Sziasztok!
Gratulálok a kislányokhoz... kisfiúkhoz... azoknak akik már tudják...

de jó nektek!

Remélem mi is hamar megtudjuk...
Ma felhívtam az überokosvédőbanyámat... gyerek annyira felidegesített, hogy 100-ig kellett számoljak...

Tiszta idiótának néz... A múlt hét óta próbálom elérni... de soha nem vette fel a mobilját... ma végre felvette... erre azt mondja, hogy ő engem múlt héten kétszer hívott és mind a kétszer kinyomtam...

csak néztem... és hiába mondtam neki, hogy engem ugyan biza nem hívott... de akkor is erősködött... miután letettem a telot a kolléganőmmel megnéztük a hivásinfot... és egész februárig visszamenőleg meg van benne minden... de csak az van amikor én hívtam őt... ő engem nem...
Hazug dög!!!! Ok ismét számolás gyorsan 100-ig... azt mondja, jön hozzám 5 perc múlva... mert már egy hete nála van az AFP-m eredménye... Na frankó! Annyira kiakadtam, mert a bonyhádi CSNT-ben megígérték, ho gy nekem postázzák és nem az überokosvédőbanyának...

még a nő fel is írta... láttam... ennyit is ért...
Újabb 100-ig számolás... szegény pici babám miatt annyit számolok magamban...
Naaaa ide ért a melóhelyemre... azzal volt elfoglalva, hogy milyen szép bútor van az irodában... már én kellett neki szóljak, hogy inkább foglalkozzunk a kis könyvemmel és ne a bútorral...
Összevissza hadovált... odanyomta a kezembe az AFP-s papírt és kotorászott a táskájában... néztem... aztán kérdeztem, hogy ez akkor most jó vagy rossz... erre kikapta a kezemből és elkezdte nézni... forgatta, mintha még soha nem látta volna... nagyon gáz volt... nagy csönd... erre kérdezte, hogy nem hívtak fel a CSNT-ből, hogy újra kell vérvételt csinálni?! Mondtam, hogy nem... erre ő: akkor jó az eredmény....
Fúúúú a többit már le sem írom... mert megint csak ideges leszek... de nagyon gáz ez a nő...
A lényeg, hogy az AFP eredménye: 25,4 és a MOM: 0,73
Azóta már a komámat is megkérdeztem (ő mentő tiszt (orvos) ) és ő is azt mondta, hogy jó az eredmény!

Neki jobban hiszek....
Felhívtam a nődokim, hogy mikor tudja az UH-t megcsinálni... azt mondta, hogy holnap hívjam este 5-6 között, mert akkor tud adni időpontot...
Bocsa a kisregényért...