Ha Laca elalszik, akkor el van aludva
de nagyon.2004.04.21 07:28
2004.04.21 07:50
. A Fülöp szigeteken őshonos, gyógyításban, aromaterápiában, kozmetikában használják sárga és illatos virágát. Ezt küldtem be kb. 1 oldalban az MTA-nak, és mivel ez egy növény, illetve virág így engedélyezték a használatát, de kizárólag I-vel.
Fotókat a profilomban, illetve a saját weblapunkon láthatsz, van fenn jócskán! Jó szórakozást
2004.04.21 08:02
Gyere gyakran! A kislányodnak tényleg nagyon szép neve van
És nagyon kis huncut az arcocskája a profilodban levő képen

2004.04.21 08:29
2004.04.21 08:34
2004.04.21 09:21
Laca is csak 10 dekát hízott az elmúlt hónapban, de ezért még nem mondta a doki, hogy tápszerezzük. Ha esetleg a következő hónap is ilyen "nem hízási ütemet" mutatna, akkor én kérném a dokitól.
) szenvedők részére" Ezek szerint, ha Lacával valami történik, akkor erre a HA-pépre kenhetem a dolgot. 2004.04.21 09:57
A kislányodnak nagyon szép neve van, gondolom nem is nagyon becézitek, ugye? Boldog nyolchósságot neki!
Nyugodtan ömlengjél csak, néha ránk is ránkjön.
A kendők érdekelnének (az árukkal együtt), küldenél róluk mailt? Köszi!
Persze lehet, hogy átgondolom még ezt az idő előrehaladtával, majd meglátjuk. Amikor szerinted Boti elkezd üvölteni a víz alatt, akkor akkor is sír, amikor már feljött a felszínre? Nagyon cuki baba, és nagyon ügyesen emelgeti a hátsóját!
Nekünk is van ilyen sárkányos rágókánk.

Már meg is beszéltem a húgommal, hogy vele megyek, ugyanis a férjem vásárlásfób, kivéve ha valami elektromos szerkentyűt akarunk venni.
Én is most akarom Gabit elkezdeni szoktatni a békávéhoz, kíváncsi leszek, hogy sikerül. Apukádnak boldog szülinapot, jó, hogy már bíztató az állapota!
Ha nem jön be a Röltexes patentbeütő, megpróbálok keresni olyasmit, ami nektek van. De remélem, hogy anyukád varrásai óta javult a szerkezet.
Gyalog Jenő.
Honnan szeded ezeket?
A kártya másik oldalán nem keseredtem el, ugyanis az első mondat "hathónapos koráig rögtön elalszik, ha erre van szüksége" sem fedi Gabit, mert nálunk Gabi már jóval korábban fent tudott maradni, ha akart, ő nappal pl. már egy hós korától nem igazán alszik, pedig néha majd leragad a szeme.
Hoki.
Vízalatti fotókra nagyon kíváncsi vagyok!
Szerintem ő is azért hízott most keveset, mert forgásilag pont ekkor indult be, és rengeteget mozog. Ő most hét és fél hósan volt 6740g (2830-cal született). Remélem kapsz tanácsot a szopistopicban!
2004.04.21 13:21
Azért az este még kijött a dokinéni és alaposan megnézte a gyereket, de nem talált nála semmit. A borzasztó az volt, hogy ment fel a láza és a hűtőfürdő sem használt, amit hősiesen, sírás nélkül viselt el Beni. Viszont a lefekvés előtti kúp használt. 
Először csak duzzanat volt, aztán pötty is, aztán egyre nagyobb pötty, majd csík és reggelre fog. 

). A tábor kapuit meg be kellett zárni, nehogy gond legyen. A legjobban az tetszett, hogy kiültek a kocsik ablakába a csajok zászlókkal.
Meg mindig volt egy kocsi amiben vittek egy hatalmas hangfalat és üvöltött a török zene.
</font>
Lehet, hogy most hosszra nő a gyerek.
Lehet, hogy az is segített az éjjel.
Megyek, mert hajat mosok, vasalok (Anita! Egy a szenvedésünk!
), aztán még sütök egy kis töltött zsemlét is apának.
2004.04.21 14:17
2004.04.21 15:39
2004.04.21 18:16
Most nem produkálja a számítógép a hibát, úgyhogy egyenlőre nem szedjük szét
Ahogy olvastam, nekem rögtön a fogzás jutott eszembe... Szerintem is jobban utána kéne menni a dolognak, próbáld őket meggyőzni!!! 

Örülök, hogy megnyugodtál!
Mi a Humana-t adjuk. Ilyen szöveget írnak: "az allergén szegény táplálás hypoallergén Humana HA péppel nem bitzosíthat 100%-os védelmet az allergia ellen, de a hagyományos csecsemőtápszerekkel összehasonlítva csökkenti az allergia kialakulásának valószínűségét". Az a baj ezzel az egész allergia-dologgal, hogy az ember már azt sem tudja, mi allergizál és mi nem, mert már olyat is hallottam, hogy a krumpli allergizálhat... Azért én nagyon remélem, hogy Zsoltika nem lesz allergiás, senkinek nem kívánom, pedig nekem csak "egyszerű" szénanáthám van
2004.04.21 20:36
Ilang ezt reggel is előadja. Reggel félálomban, persze csukott szemmel mászik a kiságyban, majd gondol egyet, hogy feláll, csak éppen felébredni felejt el mindig a drága. Így a hatalmas zuhanásra ébred, ami nem túl baráti kora reggel, és már nem is lehet visszaaltatni
Jól néztem ki a fejemről patakokban folyt a víz, mint Lagzi L-nek az izzadság
Mondhatom szépen néztem ki. Plussz a csukám olyan hangot hallatott mintha bélcsavarodásom lenne, Nos valaki megirigyelte a mai sétánkat?

2004.04.21 20:56
.Egyre többen leszünk, pár napig nem jövök és már én is újnak fogok számítani.
Susie Annájának, Diti Tüncijénak és Noja Levijének boldog 7 hónaposságot kívánok:
, Edit forgó Botija, Cory almarágó és egyben huncut Zsomája és sörivó Baluja
,(végre látni róluk képeket), Hagnosz gyönyörű kékszemű Barnusa, Noja hajlékony , de egyben szépséges Levije, Klarissza hintában alvó, tigrisesmamuszú Lackája és a sort záró, de egyik legtüneményesebb baba számomra Zsizsa Gabócája
.Jelentkezem majd ha lesz időm. 2004.04.21 21:14
Nálunk ezzel gondok lesznek sajna, mert Beni nem egyedül alszik el az ágyában és első ébredésnél jön a nagyba. Nem tudom hogy lesz átszoktatva végleg a sajátjába. 2004.04.21 22:21
Orsi szerintem is mond meg szomszedodnak hogy surgosen nezzesse meg a babat,a szulo felelossege a gyermeke,o meg nem tudja magat ellatni es nem tudja elmondani hogy mi a baja.A doki meg elmehet...,igen is en elvinnem masik dokihoz!Addig harcolnek amig meg nem nezne valaki,inkabb mondjak azt hogy nincs semmi gond,de a lelkiisemretem tiszta lenne.
A frasz kerulgetett amikor eloszor adtam neki ,de mostmar nyugodtabb vagyok kicsit.Mostmar kezdem en is villaval osszetordelni a kajajat amit en fozok,de nagyon elutasitja(persze mindent)foleg az allaga miatt.De nekunk minden ilyen nehezen megy.
2004.04.22 07:47
Mi is nagyon megijedtünk, mert szerintem ez túl magas láz volt, hogy csak a foga legyen. Ezért hívtam ki a dokit is. Biztos ami biztos.

2004.04.22 09:50
Így nem kell félnetek az allergiától.
Eddig fél kg hízáshoz 1-2 cm-t biztos nőtt. 

2004.04.22 16:19
2004.04.22 16:28
2004.04.22 17:58

!

2004.04.22 20:39
2004.04.22 22:20
Szomszéd kislány hogy van?
Altatás ügyben nem vagyok kompetens, nálunk Gabi velünk alszik. Esetleg ha a kiságyat közvetlen az ágyatok mellé tolnátok egy ideig (már ha elfér)? Akkor mégsem veletek alszik egy ágyban, de közel vagytok hozzá, és talán ez megnyugtatja. A fényképezőt tessék visszakérni, képeket akarunk!!!
). Amikor Gabinak volt egy olyan korszaka, hogy rángatta a cicit, nem szopott, és sírt, akkor azonnal azt kérdezte anyu, hogy van tej? Mire mutattam, hogy spriccel.
A rizspelyhet hogyan adod? Egyszerűen beáztatod az anyatejcibe?
A 75 centi nem kevés ám (legalábbis szerintem), a 9 kiló meg egyenesen szuper! (Bár lehet, hogy ezt csak én látom így, egy ropibaba anyukájaként.
)
Az jár az eszemben, hogy mi van akkor, ha történik velük valami. Nincs otthon senki, aki segítsen.
Igaz, hogy jövő hétre elromlik, de mire megszervezünk valamit, úgyis megint kisüt a nap.
Szóval van valakinek ötlete, hogy hol kéne találkozni? (És mikor?)
Belegondoltam, hogy két hónapja még csak feküdt a hátán egy helyben, és mindent helybe kellett neki vinni.
Irtó gyorsan fejlődnek ezek a kölkök.

2004.04.23 13:25
Nem is mentegetőzöm, nincs időm és energiám, az utóbbi napokban még olvasni sem
Rögtön vittük dokihoz, volt röntgen is, ott figyelt a gyomrocskájában. 4 napig paráztam mikor jön már ki, de semmi. Visszavittük röntgenre, ott kiderült hogy már a célegynesben van a pénz
Másnap szerencsére elő is jött, gyorsan el is tettem a babaalbumba. Persze légmentesen lezárva 

Úgy örültem neki mintha ez lett volna az első ilyen élményem, tök klassz volt

2004.04.23 15:03
A kétforintos sztori nem semmi. Még szerencse, hogy így kijött
Tüncinek gratula a fogacskához! Kis ördögökről képet láthatunk majd?
De az a lényeg, hogy a szopit nem kavarja be! Nagyon jól néz ki Gabi a babakocsiban, az a kis satyó!!!
Nem nő már olyan gyors ütemben. Mi a Humana HA tejpépet esszük, Zsoltika eszegeti, de nem mondhatnám, hogy nagyon sokat megkajál belőle. Én gyümölccsel dúsítom, úgy szerintem nagyon fini
Nehéz dolog ez az alvás, elalvás, nálunk is nagy mumus! Nem lehet, hogy a foga jön Robókának? Tudom, mindenre ezt fogjuk rá, ha nem eszik, ha nyűgös, ha alszik, vagy ha nem alszik, mindig a foga lehet a ludas
Nálunk még az szokott gondot okozni, ha Zsoltikának a pocak fáj. Fölvesszük, pukizik, és már tud is aludni
Ezekre gondoltam, tudom nem valami nagy segítség...
Mikor láthatunk fényképet Dávidról?
Jobban van már? Egyébként mivel foglalkozik? Hátha van valakinek valami jó ötlete
Nagyon jó, mert van picibabáknak való hinta. Zsoltika már tegnap is hintázott, ma le is fotóztam
Aranyos volt nagyon, mert a homokozóban volt még egy nagyobb kislány, ő már beszélt, be nem állt a szája
No hát Zsoltikám a kislányt nézte ezerrel, már most fut a lányok után az én kicsi fiam
Igazából ajándék, nemsokára lesz a szülinapom, arra kaptam. Lányok, akinek van ilyen gépezete, küldene nekem recepteket? Elsősorban valami fini kalácsrecept érdekelne... De bármi más is, magvas kenyér, tészta, süti, ami csak van. Előre is köszi 

2004.04.23 18:37

2004.04.23 18:59
) 

2004.04.23 22:29
Ez tetszett!!!Jo hogy eddig is birta nelkuled a menszi!A babod az nagyon edi!Latom mar elkezdte az alakformalast.
viszont mar probal integetni ,tanulgatja..A legujabb szava jarasa bi-bi,es ujabban angolul is beszel
baby.na persze nem tudatosan.
2004.04.23 23:59
Nem szerettem külföldön dolgozni, már alig vártam, hogy hazajöhessek,de ott olyan szép házban laktunk, meleg volt, pálmafák, stb. Mostmár oda is visszamennék, bár ott sok marha volt egy rakáson. (pontosabban kecske) 2004.04.24 06:22
És persze joghurt, és tejimádó

) 2004.04.24 06:24
2004.04.24 11:55
Barni is így szokott "ülni" a babakocsiban, lecsúszik, elöl meg felpakolja a lábát.
Én tök új vagyok, de azért üdv itt!
Barni is ringatós baba. Néha kicsit fárasztó a dolog, de nem annyira, mintha meg akarnám "tanítani" elaludni. 2004.04.24 14:21
2004.04.24 16:31
2004.04.24 18:11

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint