg,ez is hatassal van ram elegge
Bond:Koszonom a biztatast!Edes Mano alvasa,tisztara mint a z egyik hugom!
Itt alapjaraton mar szinte elenyeszo szazalek az "eredeti kanadai".Nem ez alapjan sorolnak be hogy en most bevandorlo vagyok-e vagy sem.A pakisztaniak csinaljak a piszkos munkat max,es nemely feketeboru nep.Igazabol ha minden rendben veled,te barhol,barmit csinalhatsz...ha van papirod,es ertesz hozza.Egyebkent meg talan a portugalok,brazilok is mocskosabb nepseg mint aminek tartanank minket mashol.Itt nincsen rossz benyomas rolunk szerencsere.
Tabati:Husvet!Elsosorban jo lenne igazi,fasza sonkat szerezni!!!!
Egyebkent sajnos semmit,mert rossz az ido nagyon!!!Pedig ilyenkor mindig mentunk mindenfele otthon...
Gabi:Igen,teljesen hasonloak a tapasztalataim...brrr....erthetetlen hogy miert ennyire leszaros ez a dolog,bar nem vagyok orvosparti,de azert a vizelet,ver vizsgalatokat hianyolom kisse...ja huvelyvizsgalat allitolag nem is lesz

!
Sillia:Edes a kis csutka!Nyarifrizura!!!
Jo lenne egy koztes ut...ha en egyszer kinyithatom majd a szamat...De teljesen alapvizsgalatokrol van szo.....
Orulok hogy lenyugodtak a kedelyek

!Csak maradjonis igy!!!
De mennek kirandulni...a keped alapjan ereztem az erdo illatat...!
Nikici:Erdekes a hozzaallasa annak a pasinak!Egyszer en is megbocsatottam egynek,miutan lelepett....persze semmi eljegyzes nem volt meg...de kar volt..meg ment a huzavona sokaig.Sajnos az ilyen nem valtozik.Sajnalom a tesodat!!!
Azert az ilyen emberek miert,es kinek szulnek gyereket?

Jesszusom..ilyen hozzaallas..azert sokan dolgoznak sokat,de azert egy gyereket nem adunk csak igy le...!!!
Szuper cuccokat vettetek!A fal zoldje ugyanaz mint amienk!!Imadom!!!De jo lenne mar ha itt lennenek a baba butorok....izgulok...!
Boo:Na nincsen szerencsed!Az ilyen ember rohadjon meg!!!Meg o osztja az eszt

!
Kutyi pelus
Timi:Jo csavargast!!!
Niki:Sajnalom hogy korhazra fogtak...remeljuk rendezodsz a kenyszerpihenotol!Nehez lehet Rania nelkul,de meglatod,most megeri!!!
Dodi:Jol nyomod a gyarapodast nagyon!!Jobbulast!Meg szep hogy nem kell antibigyo egy torokgyuszira

!Olyan konnyen nyomatjak otthon...Meleg tea,mez,szopogatos cukor,es maris kutya bajod!
Lorca:Azt hiszem en sem mennek minden kornyezo helyre szivesen

Ukrajna:

Bar az angol tanarom kerdezte hogy Budapestrol jottem?Mert az nagyon szep!!!
En meglepodtem rendesen!!!
Katy:Megfordult?Hu az azert tenyleg erdekes erzes lehet,en is erzek mostanaban furakat,de szerintem csak erosodik a draga,ezert furi a mozgolodasa..bar mar egyes testreszeit rendesen ki tudja nyomni...tegnap annyira kinyomodott szeintem a feneke..csak amultam rajta!!