A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Jó reggelt!

Nika nagyon boldog szülinapot!!

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Cat:végülis mennyi plusszal mentél szülni?
Remélem sikerül a diéta ,de szerintem te már -10-15el is boldog leszel. :D
Vendég

Arwen!
Igen, már minden ok köztünk.
És simogatja Dalmát is.

Én most elkezdtem nagy takarításba, ruhák pakolásába.. mosásba.
De óvatosan persze.
Ha kórházba kellene mennem majd, készüljek föl mindenre.
Jó kis kupi volt már itt.
Kezd egész pofás lenni.

Cat!
Nagyon ügyes vagy!
Biztosan sikerülni fog a fogyás.
Bár szerintem annyira csinos vagy. Én nem láttam rajtad 20 kg fölöslegeset, amikor taliztunk.

Nika!
Nagyon édes a párod.

Sissi!
Én már olyan rég voltam, 18-án utoljára a Gasztonyinál..
Anniyra várom hogy lássam már Dalmát.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok! :)

Képzeljétek reggelre nagyon fájt a torkom, köhögög, bevagyok rekedve, éjszaka alig kaptam levegőt :(
és Alper is! :? Hamza is kezdi :? :?
Remélem Yasemin meg apa legalább megússza!

Cat!
Nagyon ügyi vagy! :)
és szerintem tökre tartaható a havi 5 kiló. sok sikert hozzá! :)
Van kép a gyerekekről?
Marci ügyi! :)

Pici! Múltkor elfelejtettem válaszolni, hogy a fehérneműk egy része már megjött(4 bugyi, meg egy bugyi melltartóval), és még várom a többit(5 baby doll :oops: 5 csini itthoni pólo, 3 melegítő gatyó, meg Yaseminnek egy csini szoknya :oops: )

Sajnálom ami a párod kollégájával történt :(

Én szerintem ma rízses húst csinálok :)
és vasalom, meg kertészkedem délután tovább
Dalma hogy van? :)

Gáz a mi a bútorosokkal volt :? :shock:

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Sajnálom, hogy beteg vagy és a fiúk is.
Reméljük nem kapják el a többiek.
És Ti gyorsan felgyógyultok.
Dalma jól van , köszi.
hajnal négykor, kengurust játszott, majd elaludt. Most újra ficánkol szépen.
Úgy imádom :D

picimami

Sissi!
cSAK ÓVATOSAN AZZAL A PÉNTEKI NAGYTAKARÍTÁSSAL! :wink:
(BOCSI A CAPS LOCK-.ÉRT)

Nika! Annyira szép amit a párod csinált az asztalra!

:roll: :roll: :roll: :roll: de ari! :)
és ti is nagyon ügyik vagytok! :) Gege ahogy iparkodik! :roll: :roll:

Arwen!
Igazad van, majd jön az a babó ha itt az ideje!
és élvezd addig is az édes kettest a pároddal! :)

Gabi !

Nem is írtam, hogy sajnálom ezt a szem.es dolgot! :( Nekem is nagyon gáz a szemem :? és a 3 terhesség alatt sokat romlott is, ráadásul, retina felválás+ szürke hályog is boldogít! :?

Kép Kép Kép
asiye

Cat!

Akartam kérdezni, Beni mit szól ahoz, hogy mikor jön valaki, a kistesót akarja megnézni és már nem csak Ő vele foglalkoznak?

És mit szólt az ajándékokhoz amiket Marcitól kapott?

Kép Kép Kép
asiye

asiye köszönöm szépen :):):)

cat ügyesen fogytál :):):)én 115-el mentem szülni és ha hiszitek ha nem 95-el jöttem ki a kórházból :):):) de azóta sajnos jött megint rám :)

nika70
Salgótarján

Kép

NIKA! SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Annyira guszta az a krémes (reci?)
És az ajándék fotó is nagyon szép, ötletes

Asiye! Jajj, remélem mihamarabb kiheveritek ezt a kellemetlen betegséget.. bár szép időben, jó időben az ember egészsége is hamarabb visszatér :D (inshaAllah)
Cat! Annyira jó olvasni a soraidat :) Örülök, h szépen vagytok, boldogan vagytok :) Maradjon ez mindig így! A feleslegesnek tűnő kilók meg lemennek majd szépen.
Pici! Sajnálom, ami az ismerősötökkel történt :( Megrendítő ilyeneket hallani
Örülök viszont, h a pároddal már minden rendben
Dalma is szépen ficánkol :D
Fotód végülis lett a baba-lakról?

Hát én olyan izgatott vagyok. Szinte biztosra veszem, h tegnap volt PÉ-m (hasam is szúrkált lent, meg "egyéb" jelekből is tudom)...óóóó, bárcsak, bárcsak összetalálkoznának a sejtecskék odabenn :roll:
Még aludni is alig bírtam, annyira "drukkoltam"...nálatok is így volt, mikor elkezdtétek a projektet, vagy csak én vagyok ilyen szédült? (Csak nehogy koppanjak...bár arra is próbálok lelkileg felkészülni, h ritka, h elsőre összejöjjön)
Meg is néztem, ha valóban most összejönne a babó, akkor a kalkulátor szerint január 1.-re lennék kiírva :D ergo, lehet, h még beférnék a 2OO9-es csapatba :D

afra.h

Afra!
Én ugyanígy voltam, mint Te.
Már akkor beszélgettem hozzá, hogy tapadjon meg szépen, és várjuk őt...
És gondoltam minden éjjel, hogy most hol tarthat a pici sejtecske.. és ösztönöztem.

picimami

Afra! Én azt tudom, hogy az első védekezés nélküli éjjelünk után mintha szárnyaltam volna...nagyon jó érzés volt...

Pici, látod, lehet hogy bennem nincs meg ez...valahogy nem merek sosem reménykedni, mert tudom hogy pofára esek majd

Kép
arwen***

Örülök akkor, h ezzel nem vagyok egyedül...csak kicsit félek is, nehogy mégis koppanjak...mert oké, készülök rá lelkileg, h lehet, h még türelmesnek kell lennem, de ha odakerülök, h megjön, akkor úgy vélem, nagyon el fogok kámpicsorodni

afra.h

Sziasztok!
afra, arwen, drukkolok nagyon, hogy minél hamarabb összejöjjön a babó!
arwen, csodaszép a vonalzód :wink:
Pici, a kolléga története szörnyű... miben halt meg, lehet tudni?
Cat, örülök, hogy végre elégedett vagy, már nagyon rossz volt olvasni, mennyire elfáradtál a terhesség végére fizikailag és lelkileg is...
nika, sok boldog isten éltessen sokáig!!! :D :D :D

Sikerült valamennyit pihennünk, úgyhogy most kicsit jobban érzem magam.
Viszont Döme úgy néz ki, rákapott a cumira, ami nem olyan nagy baj, de jobb lett volna, ha nem, ha már öt hetet bírt nélküle.
De annyira sírt órákig is, vigasztalhatatlanul, és a cumira meg egyből beállt a béke (a cicivel meg csak játszott).
Szóval ez van...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

afra majd azt fogom csinálni hogy a blogban csinálok neki külön cimkét és majd oda teszem fel a reciket mert nem akarom a diétázókat ingereleni :):):):) ott meg aki akarja megnézheti ha igy jó lesz :)
amúgy nagyon szép a vers köszönöm szépen

nemlajos neked is köszönöm és ne aggódj ha cumit akar :):) ma már olyanok a cumik is amik nem rosszabbitják a fogukat mint régen :):):)

nika70
Salgótarján

Márk játszik a szobájában :D én meg gyorsan utalgattam.
Mostanában olyan furcsán viselkedik a játszin,mintha kezdene irigy lenni. Én rontottam el vagy ilyen korban ez normális?
Érdekekes a kisbarinőjével szinte mindnent megoszt,mondjuk van,hogy ott is jön a nem-szócskával.

Asyie:jobbulást neked és a fiúknak,remélem a többiek nem lesznek betegek.
Vendég

Közben Márk már alszik,mert kb 30 perce kezdtem el irrni a hozzászólást :D .C
Vendég

Arwen!
Ismerős az érzés. De bízni kell benne, és biztatni őt.
Nekem Andika a jósnő is sokat segített, a hittel.
Aug végén jósolt, hogy 3 hónapon belül sikerül.
És Októberben lettem terhes.
Nem könnyű azt a középutat megtalálni, hogy ne fájjon a csalódás-
De érezni fogog, belül a lelked mélyén amikor sikerül.

Afra!
Te is biztos vagyok benne.

Annyira megérdemlitek a kicsi babákat, én szívből kívánom, hogy mielőbb a pocakotokban legyen.

picimami

Nemlajos!
Nem tudjuk, talán a szíve.
Volt neki már régebben szívrohama.
Kedden délután eltemették az édesanyját, majd lefeküdt aludni, és éjjel álmában érte a halál.

Nagyon meleg van kinn. Úgy elfáradtam, elszaladtam vásárolni.. csak pihegek.
De aludtam is, délben egy picit.

picimami

pici nekem is meg csucsunak is azt mondta Andika hogy 3 hónapon belűl lesz baba és sajnos nem jött össze de a hit biztosan nagy energia :):):):)

jó idő van voltunk mi is sétálni benéztünk az oviba is ápr.20-21-én lesz a beiratkozás és január 22-én már mehet is akát oviba :):):) kiváncsi leszek majd azért rá :):):)

nika70
Salgótarján

Már MAJDNEM elértek hozzánk a terasz burkolásával, erre:
- lejárt a munkaidő
- jön az eső
- fogytán a burkolólap

Hát ilyen az én szerencsém... :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:twisted: :twisted: :twisted:

nika70
Salgótarján

na mi van senki nem járt erre 5 óra óta???

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Ismét jó idő volt ma is.

Apa elvitte Benit vásárolni délelőtt, hogy én gyorsan megszoptatom Marcit és pihenek... Ez volt a terv. De Marci nem így gondolta. 5 perccel azelőtt aludt el, hogy a fiúk hazaértek volna. :)

De a délutáni alvás után kint voltunk mi is. Marci 3 órát aludt a babakocsiban a jó levegőn.

Beni viszont még mindig nehezen kezelhető. NAgyon ritkán hallgat ránk. REmélem ez hamar elmúlik. Nehéz a 3 éves kor, ráadásul még a trónkövetelő is megérkezett... Akit viszont szeret. :wink: :D De féltékeny is.

Minden reggel az szokott az első kérdése lenni, hogy Apa hol van. Ma az volt, hogy Marci ébren van?

Ennyit a mi mai napunkról.
Vendég

Nemlajos!

Sajnálom a teraszt. De hamarosan kész lesz.

Nika!

Jó napod volt?
Jó, hogy Gegének lesz hely az oviban. Mi m mindig nem tudjuk, mekkora esélyeünk van bekerülni, de így, hogy itt van Marci is, szinte a nullával egynlő.

Afra, Arwen!

Minden hónaphoz úgy kell hozzáállni, hogy ez az a hónap. Most megfogan a kisbaba. Minden nap gondoljatok arra, hogy éppen mi történik vele. Ha hiszed és érzed, akkor meg is történik.
De ha a csalódásra és sikertelenségre gondolsz, akkor az fog bekövetkezni.
Vendég

Szép reggelt Mindenkinek!

Én ma fodrászhoz megyek, 9-re. majd gyantáztatok a kozmetikusommal.
Remélem szép idő lesz ma is.

Majd csak délután tudok jönni valamikor.
Írjatok addig sokat, és hozatok sok sok fotót.

Nemlajos!
Sajnálom a burkolást.
Döme már jól alszik éjjelente?

Cat!
Marci baba? Éjjel jól alszik?

Törpiri!
Nagyon hiányzol, ha tudsz gyere.
És hozz fotókat Lili hercegnőről is.
Remélem jól vagytok.

Asyie!
Hogy vagytok?
Remélem már sokkal jobban!!!

Zsu!! Nócika! Gabi! Afra! Arwen!!
Nem eltünni ám!!!!!!

Sissi!
Ti mi jót csináltok ma??
Puszi mindenkinek

picimami

Jó reggelt!
Jobbat mint a mien! :?
már a kislány is beteg :( éjfélkor arra keltünk, hogy fulldoklik annyira nem kap levegőt :? mikor megláttuk, csupa takony volt az arca, attól hogy próbált orrán-száján levegőhöz jutni és fújtatott. :( apa rohanta az orrszívóért, meg kapott orrcseppet is. közben én meg a fiúkkal felváltva ugatunk! :(

megyek, felkeltem apát, mert késésben van, és majd jövök!
Puszi

Kép Kép Kép
asiye

jó reggelt!
Nem tűntem el, csak tegnap hazautaztam Miskolcra, Zsoltim ma jön utánam, mert neki nincs szünet sajna...
Nagyon szépen köszönöm, amit írtatok!!

Asiye! Gyógyuljatok meg mindannyian!!!

Ma családos napunk lesz, anyummal meg a húgommal kint fogunk lófrálni a városban, Zsoltimnak néznek ajándékot(tőlem már megkapta: szép, díszes tarsolyt...)
Úgyhogy nem nagyon leszek ma, de mindenkinek sok-sok puszit küldök!

Kép
arwen***

Sziasztok

Nem tűntem el,csak tegnap "alvós"napom volt.
Nem tudom mi volt velem,elég sokat aludtam,voltam varratszedésen és megvolt az első sétánk.

Cat én nem voltam ilyen bátor,hogy eddig kint lettem volna vele..csak mentünk egy kört.Mondjuk itt a levegő sem olyan mint nálatok :roll:
Hogy telt az éjszaka??
Lili este 10-től aludt 1/4 4-ig...15 perc szopi után pedig aludt vissza és 3/4 7-kor kelt :wink:

Anyukám elutazott haza :cry: :cry: itt vagyunk a babyvel kettecskén.Fura nagyon..fiam az apjánál,apa meg egész nap dolgozik,néha még arra sincs idő,hogy napközben beszéljünk. :cry:

Asyie gyóguljatok meg hamar..mit kaphattatok el??? :roll: :roll:

Nika utólag is nagyon boldog születsénapot kivánok!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ezt csináltattam apának a névnapjára....

Remélem örülni fog neki és ideér jövőhétre...ráirattam a szül.dátumot is :wink:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Irígy az éjszaka miatt. :oops:
Marci fél egykor ébredt, és csak fél négykor aludt vissza. A szokásos program volt. Most viszont megyek és felébresztem végre.

Jó az Apa ajándéka. :wink:
Vendég

Törpiri!

Nagyon ügyi Lili baba :) :) :)
és bizti tetszeni fog apának az ajándék! :) :) :wink:

Arwen! Tudod azért irigyellek ám az ilyen sétálós, családos szabadnapokért! :) érezd jól magad! :)

nekem elég gáz most, mert apának külföldről van itt valaki, muszáj mennie, én meg itt betegen 3 beteg gyerekkel. megyek is! pá!!

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Gyógyuljatok meg gyorsan!
Vendég

Sziasztok!

Nika drága!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!
Jobbulást nektek!!!!

Arwen!
Nagyon jó lett a vonalzód!!!

Sissi!
Csak óvatosan azzal a nagytakarítással!!!!!

Afra!
Mennek a drukkok!!!! És babaragacs%%%%%%%%%%%%%%%ú

törpiri!
Nagyon tetszik apa ajándéka!!!!

Pici!
Légy szép ma!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Képzeljétek.... meg akarom csináltatni a kombinált tesztet. Az Istenhegyin csak 17-ére kaptam időpontot :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De akkor már 13+5 lennék :? :? :? :? :?
Most próbálkozom a 14. kerületben a Sejtbanknál, de ott meg egy órája foglalt az időpontos mellék :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

köszönöm szépen :):)):

törpiri apának tök jó ajándék lesz :):)valakinek meg dolgozni is kell ne aggódj :)

ma nálunk is dolgozik apa holnap meg lée akarom vágni Gergő haját :)

ja azt nem is mondtam hogy tök ingyé lett előszobafogasom meg a könyveimnek polc :):) Gabi munkatársa most vett lakást butorokkal együtt és kinek mi kell alapon elhozhatta :) a fogas olyan mintha új lenne a polc is hasonló bár egy két polc kicsit meg van puposodva de nem vészes a könyveimnwek pont jó lesz :):)

nika70
Salgótarján

juj nika, most nagyon irigykedem 8)

arwen, jó pihenést!

törpiri, milyen volt a séta? :wink:

Pici
, már készül a terasz, csak egyelőre nem lesz olyan széles :D
Döme éjjelei már tök jók, nappal viszont ébren csak kézben van el, vagy cumival :cry:

asiye, sajnálom a betegséget :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Köszönöm én is a megerősítő szavakat! Sajnos, lehetséges, h bekövetkezett az, amitől mindig is távol akartam tartani magamat: elkezdtem rágörcsölni a témára...vagy ez csak egy "egészséges" izgatottság? (végülis első éles hónap) :? Hmm, nem tudom. Mindenesetre próbálom elengedni magam, és nem állandóan erre gondolni (jó is lesz, ha végre újra elkezdődik a suli).
Tegnap annyira fájt a tüszőrepi, h ihajj! :shock: Nem tudom, mitől lehetett (persze, gondolom ilyenkor kéne serénykedni, de mozdulni is alig bírtam, nem még... :oops: ).
No,de nem panaszkodom, bocsi :oops:
Asiye! Gyors és eredményes gyógyulást kívánok nektek! Puszillak benneteket!
Arwen! Jó sétafikálást nektek...relax (mondom én :lol: ), és párodnak BOLDOG NÉVNAPOT!
Törpiri! Örülök, h olvashattalak téged is :) Remélem mindig ilyen jók lesznek az éjszakáitok!
BOLDOG NÉVNAPOT a te párodnak is!
Zsu! Köszi szépen a drukkokat, nagyon aranyos vagy...remélem sikerrel jársz a bejelentkezéssel
Cat! Neked is nagyon köszönöm a bíztató szavakat...sokat jelentett most ez nekem!
Pici! Te is nagyon drága vagy :D köszi neked is!
Pocakfotó?
Nika! Majd várom a recit a blogodon. Hogy telt a tegnapi napod? Volt ünneplés?

afra.h

Afra!
Szerencsére sikerült végül 16-ára kapnom időpontot. És ingyenes!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Örülök Zsu :D És ez milyen vizsgálat pontosan?

afra.h

hát őszintén megvallom nem volt ünneplés valamiért nem volt ihletem de azért apának jó volt :wink: :oops: :lol:

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Épp nagytakaritásban vagyok.Márkot elvitte a keresztanyuja.Az ablakokkal már kész vagyok,de még elég sok minden van hátra.

Megvettem Márknak a szőnyeget amit a névnapjar kap 1,5*2m.Szeintem elég lesz neki és kinéztem egy új függönyt a szobába a diegoban.Verdás szóval igazi kispasis.Azt pedig a szülinapra kapja majd.

Afra:mennek a drukkok,hogy mihamarabb bebabásodj.Tényleg jó lesz a suli,mert nem mindig jó ha ennyire rágörcsölsz.

Asiye:jobbulást nektek.Remélem hamar meggyógyultok.

Törpiri:örülök,hogy jelentkeztél és,hogy ilyen szupi éjszakáitok vannak.Én is majd ilyet szeretnék!!!Mi a titka? :D

Cat:sajnálom arossz éjszakát,de pár hét és minden jobb lesz!!!

Zsu:tök jüó,hogy tudzs hamarabb menni és hogy ingyen ez nagyon jó hir!!!
Vendég

Nemlajos:próbáld meg az ágyadra letenni és ott próbálj beszélni hozzá, vagy csak feküdj mellette.
Ha alszik is csak akezedben alszik el nappal?
Vendég

Most értem haza..
Iszonyú jó meleg van.
Vásároltam pár szupi nyári ruhát.
Elvittem a mamimat a temetőbe.. voltam posta..
Jól elfáradtam.
Most itt vagyok a hüvös szobában.

Cat! Sajnálom az éjszakádat.

Arwen! Afra!
Sikerülni fog a kicsi!!
Megadrukkkkkkkkkkkkkkkkk

picimami

Asyie!
Sajnálom, hogy betegek lettetek. Gyógyulást nektek. és sok erőt kívánok.

picimami

sissi: nem, az ágyban mellettem a cicimen is elalszik :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

asiye: jobulást nektek

és akkor mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket szeretnék kívánni :):):) igaz még kicsit arrébb van de én most szeretném :D:D:D

Kép

nika70
Salgótarján

Hát ma sem volt nagy forgalom...

Voltam ma körmösnél,mert brutál volt a kezem,a hordózóba vittem le Lilit..(itt van a kapualjban a körmös),végig aludta a 45 percet amig kész nem lettem...el voltak tőle ájulva,hogy milyen jó kislány...
Utána voltunk vásárolni...sétáltunk és kiterült mint a béka :wink:

Sissi nem tudom mi a titka...én annyit nem idegeskedtem soha mint a terhességem alatt,féltem is,hogy mi lesz vele mire megszületik...és látod mégis nyugis baba lett :lol:

Pici,lábaddal mi a helyzet???

Afra drukkolok én is ,de tényleg ne görcsölj rá annál rosszabb...(tudom ezt könnyű mondani) :wink:

Rakok fel képet ha nem gond... :oops:

Kép séta után

Kép jóllakottan:)

Kép igy cumizom az ujjam,ha már nagyon éhes vagyok:)

Bocsi,hogy ennyit raktam fel :oops: :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jajj Törpiri! Ez a kisleány annyira gyönyörűűű!!!! Nagyon édes, és olyan jó, h ilyen kis nyugis baba! Maradjon mindig ilyen!

Köszi szépen a biztatást, igazad van..próbálok nem görcsölni (igazából ez nem is görcsölés, csak nagyon-nagyon izgatott vagyok...első próbálkozás, első izgalmak :roll: )

afra.h

Nika! Nektek is áldott ünnepet! Nagyon szép a kép, amit felraktál :D

Pici! Köszike a megadrukkkot, remélem beválik :wink:

afra.h

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: