A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Gabi!
Sajnálom a kislányod szemét.
Remélem a torna segít neki, és később tudnak majd valami megoldást, hogy ne romoljon tovább,

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok...

Annyi mindent irtatok nem is tudom mire reagáljak :oops:

NEmlajos
köszi...még a tájékoztatót látod nem néztem át :oops:
Az anyaságit meg a melóhelyem intézi...
Döme nagyon édes,és milyen nagy lett...

Pici kisfiam simogatja puszilgatja a hugát,szereti nagyon :lol:
Apukája meg el van varázsolódva..
Már a kórházban zokogott amikor megszületett,mert elvitték 2 órára melegedni az inkubátrba és kiborult,hogy van valami baja.
Aztán meg egész éjjel ott volt velünk az örzőben,engem itatott a lánykáját meg dajkálta,beszélgetett neki,fényképezte jobbról-balról.szóval meglepett nagyon..
Remélem nem változik vissza :wink:

Nika nagyon nagy már a fiacskád,aranyos...

Zsuzska édes az ebihalad...

Cat:nagyon aranyos MArci..én már tegnap kivittem Lilit az erkélyre...holnap szerintem meg már le is viszem sétálni... :wink:

Gabi:Ne aggódj a lányod szemén...azt mondják csak egy darabig romlik aztán megáll..nekem is igy volt...

Asiye:szépek a virágaid:) irigy-irigy:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Olyan jó hogy jöttél!!
Örülök szívből, hogy apa megváltoztott is ilyen aranyos lett!
Kisfiadról, gondoltam, hogy imádni fogja a kishúgát.
Minden fotót szívesen látunk ám!!

Holnap akkor kirándulni fog a pici lány.

Ha lesz időd mesélsz majd szüléstörténetet?
Úgy érdekel, milyen volt?
Nagyon megszenvedtél?

picimami

Mindjárt itt a védőnő, így csak gyorsan bejelentkezem.

Marci alszik a nappaliban, az ajtó nyitva, én a terszon ülök, Beni pedig itt játszik. Szép az élet. :D :D :D
Vendég

Sissi!

Mióta Marci megszületett, folyamatosan nyitva van az ablak vagy egy ajtó. Ugyanolyan iő van bent, mint kint.

Holnap már egy hetes lesz, így szerintem ki is hozom majd.
Nem tudom elképzelni, mi baja lehetne tőle.
A lényeg, hogy árnyékban legyen lés ne a napon.
Vendég

ZSu!

Milyen nagy babád van már Neked is!
Nagyon szalad az idő...

Asiye!

Szépek a virágaid! Én is szeretnék!
De már egy kis fűnek is örülnék...

Nekünk a hűtő kapcsolója olyan magasan van, hogy legkorábban 14 évesen fogja felérni a gyerek. :)
Vendég

Hát őszintén???

Az utolsó 3 óra volt pokoli...miután burkot repesztettek...
Az volt a gáz,hogy kitágultam,a lánykám meg fennt maradt...

Gondolom,ha lejön akkor nem szenvedek vele ennyit...
Reggel 1/2 8-ra igérték a burokrepesztést,de akkor még csak előkészitettek.
10-kor kötötték be az infuziót,onnantól jöttek a fájások.
Elviselhető szinten :wink:
Közben a tesóm a másik szobában feküdt...vett tőle a dokim bolyhot..szegény anyukám ide oda mászkált...

Amig én vajudtam a mellettem lévő szülőszobán egy anyuka kiabált,ez kicsit idegesitett,de szerencsére 3 órán belül megszült és csend lett körülöttem.

Várt a doki ,hogy hogy hat az infúzió,majd 1/2 2-kor burkot repesztett..nem volt kellemes,de ezt is el lehetett viselni.
A baj inkább az volt,hogy egész nap feküdtem :cry:

Na és onnan erősödtek a fájások..azt mondta 4-ig vár,hogy mi lesz,adjuk meg az esélyt a gyerkőcnek a kibujásra.
Óránknt nézett,de mindig az lett a végeredmény,hogy fent van nagyon.

4 órára igrte,hogy bejön és utoljára megnéz,hát az majdnem 1/2 5-re sikeredett..de addigra már mondtam a szülésznőnek,hogy állni szeretnék mert nem birom igy fekve...
Akkor felkeltem,és az ágyra görnyedve vártam a fájásokat.

Az már eléggé fájt :roll:

Tesóm mindig bejött,de azt mondta ott már sirva fakadt,és nagyon sajnálta ,hogy szevedek.

MEgjött a dokibácsi,vittek a műtőbe...kicsit féltem az epidurálástól,de az sem volt gáz.
Az anesztes orvos mindig mondta mi történik,kérdezte,hogy vagyok...
Egyszer csak éreztem,hogy rettenetes hányingerem lett,szóltam is neki...hát nagyon lesett a vérnyomásom.Adott valami szurit,hogy jobban legyek és simogatta az arcom,hogy ne aggódjak.
aztán mondta,hogy most egy kis nyomást fogok érezni,ahogy kinyomják a pocakból Lilikémet.(közben azon imádkoztam,hogy tényleg lány legyen :oops: )
Annyira jó érzés volt,hogy éreztem ahogy kiveszik,és hallom felsirni,ez a fiamnál mind
kimaradt.
Amikor kivették potyogtak a könnyeim...

Elszaladtak vele,majd tisztán felöltöztetve behozták,hogy megpuszilgathassam....
Hát el sem tudom mondani milyen érzés volt.
Egyszerűen leirhatatlan.

Majd az örzőben a méhösszehúzótól felment 200-ra a vérnyomásom,akkor meg apa parázott be...ugyhogy egész éjjel ott tartottak,és óránkén mérték a vérnyomásom,meg kötötték az infuziókat.
Hát ettől lett elevfánt lábam és olyan a kezem mint egy felfújt gumikesztyű :cry:

De lassacskán már ürül ki belőlem,tegnap mértem magam...1 nap alatt 3-4 kilótól szabadultam meg..hihetetlen.

Hát röviden ennyi...
Sajna nem vagyok jó fogalmazó :oops: :cry: :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat..majd kapod a HASZNOS tanácsokat :lol:

Nekem mást modnott délelött a védőnő mint délután a doktornéni.Még jó,hogy nem jött egy harmadik személy is okoskodni :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Én is itt! Bocsi az eltűnésekért, de kezd akut internetallergiám lenni :oops: (nem tudom, miért...néha van ilyen nálam).
A hétvégénk csudijó volt...remélem meglesz az eredménye :D érzem is a hasamon, h olykor feszít, vagy nem is tudom, bár biztos nagyon korai lenne éreznem bármit is, másrészt könnyen lehet, h csak bebeszélem magamnak :oops:

Jaj, ezek a kis tündérbogarak nagyon édesek :D Marci is, Lili is, Yasemin is, Döme is...a kis Gege is olyan szép fiúcska! No és Zsu! Milyen szép babád van! Ő már nem is Ebihal, hanem igazi emberformájú!! :D
Örülök, h jól vannak mind, remélem ti is jól vagytok/ illetve hamar rendbejöttök.
Bocsi, h nem reagálok egyenként, de mennem kéne a dolgomra (vásárlás, főzés, takarítás)...
Puszilok Mindenkit nagyon és kérlek szépen, ha van időtök :lol: drukkoljatok, h mihamarabb összejöjjön a Picikénk....annyira várom már Őt :roll:

Ja, és ezt szeretném még nektek küldeni (annyira édes, h majdnem elsírtam magam rajta):
http://www.youtube.com/watch?v=Rooyt3ptNco

afra.h

Köszi Törpiri, hogy megosztottad velünk.
Nagyon megható. Potyognak a könnyeim.
Aranyos vagy!
Sajnálom a fájdalmat.
Örülök, hogy rendesek voltak veled, és segítettek.
Jó, hogy írtál az epidurálról is.
Szeretnék majd én is fájdalomcsillapítást kérni.
Eldöntöttem bárhogy iy szülök, szeretném szépen, és pozitívan megélni.
Már nem félek.

Afra!
Örülök hogy végre jelentkeztél.
Köszöjünk a szép zenét.
Megértem a net allergiádat. Néha velem is előfordul.

picimami

Cat!
Idilli családi hangulat lehet most nálatok.
Olyan jó érezni, hogy megnyugodtál és végre boldog vagy!!

picimami

köszike a tanácsokat :):) apától most kaptam egy lemosót a clean and cleartől ami enyhiti a pirosságot és nyugtatja a bőrt meg utána egy hidratáló krémet adok neki egy hónapot hogy mit csinál ha nem javul akkor megyek bőrgyógyihoz aztán jöhet a kozmetikus :):):):):)

zsu: nagyon tüncike a kis babád és örülök hogy minden rendben van vele :)

asiye: gyönyörűek a virágaid :):) nekem csak kornyadoznak egyenlőre a ledugott muskátlitöveim :):)) na de majd egy hónap múlva biztosan szebb lesz :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Cat!

Na milyen a kétgyerekes anyaság?? :) :) :) :) :) Jó ugye?? :) :roll: :roll: :roll: :roll:

Nika!
Remélem bevállik a lemosó meg a krém! :) milyen rendi a párod!

Afra!

én a peteérés utáni 10.napon már szédelegtem és éreztem valami vam! :) :) :) :) úgyhogy akár te is érezhetsz valamit, bár 3 -4..? talán a beágyazódás!az 3-7 nap!

Törpiri! Nagyon átéreztem a történetedet, lévén én is így éltem meg! :)
annyira édes Lilike! És én is csak arra gondoltam hogy lánye? :oops: :) az első kérdésem az volt, és mikor mondták hogy igen :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: hát akor aztán már semmi nem érdekelt! :)

Jaj, mennem kell mert a fiúk borogatnak :?

Kép Kép Kép
asiye

afra! Az a klipp :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Jaj, a Gabi pocakját el is felejtettem említeni :D Nagyon széééép (énisénisénis)!!!

Közben rájöttem, h valószínű a cickafarkfű érlelhette a petéimet, azért éreztem azt a feszítést...azt hiszem ma van PÉ-m (mától palástfűre váltok)!!!
Már tudom, mi lesz az esti program :wink:

Asiye! Gyönyörűek a virágjaid! A fiúk meg annyira édesek, ahogy nagy egyetértésben bandukolnak egymás mellett :lol:

afra.h

Törpiri! Nagyon jó volt olvasni a történetedet! Minden jó, ha a vége jó! Megszenvedtél, de biztos vagyok benne, h MEGÉRTE!!! És Apa is milyen aranyos, ahogy olvadozik a lányától :roll:
Cat! De jó téged is újra kiegyensúlyozottnak látni, vagyis olvasni! :) Gyönyörűek vagytok nagyon! Remélem hamarosan beáll a rendszer nálatok!
Pici! Nálatok normalizálódott a helyzet a pároddal? Remélem nincs komoly baj.
Nika! Tök jók a fotók...fiad látom nagyon kis konyhatündér :)
Sziszi! Ti hogy vagytok? Bakker, már te is ilyen "idős" vagy????
:shock: :shock: Szépen haladtok előre!

No, megyek vissza a dolgaimhoz...puszi nektek!

afra.h

vagány csajszi útra készen

Kép
Kép

álmában mosolyog

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Én is itt! Néha mondjuk azért olvasó üzemmodban, de itt voltam! Kész a tavaszi nagytakaritás és ma volt a védőnő is! Aranyos volt, de megint elfelejtettem megbeszélni vele néhány dolgot! Mindig valami kimarad! Pedig már annyiszor elterveztem, hogy össze írom, de sehun semmi!

Törpiri! Nem kell ahoz nagy folgalamzonak lenned, hogy megozd velünk az élményed! Ez pont attól volt szép és különleges, hogy a tiéd! Sajnálom, hogy csaszi lett pedig én szurkoltam neked! És látod?? majdnem eggyütt szültetek Cattel! Csak néhyány nap volt kettötök között!

Kép

Kép

Kép
nócika

asiye nem semmi a kiscsajszi nagyon cuki :):):):)
énisénisénis :):):):):):):)

még nem volt pém hátha holnap és akkor szülinapi aji lenne :):):):):):

nika70
Salgótarján

Nika!
Azok nagyon jó termékek. Remélem hazsnálni fognak neked is.
Szorítok, hogy elkapjátok a pé-t!!
Hajráá

Afra!

Nagyon ügyes vagy!! Cickafarkfű tea.. hm.. teszi a hatását szépen.
De jó lesz az esti programotok.
Lehet én is elkapm apát.. már hiányom van a nagyon.
Igen, minden ok már.
Elismerte hogy sok volt amit tett.. és igyekszik nagyon.

Asyie!
Gyönyörű Yasemin. Mennyit nőtt.
Mit adtok Ti enni a babáknak?? Ilyen gyorsan nőnek?? :roll: :oops:

picimami

Nócika!
Nálam is mindíg így van, elfelejtek mindent.
De már van egy kis füzetem, mindent fölírok.
Gyere mááááááááááárrrr gyakrabban Te lány!!!
Arwen!
Te merre vagy???
Még pihened a hétvégét?

Mi elmentünk apával a városba, váltottunk eurót.. vásároltam a fehérnemű boltban.
Basszus 80 D melltartó kell, nekem, aki 75 B volt.
Vettem szoptatós hálóinget, és bugyikat.. (szülés utánra).
Mc iztünk, bár nem esett jól, és a torkomban van.. Dalma nem komálja az elejétől fogva.
Lehet mindjárt viszontlátom..
Ja és jól összevesztünk a bútorosokkal..
Megrendeltük a bútorlapokat, a front részek (a szekrény ajtaja) 13 800 Ft lett volna négyzetmétere + van 7 % kedvezményünk.
De van egy új kis buzi (szó szerint) alkalmazott, aki elszámlta az egészet, kedvezmény nélkül, és 16 800 Ft os áron számlázta ki.
És még ő pattogott.
Én jó kislány módjára elővettem a megrendelést, és a visszagigazolást, amin a 13 800 Ft ár volt.. És kértem a főnököt.
Hát évek óta odajárunk, jóba vagyunk velük, és egy kis zsebpiszok át akar vágni minket... Dobálta magát, meg riszálta a seggét, és flegmáskodott velünk..
Azt hittem apa kitekeri a nyakát :oops: :roll: :shock:

picimami

Sziasztok!
Mi van itt csajok?????????

Oké hogy jó idő meg minden, de ez annál már talán kicsit több. persze nem erőszak a disznótor, de régen nem volt ilyen hoy vannak akik nem írnak egész nap, pedig eddig mindig legalább beköszöntelk!

engem például nagyon is érdekel hogy mi van veletek...de lehet hogy túlzottan is...
mindegy

Kép Kép Kép
asiye

hazajöttem, elfáradtam, majd holnap :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Kicsit még zavaros ez a kétgyerekes élet.
Marci délután fél öttől este fél kilencig ébren volt. Remélem ez már az éjszakai helyett volt. Uyganis telejen ugyanúgy történt minden, minta kkor szoktt. Szopi, pocifájás, kakilás, szopi, pocifájás kakilás... És most még volt ugye a végén fürdetés, szopi, kaki, szoi és végül alvás.
Persze Beni addig el sem ment zuhanyozni, míg Marci nm alzdt. Ott kellett lennie velünk. Szoptatás közben Beninek meséletem, Ő fogta Marci lábát...

Állandóan segíteni szeretne, fogni, kivenni mindenhonnan és odaadni nekem, simogatja. Nagyon aranyos.
De azért nehéz is vele. Nagyon túl van pörögve, és nem hallgat ránk.
Remélem hamarosan rendeződnek a dolgok!

Védőnő: 5 percig volt. Megnézte hogy alszik Marci, feltett pár kérdést. Mjd közölte, hogy látja, nam aggódom túl a dolgokat, egy hét múlva újra jön.
Vendég

Azt nem is mondtam, hogy amikor tegnap hazaértünk letettük Marcit a nappaloban a földre a hordozóban.
Beni odament, és megpróbálta kikötni. Amikor nem sikerült, kérte, hogy kössem ki, mert ő játszeni szeretne vele. :D :D :D
Vendég

na akkor apa sütije :D
Kép
Gege ma így nézte a varázsceruza mesét :
Kép
és akkor ma kreatívkodtunk :):):9a blogban leírtam hogy kell :):):)
Kép Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Bocs az eltünésért.de itthon van apa,ill.holnap már dolgozik és délelőtt vezetni volt.Addig mi postán voltunk ill. vettem Márknak egy cipőt már ezt is névnapjára kapja mivel ötletünk sincs mit vegyünk neki.
Délután pedig fent voltunk a normafánál fogaskerekűvel mentünk fel,mert vasutazni akartunk de lekéstük :( igy az megint kimaradt.
1/2 8r értünk haza elégg fáj is a lábam.Holnap délután jön após majd este pedig a bnőm.Itt is alszik igy pénteken Ő viszi Márkot játszira én pedig nagy takaritok (ablakmosás, szekrény és társai).

Zsu:örülök,hogy minden rendben a Picurotokkal :D

Cat:remélem hogy jó éjszakátok lesz.

Asiye:nagyon jól néz ki Yasemin a ruhájában. :D

Nika:remélem használni fog a krém.Ha nem akkor tényleg irány a doki.
Milyen az új lakás?
Vendég

Nika:honnan van nektek Varázsceruza dvd?Én is szeretnék!!! :D :D
Nagyon szerettem azt a mesét.Mi a neve apa sütöijének?Nagyon jól néz ki.

Cat:örülök,hogy Beni igy örüll a tesónak.Féltékenységet még akkor nem vettél észre? Remélem Márk is jól fogja viselni a tesót.
Vendég

Annyi mindenre akartam reagálni, de elfelejtettem. És fáradt vagyok újra visszaolvasni.
Talán majd holnap...

De azért olvastam.

Törpiri!

Sajnálom, hogy Lili ment le. Megérdemelted volna, ha már annyit szenvedtél érte. De inkább úgy fogd fel, hogy ezt is átélhetted. Másnak ez teljesen kimaras az életéből és utána hiányzik.
A lényeg pedig az egészséges kislányo.

Pici!

Nekem az epidurált most is bekötötték, csak a fájdalomcsillapítóra nem volt idő. Pontosabban a végén az utómunkálatoknál hatott. Az is jól esett.
Mindezt csak azért írtam, mert nem kell tőle félni. Annyira pici szúrás, hogy még a szúnyogcsípért is jobban érzed. És semmi kockázata nincs, ha az orvos ért hozá.
Vendég

Sissi!

Érezni a féltékenységet is. Szerintem azért is akar vele lenni, mert akkor nem marad ki a dolgokból.

Nika!

Süti nagyon jól néz ki.
Csak az a baj, hogy én tartani szertném a diétát... Legalább lightos formában.
Vendég

sziszi: letöltöttük szerintem nem az összes :):)

ez a francia krémes csak a máz nélkül :):):):):)):

nika70
Salgótarján

Nika.párod nagyon ügyes :D :D .Ha maradt akkor küldjél nekem holnap fénypostával :D
De máskor ha lehet ne tegyél fel ilyen inycsiklandozó képeket,mert annyi a diétámnak.
Még jó,hogy este van igy nem kérem meg apát,hogy csináljon nekem vmilyen sütit. :D
Vendég

Nika.párod nagyon ügyes :D :D .Ha maradt akkor küldjél nekem holnap fénypostával :D
De máskor ha lehet ne tegyél fel ilyen inycsiklandozó képeket,mert annyi a diétámnak.
Még jó,hogy este van igy nem kérem meg apát,hogy csináljon nekem vmilyen sütit. :D
Vendég

Cat:de talán ez még elviselhető féltékenység.Vagy nagyon zavaró?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Drága Nika!!

Kép
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked!

picimami

Nagyon guszta lett apa sütije!!
Biztosan finom is volt.
Ügyesek vagytok nagyon. Tetszik a rizses játék.
Gege nagyon figyelmesen csinálta. Hm.. micsoda nagyfiú már.

Sissi!Hogy megy apának a vezetés?
Szereti? Mikor fog vizsgázni?
Pici Ati baba jól van? és Márk?
Mikor mész újabb UH ra?

Cat!
Nagyon érdekel az EDA, ha kedden megyek beszélek is róla a dokimmal, ha lehet, kérnék majd.
Ha van időd, és kedved érdekelne még pár dolog róla. Szívesen venném ha írnál róla.
Örülök hogy Beni figyel, és játszik Marcival.
A féltékenység el fog múlni szerintem. És ez természetes még most.

Asyie!Mit csináltok ma?
Milyen éjszakátok volt?

Nálunk egy szomrú esemény történ, elhunyt apa egyik kollégája, aki egy másik telephely vezetője volt.
Kedden temették el a 98 éves édesanyát, és szerdán álmában meghalt a fia is.
Kicsit sokkolt minket.

picimami

Pici!

Sajnálom ami a párod kollégájával történt.
Az édesanyjával élt? Vagy nagyon közel állt hozzá?
Házastársaknál szokott ilyen előfordulni.

Mi érdekel az EDA-ról?
Én nagyon támogatom. Ha volt egy pici negatíum ebben a szülésemben, az csak annyi, hogy olyan gyors volt, hogy nem volt ideje hatni az EDA-nak.
Minden sokkal könnyebb vele, és sokkal kellemesebb élményként éled meg. Nincs fájdalom, de azért érzel. Inkább kellemetlen, mint fájdalmas a vajúdás. És ha a kitolásnál is hagyják, akkor olyan élményben lesz részed... Tudsz koncentrálni a babára és nem a fájdalom az elsődleges.
Nem mellékesen az EDA segít ellazítani az izmokat és ezzel segíti a tágulást.

Én bárkinek csak ajánlani tudom, akinek van a szülőszobában több, mint egy órája. :wink:

Itt olvashatsz róla:
http://www.peterfyszuleszet.hu/szulonok ... epiduralis
Vendég

Nem is említttem még, hogy megvolt az első közel tökéletes éjszakánk. Vagyis azt is mondhatnánk, hogy tökéletes volt, tekintve, hogy még csak 1 hetes MArci.

Este fél kilenckor aludt már. Éjfélkor felébredt és evett. Ha nem csak 10 perc után jönne rá, hogy mit kell tennie, hogy jöjjön a tejcsi, akkor kb 25 perc alatt végeznénk. De még tanulja a drágám.
:) Aztán visszaaludt, és reggel hatkor kel legközelebb. Újabb 10 perc "útkeresé", 25 perc szopi, és újra alszik. :D

Azt hisezm Apával imét sikerült összhoznunk egy tökéletes gyereket. :D

Én most olyan boldog vagyok. :D :D :D
Van szép családom, szerető férjem, tündéri fiaim... Van egy szép házunk nagyon jó szomszédokkal... Gyönyörű tavaszi idő van.
Azt hiszem minden tökéletes. Vagy hogy pontosabb legyek, nagyon közelít hozzá. :D :D :D
Vendég

Nika!

Csak Neked:

Kép

Boldog születésnapot kívánuk!
Vendég

Cat!
Köszi az infót.
Ez érdekelt a leginkább. Itt olyan rémhírek mennek, hogy aki epidurált kap, abból kinyomják a gyereket mert nem érez semmit, a kitolásnál.

Örülök, nagyon hogy boldog vagy!

Nem lakott az édesannyával, felesége és három lánya van.
Nem tudni mi történt vele.Igaz a szívével voltak gondok.

picimami

Pici!

Belőlem nem nyomták ki Benit.
És azt is meg tudják csinálni, hogy a kitolásra már nem kapsz fájdalomcsillapítót,vagy csak sokkal kevesebbet és akkor is érzel.
De Debrecenben az az általános, hogy a kitolásnál már nincs fájdalomcsillapítás.
Legalábbis a húgom ezt mondta. (Bár szerintem csak kevesebbet kapott, de az is elég lényeges változás az előzőhöz képest.)
Vendég

jajj csajok nagyon szépen köszönöm :)
apa ezt csinálta nekem a gépre :
Kép

pici : részvétem apa kollégája miatt :(

cat: annyira jó hogy ilyen majdnem tökéletesnek látod az életedet szerintem nem is kell ennél sokkal több :):)

nika70
Salgótarján

Nika!

Csak azért nem mondom, hogy tökéletes, mert fejlődni mindig lehet. :wink: De már nagyon közelítünk hozzá.
És ugye már régen megtanultam, hogy tökéletes csak egy valaki lehet, akit minden vallás másként nevez... :)
Vendég

tudom és én is törekszem rá :):):):) már mi is nagyon közel vagyunk ehez nem is kívánhatnék jobb partnert és családot mint mai nekem van :):):):):)
és most alakás is elrendezve nem is kell már sok talán egy kicsivel több pénz de az is meglesz :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Ma reggeli súlymérésem eredménye, egy héttel a szülés után: 100,4 kg.
(Egy hete reggel 109-110 között voltam, többek között a sok víztől...)
A hasam most 103 cm, és 120 körül volt a szülés előtt...
Vendég

Jó reggelt!

Először is: Nika! Boldogságos születésed napját kívánok Neked!
Egy kicsit rendhagyó dallal:
http://www.youtube.com/watch?v=X3MwFy3HXZU&feature=related

Bocsánat, csak olvasóüzemmódban voltam az utóbbi napokban, a suliban sok munka volt még, de most végre szünet!
Közben azért nézegettem ezt a sok szép gyereket, kintlévőket(Marcit, Lilit, Dömét, és Yasemint), nomeg a bentlévőket, Zsu ebihala láttán is elérzékenyültem.(Jelenleg dackorszakomat élem, ha nem akar ez a gyerek jönni, hát nejöjjön stílusút).Tegnap moziban voltunk pl.

Pici, kibékültetek már? Simogathatja Dalmát már a Párod?

Kép
arwen***

Cat, minden elismerésem..olvadnak rólad a kilók...

Kép
arwen***

Ja, és Gabi! Nagyon szép Mira "lakása"...csini kis garzon :D :D :D

Kép
arwen***

Arwen!

Eddig könnyű volt, mert a közel 10 kilóból legalább 4-5 víz volt, a többi pedig a gyerek, magzatvíz és méhlepény...
A neheze majd most jön.
Kicsit lightosabbra veszem a diétát, ami a cukor miatt sem árt, és a szoptatás is segít talán.
4 hónap múlva esküvőre megyünk, és szép karcsúnak kellene lennem. Mínusz 20 kiló nagy kérés lenne? Az havi ötöt jelentene.
De persze mindezt csak akkor, ha van elég tej. Az az első ugyanis.

Te pedig használd ki a szünetet és pihenj, élvezd a férjed társaságát!
Vendég

Sziasztok!

Nika:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKED

Pici.én május elején megyek uh-ra.Akkor is 4d-re.Most pihi van legalábbis ami az orvoslátiogatásokat illeti.Jövő héten megyek a védőnőhjőz,de más program nincs.

Cat:örülök,hogy ilyen jól sikerült az éjszakátok és hogy ennyire pozitiv vagy :D :D

Pici:részvétem a párod kollegája miatt.

Ma Márk 6 előtt jött át hozzánk,próbált minket felkelteni de végülis sikerült elaludnia igy 3/4 9kor kelt :D

MoST készülődünk a rossmnanba majd megyünk a játszira.Ha alszik akkor jövök.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: