A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Ja, meg az jutott eszembe, hogy aki vett fel szocpolt, az ne felejtse el a banknak jelezni, hogy megszületett a baba, mert 60 nap van rá, utána büntetnek! (A nagy többség még 60 napon belül van) :)

Ladmon: várom Esztike új sztárfotóit!!

Kopaszodás: nálunk legalul továbbra is megvan a Bundesliga-séró, a többi részen viszont már nő az új hajacska, úgyhogy lassan mi is szalonképesek leszünk ismét!

Zsufi

KépKép
zsufi74

millye: :) viszont mivel reggel három órát aludt HASON (végre, de nem nagy érdem, mert full kóma volt ) szerintem ma napközben nem lesz nagy alvás. De sebaj amíg az éjszakák jók!.

ladmon: én is azért szeretem a hajpántokat, ápol és eltakar. Meg szerintem jól áll neki, és egyenlőre ő még nem tud ellenkezni :lol: . Most éppen meseovit hallgat...de nem nagyon jön be neki :shock:

Kép
budabo

Hello csajok!

Ma megint itt vagyok,Bazsalikom kifeküdt és még van pár percem amíg lejár a mosógép.

Zsu:részvétem a nagyid miatt.kár,hogy nem láthatta a kicsikédet.Nálunk párom nagypapája nagyon beteg,kórházban van,azt mondják már ki sem jön-sajnos ő sem látta még a Kisbalázst,és nem is fogja,csak fényképen.

majd elfelejtettem megsértődni,mert a mi kisfiunk iránt sincs kereslet,de bedobom a meztelen fotókat a közösben és akkor majd tolongani fognak a csajszik..........

Valaki,ha tud tippet,legyen kedves ossza meg velem.az én drága fiacskám nagyon keményet kaksizik és olyan keservesen nyomja kifelé,sír közben-bocsi,a nyers fogalmazásért-tudja valaki,hogy mit lehet adni a kicsibabáknak székletlágyításra?És arra,ha kaja után fájdogál a poci,arra jó az Infacol szirup?Köszi előre a tippeket!

A babafotók nagyon édesek,olyan jó látni,hogy növögetnek a lurkók!

Megyek teregetni,de visszanézek majd később,hátha valaki szolgál jó tanáccsal mielőtt elindulunk a patikába.

Mindenkinek szép napot és kedves,nyugodt gyerkőcöt kívánok!

Kép
nilabali

nilababa: nekem azt tanácsolták, mivel tápszeres is füge, hogy vizet, vagy teát - édeskömény,babatea- adjak neki, mert a tápszerre szomjasabb is és a székletet is lazítja.

Kép
budabo

Nilabali: én a kemény székletre a homeós SILICEA-t ajánlom 9 CH-ból napi 2x5 golyó-t adj neki. Kaja utáni hasfájásra Chamomilla Vulgaris CH 15 akár napi 5x5 bogyót is adhatsz neki.

Budabo: Inkább napközben legyen fent mint éjszaka :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Amy, nem ám senkinek se kell, csak gyenge a marketing :lol: :lol: :lol: (képet!képet!képet!)

Harcias Ladmonnal nem merek csatába bonyolódni :lol: azt hiszem, az lesz a legjobb, ha hagyom a hapsikat küzdeni Adriért, aztán majd ő választ :lol: van itt még rengeteg jóképű jelölt :lol:

Zsuzsi, altatás azóta működik szépen?

Zsu, nagyon sajnálom, ami a dédiddel történt! :(

Dina, képek bármikor bármilyen mennyiségben jöhetnek :D

Julcsi, igen, tegnap megint visszatért Adri az angyalbébi-létbe, evett, aranyoskodott, aludt, ahogy a nagykönyvben meg van írva :D

Zéti és Marci is nagyon csinos pasik :)

Panna, ej-ej, csalás ám sztriptíz fotókkal hódítani :lol:

Nilabali, Infacol jó kaki-puhításra is, szerintem próbáld meg, nekünk segített, hogy ne legyen olyan nagy erőlködés.

A nagy olvasásban majdnem elégettem az ebédet :oops: de még időben odaértem végül, remélem, Adri még szundibaba marad, míg eszem...

Meg aztán a képetképetképet felkiáltás mindenkihez szól ám!!!

KépKép

KépKép
stelly

Andus, hogy haladtál a könyveléssel? Hasonló cipőben járunk ez ügyben...... :shock:
Zsufi, de jó lehetett a kirándulás!! :lol: Már mennék én is!

Kép
kaandi

Sziasztok!

Zsu: fogadd részvétem!

Nagyon édesek a babák, teszek fel én is a Kispasimról, hátha valakinek ő az esete, bár nagyon nagy a konkurencia :lol: .

Stelly: jó a babakocsis kép!

Elif: álmomban is szép volt Efe :wink:

Bogi: pár napja Alex is kóvályog az ágyban :D

Na, mennem kell, hív Alex, képet később teszek
kreiszi

kreiszi: :lol:

millye: én is ezt mondom, reggel végül aludt egy nagyot, aztán játszi az ágyban,meg játszószőnyegen, de láttam nagyon laposakat pislogott, meg pityergett is úgyhogy most szundikál az ágyában. Kettő körül kaja, aztán séta az udvaron. Remélem ott is alszik egy picit a jó levegőn. Te a homoes tippeket honnan veszed?

Kép
budabo

Kreiszi: de jó, hogy eszembe juttattad a fotókat! Nézegettem a gugliban tegnap, és én személy szerint belezúgtam Alexbe. (Csak én már elkeltem sajnos... :D) Olyat vigyorgtam a pihenőszék fogságában képen! Az valami csúcs!! Szegény gyerek, jól ráparázott a csúcsjátékra!!

Nilabali: Honnan ez a Bazsalikom becenév? Jó, tudom, hogy nem érsz rá, de annyira kíváncsi vagyok!

ladmon

ladmon:a becenév apától van.azt mondogatta neki egyik nap,hogy Bazsi,Bazsa,Bazsalikom-erre a gyerek teliberöhögte az apját-nekem nagyon tetszett,azóta éncsak Bazsalikomnak hívom.de apukám,sokat vigyáz a picire,mert én még naponta járok sebkezelésre-ő már hívta Majoránnánk ,sőt Citromfűnek is....

Köszi a tanácsokat kaki ügyben,mostmár tényleg elindulunk a patikába.

További szép napot mindenkinek,pápá!

Kép
nilabali

Zsu nagyon sajnálom a nagyis dolgot! Ne bánkódj miatta, nem tehettek róla hogy nem látta, fentről egész biztos mosolyog Bencusra!

Andus nálunk dettó ez volt tegnap, Oli 20 percet aludt, Zéti semennyit, egész nap mint egy buldózer ment végig a lakáson és a kerten, összedíbolt mindent, Oli csak sírdogált hol a kocsiban hol rajtam, felhívtam apát hogy jöjjön haza mert időzített bomba vagyok :S haza is jött 4kor pedig 8ig lett volna.
De nekem meg a bőgés se megy a fene egye meg…utoljára talán a szülőszobán sírtam egy jót, de ott meg örömömben.
:oops: :wink:

Zsuzsi hogy megy az altatás? Nálunk tuti ezzel van a gond, én is próbálkozok de Z mellett nehéz, ha csak ketten lennénk Olival akkor kaja után el tudnám altatni mert akkor ki van ütve.

Holnap jön egy barátnőm (Kecskemétről, Ladmon beugorhatnátok a kocsiba Esztergyerekkel :wink: ) hú hogy takarítok ki? Ááá! :oops: Mondtam neki hogy a tiszteletére felveszek holnap egy "rendes" pólót! :lol:

Kép És íme, a kis hízelgő :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

És nagyon szép az összes baba! :D Beszállunk mi is a párválasztósdiba, hátha ;) Nem lehet elég korán kezdeni :D (csak a szomszéd Lilla baba meg ne tudja :lol: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zeti: hehe...:D
Nekünk holnap izgibb programunk van... Megyünk méreckedni!! (Ja, meg oltásra is, de a méricske jobban izgat!)
Ja, és megnéztem a C&A-ban csak minden 2. hónapban váltható be a kupon (értelmét nem látom, de ez van ráírva. Most csak májusban... Úgyhogy félretájékoztattalak egy picit.)

nilabali: Jaaaaa... Én meg azt gondoltam, hogy biztos bazsalikomágyáson hoztátok össze gyerkőcit vagy valami hasonló!! :lol:

Most mék elfele, kaját megszívtuk, már megint csak 5 lesz belőle. Ihajcsuhajjirgumburgum...

ladmon

És Verus gratula a bajnokoknak! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Budabo: Van homeós könyvem és van internetről letöltött könyvem is... és tesztelem a férjemet meg a lányomat... :lol: :lol: :lol: a fiamnál például nagyon bevált a Chamomilla mint már tudod.. és bukásra az Argentum Nitricum :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon nem baj, azért kiváltom majd azt a kupont, majd lesz valahogy...

Gyanúsan nagy itt a csend mióta összeszkájpolta magát a csapat :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: Na igen... amint látom megy a dumcsi ezerrel :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

ladmon: két kupon van, és annyira jó fejek, hogy az egyik a páros a másik a páratlan hónapokban váltható be. Nézd meg, én is ma lestem meg hogy írtad. Úgyhogy most is költhetünk, meg következő hónapban is. :D

zetibaby: akkor vmit javult a helyzet férjeddel??? Azért rendes hogy hazajött elöbb és besegített. Én drágám is változik :D .

Bőgés: hát én még egy reklámtól is. Ha kislányom rám mosolyog, vagy gőgicsél már potyognak a könnyeim, tiszta hülye vagyok :oops:

millye: ez tök jó, nekem a homeo sok mindenben segített már, de én mindig voltam valahol - doki vagy term.gyógyó - és ők adták. Képzeld a terhesség alatt aloes cuccokat szedtem amit egy nőgyógyász prof adott és tegnap felhívott hogy rég hallott felőlem hogy vagyok,hol szültem, hogy..stb. Hát nagyon jól esett.

Mi utazó ágyat vadászatban vagyunk. Vkinek ötlet, hol mennyiért???
Na most gyermekkel és a keresztel sétálni indulunk, remélem nem kap el az eső valahol.

Kép
budabo

Bogi igen, apa alakul, már most egész jó lesz :wink:

Nálunk is esni akar :?

Nnna, mindenki ébren, folytatódik a nap, apa egész héten 8 után jön :roll:

Utazóágy: olyat vegyél aminek meg lehet emelni az alját mint a kiságynak is, hogy ne kelljen sokat hajolni amíg kicsi a baba, alhat magasan is. Meg amin van zseb meg pelenkázó. Sztem max 15ért találsz. :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Budabo: Az Aloe-s cuccok s nagyon jók. Egyébként homeosban is vannak olyan jó dolgok... inkább ilyeneket szedjen mindenki mint gyógyszert... :?
Utazóágyat nézz a Vaterán... ott jobban jársz szerintem. Jó sétálást! Mi 1 órája jöttünk haza és nagyon jó idő van... sőt túl jó idő van... de nagyon szuper volt kimozdulni! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Hát csajok, akkor röhögtem a legutóbbi szopikor. Kisfiam találkozott élete első nagy dilemmájával: az öklét rágja, vagy inkább a cicire huppanjon rá. Nagyon vicces volt, ahogy a kettőt egyszerre próbálta, de persze nem sikerült neki. :D Jelentem a gyerkőcben jól működik az életösztön, a cici nyert végül :D

Meg kell zabálni!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok!

Jelentem, Iricc válaszolt, csak a hülye telefonom rossz, ma kikapcsoltam, és az elmúlt 7 nap összes smse egyszerre érkezett meg, benne sajnos nagyon rossz és fontos hírekkel is... Azt írja egyébként, hogy jól vannak és Milos nagyon klassz kisbaba, 16-án mennek izotópos vizsgálatra, őgyhogy drukkoljunk!!! Nagyon sok a dolga, örül, ha esténként a levelit el tudja olvasni. Igyekszik majd jönni és mindenkit puszil.

Zsufi: Ez nagyon jó!!! Szegény Kicsik milyen dilemmák elé kerülnek.. Mostanában találta meg az öklét?

Ladmon: Hogyhogy könnyen elbuksz rákszűrésen, csak nem volt rossz dolog a múltban... :? :( (Bocs, ha nincs közöm hozzá, csak ez úgy megcsapott... :shock: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79

csajok, ezzel a C&A kuponnal most jól felizgattatok....
Van valami megkötés, hogy összeghatár, vagy csak baba holmikat lehet venni?
Mert készülünk vásárolni, Szávának is apának is, nekem is kell egy csomó minden...
ha mondjuk 100 ezerért bevásárolok, akkor csak a felét kell kifizetni? Kíváncsi vagyok, hogy milyen megkötések vannak....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus, csak 1db termékre vonatkozik 92-es méretig a DM-es C&A kupon.

KépKép

KépKép
stelly

Kép így figyelek Apára
Kép keresztben az ágyban
kreiszi

Lányok, olvasom, hogy páran beadattátok a rotát. Ki milyen nem kötelező oltásokat adat még be a babának? Jövő héten megyünk a kötelezőre (paraparapara...), és akkor kell megbeszéljem a gyerekorvossal, hogy mi legyen a többivel. Kicsit tanácstalan vagyok, még most kezdek majd utánaolvasni, de egyrészt nem akarom összevissza szuriztatni fölöslegesen a gyereket, másrészt viszont azt se szeretném, ha valami komoly betegséget elkapna. Nekem meg ez a dilemmám... Marci, átérzem a helyzeted, nem egyszerű a döntés :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek az együttérzést! Rosszul aludtam éjszaka, a dédim járt a fejembe, hogy nem láthatta Bencust! :cry:
De jobb így neki, mert már nagyon szenvedett! :roll:

Ma megkapta Bencus a két oltást, nagyon sírt szegénykém, meg én is! :cry: Eddig még nem lázasodott be, most alszik!
Lemérték a tanácsadáson is, hát nem rossz a mérlegünk, ma 5850g volt! :shock:

Babafotók nagyon szépek!!!! :)

Kopaszodás: nálunk is elkezdődött :? , hátul! :?
zsu83

Stelly, igen a rota (2x, kb 4 hét elteltével az ismétlő, tehát 2x 18eFt!!!), a mostani Diperte -vel együtt adták be a prevenart, aminek majd ha jól tudom 2 éves korig kell megtörténnie az ismétlésnek???!!! Elnézést,ha nem jól tudom!
A rotát beinjekciózzák a kicsi szájába, miközben jól befogják a nózikáját!Semmi negatív kihatása nem volt a babára, csak a felnőtteknek kell vigyázni,még alaposabban kezet mosni a kakija után.! A 2 hónapos oltás pedig változó minden csecsemőnál,már ahogy hat.....:( :cry: nálunk kicsit nyűgös volt, kb fél napig, de aztán baromi nagyot aludt, ami kihatott még másnapra is!
Én jelen pillanatban erről a "2"ről tudok!

Kép
kaandi

DM kupon: Andus féle variáció jobban tetszene :lol:

Ladmon: :lol: :lol:

Zsufi: de édes lehetett

Olinak micsoda pofazsacsijai vannak :D

Nálunk is van ökölrágcsa + nyelvöltögetés
kreiszi

Szintén kopaszodunk kissé hátul! Mint egy kis szerzetes! :lol:

Jaj csajok nem is írtam, hogy mennyit mértek hétfőn,majd elájult a védőnéni is, én persze nagyjából képben voltam: 6260 g!!!!!! A hosszát nem mérték, én is elfeljtettem, ma este megmérem, a talpáig,mint a nagyoknál, ugye? MErt a kh kicsit máshogy mérik,ha jól hallottam. Nagyon hosszú egyébként, ezért csak jó húsba van, nem kövérke.....

Kép
kaandi

zetibaby: csak megjön az eszük az apukáknak :D

millye:én is szeretem a homeos dolgokat csak magamtól nem tudom mit adjak :oops:

elefáni bababoltban 15 az utazóágy,állítható...stb,szerintem az jó lesz.

zsu: remélem ma már kicsit nyugodtabban fogsz tudni aludni

kreiszi: nagyon tuti a kép!

Kép
budabo

Kreiszi, édike Alex! Milyen okosan figyel apára!!
Botika is megtalálta az öklét, ma meg rajtakaptam, hogy az egyik mutatóujját szopizta + nyelvet is nyújtogat, tényleg olyan, mint ahogy írta valamelyikőtök,mint egy gyíkocska! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Stelly: Én kaptam infós papírkát a nem kötelező, de ajánlott oltásokról.
Mivel te is gépeltél eleget az alvásról, egy kutya, én is megteszem! :D

1. Prevenar: Pneumococcus ellen - ingyé van
agyhártyagyulladást, tüdőgyuszit, középfülgyull.-t vagy vérmérgezést okozhat a baci, ami ellen adják. Cseppfertőzéssel terjed emberről emberre.
Életkortól függően 2* vagy 3* adják be.

2. Meningococcus C elleni oltás - 1 éves kor alatt - 2882 Ft, 1 év felett 4804Ft/adag
Cseppfertőzéssel terjed, agyhártyagyuszit okoz.
1 év alatt 2 oltás, és 1-2 éves korba emlékeztető, 1 év felett egy oltás kell.

3. Rotavírus elleni - 2* 17.000 ft
Ezt ismerjük, hányás-hasmenést okozó vírus. Kiszáradás miatt veszélyes a betegség, amit okoz.
6 hetestől 6 hónaposig adható.

4. Bárányhimlő szövődményei ellen - 6748 Ft/adag
9 hós kortól lehet beadni. 2* oltanak és életre szóló védelmet ad.

5. Kullancs okozta agyvelőgyulladás elleni - 1635 Ft/adag.
1 éves kortól adható, 3 évente ismételni kell.

Én spec. kihagyom a rotát, mert sok más vírustól meg bacitól is kaphat hányás-hasmenést, és a kiszáradásra meg amúgy is figyelni kell, ha hányna, vagy menne a hasa. Na meg, amilyen peches vagyok, tuti kibukná az egészet :).
Arra meg sokallom az árát.

Egyébként a dokiknál ez ügyben is megvan, hogy szokták. Majd biztos mondja nektek is!

ladmon

ladmon: kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ez nekem is jól jött.

Kép
budabo

Ja, és én 1,2-t adatom be, de ezek között úgyis sok idő fog eltelni, nem lesz agyonszurizva.

Később meg majd szerzek tanácsokat a bárányhimlősről. De az most még úgysem játszik.

ladmon

Budabo: húúú, de jó, hogy megnézted a kupont... Én meg már össze-vissza hülyítem Zetibebit!! :D

Julcsi
: áááá, semmi izgi. P3 és P4 nekem már smafu. Ezt hívják rákot megelőző állapotnak.
Rossz eredmények után műtét azonnal - Aminek abszolút pozitív oldala, hogy 6 hét táppénzre írattam magam karácsony előtt. (ebből 2 hét volt indokolt, de úgy voltam vele, dolgozzon más is karácsonykor, ne csak én minden évben...).
Megjön a kivágott rész elemzése - szövettan rossz - pánik, temetés előkészületei (nanehogymár simán koporsóba.... :D) stb.

Úgy gondoltam, ha meghalok, akkor a Laci hozza haza a hamvaimat és tegye a TV mellé egy aranyozott urnában. Volt ám drukkolás a túlélésért!! :lol:

Nade ezek után kineziológus, aki úgy megoldott, hogy a kontrollvizsgálatokon átmentem. Aztán terhes lettem és emiatt lassan egy éve nem volt megnézve. Szóval azért annyira nem vagyok nyugodt. De az volt a legnagyobb félelmem, hogy majd emiatt nem lehet gyerekem vagy ilyesmi. De asszem lehetett... :D

Remélem, te azért nem kaptál nagyon rossz híreket az üzenetekben....

ladmon

Ha már az oltásoknál tartunk... én most már teljesen tanácstalan vagyok.... anyu ÁNTSZ-es és beszélt a járványügyisekkel, meg a laborosokkal, akik azt mondták, hogy nagyon durván terjed a TBC, ezért mindenképpen adassuk be a BCG-t.... :? Hát most már végképp nem tudom.
Meg bosszant is, hogy a doki "elhajtott" minket, hogy 2 hónapos babának még nem ad be oltást (mert állítólag nagyon veszélyes) és menjünk majd 1 hónap múlva. :x Azért nyugodtabb lennék, ha már mi is kaptunk volna oltásokat. :roll:

Panna
pandusika

Látom az összes férfiú kopaszodni kezdett szinte. Oli sem akart kimaradni a buliból... :lol:

Örülök, h valamit hallunk Iriccékről!
Olyan kíváncsi vagyok már, h milyen lehet Milos baba. :)

Nálunk minden megy a megszokott kerékvágásban.
Oli éjjel felébredt egyszer, szerintem rosszat álmodhatott,
sírt álmában a kis drága... Felvettem, ivott egy kis teát, aztán megnyugtattam, és magam mellé tettem az ágyban.
Tudom, h nem a legjobb ötlet volt, de annyira meg volt ijedve szegénykém... Látnotok kellett volna!!! :)
Ne tudjátok meg, h milyen furcsa volt éjjel felkelni. :oops: :lol:

Minden babó naggggyon édes!!! :D
Mi is beállunk a párkeresők névsorába ám. :!: :lol:

Kép

Kép
gjéti

Kopaszodás: egyenlőre nekünk még nem hullik a hajunk :lol: :lol: :lol: de már gondolkodtam, hogy le kellene vágni :roll:

most nézzétek meg ugye, hogy nem ártana neki egy kis hajnyírás?:

Kép

Kép

Kép

Bocsi, hogy így megtöltöm az oldalt... :oops: de nem lehet kihagyni ezeket a képeket... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Eszter, én is azokról az oltásokról tudok, amit Kaandi is írt, mi beadatjuk mindkettőt! Prevenart ma meg is kapta Bencus!

Kaandi, szép súlya van Botinak is! :shock: :D Bencus hosszát megmérték, 60cm, de szerintem több! :?

Bogi, remélem én is, hogy jobb éjszakám lesz! De tegnap végig lelkiismeret furdalásom volt, de mára beláttam, hogy nem tehetek róla, hogy így alakult! :cry:

Ladmon, köszi az oltásos infót! :)

Panna, elhiszem hogy nyugtalan vagy! :?

Gjéti, néha én is magam mellé veszem Bencust! :D
zsu83

Millye, nagyon tuti Andris sérója! Nekem tetszik! :lol:
zsu83

Ladmon: Akkor volt egy kis daganat? És utána jobbak lettek az eredmények? Basszus, szegénykém... :cry:

Ja, de... :( Abarátnőm elvetélt és ezt egy hét után tudtam csak meg, miután smsben írta... :cry: Azóta beszéltünk (egy hete nem vette fel a telefont), nem haragszik, csak azért ez így mégiscsak olyan rossz... :cry:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

ladmon: azért ez nem semmi. Drukkolok hogy jó legyen az eredmény ha mész majd.

millye: nagyon tuti a kép, nekünk fele ennyi hajunk sincs :shock:

zsu: te nem tehetsz arról hogy így alakult, ne gyötörd magad, mert Bencus megérzi.

julcsi: szegény barátnőd... :cry: Tavaly amikor mentünk nyaralni nagyon nehezen tudtam megmondani a barátnőmnek hogy terhes vagyok, mert neki nem akar összejönni :oops: ,de imádja Fügét és remélem hamar összejön nekik is. Remélem a barátnődnek is.

Kép
budabo

Zsu83, Budabo: Köszi a dicséretet! Szerintetek levágjuk a haját vagy még korai?

Budabo: Az egyik ismerős akinek lánya van levágta pár hónaposan nullás géppel és a kislányuk most 3,5 éves és gyönyörű dús haja van... :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Pandus:

Nálunk is csak 3hónaposan kezdödnek el a védöoltások.Sz.tem külföldön ez a "trendy".
A Bcg elleni oltást meg szerintem érdemes beadatni azért is mert,oké hogy Dániába vagy Németországba nincs Tbc-s beteg...de annyira keverednek a népek hogy bárki átviheti egyik másik országba...Föleg ha jártok haza otthon is megfertözödhet...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Kicsi Andris gyönyörű a hosszú hajával!!! Nehogy levágjátok, ez az ő szexepilje. :D

Alex is nagyon édes, kis kopaszodás nála is bejátszik, nemde? És Ő is tanult Fügétől... :lol:

Oli az Anyára (tejforrás :lol: ) néz ilyen ellenállhatatlanul? :D

Másik Olit is régen láttuk! Gjéti, hahó! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: jaaaj, daganat még nem, csak a sejtek már kezdtek átalakulni, ezért azokat kellett eltávolítani. De meglepően sok fiatal esik át ezen. Nekem van két ismerősöm is, akit emiatt műtöttek. Úgyhogy mindenkinek mondom: éljen a rákszűrés... És évente...
A barátnődet sajnálom, tényleg szomorú ez... :(

Millye: Meg ne halljam, hogy levágtad!! Mi itt sírunk, hogy nincsen hajunk, te meg a nullás géppel hussintanád le?! :shock: :shock: Jaaaj, de gonosz! :lol: :lol: :lol:

ladmon

Ladmon: Akkor pedig hajrá kontroll! Ezenkívül van valami tennivalód? Vigyázz nagyon Magadra! :!:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye: le ne vágd!!!!! Én is gondolkoztam, hogy Fügcsi atyuska haját hátul levágom :oops: de még várok,hátha kopik. Elölről olyan édes, már jön az új haja. nullás géppel azért nem merném.

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: