Sziasztok!
Szuper babók, mind gyönyörű!!! Hozok már valami képet én is- ígértem Lucusnak (pici türelmet még, most fáj Manó lába az oltástól)
Visszatértem- többnyire meggyógyultam, bár még ocsmányul köhögök... A taliban benne lennék, de ez a köhögés nem szimpi, bár hiszek benne, hogy már nem fertőzök... Meglátjuk!
Bakker- miután én beteg voltam, a védőnő, a gyógyszerész anyukám és a gyerekorvos barátai mind azt fújták, hogy "el kell halasztani Viola oltásait". Tegnap ráadásul még mintha hőemelkedése is lett volna (többször mértem, hogy van-e láza, és volt 37,2 többször is). Elrohantunk a dokinénihez- megvizsgálta: torka rendben, tüdeje rendben- a gyerek éber és vidám... láza nincs... Hazaérek- megint hőemelkedést mutat a lázmérő (digitális 1 perces csodaszerkezet). Ez ment egész nap. Ma meg megkaptuk az összes oltást: a dokinéni jól megnézte, leteremtett, hogy minek mérem a lázát állandóan... majd beadta a kötelezőt, a rotát meg a azt az agyhártyagyuszi ellenit. Most reménykedem: egyenlőre sokkal jobban érezzük magunkat, mint első alkalommal, nem is lázasodunk... még...
Megjártuk az UH-kat is: három hónap után megtudtam, hogy a gyerekemnek minden belső szerve megvan

No, ez jó hír.
Viszont dokinéni leteremtett, hogy nem híztunk eléggé (naná, mert a rota miatt 1 hétig nem evett, aztán elkezdett 4 óránként kérni enni, és akkor se nagyon evett alkalmanként sokat... fene se értette). De mikor mondtam, hogy Manó 3,5 óránként lesz éhes és végigalussza az éjszakát, vagy max 1-szer kel- akkor mondta dokinéni, hogy akkor talán nem éhezik... de mégis egyen többet. No, ezt hogy csináljam?!

Ja, a méreteink: 56cm és 4700g Kicsi, de formás
Mágnes, boldog hófordulót gyerekeinknek!