Jo reggelt Lanyok!
Koszonom a sok +++++, szuksegem van ra nagyon!!
Tegnap delutan csinaltak uh-ot, a mehlepeny teljesen rajta fekszik a mehszajon, ugyhogy nincs is sok remeny, hogy esetleg feljebb kerul a pozcioja kesobb... Ami jo hir volt azonban, hogy a baba teljesen jol van, meg 1 hettel nagyobb is a koranal, ugyhogy ha a leheto legrobb helyen is, de legalabb jol mukodik a lepeny...
Ma jon a doki, megnezi az uh eredmenyt...
Nagyon nehez itt lenni mar 1 hete, fokepp Rania miatt, ha nem sir, amikor elmennek az esik rosszul (mondvan mar el is felejtett) ha sir, akkor megszakad a szivem...

Foleg az esti tavozasuk a legrosszabb, hogy sosem vagyok ott, mikor aludni megy, es reggel, mikor felkel. Parom mondta, hogy minden reggel, mikor bemegy hozza, mondja, hogy mummy, mummy...

Mindig en szoktam reggel hozza bemenni, imadom a kis mosolygos, vidam arcat latni olyankor, es osszebujunk, ugy issza meg a tejet a cumisuvegbol...ugy hianyzik....
Persze tudom, a legfontosabb most, hogy a babuka bent maradjon meg legalabb majus vegeig (uristen, olyan hosszunak tunik...)
Koszonom a biztato szavakat, Irina, gratulalok a konyvedhez, mi a temaja? Nagyon ugyes vagy! Adi annyira gyonyoru, olyan mint egy szoke kis herceg!!
Petra pedig mint egy kis hercegno, de komolyan!
Heni, Panndi, de izgi lehet mar nektek!!! Jaj, en azon az osztalyon vagyok, ahol a megszultek vannak a babaikkal.....ugy irigykedek rajuk, annyi gyonyoru, edes pottomot latok nap mint nap...
Panndi, amikor elkeseredek nagyon az ido hosszusaga miatt, amit meg fekvessel kell toltenem (es lehet, hogy raadasul korhazban) mindig arra gondolok, hogy emlekszem, mikor eloszor irtad, hogy fekvesre itelt az orvosod, gondoltam, atyaeg, milyen sok van meg hatra...aztan mar celegyenesben vagy....
Szep napot nektek, majd jovok meg, most idom van boven.....
Niki